PDA

View Full Version : Απελπισία

stvr1
06/02/2008, 16:58
Δεν μπορώ πια! Έχω βαρεθεί τους βλάκες που κάνουν ότι τους κατέβει. Μόλις πρίν λίγες μέρες γυρνούσα σπίτι μου, βράδυ, και είμαι ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ σε φανάρι. Ανάβει πράσινο και ξεκινάω... περνάει ο κλασικός γρήγορος μεταξύ πορτοκαλί και κόκκινου και ακολουθεί και η ουρά (ο 2ος μαλάκας που νομίζει οτι επειδή πρόλαβε ο άλλος μπορεί και αυτός). Αν δεν ήμουν στην εκίνηση θα είχα κάνει τρελό ακροβατικό... Και γυρνάει και με λέει και μαλάκα! Επειδή ξεκίνησα με πράσινο:confused: ... Του έκλεισα τον δρόμο κατέβηκα και δεν ξέρω κι εγώ πως κρατήθηκα και δεν του κόλλησα κανένα μπουκέτο... Και άρχισε το θέατρο του παραλόγου...
Εγώ λεει έφυγα με κόκκινο και αυτός με πορτοκαλί!! Ναι, περίμενα σταματημένος στο φανάρι για να φύγω 2 δεύτερα πριν ανάψει!:look:
Και μετά είπε την κλασική μαλακία που λένε αρκετοί "κι εγώ μηχανή οδηγώ"
ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΡΕ Π*ΥΣΤ*!
Ο τύπος ήταν και αστυνομικός (έπρεπε να τον έχω βαρέσει)...
Αντί απλά να πει συγνώμη, προτίμησε να με βρίσει, να ρισκάρει να τον βαρέσω, να προσπαθήσει να με βγάλει τρελό και να χάσει πόση ώρα προσποιούμενος σαν καραγκιώζης οτι κάλεσε το 100 επειδή τον απείλησα με σωματική βία (και καθόμουνα κι εγώ σαν μαλάκας για να μην πεί οτι τον χτύπησα και την κοπάνησα).

Σκέφτομαι αυτό και ΤΟΣΑ άλλα περιστατικά που μου έχουν συμβεί και τρελένομαι. Κι εγώ κανω παρανομίες αλλά τουλάχιστον φροντίζω να ελέγχω και να μην βαζω σε κίνδυνο τους άλλους! Και αν κάνω και καμία μαλακία και ενοχλήσω έστω κάποιον ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, δεν τον βρίζω. Και να με βρίσει, αν την έχω κάνει, θα του πω κι ευχαριστώ!
Κατάλαβα οτι στο τέλος και ξύλο να του έριχνα και αυτού και σε όλους τους άλλους δεν θα άλλαζε τίποτα! Και αυτό είναι τραγικό... Πιστεύουν πραγματικά οτι δεν είναι λάθος αυτό που κάνουν...
Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τίποτα και όσο πληθαίνουν οι οδηγοί η κατάσταση θα χειροτερεύει μόνο!:sad:
Να πω οτι δεν υπάρχει παιδεία;; Και να το πώ θα αλλάξει κάτι;; ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

TROOPER
07/02/2008, 00:56
ΝΑ ΠΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Κι εγώ κανω παρανομίες αλλά τουλάχιστον φροντίζω να ελέγχω και να μην βαζω σε κίνδυνο τους άλλους! Και αν κάνω και καμία μαλακία και ενοχλήσω έστω κάποιον ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, δεν τον βρίζω. Και να με βρίσει, αν την έχω κάνει, θα του πω κι ευχαριστώ!

Να πω οτι δεν υπάρχει παιδεία;; Και να το πώ θα αλλάξει κάτι;; ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

cartman
07/02/2008, 01:07
Επειδή είμαστε ποιό ευάλωτοι σαν μοτοσυκλετιστές, πρέπει να έχουμε τον νού μας πολύ περισσότερο απ`ότι οι οδηγοί αμαξιών! Δίκαιο μπορεί να είχες, αλλά αν σε σκότωνε δεν θα είχε πλέον καμία σημασία! Άρα προσέχουμε ΠΟΛΥ και στα φανάρια ελέγχουμε πριν ξεκινήσουμε ;)
Ένας φίλος μου πολύ προσεκτικός στην οδήγηση παραβίασε κόκκινο πριν λίγο καιρό και άκοψε τον δρόμο σε αμάξι! Όταν μιλήσαμε μου είπε ότι δεν είδε το κόκκινο :uplate: ! Είναι τόσο αξιοπερίεργο και απλό αλλά είναι αλήθεια! Θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει (ή κάποιον άλλο μοτοσυκλετιστή) αν περνούσα εκείνη την ώρα! Γι`αυτό καλύτερα να προσέχουμε εμείς και για τους άλλους!
Τώρα όσον αφορά το ξύλο, σε καταλαβαίνω αλλά με αυτό δεν βγαίνει κάτι! Μάλλον τον μπελά σου θα βρείς φίλε και δεν θα αξίζει! Άσε που μπορεί να πέσεις και σε τρελλό! :confused:

SpineshankD
08/02/2008, 14:45
φιλε σε καταλαβαινω απολυτα ομως.

τι να πω ...

τσιγαρο και καφε με φιλους το απογευμα η μονη προσωρινη θεραπεια της καταστασεως
:sick: :wave2:

FZMAN
09/02/2008, 17:02
Δυστυχώς δεν βγάζεις άκρη γι αυτό φρόντισε τουλάχιστον να προσέχεις όσο πιο πολύ μπορείς και να οδηγείς όσο πιο αμυντικά μπορείς και να αποφεύγεις αυτού του είδους τα ανθρωποειδή.