Σύνδεση

View Full Version : Οπως τα λέγαμε 8 ράματα στο ΚΑΤ σήμερα

kaps
06/02/2008, 17:15
Κατεβαίνω με το ΧΤΧ την Οθωνος στη Κηφισιά και μπροστά δεξιά πούλμαν πάει να σταματήσει.
Πιάνω την αριστερή και εξέρχομαι κανονικά με σκοπό να δισχίσω διασταύρωση.Και εκεί που κουμπώνω τρίτη και ανοίγω ένα σαλταρισμένο με Beverly παραβιάζει το στοπ και μου τη ρίχνει . Στην επαφή που είχαμε καταφέρνω να κρατήσω όρθια τη μηχανή αλλά είχα και ταχύτητα μέσα είχε και ο δρόμος χαλικάκια και πέσαμε . Σηκώνομαι και τι βλέπω.Στο μεσαίο δάχτυλο το κρέας κρεμόντανε μέσα από το γάντι του γυμναστηρίου .Εδειξα αυτό που λέμε εμπιστοσύνη πως το γυμναστήριο από το σπίτι απέχει όλο και όλο 2 χμ και δεν έβαλα τα κανονικά γάντια μηχανής που στην συγκεκριμένη φάση θα με προστάτευαν .Μετά από τα σχετικά @@@@@@@και βλέποντας το αίμα να τρέχει κάργα αποφάσισα να πάω σπίτι να πάρω και βιβλιάριο υγείας να ρωτήσω ποιο εφημερεύει και να πάω.Για καλή μου τύχη εφημέρευε το ΚΑΤ οπότε ξανακαβάλησα και πήγα . 8 ραματάκια συν ένα κάψιμο πάλι στη γάμπα μιας και φόραγα φόρμα γυμναστικής .Τελικά ισχύει αυτό που λέμε πως ακόμα και μέχρι τη γωνία να πας βάλε σχετικό εξοπλισμό .Αααααα κράνος κανονικότατα φόραγα και μάλιστα κουτουλήσαμε σαν τα αυγά τα κράνη μας μεταξύ μας .

alximistis
06/02/2008, 17:17
Καλά τι σκατά ρε φίλε! Σε κυνήγαγε;;;;;;;;;
Τεσπα περαστικά να περάσιε γρήγορα και εύχομαι να είναι το τελευταίο!

pissaman
06/02/2008, 17:20
Φίλε περαστικά αλλά να ξέρεις ότι: Το ΚΑΤ εφημερεύει πάντα και η στραβή πιο πολλές πιθανότητες έχει να σου κάτσει κοντά (που δεν το περιμένεις) παρά μακρυά.
Και μια μικρή ερώτηση, η Όθωνος μόνο ανεβαίνει και έχει μία λωρίδα. Μήπως ήσουν στη Δηληγιάννη?

kaps
06/02/2008, 17:22
Ευχαριστώ και όχι τίποτα άλλο αλλά η πεθερά μου πήρε πρωί πρωί τη γυναίκα μου για να της πει πως είδε άσκημο όνειρο για την οικογένειά μου .Οταν μου το είπε η σύζυγος την ρώτησα αν παίρνει τίποτα καμία αντιβίωση και την επηρέασε.Οταν γυρνάγαμε από τη δουλειά με τη σύζυγο το γελαγαμε.Εεεε όταν γύριζα μετά από το γυμναστήριο και αντελήφθηκα τι μου ερχότανε από δεξιά το είδα λέω το όνειρο όχι εγώ αλλά η πεθερά ..:cry:

kaps
06/02/2008, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Φίλε περαστικά αλλά να ξέρεις ότι: Το ΚΑΤ εφημερεύει πάντα και η στραβή πιο πολλές πιθανότητες έχει να σου κάτσει κοντά (που δεν το περιμένεις) παρά μακρυά.
Και μια μικρή ερώτηση, η Όθωνος μόνο ανεβαίνει και έχει μία λωρίδα. Μήπως ήσουν στη Δηληγιάννη?
Οχι η Οθωνος είναι αυτή που κατεβαίνει κάτω από το σταθμό του τραίνου .Βέβαια η αλήθεια είναι πως από Τατοίου προς τα δεξιά κατεβαίνει μόνο αλλά από Τατοίου προς αριστερά ανεβαίνει μόνο . Εγώ κατέβαινα προς κάτω Κηφισιά .

Maira
06/02/2008, 17:29
Περαστικά σου!!!!

Ευτυχώς όλα καλά, αν εξερέσεις τον αριθμό 8 (2008 κλπ. :hypnotize )

apav
06/02/2008, 17:32
Περαστικά! :wave2:

pissaman
06/02/2008, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Οχι η Οθωνος είναι αυτή που κατεβαίνει κάτω από το σταθμό του τραίνου .Βέβαια η αλήθεια είναι πως από Τατοίου προς τα δεξιά κατεβαίνει μόνο αλλά από Τατοίου προς αριστερά ανεβαίνει μόνο . Εγώ κατέβαινα προς κάτω Κηφισιά .
A! γιατί με μπέρδεψες!
Καρμανιόλα κανονική ρε φίλε εκεί!
Έχω δει το απόλυτα θεϊκό, αυτοκίνητο να κατεβαίνει σχετικά σβέλτα, παππούς να περνάει με ΚΟΚΚΙΝΟ το φανάρι του μπάμπη, ο τύπος με το αυτοκίνητο να φρενάρει πανικόβλητος και ο παππούς να σταματάει στη μέση του δρόμου, να κοιτάει πίσω και να κάνει νόημα στη γριά να περάσει και αυτή!
Το τι γαμόσταυρο άκουσε από όλους τους παρόντες, δεν περιγράφετε!

kaps
06/02/2008, 18:02
Καρμανιόλα πρώτη ..Εντωμεταξύ εγώ με τις ενέσεις είμαι χέστης.Που όταν είδα το κρέας να κρέμεται...Χλώμιασα από την ιδέα και μόνο των βελονιών που θα μου κάτσουν .Και εδώ που τα λέμε έφαγα και τον αντιτετανικό ορό και δύο ενέσεις ξυλοκαίνης +τα ράματα.Η πλάκα είναι πως μια ομορφούλα νοσοκόμα βλεπόντας με χλωμό να βλέπω με γουρλωμένα μάτια την προετοιμασία για ράψιμο με πλησίασε και μου πρότεινε να κάνουμε και άλλες εξετάεσεις αφού έχω πέσει με τη μηχανή ..Πήγα να της πω για τη γάμπα που έχει αρπάξει και αυτή αλλά και μόνο στην αγωνία που είχα για τα ράματα το βούλωσα και επανήλθε το χρώμα μου .

pissaman
06/02/2008, 18:08
Μήπως σου πρότεινε να της κάνεις τίποτα εξετάσεις???
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

kaps
06/02/2008, 18:13
:eyepop: Δεν το σκέφτηκα :eyepop:
Και εδώ που τα λέμε με καίει λίγο η γάμπα δεν πάω μια βόλτα μιας και είμαι κοντά.:rotflmao:

MuayThai
06/02/2008, 18:37
Περαστικά και από μένα και εύχομαι ταχεία ανάρρωση!!

Και άλλη φορά να την ακούς την πεθερά σου!!!!:winka:

mizz
06/02/2008, 18:39
περαστικά φίλε και σιδερένιος

κρίμα ρε γμτ

Tropeas
06/02/2008, 18:44
Περαστικά και γρήγορα...

kaps
06/02/2008, 20:43
Νομίζω πως το τιμόνι έχει πάρει .Θέλουν και μαζέματα καθρέπτες και γκριπ δεξί .Αραγε αν το πάω σε συνεργειο και μου τα φτιάξει θα τα δεχτεί η ασφαλιστική του άλλου;

TROOPER
07/02/2008, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
........ .

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ !!!!!!

:beer: :beer: :beer:

odt
07/02/2008, 10:40
κωλοκατάσταση ρπμ....

Περαστικά :wave2:

gian_nykt
07/02/2008, 10:42
και μη χειρότερα να λές.
Περαστικά.....

Cpt. Haddock
07/02/2008, 10:44
περαστικά ρε συ :beer: :beer:

cityfly
07/02/2008, 10:53
περαστικά σου

δεν έχω καταλάβει τι έκανες με ασφαλιστικές αλλά δικαιούσε αποζημείωση και για τον τραυματισμό για κοίτα το

p@nos
07/02/2008, 18:15
Περαστικα ρε καπς...

Η κακια η ωρα...

Εκ των πραγματων δεν μπορεις να ντυνεσαι συνεχεια σαν αστακος...

Zid
07/02/2008, 18:20
Περαστικά ρε!!!:(

sotpag
07/02/2008, 18:45
περαστικα και μακαρι να ειναι ολα τα ατυχηματα ετσι

με δυο ραματα:wave2: :wave2:

devil's animal
08/02/2008, 07:42
περαστικα και γρηγορη αναρρωση φιλος!
:beer: :beer: :beer:

trigger
08/02/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
περαστικα και μακαρι να ειναι ολα τα ατυχηματα ετσι

με δυο ραματα:wave2: :wave2:
+ 1

FZMAN
08/02/2008, 19:25
Περαστικά φίλε εύχομαι να είναι το τελευταίο.

mai_tai
08/02/2008, 20:50
ταχεια αναρρωση φιλος-πρεπει να προσεχουμε και τους παπαρες...