View Full Version : Έκθεση Μοτοσικλέτας 2008
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ρε παιδια, στο θεμα με τα μηχανακια και οτι καποιοι δεν αφηνουν να ανεβαινετε.. Σε καποιο περιπτερο, δεν θυμαμαι ποιο τωρα ιδη κλαινε 2 μοτοσυκλετες που τους τα ριξανε, η KTM η Ducati ηταν.. Και ακομα πρωτη μερα ηταν.. Αλλοι γκρινιαζουν οτι δεν μπορουν να ανεβουν, αλλοι γκρινιαζουν οτι ειναι σχεδον ολα "βιδωμενα" κατω.. Και αλλοι γκρινιαζουν οτι δεν τους αφηνανε να ανεβουν στα αγωνιστικα :eyepop: Να κατσετε μια μερα απ'το πρωι μεχρη το βραδη να δειτε απο τι γλυτωνουν τα μηχανακια και ποσο ευκολα βγαζεις ασπρες τριχες οταν τρεχεις να προλαβεις το καθενα που παει να γλυστρισει..
το θεριό το πρωτότυπο πορτοκαλοκάτι στο περίπτερο της απρίλια το έχεις δεί?
ε, ένας περιεργαζόταν την ουρά του κ έσπασε μια γωνία της μηχανής! :eyepop:
αλλά νταξ, ιταλικό είναι,δν περίμενα να άντεχε! :lol:
οκ,πέρυσι πάντως δν ήταν τόσες πολλές μοτό "βιδωμένες". Κ αυτό που είπες γ τις 2 μοτό που τις κλαίγανε? πως τις κλαίγανε?
έπεσαν στην μοκέτα κ γρατζουνίστηκαν τα φαίρινγκ από την τραχύτητα του υλικού?
οκ, οι υπάλληλοι ας προστατεύουν τις μοτό, καλά κάνουν αλλά μην έχουν κ συμπεριφορά ματατζή....
:wave2:
intruder21
01/04/2008, 08:35
Παλαιότερα σε έκθεση,ένας ανέβηκε στο ZX-9 (κάπου στο 2000 αν δεν κάνω λάθος) και σήκωσε το σταντ,με αποτέλεσμα μετά να γλυστρίσει και να πέσει...Έτρεξαν οι άνθρωποι της εταιρείας,το σήκωσαν,ευτυχώς ο τύπος δεν είχε σπάσει τίποτα να τον πληρώνουν,αλλά το μηχανάκι έμεινε χωρίς μπροστινό φλας,και με το μοχλό των ταχυτήτων τσαλακωμένο...
Το 1996 αν δεν κάνω πάλι λάθος,είχαμε πάει με έναν φίλο μου στο περίπτερο της Ducati και χαζεύαμε όπως όλοι την 916.Ήταν στο αγωνιστικό σταντ,και δεν ανέβαινε κανείς.Πάω σε μια κυρία,και τη ρωτάω αν μπορώ να ανέβω στη μηχανή! "Να ανέβεις,αλλά με ευλάβεια!" μου απαντάει!!!!!Κι εννοείται ότι με ευλάβεια ανέβηκα!Αυτή τη μηχανή θα την πουλήσουν,δεν είναι για πέταμα...Μερικοί πατάνε το συμπλέκτη με τόσο μίσος,που στο τέλος των εκθέσεων στα περισσότερα μοντέλα θέλουν αλλαγή δίσκου!
VegasKitty
01/04/2008, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
h alhtheia na legete eida polla ksevarxalomena plastika se diafora mhxanakia kai phga thn defterh mera :eyepop: den ypologizoyn :sad: ego se osa anevena mono spagkato den ekana gia na mhn ta akoympiso atsala
Δε καταλαβαινω πως απ τη 2η μερα καταφεραν τοσα μηχανακια να χουν τα διαφορα τους :eyepop:
Τι στο καλο τους κανουν με λετε??? :confused:
Ισως φταιει η ελειψη σεβασμου για πραγματα που δεν τους ανηκουν και σου λενε σιγα, της αντιπροσωπιας ειναι :sad: :sick:
Οσο για το σπαγκατο Ευη, μη ξεχνας οτι σε καποιες (επιδη και γω το ιδιο εκανα) ανεβεναμε και στις μυτες των ποδιων για να μαστε οκ οτι δε θα παιξει θεμα :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ισως φταιει η ελειψη σεβασμου για πραγματα που δεν τους ανηκουν και σου λενε σιγα, της αντιπροσωπιας ειναι
ελλειψη ανατροφης και παιδειας..
mikros boudas
01/04/2008, 12:07
ρε παιδια κι εγω πηγα και ανεβαινα/κατεβαινα με αργη κινηση μηπως και λερωσω τη σελα με το παπουτσι μου...ειδα καποιους να ανεβαινουν λες και ηταν γαιδουρια....ημαρτον δηλαδη,επειδη δεν ειναι δικο μου,πρεπει να το σπασω??
ανεβηκα στο 848 πανω...ε την κοπελα μου πιο αγρια την καβαλαω(στις ηρεμες στιγμες μας;) )
παιδια τετοια αντιμετωπιση απο τους αντιπροσωπους δεν ειναι σωστη...
να μας τη λενε επειδη ανεβαινουμε στα μηχανακια???Γι'αυτο παμε στην εκθεση.
Εγω θυμαμαι που μαλλον στην εκθση 2004 η 2005 ειχα ανεβει σε ενα husqvarna το οποο στηριζοταν στο καρτερ στην ξυλινη βαση και οχι στο σταντ.Ε και οπως ανεβηκα πηγε να που πεσει το μηχανακι...
Στον αερα το προλαβα το μηχανακι για να μην πεσει...
Και ετρεχε μαλιστα ενας απο τη Husqvarnα και επεμενε για το αν ειμαι καλα,και μου ελεγε και μαλιστα οτι επρεπε να το αφησω να πεσει το μηχανακι για να μην παθω και καμια ζημια με τη μεση μου...
:a19: και ετσι θα επρεπε να φερονταν ολοι τους.
Μπραβο παντως στη Υamaha που αφηνει τον κοσμο να ανεβει πανω στην Μ1 ελεος μηπως θα παθει και τιποτα το μηχανακι???Δεν ειπαμε να το δινουν και βολτα στον καθενα...
mikros boudas
01/04/2008, 12:34
yamaha-suzuki τα ειχανε ολα στον αερα(πλην του χαγιαμπουσα που λογω βαρους πιστευω το ειχανε βιδωμενο)
kawasaki ολα βιδες
ντουκατι-κτμ σε σταντ
χοντα μισα μισα
απριλλια-τραιμφπ σε σταντ
...
ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΙΜΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
vestromas
01/04/2008, 12:54
Λοιπον μαγκες και μαγκισες, δεν κρατιεμε, θα μιλησω. Τα μηχανακια αυτα προοριζοντε να βγουν στους δρομους, να τρεξουν να λασπωθουν να κοπανηθουν να τρακαρουν να χαλασουν να φιαχτουν. Το οτι θελουν να τα παρουσιαζουν σαν κοσμηματα και εμεις σαν μαλακες να τα βλεπουμε ετσι, επειδει μας βαζουν και τα χρυσοπληρωνουμε, πιστευω πως ειναι μεγα λαθος. Ενταξει, υπαρχουν και κατι αγαρμποι, και κατι καφροι, που υπερβαλουν. Αλλα ο πιο πολυς κοσμος δεν ειναι ετσι για να εχετε ο καθε καραγκιοζης να σου λεει μην αγγιζεις, η να σε κανει να πιστευεις πως θα σπασεις τ αυγα αν θα καβαλησεις λιγο το εργαλειο που μπορει αυριο μεθαυριο να χρησοπληρωσεις. Οσο για τα ντουκατι, που με το μαρκετινγκ και τις τιμες σας κανουν να πιστευετε πως ειναι μοναδικα , μη χεσω με τις αηδιες αυτες, μηχανακια για πουλημα ειναι. Την χαγιαμπουσα δηλαδη που την λιωσανε στο αμπραγιαρισμα και στο καβαλημα επαθε τιποτα; Η τα ντουκατι ακομα και σταματημενα χαλανε; Το γκραν πασο παλι που μου αρεσε, της Μοτο Μορινι λεω. Γιατι μην αγγιζετε και βαθρο; Σιγα μην με πιασει και δεος. Αυριο μεθαυριο αν πουλησει το μοντελο θα ειναι σαν τα bmw και τα vstrom γεματοι οι δρομοι με τετοια. Τι νομιζουν δηλαδη, οτι αν την βαλουν στο βαθρο θα πουλησει καλυτερα; Αν ειναι καλη και σε τιμια τιμη θα πουλησει ετσι και αλλιως. Συμπερασμα! Φταινε και αυτοι, φταιμε και εμεις με το κολομαρκετινγκ και την νοοτροπια μας.
mikros boudas
01/04/2008, 13:11
ανεβηκα σε ολες σχεδον τις μηχανες και τα ντουκατι μου δωσανε αλλη αισθηση,πιο γεματη
περαν αυτου,εχουν αποδειξει την αξια τους(δε μιλαω για αξιοπιστια) στην πιστα(δε λεω τα moto gp)
ακομα,δεν ειναι υποχρεωμενος ο αντιπροσωπος να φτιαχνει ο,τι ο καθε βλακας χαλαει στις μηχανες
αν πεσει μια στριτ εχει κοστος(για τον αντιπροσωπο) κανα χιλιαρικο
γιατι λοιπον να τα δωσει ενω μπορει να το αποφυγει?
στο κατω κατω οποιος θελει να συγκρινει μηχανες,να παει στην αντιποσωπεια να τις οδηγησει κιολας
μερικά κι από μένα για τα της εκθεσης...χωρίς φωτό.
-δεν χόρταινα να χαζεύω το griso, πανέμορφο.
-μΕ άρεσε πολύ το scramlberaki της triumph με την zard, μοναδικό.
-τι να επιλέξεις ανάμεσα στο ΖRX1200 και το CB1300? πρέπει να χάζευα το ψαλίδι (εντυ λωσον)του καβα ίσως και ώρα...
(πως πάνε κ παίρνουν το Ζ όταν υπάρχει αυτό δεν καταλαβαίνω). Υπέροχα εργαλεία και τα δύο. Χτυπάνε στην καρδιά κατευθείαν.
-χάζεψα αρκετά το ΤΑ. Δεν ξέρω τι να πω.
-έμεινα αρκετά κ στο TENERE. Γιατί το κάναν έτσι ργμτη μου? Και γιατι δεν του βάλαν ένα δίκύλινδρο 750..?
-με απογοήτευσε από κοντά το χαγια..κ με ξένισε λίγο η διαφορετική θέση οδήγησης.
-ωραία αίσθηση ο ζούζουρας. ΜΕ ερχόταν πιο καλά.
-gsr: ήθελα να το δω γιατί δεν με ερχόταν στο μυαλό με τίποτε. Και όταν το είδα κατάλαβα γιατί. Γκρι, αχρωμο, άοσμο, άγευστο, δίχως αίσθηση.
-DUCATI: δεν πλησίασα καν..
-ΑPRILΙΑ: μια βόλτα πέρασα μόνο.
-ΜΟΤΟ ΜΟΡΙΝΙ: έμεινα αρκετα.. ρε λέτε να δούμε κανένα από δαυτα στους δρόμους..μΕ άρεσε που αναβιώνει πάλι αυτή η μάρκα...οδηγούσα παλιά ένα 1/2...
-ΚΤΜ: δεν έμεινα, περνώντας προέτρεψα ευγενικά την όμορφη κοπελίτσα, να μην κατέβει από το περιτριγυρισμένο με ταινίες μεγάλο ον οφ της, αν θέλει να το κοιτάει κανείς...
el_hymador
01/04/2008, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μερικά κι από μένα για τα της εκθεσης...χωρίς φωτό.
-δεν χόρταινα να χαζεύω το griso, πανέμορφο.
-μΕ άρεσε πολύ το scramlberaki της triumph με την zard, μοναδικό.
-τι να επιλέξεις ανάμεσα στο ΖRX1200 και το CB1300? πρέπει να χάζευα το ψαλίδι (εντυ λωσον)του καβα ίσως και ώρα...
(πως πάνε κ παίρνουν το Ζ όταν υπάρχει αυτό δεν καταλαβαίνω). Υπέροχα εργαλεία και τα δύο. Χτυπάνε στην καρδιά κατευθείαν.
-χάζεψα αρκετά το ΤΑ. Δεν ξέρω τι να πω.
-έμεινα αρκετά κ στο TENERE. Γιατί το κάναν έτσι ργμτη μου? Και γιατι δεν του βάλαν ένα δίκύλινδρο 750..?
-με απογοήτευσε από κοντά το χαγια..κ με ξένισε λίγο η διαφορετική θέση οδήγησης.
-ωραία αίσθηση ο ζούζουρας. ΜΕ ερχόταν πιο καλά.
-gsr: ήθελα να το δω γιατί δεν με ερχόταν στο μυαλό με τίποτε. Και όταν το είδα κατάλαβα γιατί. Γκρι, αχρωμο, άοσμο, άγευστο, δίχως αίσθηση.
-DUCATI: δεν πλησίασα καν..
-ΑPRILΙΑ: μια βόλτα πέρασα μόνο.
-ΜΟΤΟ ΜΟΡΙΝΙ: έμεινα αρκετα.. ρε λέτε να δούμε κανένα από δαυτα στους δρόμους..μΕ άρεσε που αναβιώνει πάλι αυτή η μάρκα...οδηγούσα παλιά ένα 1/2...
-ΚΤΜ: δεν έμεινα, περνώντας προέτρεψα ευγενικά την όμορφη κοπελίτσα, να μην κατέβει από το περιτριγυρισμένο με ταινίες μεγάλο ον οφ της, αν θέλει να το κοιτάει κανείς...
:a5: :a20:
Δεν πλησιασες και δεν εμεινες στα Ducati και στα KTM....
και κολησσες με το Griso και τα Morini!:lol: :lol:
αυτος ειναι διχασμος προσωπικοτητας!!!
εμενα η καρδια μου λεει SPORT 1000, η λογικη 990 ADVENTURE, και η πραγματικοτητα να κατσω στα αυγα μου γιατι δεν παιζει φραγκο...
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Λοιπον μαγκες και μαγκισες, δεν κρατιεμε, θα μιλησω. Τα μηχανακια αυτα προοριζοντε να βγουν στους δρομους, να τρεξουν να λασπωθουν να κοπανηθουν να τρακαρουν να χαλασουν να φιαχτουν. Το οτι θελουν να τα παρουσιαζουν σαν κοσμηματα και εμεις σαν μαλακες να τα βλεπουμε ετσι, επειδει μας βαζουν και τα χρυσοπληρωνουμε, πιστευω πως ειναι μεγα λαθος. Ενταξει, υπαρχουν και κατι αγαρμποι, και κατι καφροι, που υπερβαλουν. Αλλα ο πιο πολυς κοσμος δεν ειναι ετσι για να εχετε ο καθε καραγκιοζης να σου λεει μην αγγιζεις, η να σε κανει να πιστευεις πως θα σπασεις τ αυγα αν θα καβαλησεις λιγο το εργαλειο που μπορει αυριο μεθαυριο να χρησοπληρωσεις. Οσο για τα ντουκατι, που με το μαρκετινγκ και τις τιμες σας κανουν να πιστευετε πως ειναι μοναδικα , μη χεσω με τις αηδιες αυτες, μηχανακια για πουλημα ειναι. Την χαγιαμπουσα δηλαδη που την λιωσανε στο αμπραγιαρισμα και στο καβαλημα επαθε τιποτα; Η τα ντουκατι ακομα και σταματημενα χαλανε; Το γκραν πασο παλι που μου αρεσε, της Μοτο Μορινι λεω. Γιατι μην αγγιζετε και βαθρο; Σιγα μην με πιασει και δεος. Αυριο μεθαυριο αν πουλησει το μοντελο θα ειναι σαν τα bmw και τα vstrom γεματοι οι δρομοι με τετοια. Τι νομιζουν δηλαδη, οτι αν την βαλουν στο βαθρο θα πουλησει καλυτερα; Αν ειναι καλη και σε τιμια τιμη θα πουλησει ετσι και αλλιως. Συμπερασμα! Φταινε και αυτοι, φταιμε και εμεις με το κολομαρκετινγκ και την νοοτροπια μας.
Εσυ απ'την Δευτερα που θα τελειωσει η εκθεση ελα να αγορασεις την μοτοσυκλετα που ειχαν ριξει και εχει σπασμενο φαιρινγκ και μανετα και δεν θα πεις κουβεντα :lol: . Και προσεχε ποιους λες καραγκιοζη.. τωρα δεν εχω πει σε κανεναν να μην ανεβει γιατι στο περιπτερο που ειμαι δεν παιζει αυτο.. αλλα αλλες χρονιες σε αλλο περιπτερο υπηρχε αυτη η πολιτικη σε καποια εκθεσιακα μοντελα και το εκανα. Δεν θα κατσω να ελεγξω τον καθενα απ'τους 50000 που περνανε απ'την εκθεση αν ξερει να ανεβει η οχι, ειδικα οταν εγω πρεπει να βγαλω την ακρη αν γινει η στραβη. Μαλακια κανω που καθομαι και ασχολουμε με τι λεει ο καθενας αλλα απλος δεν μ'αρεσει να με βριζει ο καθε καραγιοζης χωρις να με ξερει.. :wave2:
Εχω πηξει, φαινεται? :lol: :sick:
el_hymador
01/04/2008, 13:37
και οσο για τις μοτοσικλετες στην εκθεση αποτελουν το μεγαλυτερο δελεαρ για την προσελκυση υποψηφιων αγοραστων...
Απο την στιγμη που λιγες εταιρειες δινουν test-drive(και αμα δωσουν σου πρηζουν τα @@)
Να μην σε αφησουν να ανεβεις κιολας;;;!!!
Σιγα μην τους σπασουμε κανα φλασακι και πεσει εξω η επιχειρηση...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αυτος ειναι διχασμος προσωπικοτητας!!!
ρε, μπας? :sad:
alximistis
01/04/2008, 13:38
παίδες να μιλάμε αμερόληπτα όσο γίνεται. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση πιστεύω. Ούτε είναι σωστό το στυλάκι όχι πρόσεχε μην αλλάζεις ταχύτητες και πρόσεχε που ακουμπάς το κράνος σου ούτε όμως είναι σωστό και το χύμα στο κύμα ανεβαίνουμε κατεβαίνουμε και τα γαμάμε όλα. Αλλά καλύτερα να τα πάρουμε από την αρχή.
Αναφέρθηκε από το Vstroma το ότι το παρουσιάζουν σαν κοσμήματα κλπ κλπ. ενώ ο σκοπός τους είναι να λερωθούν να βρωμίσουν κλπ. Κι έχει δίκιο! Για να γίνει πιο επιτυχημένη η έκθεση πιο επαγγελματική και να οργανωθεί καλύτερα επιβαλλόταν όχι έπρεπε επιβαλλόταν να ξεφύγει από τον "ερασιτεχνικό" χαρακτήρα των προηγούμενων ετών. Δεν το έχει πετύχει ακόμα εντελώς αλλά για κει πάει. Που σημαίνει τι; Ότι οι μοτοσικλέτες αφενός παρουσιάζονται ως ένα προϊόν το οποίο πρέπει να πουλήσει. Τέρμα! Σημασία έχουν οι πωλήσεις. Επομένως ξεφεύγουμε από το ότι τις παρουσιάζουμε με τέτοιο τρόπο που να απευθύνονται μόνο σε μηχανόβιους και λοιπούς τρελαμένους. :D Για σκεφτείτε λίγο γιατί τέτοιος λαός στην έκθεση; Και στην περσινή; Γιατί αυξάνονται οι άνθρωποι που την επισκέπτονται; Και γιατί αυξάνονται και οι πωλήσεις στις μηχανές; Έχουμε λοιπόν ένα προίόν το οποίο επιτέλους πουλά καλά και αποκτά δύναμη. Έτσι οι μηχανές θα παρουσιαστούν κάπου ως... κόσμημα ως κάτι πολύ δελεαστικό για να προσεγγίσει.
Δεύτερον. Το ξέρετε όλοι πως μοτοσικλέτες δεν πωλούνται στην έκθεση. Ούτε "κλείνουν" τόσοι πολλοί. Τι γίνεται λοιπόν; Απλό. Η έκθεση λειτουργεί ως ένα ξεχωριστό γεγονός. Μετά τον απογευματινό καφέ το ΣΚ κάποιοι θα πάρουν τα παιδιά τους και θα πουν δεν πάμε να δούμε την έκθεση μοτοσικλέτας; Είτε γιατί θυμήθηκαν τα νιάτα τους είτε γιατί κάποτε ήθελαν και ποτέ δεν αγόρασαν είτε από περιέργεια, για να δουν τις γκόμενες κλπ κάποιοι θα πάνε έτσι.
Τώρα πάμε στην άλλη πλευρά. Ότι όλοι αυτοί μαζί με κάποιους που υποτίθεται ότι ασχολούνται και κάποιους άλλους που όντως ασχολούνται θα θελήσουν να ανέβουν στις μηχανές. Κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα! Θα ανέβει το πιτσιρίκι θα ανέβει η χοντρή κυρία γιατί της το ζήτησε ο φίλος της θα ανέβει η γκόμενα με το τακούνι ο τύπος με το σκαρπίνι και πάει λέγοντας. Πιστεύετε πως όλοι αυτοί ξέρουν να ανεβαίνουν; Ανέβηκα στο ΗΡ τησ BMW και το λέρωσα με το μποτάκι μου. Το έκαναν κι άλλοι. Ο μόνος που έτρεξε να το σκουπίσει ήμουν εγώ. Για να σκεφτούμε λοιπόν πόσοι ανεβαίνουν-κατεβαίνουν δίχως να τους νιάζει; Συν του ότι υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος ατυχήματος. Έκανε ο άλλος πάνω το σταντ του πεσε η μοτοσικλέτα πάει η μηχανή. Για να χτύπαγε το πόδι του!!!
Και κάτι τελευταίο. τα παιδιά που δουλεύουν εκεί τους έχει βγει ο κώλος στην κυριολεξία για να στήσουν την έκθεση. Αφίσες σταντ καθίσματα μοτοσικλέτες... δεν είναι έτσι απλά. Αυτό που βλέπουμε μείς είναι το τελικό. Για να δείτε τι τραβάνε στην αρχή και το τέλος. Ε τώρα είναι και θέμα χαρακτήρα. ΟΚ κάποιοι είναι περισσότερο υπερβολικοί τους βγαίνει κια η κούραση... οκ συμβαίνει. :)
Συγνώμη αν σας έπρηξα... :)
dirtbird
01/04/2008, 13:43
.Μερικοί πατάνε το συμπλέκτη με τόσο μίσος,που στο τέλος των εκθέσεων στα περισσότερα μοντέλα θέλουν αλλαγή δίσκου!
Παρακαλώ πολύ.....
Κάποιος μοντ να το στικάρει.....
Τέτοιες ατάκες πρέπει να μένουν....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
alximistis
01/04/2008, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μηχανή παρήγγειλες?
:lol: :lol: :lol:
el_hymador
01/04/2008, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
παίδες να μιλάμε αμερόληπτα όσο γίνεται. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση πιστεύω. Ούτε είναι σωστό το στυλάκι όχι πρόσεχε μην αλλάζεις ταχύτητες και πρόσεχε που ακουμπάς το κράνος σου ούτε όμως είναι σωστό και το χύμα στο κύμα ανεβαίνουμε κατεβαίνουμε και τα γαμάμε όλα. Αφίσες σταντ καθίσματα μοτοσικλέτες... δεν είναι έτσι απλά. Αυτό που βλέπουμε μείς είναι το τελικό. Για να δείτε τι τραβάνε στην αρχή και το τέλος. Ε τώρα είναι και θέμα χαρακτήρα. ΟΚ κάποιοι είναι περισσότερο υπερβολικοί τους βγαίνει κια η κούραση... οκ συμβαίνει. :)
Δεν αντιλεγω σε αυτα που γραφεις...
Αλλα απο την στιγμη που απο τους 500 που θα ανεβουν σε ενα μηχανακι θα αγορασουν οι 15 και θα ψηθουν αλλοι 5, να πα να γ@μηθουνε οι εταιρειες και η πολιτικη τους λεω εγω...
Οσο και αν ακουγεται παραξενο, το να ανεβει (εστω...) καποιος στο διτροχο που -διακαως- επιθυμει, ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο ως προωθηση του προϊοντος απο την απροσωπη διαφημιση στον περιοδικο τυπο...
Και αν αναλογιστει κανεις τι ποσα δαπανουν για διαφημιση σε μηνιαια βαση οι αντιπροσωποι θα παθει εγκεφαλικο...
Για μενα προσωπικα, παιζουν πολυ σημαντικο ρολο κατι τετοια πραγματακια....αν δεν θες κυριε τα λεφτα μου και με βλεπεις σαν λιγουρη, θα παω να τα καταθεσω αλλου...
dukeandthecity
01/04/2008, 14:06
Οσο και αν ακουγεται παραξενο, το να ανεβει (εστω...) καποιος στο διτροχο που -διακαως- επιθυμει, ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο ως προωθηση του προϊοντος απο την απροσωπη διαφημιση στον περιοδικο τυπο...
δεν συμφωνώ. Η το δίνεις test ride ή δεν το δίνεις καθόλου και το έχεις βάζο στο σαλόνι.
κανεις (?) δεν το αποφάσισε επειδή έκατσε στην σέλα.
alximistis
01/04/2008, 14:06
Δεν αντιλεγω σε αυτα που γραφεις...
Αλλα απο την στιγμη που απο τους 500 που θα ανεβουν σε ενα μηχανακι θα αγορασουν οι 15 και θα ψηθουν αλλοι 5, να πα να γ@μηθουνε οι εταιρειες και η πολιτικη τους λεω εγω...
Και αν αναλογιστει κανεις τι ποσα δαπανουν για διαφημιση σε μηνιαια βαση οι αντιπροσωποι θα παθει εγκεφαλικο...
Για μενα προσωπικα, παιζουν πολυ σημαντικο ρολο κατι τετοια πραγματακια....αν δεν θες κυριε τα λεφτα μου και με βλεπεις σαν λιγουρη, θα παω να τα καταθεσω αλλου...
Δεν νομίζω πως λέμε άλλα πράγματα. Απλώς να θυμόμαστε ότι όσοι πάνε στις εκθέσεις δεν είναι και γνώστες. Και ούτε ενδιαφέρονται να φρεθούν όπως πρέπει. :(
Operater
01/04/2008, 14:09
Σώωωωπα....Πήγες και είδες ή πήγες και παρήγγειλες?
el_hymador
01/04/2008, 14:10
Δεν νομίζω πως λέμε άλλα πράγματα. Απλώς να θυμόμαστε ότι όσοι πάνε στις εκθέσεις δεν είναι και γνώστες. Και ούτε ενδιαφέρονται να φρεθούν όπως πρέπει. :(
Γνωστες ξε-γνωστες ολοι οσοι πανε σε μια εκθεση ειναι υποψηφιοι και εν δυναμει αγοραστες.
ακομα και ο πλεον ασχετος που τον τραβολογανε για να παει ολο και κατι θα δει που του αρεσει...
Δυστυχως η πωληση αυτο το κακο εχει...πρεπει να ανεχεσαι και τον μ@λ@κ@...
:lol: :wave2:
alximistis
01/04/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σώωωωπα....Πήγες και είδες ή πήγες και παρήγγειλες?
ΜΕ ΕΠΡΗΞΕΣ!!!! :D :lol: :lol: :lol:
Operater
01/04/2008, 14:13
ΜΕ ΕΠΡΗΞΕΣ!!!! :D :lol: :lol: :lol:
Όχι θα σ'άφηνα! :smokin:
alximistis
01/04/2008, 14:16
Όχι θα σ'άφηνα! :smokin:
:mad: :mad: :mad: :lol:
kalamaria
01/04/2008, 19:55
καλες και ωραιες οι μηχανες αλλα απο αξεσουαρ παιζει τιποτα αξιολογο?:(
alximistis
01/04/2008, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
καλες και ωραιες οι μηχανες αλλα απο αξεσουαρ παιζει τιποτα αξιολογο?:(
Αν εννοείς για μοτοσικλέτες κάτι παίζει αλλά όχι εκπληκτικά πράγματα απ ότι είδα. Για αναβάτες ναι. Έχει να δεις από Colori και Arai μέχρι Sidi μπότες και μπλουζάκια και και και... ειδικά το παλλικάρι στη Sidi ήταν εξαιρετικός. :)
vestromas
01/04/2008, 21:04
Συμφωνω με τον ελ χυμαδορ απολυτα και διευκρινιζω, για τον φιλο Νταεμον που παρεξηγηθηκε. Δεν σε ξερω καν φιλε, και προσωπικα δεν με ενοχλησε κανενας, οπου ανεβηκα. Αν νομιζεις οτι το καραγκιοζις πιανει και εσενα, κατι θα ξερεις παραπανω. Μαλλον θα εκανες τον μπατσο, παραπανω απ οτι πρεπει και θαχεις τυψεις. Συμφωνω λοιπον οπως ειπα με τον χυμαδορα, οτι τα μηχανακια ειναι για να τα δουμε να τα πιασουμε να τα νοιωσουμε, για να πετυχετε και εσεις τον σκοπο σας να μας τα πουλησετε. Σημειωτεον πως το εισητηριο θα επρεπε να το πληρωνετε εσεις που διαφημιζεστε, και οχι εμεις, οι αυριανοι αγοραστες. Εφοσον ομως ειναι ετσι τα πραγματα και εχετε καταφερει να σας πληρωνουμε για να σας δουμε πριν σας τα σπρωξουμε κανονικα, σαν πελατες κ εμεις δικαιουμαστε να σας κουρασουμε λιγο με την παραξενια μας να πιασουμε και λιγο τις παρθενες σας. Τωρα αν σε στρεσαρει τοσο η δουλεια στην εκθεση, αυτο αφορα εσενα και τον εργοδοτη σου. Οχι τον υποψηφιο αυριανο πελατη σου που πληρωσε το εισητηριο του για να του μαθεις να φερετε στις μοτοσυκλετες που πιθανον αυριο αγορασει. Αν γινει και καποια μικροζημια, οι αντιπροσωποι, δεν προκειτε να πληρωσουν τα ιδια με εναν κατοχο. Μην τρελαθουμε κιολας. Κατι ξερουμε κ εμεις απο εμποριο. Αλιμονο στους καταναλωτες.
taxydromos
01/04/2008, 21:05
δες και αυτο
126118
road spirit
01/04/2008, 21:42
... Εφοσον ομως ειναι ετσι τα πραγματα και εχετε καταφερει να σας πληρωνουμε για να σας δουμε πριν σας τα σπρωξουμε κανονικα, σαν πελατες κ εμεις δικαιουμαστε ....
σαν πελάτης και εσυ, δεν σε υποχρέωσε κανένας να πας και να πληρώσεις με το ζόρι...
καλιρόης, μιχαλακοπούλου, βουλιαγμένης, και αλλού, τίγκα στα μαγαζιά να δεις, να αγγίξεις, να κάτσεις, να δοκιμάσεις τζαμπέ....
λέω τώρα εγώ...
:)
Bavarian
01/04/2008, 22:17
Πήγα κι εγώ πριν λίγο γύρισα.Μια χαρά ήταν πολύ όμορφα είδα και πολλούς γνωστούς που είχα να τους δώ καιρό :winka: Τελικά η Εκθεση ενώνει :lol: ...
Το μόνο άσχημο είναι ότι ερωτεύτηκα (όχι τα μοντέλα πάνω στα μηχανάκια) πάλι και θα μπώ στα έξοδα...και ποιός ακούει τη γυναίκα :lol:
Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα ξαναπάω το Σάββατο παρέα με τον γιό μου...
Bavarian
01/04/2008, 22:18
Εχουμε και λέμε...Ερωτας Νο1.Μάλλον θα το καταλάβετε από το μοτέρ :D
ουπς ξέχασα τη φωτό :lol:
Bavarian
01/04/2008, 22:20
Ερωτας Νο 1:wacko:
126138
Bavarian
01/04/2008, 22:21
Αυτό δεν είναι εξάτμιση...πεντάϊντσο είναι :eyepop:
126141
Bavarian
01/04/2008, 22:23
Ερωτας Νο2...δεν ξέρω τι λέτε εσεις αλλά το μηχανάκι γ@μ@ει σε αυτά τα χρώματα...το βλέπω να έρχεται στο γκαράζ μου γρήγορα :smokin:
126144
Bavarian
01/04/2008, 22:26
Ερωτας Νο3...Μόνο του σε μια γωνιά στο περίπτερο της Kawasaki διαμάντι ακατέργαστο.Ξυπνάει τον Γαρδέλη μέσα μου:lol: ...Απαιχτο είναι το μαμημένο και σε καλή τιμή για καινούριο :smokin:
126148
σαν πελατες κ εμεις δικαιουμαστε να σας κουρασουμε λιγο με την παραξενια μας να πιασουμε και λιγο τις παρθενες σας. Τωρα αν σε στρεσαρει τοσο η δουλεια στην εκθεση, αυτο αφορα εσενα και τον εργοδοτη σου. Οχι τον υποψηφιο αυριανο πελατη σου που πληρωσε το εισητηριο του για να του μαθεις να φερετε στις μοτοσυκλετες που πιθανον αυριο αγορασει. Αν γινει και καποια μικροζημια, οι αντιπροσωποι, δεν προκειτε να πληρωσουν τα ιδια με εναν κατοχο. Μην τρελαθουμε κιολας. Κατι ξερουμε κ εμεις απο εμποριο. Αλιμονο στους καταναλωτες.
Συμφωνώ κι εγώ ότι ο πελάτης/επισκέπτης της έκθεσης δικαιούται να περιεργαστεί, να ανεβεί στις μοτοσυκλέτες και να εξυπηρετηθεί από το προσωπικό της κάθε εταιρίας, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της έκθεσης, να εξοικειωθεί και να γνωρίσει το κοινό τα προϊόντα των εταιριών. Το ότι οι μηχανές είναι διαθέσιμες και στις κατά τόπους εκθέσεις των εταιριών δεν ακυρώνει την από κοινού έκθεση. Όσο για τυχόν ζημιές από "ατζαμήδες" πελάτες, είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού και το κόστος διαφήμισης και προώθησης. Μαζί με τις αμοιβές των υπαλλήλων, συνεργατών, ενοίκια των χώρων, κόστη μεταφοράς, διοργάνωσης, διαφημιστικού υλικού κλπ θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τυχόν ζημιές στα εκτιθέμενα προϊόντα, οι οποίες μπορεί να προκληθούν από διάφορους λόγους, όπως μεταφορά, κακές προδιαγραφές εγκαταστάσεων, ευθύνες προσωπικού και τυχαίους παράγοντες, όχι μόνο ευθύνη των πελατών. Για μια μεγάλη αντιπροσωπεία τέτοια κόστη πρέπει να είναι προϋπολογισμένα και δε νομίζω πως είναι δυσβάσταχτα, ήμαρτον! Τυχόν "τραυματισμένα" μηχανάκια μπορεί να τα επισκευάσει και να τα πουλήσει σε τιμή ευκαιρίας, να τα χρησιμοποιήσει σαν εταιρικά οχήματα ή στη χειρότερη σαν ανταλλακτικά και να περάσει λογιστικά τη διαφορά στις ζημιές. Συνολικά συμφωνώ κι εγώ πως περισσότερες πιθανές πωλήσεις χάνει μια αντιπροσωπεία από τέτοιες "μη μου άπτου" πολιτικές και κακή εξυπηρέτηση παρά γλιτώνει ζημιές.
Πιο σημαντικό θεωρώ κάτι που ανεφέρθηκε σχετικά με την ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου πελάτη από απροσεξία του. Γι' αυτό πρέπει ο πωλητής να παρακολουθεί άγρυπνα αλλά διακριτικά το χώρο ευθύνης του και να βοηθάει τον πελάτη όπου χρειαστεί, ιδιαιτέρως αν από την εμπειρία του δεν του εμπνέει εμπιστοσύνη το σουλούπι και οι κινήσεις του πελάτη :lol: Π.χ. όταν βλέπει κάποιον κοντό ή ηλικιωμένο ή "περίεργο" να προσπαθεί να ανέβει σε μια ψηλή και βαριά μηχανή με λάθος τρόπο, μπορεί ασφαλώς να επέμβει, με ευγένεια πάντα και να τον βοηθήσει, δίνοντας κατάλληλες συμβουλές ή κρατώντας τη μηχανή ή πείθοντας τον να δοκιμάσει ένα άλλο μοντέλο περισσότερο στα μέτρα του. Τέλος, αντιλαμβάνομαι πως μπορεί κατ' εξαίρεση μια αντιπροσωπεία να μην επιτρέψει επαφή με κάποια πανάκριβα ή συλλεκτικά μοντέλα της για ευνόητους λόγους, όχι όμως για τα ευρείας παραγωγής και κυκλοφορίας.
vestromas
01/04/2008, 22:34
+1000 Νικολα, για ολα!:beer: :beer: :beer: :wave2:
Bavarian
01/04/2008, 22:35
Επίσης λίγο κλικ μου έκανε το Kawasaki GTR 1400 αν φτιάξουν λίγο τη διαχείριση του καυσίμου γιατί καίει τον αγλέουρα :lol: είναι πολύ καλή πρόταση για τουρισμό.Ολα τα υπόλοιπα με αφήσανε από αδιάφορο έως αδιάφορο :lol: ...φανταχτερά Ντουκάτι χλιδάτα BMW σπορτίβικα Απρίλια και Ιαπωνικά με ένα σταυλο άλογα :lol: ...Απλά αδιάφορα.
Πολύ καλό το περίπτερο της Triumph πολύ φιλικό το προσωπικό και πολύ καλές οι τιμές τους τόσο στις μοτό όσο και στα αξεσουάρ.Το ίδιο και στη Moto Guzzi.Μπράβο και στους δύο αυτούς κατασκευαστες.
vestromas
01/04/2008, 22:38
anf125, μαζι σου! Συμφωνω απολυτα. Πολυ ωραια τοποθετηση.:beer: :beer: :beer: :wave2:
Συμφωνω με τον ελ χυμαδορ απολυτα και διευκρινιζω, για τον φιλο Νταεμον που παρεξηγηθηκε. Δεν σε ξερω καν φιλε, και προσωπικα δεν με ενοχλησε κανενας, οπου ανεβηκα. Αν νομιζεις οτι το καραγκιοζις πιανει και εσενα, κατι θα ξερεις παραπανω. Μαλλον θα εκανες τον μπατσο, παραπανω απ οτι πρεπει και θαχεις τυψεις. Συμφωνω λοιπον οπως ειπα με τον χυμαδορα, οτι τα μηχανακια ειναι για να τα δουμε να τα πιασουμε να τα νοιωσουμε, για να πετυχετε και εσεις τον σκοπο σας να μας τα πουλησετε. Σημειωτεον πως το εισητηριο θα επρεπε να το πληρωνετε εσεις που διαφημιζεστε, και οχι εμεις, οι αυριανοι αγοραστες. Εφοσον ομως ειναι ετσι τα πραγματα και εχετε καταφερει να σας πληρωνουμε για να σας δουμε πριν σας τα σπρωξουμε κανονικα, σαν πελατες κ εμεις δικαιουμαστε να σας κουρασουμε λιγο με την παραξενια μας να πιασουμε και λιγο τις παρθενες σας. Τωρα αν σε στρεσαρει τοσο η δουλεια στην εκθεση, αυτο αφορα εσενα και τον εργοδοτη σου. Οχι τον υποψηφιο αυριανο πελατη σου που πληρωσε το εισητηριο του για να του μαθεις να φερετε στις μοτοσυκλετες που πιθανον αυριο αγορασει. Αν γινει και καποια μικροζημια, οι αντιπροσωποι, δεν προκειτε να πληρωσουν τα ιδια με εναν κατοχο. Μην τρελαθουμε κιολας. Κατι ξερουμε κ εμεις απο εμποριο. Αλιμονο στους καταναλωτες.
Ρε φιλαρακο, διαβασες τι εγραψα η απλος τα πετας ετσι.. η σου ξεφευγουνε? Ειπα για εκθεσιακα μοντελα.. μοντελα που ειναι μονο για εκθεση και δεν ειναι για πουλημα.. :) Για χαλαρωσε λιγο και προσεχε τι λες.. :)
Vourkoufales
02/04/2008, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Ερωτας Νο3...Μόνο του σε μια γωνιά στο περίπτερο της Kawasaki διαμάντι ακατέργαστο.Ξυπνάει τον Γαρδέλη μέσα μου:lol: ...Απαιχτο είναι το μαμημένο και σε καλή τιμή για καινούριο :smokin:
Ααααααααααααααχ έρωτας! :blush:
το θέλω μαζι μ ενα σκασμό λεφτα να του ρίξω πάνω! :D
mikros boudas
02/04/2008, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ρε φιλαρακο, διαβασες τι εγραψα η απλος τα πετας ετσι.. η σου ξεφευγουνε? Ειπα για εκθεσιακα μοντελα.. μοντελα που ειναι μονο για εκθεση και δεν ειναι για πουλημα.. :) Για χαλαρωσε λιγο και προσεχε τι λες.. :) λεει για να λεει
προσπαθει να μας πεισει πως εχει το πιο γαματο μηχανακι και πως οι εκθεσεις πρεπει να ειναι τσαμπα και πως οι μηχανες πρεπει να ειναι στο ελεος του καθενα
και ολα αυτα τα κανει με δηθεν εκλεπτυσμενα επιχειρηματα και βαρυγδουπο λογο
μαλακιες δηλαδη
vestromas
02/04/2008, 01:37
Ρε μπας και ειστε οι διοργανωτες της εκθεσης και σας χαλαω την πιατσα; Τι λυσα σας επιασε; Αυτη ειναι η αποψη μου παει και τελειωσε. Μια χαρα περασα στην εκθεση, με κανεναν δεν μανουριασα, τιποτα δεν με πειραξε. Σχολιασα τη μου αρεσε και τι οχι και με αφορμη καποια παραπονα που εκφραστηκαν στο θρεντ πηρα θεση συμφωνα με αυτα που θεωρω εγω σωστα. Ουτε κανεναν ειπα καραγκιοζη προσωπικα, ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν. Πιος πρεπει ν α χαλαρωσει και να σκεφτει τι εγραψε; Daemon, σε γνωριζω, ξερω εγω πιος δουλευει στην εκθεση και τι κανει; Γιατι μανουριασες σε ενα αοριστο καραγκιοζης που ειπα. Απο την στιγμη που μου την λες θιγμενος, εγω δεν εχω δικαιωμα να απαντησω οπως θελω; Δες πως ξεκινησε η φαση και που πηγε μονο και μονο επειδει θεωρησες οτι ο μοναδικος καραγκιοζης στην εκθεση, ησουν εσυ.:beer: :wave2:
:a8: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a49: :a49: :a49: :a49: :a49: :a49: :a49:
126188
ενα απολαυστικο κολαζ :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
126189
τα είδαμε όλα ακόμα και 690Rallye ιδιωτικό (τρέλλα)
Γιατί δεν είδαμε περίπτερο του Six Days, ακριβώς στο κέντρο της έκθεσης με φυλλάδια, ενημέρωση, οθόνες με βίντεο, χάρτες, ανακοινώσεις και όλα τα σχετικά??
Καλή η γωνία στο 0300 αλλά φτάνει?
alximistis
02/04/2008, 16:44
Ρε μπας και ειστε οι διοργανωτες της εκθεσης και σας χαλαω την πιατσα; Τι λυσα σας επιασε; Αυτη ειναι η αποψη μου παει και τελειωσε. Μια χαρα περασα στην εκθεση, με κανεναν δεν μανουριασα, τιποτα δεν με πειραξε. Σχολιασα τη μου αρεσε και τι οχι και με αφορμη καποια παραπονα που εκφραστηκαν στο θρεντ πηρα θεση συμφωνα με αυτα που θεωρω εγω σωστα. Ουτε κανεναν ειπα καραγκιοζη προσωπικα, ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν. Πιος πρεπει ν α χαλαρωσει και να σκεφτει τι εγραψε; Daemon, σε γνωριζω, ξερω εγω πιος δουλευει στην εκθεση και τι κανει; Γιατι μανουριασες σε ενα αοριστο καραγκιοζης που ειπα. Απο την στιγμη που μου την λες θιγμενος, εγω δεν εχω δικαιωμα να απαντησω οπως θελω; Δες πως ξεκινησε η φαση και που πηγε μονο και μονο επειδει θεωρησες οτι ο μοναδικος καραγκιοζης στην εκθεση, ησουν εσυ.:beer: :wave2:
Αν και δεν μου πέφτει λόγος να σου πω κάτι πολύ απλό. Η άποψη σου είναι σεβαστή και όπως είδες υπάρχει κόσμος που συμφωνεί μαζί σου. Και γενικά το να εκφέρεις τη γνώμη σου, κανείς δεν λέει τίποτα γι αυτό. Αλλά μήπως αυτό το αόριστος καραγκιόζης δεν ήταν τόσο αόριστος όσο νομίζεις;;; Το θέτω ως προβληματισμό και σκέψου το, τίποτε άλλο. Κι αν νομίζεις πως δεν το έκανες για ξανακοίτα λίγο αυτό που έγραψες... "Αν νομιζεις οτι το καραγκιοζις πιανει και εσενα, κατι θα ξερεις παραπανω. Μαλλον θα εκανες τον μπατσο, παραπανω απ οτι πρεπει και θαχεις τυψεις". Εσένα αυτό σου φαίνεται πολύ ουδέτερο και αόριστο; Για σκέψου τα λίγο ίσως να βρεις ότι κάπου στο βάθος ο άλλος που θίχτηκε μάλλον έχει κι ένα δίκιο. Ακόμα και στο τέλος γράφεις: "Δες πως ξεκινησε η φαση και που πηγε μονο και μονο επειδει θεωρησες οτι ο μοναδικος καραγκιοζης στην εκθεση, ησουν εσυ".
Για σκέψου τα λίγο όλα αυτά... :)
vestromas
02/04/2008, 17:21
Το εξηγησα παρα πανω. Εν πασει περιπτωση, θεωρω οτι εγινε παρεξηγηση, και μπορει κ εγω να το τραβηξα λγο παρα πανω. Daemon, :a10: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Παιδιά, για να μην ψάχνω όλες τις σελιδες, να κάνω μερικές ερωτήσεις??
1) Πόσο έχει το εισιτήριο?
2) Τεστ Ντράιβ έχουν όλες οι εταιρίες? Με ενδιαφέρουν πιο πολύ τα naked.
Γενικά πως σας φάνηκε, από άποψη ποικιλίας, μοντέλων κλπ?
Συμμετέχουν όλες οι εταιρίες?
motomaniac
02/04/2008, 18:34
ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ... ΠΑΝΩ ΑΠΟΜ 48 ΩΡΕΣ ΑΥΠΝΟΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΑ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΤΑ ΚΤΜ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ... ΣΥΝΟΛΟ 60 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ....
alximistis
02/04/2008, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ... ΠΑΝΩ ΑΠΟΜ 48 ΩΡΕΣ ΑΥΠΝΟΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΑ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΤΑ ΚΤΜ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ... ΣΥΝΟΛΟ 60 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ....
Εξαρτάται από το τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς. Υπάρχει το microsoft office picture manager το οποίο σε βοηθά να μειώνεις τα pixel. Εγώ έτσι το κάνω και συνήθως πιάνει. Υπάρχουν κι άλλα προγράμματα αλλά είμαι σκράπας στα pc και δεν μπορώ να βοηθήσω. :)
kovathe! Το εισιτήριο είναι 8 ευρώ. Τεστ ντράιβ δεν παίζει τεστ ride ναι! :D Σόρι για την εξυπνάδα μπορείς να κάνεις σε fazer cbr600 αν θυμάμαι καλά σε tiger 1050... κι άλλα έχει αλλά δεν θυμάμαι.
Όσο για τα άλλα που ρωτάς κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά στα ανάλογα θρεντάκια που έχουν γραφτεί. Νομίζω θα πάρεις όλες τις πληροφορίες που θες. :)
vestromas
02/04/2008, 18:43
8 ευρω εχει το εισητηριο, Κατι τραιαμφ απο γυμνα θυμαμαι στα τεστ ντραιβ. Πηγενε θα περασεις καλα. Εχει πολυ πραμα. Δεν πιστευω να απογοητευτεις.:beer: :wave2:
intruder21
02/04/2008, 20:51
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΤΑ ΚΤΜ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ... ΣΥΝΟΛΟ 60 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.... [/QUOTE
Φαντάζομαι θα τράβαγες 10 φωτογραφίες σε κάθε κορίτσι!!!!
Μείωση μεγέθους μπορείς εύκολα να κάνεις με το irfanview το οποίο είναι δωρεάν και θα το βρεις εδώ:
http://www.irfanview.com/
ρε παιδια...
σημερα πηγα στην εκθεση...
με ξενερωσε βεβαια η βροχη...
αλλα ....
δεν με πολυ-εντυπωσιασε....
δεν ξερω...
δεν μπορω να αποφασισω αν μου αρεσε ή οχι.
τελος παντων!
α... και που ειστε... απο κοπελες ... τιποτα...
intruder21
02/04/2008, 22:23
Οι εταιρείες έκαναν οικονομία και γι'αυτό δεν προσέλαβαν κοπέλες.
Αύριο νέες φωτογραφίες στη σελίδα του φίλου μου.Πήγε και αυτός και σήμερα!Αυτό που του έκανε εντύπωση σήμερα,ήταν η "πάρλα" που είχαν πιάσει οι λιγοστές κοπέλες-μοντέλα με διάφορους και δεν μπορούσε να φωτογραφίσει!Στην είσοδο που γνωστή καπνοβιομηχανία έχει ένα σταντ,πήγε να φωτογραφίσει μια κοπέλα και του είπε "απαγορεύεται επειδή διαφημίζουμε τσιγάρα!!!"!!!!
Επίσης,να σημειώσω αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση προχθές.Πολλοί ήταν αυτοί που κάπνιζαν μέσα στην Έκθεση...Δεν μπορούν να κρατηθούν 1 ώρα;Δεν καπνίζω,αλλά μου φαίνεται ανόητο να καπνίζεις και να πετάς τη στάχτη στη μοκέτα...Δηλαδή αν αυτοί έκαναν υπερατλαντική πτήση με αεροπλάνο που απαγορεύεται το κάπνισμα,τι θα έκαναν;
kovathe! Το εισιτήριο είναι 8 ευρώ. Τεστ ντράιβ δεν παίζει τεστ ride ναι! :D Σόρι για την εξυπνάδα μπορείς να κάνεις σε fazer cbr600 αν θυμάμαι καλά σε tiger 1050... κι άλλα έχει αλλά δεν θυμάμαι.
Όσο για τα άλλα που ρωτάς κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά στα ανάλογα θρεντάκια που έχουν γραφτεί. Νομίζω θα πάρεις όλες τις πληροφορίες που θες. :)
:lol: Σωστά!
ΟΚ παιδιά, ευχαριστω...
Μάλλον θα πάω μια βόλτα...
Απιστευτο thread.:lol:
Καλα με 8 ευρω δεν γ@μας? :confused: :eyepop: :eyepop:
Λεω μηπως τωρα,εχει δει καποιος το νεο Kawasaki το 250αρι στην εκθεση και να πει την γνωμη του ???
lampros_fazer
03/04/2008, 01:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλα με 8 ευρω δεν γ@μας? :confused: :eyepop: :eyepop:
Παλιά,επί ΠΑΣΟΚ αυτά.. :(
:lol::lol::lol:
intruder21
03/04/2008, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από simitis
Λεω μηπως τωρα,εχει δει καποιος το νεο Kawasaki το 250αρι στην εκθεση και να πει την γνωμη του ???
Αν και δεν το είδα στην έκθεση,μόνο ότι έχει μονό μπροστινό δισκόφρενο θα με απέτρεπε να το πάρω.Του 1994 είχε διπλό και ήταν φοβερό εργαλείο-το είχε ο ξαδερφός μου!
panosER5
03/04/2008, 09:31
Εγω το ειδα και το προσεξα, επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (καλυτερη απο cbf και ybr). Επισης, απο look σκιζει. Δικυλινδρο και υδροψυκτο=επιδοσεις. Μειονεκτημα η ελλειψη δεικτη βενζινης. Ωραια θεση οδηγησης. Βεβαια περιμενω να το βγαλει test ride. Κατα την αποψη μου το μονο δισκοφρενο ισως ειναι πιο ταιριαστο σαν αποδοση απο το διπλο. Το μονο δεν συνεπαγεται κακο. Και τα λεφτα πολυ λογικα.
harry_fyt
03/04/2008, 12:04
Απο εμφάνιση σκιζει το Νιnja 250 αλλα οι προσπαθειες για να κρατηθει χαμηλα η τιμη ειναι εμφανείς. Χαρακτηριστικότερο δειγμα τα λιτα οργανα. Εχω καποιες χαρακτηριστικές φωτο απο κατω..
http://img87.imageshack.us/img87/298/dsc00786qx4.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/8674/dsc00787wj0.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/2200/dsc00788rj2.jpg (http://imageshack.us)
intruder21
03/04/2008, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Εγω το ειδα και το προσεξα, επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (καλυτερη απο cbf και ybr). Επισης, απο look σκιζει. Δικυλινδρο και υδροψυκτο=επιδοσεις. Μειονεκτημα η ελλειψη δεικτη βενζινης. Ωραια θεση οδηγησης. Βεβαια περιμενω να το βγαλει test ride. Κατα την αποψη μου το μονο δισκοφρενο ισως ειναι πιο ταιριαστο σαν αποδοση απο το διπλο. Το μονο δεν συνεπαγεται κακο. Και τα λεφτα πολυ λογικα.
Καλά ο δείκτης βενζίνης σε τέτοιου χαρακτήρα μοτοσυκλέτα είναι πολυτέλεια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder21
Καλά ο δείκτης βενζίνης σε τέτοιου χαρακτήρα μοτοσυκλέτα είναι πολυτέλεια.
:nono:
Το cbf 250 εχει ψηφιακό δεικτη βενζινης, οπως νομίζω και το ybr που ειναι στην "ίδια" κατηγορία
Ισως απο την αλλη να θέλουν να κρατησουν το κοστος χαμηλά,οποτε να κόβουν απο τα περιφεριακά
intruder21
03/04/2008, 13:07
Εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα το ΖΧ-250 με τα CBF-YBR.Το πρώτο είναι ένα καθαρά supersport μικρού κυβισμού,ενώ τα άλλα είναι street απλώς.Το πρώτο είναι φτιαγμένο για πίστες και τα άλλα πάνε και στο...super market!
alximistis
03/04/2008, 13:18
Σήμερα ίσως και σε λίγο να αναμένετε νέες φωτό. Ρεμάλια! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder21
Εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα το ΖΧ-250 με τα CBF-YBR.Το πρώτο είναι ένα καθαρά supersport μικρού κυβισμού,ενώ τα άλλα είναι street απλώς.Το πρώτο είναι φτιαγμένο για πίστες και τα άλλα πάνε και στο...super market!
Ολα αυτα ειναι ενας παραπάνω λογος για το αν θα επρεπε να εχει δεικτη.
Τωρα απο την αλλη, ε 'νταξει οχι και καθαρο supersport :rolleyes:
Να δω ποσα απο αυτα θα δεις σε πίστα :sick:, αν και δεν βλέπω το λογο γιατι.
να υπενθυμισω οτι ειναι ενα δικυλινδρο 250αρι και ουδεμια σχεση εχει με το παλιο ΖΧ-2R.
:winka:
και πιστευω οτι τα cbf-ybr για αυτο το οποιο δημιουργηθηκαν ειναι μια χαρα μηχανάκια.
intruder21
03/04/2008, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Ολα αυτα ειναι ενας παραπάνω λογος για το αν θα επρεπε να εχει δεικτη.
Τωρα απο την αλλη, ε 'νταξει οχι και καθαρο supersport :rolleyes:
Να δω ποσα απο αυτα θα δεις σε πίστα :sick:, αν και δεν βλέπω το λογο γιατι.
να υπενθυμισω οτι ειναι ενα δικυλινδρο 250αρι και ουδεμια σχεση εχει με το παλιο ΖΧ-2R.
:winka:
και πιστευω οτι τα cbf-ybr για αυτο το οποιο δημιουργηθηκαν ειναι μια χαρα μηχανάκια.
Πόσα θα δεις σε πίστα είναι άλλο θέμα.Η σχεδίαση του είναι για πίστα.Ότι δεν έχει σχέση με το παλιό είναι δεδομένο.
Asaverle
03/04/2008, 15:20
Μας πήρε λίγο παραπάνω από ότι υπολογίζαμε αλλά άξιζε -ελπίζουμε- τον κόπο
Δείτε λοιπόν ένα φωτοοδοιπορικό απ΄την 5η έκθεση μοτοσικλέτας στο παρακάτω link
http://countersteer.wordpress.com/2008/04/03/5th-moto-show-2008/
intruder21
03/04/2008, 17:21
Αφιερωμένη σε όσους έπαθαν πλάκα μαζί της...
http://www.imaginas.gr/gallery/index.php?iID=352
...από τον ιδιοκτήτη της σελίδας www.imaginas.gr
:)
alximistis
04/04/2008, 15:38
Και να που έφτασε και η στιγμή για τις τελευταίες από την έκθεση φωτό. Δικές μου τελευταίες.
Ξεκινάμε εντός ολίγου!!! :)
alximistis
04/04/2008, 15:40
Πάρτε μίω ωραία εξατμισούλα για αρχή...
126392
alximistis
04/04/2008, 15:41
Και να η Χαγιαμπούσα μας σε κόκκινο. Τη βλέπεις Πάνο μ;
126393
alximistis
04/04/2008, 15:43
Με Γιοσιμούρα εξάτμιση κιόλας... ;)
126394
alximistis
04/04/2008, 15:44
Για να δώσει τη θέση της στον "βασιλέα"...
126395
alximistis
04/04/2008, 16:00
Κοιτάχτε ρε κάτι μπούκες που έχει...
126396
alximistis
04/04/2008, 16:03
Ένας ληστής στην έκθεση! :D
126398
alximistis
04/04/2008, 16:03
Να τος πάλι!!!
126399
alximistis
04/04/2008, 16:06
Και να το suzuki που το αγαπάμε!!! :)
126400
alximistis
04/04/2008, 16:07
Το GSR600 πολύ το αγαπώ... αλλά μάλλον το αγαπάνε κι άλλοι... :)
126401
alximistis
04/04/2008, 16:09
Άκου άσχημο αυτό το μηχανάκι... κοιτάξτε κωλαράκι που έχει λέμε... :)
126402
alximistis
04/04/2008, 16:10
Και να το πάλι από την άλλη πλευρά. :)
126403
Το GSR600 πολύ το αγαπώ... αλλά μάλλον το αγαπάνε κι άλλοι... :)
ή απλά το φτάνουν..... :lol: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
alximistis
04/04/2008, 16:12
Κάποιες πάλι το πολυαγαπήσανε... ;) καλέ!!! τώρα το είδα!!! κάτι.. φαίνεται εκεί πίσω αχνά κυρία μου... :D
126404
alximistis
04/04/2008, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:lol: :lol: :lol:
παίζει να μην τους αρέσει τελικά και η γερμανική τεχνολογία... ;) :D
Operater
04/04/2008, 16:13
Το GSR600 πολύ το αγαπώ... :)
Μα καλά, μετά από τη ψηφοφορία, αυτό θα παραγγείλεις? This is madness!! :mad:
alximistis
04/04/2008, 16:14
Ωραίο μουτράκι... γλυκούλι και ωραίο στο άσπρο του...
126405
alximistis
04/04/2008, 16:14
Μα καλά, μετά από τη ψηφοφορία, αυτό θα παραγγείλεις? This is madness!! :mad:
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα... τίποτα δεν θα παραγγείλω τελικά...
Operater
04/04/2008, 16:16
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα... τίποτα δεν θα παραγγείλω τελικά...
Σ΄αρέσουν όλα ε? Το παθαινω κι εγώ συχνά! :lol:
alximistis
04/04/2008, 16:17
Φορτώστε καβαλήστε φεύγουμε...
126406
alximistis
04/04/2008, 16:18
Σ΄αρέσουν όλα ε? Το παθαινω κι εγώ συχνά! :lol:
όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. ¨Αστο Φώτη μην χαλάσουμε το κλίμα. Δεν είναι ώρα για τέτοια. :)
alximistis
04/04/2008, 16:19
Ε καλά δεν είστε και μοντέλα! Σηκωθείτε πια να κάστει και κανάς άλλος...
126407
lilipoua
04/04/2008, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:evil: είσαι φαιδρός & πράος!!! :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κάφρε!!!! :mad:
alximistis
04/04/2008, 16:22
Καλά κορίτσι μου. Αν δεν σ αρέσει το ποζάρισμα μην το κάνεις. Δεν σου είπε κανείς με το ζόρι να καθίσεις εκεί...
126408
alximistis
04/04/2008, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
:evil: είσαι φαιδρός & πράος!!! :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κάφρε!!!! :mad:
τώρα αυτό... πως γίνεται;;;; Και φαιδρός και πράος και κάφρος;;;; :D
alximistis
04/04/2008, 16:23
Μπράβο χαμόγελο!!!! :)
126409
costas81
04/04/2008, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
Μας πήρε λίγο παραπάνω από ότι υπολογίζαμε αλλά άξιζε -ελπίζουμε- τον κόπο
Δείτε λοιπόν ένα φωτοοδοιπορικό απ΄την 5η έκθεση μοτοσικλέτας στο παρακάτω link
http://countersteer.wordpress.com/2008/04/03/5th-moto-show-2008/
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
alximistis
04/04/2008, 16:24
Αμάν πια τα δίτροχα τα βαρεθήκαμε! Πάμε σε άλλα κόλπα! Πάμε για ειδικού τύπου οχήματα!
126410