PDA

View Full Version : ανακλαστικες ταινιες στις ζαντες.....

KARYDAS
07/02/2008, 22:30
εχθες εκανα αποπειρα να βαλω τις παραπανω,
αποτελεσμα:
στην πρωτη μερια της πισω ροδας σχεδον αποτυχια
στην δευτερη μερια της πισω ροδας βρηκα το κολπο καπως καλυτερα
στην μπροστα 1η μερια σχεδον τελεια
στην μπροστα 2η μερια τελεια

αλλα οπως καταλαβενετε μου τελειωσε η ταινια:bigcry: :bigcry:

εχει βαλει κανενας αλλος να πει αμπειρια

εγω καταλαβα οτι πρεπει να εφαπτεται προς το κεντρω της ροδας και προς τα εξω να τεντωνει και μετα να τη ζουλας με το χερι....

makis206
07/02/2008, 22:40
Κάνε ότι ακριβώς έκανες και στην μπροστά 2η μεριά !:dizzy:

:lol: :beer: :lol:

TROOPER
07/02/2008, 22:50
τραβα σε συνεργειο να σου τη βαλουν.

KARYDAS
07/02/2008, 23:06
κατσε ρε φιλε βαζουν ανακλαστικες σε συνεργεια:eek: :bigcry: ?????η θα με παρουν με τις κλωτσιες .....

trigger
07/02/2008, 23:19
τράβα στο motomarket και πάρε την ταινία με τον οδηγό. Θα σε βοηθήσει αρκετά

KARYDAS
07/02/2008, 23:22
ολες εχουν οδηγο αδερφε....παλι ειναι δυσκολο....

εχει βαλει κανενας σας μονος του?

fantacid
07/02/2008, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από KARYDAS
κατσε ρε φιλε βαζουν ανακλαστικες σε συνεργεια:eek: :bigcry: ?????η θα με παρουν με τις κλωτσιες .....

ενω εδω!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ακου το μακι καλα τα στα ειπε!

:winka:

trigger
07/02/2008, 23:31
ολες εχουν οδηγο αδερφε....παλι ειναι δυσκολο....

εχει βαλει κανενας σας μονος του?
υπάρχουν κάποιες που δεν έχουν έιναι μόνο η ταινία.
Εγώ τις έβαλα μόνος μου με μια απλή ταινία χωρίς οδηγό και το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ.Πρέπει να το ψάξεις πολύ σχολαστικά για να δείς που ξεφεύγει λίγο.

KARYDAS
07/02/2008, 23:37
και πως εδωσες την κλιση της ζαντας στην ταινια με το χερι?δεν σου εκανε ζαρες?ποια ταινια αγορασες?(μαρκα) για πες καμια συμβουλη

trigger
07/02/2008, 23:51
ναι, με το χέρι και πολλή υπομονή. Τη σήκωσα με stand και είχα τους τροχούς να γυρίζουν ελεύθερα.Σιγά σιγά και σε απόσταση ίση και από τις δύο πλευρές της ζάντας κολλούσα.Όπου έβλεπα ότι ξέφευγε λίγο το ξεκολλούσα και το διόρθωνα. Μάρκα δε θυμάμαι, ήταν σίγουρα σε ταινία και όχι σε 4 κομμάτια για κάθε πλευρά της ζάντας όπως κάποιες που κυκλοφορούν.

menos
08/02/2008, 16:35
Εχω βαλει 2 φορες τετοιες ταινιες. Χρησιμοποιησε νερο!!! Βοηθαει κατα πολυ την τοποθετηση της ταινιας και προλαβαινεις (πριν στεγνωσει το νερο) να καλυψεις τυχον λαθη.. Δοκιμασε το με την ζαντα βρεγμενη, το συγκεκριμενο κολπο μου το εμαθε βαφεας μηχανων! Καλη επιτυχια!!!:wave2:

Daemon
08/02/2008, 16:47
Μαρκα που δουλευα αρκετα και ηταν καλα ειναι τα 3Μ.. Και μια χαρα μπαινανε και καλη πιοτητα.. Που θα τα βρεις δεν θυμαμαι ομως..

Να τα βαλεις η με νερο οπως ειπε φιλος παραπανω η με σαπουναδα να γλυστρανε πιο ευκολα και να το διορθωσεις..

ΜΟΖΑΡΤ
08/02/2008, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μαρκα που δουλευα αρκετα και ηταν καλα ειναι τα 3Μ.. Και μια χαρα μπαινανε και καλη πιοτητα.. Που θα τα βρεις δεν θυμαμαι ομως..

Να τα βαλεις η με νερο οπως ειπε φιλος παραπανω η με σαπουναδα να γλυστρανε πιο ευκολα και να το διορθωσεις..
το καλυτερο ειναι το αζαξ.
και αυτοι που περνανε αυτοκολητα στα τζαμια ετσι τα περνανε.
ψεκαζεις με αζαξ την επιφανεια και κανεις το αυτοκολητο οτι θες.(μα ποιος ειμαι ο σπυρος σουλης:lol: )

εγω τα εβαλα στεγνα με προσοχη και σε σταντ και σε μια ωριτσα εισαι ετοιμος.εχω δει ομως με οδηγο να το περνανε σε 10 λεπτα

KARYDAS
08/02/2008, 19:02
οκ θα προσπαθησω.....με νερο....
οσο για το αζαξ και τα φιμε τζαμια κανετε τεραστιο λαθος.....σαπουνακι με νερο ειναι αδερφε και το βαζουν σε δοχειο απο φσιτ φσιτ:lol: :lol: προσφατα εβαλα μονος στο αμαξι μου....αν θελει κανεις του δινω πληροφοριες ειναι πανευκολο...

αλλα παλι δεν καταλαβαινω πως θα παρει την κλιση της ζαντας η ταινια?

ΜΟΖΑΡΤ
08/02/2008, 19:22
οκ θα προσπαθησω.....με νερο....
οσο για το αζαξ και τα φιμε τζαμια κανετε τεραστιο λαθος.....σαπουνακι με νερο ειναι αδερφε και το βαζουν σε δοχειο απο φσιτ φσιτ:lol: :lol: προσφατα εβαλα μονος στο αμαξι μου....αν θελει κανεις του δινω πληροφοριες ειναι πανευκολο...

αλλα παλι δεν καταλαβαινω πως θα παρει την κλιση της ζαντας η ταινια?
ρε καθισε με υπομονη και χωρις νερα κτλ.
το παν για μενα ειναι να ειναι σηκωμενο σε σταντ για να ειναι παντα στο ιδιο του ματιου η δουλεια.
η ταινια παιρνει κλιση γιατι ειναι πολυ ελαστικη.

menos
08/02/2008, 19:29
Η ταινιες αυτες εναι κατασκευασμενες να εχουν μια σχετικη ελαστικοτητα για τετοιου τυπου τοποθετησεις, Ζορισε την λιγακι και θα δεις ποσο ευκολα ερχεται στην ζαντα... ΠΡΟΣΟΧΗ ομως... Παραπανω κλιση (στο τραβηγμα) θα επιφερει σε αχρησια της εν λογο ταινιας, Θυμισου οτι οση ελαστικοτητα και να της εχει δημιουργησει η εταιρια, δεν σου πουλησε τσιχλα για ζαντες.... δεν παυει να ειναι ταινια.... Καλη επιτυχια και παλι:wave2:

KARYDAS
08/02/2008, 19:52
εκει ηταν το προβλημα αυτης που αγορασα,δεν ειχε ελαστικοτητα....τωρα καταλαβα

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

soteas
08/02/2008, 20:19
σε gs 1150 μαλ@κ!@ δε θα φαινεται?:rotflmao:

:beer: :wave2:

ΜΟΖΑΡΤ
08/02/2008, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
σε gs 1150 μαλ@κ!@ δε θα φαινεται?:rotflmao:

:beer: :wave2:
εδω ολο το μηχανακι ειναι μλκια στην ταινια κολησες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KARYDAS
08/02/2008, 20:32
κατσε ρε μαστορα μαλακια το gs......τεσπα βαλτε καμια φωτο να δουμε οποιος εχει ταινιες

JVR
09/02/2008, 19:14
fazer 3M με οδηγο http://img339.imageshack.us/img339/9092/ui6rfzm0.jpg

fantacid
09/02/2008, 19:41
εχει βαλει κανεις σε ασημενιες ζανες?

υπαρχει μαυρη ταινια?

:lol:

soteas
10/02/2008, 15:49
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

τωρα αν σχολιασω την μλκι@ που ειπες θα μας κραξουνε γι αυτο αστο
καλυτερα , για να μεινουμε φιλοι εδω μεσα το κανω... ok?

:evil:

menos
12/02/2008, 21:17
Στην ερωτηση εαν υπαρχει μαυρη ταινια για ασημενια ζαντα η απαντηση ειναι πως ΝΑΙ:a01: Η μηχανη μου εχει ασημενια ζαντα και η μαυρη ταινια εχει ασημενιους κοκους, σχεδον καθρεφτιζει πανω σε φως.. Επιτυχια!!! Τωρα, αν θα βρεις εκει που εισαι τετοια ταινια δεν γνωριζω, αλλα εαν γνωριζεις μαγαζια που πουλανε τετοιες ταινιες ισως να μπορεσεις να την παραγγειλεις. Ακομη και αν σου χρεωσουν (λεμε τωρα) τα μεταφορικα, πιστευω αξιζει τον κοπο.. Εγω προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος. Καλη επιτυχια:wave2:

fantacid
12/02/2008, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Στην ερωτηση εαν υπαρχει μαυρη ταινια για ασημενια ζαντα η απαντηση ειναι πως ΝΑΙ:a01: Η μηχανη μου εχει ασημενια ζαντα και η μαυρη ταινια εχει ασημενιους κοκους, σχεδον καθρεφτιζει πανω σε φως.. Επιτυχια!!! Τωρα, αν θα βρεις εκει που εισαι τετοια ταινια δεν γνωριζω, αλλα εαν γνωριζεις μαγαζια που πουλανε τετοιες ταινιες ισως να μπορεσεις να την παραγγειλεις. Ακομη και αν σου χρεωσουν (λεμε τωρα) τα μεταφορικα, πιστευω αξιζει τον κοπο.. Εγω προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος. Καλη επιτυχια:wave2:

φωτο?

Εχετλαίος
13/02/2008, 13:30
fazer 3M με οδηγο

Στην πίσω ζάντα που κατά κανόνα πετάγονται τα λιπαντικά της αλυσίδας πως την καθαρίζεις την ταινία; Το πετρέλαιο-παραφινέλαιο που βγάζει καλά το λιπαντικό της αλυσίδας δεν θα την ψωριάζει την ταινία; Σε ρωτώ γιατί σκέφτομαι καιρό να βάλω και εγώ στο fz6 μου και με αποθαρύνει το γεγονός ότι σε χρόνο 0 θα γίνεται κwλος από το κολλώδες λιπαντικό. Καμιά ιδέα;

fantacid
13/02/2008, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
fazer 3M με οδηγο

Στην πίσω ζάντα που κατά κανόνα πετάγονται τα λιπαντικά της αλυσίδας πως την καθαρίζεις την ταινία; Το πετρέλαιο-παραφινέλαιο που βγάζει καλά το λιπαντικό της αλυσίδας δεν θα την ψωριάζει την ταινία; Σε ρωτώ γιατί σκέφτομαι καιρό να βάλω και εγώ στο fz6 μου και με αποθαρύνει το γεγονός ότι σε χρόνο 0 θα γίνεται κwλος από το κολλώδες λιπαντικό. Καμιά ιδέα;

φροντισε να λαδωνεις βραδι ωστε να καθεται καλα το λιπαντικο πανω στην αλυσιδα κ οχι στη ζαντα σου.

makis206
13/02/2008, 14:01
Σε ρωτώ γιατί σκέφτομαι καιρό να βάλω και εγώ στο fz6 μου και με αποθαρύνει το γεγονός ότι σε χρόνο 0 θα γίνεται κwλος από το κολλώδες λιπαντικό.

Σύντεκνε πριν τις τοποθετήσεις σκέψου και η πιθανότητα να καταστραφούν κατά την τοποθέτηση νέων ελαστικών και θα χρειαστεί να τις ξαναπερνάς απ'την αρχή.

Αν ο λαστιχάς είναι σωστός μάστορας μπορεί να το αποτρέψει αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που η ζημιά δεν αποφεύχθηκε..:winka:

Εχετλαίος
13/02/2008, 14:02
Δεν το είχα σκεφτεί...Ευχαριστώ.

fantacid
13/02/2008, 14:08
Δεν το είχα σκεφτεί...Ευχαριστώ.

εμενα ή το μακη?

:lol: :lol: :lol: :lol:

OzZzZzY
13/02/2008, 14:34
για τις ταινιες που βαλα εγω ας απαντησει ο dukeandthecity :smokin: :lol:

fantacid
13/02/2008, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
για τις ταινιες που βαλα εγω ας απαντησει ο dukeandthecity :smokin: :lol:

εσυ δε μετρας γιατι εχεις μονο στη μια ροδα!

:a22:

Εχετλαίος
14/02/2008, 09:20
εμενα ή το μακη?

Και τους δυο σας κοπέλια.
Την αλυσίδα τη λιπαίνω πάντα το βράδυ αλλά ακόμα και με το καλύτερο λιπαντικό θα έχεις ψιλοπιτσιλίσματα, ειδικά αν το μηχανάκι πηγαίνει γρήγορη βόλτα. Και θα ήταν αμαρτία να βάλεις όμορφες ταινίες οι οποίες θα γίνουνε κwλος από λιπαντικό ή θα τση σκίσει ο λαστιχάς. Οπότε μάλλον άκυρο οι ταινίες:(

makis206
14/02/2008, 09:33
Οπότε μάλλον άκυρο οι ταινίες:(

Δεν πειράζει ωρέ σύντεκνε, το Fazerάκι είναι όμορφο και χωρίς αυτά τα μπιχλιμπίδια !

Κι αφού το ευχαριστιέσαι όπως του πρέπει δεν είναι κάτι που αξίζει να σε απασχολεί, αλίμονο σ'εμάς τους ψείρες που φοβόμαστε μη μας πάθει το παραμικρό να λες ! :lol:

:beer:

Zzz750
21/04/2011, 11:30
Και ερχομαι εγω τωρα μετα οπο ετη και ετη να ξεθαψω ετουτη εδω τη συζητηση.
Αφου βαλαμε ολοι ταινιες στους τροχους και γουσταραμε...για πειτε...εχει προσπαθησει κανεις να τις βγαλει...γιατι εγω προσπαθησα (επειδη εβαψα το μηχανακι και αλλαξα χρωματα) και δε βγαινει με τιποτα.
Εχει ξεραθει τελειως η κολλα της ταινιας αλλα και η ιδια η ταινια και με το που την σηκωνεις λιγο με το νυχακι:D για να την τραβηξεις...σπαει!
Καμια ιδεα?

DAYMAN
21/04/2011, 12:05
Γιατι καποιος να τοποθετήσει τετοια ταινια στις ζαντες του;Ομορφια; Υποκειμενικό! Τσάμπα λεφτα νομιζω.Τσάμπα εργατοώρες τοποθέτησης της.

Zzz750
21/04/2011, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Γιατι καποιος να τοποθετήσει τετοια ταινια στις ζαντες του;Ομορφια; Υποκειμενικό! Τσάμπα λεφτα νομιζω.Τσάμπα εργατοώρες τοποθέτησης της.

:a12:

alex14
21/04/2011, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Και ερχομαι εγω τωρα μετα οπο ετη και ετη να ξεθαψω ετουτη εδω τη συζητηση.
Αφου βαλαμε ολοι ταινιες στους τροχους και γουσταραμε...για πειτε...εχει προσπαθησει κανεις να τις βγαλει...γιατι εγω προσπαθησα (επειδη εβαψα το μηχανακι και αλλαξα χρωματα) και δε βγαινει με τιποτα.
Εχει ξεραθει τελειως η κολλα της ταινιας αλλα και η ιδια η ταινια και με το που την σηκωνεις λιγο με το νυχακι:D για να την τραβηξεις...σπαει!
Καμια ιδεα?

Να αλλαξεις ζαντα :D

Για δοκιμασε να την ζεστανεις πρωτα με πιστολακι για τα μαλια.

:wave2:

reinmeister
21/04/2011, 14:12
λατερνατζηδες...να βαλετε και νεον ρε...:p

makis206
21/04/2011, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
λατερνατζηδες...να βαλετε και νεον ρε...:p

Θα βάλουμε ρε, για να μας βλέπουν τα Σμαρτάκια να σταματάνε στην ώρα τους..:lol:

Cpt. Haddock
21/04/2011, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
[...]Αφου βαλαμε ολοι ταινιες [...]

όχι κι όλοι :lol:

sapila racing
21/04/2011, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όχι κι όλοι :lol:

Ναι.. άλλοι βαλανε μπλε φωτάκια στα φανάρια. :p

Να σε δω τωρα τι θα πείς. :lol:

ares_tz
21/04/2011, 16:26
Ηταν κι εγω να αγορασω με 10ευρω τέτοια ταινια αλλά μετα απο αυτά που διάβασα για την τοποθέτηση τους, μαλλον δεν...

Ichigo
21/04/2011, 18:46
Ωραία σχέδια έχει κι εδώ (http://cgi.ebay.com/STRISCE-ADESIVE-CERCHI-tribal-PER-MOTO-ADESIVI-x-RUOTE-/130364746763?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8615154513288951928) αλλά δεν είναι ανακλαστικές :) . Δεν έχουν οδηγό και πρέπει να τις βάλεις κομμάτι κομμάτι στη ζάντα (σχέδια μόνο για "17).

Cpt. Haddock
21/04/2011, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ναι.. άλλοι βαλανε μπλε φωτάκια στα φανάρια. :p

Να σε δω τωρα τι θα πείς. :lol:

Οτι θα διαγραψω αυτο το ποστ γιατι ειναι εκτός θεματος :D

webassasin
22/04/2011, 22:58
ΜΙλαμε για εκεινη τη χρωματιστη ταινια σε πρασινο η κοκκινο που βαζουν ολοι στα Ζ?
δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι το χαλαει απιστευτα το μηχανακι αυτη η ταινια.

Dant3
02/02/2013, 11:42
Το ξεθαβω και εγω με τη σειρα μου...
μου πηρε η κοπελα μου για το cagiva και εκατσα χθες και το επλυνα και προσπαθησα να τις κολλησω.με οδηγο φυσικα αλλα δεν κολλησε καλα και το αποτελεσμα ειναι να μου ξεκολλαει.οσα κομματια ξεκολλησαν τα εκοψα μιας και να τα πιεζα παλι πανω μετα απο μια βολτα παλι θα εφευγαν.φταιει η ταινια για αυτο η εγω τα κολλησα τελειως λαθος?
ειναι ωραια αλλα δεν εκατσε και καλα γιατι δεν ηταν και ο οδηγος ο καλυτερος...

menos
02/02/2013, 15:49

φωτο?
Μιας και το ξεθάψαμε το θέμα.. ιδού και η φώτο.

Η μαύρη ταινία..
280978

Και πως φαίνεται όταν πέσει φώς..
280977