View Full Version : Επιτελους! η Παρνηθα θα αναγεννηθει!
el_hymador
07/02/2008, 23:22
http://www.mototriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=82&NEWS_DATA_ID=67794 :rolleyes:
Αυτά είναι... :bigcry: :bigcry:
Στην Πάρνηθα καζίνο και στο παλιό αεροδρόμιο μας βλέπω για "μητροπολίτικο πάρκο" με πολυκατοικίες... :hypnotize
vestromas
09/02/2008, 00:31
Το μονο που αξιζε να καει στην Παρνηθα ηταν το καζινο. Εχει καταστρεψει κοσμο, οικονομικα, ηθικα. Εχει διαλυσει σπιτια και συνεχιζει. Το οτι εμεινε ανεπαφο, μετα απο τετοια καταστροφη και παει να επεκταθει κιολας δηθεν οικολογικα θα επρεπε να μας προβληματισει ολους και να αναρωτηθουμε για αλλη μια φορα σε τι κοσμο ζουμε.
alximistis
09/02/2008, 01:27
Ως πότε η αλητεία σε αυτόν τον τόπο θα θριαμβεύει; Και ως πότε ΟΛΟΙ μας με την ανοχή μας θα την αποδεχόμαστε;;; Ε ρε αίσχη σε αυτή τη χώρα...
vangelis 64
09/02/2008, 02:01
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.Άντε παιδιά...και τού χρόνου στίς κάλπες πάλι,να βγάλουμε τούς άλλους που θα μάς σώσουνε.:sad: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.Άντε παιδιά...και τού χρόνου στίς κάλπες πάλι,να βγάλουμε τούς άλλους που θα μάς σώσουνε.:sad: :sad:
+οο
:sad: :sad: :sad:
fantacid
09/02/2008, 03:07
παλι καλα που θα εχει "οικολογικη συνείδηση" το νεο καζινο γιατι αρχισα να ανησυχώ!
μας φτυνουν καταμουτρα κ μας λενε οτι απλως ψιχαλιζει!!!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Χωμάτινος
09/02/2008, 19:24
Τι γκρινιάρηδες άνθρωποι είν' τούτοι ρε; :mad:
Δεν αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά γίνονται γιά να αναδειχθεί το εντούρο στην Ελλάδα; :mad:
.. εξηγούμαι..
Σήμερα το πρωί μαζί με δύο φιλαράκια ξεκινήσαμε γιά Πεντέλη μεριά στην οποία είχα να υποβάλω τα σέβη μου από τις αρχές καλοκαιριού. Πιάνουμε λοιπόν το χωματάκι από την αρχή μετά τα τελευταία "χαμόσπιτα" της Πολιτείας . . . και ως εκ θαύματος . . . η μέχρι πρότινος βαρετή φλαταδούρα είχε μετατραπεί σε μία συναρπαστική ατραπό γεμάτη θεόρατα λούκια να χάσκουν.. :a25:
.. σε κάποια μονοπάτια η κατάσταση ήταν αντίστοιχη, αφού το νερό της βροχής που κυλάει ανεμπόδιστα πλέον (χωρίς κάτι να το συγκρατήσει) έχει παρασύρει το "σίγουρο" χώμα, αποκαλύπτοντας έτσι γλυστερές πλάκες που σαφέστατα αποτελούν μεγαλύτερη πρόκληση :a30:
Α! ξέχασα και το άλλο, το σχετικό πιστάκι που είναι στις παρυφές της Πεντέλης ήταν πάντα δύσκολο να το βρεις μιας και ήταν καλά κρυμμένο μέσα στα δέντρα. Τώρα όμως, ελλείψει δέντρων όπου και να σταθείς το βλέπεις :winka:
Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς, αλλά εγώ όλ' αυτά τα βλέπω σαν βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.
:a37: :a57: :a52: :a018: :a015: :a66:
:mad: :(
notakos600
09/02/2008, 23:36
Την Πάρνηθα την χαιρέτησα για τελευταία φορά τότε που καιγόταν για τόσες ημέρες χωρίς να την βοηθήσει κανείς. 43 ολόκληρα χρόνια-τα χρόνια της ζωής μου- και ήταν όλα στην αγκαλιά της. Την έχασα και έκλαψα όπως θα έκλαιγα για τη μάνα μου. Το μόνο που μου έμεινε πια είναι η γλυκιά της θύμηση και μια νοσταλγία και συγκίνηση που είναι κόμπος στο λαιμό.
Κρίμα γιατι όχι μόνο δεν είμασταν ικανοί να κληροδοτήσουμε όλα αυτά που κληρονομήσαμε στα παιδιά μας αλλά καταφέραμε μέσα σε τόσα λίγα χρόνια να τα καταστρέψουμε και να βεβηλώσουμε τα μνήματα που κείτονται.
Χωμάτινος
10/02/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Την Πάρνηθα την χαιρέτησα για τελευταία φορά τότε που καιγόταν για τόσες ημέρες χωρίς να την βοηθήσει κανείς. 43 ολόκληρα χρόνια-τα χρόνια της ζωής μου- και ήταν όλα στην αγκαλιά της. Την έχασα και έκλαψα όπως θα έκλαιγα για τη μάνα μου. Το μόνο που μου έμεινε πια είναι η γλυκιά της θύμηση και μια νοσταλγία και συγκίνηση που είναι κόμπος στο λαιμό.
Κρίμα γιατι όχι μόνο δεν είμασταν ικανοί να κληροδοτήσουμε όλα αυτά που κληρονομήσαμε στα παιδιά μας αλλά καταφέραμε μέσα σε τόσα λίγα χρόνια να τα καταστρέψουμε και να βεβηλώσουμε τα μνήματα που κείτονται.
Θέλω έναν σουπερ-ήρωα που θα τιμωρεί όσους βλάπτουν τη φύση . . Τ Ω Ρ Α ! :mad:
notakos600
10/02/2008, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Θέλω έναν σουπερ-ήρωα που θα τιμωρεί όσους βλάπτουν τη φύση . . Τ Ω Ρ Α ! :mad:
Το πνεύμα της απάντησής σας δεν κατάλαβα αγαπητέ...
Προσωπική άποψη και βιώματα κατέθεσα, προς τι λοιπόν η ειρωνία?
Χωμάτινος
10/02/2008, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Το πνεύμα της απάντησής σας δεν κατάλαβα αγαπητέ...
Προσωπική άποψη και βιώματα κατέθεσα, προς τι λοιπόν η ειρωνία?
Καμμία ειρωνία . .
Με παρεξήγησες, ο θυμός μου είναι ειλικρινής όσο και η πίκρα σου. Και γιά 'μένα η Πάρνηθα ήταν ένα αποκούμπι που μου λείπει πιά . .
.. και ναι! θα γούσταρα πάρα πολύ να υπάρξει μία νέα "17Ν" που θα ξηγιέται αλμυρό φυστίκι σε όσους βιάζουν τη φύση :mad:
notakos600
10/02/2008, 19:28
Καμμία ειρωνία . .
Με παρεξήγησες, ο θυμός μου είναι ειλικρινής όσο και η πίκρα σου. Και γιά 'μένα η Πάρνηθα ήταν ένα αποκούμπι που μου λείπει πιά . .
Ζητώ συγνώμη γιατί κατάλαβα λάθος φίλε μου.
Χωμάτινος
10/02/2008, 19:30
:beer:
notakos600
10/02/2008, 19:33
Καμμία ειρωνία . .
.. και ναι! θα γούσταρα πάρα πολύ να υπάρξει μία νέα "17Ν" που θα ξηγιέται αλμυρό φυστίκι σε όσους βιάζουν τη φύση :mad:
Απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις στο φόρουμ...λένε.
Βασικά στο μέρος που μένω έχουν γίνει τόσα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος που όχι μία,αλλά 17 17Ν θα χρειάζονταν για τα μιάσματα. :beer: :beer:
LsKostas
11/02/2008, 09:50
:sick:
el_hymador
11/02/2008, 10:04
+οσα θες...