View Full Version : ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
alximistis
10/02/2008, 04:03
Δυστυχώς... το είδαμε κι αυτό. :(
ΙΧ καρφώθηκε τα ξημερώματα σε κολώνα της ΔΕΗ. Σφοδρή σύγκρουση. Ο μαλάκας ο οδηγός έκανε καραγκιοζιλίκια πριν, σύμφωνα με αυτόπτες. Ζούσε και αυτός και η κοπελιά δίπλα του. Έτρεξαν να τους βοηθήσουν διερχόμενοι οδηγοί έσπασαν το τζάμι και τον έβγαλαν τον αρχιηλίθιο σοβαρά τραυματισμένο!
Εκείνη την ώρα όμως έπιασε φωτιά και πήραν τα μαλλιά της κοπέλας. Δυστυχώς... δεν μπόρεσαν να την σώσουν... κάηκε ζωντανή!!!!!! :(
Προσοχή παίδες... τεράστια προσοχή... είδα... ζωντανά το κουφάρι ότι είχε απομείνει! Συνέχεια προσοχή και ηρεμία!!!!!!
Ταξιδευτής
10/02/2008, 11:36
:sad: :sad: :sad:
Δεν μπορουσαν να σωσουν πρωτα τη κοπελα και να αφησουν τον αρχιτρομπ@ να καει οπως του αξιζε; :mad: :mad:
Μακαρι να τον κυνηγανε οι τυψεις μια ζωη αλλα δεν το βλεπω... :(
Μολις ακουσα οτι ηταν υπηρεσιακο αυτοκινητο της Αστυνομιας (με συμβατικες)
Της Διωξης Ναρκωτικων
Ο οδηγος ηταν μπατσουλης ενω η κοπελα ΟΧΙ
Asaverle
10/02/2008, 14:59
Αν είναι δυνατόν!!!
Μου φτιάξατε την μέρα...
yannis24
10/02/2008, 21:13
ναι ...ο οδηγος ηταν συνοδος εκπαιδευμενου σκυλου της αστυνομιας και ειχε 24 ωρες υπηρεσιακο αυτοκινητο στην διαθεση του .,....
οτι και να ειναι παντως....την κοπελα δεν την φερνει πισω.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δυστυχώς... το είδαμε κι αυτό. :(
ΙΧ καρφώθηκε τα ξημερώματα σε κολώνα της ΔΕΗ. Σφοδρή σύγκρουση. Ο μαλάκας ο οδηγός έκανε καραγκιοζιλίκια πριν, σύμφωνα με αυτόπτες. Ζούσε και αυτός και η κοπελιά δίπλα του. Έτρεξαν να τους βοηθήσουν διερχόμενοι οδηγοί έσπασαν το τζάμι και τον έβγαλαν τον αρχιηλίθιο σοβαρά τραυματισμένο!
Εκείνη την ώρα όμως έπιασε φωτιά και πήραν τα μαλλιά της κοπέλας. Δυστυχώς... δεν μπόρεσαν να την σώσουν... κάηκε ζωντανή!!!!!! :(
Προσοχή παίδες... τεράστια προσοχή... είδα... ζωντανά το κουφάρι ότι είχε απομείνει! Συνέχεια προσοχή και ηρεμία!!!!!!
Τωρα αυτο ρε Στελιο τι ειναι ακριβως;
Τιτλος δημοσιογραφικου υφους (λεμε τωρα) ,κυριως κειμενο τυπου καφετεριας,ολο αυτο το απροσδιοριστο κειμενο ποσταρισμενο σε ενα φορουμ, και τελικα για ποιο λογο;
Να παρουμε σβαρνα ολες τις ειδησεις που εχουν να κανουν με θανατο και τραυματισμο και να τις ριξουμε εδω μεσα και μετα να γινουμε νεκροταφειοτζιαρ;
Fireball400
11/02/2008, 00:05
Δυστυχώς... το είδαμε κι αυτό.
Και εγώ σε είδα στο <γυαλί>:p
alximistis
11/02/2008, 01:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τωρα αυτο ρε Στελιο τι ειναι ακριβως;
Τιτλος δημοσιογραφικου υφους (λεμε τωρα) ,κυριως κειμενο τυπου καφετεριας,ολο αυτο το απροσδιοριστο κειμενο ποσταρισμενο σε ενα φορουμ, και τελικα για ποιο λογο;
Να παρουμε σβαρνα ολες τις ειδησεις που εχουν να κανουν με θανατο και τραυματισμο και να τις ριξουμε εδω μεσα και μετα να γινουμε νεκροταφειοτζιαρ;
Προσωπικά δεν βλέπω πουθενά δημοσιογραφικό ύφος. Το φόρουμ είναι ανοιχτό για να γράφει ο καθένας τις απόψεις και τι θέσεις του. Σε γενικές γραμμές. Επειδή λοιπόν σοκαρίστηκα από ότι αντίκρυσα κι έπαθα είναι αλήθεια ένα λαλά και νομίζω πως αυτό φαίνεται το έγραψα, όπως έχει ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ και έχουν κάνει κι ΑΛΛΟΙ εδωμέσα. 'Εγραψα για άλλη μία φορά το αυτονόητο. Δηλαδή τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω και πόσο πρέπει να προσέχουμε.
Δηλαδή τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω και πόσο πρέπει να προσέχουμε.
Κοσμος που ενδεχομενως εκανε καποιο λαθος και το πληρωσε πανακριβα και αυτος και ο περιγυρος του,ενω ενδεχομενως μπορει να μην του αξιζε.
Ενας ανθρωπος ειναι που ενδεχομενως να εκανε ενα λαθος,και μεσα σε ολη αυτη τη φρικη του δυστυχηματος βγαινουμε και τον βριζουμε και απο πανω ηλιθιο και μαλακα.
Τα ξερουμε αυτα τα σκηνικα μεσα στην καθημερινοτητα ειναι.
Σχωρα με αλλα το υφος γραφης αυτου του περιστατικου ειναι σαν ρεπορταζ διανθισμενο με προσωπικα (και στην περιπτωση ενδεχομενως αναρμοστα) σχολια.
Υ.Γ Εισαι δημοσιογραφος και κανεις ζωστανα ρεπορταζ και τετοια "λαλα" λιγες ωρες μετα το συμβαν δεν σε κολακευουν.Δηλαδη εκεινη την στιγμη που το αντικρυζεις το θεαμα και μεσα σε 2 λεπτα βλεπεις μπροστα σου το queue light τι κανεις οδυρεσαι;
Ελα παλικαρι μου τωρα δεν ειναι να λεμε τετοια...:beer:
Προσωπικά δεν βλέπω πουθενά δημοσιογραφικό ύφος. Το φόρουμ είναι ανοιχτό για να γράφει ο καθένας τις απόψεις και τι θέσεις του. Σε γενικές γραμμές. Επειδή λοιπόν σοκαρίστηκα από ότι αντίκρυσα κι έπαθα είναι αλήθεια ένα λαλά και νομίζω πως αυτό φαίνεται το έγραψα, όπως έχει ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ και έχουν κάνει κι ΑΛΛΟΙ εδωμέσα. 'Εγραψα για άλλη μία φορά το αυτονόητο. Δηλαδή τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω και πόσο πρέπει να προσέχουμε.
Οταν δεν ξερουμε απο πρωτο χερι τι εχει συμβει, ο σχολιασμος ειναι λαθος...Οπως λαθος ειναι και να βαζουμε εδω ολα τα στραβα και αναποδα που συμβαινουν στο κοσμο....:wave2:
alximistis
11/02/2008, 04:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κοσμος που ενδεχομενως εκανε καποιο λαθος και το πληρωσε πανακριβα και αυτος και ο περιγυρος του,ενω ενδεχομενως μπορει να μην του αξιζε.
Ενας ανθρωπος ειναι που ενδεχομενως να εκανε ενα λαθος,και μεσα σε ολη αυτη τη φρικη του δυστυχηματος βγαινουμε και τον βριζουμε και απο πανω ηλιθιο και μαλακα.
Τα ξερουμε αυτα τα σκηνικα μεσα στην καθημερινοτητα ειναι.
Σχωρα με αλλα το υφος γραφης αυτου του περιστατικου ειναι σαν ρεπορταζ διανθισμενο με προσωπικα (και στην περιπτωση ενδεχομενως αναρμοστα) σχολια.
Υ.Γ Εισαι δημοσιογραφος και κανεις ζωστανα ρεπορταζ και τετοια "λαλα" λιγες ωρες μετα το συμβαν δεν σε κολακευουν.Δηλαδη εκεινη την στιγμη που το αντικρυζεις το θεαμα και μεσα σε 2 λεπτα βλεπεις μπροστα σου το queue light τι κανεις οδυρεσαι;
Ελα παλικαρι μου τωρα δεν ειναι να λεμε τετοια...:beer:
Όχι ρε δεν σε σχωρνάω... :lol: καταλαβαίνω τι λες αλλά άστο Γιώργη... ΔΕΝ έκανε ένα λάθος ο τύπος και ΔΕΝ το πλήρωσε ακριβά! Το πλήρωσε η κοπέλα που είχε μαζί του και πήγε τσάμπα και βερεσέ!!! Μεγάλη διαφορά δεν βρίσκεις; Και ΝΑΙ Γιώργη ήταν ηλίθιος και μαλάκας διότι όταν ΔΕΝ σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή τότε μόνο αυτό είσαι. Ή μάλλον όχι. Εγκληματίας είσαι!!!
Και θες και κάτι τελευταίο; ΑΝ κούφια η ώρα που το λέμε ο ίδιος ασυνείδητος είχε χτυπήσει μηχανή τώρα ΟΛΟΙ μας θα είχαμε πέσει να τον φάμε. Μην σου πω τι θα λέγαμε αν είχε πάρει σβάρνα κοσμάκη άλλον... και του ήταν πάρα πολύ εύκολο. Άστο μην το ψάχνεις... :)
rsp δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί;;;;; από πρώτο χέρι;;;; καλά οκ δεν ξέρουμε. Απλώς το ΙΧ του έγινε πίτα έπιασε αμέσως φωτιά μετά την σύγκρουση και όλως τυχαίως δεν υπήρχε κάτω στο δρόμο ούτε μισό... ίχνος φρεναρίσματος... είδε δηλαδή την νησίδα την οποία υπερπήδησε με τα όσα παρόλα αυτά φρένα 0! Εκτός υπηρεσίας κιόλας μην ξενιόμαστε...
Ε δεν πειράζει εγώ τον λέω αρχιηλίθιο και μαλάκα! Κι επειδή έχει κι ευθύνη άμεση για το θάνατο της κοπέλας είναι και άλλα πράγματα. Αλλά όπως είπα και στο Γιώργη πιο πάνω... για να είχε χτυπήσει καμιά μοτοσικλέτα να δεις τι θα λέγατε όλοι...
Da.Vintage
11/02/2008, 09:55
Έπρεπε να βγάζαν πρώτα την κοπέλα...:sad:
mats8282
11/02/2008, 13:17
εγώ τον λέω αρχιηλίθιο και μαλάκα! Κι επειδή έχει κι ευθύνη άμεση για το θάνατο της κοπέλας είναι και άλλα πράγματα. Αλλά όπως είπα και στο Γιώργη πιο πάνω... για να είχε χτυπήσει καμιά μοτοσικλέτα να δεις τι θα λέγατε όλοι...
:a013:
για να είχε χτυπήσει καμιά μοτοσικλέτα να δεις τι θα λέγατε όλοι...
οτι μιας και ειναι φορουμ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, κάπου μας ακουμπάει.
Νομίζω οτι η ειδήσεις (γιατι περι αυτού πρόκειται) πρέπει να έχουν σχέση με την μηχανή Η (και) με τον αναβάτη.
φιλικά πάντα:beer:
alximistis
11/02/2008, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
οτι μιας και ειναι φορουμ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, κάπου μας ακουμπάει.
Νομίζω οτι η ειδήσεις (γιατι περι αυτού πρόκειται) πρέπει να έχουν σχέση με την μηχανή Η (και) με τον αναβάτη.
φιλικά πάντα:beer:
Για μένα Χρηστάρα γενικά με την οδήγηση. Και το τι συμβαίνει έξω στους δρόμους. Εννοείται πως φιλικά μόνο.