View Full Version : κυριακη
sotosfz6
26/11/2004, 18:34
λοιπον...τι λετε για κυριακατικη βολτουλα?μεχρις στιγμης εχω μιλησει με Κatanas.Για το που δεν εχουμε πει.Ριχτε ιδεες και το οριστικοποιουμε αυριο.
την Κυριακη εχει εκδρομουλα στα Καλαβρυτα, οσοι πιστοι προσελθετε... μπορει και να χιονιζει...
Γειά και απο εμένα,
μόλις φόρεσα λάστιχο πίσω!
σκεφτόμουν και εγώ να την κάνω την κυριακή βολτούλα, να δοκιμάσω και νέο εξοπλισμό.
για Επίδαυρο έλεγα, και στο τσακίρ κέφι Τρίπολη απο Αχλαδόκαμπο με τρελές στροφές, και γυρισμό απο εθνική.
Τα Καλάβρυτα δεν είναι άσχημη ιδέα. Σωτήρη (sotpag) μήπως ξέρεις πόσα χιλιόμετρα είναι απο αθήνα?
τι ώρα θα είσαστε την έξοδο της εθνικής για πάνω?
200 χιλιόμετρα είναι αλλά από Αθήνα δεν μπαίνεις Πάτρα. Μπορείς να πας από Διακοπτό ή Φτέρη. Εάν πας Πάτρα, υπολόγισε +80χλμ για να ανέβεις Καλάβρυτα.
daredevil28
26/11/2004, 23:23
Μακάρι να μπορέσω παίδες.
Σωτήρη έχεις πμ
:confused:
Διαδρομές για Καλάβρυτα από Πάτρα
Από 1η Χαλανδρίτσα 2η Διακοπτο 3η Αίγιο-Φτέρη 4η από Πλατανιώτισσα (έξω από το Αίγιο) που θα ανεβούμε και εμείς.
Από Αθήνα είναι 190χιλ max
Εμείς θα ξεκινήσουμε από Πάτρα περίπου στις 9:30, δηλαδή περίπου στις δέκα θα είμαστε στο Αίγιο.
Όσο για ώρα επιστροφής εξαρτάτε από την διάθεση μας αν και θα υπάρχει αρκετός χρόνος.
sotosfz6
27/11/2004, 02:56
λοιπον παιδια μεχρι την εξοδο της εθνικης για καλαβρυτα ειναι περιπου 2 ωρες παρα κατι(νορμαλ ταχυτητες).αρα για να βρεθουμε με τα παιδια απο την πατρα στις δεκα καλο θα ηταν να βρεθουμε 8. Ειναι νωρις αλλα ειναι ωραια διαδρομη για καλαβρυτα.