View Full Version : ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!!!
Θα ηθελα να προτεινω στις ΑΓΓΕΛΙΕΣ να μπει και ενα φορουμ με ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ.Νομιζω οτι θα ηταν πολλυ χρησιμο!!!!!:confused: :eek:
gixxerpap
11/02/2008, 17:43
γιατί ρε φίλε βάζεις τέτοιες ιδέες....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
:lol: :lol: :lol:
Τωρα τι μηχανη εχεις????
Το ducati ακομα να το παρεις???
:D :D :D
Οταν το αγορασεις πες το,το θελω εγω μετα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Θα ηθελα να προτεινω στις ΑΓΓΕΛΙΕΣ να μπει και ενα φορουμ με ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ.Νομιζω οτι θα ηταν πολλυ χρησιμο!!!!!:confused: :eek:
Όταν βάζει κάποιος αγγελία και ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, το γράφει όπως γράφει και με τι το ανταλλάσσει.
Προφανώς αναφέρεσαι σε ανταλλαγές τύπου "εμπράγματης οικονομίας" καθώς στην αγγελία που είχες βάλει , πρότεινες να σου δώσουν κάποιο 250 και συ ως αντάλλαγμα να τους δώσεις κοντοσούβλια, γαρδούμπες κοκορέτσια κλπ ορεκτικά.
Φόρουμ...... με ανταλλαγες τέτοιου είδους δε το βλέπω να έχει τυχη :wave2:
Οντως,εβαλα μια αγγελια ανταλλαγης με ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ υφος,γιατι μου χρειαζεται ενα μηχανακι που ειναι για πεταμα,για να μου κραταει την θεση παρκιν οταν περνω το αυτοκινητο.Παντως νομιζω οτι χρειαζεται ενα φορουν ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ και λιγο ΧΙΟΥΜΟΡ παραπανω!!!!:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εσενα το προφιλ σου γιατι λεει ακομα για το fazer?:confused:
ακομα να το αλλαξεις το γιαμαχα ή απλα δεν ενημερωσες το προφιλ?:rotflmao: :rotflmao: