View Full Version : 71' 10' 21' ΒΟΡΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ
PARKER97
12/02/2008, 11:43
Ετοιμάζω ένα "μικρό" ταξιδάκι προς Βόρειο Ακρωτήρι. 6500 χλμ. 16 μέρες κάπου στα μέσα Ιουνίου. Η διαδρομή θα είναι Ελλάδα - (πλοίο) Ιταλία - Αυστρία - Γερμανία - (πλοίο) Φιλανδία - Βόρεια Νορβηγία - Ακρωτήρι. Τι λέτε? Γουστάρει κάποιος να ακολουθήσει?
120283
Da.Vintage
12/02/2008, 11:59
Με το ΣΤΡΟΜ?
PARKER97
12/02/2008, 12:01
Άντε να ήμαστε οι επόμενοι σε αυτή την φωτογραφία...:cool:
120286
PARKER97
12/02/2008, 12:03
Εγώ STROM έχω. Ο καθένας ας έρθει με ότι έχει. Αρκεί να μπορεί να βγάλει το ταξίδι.
Eχω την εντυπωση οτι εκανες λαθος στα χιλιομετρα 6800 ειναι απο
την αρχη της Σκανδιναυικης χερσονησου και πισω,συνολο πρεπει να ειναι
11500 Ελλαδα-Ελλαδα.Ειναι ονειρικο ταξιδι μακαρι να σας βγει.
Και της μερες κοιτα γιατι στις Σκανδιναυικες μεση ωριαια 70χιλ
παραπανω περσι σε οριο 90 με 92 ο τροχονομος εριξε 350ευρω
Καλο μαζεμα και ταξιδι
road spirit
12/02/2008, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από PARKER97
Ετοιμάζω ένα "μικρό" ταξιδάκι προς Βόρειο Ακρωτήρι. 6500 χλμ. 16 μέρες κάπου στα μέσα Ιουνίου. Η διαδρομή θα είναι Ελλάδα - (πλοίο) Ιταλία - Αυστρία - Γερμανία - (πλοίο) Φιλανδία - Βόρεια Νορβηγία - Ακρωτήρι. Τι λέτε? Γουστάρει κάποιος να ακολουθήσει?
μερικά σχόλια :
1) μέσα Ιουνίου ΔΕΝ ειναι καλά, ή έστω να είσαι προετοιμασμένος για πολύ χιόνι και ενδεχομένως απροσπέλαστα σημεία οταν θα πλησιάζεις στον αρκτικο κύκλο (ποσο μάλλον, όταν μπεις). Απο άλλα ταξιδιωτικά που έχουν γραφτεί για αυτόν τον προορισμό, όλοι συμφωνούν οτι καλύτερη περίοδος (για μοτο) είναι να υπολογίζεις να βρίσκεσαι nordkapp μεταξύ 20 Ιουλίου και 20 Αυγούστου
2) 16 μέρες ειναι λίγες :). Υπολόγιζε τουλάχιστον 20 (μαζί με το πλοίο)
3) πλοίο απο γερμανία προς φινλανδία :confused: γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο?? μου φαίνεται λίγο παράξενο... εκτός και αν θες να γλιτώσεις χλμ....
Απο γερμανία περνάς κατευθείαν σουηδία, ή έστω πας Δανία και απο εκεί Νορβηγία...
4) Σε περίπτωση που δεν πας φινλανδία με πλοιο, τότε τα χλμ που έχεις υπολογισει ειναι λίγα. Το viamichelin βγάζει 4100 να πας μονο, μέσω βενετίας
road spirit
12/02/2008, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
3) πλοίο απο γερμανία προς φινλανδία :confused: γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο?? μου φαίνεται λίγο παράξενο... εκτός και αν θες να γλιτώσεις χλμ....
Απο γερμανία περνάς κατευθείαν σουηδία, ή έστω πας Δανία και απο εκεί Νορβηγία...
...
120303
PARKER97
12/02/2008, 13:50
Όσο αφορά τις μέρες μπορώ να πάρω άδεια από την δουλειά μου μόνο δύο εβδομάδες συν τα Σ/Κ. Το δεύτερο πλοίο είναι για να γλυτώσω χλμ, διόδια φέρυ, διανυκτέρευση ,βενζίνες και φυσικά για λίγη επιπλέον ξεκούραση από την οδήγηση και το κρύο. Είναι το πέμπτο ταξίδι που θα κάνω (Ισπανία Ιούλιος 2003, Κάτω Ιταλία Ιούλιος 2004, Αγγλία Δεκέμβριος 2005, Νορβηγία Ιούνιος 2006) και ξέρω από πρωτο χέρι ότι είναι εφικτό. Απλώς θέλει πολλά χλμ. οδήγηση κάθε μέρα και φυσικά θέληση. Δεν έχω πολλές επιλογές. Ή έτσι ή καθόλου.....
Μια προσπάθεια δεν βλάπτει.
road spirit
12/02/2008, 13:54
....και ξέρω από πρωτο χέρι ότι είναι εφικτό. Απλώς θέλει πολλά χλμ. οδήγηση κάθε μέρα και φυσικά θέληση. Δεν έχω πολλές επιλογές. Ή έτσι ή καθόλου.....
Μια προσπάθεια δεν βλάπτει. Δεν βλάπτει καθόλου! σου εύχομαι να το πραγματοποιήσεις!
και κάτι άλλα παλικάρια το σκέφτονται, αλλά για πιο μετα... αύγουστο-σεπτεμβρη...
....το οικονομικό να λυθεί μονο :(
PARKER97
12/02/2008, 14:12
Aν καταφέρω να πάρω την άδεια Ιούλιο ή και Αύγουστο ακόμα καλύτερα. Βέβαια τα έξοδα πάνε πάνω 30 %. Τα έχω υπολογίσει γύρω στα 1800 ευρώπουλα.
gixxerpap
12/02/2008, 14:39
εμενα γιατι μου ακουγονται πολυ λιγα τα 1800???
με τοσα χιλιομετρα, εχεις υπολογισει ενα πολυ καλο σερβις πριν, ενα ζευγαρι λαστιχα κλπ κλπ
?
alximistis
12/02/2008, 14:41
Aν καταφέρω να πάρω την άδεια Ιούλιο ή και Αύγουστο ακόμα καλύτερα. Βέβαια τα έξοδα πάνε πάνω 30 %. Τα έχω υπολογίσει γύρω στα 1800 ευρώπουλα.
Μόνο;;;; κάτι μου φαίνεται σου διαφεύγει... :)
PARKER97
13/02/2008, 08:10
Σε αυτά τα χρήματα που υπολόγισα δεν είναι τα service της μηχανής πριν και μετά. Το Strom μου είναι 5 μηνών. Δεν θα χρειαστεί ακόμα αναλώσιμα.
Τα χρήματα είναι περίπου αυτά με την προϊπόθεση πως θα παίξεις αποκλειστικά με κάμπινγκ και δε θα έχεις κανένα άλλο έξοδο...
Στο ταξίδι μου πέρισυ (19 μέρες) χωρίς τα έξοδα προετοιμασίας του GSXR και με συνολικά χιλιόμετρα 5600 χάλασα 1800Ε για διαμονή διατροφή και βενζίνες. 300κάτι ευρώ πίστα, 300ακάτι ευρώ δώρά και μερικά αναμνηστικά.
Και εσύ πρέπει να υπολογίσεις όχι λιγότερα απο 2500Ε για ένα άτομο. +700 με 1000Ε για δεύτερο.
Ενημερωτικά στο λέω, οι μέρες είναι μάλλον λίγες για να το ευχαριστηθείς, συνδίασε το με αργίες, ζήτησε (στην ανάγκη παρακάλεσε) για παραπάνω μέρες. Τέτοια ταξίδια δε κάνουμε συχνά, οπότε κάνε ότι μπορείς να εξασφαλίσεις το δυνατών περισσότερο χρόνο να το χαρείς όπως πρέπει.
:beer: :beer: :wave2:
PARKER97
13/02/2008, 11:57
Φίλε dim πήγες Βόρειο Ακρωτήρι? Πες μου εντυπώσεις , δυσκολίες , ότι tips νομίζεις πως θα με βοηθήσουν.
...δεν ήμουν σαφής, με συγχωρείς. Δεν πήγα βόρειο ακρωτήρι αν και υπάρχει στα μελλοντικά πλάνα, (σε ένα πρόχειρο υπολογισμό που είχα κάνει με φίλο, μόνο οδικός απο Ιταλία βγαίνει πάνω απο 10.000χλμ με επιστροφή). Το ταξίδι μου περιελάμβανε τους εξής προορισμούς:
Πάτρα
Ανκόνα
Ίσμπρουγκ
Σάλσμπρουγκ
Βιέννη
Μπρνό (MotoGP)
Πράγα
Δρέσδη
Nurbungring - Nurburg
Σάλσμπρουγκ
Τιρόλ σύνορα Ιταλία, επίσκεψη εργοστάσιο Moto Morini
Βενετία
Sant Agatha Μπολώνια (επίσκεψη εργοστάσιο Lamborghini, δυστυχώς λόγο πρήξα συνταξιδιώτη :D δε πήγαμε ducati)
San Marino - Φλωρεντία (MotoGP Ελεύθερα της Παρασκευής)
Επιστροφή.
21 μέρες συνολικά μαζί με τα δύο 23άωρα απο και πρός Ανκόνα.
Αν θεωρείς πως μπορούν να σε βοηθήσουν τα tips μου πολύ ευχαρίστως να γράψω μερικά πράγματα ;)
:beer: :beer:
road spirit
13/02/2008, 12:26
parker αν έχεις όρεξη διαβάζεις :
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=8272
http://www.moto.gr/arthra/00028.php
http://www.symore.gr/html/body_caponord_od.html
:wave2:
PARKER97
13/02/2008, 13:46
Dim σε ευχαριστώ για ότι πληροφορίες μπορείς να δώσεις. Road spirit τα κείμενα είναι καταπληκτικά. Πολλές εικόνες δημιουργούνται στο μυαλό μου διαβάζοντας τέτοια ταξιδιωτικά.
Operater
13/02/2008, 15:09
Φίλε (μου επιτρέπεις έτσι?) υπάρχει και ένας ολοκληρωμένος χάρτης (http://www.protoporia.gr/protoporia/product.asp?sku=145270&mscssid=V6XRUEPGM5XQ8K44JNPBDPS9ULGEEC03) για το ταξίδι σου! Είναι μικρός και βολικός να τον έχεις παρέα!
PARKER97
13/02/2008, 15:18
Operator ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τον έχω ήδη.
Νομιζω οτι υπερβαλετε για τα χιλιομετρα .Αν πας στο google maps και επιλεξεις DIRECTIONS , βαλεις VENICE-NORDCAPE θα σου βγαλει ακριβη χιλιομετρα ,διαδρομη και υπολογιζομενη διαρκεια ταξιδιου.
PARKER97
14/02/2008, 09:01
Έτσι ακριβώς είναι. Τα έχω υπολογίσει δεκάδες φορές. Είναι 5600 γιατί θα πάρω πλοίο από Γερμανία εώς Φιλανδία. Αν βάλεις και τα χλμ. Αθήνα - Πάτρα είναι 6000 χλμ. σύνολο.Το viamichelin το βγάζει 600 ευρώ για βενζίνη και διόδια. Βέβαια σε τέτοια ταξίδια ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το πόσα λεφτά θα χαλάσεις. Απλώς είναι και αυτό μία αρχή.
3831 ειναι Βενετια ακρωτηριο πανε και αλλα τοσα ελα συνολο 7600
PARKER97
14/02/2008, 11:52
Σωστά τόσα είναι αν πας μόνο οδικώς από Νορβηγία. Με το πλοίο που θα πάρω για Φιλανδία γλυτώνεις γύρω στα 2000 χλμ.
Operater
14/02/2008, 12:14
Aντε και καλή διαμονή στο ICE HOTEL ! :wave2:
makis206
14/02/2008, 14:34
Χαίρομαι που βλέπω κάποιον να έχει στα σκαριά το σχέδιο για την πραγματοποίηση του ονείρου πολλών μοτοσυκλετιστών !
Εύχομαι να το κάνεις το ταξίδι σου φίλε και να πάνε όλα κατ'ευχήν !
Καλά νά'μαστε κι εμείς να μας δωθεί η ευκαιρία κάποτε !
:beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
14/02/2008, 14:36
Έτσι ακριβώς είναι. Τα έχω υπολογίσει δεκάδες φορές. Είναι 5600 γιατί θα πάρω πλοίο από Γερμανία εώς Φιλανδία. Αν βάλεις και τα χλμ. Αθήνα - Πάτρα είναι 6000 χλμ. σύνολο.Το viamichelin το βγάζει 600 ευρώ για βενζίνη και διόδια. Βέβαια σε τέτοια ταξίδια ποτέ δεν είσαι σίγουρος για το πόσα λεφτά θα χαλάσεις. Απλώς είναι και αυτό μία αρχή.
Εαν είσαι μόνος να υπολογίζεις περίπου 100-120 ευρώ την ημέρα για όλα :wave2: :wave2:
PARKER97
14/02/2008, 21:53
Captain τόσα υπολογίζω και εγώ.
1100 ευρώ περίπου θα είναι οι βενζίνες σου με 1,30 το lt
750 ευρώ με 15 διανυκτερεύσεις κόστους 50e/day
τα 1800 τα έχεις περάσει και δεν έχουμε υπολογίσει έξοδα πλοίων,φαγητό, τέλη κυκλοφορίας, διόδια και καβάντσα για μια πιθανή στραβή εκτός εάν σκέφτεσαι να πάς μετανάστης σε κάποια χώρα του βορά ή εκτός εάν κάνεις κανα κονέ με καμια βορειοπολιώτισσα, ξέρεις πόσο έχει ανέβει το στρέμμα τώρα που λιώνουν οι πάγοι :rotflmao:
σου εύχομαι το όνειρο σου να το πραγματοποιήσεις και εάν όλα πάνε καλά για εμένα γιατί να μήν πάμε και παρέα μέχρι ενός μικρου βέβαια για εσένα προορισμου σου.
PARKER97
16/02/2008, 10:53
Για την ακρίβεια οι υπολογισμοί μου είναι :
450 Βενζίνη για 6000 χλμ.
650 για 13 διανυκτερεύσεις σε μοτέλ και κάμπιγκ
400 για πλοία Πάτρα - Βενετία και Ροστόκ - Ελσίνκι
300 για φαγητό.
Φυσικά θα φύγουν και άλλα λεφτά σε διόδια(ευτυχώς δεν υπάρχουν σε σκανδιναβικές χώρες) κάποια δωράκια για φίλους και έξτρα χρήματα μαζί μου για την κακιά στιγμή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Φίλε (μου επιτρέπεις έτσι?) υπάρχει και ένας ολοκληρωμένος χάρτης (http://www.protoporia.gr/protoporia/product.asp?sku=145270&mscssid=V6XRUEPGM5XQ8K44JNPBDPS9ULGEEC03) για το ταξίδι σου! Είναι μικρός και βολικός να τον έχεις παρέα!
Ο καλυτερος χαρτης ! Τον εχω και γω οταν χανομαι με το τζιμπιες βρισκω ακρη τελικα !
:beer:
prismagr
19/02/2008, 02:36
Για την ακρίβεια οι υπολογισμοί μου είναι :
450 Βενζίνη για 6000 χλμ.
650 για 13 διανυκτερεύσεις σε μοτέλ και κάμπιγκ
400 για πλοία Πάτρα - Βενετία και Ροστόκ - Ελσίνκι
300 για φαγητό.
Φυσικά θα φύγουν και άλλα λεφτά σε διόδια(ευτυχώς δεν υπάρχουν σε σκανδιναβικές χώρες) κάποια δωράκια για φίλους και έξτρα χρήματα μαζί μου για την κακιά στιγμή.
φίλε (μου επιτρέπεις) ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να υπολογίσεις αποστάσεις κλπ είναι το AUTOROUTE 2001 προσοχή 2001, έχουνε βγει και νεώτερα , αλλά δεν......... δεν ξερω απο που υπολογίζεις να πας , εγώ πήγα Στοκχόλμη και μετά Ελσίνκι καταπληκτική διαδρομή (περίπου 4 ώρες dead slow)τα χιλιόμετρα είναι περίπου 11000 - 12000, οι μέρες που χρειάζεσαι είναι πανό από 20, με 30 είναι άνετα. τώρα από χρήμα , είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, εμένα για 32 μέρες μου κόστισε 10000? περίπου, ξενοδοχεία, πάρκινγκ μηχανής, καμπινές σε πλοία, φαγητά (είμαι 52, και η συζ 46 θέλουνε ανέσεις τα κόκαλα:D ).
αυτά και καλά να περάσεις, είναι ωραίο ταξίδι
PARKER97
19/02/2008, 08:38
Όπως είπα και πιο πάνω οι επιλογές μου είναι πολύ περιορισμένες όσον αφορά τις ημέρες λόγω άδειας από την δουλειά. Μακάρι να είχα 2 μήνες να το ευχαριστηθώ όπως θα ήθελα. Τα χρήματα σίγουρα θα είναι πιο λίγα από όσα χάλασες εσύ (λιγότερες διανυκτερεύσεις, λιγότερη πολυτέλεια, τα δικά μου κόκκαλα είναι 30 χρονών) και θα πάω χωρίς την γυναίκα γι'αυτό και ψάχνω κάποιον από εσάς να με ακολουθήσει.
Θα το εκτιμούσα αν μου έδινες συμβουλές για οδήγηση ή μέρη που θα μπορούσα να πάω ή και να μείνω ακόμα.
P.S. Έχω το Autoroute 2006
Όπως είπα και πιο πάνω οι επιλογές μου είναι πολύ περιορισμένες όσον αφορά τις ημέρες λόγω άδειας από την δουλειά. Μακάρι να είχα 2 μήνες να το ευχαριστηθώ όπως θα ήθελα. Τα χρήματα σίγουρα θα είναι πιο λίγα από όσα χάλασες εσύ (λιγότερες διανυκτερεύσεις, λιγότερη πολυτέλεια, τα δικά μου κόκκαλα είναι 30 χρονών) και θα πάω χωρίς την γυναίκα γι'αυτό και ψάχνω κάποιον από εσάς να με ακολουθήσει.
Θα το εκτιμούσα αν μου έδινες συμβουλές για οδήγηση ή μέρη που θα μπορούσα να πάω ή και να μείνω ακόμα.
P.S. Έχω το Autoroute 2006
Αν περασεις απο Ολλανδια ελα να σε κερασω καφε !!
:D
PARKER97
19/02/2008, 09:58
ΚΑΦΕ ????????? Το λιγότερο ένα δείπνο να μειώσουμε και τα έξοδα:lol:
Eυχομαι να τα καταφέρεις, να πας και να γουστάρεις...
Καλά Χιλιόμετρα...:beer:
PARKER97
21/02/2008, 08:04
Ευχαριστώ Smith. :)
prismagr
21/02/2008, 09:05
Ευχαριστώ Smith. :)
Γεια σου φιλε Parker, κυτα και αυτό http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=8272
PARKER97
21/02/2008, 22:28
Φίλε μου μόλις διαβάσεις τέτοια ταξιδιωτικά σου'ρχεται να φύγεις με την μία.
Καταπληκτική περιγραφή και απίθανες φωτογραφίες.
Καιρός για την δική μας σειρά...
PARKER97
26/02/2008, 13:24
Τι γίνεται?
Δεν βλέπω ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κανείς για παρέα προς τον ιερό βράχο?
CLASIKAL
03/06/2009, 22:34
eime mesa gia to taksidaki !!! elega na pao mesa iouniou ... apla den eixa parea ... an isxiei i protasi epikinonise mazi mou ...giorgos 6907780900
Αρχικά δημιουργήθηκε από CLASIKAL
eime mesa gia to taksidaki !!! elega na pao mesa iouniou ... apla den eixa parea ... an isxiei i protasi epikinonise mazi mou ...giorgos 6907780900
Αδελφε περσι(πριν 16 μηνες) γινοταν αυτη η συζητηση
CLASIKAL
03/06/2009, 22:59
:) ti simasia exei ::::: i protasi isxiei akomi kai gia tora
PARKER97
07/04/2010, 17:34
Aν και έχει περάσει λίγο ο καιρός απλώς να κάνω ένα update για να δώσω θάρρος σε όσους έχουν όνειρα για κάτι ανάλογο.............
το ταξίδι έγινε ακριβώς όπως το είχα προγραμματίσει και ότι είχα υπολογίσει ήταν σωστά.
Ήταν τέλεια και οι αναμνήσεις τόσες πολλές και καλές που μου φτάνουν για δυό ζωές.......
Μην σκεφτείτε τίποτα. Απλώς κάντε το. ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stavrouliasp
07/04/2010, 19:15
Μου αρέσει πάντως που τέτοια θέματα μπαίνουν στις " Συναντήσεις - Βόλτες " .....
Greg_950 S
08/04/2010, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Μου αρέσει πάντως που τέτοια θέματα μπαίνουν στις " Συναντήσεις - Βόλτες " .....
Ευτυχώς που τα βάζουν για να μας θυμίζουν και κάποια "χρόνια" ανεκπλήρωτα ταξίδια...:cry:
2 φορές οργάνωσα τα πάντα για εκεί, αλλά τα επαγγελματικά της παρέας δεν μας έδωσαν τις 20-25 ημέρες που απαιτούνται.....
:mad:
Υ.Γ.
Παντελή, τους χαιρετισμούς μου στα φιλαράκια της όμορφης Καβάλας και να τα ξαναπούμε από κοντά. :wave2:
Aν και έχει περάσει λίγο ο καιρός απλώς να κάνω ένα update για να δώσω θάρρος σε όσους έχουν όνειρα για κάτι ανάλογο.............
το ταξίδι έγινε ακριβώς όπως το είχα προγραμματίσει και ότι είχα υπολογίσει ήταν σωστά.
Ήταν τέλεια και οι αναμνήσεις τόσες πολλές και καλές που μου φτάνουν για δυό ζωές.......
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσες μέρες διήρκεσε και πόσα χρήματα συνολικά δαπάνησες?
Ευχαριστώ!
Με το καλό και στα επόμενα.
:beer: :beer: :beer:
guzzistas
08/04/2010, 20:26
Μπράβο ρε φίλε.... Αν μπορείς πές μας λεπτομέρειες ή κάνε ένα ταξιδιωτικό!
Νάσαι καλά!
:beer: :beer:
PARKER97
13/04/2010, 21:00
Μερικά από τα στοιχεία που μάζεψα...............
Πρόγραμμα και διανυκτερεύσεις
Παρασκευή 1 Αυγούστου αναχώρηση από Αθήνα στις 19:00 και άφιξη στην Πάτρα στις 21:30.
Σάββατο 2 Αυγούστου αναχώρηση με το πλοίο από Πάτρα στις 00:15 και διανυκτέρευση εν πλω για 2 νύχτες.
Κυριακή 3 Αυγούστου άφιξη στην Βενετία και οδήγηση για 734 χλμ. και διανυκτέρευση στο Nuremberg
Δευτέρα 4 Αυγούστου αναχώρηση από Nuremburg και οδήγηση για 638 χλμ. και διανυκτέρευση στο Rostock μέσα στο πλοίο το ίδιο βράδυ.
Τρίτη 5 Αυγούστου όλη μέρα εν πλω και διανυκτέρευση.
Τετάρτη 6 Αυγούστου άφιξη στο Helsinki και οδήγηση για 563 χλμ. και διανυκτέρευση στο Kajaani
Πέμπτη 7 Αυγούστου αναχώρηση από Kajaani και οδήγηση για 501 χλμ. και διανυκτέρευση στο Kolari
Παρασκευή 8 Αυγούστου αναχώρηση από Kolari και οδήγηση για 365 χλμ. και διανυκτέρευση στην Alta
Σάββατο 9 Αυγούστου αναχώρηση από Alta και οδήγηση για 237 χλμ. και άφιξη στο Βόρειο Ακρωτήρι . Αναχώρηση το απόγευμα και οδήγηση για 237 χλμ. και διανυκτέρευση στην Alta
Κυριακή 10 Αυγούστου αναχώρηση από Αlta και οδήγηση για 365 χλμ. και διανυκτέρευση στο Kolari
Δευτέρα 11 Αυγούστου αναχώρηση από Kolari και οδήγηση για 501 χλμ. και διανυκτέρευση στο Kajaani
Τρίτη 12 Αυγούστου αναχώρηση από Kajaani και οδήγηση για 563 χλμ. και άφιξη στο Helsinki. Αναχώρηση με πλοίο στις 20:15 με διανυκτέρευση εν πλω και άφιξη στο Rostock στις 20:15 την επόμενη μέρα.
Τετάρτη 13 Αυγούστου άφιξη στο Rostock και διανυκτέρευση στο κέντρο της πόλης
Πέμπτη 14 Αυγούστου αναχώρηση από Rostock και οδήγηση για 638 χλμ. και διανυκτέρευση στο Nuremburg
Παρασκευή 15 Αυγούστου αναχώρηση από Nuremburg και οδήγηση για 619 χλμ. και διανυκτέρευση στην Verona
Σάββατο 16 Αυγούστου αναχώρηση από Verona και οδήγηση για 136 χλμ. και άφιξη στην Βενετία στις 10:00. Αναχώρηση με το πλοίο στις 12:00.
Κυριακή 17 Αυγούστου άφιξη στην Πάτρα στις 21:00 και αναχώρηση για Αθήνα.
Άφιξη στην Αθήνα στις 24:00.
TOMASKTM
13/04/2010, 22:46
Μερικά από τα στοιχεία που μάζεψα...............
734 χλμ. και διανυκτέρευση στο Nuremberg
638 χλμ. και διανυκτέρευση στο Rostock
563 χλμ. και διανυκτέρευση στο Kajaani
501 χλμ. και διανυκτέρευση στο Kolari
365 χλμ. και διανυκτέρευση στην Alta
237 χλμ. και οδήγηση για 237 χλμ. και διανυκτέρευση στην Alta
365 χλμ. και διανυκτέρευση στο Kolari
501 χλμ. και διανυκτέρευση στο Kajaani
563 χλμ. και άφιξη στο Helsinki.
638 χλμ. και διανυκτέρευση στο Nuremburg
619 χλμ. και διανυκτέρευση στην Verona
136 χλμ. και άφιξη στην Βενετία στις 10:00. .
Άφιξη στην Αθήνα στις 24:00.
σκέτη τρέλα ο χιλιομετροφαταουλισμός...Αντε και στα δικά μας !!!
manhunter
14/04/2010, 16:49
Για πληροφορίες δείτε και το www.nordkapp.gr
Δεν έχω σχέση με το site, απλά το γκούγκλαρα.
Ετοιμάζουν αρκετά οργανωμένο ταξίδι όπως φαίνεται, στις 20/07
Vagelis Gar
14/04/2010, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Για πληροφορίες δείτε και το www.nordkapp.gr
Δεν έχω σχέση με το site, απλά το γκούγκλαρα.
Ετοιμάζουν αρκετά οργανωμένο ταξίδι όπως φαίνεται, στις 20/07
Σαν ένα "λίγο απ' όλα" μου κάνει αυτή η οργάνωση.
Μοτοσυκλέτες,αυτοκινούμενα,φορτηγά,τρίκυκλα,ζευγάρια ,οικογένειες,χωρισμένοι,μετανάστες,gay ελάτε σε μας,δώστε μας τη συμμετοχή και ο καθένας έρχεται με το ρυθμό που γουστάρει.Τα λέμε....κάπου στη διαδρομή(?).
Να το δω και αυτό το συνοθύλευμα να ταξιδεύει και τι στον κόσμο :smokin:
manhunter
14/04/2010, 20:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
Σαν ένα "λίγο απ' όλα" μου κάνει αυτή η οργάνωση.
Μοτοσυκλέτες,αυτοκινούμενα,φορτηγά,τρίκυκλα,ζευγάρια ,οικογένειες,χωρισμένοι,μετανάστες,gay ελάτε σε μας,δώστε μας τη συμμετοχή και ο καθένας έρχεται με το ρυθμό που γουστάρει.Τα λέμε....κάπου στη διαδρομή(?).
Να το δω και αυτό το συνοθύλευμα να ταξιδεύει και τι στον κόσμο :smokin:
Δεν νομιζω να το κόβουνε πολλές ελληνικές οικογένειες με το αυτοκινούμενο τα καλοκαίρια για Nordkapp.
Τέσπα, δεν μου φαίνεται εμένα και τόσο ανοργάνωτη προσπάθεια.
Ειδικά για κάποιον που δεν έχει παρέα, και πέρα απο ότι είναι επικίνδυνο να πάει κάποιος μονος, θα έχει από ότι λένε, και αρκετά έμπειρους οδηγούς, μοτοσυκλετιστές και οι δύο, θα του δείξουν όλα τα must see της περιοχής.
Τωρα, για κάποιον που θέλει να βρεί τον εάυτό του εκει πάνω , και άλλα παρόμοια, το κόβει ούτως ή αλλως μόνος