View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
la_villa
16/09/2007, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Οχι ρε φιλε.Εννοω οτι η κορυφη θα εχει αλλο χρωμα φετος.
Αλλα ανεξαρτητως αυτου τον γαυρο ετσι και αλλιως μας αρεσει να τον:a021: :beer: :beer:
ναι αυτό το έχουμε καταλάβει
9 μπαλάκια σε 3 ματς μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν.
η "όπισθεν" σας καταπληκτική.καρφώνεστε μια χαρά:eyepop: :wave2:
αυτό είναι γαματο
ώπααα
http://video.google.com/videoplay?docid=-6798417589894534866&q=GALLETI&total=31&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=8
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αυτό είναι γαματο
ώπααα
http://video.google.com/videoplay?docid=-6798417589894534866&q=GALLETI&total=31&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=8
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=gOq-PIc0NiA
αυτό είναι γαματο
ώπααα
Ρε αραχνανθρωπε παντου τα ιδια μου γραφεις;
Υ.Γ. Εμεις εχουμε καλυτερα βιντεακια..:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
la_villa
16/09/2007, 19:44
ε ναι να τα εμπεδώσετε γιατι βλέπω ότι με την μια δεν γίνεται δουλειά
:lol: :lol: :wave2: :beer:
Οχι ρε συ ειμαστε εξυπνα παιδια.ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΑΥΡΟΙ..:beer: :beer:
la_villa
17/09/2007, 00:21
το ξέρουμε ρε.το έχουμε καταλάβει
γι'αύτο τα γράφουμε διπλά.
είδες στο ξαναέγραψα:rolleyes:
:wave2:
blueblack
22/09/2007, 09:37
ANTE...............ΞΕΚΙΝΑΜΕ........
Ξάνθη........Άστέρας
Καί τοπικό ντέρμπυ στή Θεσσαλονίκη ,άνάμεσα σέ δυό όμάδες πού βρίσκονται
στίς χειρότερες στιγμές τής ίστορίας τους.........
Ό ένας άπό τότε πού τόν έγκατέλειψε ό Μυτιληναίος........
καί ό άλλος προσπαθεί νά σταθεί στά πόδια του μετά άπό χρόνια.......
ΓΙΑΤΙ..............ΑΡΑΓΕ.........????????
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ.......................ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ.......??????
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ANTE...............ΞΕΚΙΝΑΜΕ........
....
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ.......................ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ.......??????
....ΠΟΙΟΣ??? Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ???
Ρε συ σε φανταζομαι: "...εχει ληξει το γαλα...τον φουστη τον κοκκαλη...", "εχει κακο καιρο σημερα...ο αλητης ο ζωγραφος φταιει...", "...μου γρατζουνισαν το μηχανακι...αλητη γκαγκατση εσυ φταις για ολα..."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ρε συ σε φανταζομαι: "...εχει ληξει το γαλα...τον φουστη τον κοκκαλη...", "εχει κακο καιρο σημερα...ο αλητης ο ζωγραφος φταιει...", "...μου γρατζουνισαν το μηχανακι...αλητη γκαγκατση εσυ φταις για ολα..."
Καλα εσυ φανταζεσαι ιταλικα που δεν χαλανε θα δυσκολευτης στο οτι ο κοκκαλης
ειναι αθωος:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
blueblack
22/09/2007, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ............ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ........???
Όταν ξεκίνησε μέ μιά μεταγραφή 2 δίς...????
Τί έκανε ό ΠΑΟΚ 7 χρόνια.....??????????????
Άντε λεβέντη μου ,δέν είναι δύσκολο.........
Ο ΚΟΣΜΟΣ..............ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.........
ΚΑΙ ΣΕΙΣ..................ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.........!!!!!!!!!!!
blueblack
23/09/2007, 20:00
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ...............ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ........
Είχαμε σήμερα........
Δέ θυμάμαι πού όμως........:rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
23/09/2007, 20:45
Ας περάσει ο επόμενος...
μόνο 6 τεμάχια σήμερα.καλά είναι,μην είμαστε και πλεονέκτες.
όταν άλλοι στας Καλογρέζας ματώνουν για να νικήσουν τους Ατρόμητους...:lol: :lol:
Αγαπητέ καθηγητά διαιτησίας κύριε iriniaa
θα κάνετε ένα κόπο να σχολιάσετε με το μοναδικό καυστικό σας ύφος,τα δυο πέναλτυ που έπνιξε σήμερα ο διαιτητής στο Καραϊσκάκη?
λέω γω τώρα..:a13:
όταν άλλοι στας Καλο
γρέζας ματώνουν για να νικήσουν τους Ατρόμητου
Καλε ρε γαυρε εσυ την ΑΕΚ εβλεπες;
blueblack
24/09/2007, 06:24
όταν άλλοι στας Καλο
γρέζας ματώνουν για να νικήσουν τους Ατρόμητου
Καλε ρε γαυρε εσυ την ΑΕΚ εβλεπες;
KAΠΟΙΟΣ.......ΨΗΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ
Μετά άπό δέκα χρόνια.......ποιός θά θυμάται τό όνομα τής Μακεδονίας....???
Θά τόχουμε ξεχάσει....!!!!!!!
Έδώ έχουμε μιά παρόμοια περίπτωση.......
Άν καί νομίζω ότι δέν ύπάρχει Άλτσχάιμερ έδώ......
ΑΣΧΕΤΙΛΑ..............ΥΠΑΡΧΕΙ.........ΜΕΓΑΛΗ....
Δέ μιλάμε γιά καμμιά ζάντα καλύτερα,κανά άμορτισσέρ.....!!!!!!
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..................ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..............τόν λέγανε........
Καί όχι πρίν 2-3 χρόνια......!!!!!!!!!!
Καί όλοι ξέρουμε............
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ..................στό 80............έκτός άπό τούς πρωταθλητές....!!!!!!!!
Τί λάδι βάζετε στά μηχανάκια σας..............???
:wave2
blackbusa
24/09/2007, 08:32
KAΠΟΙΟΣ.......ΨΗΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ
Μετά άπό δέκα χρόνια.......ποιός θά θυμάται τό όνομα τής Μακεδονίας....???
Θά τόχουμε ξεχάσει....!!!!!!!
Έδώ έχουμε μιά παρόμοια περίπτωση.......
Άν καί νομίζω ότι δέν ύπάρχει Άλτσχάιμερ έδώ......
ΑΣΧΕΤΙΛΑ..............ΥΠΑΡΧΕΙ.........ΜΕΓΑΛΗ....
Δέ μιλάμε γιά καμμιά ζάντα καλύτερα,κανά άμορτισσέρ.....!!!!!!
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..................ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ..............τόν λέγανε........
Καί όχι πρίν 2-3 χρόνια......!!!!!!!!!!
Καί όλοι ξέρουμε............
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ..................στό 80............έκτός άπό τούς πρωταθλητές....!!!!!!!!
Τί λάδι βάζετε στά μηχανάκια σας..............???
:wave2
Και για τους μη γνωστες ο Παπαπετρου ειναι γνωστος και ως ''λατρειας'' στον ΖΑΧΟ ΔΟΓΚΑΝΟ.....
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol:
σοβαρα τωρα ρε φιλε,τι ασχολεισε ακομα.......εσυ δεν μου ειχες πει για χαμενο σαλιο νομιζω......αφου ξερεις και βλεπεις.......
Gandalf dr685sm
24/09/2007, 08:37
τι λες ρε παιδί μου;... ρίξατε 6 goal στους πεθαμένους;
Το είδες το παιχνίδι με τον ΟΦΗ; Μήπως ήταν χειρότεροι και απο παιδική ομάδα της αλάνας;
Εντάξει σίγουρα θα κερδίζατε με τέτοιο υλικό που έχετε (αλλοίμονο!) αλλά οχι και γίνατε και ομαδάρα ρίχνοντας 6 σε ενα πεθαμένο ΟΦΗ!
Αν θες να δείς δείγμα της ομάδας σου, να το δούμε κόντρα στον ΑΡΗ. Εκεί θα δούμε τι απίδια πιάνετε.
Όσο για την ΑΕΚ.... για μένα δείχνει τώρα κάποια σημάδια ξεπιάσματος. Είναι φανερό οτι θέλει δουλειά ακόμα η χημεία της ομάδος και κυρίως οι αυτοματισμοί στον άξονα.
Επιτέλους έχουμε και τερματοφύλακα και φορ... για να δούμε τι θα κάνουμε.
Gandalf
o_gavros
24/09/2007, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το είδες το παιχνίδι με τον ΟΦΗ; Μήπως ήταν χειρότεροι και απο παιδική ομάδα της αλάνας;
Εντάξει σίγουρα θα κερδίζατε με τέτοιο υλικό που έχετε (αλλοίμονο!) αλλά οχι και γίνατε και ομαδάρα ρίχνοντας 6 σε ενα πεθαμένο ΟΦΗ!
Αν θες να δείς δείγμα της ομάδας σου, να το δούμε κόντρα στον ΑΡΗ. Εκεί θα δούμε τι απίδια πιάνετε.
Όσο για την ΑΕΚ.... για μένα δείχνει τώρα κάποια σημάδια ξεπιάσματος. Είναι φανερό οτι θέλει δουλειά ακόμα η χημεία της ομάδος και κυρίως οι αυτοματισμοί στον άξονα.
Gandalf
Καλημέρα.
Συγνώμη αλλά είδες πουθενά να γράφω καμιά φανφάρα για υπερομάδα και λοιπά ωραία???
το παιχνίδι το είδα με τον ΟΦΗ.ναι όντως ψόφιοι ήταν.αλλά απ'την άλλη να μη χαρώ που έριξα 6?
δεν είπε κανείς ότι γίναμε Βραζιλία.
Όσο για το παιχνίδι με τον Αρη.πιστεύω ότι θέλουμε αρκετό ακόμα χρόνο για να πούμε ότι δένουμε.
για την ΑΕΚ.
άκουγα πότε πότε στο ράδιο τη μετάδοση.εξ'ου και το σχόλιο "μάτωναν στας Καλογρέζας".
ψέμματα είναι?
ότι λες εσύ για την ομάδα σου,ισχύει και για τους 3 μεγάλους...
στον Ολυμπιακό αλλάχτηκε το 80% του υλικού....
o_gavros
24/09/2007, 09:13
αν και το να κάνεις quote τον εαυτό σου είναι "κάπως",παρόλα αυτά επειδή έπεσε ολίγον απο γαργάρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Αγαπητέ καθηγητά διαιτησίας κύριε iriniaa
θα κάνετε ένα κόπο να σχολιάσετε με το μοναδικό καυστικό σας ύφος,τα δυο πέναλτυ που έπνιξε σήμερα ο διαιτητής στο Καραϊσκάκη?
Gandalf dr685sm
24/09/2007, 10:34
φίλε gauros...
To παιχνίδι της ΑΕΚ το είδα απο το SSP1.
Εκείνο που είδα όπως και άλλες φορές είναι μια αδυναμία στον άξονα. Αλλά απο τα άκρα αν αναλογιστείς οτι έγιναν 7 ευκαιρίες μόνο στο πρώτο 20λεπτο και απλά δεν είχαν την τελική φάση (που είναι και θέμα τύχης ...μην ξεχνάς οτι αποκρούει και πάει στο δοκάρι μετά! )η ΑΕΚ είναι ήδη αρκετά επικίνδυνη για όποιον Ελληνικό αντίπαλο σταθεί απέναντι της.
Η αδυναμία όμως είναι στον άξονα της που δεν έχει την σωστή ισορροπία (για μένα). Ούτε ο Ζήκος ούτε ο Ενσαλίβα έδειξαν σημάδια δημιουργίας και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούν για να ανοίγονται οι μπαλιές στο κέντρο και να μην ανεβαίνουν τα πλάγια με Αρουαμπαρένα και Ράμος , αφήνοντας την άμυνα εκτεθειμένη πολλάκις (οχι τόσο με τον Ατρόμητο αλλά με άλλες....)
Επίσης ο Ατρόμητος έπαιξε με τα ρολά κατεβασμένα... ούτε ενας παίκτης μπροστά. Κλωτσάτε γιατί χανόμαστε! Αν στήσεις λοιπόν 11 παίκτες στην περιοχή , οχι μπάλα δεν περνάει... ούτε παίκτης καλά - καλά.
Παρόλα αυτά όμως αν είδες το 2ο goal της ΑΕΚ αλλά και μερικές φάσεις ακόμα θα είδες οτι τα πλάγια μας, είναι κυριολεκτικά φωτιά. Κέρδος επίσης και οι Μπλάνκο και Μάχο. Για τον Μπλάνκο μόνο μακάρι να βγώ λάθος αλλά τον βλέπω αποκλεισμένο απέναντι σε αμυντικούς γρήγορους και σωματώδεις (βλ. Γερμανούς και Άγγλους αμυντικούς).
Για τον ΟΣΦΠ τον οποίο έβλεπα εναλλάξ σε φάσεις... ισχύει οτι είπα απο την αρχή. Πολύ καλό υλικό για ομάδα και λίγος ο προπονητής. Ακόμα και απο αυτόν τον ΟΦΗ, εισέπραξε στην άμυνα 2 goal. Μάλιστα το πρώτο με παίκτη που πηδάει μόνος του στο κέντρο της άμυνας!!!
Τρομερός και πάλι ο Γκαλέτι. Απο την πρώτη στιγμή που ήρθε έδειξε δείγματα. Όλο το κέντρο του ΟΣΦΠ ήταν στηριγμένο επάνω του και μόνο με double team ικανών παικτών μπορεί ίσως να περιοριστεί. Δεν νομίζω οτι υπάρχει ανασταλτικό χαφ , στην Ελλάδα που μπορεί μόνος του να τον περιορίσει.
Κατα τα άλλα όμως φίλε τα ίδια... το κέντρο σας αδύναμο...μονοπρόσωπο και μονοδιάστατο. Μοναδική αλλαγή οτι παίξατε επιτέλους με φορ και είχε βάρος η επίθεση. Επιμένω πάντως πως θέλω να σας δώ με ΑΡΗ και Λάρισσα που είναι ομάδες δυνατές.
Το ίδιο όπως είπες ισχύει και για την δική μου ομάδα, μιας και Ατρόμητος , Σάλτσμπουργκ, δεν είναι ομάδες που σου βάζουν εμπόδια ισχυρά στην κατάσταση που είναι.
Καλημέρα μας.
Gandalf
gandalf ειδες σημερα οτι δεν επαιζαν οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Τόζερ και Πλιάτσικας, καθώς επίσης και Σέζαρ και Καφές (εκτός φυσικά των γνωστών απόντων Λαγού, Γεωργέα, Καπετάνου, Αλεξόπουλου και Χετεμάι) και οι Ριμπο, Μαντουκα, Μανου ηταν σε κακη κατασταση λογο ελαφρων τραυματισμων?????????????
το οτι κερδισαμε αυτο το παιχνιδι ειναι ενα +3 και τιποτα περισσοτερο!!!!! (αρα 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ)
btw Ο Ζεραλντο Αλβες ηταν σε 3 παιχνιδι πολυ καλος και ο Δελλας ΑΡΧΟΝΤΑΣ... ο Μαχο σταθερος....
....
για οσους νομιζουν οτι δε θα εχουμε αμυνα φετος....
vangelis 64
24/09/2007, 10:48
Δεν νομίζω οτι υπάρχει ανασταλτικό χαφ , στην Ελλάδα που μπορεί μόνος του να τον περιορίσει.
Υπάρχει.:D
105817
Gandalf dr685sm
24/09/2007, 11:14
idi,...
το ξέρω οτι είχαμε απουσίες, αλλά αυτό πλέον δεν αποτελεί και τεράστια δικαιολογία ώς άλλοτε. Υποτίθεται οτι οι παίκτες που κάνουν παιχνίδι όπως είναι ο Ζήκος και ο Ενσαλίβα ήταν εκεί.
Επίσης το οτι το συμπέρασμα δεν περιμένα μόνο απο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να το βγάλω.
Είναι εμφανές απο τα φιλικά , απο το παιχνίδι με την Σεβίλη, απο το παιχνίδι ακόμα και με τον Ατρόμητο.
Οτι βλέπω λέω. Υπάρχει αδυναμία μοιράσματος μπαλιάς στον άξονα παρόλο που έχουμε Ριβάλντο και Λυμπερόπουλο.
Τα άκρα όπως είπα πετάνε ακόμα και με Μανού, Σέζαρ σχεδόν απόντες.
Παρόλα αυτά θεωρώ οτι είναι ακόμα νωρίς και περιμένω με την σειρά μου κάποιο δυνατό παιχνίδι με ανάλογη ομάδα για να δώ αποτελέσματα. Με την Σάλτζμπουργκ σίγουρα ήταν ενα παιχνίδι καλό , αλλά εκεί ας πούμε οτι εκείνοι δεν ήταν σε καλή μέρα.
Είπαμε είναι νωρίς ακόμα.
όσο για το αν μπορεί ο Ενσαλίβα να αναχαιτίσει τον Γκαλέτι, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου οτι μπορεί να το καταφέρει μόνος του.
Gandalf
vangelis 64
24/09/2007, 11:26
i
όσο για το αν μπορεί ο Ενσαλίβα να αναχαιτίσει τον Γκαλέτι, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου οτι μπορεί να το καταφέρει μόνος του.
Gandalf Κοίταξε.....Το ότι είναι μεγάλος παίχτης ο Γκαλέτι,δεν το αμφισβητεί κανείς.Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένας παίχτης έχει την ικανότητα να πάρει παραμάζωμα τον προσωπικό του αντίπαλο.(Μιλάμε για ομάδες ανταγωνιστικές πάντα.)
Οι περιπτώσεις αυτές σίγουρα δεν βρίσκονται στην Ελλάδα.Ο Ενσαλίβα είναι πολύ γρήγορος και ξέρει και μπάλα,τόση ώστε,κατά τη γνώμη μου,να μην υπάρχει αντίπαλος ικανός να τού πάρει την ταυτότητα.
Πιστεύω ότι θα είναι υποψήφιος για MVP τής χρονιάς στην ΑΕΚ φέτος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πιστεύω ότι θα είναι υποψήφιος για MVP τής χρονιάς στην ΑΕΚ φέτος.
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
BLANCOOOOOOOOOOOOOOO BLANCOOOOOOOOOOOOOOOOO
105826
idi,...
το ξέρω οτι είχαμε απουσίες, αλλά αυτό πλέον δεν αποτελεί και τεράστια δικαιολογία ώς άλλοτε. Υποτίθεται οτι οι παίκτες που κάνουν παιχνίδι όπως είναι ο Ζήκος και ο Ενσαλίβα ήταν εκεί.
Επίσης το οτι το συμπέρασμα δεν περιμένα μόνο απο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να το βγάλω.
Είναι εμφανές απο τα φιλικά , απο το παιχνίδι με την Σεβίλη, απο το παιχνίδι ακόμα και με τον Ατρόμητο.
Οτι βλέπω λέω. Υπάρχει αδυναμία μοιράσματος μπαλιάς στον άξονα παρόλο που έχουμε Ριβάλντο και Λυμπερόπουλο.
Τα άκρα όπως είπα πετάνε ακόμα και με Μανού, Σέζαρ σχεδόν απόντες.
Παρόλα αυτά θεωρώ οτι είναι ακόμα νωρίς και περιμένω με την σειρά μου κάποιο δυνατό παιχνίδι με ανάλογη ομάδα για να δώ αποτελέσματα. Με την Σάλτζμπουργκ σίγουρα ήταν ενα παιχνίδι καλό , αλλά εκεί ας πούμε οτι εκείνοι δεν ήταν σε καλή μέρα.
Είπαμε είναι νωρίς ακόμα.
Gandalf
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΖΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΥΜΠΕ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ....
ΑΡΑ 2 ΣΤΟΥΣ 4 ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΧΘΕΣ....
Ο ΜΑΝΝΤΟΥΚΑ ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΖΑΡ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...
ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟ.... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΒΕΣ+ΡΑΜΟΣ ΒΓΗΚΑΝ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ) "ΛΥΡΕΣ 100"....
ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΡΟΥΑΜΠΑΡΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΣΧΕΤΟ
βλεποντας τις φωτο με τους παιχτες μας... και βλεπω ποσο ΚΑΥΛΑ ειναι η κιτρινη φανελα με το μαυρο σορτσακι..... αρε αρρωστεια...... ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΟΝ.... ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ 55 ΕΥΡΑ.... ) :beer: :beer: :beer: :beer:
105827
blueblack
24/09/2007, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Και για τους μη γνωστες ο Παπαπετρου ειναι γνωστος και ως ''λατρειας'' στον ΖΑΧΟ ΔΟΓΚΑΝΟ.....
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol:
σοβαρα τωρα ρε φιλε,τι ασχολεισε ακομα.......εσυ δεν μου ειχες πει για χαμενο σαλιο νομιζω......αφου ξερεις και βλεπεις.......
ΡΕ ΣΥ ΒΟΥΖΑ.............
Γιαυτόν τόν Παπαπέτρου έλεγα καί γώ.........!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΑΣΧΕΤΟ
βλεποντας τις φωτο με τους παιχτες μας... και βλεπω ποσο ΚΑΥΛΑ ειναι η κιτρινη φανελα με το μαυρο σορτσακι..... αρε αρρωστεια...... ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΟΝ.... ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ 55 ΕΥΡΑ.... ) :beer: :beer: :beer: :beer:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΝΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΥΗ
:mad: :mad: :mad:
vangelis 64
24/09/2007, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:mad: :mad: :mad: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
24/09/2007, 13:18
Ε αφου την παρει και δεν εχετε λεφτα γιατι να τον πνιξεις???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
la_villa
24/09/2007, 13:25
Gandalf
ενώ εσείς ντέρμπυ αν και το συμάζεψες στην συνεχεια
το τελευταίο το συμπέρανες με τον Ατρόμητο??:lol: :lol:
ρε τι διαβάζουμε κάθε μέρα...
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
24/09/2007, 13:34
ενώ εσείς ντέρμπυ αν και το συμάζεψες στην συνεχεια
το τελευταίο το συμπέρανες με τον Ατρόμητο??:lol: :lol:
ρε τι διαβάζουμε κάθε μέρα...
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πες τα ρε παιδί με τούς άσχετους πού'χουμε δω μέσα!Έχουνε ξεκουτιάνει τελείως.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
24/09/2007, 13:46
la_villa...
Γιατί με κάνεις να επαναλαμβανόμαι;
Είπα και πριν οτι όταν μια ομάδα βάζει 11 παίκτες στην γραμμή , οχι μπάλα... ούτε παίκτης δεν περνάει.
Όπως είπα οτι έχουμε και αδυναμίες. Αλλά απο την άλλη , φίλε μου, αν είδες το παιχνίδι θα είδες οτι τα άκρα της ΑΕΚ , στο Ελληνικό πρωτάθλημα απλά ..... δεν σταματιούνται απο κανέναν.
Σε αντίθεση με τον άξονα της , που πραγματικά έχει πρόβλημα , ειδικά στην δημιουργία του παιχνιδιού και λιγότερο στον ανασταλτικό παράγοντα.
Είπα και πριν όμως... θέλω να μας δώ σε μερικά δυνατά παιχνίδια. Για παράδειγμα το επόμενο με τον Λεβαδιακό , λόγω πολύ χαμηλής δυναμικότητας του, είναι σίγουρο πως η ΑΕΚ , αν θέλει πρωτάθλημα , ΠΡΕΠΕΙ να το κερδίσει... εξυπακούεται κτλ...
Αλλά κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΛΑΡΙΣΣΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ κτλ... είναι το μεγάλο κριτήριο. Εκεί που θα δοκιμαστεί σκληρά για μένα το ΠΟΚ και εκεί που θα κριθεί και το πρωτάθλημα.
Gandalf
la_villa
24/09/2007, 14:29
μαγε
το σημείωσα ότι μετα μίλησες και για πιο δυνατούς αγώνες.
(το συμμάζεψες γιατι το έβαλα με ενα μ)
δεν διαφωνώ.
με αμυνα 90 λεπτα κάποια στιγμη θα μπει το γκολ.λογικό.
επιτρέψτε μου να θεωρώ τον "σβηστρα" μέτριο.θα φανεί
Τι πραγμα εισασται εσεις οι παντρεμενες.Μην δειται τον αντρα σας χαρουμενο:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
blueblack
26/09/2007, 13:18
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...........!!!!!!!
Πάλι τόν Καλλόπουλο έβαλαν.........
Άποβολή καί πέναλτυ........
στή γκόμενα άπέναντι........!!!!!!!!
la_villa
26/09/2007, 14:37
:cry: :cry: :cry: :cry:
:bawl: :bawl: :bawl: κιόλας???
:yuck:
0-2.... με "επαγγελματική νικη¨για διατηρηση δυναμεων....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
106267
Και εγω δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα με αυτον.....:sad:
giobazolias
26/09/2007, 15:29
δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες, ετσι ωστε να σε καψουν απ την πρωτη αγωνιστηκη!
θα σε καψουν οταν θα αρχισεις να γινεσαι απειλητικος, η οταν οι αγωνες αρχιζουν να γινονται κρισιμοι!
Αλλα ηταν αρκετα πονηροι, ωστε να βαλουν τον κασναφερη στο δυδκολο ματς αρη-οσφπ!
εβαλε η σουπερλιγκ ανθρωπο (μπικα) για να εχει λογο στην ελληνικη διαιτησια.................
αλλα στην ουσια η ΕΠΟ δεν δεχτηκε να εχει σοβαρες αρμοδιοτητες ο Μπικας...............ουτε καν στον ορισμο διαιτητων!!!
Σιγα μην αφηνε ο Γκαγκατσης ανθρωπο, να χωθει μεταξυ διαιτησιας και ΕΠΟ.........εκει που μαγειρευονται τα παντα!
blueblack
26/09/2007, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακες, ετσι ωστε να σε καψουν απ την πρωτη αγωνιστηκη!
θα σε καψουν οταν θα αρχισεις να γινεσαι απειλητικος, η οταν οι αγωνες αρχιζουν να γινονται κρισιμοι!
Αλλα ηταν αρκετα πονηροι, ωστε να βαλουν τον κασναφερη στο δυδκολο ματς αρη-οσφπ!
εβαλε η σουπερλιγκ ανθρωπο (μπικα) για να εχει λογο στην ελληνικη διαιτησια.................
αλλα στην ουσια η ΕΠΟ δεν δεχτηκε να εχει σοβαρες αρμοδιοτητες ο Μπικας...............ουτε καν στον ορισμο διαιτητων!!!
Σιγα μην αφηνε ο Γκαγκατσης ανθρωπο, να χωθει μεταξυ διαιτησιας και ΕΠΟ.........εκει που μαγειρευονται τα παντα!
ΛΑΘΟΣ.............ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ........!!!!!!!!
Άμα κάτσει θά σού πώ έγώ.........
Κάπως έτσι ταρακουνήθηκαν καί μέ τήν τριάρα τού ΠΑΟ........
Ύπάρχει πολύ έσωτερική..........ΓΚΡΙΝΙΑ............
Άφού πήραν CH.L. καί ΟΥΕΦΑ.........τώρα τί τούς έμεινε..???
ΚΑΙ Η................ΒΕΡΝΤΕΡ ΕΡΧΕΤΑΙ...............έστω καί μισή....!!!!!!!!
Αχ..... Ποσα ξερεις !!! Ποσα ξερεις !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και απο σημερα μπηκαν τα πραματα στη σωστη τους θεση...
τα λεμε ... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
και απο σημερα μπηκαν τα πραματα στη σωστη τους θεση...
τα λεμε ... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Λαθος μπηκανε.......Τα πραγματα.....:ninja:
Κανονικα επρεπε 1η αγωνιστικη να χασετε οπως πολυ καλα κανατε τα τελευταια χρονια....:sick:
( μια φαση ενα γκολ :sick: ) Για να εχετε γινει αδελφα σωματεια με τον βαζελο μεχρι κωλ@ σας δανεισε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Λαθος μπηκανε.......Τα πραγματα.....:ninja:
Κανονικα επρεπε 1η αγωνιστικη να χασετε οπως πολυ καλα κανατε τα τελευταια χρονια....:sick:
( μια φαση ενα γκολ :sick: ) Για να εχετε γινει αδελφα σωματεια με τον βαζελο μεχρι κωλ@ σας δανεισε.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περσυ 3 πρωτες αγωνιστηκες: γαμω τις μπαλες, 10 ευκαιριες για γκολ, 3 δοκαρια = 3 ποντοι....
φετος ΓΤΠ μπαλα..... χαλαρα 2Χ3.....
ευχαρηστω θα παρω το δευτερο! :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
τα λεμε
la_villa
26/09/2007, 22:51
πσσσστ
μην χαίρεστε ακομα φιλικά δίνεται
με πιάνεις πιστεύω
και αν στα επίσημα φιλικά πάτε έτσι τότε σε αγώνα θα μασήσετε π@#ες
τα λέμε :wave2:
o_gavros
26/09/2007, 22:52
περσυ 3 πρωτες αγωνιστηκες: γαμω τις μπαλες, 10 ευκαιριες για γκολ, 3 δοκαρια = 3 ποντοι....
φετος ΓΤΠ μπαλα..... χαλαρα 2Χ3.....
ευχαρηστω θα παρω το δευτερο! :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
τα λεμε
για κοίτα!!!
βρε βρε κάτι γυρίσματα που έχει ο καιρός!!!
εσύ δεν ήσουν που αφόριζες τη σουφραλιγκ,νομίζω την αποκαλούσες???
ξαφνικά πήρε δυο βαθμούς η ομάδα σου και άρχισες τις κωλοτούμπες???
μάϊστα...
πλάκα έχετε ρε
για κοίτα!!!
βρε βρε κάτι γυρίσματα που έχει ο καιρός!!!
εσύ δεν ήσουν που αφόριζες τη σουφραλιγκ,νομίζω την αποκαλούσες???
ξαφνικά πήρε δυο βαθμούς η ομάδα σου και άρχισες τις κωλοτούμπες???
μάϊστα...
πλάκα έχετε ρε
δε σε πιανω.... και φυσικα και γαμιεται η σουφραλιγκ και με το ετσι θελω θα την παρουμε !!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
οσο για τα φιλικα..... ερχετε ο Οκτωβρης.... περσυ Οκτωβρη οποιος ειχε την ατυχια να ειναι στο προγραμμα να παιζουμε ... απλα εχανε..... μεχρι και ΜΙΛΑΝ....
vangelis 64
26/09/2007, 23:08
πσσσστ
μην χαίρεστε ακομα φιλικά δίνεται
με πιάνεις πιστεύω
και αν στα επίσημα φιλικά πάτε έτσι τότε σε αγώνα θα μασήσετε π@#ες
τα λέμε :wave2: Ναι μωρέ,πού θα πάει....θα χάσουμε.:lol: :lol: :lol:
la_villa
26/09/2007, 23:27
πάντως καταλαβαίνω την χαρά σας
σας συμπονώ κατα βάθος μην νομίζετε
vangelis 64
26/09/2007, 23:45
σας συμπονώ κατα βάθος μην νομίζετε
:wave2: Τι σύμπτωση!Κι εγώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή,έτσι νοιώθω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
27/09/2007, 07:09
ΟΥΤΕ..........ΜΑΓΟς ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ...........ΑΕΚΑΡΕΣ,ΒΑΖΕΛΟΙ καί όλοι οί ούδέτεροι..
Χρωστούσε άπό πέρυσι ό άνθρωπος.........καί πάλι άπέτυχε όμως........
Ποιός είναι ρέ παιδιά ό Τσιμπλίδης..???
τόν ξέρατε χθές........???
Δέν έχω τίποτε μέ τόν άνθρωπο..........έτσι,........μέ τό κοράκι έχω.....!!!!!!!!!
Κλέβει ό Μαντούκα μέ τό στήθος καί βγαίνουμε στήν κόντρα 4 μέ δύο.....
Καί σφυρίζει ....ΧΕΡΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ............
Διαμαρτύρεται..........ΕΝΤΟΝΑ.........ό δικός μας.......
ΠΑΡΕ.........ΚΙΤΡΙΝΗ
Βγαίνει 2 μέτρα off-side ό Τσιμπλίδης.........τόν σφυρίζει,παίρνει αύτός τή μπάλλα
πάει δίπλα στό βοηθό τού τήν κουνάει μέσα στά μούτρα.......
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ............ΕΝΤΟΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ................
ΠΑΠΑΛΑ..............όμως ή κίτρινη..........!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ..............ΙΣΟΤΙΜΙΑ.......????
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ........???????
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.......???????
Είμαστε όντως ......ΑΕΚΑΚΙ.........πολύ μικρή όμάδα.....!!!!!
Άλλιώς δέν έξηγείται πώς αύτός ό τύπος μέ τά μαύρα σφύριζε έτσι........
Μετά τό 70ο λεπτό ήταν .........90-10.........Βέροια........!!!!!!
23-16 τά φάουλ..........ύπέρ τής Βέροιας.........
Τά 10 τά σφύριξε στό τελευταίο τέταρτο......!!!!!!!!!!
Στό τελευταίο τέταρτο..........έκοψε 4 φορές τήν ΑΕΚ πού έκλεψε μπάλλα στό κέντρο
σφυρίζοντας φάουλ............!!!!!!!!
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ...........!!!!!!!!
Στό 80ο λεπτό μάς έχωσε στά δίχτυα........
Άντί νά δώσει κίτρινη γιά προβολή,έδωσε φάουλ είς βάρος μας έξω άπό τήν περιοχή στόν Ράμος.........!!!!
Καί τό άποκορύφωμα στό τέλος........
Δείχνει 3 λεπτά...........
Μετά τά κάνει 4............
Καί κρατάει 6..............!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.........ΚΑΝΕΝΑ..........!!!!!!!!
Ή πρόθεση όμως ....??????
ΜΠΡΑΒΟ..........ΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ.............ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ.........
Είδικά στό γκόλ τής ΑΕΚ καί στό τετ-α-τετ τού Ριβάλντο πού ό έκφωνητής....
ΕΒΛΕΠΕ..............OFF-SIDE........!!!!!!!!!
Αύτός καί τά κόρνερ δέν έβλεπε.........καί τά πλάγια άνάποδα έβλεπε......έπαιζε δεύτερος διαιτητής..........!!!!!!!!
ETΣΙ...............ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ..............
ΑΝΤΕ...........
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ..............
Όποιοι ξέρουν μπάλλα κατάλαβαν.........
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...........ΕΛΕΙΦΘΕΙ...........
Έγώ πολλά κατάλαβα άπό τό παιχνίδι αύτό...........πού τά βλέπουν πολύ εύκολα καί όσοι
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΛΑ..........!!!!!!!
Πέρσυ τέτοια έποχή................ΑΕΚ καί ΠΑΟ............ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ......μετά
καί τή δεύτερη άγωνιστική στήν Εύρώπη.........!!!!!!!
Διπλό τό χτύπημα καί ένας περήφανος λαός.........δέ θά μπορούσε νά τό άντέξει νά χάσει
καί τήν πρωτιά.................ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.........!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΗΡΘΕ..........Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ............ΖΩΓΡΑΦΟΣ......ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.....!!!!!
ΦΕΤΟΣ..............
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑΜΑΣΤΕ............ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.......!!!!!!!!!!!!
Γιά τό άγωνιστικό μέρος τού παιχνιδιού τής ΑΕΚ στή Βέροια.......τά είπε όλα ό Δέλλας,
κρατάμε τούς 3 βαθμούς άπό αύτό τό μάτς καί προχωράμε.........
Ήταν ένα πολύ δύσκολο μάτς,πού ή ΑΕΚ τό πήρε εύκολα σέ ένα γήπεδο χωράφι.....!!!!!
Έμένα θά μού μείνουν οί κραυγές όλου τού γηπέδου στίς προσπάθειες τού .....ΜΑΝΟΥ....!!!!
Πρόβλεψη μου................
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ...........ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.......
ΑΛΛΑ..........ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ..........!!
Οτι και να κανουνε φετος εμεις εχουμε ΖΟΡΟ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
Στο χαλαρο θα τους πατησουμε φετος:wave2:
Υ.Γ.Το καινουργιο ανεκδοτο το ακουσατε;Η ΒΕΡΝΤΕΡ εχει λεει προβληματα και ο
γαυρος παει για τι διπλο:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
27/09/2007, 09:42
Στο 34ο λεπτό, ο Τραϊανός Δέλλας εκτέλεσε φάουλ λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου, ο Ζεράλδο έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπλάνκο επίσης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή (ο τηλεοπτικός φακός έδειξε ότι καλυπτόταν) δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Τερόλ και να ανοίξει το σκορ για την Ένωση.
Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Αργεντινού φορ με τη φανέλα της ΑΕΚ, μετά τα δύο που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, με τον Μπλάνκο να το πανηγυρίζει με ξεχωριστό τρόπο.
Μετά την επίτευξη του τέρματος, έβγαλε την επικαλαμίδα του, και μέσα από την κάλτσα του έβγαλε μία μάσκα που την φόρεσε, αναπαριστώντας τον... Ζορό, καθώς σχημάτισε με το χέρι του το γράμμα Ζ, όπως έκανε και στο προηγούμενο ματς
Ωραίαααα..... έχουμε τον Ζορό απο την μία ... απο την άλλη έχουμε τον Λούα-Λούα τον ακροβάτη με τις τούμπες.
Ρε μπας και το γυρίσουμε σε τσίρκο να μαζεύει και περισσότερο κόσμο στα γήπεδα;
Όσον αφορά τον Μπλάνκο... καλά κάνει και πανυγηρίζει... αλλά όπως είπα, θέλω να τον δώ σε "δυνατό" παιχνίδι με ΑΡΗ, Πανιώνιο, Λάρισσα, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ πως θα μπορέσει να ανταπεξέρθει.
Οι φίλοι γαύροι έχουν δίκιο... παίζουμε φιλικά μέχρι στιγμής. Αλλά σκεφτείτε οτι πέρισυ η ΑΕΚ απο αυτά τα "φιλικά" είχε μείνει 9 βαθμούς πίσω. Φέτος απλά κάνει τα αυτονόητα για να κυνηγήσει πρωτάθλημα.
Είναι νωρίς ακόμα.. περιμένετε το τέλος Οκτώβρη για συμπεράσματα... πριν και μετά την παρέλαση όπως λεμε.
Gandalf
στη Λειβαδια.... Κακος..... ε ρε γλεντια..... :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
vangelis 64
27/09/2007, 10:03
Στό 80ο λεπτό μάς έχωσε στά δίχτυα........
Άντί νά δώσει κίτρινη γιά προβολή,έδωσε φάουλ είς βάρος μας έξω άπό τήν περιοχή στόν Ράμος.........!!!!
Η πιο απίστευτη φάση,για μένα.:eyepop: :eyepop:
vangelis 64
27/09/2007, 10:06
Και μια παρατήρηση....
Η ΑΕΚ σιγά σιγά αρχίζει να δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται εκεί μέσα.Έχει ήδη 3 στα 3 χωρίς παθητικό.Για να δούμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και μια παρατήρηση....
Η ΑΕΚ σιγά σιγά αρχίζει να δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται εκεί μέσα.Έχει ήδη 3 στα 3 χωρίς παθητικό.Για να δούμε...
αυτο το "καλο" που λες εχει ονομα.... "Δελλας"
οταν δε παιζει ειμαστε ξεφραγκο αμπελι.... οταν παιζει ... ΜΠΕΤΟΝ αμυνα.... ετσι απλα... :smokin:
Vourkoufales
27/09/2007, 10:22
Ο Ολυμπιακος και το Αιγάλεω να κερδίζουν κ όλοι οι άλλοι να παν΄να :a021:
:smokin:
la_villa
27/09/2007, 11:16
irinnia είχες δίκιο για διαιτησία (εμείς καταλάβαμε άλλα,εννοούσες για την Βέροια δύσκολα)
πεντακάθαρο το γκολ
ούτε μισο μέτρο offside
irinnia είχες δίκιο για διαιτησία (εμείς καταλάβαμε άλλα,εννοούσες για την Βέροια δύσκολα)
πεντακάθαρο το γκολ
ούτε μισο μέτρο offside
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ελεος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
27/09/2007, 12:35
πεντακάθαρο το γκολ
ούτε μισο μέτρο offside
:wave2: κάποιος κλαίει για τη διατησία ή μού φαίνεται;
106402
la_villa
27/09/2007, 12:57
xaxaxa
καθόλου απλά επειδή λέγατε πριν
όπως είδες δεν κάτσαμε να το κάνουμε θέμα 7 σελίδων όπως θα κάνατε εσείς.
απλά για να μην ξεχνιόμαστε...
xaxaxa
καθόλου απλά επειδή λέγατε πριν
όπως είδες δεν κάτσαμε να το κάνουμε θέμα 7 σελίδων όπως θα κάνατε εσείς.
απλά για να μην ξεχνιόμαστε... ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΤΣ..
???
la_villa
27/09/2007, 13:21
υπάρχει στο sportime.gr το βίντεακι του γκολ
:beer:
υπάρχει στο sportime.gr το βίντεακι του γκολ
:beer: Και είναι οφσαιντ τελικα δε μου πες.
blueblack
27/09/2007, 13:26
πεντακάθαρο το γκολ
ούτε μισο μέτρο offside
EIΠΑΜΕ................ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΤΕΝΝΙΣ..........!!!!!!!
Τό έδειξε.............ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΦΟΡΕΣ...............
ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ................
ΓΙΑ ΤΟΥΣ...............
ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣ..........!!!!!!!!!!!
Γράψε διεύθυνση..............νά σού στείλω βιβλιαράκι κανονισμών....ΔΩΡΕΑΝ...!!!
Μέχρι τότε θά μιλάω μαζί σου μόνο γιά τήν Κανελλοπούλου.....:rotflmao:
Καί τώρα...............ΚΑΚΟΣ..............πού λέει καί ό IDI..........
Έδώ όμως πιστεύω ότι θά είναι πιό εύκολα.........γιατί καί πιό πολλούς
δικούς μας θά έχει καί θεωρώ τή Βέροια πολύ πιό σφιχτή όμάδα πίσω......
alximistis
27/09/2007, 13:33
Εγώ παιδιά δεν το είδα 100 φορές το γκολ το είδα 4-5 και σε αργή επανάληψη.
Νομίζω πως όταν γίνεται η μπαλιά ο παίκτης δεν είναι οφσάιντ. Αυτό όσον αφορά στο γκολ και μόνο!
Από κει και πέρα δεν είδα όλο το ματς δεν ξέρω τι έγινε στο 80ο λεπτό αλλά με την εικόνα του α' ημιχρόνου δεν θα έλεγα ότι αδικηθήκαμε από τη διαιτησία. Ούτε η Βέροια όμως.
Κάποιες φάσεις απλώς ο άνθρωπος τις... έχασε. :D
Τώρα να πω και για την εικόνα της ομάδος μου.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς και από το γεγονός πως πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ξεκινάμε έτσι καλά. Δύο στα δύο (για το πρωτάθλημα μιλάω).
Όμως δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο και με ανησυχεί για το τι θα γίνει με ομάδες όπως ο γαύρος ο ΠΑΟ και ο Πανιώνιος.
Αυτά καλή μας συνέχεια. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ε.... και με ανησυχεί για το τι θα γίνει με ομάδες όπως ο γαύρος ο ΠΑΟ και ο Πανιώνιος.
Αυτά καλή μας συνέχεια. :)
ME TON ΠΑΝΙΩΝΙΟ (ΦΟΥΣΤΑΡΑ ΑΙΩΝΙΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ...
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... ΧΑΒΑΛΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smokin:
blackbusa
27/09/2007, 13:40
πεντακάθαρο το γκολ
ούτε μισο μέτρο offside
:bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol:
και κοκκινη καρτα στον Blanco,που ειχε μασκα του Ζορο στην καλτσα....
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao:
alximistis
27/09/2007, 13:43
ME TON ΠΑΝΙΩΝΙΟ (ΦΟΥΣΤΑΡΑ ΑΙΩΝΙΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ...
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... ΧΑΒΑΛΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smokin:
Ντέρμπι λόγω... κοινών τόπων και πατρίδων; ;)
Και τι δεν θα έδινα που λες για τους άλλους να κερδίσω στο... 92 με πεντακάθαρο γκολ τον βάζελο ή το γαύρο και να πάρω το πρωτάθλημα κιόλας!
Ξεροί όλοι! :D
EIΠΑΜΕ................ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΤΕΝΝΙΣ..........!!!!!!!
Τό έδειξε.............ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΦΟΡΕΣ...............
ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ................
ΓΙΑ ΤΟΥΣ...............
ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣ..........!!!!!!!!!!!
Γράψε διεύθυνση..............νά σού στείλω βιβλιαράκι κανονισμών....ΔΩΡΕΑΝ...!!!
Μέχρι τότε θά μιλάω μαζί σου μόνο γιά τήν Κανελλοπούλου.....:rotflmao:
Καί τώρα...............ΚΑΚΟΣ..............πού λέει καί ό IDI..........
Έδώ όμως πιστεύω ότι θά είναι πιό εύκολα.........γιατί καί πιό πολλούς
δικούς μας θά έχει καί θεωρώ τή Βέροια πολύ πιό σφιχτή όμάδα πίσω......
ακου και το αλλο....
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Τσαγκαράκης Γ. (ΣΔΠ Χανίων) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://ismaelblanco.aktenium.com/
ελα και το fan club..... ΙΝΔΑΛΜΑ :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Ε.... και με ανησυχεί για το τι θα γίνει με ομάδες όπως ο γαύρος
Οπως ειχε πει και ο Ντεμαρος καποτε αυτα τα παιχνιδια ειναι ευκολα τον Λεβαδειακο
να προσεξουμε:rotflmao: :rotflmao:
Αραχνανθρωπε οφσαιτ το ειδες;:rotflmao:
Θα δειτε πολλα εφετος :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
27/09/2007, 14:29
ακου και το αλλο....
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Τσαγκαράκης Γ. (ΣΔΠ Χανίων) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
OΣΟ...........ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ..........ΘΑ ΔΟΥΜΕ......ΠΟΛΛΑ
Έτοιμάσου καί σύ καί όλοι οί Άεκτσήδες........
Τό στοίχημα είναι νά κάνουμε μιά όμάδα πού είπε ό Ντέμης..........
ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ..............
Καί χθές άπό τό 65-70 καί μετά τόν κέρδισε καί αύτόν.........
Ό Μάχο δέν έπεσε ούτε μιά φορά.........έκτός άπό κανά δυό σέντρες...!!!
Τρία μάτς..........τώρα είναι τουρίστας........ΑΛΛΑ ΕΜΠΝΕΕΙ......ΣΙΓΟΥΡΙΑ...!!!
Έκτός άπό μιά λάθος πάσα χθές είναι τέλειος.........στά 270 λεπτά πού έπαιξε.......
Τόν περιμένω καί στά δύσκολα,άν καί ό τερματοφύλακας μπορεί νά καθαρίζει ...ΠΡΙΝ...
γίνει ή φάση δύσκολη........
μού άρεσε ή άντίδραση του σέ μιά σέντρα στραβοκλωτσιά μέ τόν Άτρόμητο..........
νομίζω πώς ό Μορέττο θά τό είχε ρουφήξει.....!!!
Γιά τό Μπλάνκο είναι νωρίς άκόμα..........τό μεγάλο του μείον είναι ότι δέν είναι άκόμα
έτοιμος γιά 90 λεπτά........
Τά ύπέρ του θά περιμένω 2-3 άγώνες γιά νά τά πώ........
Γιά τήν όμάδα έκείνο πού βλέπω πού δέν είχε τά άλλα χρόνια είναι............
ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ............άλλά καί αύτό θά δείξει είναι πολύ νωρίς........
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΡΙΒΑΛΝΤΟ.........πού έβαλε τό ζωνάρι καί κατέβηκε νά παίξει στό χωράφι...!!!
Όλως τυχαίως όταν βγαίνει αύτός άπελευθερώνονται οί άντίπαλοι μας καί μάς πιέζουν...!!!
ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ...........άλλά ντρέπονται νά τό πούν.......
la_villa
27/09/2007, 15:58
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΡΙΒΑΛΝΤΟ.........πού έβαλε τό ζωνάρι καί κατέβηκε νά παίξει στό χωράφι...!!!
Όλως τυχαίως όταν βγαίνει αύτός άπελευθερώνονται οί άντίπαλοι μας καί μάς πιέζουν...!!!
3 χρονια παιζει σε αυτα τα χωραφια ( και χωρις να βαζει ζωναρια... )
Το θεμα ειναι οτι σε ολα αυτα τα παιχνιδοχωραφα εκανε και καποια φαση της προκοπης....
Ξερεις .... Ειναι να σε ανεβαζει και η υπολοιπη ομαδα..... :)
Μια θελει αυτος....... Αλλα τον εδιωξε...... :)
Στο παραπανω ποστ ( που αφορα την διαιτησια ) με συγκινησες ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Ο Ολυμπιακος και το Αιγάλεω να κερδίζουν κ όλοι οι άλλοι να παν΄να :a021:
:smokin:
Ναι ρε φιλε.......:D
Αλλα παιζουν σε διαφορετικη κατηγορια......:sick:
blueblack
27/09/2007, 22:20
3 χρονια παιζει σε αυτα τα χωραφια ( και χωρις να βαζει ζωναρια... )
Το θεμα ειναι οτι σε ολα αυτα τα παιχνιδοχωραφα εκανε και καποια φαση της προκοπης....
Ξερεις .... Ειναι να σε ανεβαζει και η υπολοιπη ομαδα..... :)
Μια θελει αυτος....... Αλλα τον εδιωξε...... :)
Στο παραπανω ποστ ( που αφορα την διαιτησια ) με συγκινησες ....
ΚΙ ΕΜΕΝΑ...............ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Ο..........ΜΕΡΚ..........
Στού Μπερναμπέου...................ΜΟΥΑ........ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ....
:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ρε φιλε.......:D
Αλλα παιζουν σε διαφορετικη κατηγορια......:sick:
Λογικο φιλε μου STOYBI.Στην ιδια μπερδευοντουσταν οι διαιτητες οταν παιζανε
μεταξυ τους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λογικο φιλε μου STOYBI.Στην ιδια μπερδευοντουσταν οι διαιτητες οταν παιζανε
μεταξυ τους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εγω νομιζα οτι νικουσε το Αιγαλεω......:(
o_gavros
28/09/2007, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros στις 23/9/2007
Αγαπητέ καθηγητά διαιτησίας ....
θα κάνετε ένα κόπο να σχολιάσετε με το μοναδικό καυστικό σας ύφος,τα δυο μαρς πέναλτυ που έπνιξε σήμερα ο διαιτητής στο Καραϊσκάκη?
28/9/2007
και να προσθέσω και την μια (τουλάχιστον) μη αποβολή παίκτη του ΟΦΗ με δευτερη κίτρινη κάρτα???
Επειδή το αβαβά σας,προκαλεί πολύ γέλιο και επειδή βλέπω ότι όλοι σας βρωμάνε και όλα σας ξυνίζουν.
Ρε ήμαρτον ρε!
τι πράμα είστε ρε χανούμια???
ούτε οι Παοκτζήδες αυτό το χάλι πια...
μόνο :cry: :bawl: :cry: :bawl: είστε
μου φάγανε το μπιφτέκι μου θα φωνάζετε σε λίγο
Gandalf dr685sm
28/09/2007, 15:29
Και ήρθε η ώρα για τα "παλούκια" όσον αφορά τους δύο απο τους 3 για το ΠΟΚ.
ΠΑΟ - ΠΑΟK και ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ.
Είναι η ώρα να δούμε πόσα "απίδια" για αυτούς τους δύο , χωράει ο σάκκος τους.
Ο ναι μεν ΠΑΟΚ δεν είναι θηρίο, αλλά φαίνεται να δένει με τον Σάντος τεχνικό. Απο την άλλη ο ΠΑΟ δεν είναι και στην καλύτερη του φόρμα. Σίγουρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα, ειδικά στην άμυνα.
Απο την άλλη έχουμε τον ΆΡΗ σε δρόμο για να βρεί την περσινή του φόρμα και ίσως και σε καλύτερο επιπεδο με τον Σέρβο τεχνικό που ξέρει απο έξω και ανακατωτά τον ΟΣΦΠ ... σαν νοοτροπία. Γιατί σαν ομάδα , ούτε καλά καλά οι φίλαθλοι του δεν τον γνωρίζουν.
Ο Λεμονής αντιμετωπίζει είτε το ζενίθ, είτε το ναδίρ.
Ζενίθ αν κερδίσει ΑΡΗ και Βέρντερ.
Ναδίρ αν χάσει και απο τους δύο. Οι πιθανότητες και για τα δύο είναι μοιρασμένες.
Τελευταία η ΑΕΚ που ναι μεν ο Λεβαδιακός δεν είναι καμιά τεράστια ομάδα, αλλά η ΑΕΚ είχε 3 συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι και την Τετάρτη. Τώρα έχει πάλι άλλα 3 συνεχόμενα με Λεβαδειακό , Σάλτσμπουργκ και Πανιώνιο. Αν περάσει απο αυτή την τρελή δοκιμασία ετοιμότητας και μείνει εκεί που είναι βαθμολογικά και UEFA, τότε το ηθικό θα πάρει τρελές στροφές και θα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο.
Σημαντική αγωνιστική για όλους λοιπόν... για να δούμε τι μας περιμένει.
Gandalf
HateNord
28/09/2007, 15:35
ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.ΜΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΑΝΚΟ.
Είναι η ώρα να δούμε πόσα "απίδια" για αυτούς τους δύο , χωράει ο σάκκος τους.
Ο ναι μεν ΠΑΟΚ δεν είναι θηρίο, αλλά φαίνεται να δένει με τον Σάντος τεχνικό. Απο την άλλη ο ΠΑΟ δεν είναι και στην καλύτερη του φόρμα. Σίγουρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα, ειδικά στην άμυνα.
Gandalf
δύσκολα τα πράγματα για την ομάδας μας φίλοι βάζελοι.....
επιστρέφει στην ενδεκάδα ο τρισκατάρατος καβουροδρόμος Καραγκουνης και όπως καταλαβαίνεται η ανάπτυξη και το γκολ μετατρέπεται σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας....
:bigcry:
δεν ειναι τυχαίο οτι τη νικη στην Σλοβακία την πήραμε όταν βγήκε ο καβουρας από την ενδεκάδα ενώ στο Ηράκλειο ρίξαμε 3 (αντί για 6) αφού ο ακατανόμαστος απουσίαζε παντελώς από την 11αδα από την αρχή του αγώνα.....
Υ.Γ. παρακαλούνται όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα στη Λεωφόρο να βρίζουν τον Καραγκούνη στα αγγλικά για να πιάσει το νόημα και ο Πεσέιρο....:lol:
"GET OUT YOU F@CKING CRAB WALKER".....:lol: :lol:
giobazolias
28/09/2007, 15:59
Και ήρθε η ώρα για τα "παλούκια" όσον αφορά τους δύο απο τους 3 για το ΠΟΚ.
Ο ναι μεν ΠΑΟΚ δεν είναι θηρίο, αλλά φαίνεται να δένει με τον Σάντος τεχνικό. Απο την άλλη ο ΠΑΟ δεν είναι και στην καλύτερη του φόρμα. Σίγουρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα, ειδικά στην άμυνα.B]
ποτε ειδες τον παο σε οχι καλη φορμα?
στο διπλο που πηρε στην αρτμεντια και εκανε ΜΟΝΟ αυτος παιχνιδι?
η στο καθαρο διπλο με τον εργοτελη που ακομα και πριν την κοκκινη ο Παο ειχε παρει αμπαριζα το κεντρο?
το ντερμπυ με οσφπ ειναι εκτος κρισεως, γιατι ηδη εχουν περασει 3 βδομαδες και ο παο ειχε σοβαροτατες ελληψεις αλλωστε!
και τονιζεις πως ο ΠΑΟ σιγουρα θα εχει προβλημα στην αμυνα!
Τελευταία η ΑΕΚ που ναι μεν ο Λεβαδιακός δεν είναι καμιά τεράστια ομάδα, αλλά η ΑΕΚ είχε 3 συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι και την Τετάρτη. Τώρα έχει πάλι άλλα 3 συνεχόμενα με Λεβαδειακό , Σάλτσμπουργκ και Πανιώνιο. Αν περάσει απο αυτή την τρελή δοκιμασία ετοιμότητας και μείνει εκεί που είναι βαθμολογικά και UEFA, τότε το ηθικό θα πάρει τρελές στροφές και θα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο.
Gandalf
στην αεκ που.................
πλην το καθαρο σκορ με τη σαλσμπουργκ, σε κανεναν αλλο αγωνα δεν καταφερε να ικανοποιησει......απεφυγες να σχολιασεις την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας, και σταθηκες απλα στο δυσκολο της προγραμμα......και τονιζεις ποσο τρελες στροφες θα παρει το ηθικο της ομαδας!
για Παο και ΑΕΚ τελικα, βλεπεις τα πραγματα οπως ειναι............. η οπως θα ηθελες να ειναι?:D
:wave2: :wave2: :wave2:
giobazolias
28/09/2007, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δύσκολα τα πράγματα για την ομάδας μας φίλοι βάζελοι.....
επιστρέφει στην ενδεκάδα ο τρισκατάρατος καβουροδρόμος Καραγκουνης και όπως καταλαβαίνεται η ανάπτυξη και το γκολ μετατρέπεται σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας....
:bigcry:
δεν ειναι τυχαίο οτι τη νικη στην Σλοβακία την πήραμε όταν βγήκε ο καβουρας από την ενδεκάδα ενώ στο Ηράκλειο ρίξαμε 3 (αντί για 6) αφού ο ακατανόμαστος απουσίαζε παντελώς από την 11αδα από την αρχή του αγώνα.....
το διπλο δεν ηρθε χαρη στην εξοδο του καραγκουνη, αλλα χαρη στην εισοδο του εντογιε!
ο καραγκουνης δεν ειναι αχρηστος ουτε παικταρας!
Ειναι εργαλειο που χρειαζεται!!!!
με συνεχες τρεξιμο γεμιζει το κεντρο..........
κερδιζει πολλες προσωπικες μονομαχιες και φαουλ.......
με το παθος του αφυπνιζει και τους αλλους.....................
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!!
σιγουρα ειναι παρορμητικος αλλα σιγα σιγα θα βρει το νεο του ρολο στην ομαδα!
δεν θελω να σε παω κοντρα, αλλα κατι τετοιοι ατομικοι χαρακτηρισμοι απ τους ιδιους τους φιλους του ΠΑΟ προς τους παικτες, βοηθησαν (ΚΑΙ αυτοι) να διαλυθει η ομαδα της ριζουπολης!
μια ομαδα που γαμουσε!!!!!!!!!!!!!
:a012: στους παικτες που μας δωσαν τοσες χαρες..................και που τους αδικησε το κατεστημενο!!!
το διπλο δεν ηρθε χαρη στην εξοδο του καραγκουνη, αλλα χαρη στην εισοδο του εντογιε!
ο καραγκουνης δεν ειναι αχρηστος ουτε παικταρας!
Ειναι εργαλειο που χρειαζεται!!!!
φυσικά χρειάζεται....ο κάμπος έχει ανάγκη απο εργατικά χέρια....ειδικά για φόρτωμα καρπουζιών και πεπονιών πιστεύω οτι ειναι τέλειος....:lol:
οσο για την είσοδο εντιογέ...τυχαία ο παίχτης που έπαιξε στη θεση του Καραγκούνη έβαλε δύο γκολ με σωστές κινήσεις σύγκλισης προς την περιοχή...και σωστές εκτελέσεις....
σίγουρα βοήθησε και ο Εντιογέ αλλά έχασε και 2-3 κλασικές ευκαιρίες
με συνεχες τρεξιμο γεμιζει το κεντρο..........
κερδιζει πολλες προσωπικες μονομαχιες και φαουλ.......
με το παθος του αφυπνιζει και τους αλλους.....................
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!!
να του φορέσουμε φουστανέλα και να εμψυχώνει απο τον πάγκο τότε....:lol: γιατι για ποδόσφαιρο δεν κανει....:lol:
δεν θελω να σε παω κοντρα, αλλα κατι τετοιοι ατομικοι χαρακτηρισμοι απ τους ιδιους τους φιλους του ΠΑΟ προς τους παικτες, βοηθησαν (ΚΑΙ αυτοι) να διαλυθει η ομαδα της ριζουπολης!
μια ομαδα που γαμουσε!!!!!!!!!!!!!
:a012: στους παικτες που μας δωσαν τοσες χαρες..................και που τους αδικησε το κατεστημενο!!!
την ομάδα της Ριζούπολης την διέλυσε ο Βαρδινογιάννης που ξέρεις πολύ καλά οτι γράφει στα π@π@ρια του τις απόψεις του κόσμου του Παναθηναικού....
τη διέλυσε για δικούς του προσωπικούς λόγους....
σιγά μην επηρεάστηκε απο εμας....απο αυτούς που έφυγαν προσωπικά έβριζα μονο τον Καραγκούνη και τον Φύσσα....(και τον Γκουμα φυσικά που ποτές δυστυχώς δεν έφυγε)....
και τώρα τους βλέπω πάλι μπροστά μου.... :eek: :bigcry:
giobazolias
28/09/2007, 17:03
την ομάδα της Ριζούπολης την διέλυσε ο Βαρδινογιάννης που ξέρεις πολύ καλά οτι γράφει στα π@π@ρια του τις απόψεις του κόσμου του Παναθηναικού....
τη διέλυσε για δικούς του προσωπικούς λόγους....
σιγά μην επηρεάστηκε απο εμας....απο αυτούς που έφυγαν προσωπικά έβριζα μονο τον Καραγκούνη και τον Φύσσα....(και τον Γκουμα φυσικά που ποτές δυστυχώς δεν έφυγε)....
και τώρα τους βλέπω πάλι μπροστά μου.... :eek: :bigcry:
ναι!
ο τζιγγερ τη διαλυσε!
αλλα για να φτασει το πραγμα μεχρι εκει, προηγηθηκαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.............που δυστυχως πολυ λιγοι πηραν μυρωδια.........και δεν θα κατσω να αναλυσω τωρα!
σε αυτους τους λιγους (χωρις παρεξηγηση) δεν δειχνεις να εισαι και συ....μιας και ακομα καθεσαι και βριζεις τους καραγκουνη, γκουμα, φυσσα!
απλα θα σου πω πως ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ η ομαδα, καταφερε αυτο που καμια αλλη ελληνικη ομαδα δεν μπορεσε, και μαλλον δεν θα μπορεσει να κανει στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου!!!!
Να εχει 3 συνεχομενες ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ ευρωπαικες παρουσιες!!!!!
ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ!
οσο για το τζιγγερ που λες οτι γραφει στα παπαρια του τον κοσμο..............
το μεγαλυτερο λαθος που εχει κανει, ειναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗς ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ!!!
η αντιδραση του κοσμου ηταν ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ για να παρει την αποφαση ο τζιγγερ να διωξει τους παικτες!
ναι!
ο τζιγγερ τη διαλυσε!
αλλα για να φτασει το πραγμα μεχρι εκει, προηγηθηκαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.............που δυστυχως πολυ λιγοι πηραν μυρωδια.........και δεν θα κατσω να αναλυσω τωρα!
σε αυτους τους λιγους (χωρις παρεξηγηση) δεν δειχνεις να εισαι και συ....μιας και ακομα καθεσαι και βριζεις τους καραγκουνη, γκουμα, φυσσα!
απλα θα σου πω πως ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ η ομαδα, καταφερε αυτο που καμια αλλη ελληνικη ομαδα δεν μπορεσε, και μαλλον δεν θα μπορεσει να κανει στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου!!!!
Να εχει 3 συνεχομενες ΑΡΧΙΔΑΤΕΣ ευρωπαικες παρουσιες!!!!!
ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ!
οσο για το τζιγγερ που λες οτι γραφει στα παπαρια του τον κοσμο..............
το μεγαλυτερο λαθος που εχει κανει, ειναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗς ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ!!!
η αντιδραση του κοσμου ηταν ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ για να παρει την αποφαση ο τζιγγερ να διωξει τους παικτες!
ε πες μας και εμάς να πάρουμε μυρωδιά....να κανουμε και συζήτηση
η άποψή μου ειναι οτι ο Βαρδινογιάννης επίτηδες άφησε απροστάτευτη την ομάδα....ήθελε να τη διαλύσει για δικούς του λόγους , μάλλον οικονομικούς, και για αυτό μετά άφησε 50 μαλακισμένα να κανουν τσαμπουκά ακόμα και στο Βαζέχα στην Παιανία.....
ποια αντίδραση του κόσμου....??
εγώ προσωπικά με αυτά που έγιναν τότε θα έδινα πριμ στους παίχτες μονο που έπαιξαν....(ο καημένος ο Κολκα ακόμα τα αναφέρει στις συνεντεύξεις του....έφυγε με τις χειρότερες εντυπώσεις απο Ελλάδα)....
αλλά ότι ομάδα και να είχαμε ο Καραγκούνης δεν βοηθάει μια ομάδα να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο ....αν εσένα σου αρέσει να βλέπεις ενα παίχτη να καταστρέφει όλη την προσπάθεια της ομάδας και του προπονητή, απλά επειδή ειναι φιλότιμος, τι να πω....
o_gavros
28/09/2007, 18:09
ρε εδώ έχει ψωμί...
βγαίνουν τα...βιώματα στη φόρα :lol: :lol: :lol:
ορίστε και ένα τραγουδάκι για τους καλύτερους μας πελάτες:
"Ρε βαζέλα κι ας πονάει
για θυμήσου τη Ριζούπολη το Μάη
όταν τρώγατε τα τρια
και φωνάζαμε γ@μιέται η 13..."
δεν το βάζω ολάκερο γιατί μετά βρίζει πολύ και δε θέλω να πάρει σοβαρή τροπή το πράμα
ααχ ωραίες εποχές...έπεφτε η τσούνα σύννεφο... :lol: :lol:
βγάλτε τα λυσακά τώρα...
giobazolias
28/09/2007, 18:59
ρε εδώ έχει ψωμί...
βγαίνουν τα...βιώματα στη φόρα :lol: :lol: :lol:
ορίστε και ένα τραγουδάκι για τους καλύτερους μας πελάτες:
"Ρε βαζέλα κι ας πονάει
για θυμήσου τη Ριζούπολη το Μάη
όταν τρώγατε τα τρια
και φωνάζαμε γ@μιέται η 13..."
δεν το βάζω ολάκερο γιατί μετά βρίζει πολύ και δε θέλω να πάρει σοβαρή τροπή το πράμα
ααχ ωραίες εποχές...έπεφτε η τσούνα σύννεφο... :lol: :lol:
βγάλτε τα λυσακά τώρα...
:a027: :a027:
σσσσσσσσστ ...............τωρα μιλαμε για ομαδες ευρωπαικων προδιαγραφων!
αραξε στα κυβικα σου και προσπαθησε να δωσεις μια απαντηση για το πως................
ως πρωταθλητης ελλαδας μαζεψες 6, απ την ομαδα που μετα απο 1 μηνα το αεκακι της εριξε 8!!!!!
κατσε κατω απ τη μακαμπι!!!!
που θα λεγε και ο Χρηστος Ιακωβου................. αν ειχε το γαυρο στην εθνικη της αρσης βαρων!!!
giobazolias
28/09/2007, 20:26
ε πες μας και εμάς να πάρουμε μυρωδιά....να κανουμε και συζήτηση
η άποψή μου ειναι οτι ο Βαρδινογιάννης επίτηδες άφησε απροστάτευτη την ομάδα....ήθελε να τη διαλύσει για δικούς του λόγους , μάλλον οικονομικούς, και για αυτό μετά άφησε 50 μαλακισμένα να κανουν τσαμπουκά ακόμα και στο Βαζέχα στην Παιανία.....
ποια αντίδραση του κόσμου....??
εγώ προσωπικά με αυτά που έγιναν τότε θα έδινα πριμ στους παίχτες μονο που έπαιξαν....(ο καημένος ο Κολκα ακόμα τα αναφέρει στις συνεντεύξεις του....έφυγε με τις χειρότερες εντυπώσεις απο Ελλάδα)....
εχει πεσει πολυ χαρτι στους ¨"αντικειμενικους" δημοσιογραφους για να κανουν πολεμο και να δημιουργησουν συνειδηδη κατα της ομαδας του ΠΑΟ απο τους φιλαθλους του!
μπορει εσυ να μην πηγες στην παιανια, αλλα μετα απ οσα εγιναν δεν ειναι παραλογο να διαλυθει μια ομαδα!
αυτο το συμβαν ηταν απλα το αποτελεσμα της συνειδησεις που οι δημοσιογραφισκοι δημιουργισαν κατα της ομαδας!
ο τζιγγερ δυστηχως ακουσε τον κοσμο!
εναν κοσμο που με τοση πληση εγκεφαλου που του εκαναν τα ΜΜΕ, και κυριος τα ραδιοφωνα με πρωτο και καλυτερο το sport-fm.......ξεσπασε κατα της ομαδας με αυτον τον τροπο!
και ετσι ο τζιγγερ λανθασμενα επηρεαστηκε απ την κατακραυγη του κοσμου και διαλυσε την ομαδα!
Δεν τη διαλυσε για οικονομικους λογους!
εχει λεφτα και πολλα μαλιστα.....στ αρχιδια του μερικα εκατ. ευρω!
απλα ειναι κυριλε τυπος, γονος πλουσιας οικογενειας και δεν κινηται παρασκηνιακα.......οχι ομως οτι δεν ενδιαφερεται!
-περσι και προπερσι εριξε τα περισσοτερα λεφτα σε μεταγραφες απο καθε αλλη ομαδα!
-τα εσοδα της ομαδας δεν ειναι ιδια με αυτα του γαυρου!
-το ακριβοτερο συμβολαιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ αυτο του Παολο Σοουζα με 1 δισ. δραχμες το χρονο! (3.000.000 ευρω)..δηλαδη σχεδον τα διπλα απ οτι επαιρνε ο Ριβαλντο στον οσφπ!
παρολα αυτα επικρατει η συνειδηση οτι ο τζιγγερ ειναι καβουριας και δεν ενδιαφερεται!
στην ουσια ο τζιγγερ, απλα δεν ειναι επικοινωνιακος.................και αυτο δεν αρεσει ουτε στον κοσμο αλλα κυριος ουτε στος δημοσιογραφους!
και αυτοι............δημιουργουν συνειδηση εναντιων του!(αλλο που δεν θελουν αλλωστε γιατι τα παιρνουν κιολας πολλοι απ αυτους)
μαλακες ειναι να πανε κοντρα στο κατεστημενο?....την παρτυ τους κοιταζουν!
λιγο ασχετο..............αλλα 1 παραδειγμα της πουστιας που κουβαλανε οι δημοσιογραφοι!
ο σαντοριναιος που ειναι στην ερα σπορτ, και γνωστος αεκτζης..........οταν ο ντεμης εδωσε τους χουλιγκανους στη δικαιοσυνη, αυτος επι μια ωρα εκπομπης κατηγορουσε το ντεμη που ρουφιανεψε ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! (ετσι αποκαλουσε τους χουλιγκανους)
οταν μετα απο μερικους μηνες εγιναν τα επισοδεια με το νεκρο...........τα γυρισε τουμπα και τα εχωνε στις διοικησεις των ομαδων που δεν λαμβανουν μετρα κατα της βιας, οπως ο ντεμης!!!!!
Οσο για μας τους βαζελους αν θελουμε να ειμαστε περιφανοι για τις επιτυχιες αυτης της ομαδας την περιοδο 2001/2002/2003...............
θα πρεπει να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ολους τους παικτες της ομαδας των γκουμομπασιναδων για ολα οσα καναν για την ομαδα.......αλλα και την εθνικη!
δωσαν την ψυχω τους για την ομαδα!
προσωπικά έβριζα μονο τον Καραγκούνη και τον Φύσσα....(και τον Γκουμα φυσικά που ποτές δυστυχώς δεν έφυγε)....
και τώρα τους βλέπω πάλι μπροστά μου....
σσσσσσσσστ ...............τωρα μιλαμε για ομαδες ευρωπαικων προδιαγραφων!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Re.... :rotflmao: :rotflmao: ton -15 ......:rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
28/09/2007, 20:45
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Re.... :rotflmao: :rotflmao: ton -15 ......:rotflmao: :rotflmao:
ειπαμε!!!
κατσε κατω απ τη μακαμπι!!!
τελικα θα βρεθει εστω και 1 γαυρος να δωσει μια τεκμηριωμενη και σοβαρη απαντηση, στο πως ο πρωταθλητης οσφπ μαζεψε 6 απ την ομαδα που η ΑΕΚ 1 μηνα μετα της εριξε 8???????
:a029:
ειπαμε!!!
κατσε κατω απ τη μακαμπι!!!
τελικα θα βρεθει εστω και 1 γαυρος να δωσει μια τεκμηριωμενη και σοβαρη απαντηση, στο πως ο πρωταθλητης οσφπ μαζεψε 6 απ την ομαδα που η ΑΕΚ 1 μηνα μετα της εριξε 8???????
:a029:
Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ..... :rolleyes:
ΙΒΙΤΣΑ ΟΣΙΜ !!!!!!! :rolleyes:
Τωρα απαντησε εσυ σε κατι........:rolleyes:
ΠΟΣΑ εριξε η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ στην Μακαμπι ???? :confused: :confused: