View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
blackbusa
28/09/2007, 20:58
4
+
4
=
8
:D :D :D
3
χ
3
=
9
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
28/09/2007, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
εχει πεσει πολυ χαρτι στους ¨"αντικειμενικους" δημοσιογραφους για να κανουν πολεμο και να δημιουργησουν συνειδηδη κατα της ομαδας του ΠΑΟ απο τους φιλαθλους του!
μπορει εσυ να μην πηγες στην παιανια, αλλα μετα απ οσα εγιναν δεν ειναι παραλογο να διαλυθει μια ομαδα!
αυτο το συμβαν ηταν απλα το αποτελεσμα της συνειδησεις που οι δημοσιογραφισκοι δημιουργισαν κατα της ομαδας!
ο τζιγγερ δυστηχως ακουσε τον κοσμο!
εναν κοσμο που με τοση πληση εγκεφαλου που του εκαναν τα ΜΜΕ, και κυριος τα ραδιοφωνα με πρωτο και καλυτερο το sport-fm.......ξεσπασε κατα της ομαδας με αυτον τον τροπο!
και ετσι ο τζιγγερ λανθασμενα επηρεαστηκε απ την κατακραυγη του κοσμου και διαλυσε την ομαδα!
Δεν τη διαλυσε για οικονομικους λογους!
εχει λεφτα και πολλα μαλιστα.....στ αρχιδια του μερικα εκατ. ευρω!
απλα ειναι κυριλε τυπος, γονος πλουσιας οικογενειας και δεν κινηται παρασκηνιακα.......οχι ομως οτι δεν ενδιαφερεται!
-περσι και προπερσι εριξε τα περισσοτερα λεφτα σε μεταγραφες απο καθε αλλη ομαδα!
-τα εσοδα της ομαδας δεν ειναι ιδια με αυτα του γαυρου!
-το ακριβοτερο συμβολαιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ αυτο του Παολο Σοουζα με 1 δισ. δραχμες το χρονο! (3.000.000 ευρω)..δηλαδη σχεδον τα διπλα απ οτι επαιρνε ο Ριβαλντο στον οσφπ!
παρολα αυτα επικρατει η συνειδηση οτι ο τζιγγερ ειναι καβουριας και δεν ενδιαφερεται!
στην ουσια ο τζιγγερ, απλα δεν ειναι επικοινωνιακος.................και αυτο δεν αρεσει ουτε στον κοσμο αλλα κυριος ουτε στος δημοσιογραφους!
και αυτοι............δημιουργουν συνειδηση εναντιων του!(αλλο που δεν θελουν αλλωστε γιατι τα παιρνουν κιολας πολλοι απ αυτους)
μαλακες ειναι να πανε κοντρα στο κατεστημενο?....την παρτυ τους κοιταζουν!
λιγο ασχετο..............αλλα 1 παραδειγμα της πουστιας που κουβαλανε οι δημοσιογραφοι!
ο σαντοριναιος που ειναι στην ερα σπορτ, και γνωστος αεκτζης..........οταν ο ντεμης εδωσε τους χουλιγκανους στη δικαιοσυνη, αυτος επι μια ωρα εκπομπης κατηγορουσε το ντεμη που ρουφιανεψε ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! (ετσι αποκαλουσε τους χουλιγκανους)
οταν μετα απο μερικους μηνες εγιναν τα επισοδεια με το νεκρο...........τα γυρισε τουμπα και τα εχωνε στις διοικησεις των ομαδων που δεν λαμβανουν μετρα κατα της βιας, οπως ο ντεμης!!!!!
Οσο για μας τους βαζελους αν θελουμε να ειμαστε περιφανοι για τις επιτυχιες αυτης της ομαδας την περιοδο 2001/2002/2003...............
θα πρεπει να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ολους τους παικτες της ομαδας των γκουμομπασιναδων για ολα οσα καναν για την ομαδα.......αλλα και την εθνικη!
δωσαν την ψυχω τους για την ομαδα!
mmm...τι μας λέει λοιπόν εδώ το ποιητή???
μήπως ότι οι βάζελοι είναι...πρόβατα???
Βαζέλες μαζευτείτε και κάντε καθιστική διαμαρτυρία απ'όξω απ'τον σπορτφμ :lol: :lol: :lol:
για να διαδηλώσετε επιτέλους κι εσείς και να βγάλετε τα απωθημένα σας και τα άσχημα βιώματα απο "μέσα" σας...ξέρετε εσείς ... για τα 1):a021: 2):a021: 3):a021: λέω :lol: :lol: :lol:
-περσι και προπερσι εριξε τα περισσοτερα λεφτα σε μεταγραφες απο καθε αλλη ομαδα!
-τα εσοδα της ομαδας δεν ειναι ιδια με αυτα του γαυρου!
-το ακριβοτερο συμβολαιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ αυτο του Παολο Σοουζα με 1 δισ. δραχμες το χρονο! (3.000.000 ευρω)..δηλαδη σχεδον τα διπλα απ οτι επαιρνε ο Ριβαλντο στον οσφπ!
παρολα αυτα επικρατει η συνειδηση οτι ο τζιγγερ ειναι καβουριας και δεν ενδιαφερεται!
στην ουσια ο τζιγγερ, απλα δεν ειναι επικοινωνιακος.................και αυτο δεν αρεσει ουτε στον κοσμο αλλα κυριος ουτε στος δημοσιογραφους!
αναλύσεις επί αναλύσεων για τι πράγμα??
για να καταλήξουμε οτι ο Καραγκούνης δεν ξέρει μπάλα???
αφού δεν ξέρει....πως να το αλλάξουμε....
όπως ελεγε και ο Πανούτσος ο αείμνηστος ο Κυράστας στην προετοιμασία του είχε χαράξει ενα παραλληλόγραμμο με ασβέστη και του απαγόρευε να κινείται εκτός αυτού....:lol: :lol:
όχι ασβέστη ηλεκτροφόρα καλώδια να του βάλεις αυτός θα πάει όπου θέλει.....
:lol:
δεν αμφισβητώ οτι ο Βαρδινογιάννης έχει δώσει λεφτά τα τελευταία χρονια ....αλλά εχει μια νοοτροπία διοίκησης που δεν συνάδει με το σύγχρονο ποδόσφαιρο....
βλέπει τους ποδοσφαιριστές σαν απλούς ανειδίκευτους εργάτες που εξαρτώνται απο αυτόν.....
μονο που δεν εξαρτώνται πια από αυτόν....πάνε αυτά τα χρονια......στη μετά Μποσμάν εποχή οι παίχτες έλυσαν τις αλυσίδες τους.....και υπάρχει πάντα ο παράδεισος της Ευρώπης που τους καλεί έστω και για παίχτες επιπέδου Βύντρα....
άρα ή πρέπει να αλλάξει νοοτροπία ή δεν θα πάει πουθενά....
παλια ο Γιώργαρος του έδενε με πενταετίες , και έφτιαχνε ομάδα....τώρα πρεπει να εχεις αλλο μοντέλο διοίκησης....
φετος να δω τι θα λετε παλι....
δεν αγχωνομαι....
:wave2:
blackbusa
29/09/2007, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φετος να δω τι θα λετε παλι....
δεν αγχωνομαι....
ωπα ρε.......εγινε κατι που δεν ειδαμε???κατσε να γινει και το συζηταμε......:wave2:
fanis-ael
29/09/2007, 21:49
Όλα τα λεφτά...
Αναμφίβολα το γκολ του Λουτσιάνο, το οποίο μάλλον δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να... ξαναδούμε στα ελληνικά γήπεδα (αν και ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το ελληνικό πρωτάθλημα). Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος είχε κερδίσει φάουλ αριστερά έξω από την περιοχή της Λάρισας, με τους τους Λουτσιάνο και Σίριο να φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν κάποια κομπίνα κατά την εκτέλεση φάουλ.
Ο Σίριο πήρε φόρα, πέρασε πάνω από τη στημένη μπάλα χωρίς όμως να την "πατήσει" για τον Βραζιλιάνο ή ακόμα και την ακουμπήσει. Το γεγονός αυτό δεν... πτόησε καθόλου τον Λουτσιάνο, ο οποίος πήρε τη μπάλα, έτρεξε παράλληλα προς τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με ένα σουτ δυναμίτη, την ώρα που οι μισοί παίκτες της Λάρισας διαμαρτύρονταν έντονα με τις κινήσεις των χεριών τους στον διαιτητή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Κοτσόλη.
Ο διαιτητής Ζολώτας κατακύρωσε το γκολ, και έτσι ένα από τα πιο παράξενα τέρματα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν γεγονός.
fanis-ael
29/09/2007, 21:50
22.38 Ποδόσφαιρο
Σκληρές δηλώσεις από Δώνη
Ο Γιώργος Δώνης, εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος στη συνέντευξη τύπου και με βάση τα γεγονότα μόνο περίεργη δεν ήταν η συμπεριφορά του.
Ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο ματς με την Μπλάκμπερν στην Αγγλία. «Υπόσχομαι στους Έλληνες φιλάθλους και ιδιαίτερα στους φιλάθλους της ομάδας μου πως θα παλέψουμε πολύ για την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που μετέχει σε ένα σπουδαίο και αξιοκρατικό πρωτάθλημα, όχι σαν αυτό στο οποίο αγωνιζόμαστε εμείς».
Συνέχισε τα αιχμηρά του σχόλια, τονίζοντας πως: «Εμείς εδώ μπορεί να κάνουμε χίλιες ώρες δουλειάς αλλά το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας επιτρέπει να δείχνουμε αυτά πάνω στα οποία δουλεύουμε».
Ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Είμαι περήφανος για την ΑΕΛ αλλά δεν είμαι περήφανος που υπηρετώ το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν να κάνουν ερωτήσεις, ο τεχνικός της Λάρισας απάντησε πως δεν υπάρχει νόημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ωπα ρε.......εγινε κατι που δεν ειδαμε???κατσε να γινει και το συζηταμε......:wave2:
ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.
σκεψου το λιγο...στη προηγουμενη αγωνιστικη 2 πεναλτυ που δεν δωθηκανε, μετα στο ακυρο κληση σε απολογια του λουα λουα...ΕΛΕΟΣ και σημερα με τον αρη αλλοι 2 πεταμενοι βαθμοι.ολα αυτα νωρις-νωρις.
τα λεμε.
.ΕΛΕΟΣ και σημερα με τον αρη αλλοι 2 πεταμενοι βαθμοι.ολα αυτα νωρις-νωρις.
τα λεμε.
Δεν νομιζω οτι δικαιουμασταν κατι καλλυτερο με αυτη την εμφανιση που καναμε ( τουλαχιστον απο το 70 και μετα που μπορεσα να δω τον αγωνα).......:rolleyes:
Το αποτελεσμα περα ως περα δικαιο.... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν νομιζω οτι δικαιουμασταν κατι καλλυτερο με αυτη την εμφανιση που καναμε ( τουλαχιστον απο το 70 και μετα που μπορεσα να δω τον αγωνα).......:rolleyes:
Το αποτελεσμα περα ως περα δικαιο.... :rolleyes:
και βεβαια δικαιο και το αποτελεσμα και δε δικαιουμασταν τπτ περισσοτερο.
απλα το λεω απο τωρα.ειμαι περιεργος να δω στο τελος τι δικαιολογιες θα παιξουνε.that s all :wave2:
και βεβαια δικαιο και το αποτελεσμα και δε δικαιουμασταν τπτ περισσοτερο.
απλα το λεω απο τωρα.ειμαι περιεργος να δω στο τελος τι δικαιολογιες θα παιξουνε.that s all :wave2:
Σε αδικησε σημερα καποιος και δεν το καταλαβα;:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Σε αδικησε σημερα καποιος και δεν το καταλαβα;:confused:
οχι ρε παιδια ξεκολατε !!!!!!!!!!!!!!!
alximistis
29/09/2007, 23:51
Σήμερα μόνο η Λάρισα μπορεί να φωνάζει!
Αυτό όντως δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Στραβωμάρα ο διαιτητής ο επόπτης δεν είδε;;;;;;;;;;;;;;;
Καλά ξεκινήσαμε και φέτος... :(
απλα το λεω απο τωρα.ειμαι περιεργος να δω στο τελος τι δικαιολογιες θα παιξουνε.that s all
Αυτο δεν καταλαβα φιλε μου:wave2:
blackbusa
30/09/2007, 01:38
σκεψου το λιγο...στη προηγουμενη αγωνιστικη 2 πεναλτυ που δεν δωθηκανε, μετα στο ακυρο κληση σε απολογια του λουα λουα...ΕΛΕΟΣ και σημερα με τον αρη αλλοι 2 πεταμενοι βαθμοι.ολα αυτα νωρις-νωρις.
τα λεμε.
Σημερα ομως σε πιανω φαουλ........εβδομο ποστ.......
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47062
οταν με το καλο τελειωσει το πρωταθλημα μακαρι να εχω κανει λαθος......
παντα...:wave2:
blueblack
30/09/2007, 06:48
ΛΟΙΠΟΝ.............ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..........
Τό άν χαιδέψαν δύο παίκτες τού ΟΣΦΠ.........μόνο έντυπώσεις προκαλεί......
Ή ούσία είναι ότι...........
ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ...........!!!!!
Ο ΒΟΥΛΗΣ............έπρεπε νά τή φάει γιατί προκάλεσε........άρα έδώ ύπάρχει
ΕΥΝΟΙΑ........!!!!!!
Γιά τόν Λούα-Λούα..........ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΓΕΛΟΙΟ........!!!!!!
Έγώ όμως φίλοι μου θέλω νά θίξω κάτι άλλο.............ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ...
ΝΤΟΥΚΟΥ...........!!!!!!!
Πλακωνώμαστε τόσα χρόνια γιά τό γαύρο............
καί δέ βλέπουμε φέτος............
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΣΚΩΛ.....!!!!!!!
Ή φάση γιά μένα πού καθάρισε ό Έργοτέλης καί έμεινε μέ 10..............
ΔΕΝ..............ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ...........!!!!!!!!
Καί είπα άντε μάς έφυγε νά μή μιλήσω.............
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ...................ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..................!!!!!!!!!!!!
Στό 0-0.................ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ..............Ο ΒΥΝΤΡΑ............!!!!!!!!!!
καί καπάκι.............ΒΟΥΤΙΑ Ο ΡΟΜΕΡΟ...............καί 1-0......!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..............καθάρισε τό μάτς........!!!!!!!
Τώρα έγινε δέν έγινε πέναλτυ στόν Εντογιέ...........ΧΕΣΤΗΚΑ........ΕΓΩ..........
Τό μάτς άντί 0-1...........ήταν 1-0.........!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΟΤΕ...............ΜΕΤΡΑΕΙ..............έτσι γιά νά καταλαβαινόμαστε........
Νά κι άν πάρω -νά κι άν δέν πάρω πέναλτυ στό 3-1 ή στό 5-1.........!!!!!!!!!!!!!
Λέτε ό νέος πρόεδρος............τής σούφρα λίγκα.......
νά άρχισε ύπερωρίες.....????????????????????????????????
Γιά νά δούμε καί τόν Κάκο στή Λειβαδιά ........!!!!!!!
Πάντως ό Καζναφέρης.......ΔΕΝ ΕΞΕΤΕΘΗ........!!!!!!!
Όσο γιά τό μάτς........10 γκόλ χάσανε τά σκουληκάκια γαύροι........ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...!!
ΑΠΛΑ.................................
ΤΣΟΥΖΕΙ...............ΠΟΛΥ.................ΣΤΟ 93ο.........:bigcry: :sad:
Γιά τό δήθεν γκόλ τού Άτρομήτου τί νά πώ ..........τάπε όλα ό Λουτσιάνο........
ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...........άκόμα θά ψάχνουν νά δούν άν τήν άκούμπησε ό άλλος τή μπάλλα πρίν κανά πεντάλεπτο...........!!!!!!!
ΚΑΙ ΓΑΜΩ.........ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚΑ..........
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.........!!!!!!
γιά καμμιά είδική άποστολή θά τόχαν τό παλικάρι...........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ...:rotflmao: :lol:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Νά κι άν πάρω -νά κι άν δέν πάρω πέναλτυ στό 3-1 ή στό 5-1.........!!!!!!!!!!!!!
Εδω ειναι ολο το ρεζουμε.Το θεμα ειναι το που και το ποτε και οχι το αν..:wave2:
vangelis 64
30/09/2007, 12:08
Είδα λοιπόν τη φάση τού γκολ τού Λουτσιάνο.Τι να πω ρε παιδιά......
Αν ήμασταν πιτσιρίκια και το έκανε κάποιος αυτό,θα τού κόβαμε την καλημέρα για καμμιά βδομάδα.
Από τίς πιο απίστευτες φάσεις που έχω δει.:eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate:
Ντροπή σας παλιοκόρακες.Ουστ!!:mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Εδω ειναι ολο το ρεζουμε.Το θεμα ειναι το που και το ποτε και οχι το αν..:wave2:
ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!
και 200-0 να ειναι το σκορ αν γινει πεναλτυ και δε δωθει υπαρχει θεμα με τη διαιτησια...
γνωμη μου !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Πλακωνώμαστε τόσα χρόνια γιά τό γαύρο............
καί δέ βλέπουμε φέτος............
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΣΚΩΛ.....!!!!!!!
εκει ηθελα να καταληξω...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είδα λοιπόν τη φάση τού γκολ τού Λουτσιάνο.Τι να πω ρε παιδιά......
Αν ήμασταν πιτσιρίκια και το έκανε κάποιος αυτό,θα τού κόβαμε την καλημέρα για καμμιά βδομάδα.
Από τίς πιο απίστευτες φάσεις που έχω δει.:eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate:
Ντροπή σας παλιοκόρακες.Ουστ!!:mad: :mad:
+100000000000000
giobazolias
30/09/2007, 12:43
ΛΟΙΠΟΝ.............ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..........
Στό 0-0.................ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ..............Ο ΒΥΝΤΡΑ............!!!!!!!!!!
καί καπάκι.............ΒΟΥΤΙΑ Ο ΡΟΜΕΡΟ...............καί 1-0......!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..............καθάρισε τό μάτς........!!!!!!!
Τώρα έγινε δέν έγινε πέναλτυ στόν Εντογιέ...........ΧΕΣΤΗΚΑ........ΕΓΩ..........
Τό μάτς άντί 0-1...........ήταν 1-0.........!!!!!!!!!!
Λέτε ό νέος πρόεδρος............τής σούφρα λίγκα.......
νά άρχισε ύπερωρίες.....??????????????????????
ΛΟΙΠΟΝ!!!
ο βυντρα στοπαρε τη μπαλλα χωρις να επηρεασει αμμεσα την επιθεση του ΠΑΟΚ, μιας και δεν υπηρχε αμμεση απειλη για γκολ!!!
αν θες τους κανονισμους που ισχυουν στην Ιταλια τουλαχιστον, το χερι του ΒΛΑΚΑ ηταν εμμεσο.....και οχι πεναλτυ!
ας ειναι καλα ο μπινες ο βυντρα, που εδωσε δικαιωματα σε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ανυποπτη φαση!
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΡΟΜΕΡΟ............
ο αμυντικος του ΠΑΟΚ παταει το ποδι του ρομερο, και αυτος ριχνει μια ωραια βουτια και κερδιζει το πεναλτυ!
επαφη ομως υπαρχει,......... και το πεναλτυ ειναι καθαρο!
μονο στην βρετανια ισως να μην το διναν!!!
οσο για......................
-το πεναλτυ στον ενντογιε.............
-το χερι του κνολ που το εχει απλωμενο αλλαζοντας την πορεια της μπαλλας που πηγαινε προς το τερμα............
-και το πεντακαθαρο γκολ του Δημουτσου που ακυρωθηκε
......................................................ξερω............χεστηκες!!!
σημασια ομως εχει οτι ο ΠΑΟ ηταν αυτος που αξιζε τη νικη ενω ο Παοκ προσπαθησε αλλα δεν ηταν ακομα ετοιμος για να διεκδικησει κατι απ αυτον τον αγωνα!!!
ο Τεροβιτσας ηταν γενικα.............. αισχρος!!!!!!
το ιδιο και ο Βλακας σχολιαστης, που ηταν στον παγκο του ΠΑΟΚ
εγω προτείνω να σφυρίζει ολα τα παιχνιδια ο Κασναφέρης αλλιώς δεν βλέπω να τελειωνει το φετινό πρωτάθλημα....:lol:
να έχουμε άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία......;)
κατά τα άλλα ο Παναθηναικός ελεεινός, ο ΠΑΟΚ ανύπαρκτος....η νικη δίκαιη αλλα όποιος πληρώνει εισιτήριο για να δει τέτοια παιχνιδια πρεπει να ειναι σχιζοφρενής....:lol:
και με συγχωρείται φίλοι Ολυμπιακοί αλλα το σκορ στο Αρης-ΟΣΦΠ δεν ειναι δικαιο....ο Αρης έπρεπε να κερδίσει....ηταν η μονη ομάδα που προσπάθησε να παιξει ποδόσφαιρο....;)
του Ολυμπιακού του έφταιγε το χορτάρι, όπως είπε και ο Λεμονης...:lol:
πως εμποδίζει το ψηλό χορτάρι τις γιόμες ειναι μια απορία που δεν μας την έλυσε..:lol: :lol:
Υ.Γ. και για να μην ξεχνιόμαστε.....ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΟΟΟ....:lol:
giobazolias
30/09/2007, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πως εμποδίζει το ψηλό χορτάρι τις γιόμες ειναι μια απορία που δεν μας την έλυσε..
γαργαλαγε την ψ@λη του λουα λουα.........που την εχει μεγαλη!
:a5:
vangelis 64
30/09/2007, 13:09
αν θες τους κανονισμους που ισχυουν στην Ιταλια τουλαχιστον, το χερι του ΒΛΑΚΑ ηταν εμμεσο.....και οχι πεναλτυ!
Δημήτρη,τούς κανονισμούς τούς βγάζει η FIFA και δεν επιτρέπεται σε κανένα εγχώριο πρωτάθλημα να παραποιούνται.
Ο ορισμός τού πέναλτι είναι "το χέρι στη μπάλα" και όχι "η μπάλα στο χέρι",που θεωρείται ακούσιο.Δεν έχει καμμία σημασία αν υπάρχει ,άμεση απειλή για τον αμυνόμενο.
Νομίζω πως είναι πέναλτι.:wave2:
Δημήτρη,τούς κανονισμούς τούς βγάζει η FIFA και δεν επιτρέπεται σε κανένα εγχώριο πρωτάθλημα να παραποιούνται.
Ο ορισμός τού πέναλτι είναι "το χέρι στη μπάλα" και όχι "η μπάλα στο χέρι",που θεωρείται ακούσιο.Δεν έχει καμμία σημασία αν υπάρχει ,άμεση απειλή για τον αμυνόμενο.
Νομίζω πως είναι πέναλτι.:wave2:
αν πήγε η μπάλα στο χέρι παει να πει οτι ο Βυντρα ειχε προθεση να ανακόψει τη μπαλα με το χέρι... αλλά γιατί να το κάνει σε μια ανύποπτη φάση??
απλά πήγε να τη στοπάρει με τον ώμο και η μπάλα πήγε στο χέρι....
ΑΡΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ....:lol:
γενικά τέτοιες φάσεις πολύ σπάνια δίνονται πέναλντι γιατι οι διαιτητές κοιτάνε το πνευμα του νομου και οχι το γράμμα....σε μια ανύποπτη φάση δεν δινεις εθκολα πέναλντι...
όπως φυσικά δεν δινεις και στη φάση του Ρομέρο που παρότι υπάρχει επαφή δεν δίνεται πέναλτι ουτε με σφαίρες....
βεβαια αν λεγεσαι Τεροβίτσας κανεις ότι θες.... :lol:
χωρίς πλάκα τωρα τον Τεροβίτσα τον εχω δεν στο γήπεδο μερικες φορές και ειναι πολύ επικίνδυνος διαιτητής....ειναι παντελώς άσχετος και με παντελή έλλειψη αυτοπεποίθησης....
αν σφύριζε τοπικό θα έτρωγε ξύλο σε κάθε αγώνα....;)
vangelis 64
30/09/2007, 15:17
αν πήγε η μπάλα στο χέρι παει να πει οτι ο Βυντρα ειχε προθεση να ανακόψει τη μπαλα με το χέρι... αλλά γιατί να το κάνει σε μια ανύποπτη φάση??
απλά πήγε να τη στοπάρει με τον ώμο και η μπάλα πήγε στο χέρι....
ΑΡΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ....:lol:
Βλακεία ξεβλακεία,ενώ προσπαθεί να κοντρολάρει με το στήθος,απλώνει το χέρι και τη σταματάει.Αυτό για μένα είναι πρόθεση.
Το δύσκολο τής υπόθεσης για τον διαιτητή είναι ότι στα κοντρόλ με το στήθος,πάντα ο παίχτης πάει με τα χέρια ανοιχτά.Όχι βέβαια για να μαζέψει τη μπάλα άμα τού φύγει αλλά έτσι...εκ φύσεως,που λένε.
Τώρα βέβαια δεν έχεις κι άδικο.....ο Βύντρα έχει το ακαταλόγιστο:lol: :lol:
Φαντάζεσαι το φύλλο αγώνα;"στη φάση τού τάδε λεπτού δεν έδωσα πέναλτι γιατί ο Βύντρα δεν το ήθελε...απλά είναι ηλίθιος.":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όσο για τον Τεροβίτσα,μόνο και μόνο τη φάση που ακύρωσε το γκολ τού Δημούτσου να πάρεις,βγάλε συμπέρασμα.Ο άνθρωπος είναι για τα θηρία.:lol: :lol:
blueblack
30/09/2007, 15:25
ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ................Ο .........SIR..........TAKIS.......!!!!
Έφταιγε τό γκαζόοοοοοοοοοοοοον.........
Τήν κωλάρα του ,καί τού Νικοπολίδη ......ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ.......?????
Πού ήτανε νά φύγει μέ πεντάρα άπό τού Χαριλάου....??????????????
Πατριωτάκι μου..........
Δέ θέλω έγώ πέναλτυ στό 3-1 άς μέ άδικήσουν..................νά τόχω
καβάντζα στόν έπόμενο άγώνα............νά πάρω ένα πέτσινο στό......0-0....!!!!!
Γιαμπατζολιά μου.........ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ.....!!!!
ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ...............ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ............ΟΥΤΕ ΠΝΕΥΜΑ.....ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑ...
ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΑ............ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ.............όπως έπεσήμανε ό φίλος zzr....!!!!
KAI H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.............ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 0-1........!!!!!!!!
Μετά άς βάζατε 10.........!!!!!!!!!!!
Έντογιέ,Δημούτσοι κ.λ.π............ΕΠΟΝΤΑΙ
Τά ύπόλοιπα είναι ίστορίες γιά άρκούδες.......!!!!!!
ΥΓ. ZZR........παρακαλάω νάναι καλά ό Καραγκούνης νά παίξει καί μέ μάς,βρέ τόν άφιλότιμο
ούτε πέναλτυ δέν άφήνει........!!!!!!!!!!!
ΥΓ2. Γιαμπατζολιά μου,άν ήτανε στή μπάλλα νά κερδίζει ό καλύτερος...........ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ
ΠΑΙΖΑΜΕ.............θά βάζαμε κάτω τά μπάτζετ καί θά μάς τάπαιρναν όλα οί γαύροι......
Τό άν έπαιξε καλύτερα ό ΠΑΟ ούδόλως ένδιαφέρει.......
ΥΓ. ZZR........παρακαλάω νάναι καλά ό Καραγκούνης νά παίξει καί μέ μάς,βρέ τόν άφιλότιμο
ούτε πέναλτυ δέν άφήνει........!!!!!!!!!!!
ΥΓ2.
ρε αυτός αν ηταν στη ζούγκλα (που δεν εχει και μεγάλη νοητική διαφορά απο τους πιθήκους εδώ που τα λέμε...) και έβλεπε δύο λιοντάρια να παίζουν με μια μπάλα....θα όρμαγε να τους την πάρει....
:lol: :lol:
ακόμα και ο Παοκ να κέρδιζε πέναλτι θα ζήταγε να το βαρέσει αυτός...:lol: :lol:
υ.γ. την γλιτώσατε φτηνά στα πρώτα λεπτά με το παράρτημα....
iriniaa....Το αποτελεσμα ηταν μεσα στην συμφωνια Ντουσαν--ΟΣΦΠ απο την ωρα που συμφωνηθηκε η επανοδος του στην ομαδα.....
Για αυτο λογικο ηταν να φταιει και το γκαζον.......
vangelis 64 + 10000 για οτι ειπες για το φαουλ......:D
Αλλα φιλε...... Ο Ολυμπιακος και ο Ατρομητος !!! Και ολοι οι αλλοι.......lol: :lol:
Βαζελοι..... Ωραιο πεναλτυ σας εδωσαν στο 1-0 .... :rotflmao: :rotflmao: Που να ακουμπουσε ο Κωσταντιδης τον ρομερο κι ολας...... :rotflmao: :rotflmao:
fanis-ael
30/09/2007, 18:23
f
106731
o_gavros
30/09/2007, 18:27
φίλε Φάνη δεν ήθελα να σου γράψω χθες γιατί καταλαβαίνω ότι ήσουνα σκασμένος.
σήμερα που λογικά κάπως θα ηρέμησες,μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις μια απορία?
Για ποια ακριβώς παράγκα κάνεις λόγο εναντίον της ομάδας σου???
πρόσεξε!
δεν αρνούμαι ότι όσα λέτε έχουν βάση και όντως ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα.(είδα και την επίμαχη φάση του Λουτσιάνο.τι να πει κανείς?)
απλά μου κάνανε εντύπωση τα σχόλια τα δικά σου και των υπόλοιπων που άκουσα στο ράδιο σχετικα με την αδικία προς τη Λάρισα.
vangelis 64
30/09/2007, 19:06
Άσχετο αλλά τό'χω απορία.Υπάρχει ένας κανονισμός που μια όμάδα μπορεί να ζητήσει την επανανάληψη τού αγώνα,σε περίπτωση που μπει κανονικό γκολ και δεν μετρήσει.
Το ίδιο νομίζω ισχύει και για το αντίστροφο.Να καταλογιστεί δηλαδή γκολ ενώ δεν θα έπρεπε.
Ξέρει κανείς τον κανονισμό;Διότι αν ισχύει θά'χουμε γλέντια.Θα κάνει δηλαδή ένσταση ο ΠΑΟΚ που δεν μέτρησε το γκολ τού Δημούτσου.
:lol: :lol: :lol:
1. ΑΕΚ 9
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7
3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6
4. SΚODA ΞΑΝΘΗ 6
5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5
:smokin:
fanis-ael
30/09/2007, 19:34
tin paraga ton dietiton k min moy pis oti eine asxeti i dietites giati afto fanike pentakathara k gia to mats asteras -ael poy edose kokini karta sto kleiton xoris logo ...... k ti egine ton diegracan gia 2 agonistikes k meta xana pros ti doxa trava!!!! a dite to bradi to gol poy evale i janthi me to xeri k o dietitis fisika to metrise gia to poytso eimaste !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘ ΥΠΕΡ ΚΑΤΑ
1. ΑΕΚ 9 7 0 3
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7 5 0 3
3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6 4 3 3
4. SΚODA ΞΑΝΘΗ 6 3 0 2
5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5 7 3 3
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4 2 0 2
7. ΛΑΡΙΣΑ 4 2 3 3
8. ΟΦΗ 3 5 8 2
9. ΠΑΟΚ 3 3 3 3
10. ΑΡΗΣ 3 1 1 3
11. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3 1 3 2
12. ΑΠΟΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1 2 3 2
13. ΒΕΡΟΙΑ 1 1 2 2 0 1 1
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0 1 8 3
15. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0 0 3 2
16. ΗΡΑΚΛΗΣ 0 0 4 2
:smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:beer: :beer: :beer: :beer:
το top bet του καλοκαιριου παιζει ακομα...
ποιος θα φυγει πρωτος????
Σερ Τακις 1.12
Ιβιτσ 1.90
Κοκκαλης 10.45
ολοι 10000.00
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fanis-ael
30/09/2007, 20:06
dite ayto !!!!!!!!!.http://www.youtube.com/watch?v=46pnEQXfIu8 k ayto .http://www.youtube.com/watch?v=ouSboIe_u0E
project.breeze
30/09/2007, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από fanis-ael
dite ayto !!!!!!!!!.http://www.youtube.com/watch?v=46pnEQXfIu8 k ayto .http://www.youtube.com/watch?v=ouSboIe_u0E
Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!
vangelis 64
30/09/2007, 20:28
Τώρα αν στον κάμπο αρχίζουν να καίνε λάστιχα και να κλείνουν εθνικές οδούς,θα έχουν άδικο;Ερωτώ.:sick:
fanis-ael
30/09/2007, 22:08
to mono sigoyro eine oti oli arxizoyn na tremoyn me to akoysma oti i ael fetos pezi mpala toys pire to kipelo perisi TOYS KAKOFANIKE exei elpides na perasi stoys omiloys toy oyefa k me to mialo toys sto 1988 poy pire to protathlima k me ti skeci min gini kanena xazo tetio k ta blaxakia sikosoyn kefali brikan tin dietisia giati mono etsi mpori na xasi i ael fetos alla den mas pirazi ! OSO MAS PLIGONETE TOSO MAS PORONETE .........
106755
Σήμερα στο 73' ο Κονέ πήρε κίτρινη για θέατρο...ενώ ήταν ορισμός πέναλτι.. μας ετοιμαζουν για σφαγη στη Ν.Σμυρνη... δε μπορουμε να ειμαστε +4 βαθμους μπροστα απο το "θηριο" με τους "τεραστιους παιχτες"
blanco BTW rules tha fucking sufraleage.... :smokin:
106756
Σήμερα στο 73' ο Κονέ πήρε κίτρινη για θέατρο...ενώ ήταν ορισμός πέναλτι.. μας ετοιμαζουν για σφαγη στη Ν.Σμυρνη... δε μπορουμε να ειμαστε +4 βαθμους μπροστα απο το "θηριο" με τους "τεραστιους παιχτες"
blanco BTW rules tha fucking sufraleage.... :smokin:
Μπορειτε βρε...... :D
+ 14 σας εχουμε δωσει οριο.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
30/09/2007, 23:20
to mono sigoyro eine oti oli arxizoyn na tremoyn...
ποιοι ακριβώς εννοείς ότι τρέμουν και φοβούνται την ΑΕΛ?:confused:
ΙDI@
keep dreaming...τζάμπα είναι ούτως ή άλλως.
Τελικά για όλα φταίει ο Ολυμπιακός!για όσα στραβα συνέβησαν σε ΟΛΑ τα παιχνίδια,φταίει ο Ολυμπιακός.
βγαίνει ο "επιστήμονας"της μπάλας και κάνει αναλύσεις επι αναλύσεων για να καταλήξει στη γνωστή του καραμέλα.ο Κόκκαλης φταίει!:lol:
και μετά βγαίνει και ο IDIς ωσάν υπέρμαχος του Ζορό (που αντί να του ρίχνουνε μούτζες τον επευφημούν...τι να πεις,τσίρκα δεν είναι και δαύτοι?) και μας λέει ότι το τυπάκι είναι ότι καλύτερο παίζει στη σουφραλίγκ που δεν θέλουνε όμως να την κατακτήσουν...
για χαβαλέ συμμετέχουν.
Έβαλες τη βαθμολογία όπου μετά απο 3 παιχνίδια το ΑΕΚ είναι πρώτο.
το με ποιους έπαιξε δεν έχει καμία σημασία προφανώς...
χαλάλι σας βρε.χαρείτε όσο μπορείτε...
ενω εσεις παιζατε με τον θεο του πολεμου ΑΡΗ που σας ειχε κανει αστα να πανε,βαλατε γκολ στην μοναδικη ευκαιρια σας. καλα ειναι 7οι το 7 σας παει αρε γιουβε, α και ποιο καλα ζορο παρα κατι μαιμουδες να πηδανε σημαιακια,και κατι βουληδες να ξυνουν το κεφαλη με το μεσαιο δακτυλο
τσιρκο εισαστε,αν τον ετρωγε ο κ@λος του παλι το μεσαιο δακτυλο θα εβαζε? ελεος ποια.
:rotflmao:
o_gavros
01/10/2007, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx255
ενω εσεις παιζατε με τον θεο του πολεμου ΑΡΗ που σας ειχε κανει αστα να πανε,βαλατε γκολ στην μοναδικη ευκαιρια σας. καλα ειναι 7οι το 7 σας παει αρε γιουβε, α και ποιο καλα ζορο παρα κατι μαιμουδες να πηδανε σημαιακια,και κατι βουληδες να ξυνουν το κεφαλη με το μεσαιο δακτυλο
τσιρκο εισαστε,αν τον ετρωγε ο κ@λος του παλι το μεσαιο δακτυλο θα εβαζε? ελεος ποια.
mmmh....είσαι κλασική περίπτωση οσφυοκαμψίας εσύ ε?
πρόσεχε φίλε γιατί τα περί μαϊμούδων δεν σε τιμάνε ιδιαίτερα...
χαβαλέ είπαμε να κάνουμε...
να σε δω και σενα πως θα φύγεις απο το Χαριλάου...και τα ξαναλέμε.ο Αρης απο πέρσι έδειξε ότι φτιάχνει ομάδα.
τέσπα,απόλαυσε την πρωτη θέση όσο κρατήσει...
ως τώρα δεν έπαιξες με δυνατό αντίπαλο.ψέμματα?
Απλά είναι τόση η κάψα σας (λογικό,14 χρόνια μακρυά είναι πολλά) που ακόμα και απο την 3η αγωνιστική βγάζετε γλώσσα...
εδω βγαζετε εσεις αν ειχατε παρει τον παο την 1η αγωνιστικη θα μας ειχατε πρηξει οτι πηρατε το πρωταθλημα παντα ετσι κανετε, οκ Λεβαδειακος μικρη ομαδα μα και ο οφη μικρη ειναι βαλατε6 γκολ και νομιζατε οτι κατι κανατε. τεσπα ας χαρουμε οπως λες φιλε μου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΕΚ 3 9
2. Παναθηναϊκός 3 7
3. Πανιώνιος 3 7
4. Skoda Ξάνθη 3 7
5. Ατρόμητος 3 6
6. ΟΦΗ 3 6
7. Ολυμπιακός 3 5
8. Λάρισα 3 4
9. Εργοτέλης 3 3
10. ΠΑΟΚ 3 3
11. Άρης 3 3
12. Βέροια 3 2
13. Αστέρας Τρ. 3 1
14. Ηρακλής 3 1
15. Απόλλων Καλ. 3 1
16. Λεβαδειακός 3 0
α μην αρχιζεις ταχαμου για ρατσισμο εσεις κοροιδευατε και λεγατε καποιον καζαμπουμπου
και τον δικο μας Σοαρες
εγω δεν το πηγα λογο χρωματος(λουα λουα) μα βαση πραξης.
blueblack
01/10/2007, 05:17
ΦΙΛΕ ΦΑΝΗ ΜΗΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ........????????
Ρωτάω έγώ.........πές μας έσύ..........
Μήπως πληρώνετε τήν έξοδο άπό κανένα λόμπυ.....?????
Αύτό γιά παράδειγμα πού σάς έστειλε τό Βραζιλιάνο άπό τήν Καλαμαριά...????
Γιά πές μου τή γνώμη σου.........
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 08:07
Να πω και εγώ την γνώμη μου;
Ούτε παράγκες, ούτε φαντάσματα , ούτε δαίμονες... ούτε κασκόλ (φίλε iriniaa) χρώματος ουρανίου τόξου!!
Απλά ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΟΡΑΚΩΝ που πρέπει όλοι τους να γυρίσουν στα θρανία.
ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ... ξυλίκι μπόλικο και απο τις δύο πλευρές και μέτρια διαιτησία. Ευτύχώς κρατηθήκαν τα προσχήματα και δεν δόθηκε κανένα πέναλτι ή φάουλ φάντασμα υπερ του ενός ή του άλλου να έχουμε παρατράγουδα μετά.
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ... ένθεν και ένθεν αλλοπρόσαλα σφυρίγματα, goal του Δημούτσου που ακυρώθηκε με ανύπαρκτο φάουλ (φύσαγε πολύ και έπεφταν και οι παίκτες κάτω), πέναλτυ που μπαίνει στο "μεγάλο παζάρι" για αν πρέπει να δοθεί ή οχι και άλλα τραγελαφικά.
Λεβαδιακός - ΑΕΚ... offside goal του Blanco που το είδαν όλοι εκτός απο τον επόπτη και τον διαιτητή. Αμέσως μετά πέναλτυ στον Κονέ που δίνεται ώς θέατρο μετά κίτρινης. Φαίνεται άκουσε ο Κάκος οτι φύσαγε στο ΟΑΚΑ και θεώρησε οτι επηρρεάστηκε και ο Κονέ και έπεσε και αυτός.
Ατρόμητος - Λάρισσα... ξεδιάντροπο goal του Λουτσιάνο! Ακόμα και αν δεν το είδε ο διαιτητής οτι δεν ακουμπάει την μπάλα ο παίκτης του Ατρόμητου, μόνος του έπρεπε να παραδεχτεί οτι έκανε μαλακία! Για αυτό και τέτοιες ομάδες και παίκτες πάντα χαρακτηρίζονται ώς "μικροί"!
Μπράβο στον Δώνη και την ΑΕΛ που θα παλέψουν την Πέμπτη για να μας φέρουν βαθμούς , μήπως και κάποιες "μικρές" ομάδες και παίκτες καταφέρουν να έχουν μια ευκαιρία στας Ευρώπας. Αν και με τα νέα συστήματα τους βλέπω να παίζουν μια ζωή στο κωλοχώρι τους.
Ανεκδιήγητα λοιπόν τα κοράκια. Πίσω στα θρανία όλοι τους ή να φέρουμε τελικά απο έξω, μπας και δούμε καμιά σοβαρή διαιτησία "στο Ελλάντα" πλέον.
Όσον αφορά την ομάδα μου... καλό το +4 απο ΟΣΦΠ και +2 απο ΠΑΟ, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη παιδιά. Για μένα το πρώτο βήμα είναι αν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο την Κυριακή. Μια ομάδα που "τρέχει" σαν σίφουνας στο πρωτάθλημα και θα χρειαστεί πραγματικό παιχνίδι απο εμάς για να τους κερδίσουμε. Αν περάσουμε και απο εκεί , τότε ναι.. ... θα έχουμε κάνει ενα καλό βήμα για τίτλο.
Προς το παρόν όπως έχει ειπωθεί ...φιλικά παίζουμε!
Κέρδος μόνο το ανέβασμα της ψυχολογίας του Μπλάνκο και ο ..... Μάχο... σταθερότητα πίσω! Επίσης ο Δέλλας (ακούς φίλε iriniaa; ) που πραγματικά παίζει ξανά ώς νέος!
Πάντως αδυναμία έχουμε ακόμα στον άξονα με τον Ρίμπο να παρακρατάει την μπάλα , τον Ζήκο να μην έχει βρεί ακόμα φόρμα και τον Λυμπερόπουλο να φαίνεται σαν "καμένος" ενώ δεν έχει παίξει και πάρα πολλά παιχνίδια ακόμα.
Για τον ΟΣΦΠ... τα ξαναλέω... ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ...ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ. Ούτε μέση ούτε άκρη ούτε τέλος δεν είχατε με τον ΑΡΗ. Θέμα χρόνου ήταν να φάτε το goal.
Κρίμα γιατί πραγματικά ο κόκκινος φέτος έχει καλό υλικό για ομάδα και δύο παίκτες για μεγάλα πράγματα (Λούα και Γκαλέτι), με τον Γκαλέτι ειδικά για εμένα να είναι λίρα ..οχι 100....αλλά 1000...
Ελπίζω μόνο να μείνει, γιατί κάτι ακούγεται οτι έχει δυσαρεστηθεί με τα τεκταινόμενα και ψάχνεται ήδη , σε περίπτωση που συνεχιστεί το κακό , μπας και βρεί άλλη ομάδα!!!!!
Για τον ΠΑΟ... τα είπαν οι φίλοι πιο πάνω... τα είπε μέσα στην άγνοια του και ο Καραγκούνης... κλασικό τσούκου-τσούκου ball. Πετάμε την μπάλα μπροστά και ίσως μπεί.
μια ερώτηση τώρα... δεδομένου οτι ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσουν στην Ευρώπη σε ομίλους του UEFA
Πως βλέπετε οι φίλοι κόκκινοι να στέκεται η ομάδα σας, απέναντι σε μια Βρέμη που έριξε 8αρα:uplate: :hypnotize :look: :uplate: :uplate: σε αντίπαλο της;
Σε μια ομάδα που αν θελήσει αν παίξει και κάνετε εμφάνιση όπως με τον ΑΡΗ (κάτι άκουσα για προσανατολισμό σε 4-5-1 πάλι με Κοβάσεβιτς έξω!!!) σας βλέπω να κάνετε νέο ιστορικό ρεκόρ παθητικού;
Gandalf
blueblack
01/10/2007, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Να πω και εγώ την γνώμη μου;
Ούτε παράγκες, ούτε φαντάσματα , ούτε δαίμονες... ούτε κασκόλ (φίλε iriniaa) χρώματος ουρανίου τόξου!!
Απλά ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΟΡΑΚΩΝ που πρέπει όλοι τους να γυρίσουν στα θρανία.
ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ... ξυλίκι μπόλικο και απο τις δύο πλευρές και μέτρια διαιτησία. Ευτύχώς κρατηθήκαν τα προσχήματα και δεν δόθηκε κανένα πέναλτι ή φάουλ φάντασμα υπερ του ενός ή του άλλου να έχουμε παρατράγουδα μετά.
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ... ένθεν και ένθεν αλλοπρόσαλα σφυρίγματα, goal του Δημούτσου που ακυρώθηκε με ανύπαρκτο φάουλ (φύσαγε πολύ και έπεφταν και οι παίκτες κάτω), πέναλτυ που μπαίνει στο "μεγάλο παζάρι" για αν πρέπει να δοθεί ή οχι και άλλα τραγελαφικά.
Λεβαδιακός - ΑΕΚ... offside goal του Blanco που το είδαν όλοι εκτός απο τον επόπτη και τον διαιτητή. Αμέσως μετά πέναλτυ στον Κονέ που δίνεται ώς θέατρο μετά κίτρινης. Φαίνεται άκουσε ο Κάκος οτι φύσαγε στο ΟΑΚΑ και θεώρησε οτι επηρρεάστηκε και ο Κονέ και έπεσε και αυτός.
Ατρόμητος - Λάρισσα... ξεδιάντροπο goal του Λουτσιάνο! Ακόμα και αν δεν το είδε ο διαιτητής οτι δεν ακουμπάει την μπάλα ο παίκτης του Ατρόμητου, μόνος του έπρεπε να παραδεχτεί οτι έκανε μαλακία! Για αυτό και τέτοιες ομάδες και παίκτες πάντα χαρακτηρίζονται ώς "μικροί"!
Μπράβο στον Δώνη και την ΑΕΛ που θα παλέψουν την Πέμπτη για να μας φέρουν βαθμούς , μήπως και κάποιες "μικρές" ομάδες και παίκτες καταφέρουν να έχουν μια ευκαιρία στας Ευρώπας. Αν και με τα νέα συστήματα τους βλέπω να παίζουν μια ζωή στο κωλοχώρι τους.
Ανεκδιήγητα λοιπόν τα κοράκια. Πίσω στα θρανία όλοι τους ή να φέρουμε τελικά απο έξω, μπας και δούμε καμιά σοβαρή διαιτησία "στο Ελλάντα" πλέον.
Όσον αφορά την ομάδα μου... καλό το +4 απο ΟΣΦΠ και +2 απο ΠΑΟ, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη παιδιά. Για μένα το πρώτο βήμα είναι αν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο την Κυριακή. Μια ομάδα που "τρέχει" σαν σίφουνας στο πρωτάθλημα και θα χρειαστεί πραγματικό παιχνίδι απο εμάς για να τους κερδίσουμε. Αν περάσουμε και απο εκεί , τότε ναι.. ... θα έχουμε κάνει ενα καλό βήμα για τίτλο.
Προς το παρόν όπως έχει ειπωθεί ...φιλικά παίζουμε!
Κέρδος μόνο το ανέβασμα της ψυχολογίας του Μπλάνκο και ο ..... Μάχο... σταθερότητα πίσω! Επίσης ο Δέλλας (ακούς φίλε iriniaa; ) που πραγματικά παίζει ξανά ώς νέος!
Πάντως αδυναμία έχουμε ακόμα στον άξονα με τον Ρίμπο να παρακρατάει την μπάλα , τον Ζήκο να μην έχει βρεί ακόμα φόρμα και τον Λυμπερόπουλο να φαίνεται σαν "καμένος" ενώ δεν έχει παίξει και πάρα πολλά παιχνίδια ακόμα.
Για τον ΟΣΦΠ... τα ξαναλέω... ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ...ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ. Ούτε μέση ούτε άκρη ούτε τέλος δεν είχατε με τον ΑΡΗ. Θέμα χρόνου ήταν να φάτε το goal.
Κρίμα γιατί πραγματικά ο κόκκινος φέτος έχει καλό υλικό για ομάδα και δύο παίκτες για μεγάλα πράγματα (Λούα και Γκαλέτι), με τον Γκαλέτι ειδικά για εμένα να είναι λίρα ..οχι 100....αλλά 1000...
Ελπίζω μόνο να μείνει, γιατί κάτι ακούγεται οτι έχει δυσαρεστηθεί με τα τεκταινόμενα και ψάχνεται ήδη , σε περίπτωση που συνεχιστεί το κακό , μπας και βρεί άλλη ομάδα!!!!!
Για τον ΠΑΟ... τα είπαν οι φίλοι πιο πάνω... τα είπε μέσα στην άγνοια του και ο Καραγκούνης... κλασικό τσούκου-τσούκου ball. Πετάμε την μπάλα μπροστά και ίσως μπεί.
μια ερώτηση τώρα... δεδομένου οτι ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσουν στην Ευρώπη σε ομίλους του UEFA
Πως βλέπετε οι φίλοι κόκκινοι να στέκεται η ομάδα σας, απέναντι σε μια Βρέμη που έριξε 8αρα:uplate: :hypnotize :look: :uplate: :uplate: σε αντίπαλο της;
Σε μια ομάδα που αν θελήσει αν παίξει και κάνετε εμφάνιση όπως με τον ΑΡΗ (κάτι άκουσα για προσανατολισμό σε 4-5-1 πάλι με Κοβάσεβιτς έξω!!!) σας βλέπω να κάνετε νέο ιστορικό ρεκόρ παθητικού;
Gandalf
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ...................ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ
Γιά τόν Δέλλα παρακαλάω ..........ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ........άς μή τόν ξεζουμίσει ό Φερρέρ.........
Ό Παπασταθόπουλος..........ΔΕ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΧΘΕΣ.........γιαυτό καί οί εύκαιρίες
τού Λεβαδειακού.........
Ό Μπλάνκο ναί .............μετά άπό τρία ρεπλάυ είδαμε ότι ήταν off-side........ίσως ό βοηθός
νά μπερδεύτηκε έπειδή είχε πρώτα τόν άμυντικό μπροστά του καί πίσω τόν Μπλάνκο,
όποιος ξέρει μπάλλα κατάλαβε..........ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΔΩ..........ή ΑΕΚ θά έβαζε
κι άλλα γκόλ άν ήθελε,τό μάτς φαινόταν καί όπως προέβλεψα ήταν πολύ πιό εύκολο
άπό τή Βέροια.........
Ό Κονέ πλήρωσε τή νιότη του.........
ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ..............ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ............ΗΤΑΝ 3-0..........!!!!!!!!!
ΔΙΑΦΩΝΩ...............μέ τό φιλικά.........
Καί πέρσυ φιλικά παίζαμε καί χάσαμε 6 βαθμούς τίς τρείς πρώτες άγωνιστικές....
Καί τόν Πανιώνιο νά κερδίσουμε...........ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ..........
Γιά μένα ή διαφορά φέτος είναι ότι ή ΑΕΚ...........ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ...........μένουν έξω οί
δυό καλύτεροι της παίκτες..........ΜΑΝΟΥ.............Ν'ΣΑΛΙΒΕ.........καί κάνει περίπατο........!!!
Ό Δέλλας χρειάζεται ξεκούραση..........γιατί θά βγάλει πάλι καμμιά τρίμηνη θλάση........
Ό Μαντούκα έπανέρχεται άπό τόν τραυματισμό του καί βοηθάει πιό πολύ πίσω..........
Ό Ράμος δυσκολεύται στήν άμυνα άλλά μπροστά είναι φωτιά......μπορεί νά παίξει καί έξτρέμ...
Ό Μάχο............έβγαλε 2-3 γκόλ άλλά ένα δεκάλεπτο χάθηκε.........θέλω νά τόν δώ στήν
Αύστρία στήν πίεση.........
Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ.................ΑΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ............ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.............
ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ............!!!!!!!!
είδικά στά μικρά παιχνίδια μέ ύποδεέστερους άντιπάλους........ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ....!!!
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ...........!!!!!!!!!!
Ό Άρουαμπαρένα άραξε πίσω ,κάνει συντήρηση,πολύ έξυπνος παίκτης........!!!!!!
ΖΗΚΟΣ..............
Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΜΑΣ.................
Έπαιρνε τή μπάλλα καί έκανα ΩΧ.........ΩΧ.........παρατετταμένο ντεφορμάρισμα........
ό Λύμπε............ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ................ίσως όταν τόν χρειαστούμε
έτσι είναι οί μεγάλοι παίκτες........
γιά τόν Μπλάνκο σάν νά μέ άκουσε ό Φερρέρ...........είναι πολύ καλός γιά 60-70 λεπτά........
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..........τό πώς πέτυχε τά γκόλ στόν Άτρόμητο........είναι ή κλάση..??
Άκόμα δέν τόν έχουν καταλάβει οί συμπαίκτες του.........στό δεύτερο γκόλ μισή ώρα
ζητούσε τή μπάλλα,έκανε κίνηση πρός τά πίσω καί ξαναζήτησε...........παίρνει φοβερές
θέσεις στό γήπεδο.........
Μόλις βρεθεί μέ τόν Ριβάλντο...........θάχουμε γλέντια......!!!!!!!
Φίλε μάγε μακάρι νά βλέπω φαντάσματα.........άλλά γιά πάνε ρώτα κάτι Δράμες.......
κάτι Παναχαικές....κ.λ.π.κ.λ.π..κ.λ.π..........όταν τήν έκαναν άπό τά άρματα.....!!!!!!!!!!!
Άν σέ πολλούς άγώνες είδες ..........ΑΣΧΕΤΙΛΑ..............δέ θά πώ τό ίδιο γιά .........
ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ...........
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ...........!!!!!!!!!!!
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ...............ΧΩΡΙΣ ΑΙΘΕΡΑ ΗΤΑΝ...........!!!!!!!!γνώμη μου πού λέει καί ό Τρούπερ..
................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o_gavros
01/10/2007, 09:17
Mάγε :a10: σε όλα εκτός του τελευταίου.
έριξε 8 η Βέρντερ εντάξει.δεν τα έριξε στη Μπάγερν.στην Αρμίνια Μπίλεφελντ τα έριξε έτσι?
την προηγουμενη βδομάδα εγώ έριξα 6 στον ΟΦΗ.τι έπρεπε να κάνω?να λέω τρέμε Βέρντερ?
σοβαροί να είμαστε.
ας αφήσουμε τις εντυπώσεις στην άκρη.
το παιχνίδι της Τετάρτης είναι άλλη ιστορία.
το σενάριο-παραμύθι για ψαχτική του Γκαλέτι,που το άκουσες ωρέ?
Gandalf
o Βlanco ΔΕΝ ειναι offside.... ο Λυμπε τον βλεπει και περιμενει να καλυφτει και μολις ειναι στην ευθεια του κανει τη μπαλια.... ξαναδες τη φαση καλυτερα....
http://www.goal4replay.net/GoalWatch.asp?Ln=En&ID=2912
ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΙΑ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
και μετά βγαίνει και ο IDIς ωσάν υπέρμαχος του Ζορό (που αντί να του ρίχνουνε μούτζες τον επευφημούν...τι να πεις,τσίρκα δεν είναι και δαύτοι?) και μας λέει ότι το τυπάκι είναι ότι καλύτερο παίζει στη σουφραλίγκ που δεν θέλουνε όμως να την κατακτήσουν...
για χαβαλέ συμμετέχουν.
εχεις δικιο... παμε !
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ BLANCO ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ!!! ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΘΕΣ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ"???? ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΦΤΩΧΕ ΑΜΠΑΛΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ ΤΣΑΜΠΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΟΤΣΑΜ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ???? ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΤΗς ΠΛΑΚΑΣ... ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ... ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
01/10/2007, 09:28
o Βlanco ΔΕΝ ειναι offside.... ο Λυμπε τον βλεπει και περιμενει να καλυφτει και μολις ειναι στην ευθεια του κανει τη μπαλια.... ξαναδες τη φαση καλυτερα....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ...........ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.......
Καί 3-4 replay γιά νά δείς άν τό μπούτι του ή ό κώλος του ήταν έκτεθειμένος...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..........ΠΡΟΘΕΣΗ...........άπό μέρους τού βοηθού νά σπρώξει
ή νά κάψει κάποια όμάδα........!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ..........τό άν τό λάθος είναι άνθρώπινο
ή έκ προμελέτης............
ΕΣΕΙΣ..........ΟΛΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ..............ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ....???????
ΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΛΑΚΑΜΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΜΕ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΖΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΕΜΕΙΝΑ Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΕΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΜΕΣΟΙ, ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΞΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!
blueblack
01/10/2007, 09:34
ΕΓΩ...............ΕΙΔΑ ...............OFF-SIDE
Καί τή δεύτερη φορά πού καλύπτεται ό Μπλάνκο.............
ΠΑΛΙ Ο ΛΥΜΠΕ..............άργεί νά τού περάσει τή μπάλλα......!!!!!!!
Άν είχαμε μιά κάμερα στήν άπόλυτη εύθεία ή τή νοητή γραμμή τού SS......
τότε ίσως .........ίσως έπαναλαμβάνω μαθαίναμε τήν άλήθεια........!!!!!!!
Gandalf
ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΜΙΝΙΑ!!! ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΒΕΡΝΤΕΡ ΑΛΛΑ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! ΤΩΡΑ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΓΑΜΑ ΤΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ!!
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 09:36
o_gauros...
η Γερμανική αυτή ομάδα που έφαγε 8 , είναι 2 φορές καλύτερη του ΟΦΗ. Μην συγκρίνεις τα ανόμοια φίλε μου. Πάντως συμφωνώ πως όντως είναι άλλο παιχνίδι την Τετάρτη..
Μακάρι να κερδίσετε , μιας και όντως θέλουμε βαθμούς σαν Ελλάδα.
Για το "σενάριο" που είπα... ακούστηκε στον SportFM το πρωί, αν και συμφωνώ μαζί σου πως μου ακούγεται λίγο Spielberg και παπαγαλάκια παρά κάτι σοβαρό. Αλλά είναι μια ένδειξη κλίματος που επικρατεί.
idi... Ακόμα και αν είναι στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό , οι διαιτητές στην Ευρώπη το δίνουν offside για να είναι καλυμένοι στην περίπτωση που είναι μισό βήμα μπροστά όπως είναι και ο Blanco. Το έδειξε 3 φορές όπως είπε ο Iriniaa χθες και όντως είναι αλλά δύσκολο να το δείς.
Iriniaa... Μακάρι να αντέξει ο Δέλλας φίλε μου, γιατί στα καλά του είναι δέλεαρ για όλες τις ομάδες..Γιατί τον πήρε άλλωστε η Ρόμα;
Για τις λύσεις συμφωνώ , εκτός απο την θέση δεξιού μπακ όπως λες και εσύ. Εκεί ίσως αν γίνει καλά ο Γεωργέας.. δεν έχει μυαλό , αλλά είναι σκύλος και πέφτει και "δαγκάνει"(χαχαχα) τον επιθετικό που έχει.
Ο Blanco του λείπουν ανάσες, αλλά όπως είπα θέλω να τον δώ ανάμεσα σε ψηλούς και γρήγορους αμυντικούς. Μεγάλο μειονέκτημα το σωματικό του μέγεθος για εμένα... ειδικά αν θέλεις να λέγεσαι for περιοχής.
Για τον Μάχο... πιστεύω οτι είναι καλός τερματοφύλακας, ... ίσως του λείπουν δυνατά παιχνίδια και εκεινού. Σταθερός και έχει μάτι και στα μακρινά σουτ που του έρχονται. Επίσης παρόλο το ύψος τους, πλονζάρει και έχει και καλή εκτίναξη.
Πάντος επιμένω... κριτήριο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκεί θα δούμε τι απίδια πιάνουμε εντός χώρας!
Gandalf
ΕΓΩ...............ΕΙΔΑ ...............OFF-SIDE
Καί τή δεύτερη φορά πού καλύπτεται ό Μπλάνκο.............
ΠΑΛΙ Ο ΛΥΜΠΕ..............άργεί νά τού περάσει τή μπάλλα......!!!!!!!
Άν είχαμε μιά κάμερα στήν άπόλυτη εύθεία ή τή νοητή γραμμή τού SS......
τότε ίσως .........ίσως έπαναλαμβάνω μαθαίναμε τήν άλήθεια........!!!!!!!
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΙΑ Ο ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΙΑ.... ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΥΦΤΕΙ!!!!!!!!!
blueblack
01/10/2007, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΛΑΚΑΜΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΜΕ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΖΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΕΜΕΙΝΑ Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΛΕΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΜΕΣΟΙ, ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΚΗ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΞΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!!
ΑΝ ΗΜΟΥΝ.................ΚΑΙ ΓΩ ΓΑΥΡΟΣ.............
θά μέ βόλευε πολύ ή άποψη σου........!!!!!!!!!
idi... Ακόμα και αν είναι στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό , οι διαιτητές στην Ευρώπη το δίνουν offside για να είναι καλυμένοι στην περίπτωση που είναι μισό βήμα μπροστά όπως είναι και ο Blanco. Το έδειξε 3 φορές όπως είπε ο Iriniaa χθες και όντως είναι αλλά δύσκολο να το δείς.
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΕ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ΑΝ ΗΜΟΥΝ.................ΚΑΙ ΓΩ ΓΑΥΡΟΣ.............
θά μέ βόλευε πολύ ή άποψη σου........!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ? ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
vangelis 64
01/10/2007, 09:40
ΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΞΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!! Τον Ολυμπιακό τού Γιαννακόπουλου,τού Τζιοβάνι και τού Γεωργάτου ξέχνα τον φίλε.Αυτός ακριβώς που βλέπεις είναι ο Ολυμπιακός.
Ένας Γκαλέτι σαν τη μύγα μες στο γάλα και μετά το χάος.Κάτσε να δούμε και μεθαύριο στο Wesserstadion.
Τον Ολυμπιακό τού Γιαννακόπουλου,τού Τζιοβάνι και τού Γεωργάτου ξέχνα τον φίλε.Αυτός ακριβώς που βλέπεις είναι ο Ολυμπιακός.
Ένας Γκαλέτι σαν τη μύγα μες στο γάλα και μετά το χάος.Κάτσε να δούμε και μεθαύριο στο Wesserstadion.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!
Τον Ολυμπιακό τού Γιαννακόπουλου,τού Τζιοβάνι και τού Γεωργάτου ξέχνα τον φίλε.Αυτός ακριβώς που βλέπεις είναι ο Ολυμπιακός.
ο Γκαλετι ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ και ο Λουα Λουα ειναι πολυ καλος και ο Στολτιδης, Λαντεσμα, Μπραβο
απο κει και περα ΥΠΕΡτιμιμενοι παιχτες οπως ο Τοροσιδης και... παλιες δοξες οπως ο Κωνσταντινου και ο Νικοπολιδης (ολα μεσα...)
αλλα αμα διαβασεις πρωΚταθλητη... ολοι ειναι για μικτη κοσμου....
vangelis 64
01/10/2007, 09:50
Δ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!! Δεν ισοπεδώνω τίποτα,απλά δεν έχω την όρεξη να γράφω αναλυτικά.
Για παράδειγμα πες μου πως επιτίθεται ο Ολυμπιακός;Ο Λούα Λούα κι όλοι τους;Σέντρες για Κωνσταντίνου και Κοβάσεβιτς;
Ο Ντομί τι σού λέει πάλι!!Τρώτε γκόλ για πλάκα,τό'χεις πάρει χαμπάρι;Μέχρι να βρεθεί προπονητής,θά'χουμε πολλές λαχτάρες ακόμα.
και ο gay ο Αντζας καλος ειναι αλλα... μονος.... η αμυνα μπαζει απο παντου....
blackbusa
01/10/2007, 09:58
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΕ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Φιλε,μπορει να ειναι στην ιδια ευθεια,η μαλλον να πατανε στην ιδια ευθεια.....αλλα εχουνε αντιθετη κατευθηνση με τον αμυντικο......αρα πρεπει να ειναι ενα κλικ πιο μπροστα.....δυσκολη φαση.....βεβαια ο εποπτης μπερδευεται και απο τον αλλο παιχτη δεξια που του ψιλοκλεινει το οπτικο πεδιο....:wave2:
Δεν ισοπεδώνω τίποτα,απλά δεν έχω την όρεξη να γράφω αναλυτικά.
Για παράδειγμα πες μου πως επιτίθεται ο Ολυμπιακός;Ο Λούα Λούα κι όλοι τους;Σέντρες για Κωνσταντίνου και Κοβάσεβιτς;
Ο Ντομί τι σού λέει πάλι!!Τρώτε γκόλ για πλάκα,τό'χεις πάρει χαμπάρι;Μέχρι να βρεθεί προπονητής,θά'χουμε πολλές λαχτάρες ακόμα.
ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΝΤΟΜΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΝΤΕΣΜΑ, Ο ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ (ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ), Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ, Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ, Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ, Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, Ο ΜΠΡΑΒΟ, Ο ΑΝΤΖΑΣ, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΝ!!!
vangelis 64
01/10/2007, 10:12
ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΝΤΕΣΜΑ, Ο ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ (ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ), Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ, Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ, Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ, Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, Ο ΜΠΡΑΒΟ, Ο ΑΝΤΖΑΣ, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ? Κανένας από αυτούς δεν είναι σε θέση(σε ατομικό επίπεδο)να βγάλει το φίδι από την τρύπα.Ένας καλός προπονητής,μ' αυτό το υλικό και με ενίσχυση όπως λες,θα έκανε πολλά παραπάνω πράγματα.
Στην ΑΕΚ ας πούμε,έχουν αρχίσει και γίνονται αυτοματισμοί.Ο Ολυμπιακός είναι προβλέψιμος.
θα πω τωρα τα δικα μου για την ΑΕΚ...
δεν εχει παιξει ΟΥΤΕ το 60% απο οτι μπορει μεχρι τωρα....
Ριμπο Λυμπε και Μπλανκο ΜΠΟΡΟΥΝ στην ιδια εντεκαδα... φτανει να ανέβει λιγο ο Νικολας...
χθες ηταν αρκετα καλος... εφαγε ξυλο, ανοιξε διαδρομους και μη ξεχναμε ποτ οτι ενας Λυμπεροπουλος ειναι απειλή για την αντίπαλη εστια ακομα και τη χειρότερη μερα του... οι αμυντικοι το ξερουν και τους απασχολει 90'.... μεγαλη κλαση για τη Σουφραλιγκ ο Λυμπε...
ο Ριμπο.... ειναι αυτος που θελω και περιμενω στα παιχνιδια με τις μικρες ομαδες.... τον ειδατε χθες.... 1 δοκαρι(φαουλ) 2 ασιστ έτοιμα γκολ...... ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΡΙΒΑΛΝΤΟ οχι 90 λεπτα τρεξιμο και πιεση ._
ο μαχο χθες ηταν ασταθης...
ο Δελλας μεταμορφώνει την αμυνα μας σε πολυ καλη.... ενω οταν δε παιζει ... ειμαστε τρυπιοι! ας τον εχιε καλα ο Θεουλης φετος... ειναι ΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ
χθες επαιξε παλυ καλα στα χαφ ο Τοζερ.... για οσους δεν τον υπολογίζουν ξαναλεω οτι θα ειναι βασικος φετος μαζι με ενσαλιβα...
ο ραμος ειναι ΣΦΑΙΡΑ... και μαζι με την αλλα γρηγορα ακρα μας απο την αλλη (Μανου, Μαντουκα) θα ξεβρακωσουν πολλες αμυνες
ο Αρουαμπαρενα κανει οτι ακριβως πρεπει να βγαλει 90' παιχνιδιου. δεν ειναι ποτε σουπερ αλλα ποτε δεν ειναι και χωμα!
πολυ καλος φετος ο Κονε
περιμενω πολλα απο τους τραυματιες που ερχονται και ειδικα απο Λαγο και Χετεμαι.... απλα πρεπει να κανουμε υπομονη ισως και μετα το δεκεμβρη να δουμε μπαλα απο αυτους
ΜΠΛΑΝΚΟμανια! παιχταρας! σεμνα και ταπεινά... παστελακι σε καθε παιχνιδακι.... αυτο θελω απο αυτον....
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 10:28
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΕ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακριβώς ότι σου λέει και ο Busa... βάσει του σκεπτικού αυτού οι περισσότεροι διαιτητές στην Ευρώπη σε τόσο δύσκολη λήψη απόφασης δεν ρισκάρουν να μπεί goal απο offside και λένε οτι πρέπει να είναι "καλυμένο" ο παίκτης απο αμυντικούς. Νομίζω οτι θα το έχεις ακούσει αυτό.
Παρόλα αυτά ο κανονισμός είναι όπως τα λες. Το θέμα είναι τι εφαρμόζουν στην πράξη.
Πάντως για τον δικό μας αγώνα δεν νομίζω οτι θα έπαιζε και σπουδαίο ρόλο η ακύρωση ή οχι του τέρματος, μιας και η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη.
Επίσης να θέσω ενα θέμα που όλοι το βλέπουμε... ελεος πλέον με τις βουτιές για να πετάξουν την μπάλα έξω οι αντίπαλοι , εξ ονόματος του fair play. Από όσο άκουσα ο Platini ετοιμάζει αλλαγές σε αυτό και θα υποχρεώνει να παίζεται το παιχνίδι , εκτός και αν κατά την κρίση (ΜΟΝΟ) του διαιτητή θα διακόπτεται το παιχνίδι για μεγάλο τραυματισμό (κλωτσήδι , χτύπημα στο κεφάλι κτλ.) Δεν μπορεί στα 10 λεπτά που παίζεις μπάλα, τα 5 να είναι έξω επειδή κάνεις αντεπίθεση και θέλουν να σε ανακόψουν εν ονόματι του fair play! Αυτό έγινε στον Λεβαδειακό όπου ο ΄παίκτης τους στέκεται 2-3 δεύτερα όρθιος... βλέπει οτι γίνεται αντεπίθεση και ξαφνικά πέφτει κάτω!!!
Μπράβο στον Λούα-Λούα επίσης που είπε πως η μπάλα είναι αντρικό άθλημα. Δεν μπορείς να βουτάς και να κάνεις θέατρο για να πάρεις κατοχή κάθε 2 λεπτά! Για αυτό μας βιάζουν έξω που παίζουν μπάλα και οχι κουκλοθέατρο... Πείσμα δεν έχουν; Να πουν εγώ θα στον "φορέσω" όσο και να κλωτσάς;
Για τον ΟΣΦΠ... για μένα πρώτη φορά ο ΟΣΦΠ έχει τόσο καλό υλικό , εδώ και 10 χρόνια. Γκαλέτι και Λούα-Λούα σε όποια άλλη ξένη ομάδα, θα είχαν κάνει θραύση. Έχει τον Άντζα πίσω που κόβει τα πάντα και το μόνο που μένει είναι ενα καλό 10αρι ή έστω δημιουργικό χαφ για να κάνει ενα φοβερό άξονα!!! Απαράδεκτο το τρέχουμε όλοι μαζί μπρος πίσω. Δεν μπορείς να παίξεις έτσι μπάλα...
και αίντε και το έκανες... ποιός θα τρέχει μαζί με τον Λούα-Λούα που μοιάζει με άλογο αγγλικού ιπποδρόμου στο ξεπέταγμα;:D
Θέλει άλλη νοοτροπία και σύστημα ο Κόκκινος. Επειδή τώρα , ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ο Λεμονής δεν μπορεί να το εφαρμόσει το άλλο σύστημα αλλά και ούτε να έχει πειθαρχία...(Απαράδεκτο στο goal να προσπαθεί ο Πατσατζόγλου να ανοίγει διάλογο δικαιολογίας με τον προπονητή του... αν το είδατε στην ΝΕΤ). Ο ΟΣΦΠ με ενα προπονητή Ξένο ή Έλληνα που να εμπνέει σεβασμό στα αποδυτήρια, θα μπορεί με αυτό το υλικό να κάνει φοβερή ομάδα. Αν πάρει τον Ντελγκάδο που ακούγεται... πιστέψτε με , κατά την γνώμη μου, θα κάνει φοβερά πράγματα.
Για την ΑΕΚ πάλι το είπα και πριν...
Παίζει ωραία μπάλα, αλλά με αργό άξονα. Θέλω να μας δώ στα δύσκολα. Και αν το παιχνίδι με την Σεβίλη είχε δικαιολογία (για μένα και πολλούς άλλους)... στο παιχνίδι με Πανιώνιο και στα επόμενα στο UEFA, θα δείξει αν φτιαχνουμε όντως ομάδα ή βαδίζουμε στα χνάρια του παλιού ΟΣΦΠ που έπαιρνε απλά όσα παιχνίδια χρειαζόταν να πάρει για τον τίτλο.
Μπορεί να ακούγομαι λίγο εριστικός στους φίλους ΑΕΚτζήδες... αλλα παιδιά.. η ΑΕΚ ποτέ δεν ήταν μόνο για το εγχώριο πρωτάθλημα... τα μεγαλύτερα πράγματα τα έκανε κόντρα σε Γιουβέντους, Ρεάλ, Σπάρτακ (την τεράστια ανατροπή), Ρέιντζερς και Μίλαν πρόσφατα. Αυτή την ΑΕΚ αγαπήσαμε και οχι μόνο εκείνη που έκανε τίτλους εδώ (καλοί και αυτοί αλλά οχι πανάκεια!)
Την ΑΕΚ της περιόδου 96 που έκανε διαφήμιση στο ποδόσφαιρο.
Αν φτάσουμε σε κάτι τέτοιο, τότε...ναι... θα είμαστε αυτό που ποθούμε σαν ΑΕΚτζήδες.
Gandalf
Κανένας από αυτούς δεν είναι σε θέση(σε ατομικό επίπεδο)να βγάλει το φίδι από την τρύπα.Ένας καλός προπονητής,μ' αυτό το υλικό και με ενίσχυση όπως λες,θα έκανε πολλά παραπάνω πράγματα.
Στην ΑΕΚ ας πούμε,έχουν αρχίσει και γίνονται αυτοματισμοί.Ο Ολυμπιακός είναι προβλέψιμος.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΟΤΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΤΥΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΕΝΤΟΝΑ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΟΥΠΑ!!!!
blackbusa
01/10/2007, 10:37
Μπορεί να ακούγομαι λίγο εριστικός στους φίλους ΑΕΚτζήδες... αλλα παιδιά.. η ΑΕΚ ποτέ δεν ήταν μόνο για το εγχώριο πρωτάθλημα... τα μεγαλύτερα πράγματα τα έκανε κόντρα σε Γιουβέντους, Ρεάλ, Σπάρτακ (την τεράστια ανατροπή), Ρέιντζερς και Μίλαν πρόσφατα. Αυτή την ΑΕΚ αγαπήσαμε και οχι μόνο εκείνη που έκανε τίτλους εδώ (καλοί και αυτοί αλλά οχι πανάκεια!)
Την ΑΕΚ της περιόδου 96 που έκανε διαφήμιση στο ποδόσφαιρο.
Gandalf
Μαλλον εννοεις την ανατροπη με την Δυναμο Δρεσδης.......απο 0-1 τελικο 5-3......αυτο το ματς δεν το εδειξε ποτε η τηλεοραση και ουτε υπαρχουν πλανα....μονο 30.000 τυχεροι το ειδαμε (για να μην πω 35-000).........:D :D :D
Υ.Γ. στον πρωτο αγωνα ειχαμε χασει 1-0...
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 10:41
και με την Δυναμό...
Με την Σπάρτακ αν θυμάμαι καλά (εδώ δεν θυμάμαι βέβαια τι έφαγα χθες) έγινε το 4-2. Με την Δυναμό δεν ήμουν μέσα αλλά το άκουγα απο το ραδιόφωνο... εικόνες είδα μετά απο τα ΜΜΕ , με την Σκεπαστή να καίγεται στην κυριολεξία.
Gandalf
la_villa
01/10/2007, 10:51
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ...........ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.......
Καί 3-4 replay γιά νά δείς άν τό μπούτι του ή ό κώλος του ήταν έκτεθειμένος...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..........ΠΡΟΘΕΣΗ...........άπό μέρους τού βοηθού νά σπρώξει
ή νά κάψει κάποια όμάδα........!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ..........τό άν τό λάθος είναι άνθρώπινο
ή έκ προμελέτης............
ΕΣΕΙΣ..........ΟΛΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ..............ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ....???????
το θέμα ξέρεις ποιιιιιιο είναι?
ότιιιι τα 3-4 replay ta θέλετε μεεταξύ σαας για να δικαιολογηθείτε
εγω το είδα με την μια τι ήταν...εσυ πως ήθελες 3-4 replay den ξερω!!!:confused:
το αν έχει πρόθεση ο επόπτης??πολύ πιθανό.δεν ξέρω...συμπτωση επαναλαμβανόμενη ....
τεσπα άλλο ενα γκολ offside μετα και αυτο του προηγούμενου αγωνα.
το καροτσάκι πάει καλά για 3ο χρόνο.
σε εμας
λεμονής αυτο τα λέει όλα.ήδη έρχεται ο νέος (απο πέμπτη νεώτερα ισως)
για το πέναλτυ στον Κοβασεβιτς βλέπω ούτε λόγος!!3ο που δεν δίνεται
φαίνεται κάποιοι εκει κάνουν καλόι δουλειά και κλαίγονται για κάλυψη
οχι οτι παλέψαμε για την νίκη αλλά να τα λέμε όλα
να φαίνεται ποιοι κλαίγονται εδ'ω και τι γίνεται
υ.γ εντάξει ο βύντρας είναι πανηλίθιος
VENTOYZA....
H AEK KAI TO AIGALEO NA KERDANE KAI OI ALLOI NA PANA GAMITHEITE REEEEEEEE:lol: :rotflmao: :lol: :lol:
PARAGA 4 GOAL OFSAINT EXEI BALEI O PALTOS O MPLANKOS
penaltara sto kobasebits penaltara...
ARE ADIKOIMENOI GAYROI...KRIMA RE.
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τεσπα άλλο ενα γκολ offside μετα και αυτο του προηγούμενου αγωνα.
το καροτσάκι πάει καλά για 3ο χρόνο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακριβώς ότι σου λέει και ο Busa... βάσει του σκεπτικού αυτού οι περισσότεροι διαιτητές στην Ευρώπη σε τόσο δύσκολη λήψη απόφασης δεν ρισκάρουν να μπεί goal απο offside και λένε οτι πρέπει να είναι "καλυμένο" ο παίκτης απο αμυντικούς. Νομίζω οτι θα το έχεις ακούσει αυτό.
Παρόλα αυτά ο κανονισμός είναι όπως τα λες. Το θέμα είναι τι εφαρμόζουν στην πράξη.
Gandalf
ο κανονισμός λεει οτι ακομα και ενα σημείο του σώματος να ειναι μπροστά από τον αμυντικό...πχ το μισό σώμα ειναι οφσάιντ...
αυτό για να καλύπτονται οι επόπτες στις πολύ γρήγορες φάσεις όπου ο αμυντικός τραβιέται και ο επιθετικός κανει καθετη γρήγορη κίνηση......
άντε τώρα να βρεις αν καλύπτεται το χέρι ή το πόδι του άλλου....
αν και η φάση του Μπλάνκο ειναι πιο ευκολη γιατι ο τελευταίος αμυντικός (το ξεχασμένο αριστερό μπακ) δεν κανει κινηση ενώ ούτε ο Μπλάλνο κάνει κινηση....εχει μπαστακωθεί προσπαθωντας να μην βρει οφσάιντ και περιμένει την πάσα για να φύγει....ελάχιστα οφάιντ αλλά ήταν....ψιλά γράμματα όμως.....
με καταπλήσσει πάντως που έχετε ολοι εντυπωσιαστεί με την παρουσία του Δελλα....:eek:
δεν ξέρω αν ειναι καλύτερος απο τους άλλους αμυντικούς σας , αλλά σίγουρα ειναι για γέλια....
και επίσης η απόδοση του Ριβάλντο ηταν κάτω του μετρίου με μια από τις χειρότερες ομάδες της Α Εθνικής......και μην μου πείτε ότι έβγαλε τη σέντρα για το γκολ γιατί αν θες ριβάλντο για να σου βγάλει μια σέντρα ανενόχλητος τι να πω.....
παρεμπιπτόντως έβλεπα χτες το τελευταίο μισάωρο Χετάφε-Ρεάλ και περιττό να σας πω οτι η Χετάφε άμα έπαιζε με οποιαδήποτε ελληνική ομάδα θα τους έριχνε 3 γκολ μέσα έξω....:lol:
αν δεν αναγνώριζες τις φανέλες θα νόμιζες ότι ήταν αυτοί η Ρεάλ....
ο κανονισμός λεει οτι ακομα και ενα σημείο του σώματος να ειναι μπροστά από τον αμυντικό...πχ το μισό σώμα ειναι οφσάιντ...
αυτό για να καλύπτονται οι επόπτες στις πολύ γρήγορες φάσεις όπου ο αμυντικός τραβιέται και ο επιθετικός κανει καθετη γρήγορη κίνηση......
αν και η φάση του Μπλάνκο ειναι πιο ευκολη γιατι ο τελευταίος αμυντικός (το ξεχασμένο αριστερό μπακ) δεν κανει κινηση ενώ ούτε ο Μπλάλνο κάνει κινηση....εχει μπαστακωθεί προσπαθωντας να μην βρει οφσάιντ και περιμένει την πάσα για να φύγει....ελάχιστα οφάιντ αλλά ήταν....ψιλά γράμματα όμως.....
AMA λΕΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΓΚΑ...
ψιλα γραμματα ακουσα πως είναι και το πεναλτι που δεν εδωσαν στον ΠΑΟΚ ΣΤΟ 0-0 ΑΚΟΜΑ..
ΚΟΝΤΡΟΛ ΧΕΡΙ..
ΟΚ ..ψιλά γραμματα..:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
πειτε πείτε πλάκα εχετε...
blackbusa
01/10/2007, 11:37
καπιος προπονητης παραπονεθηκε για το χορτο ενος γηπεδου.....
βεβαια στο γηπεδο τους ειναι αψογα κουρεμενο και οτι περρισευει το δεινουν να το φανε οι φιλαθλοι τους...και απο αυτα που λενε μαλλον κουτοχορτο εχουν.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με καταπλήσσει πάντως που έχετε ολοι εντυπωσιαστεί με την παρουσία του Δελλα....:eek:
δεν ξέρω αν ειναι καλύτερος απο τους άλλους αμυντικούς σας , αλλά σίγουρα ειναι για γέλια....
και επίσης η απόδοση του Ριβάλντο ηταν κάτω του μετρίου με μια από τις χειρότερες ομάδες της Α Εθνικής......και μην μου πείτε ότι έβγαλε τη σέντρα για το γκολ γιατί αν θες ριβάλντο για να σου βγάλει μια σέντρα ανενόχλητος τι να πω.....
ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Ε?
Ο ΡΙΜΠΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ (ΦΑΟΥΛ) ΚΑΙ 2 ΑΣΣΙΣΤ ΕΤΟΙΜΑ ΓΚΟΛ!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ????/
Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ!Η ΑΕΚ!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 11:43
με καταπλήσσει πάντως που έχετε ολοι εντυπωσιαστεί με την παρουσία του Δελλα....
Μάλλον δεν είδες τον αγώνα. Αν τον έβλεπες θα είχες δεί οτι όποτε έφευγε η μπάλα απο τον Ζήκο ή τον Ράμος (συχνά - πυκνά) ο πρώτος που έπεφτε πάνω της ήταν ο Δέλλας.
Δεδομένου τώρα οτι είναι όντως αργός , είναι απορίας άξιο οτι ήταν μέσα σέ κάθε αμυντική φάση. Μάλλον είχε καλή τοποθέτηση... άρα δεν είναι και καλός αμυντικός;
Εντάξει ... είπα και πριν οτι θέλουμε κάποιο καλό αγώνα (καλούς επιθετικούς) για κριτήριο, αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα.
Ο Παπασταθόπουλος χθες, φάνηκε λίγο "μπλοκαρισμένος" αλλά το τι μπορεί να κάνει , το έδειξε σε μια κόντρα επίθεση του Λεβαδειακού που ήρθε απο πίσω, πέρασε τον επιθετικό και του πήρε απλά την μπάλα!!!!! Μην ξεχνάμε οτι τώρα τον μάθαμε, είναι 18 στα 19 και τώρα αναπτύσσεται σαν παίκτης.
Αν πάντως εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες για την άμυνα της ΑΕΚ, θα σου πω οτι μετέχω σε αυτό και περιμένω να δώ δείγμα στον Πανιώνιο (να μην ξεχνιόμαστε... ο Πανιώνιος απο το καλοκαίρι και δώθε είναι αήτητος σε Ελλάδα και Ευρώπη).Ομαδάρα δεν είναι ο Πανιώνιος αλλά εχει πολύ καλό σύνολο και μπορεί να κάνει ζημιά σαν τον Άρη , την Λάρισσα και την Ξάνθη.
Για το θέμα με την διαιτησία... τοποθετήθηκα και πριν. Απλά είναι άσχετοι άρα και επικίνδυνοι.
Gandalf
ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Ε?
Ο ΡΙΜΠΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ (ΦΑΟΥΛ) ΚΑΙ 2 ΑΣΣΙΣΤ ΕΤΟΙΜΑ ΓΚΟΛ!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ????/
Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ!Η ΑΕΚ!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!
καλά μετράτε τα δοκάρια από στημένη φάση για την απόδοση του παίχτη??
ασίστ θεωρείς την σέντρα???:eek:
ή τη δεύτερη φαση που βγαινει μονος του σε μια διαλυμένη άμυνα και κανει κατι που κανεις δεν κατάλαβε αν ηταν αδύναμο αποτυχημένο πλασέ ή πάσα???
ΕΛΕΟΟΣΣΣ.....
και εμας ο Καραγκούνης ήαν Ζιντάν έβαλε και γκολ με πεναλντι....και χτύπησε και το κόρνερ που προήλθε το δευτερο γκολ....τι άλλο να κάνει....αφού θα τον ζητήσει η Ρεάλ μεσα στην εβδομάδα...
:lol: :lol:
Μάλλον δεν είδες τον αγώνα. Αν τον έβλεπες θα είχες δεί οτι όποτε έφευγε η μπάλα απο τον Ζήκο ή τον Ράμος (συχνά - πυκνά) ο πρώτος που έπεφτε πάνω της ήταν ο Δέλλας.
Δεδομένου τώρα οτι είναι όντως αργός , είναι απορίας άξιο οτι ήταν μέσα σέ κάθε αμυντική φάση. Μάλλον είχε καλή τοποθέτηση... άρα δεν είναι και καλός αμυντικός;
Εντάξει ... είπα και πριν οτι θέλουμε κάποιο καλό αγώνα (καλούς επιθετικούς) για κριτήριο, αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα.
Ο Παπασταθόπουλος χθες, φάνηκε λίγο "μπλοκαρισμένος" αλλά το τι μπορεί να κάνει , το έδειξε σε μια κόντρα επίθεση του Λεβαδειακού που ήρθε απο πίσω, πέρασε τον επιθετικό και του πήρε απλά την μπάλα!!!!! Μην ξεχνάμε οτι τώρα τον μάθαμε, είναι 18 στα 19 και τώρα αναπτύσσεται σαν παίκτης.
Αν πάντως εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες για την άμυνα της ΑΕΚ, θα σου πω οτι μετέχω σε αυτό και περιμένω να δώ δείγμα στον Πανιώνιο (να μην ξεχνιόμαστε... ο Πανιώνιος απο το καλοκαίρι και δώθε είναι αήτητος σε Ελλάδα και Ευρώπη).Ομαδάρα δεν είναι ο Πανιώνιος αλλά εχει πολύ καλό σύνολο και μπορεί να κάνει ζημιά σαν τον Άρη , την Λάρισσα και την Ξάνθη.
Για το θέμα με την διαιτησία... τοποθετήθηκα και πριν. Απλά είναι άσχετοι άρα και επικίνδυνοι.
Gandalf
συμφωνω απόλυτα οτι αξιόπιστο δείγμα θα πάρουμε στο παιχνίδι με Πανιώνιο γιατι αν εξαιρέσεις τη Σάλτσουργκ (που δεν ξέρουμε τι ομάδα ειναι) οι ελληνικές ομάδες που έπαιξες έχουν τρομερή δυσκολία στο σκοράρισμα....και γενικά αδυναμία στην ανάπτυξη....ειδικά Βέροια και Λεβαδειακός , στον Ατρόμητο προσπαθεί να φτιάξει κατι ο Ογιος αλλά
ακόμα δεν εχει λύσεις επιθετικά...
ο Ζήκος οντως ηταν σε απελπιστική κατάσταση.....έχανε ολες τις μονομαχίες, πρωτοφανές για Ζήκο....
για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου...ο Δέλλας εχει αντίληψη στις φάσεις σίγουρα...και φυσικά γνωρίζει και μπάλα...δεν ειναι Ανατολάκης....αλλά καλός αμυντικός δεν είναι....μεσα στα πρώτα 5 λεπτά ο Λεβαδειακός έκανε 2-3 κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο κέντρο της άμυνας....(αν και στη φάση με τον μαυρο μαλλον ο Παπασταθόλοπουλος ευθύνεται αν θυμάμαι καλά)....
και μην μου πείτε για Ρόμα...γιατί δεν αποτελεί κριτήριο το αν έπαιξε 10 παιχνιδια με μια Ρόμα, γιατί μην ξεχνάμε οτι και ο Καραγκούνης έπαιξε στην Ίντερ... δεν τον κάνει Ζιντάν....
ο Δέλλας ειναι πολύ καλός για 3άδα στην άμυνα....(έτσι έκανε και τις τέλειες εμφανίσεις στο ευρωπαικό, αν θυμάμαι σωστά και η Ρόμα τότε έπαιζε 3-5-2) δεν μπορεί να παίξει ζώνη σε γραμμή όπως επιβάλλουν τα σύγχρονα προπονητικά συστήματα....
vangelis 64
01/10/2007, 12:36
:
ή τη δεύτερη φαση που βγαινει μονος του σε μια διαλυμένη άμυνα και κανει κατι που κανεις δεν κατάλαβε αν ηταν αδύναμο αποτυχημένο πλασέ ή πάσα???
Έλα τώρα.....το παράχεσες.:rolleyes:
Έλα τώρα.....το παράχεσες.:rolleyes:
ασίστ παντως δεν ειναι....;)
μην τρελαθούμε κιολας...:wave2:
vangelis 64
01/10/2007, 12:43
ασίστ παντως δεν ειναι....;)
μην τρελαθούμε κιολας...:wave2: Να τρελλαθείς...να τρελλαθείς.Γιατί αυτό άκριβώς ήταν.ΑΣΣΙΣΤ!
Αν δεν την κατάλαβες,ή δεν την καλοξέρεις τη μπαλίτσα ή είσαι απλά εμπαθής.:D
Καλά εσύ ασιστ μπορεί να μη ξέρεις και τι είναι οπότε δε τρελαινόμαστε λέγε λέγε...
αυτοί πάντως που χουνε τη στατιστική ...τις μέτρησαν για ασιστ...
..:wave2:
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 12:46
Assist είναι και απο τις καλές μάλιστα.... αν μιλάτε για εκείνη που έβαλε goal ο ramos. Ο Ριβάλντο σηκώνει κεφάλι, βλέπει τον Ράμος απο δεξιά και κάνει προς το τέρμα μπαλιά σε τέτοιο σημείο που να είναι μισό goal.
Αν δεν μιλάτε για αυτήν... για ποιά μιλάτε;
Gandalf
Να τρελλαθείς...να τρελλαθείς.Γιατί αυτό άκριβώς ήταν.ΑΣΣΙΣΤ!
Αν δεν την κατάλαβες,ή δεν την καλοξέρεις τη μπαλίτσα ή είσαι απλά εμπαθής.:D
οκ κατι απο τα 3 συμβαίνει....:wave2:
και η σέντρα ασίστ ε??:eyepop:
blackbusa
01/10/2007, 12:48
καλά μετράτε τα δοκάρια από στημένη φάση για την απόδοση του παίχτη??
ασίστ θεωρείς την σέντρα???:eek:
ΕΛΕΟΟΣΣΣ.....
1.αλλα χεζονται οι αντιπαλοι και μαζευονται λιγο πιο πισω.....
2.και βεβαια ηταν....αφου και μονο τον εβγαλε τον Κονε και γκολ μπηκε.....
3α. η διαλυμενη αμυνα προηλθε απο την σωστη κινηση και ωραια πασα του Μπλανκο....
3β. απο τετοια θεση με το τερματοφυλακα τοσο εξω.....αν ηθελε να το βαλει δεν θα εκανε πλασε αλλα λομπα......απλα αποφασισε νε δωσει το γκολακι στον Ραμος.....φαινεται και η κινηση που κοιταει και πασαρει....τα δικα του γκολακια τα κραταει για αλλους.....:smokin:
Gandalf dr685sm
01/10/2007, 12:48
nope... η σέντρα είναι σέντρα και τίποτα παραπάνω. Το goal το βάζει ο παίκτης που κερδίζει την διεκδίκηση απο την σέντρα για αυτό και δεν την αποκαλούμε assist....:D
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Καλά εσύ ασιστ μπορεί να μη ξέρεις και τι είναι οπότε δε τρελαινόμαστε λέγε λέγε...
αυτοί πάντως που χουνε τη στατιστική ...τις μέτρησαν για ασιστ...
..:wave2:
.....φαντάζομαι εσύ το ποδόσφαιρο το έμαθες στο τμήμα Στατιστικής του Μαθηματικού ε??
καθείστε διαβάστε τις στατιστικές....γιατι το ποδόσφαιρο ειναι δυσκολο να το καταλαβαινεις....
vangelis 64
01/10/2007, 12:51
οκ κατι απο τα 3 συμβαίνει....:wave2:
και η σέντρα ασίστ ε??:eyepop: Ορε παληκάρι μου,για τον Ριβάλντο μιλάμε!:cry: Όχι για τον Κατρακυλάκη.
πού τόνε θυμήθηκα αυτόνε ρε; :look: :look: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
1.αλλα χεζονται οι αντιπαλοι και μαζευονται λιγο πιο πισω.....
2.και βεβαια ηταν....αφου και μονο τον εβγαλε τον Κονε και γκολ μπηκε.....
3α. η διαλυμενη αμυνα προηλθε απο την σωστη κινηση και ωραια πασα του Μπλανκο....
3β. απο τετοια θεση με το τερματοφυλακα τοσο εξω.....αν ηθελε να το βαλει δεν θα εκανε πλασε αλλα λομπα......απλα αποφασισε νε δωσει το γκολακι στον Ραμος.....φαινεται και η κινηση που κοιταει και πασαρει....τα δικα του γκολακια τα κραταει για αλλους.....:smokin:
τελικά αποφασειστε ...η σέντρα ειναι ασίστ???
για να ξέρουν και οι στατιστικολόγοι παραπάνω που να την κατατάξουν....
Ορε παληκάρι μου,για τον Ριβάλντο μιλάμε!:cry: Όχι για τον Κατρακυλάκη.
πού τόνε θυμήθηκα αυτόνε ρε; :look: :look: :lol: :lol: :lol:
παλιά ηταν ο Ριβάλντο....
τώρα ειναι περιφερόμενα αρθριτικά....:lol: :lol:
ενας Μπόβιο πέρσι τον εξαφάνισε σε δύο παιχνίδια.....
μακάρι να παίξει βασικός στο μεταξύ μας παιχνίδι....