PDA

View Full Version : Άλλα φεύγουν κι άλλα μένουν (περί "ζώνης" ο λόγος)..

makis206
12/02/2008, 13:12
...ας κάνουμε τη συζήτηση χωρίς εντάσεις, δεν χρειάζεται να καταλήξουμε σε διαμάχη κι αυτή τη φορά. Σκέψεις κάνω, μην το πάρετε σαν παράπονο.

Και ναιαιαιαιαι, αφορμή στάθηκε το θρεντ στις γενικές με την ζωο-καφεδοκατάσταση που πήρε την άγουσα που προσωπικά δεν με αφορά ούτε έμμεσα αλλά ούτε και άμεσα όμως με κάνει να αναρρωτιέμαι γιατί, όταν τριγύρω "παίζουν" τόσα άσχετα σε ένα φόρουμ που αφορά τη μοτοσυκλέτα...;

"Έχει και γενικό χαρακτήρα το φόρουμ", γι'αυτό αφήνουμε τους ολυμπιακο-παναθηναϊκούς ; Τις πολιτικές συζητήσεις ; Τους Τούρκους ; Τα δάση ; Τα ζωάκια μας ;

Γιατί όχι και αυτό το θρεντ ;

Πείτε μας έστω τι επιτρέπεται και τι όχι ώστε να μη σας βάζουμε συνεχώς να σβήνετε.. τονίζω ότι δεν με ενόχλησε που έφυγε το θρεντ αλλά ας μου λύσει κάποιος την απορία, αν τελικά δεχόμαστε ΚΑΙ γενικές συζητήσεις μέσα στο φόρουμ γιατί αυτή η συγκεκριμένη πήρε τομπούλογλου ;

Δεν θέλετε τέτοιου "γενικού" περιεχομένου συζητήσεις ; Σε τι διαφέρει απ'τις υπόλοιπες "γενικές" ; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν μου ξεφεύγει κάτι στο όλο σκεπτικό.

Το φόρουμ είναι ένα σημαντικό κομμάτι για μένα όπως και για πολλούς από εσάς -φαντάζομαι- και μέσα απ'αυτή τη συζήτηση το μόνο που ευελπιστώ είναι να βγει μια άκρη και να μη μείνει κανείς παραπονεμένος στο τέλος. Γιατί με το σβήσιμο ενός θρεντ κάποιος/κάποιοι μπορεί να μην το παίρνουν τόσο όμορφα όταν βλέπουν τι γίνεται τριγύρω..

Καρδιές δεν χρειάζεται να χαλάσουμε, μπορούμε να μιλήσουμε και χαλαρά.

:beer:

byron
12/02/2008, 14:08
Να προσπαθήσω να σου απαντήσω ρε φίλε....

1) Γιατί έφυγε το συγκεκριμένο; Φυσικά αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι ήταν παντελώς άσχετο, όχι μόνο με την θεματολογία του φόρουμ, αλλά και με τα όποια ενδιαφέροντα μπορούν να έχουν οι χρήστες εκτός μοτοσυκλετας.
Υπάρχει ήδη ένα ποστ στις Γενικές με κατοικίδια που όσοι επιθυμούν βάζουν τις φωτογραφίες απ΄τα ζωάκια τους, σπαμμάρουν κλπ κλπ. Το συγκεκριμένο που σε προβληματισε αφορούσε τι ακριβώς ;; Καφέ μετά κατοικιδίων;

Ελεος ρε παιδιά. Υπάρχουν κάποια όρια που δεν χρειάζεται να τα θέτουν με κανόνες οι mods για να τα καταλάβει κάποιος.

2)Γιατί υπάρχουν ήδη σπαμμοthread. Υπάρχουν μέχρι ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
exoune ginei syzitiseis diafores sto parelthon poy den armozoun se motosykletistika forum, ayto prospathoume siga siga na kopsoume etsi oste pera apo kapoies genikes kai genikologies ola ta ypoloipa na exoun kathara motosykletistiko xaraktira

Ετσι δήλωσε ο Julius.

Σαφώς υπάρχει μια χαλαρότητα στις Γενικές/Ανέκδοτα/Διαμάχες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο καθένας βάζει ότι του ΄ρθει στο κεφάλι. Γιατί αν βάζει ο καθένας ότι του κατέβει, ποια νομίζεις ότι θα είναι η εικόνα του moto.gr στα new posts.?

1. Ψαρεμα σαργού στην τρύπα.
2. Εφυγε ο Φερρέρ και μας άφησε χρόνους
3. Κυνήγι πέρδικας με σφεντόνα
4. Ελεύθερο κάμπινγκ στα Μάταλα
5. Προβατα ΧVII
6. Japan vs Europe part 42
7. Ερχόμαστε απ΄τον Σείριο; Μύθοι και αλήθειες
8. Η χρήση αεροβόλου και τα μυστικά της
9. Φτιάξτε ζαμπονοτυροπιτα στην πεθερά σας
10. Τest DNA και στα άλλα του παιδιά ζητάει ο Πασχάλης.

Φιλικά ρε Μάκη, αλλά το πράγμα ξεφεύγει. Αν κάτσεις να διαβάσεις ένα ένα τα ποστ που γράφονται εδώ, θα σου ανέβει η πίεση. Ας μου εξηγήσει κάποιος πόσο δύσκολο είναι για τον καθένα μας να καταλάβουμε ότι το να μπει για 5η φορά η ιστορία με τον σκοτωμένο μοτοσυκλετιστή είναι ανοησία. Λες και αν χαζεύουμε τις φωτογραφίες συναδέλφων σε τεύχη, προωθούμε την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών. Πόσο γκάου πρέπει να είναι κάποιος για να βάλει video κοπρολαγνίας και να στην λέει και από πάνω ;;;
Για να μην συζητήσουμε για τις διαμάχες. Λές και υπάρχει όρκος αίματος στους προγόνους μας να κατατροπώσουμε τον συνομιλητή για να φύγει με την ουρά στα σκέλια και αν μπορεί κι απ΄το φόρουμ ακόμα καλύτερα. Κόντρα για την κόντρα, διαμάχη για το τίποτα και αν μας την πει και κανένας αρχίζει αμέσως το παραμύθι της λογοκρισίας, της κλικας και της έπαρσης των mod.

Φιλικά πάντα

Βύρων

ΥΓ. Υπάρχει και μια απάντηση του SF που εμένα τουλάχιστον με είχε καλύψει απόλυτα ως χρήστη. Την ξαναβάζω όχι για εσένα Μάκη, αλλά για να ξαναδιαβαστεί απ΄όσους έχουν απορίες. Αν διαφωνεί κάποιος την συζητάμε.
:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Τα ερωτήματα αυτά έχουν ξαναγίνει, κι έχουν απαντηθεί. Αλλά πάμε μια ακόμα...

Το φόρουμ φυσικά και ανήκει σε κάποιον ή κάποιους. Υπάρχει το domain που κάποιος πληρώνει, υπάρχει ο server που κάποιος πληρώνει και 'πληρώνει', και υπάρχει και ο χρόνος που κάποιοι αφιερώνουν ώστε εσύ κι εγώ να έχουμε φόρουμ 24/7. To μηχάνημα, το vBulletin, η βάση δεδομένων... δε λειτουργούν από μόνα τους! Και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν μαζί τον πληθυσμό του.

Κάποιος ή κάποιοι, μια ωραία μέρα αποφάσισαν να κάνουν αυτό το χώρο και αυτό το φόρουμ. Και μόνο το γεγονός ότι κυκλοφορείς ακόμα εδω και φτάνεις στο σημείο να εκφράσεις κάποιο παράπονο, μετά από 2 χρόνια εγγραφής, σημαίνει ότι σου αρέσει έστω και λίγο. Αυτοί λοιπόν που το έφτιαξαν και το διαμόρφωσαν έχουν μια ΑΛΦΑ άποψη για τα πράγματα. Είναι αδύνατο η άποψη αυτή να συμπίπτει με την άποψη των 13000 εγγεγραμμένων. Αν δε σου αρέσει, απλά μετακομίζεις στο παραδίπλα φόρουμ (υπάρχουν πάρα πολλά) και τελειώνει το θέμα. Νομοτελειακά κάθε τέτοιος χώρος θα χρωματίζεται από τη γενική άποψη αυτών που τον διαχειρίζονται, και σε βάθος χρόνου θα φανεί η χρησιμότητα και αξία του (ή όχι).

Το γεγονός ότι σου ψιλοαρέσει είναι αποτέλεσμα του *χρόνου* και *κόπου* διαφόρων διαχειριστών, κατί που δε μπορείς να δεις άμεσα. Για να είναι αυτό το φόρουμ κάτι περισσότερο από ένα ανόητο καφενείο με λαλάκες που γράφουν ό,τι τους καπνίσει, χρειάζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάποιοι βασικοί κανόνες. Υπάρχει το άγραφο "netiquette", κάποιες ποσταρισμένες ανακοινώσεις, και τέλος η κοινή λογική.

Αναπόφευκτα οι 'γραμμένοι' κανόνες εκφράζουν ως ένα σημείο τους διαχειριστές. Αλλά όπως είπαμε και πριν, σε όποιον δεν αρέσουν ...απλά μετακομίζει. Βέβαια, για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ως ελεύθερο φόρουμ τα πάντα (τα σχετικά) είναι ανοιχτά προς συζήτηση. Και αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αλλά αν δε μπει κάποια στιγμή ένα όριο, τότε χάσαμε το νόημα.

Για να μπορεί λοιπόν κανείς να πει ότι αυτό το φόρουμ ΕΧΕΙ νόημα και λόγο ύπαρξης, χρειάζεται μέτρο και στοιχειώδη έλεγχο. Άν κάποιος θέλει να συζητήσει για εργόχειρο, overclocking, μαγειρική, ορειβασία, μακιγιάζ, κτηνοβασία, μπορεί να βρει κάποιο άλλο φόρουμ. Εδώ έχει μοτοσυκλέτες και μοτοσυκλετιστές.

Επίσης για να έχει κάποιος λόγο και κίνητρο να ΞΑΝΑΜΠΕΙ στο φορουμ, καλό θα είναι αυτό (το φόρουμ) να διατηρεί κάποια ουσία. Αν είναι φίσκα σε ερωταποκρίσεις τύπου chat, 100αδες posts με γελάκια και μαλακίες, και γενικώς ότι ασχετοσύνη κατεβαίνει στο κεφάλι καθενός... τότε το φόρουμ θα καταλήξει σε μια παρέα 20 ατόμων και θα πεθάνει γιατί κανείς άλλος δε θα βρίσκει νόημα στο να διαβάζει τις βλακείες των 20.

Αν δε βρίσκεις νόημα στην απαγόρευση περι warez κλπ, προφανώς δε βρίσκεις νόημα στη νομιμότητα γενικότερα, και κάτι μου λέει ότι ούτε πινακίδα έχεις! :D

...αλλά όπως και να'χει, όπως είπαμε εδώ δεν έχει δημοκρατία. Εφόσον η διαχειριση δε θέλει warez, και *έχει προειδοποιήσει*, τότε απλά θα κόβει μηνύματα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Καθένας είναι ελεύθερος να πάει να φτιάξει ένα forum για warez ή ό,τι άλλο θέλει. Αυτό είναι δημοκρατία, όχι το να κάνει ό,τι θέλει εδώ.

Επίσης μηνύματα που απλά ΖΑΛΙΖΟΥΝ τους άλλους γιατί είναι ουσιαστικά chat που θα μπορούσε να έχει γίνει με PM ή email, φυσικά και κοβονται. Βλ. παραπάνω περί ουσίας στο φόρουμ.

Δε γνωρίζω αν κάπου έχουν κοπεί μηνύματά σου, αλλά αν είναι έτσι σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει. Κόβονται καθημερινά ΠΟΛΛΑ ποστ, αλλά ως τώρα δεν υπήρξε κάποιο επίμονο παράπονο. Να θυμίσω ότι κάποιοι χρήστες moto.gr που κάποια στιγμή είδαν ότι αυτός ο χώρος τους *περιορίζει*, έφτιαξαν άλλο φόρουμ. Τι πιο απλό? Γιατί να αλλάξουν οι κανόνες για τους οποίους έχουν παράπονο 10-20 άτομα, ενώ οι υπόλοιπες 100άδες είναι ικανοποιημένοι?

Η διαχείριση αποτελείται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που έχουν κι άλλες δουλειές να κάνουν. Συνεπώς η διαχείριση έχει δικαίωμα ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ να κάνει. Μπορεί κάποιο να το παραδεχτεί και να επανορθώσει, μπορεί και όχι. Απλά και ανθρώπινα όλα.

ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ:

- Ότι *ίσως* τα γούστα σου περί κοινωνικοποίησης διαφέρουν από το μέσο όρο. Δεν είναι φυσικά κακό. Αλλά και ούτε ο μέσος όρος είναι κάτι αμελητέο για εμάς.
- Ότι το φόρουμ αυτό το διαβάζουν κάνε μήνα *ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ* κόσμου (registered & guests), και συνεπώς η διαχείριση έχει μεγαλύτερες ευθύνες απ' όσες φαντάζεσαι.
- Ότι υπάρχει εμπειρία ετών πάνω στην online κοινωνικοποίηση, αλλά και στα fora μοτοσυκλέτας ειδικότερα, και η διαχείριση προσπαθεί να αποφύγει 'ιστορικά' λάθη(!)

Αυτά για την ώρα. Ελπίζω να σε έχω καλύψει. :wave2:

Refs:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11378

$py
12/02/2008, 14:09
Μάκη το σίγουρο είναι ότι θα καταλήξει σε διαμάχη, ενδεικτικό του κλίματος τον τελευταίο χρόνο στο moto.

Η γνώμη μου είναι ότι οι μοντ δικαιολογημένα έχουν χάσει τη μπάλα με τόσο κόσμο και τόσα πολλά ποστ. Η λύση είναι ένας μόνο μοντ για κάθε κατηγορία ακολουθώντας αυστηρά τους κανόνες που θέλουν να χαράξουν οι υπεύθυνοι του site (όποιοι και να είναι αυτοί).

Τώρα για τα γενικά θέματα, η πρέπει να τα κόβουν όλα (ανεξάρτητα από τον δημιουργό του ποστ, γιατί είναι γεγονός ότι υπάρχουν διακρίσεις) η κανένα. Προσωπικά προτιμώ να τα κόβουν όλα ή φτιάξτε μια κατηγορία που να είναι για οτιδήποτε εκτός από μηχανή και αφήστε να γράφει ο καθένας ότι του κατέβει.

Και επιτέλους κάποιοι πρέπει να μάθουν ότι υπάρχει το msn και τα email άμα βαριούνται και θέλουν να περάσουν την ώρα τους.

:wave2:

$py
12/02/2008, 14:15
+1000 στο ποστ του SF ιδιαίτερα στη παρακάτω παράγραφο

" Επίσης για να έχει κάποιος λόγο και κίνητρο να ΞΑΝΑΜΠΕΙ στο φορουμ, καλό θα είναι αυτό (το φόρουμ) να διατηρεί κάποια ουσία. Αν είναι φίσκα σε ερωταποκρίσεις τύπου chat, 100αδες posts με γελάκια και μαλακίες, και γενικώς ότι ασχετοσύνη κατεβαίνει στο κεφάλι καθενός... τότε το φόρουμ θα καταλήξει σε μια παρέα 20 ατόμων και θα πεθάνει γιατί κανείς άλλος δε θα βρίσκει νόημα στο να διαβάζει τις βλακείες των 20.; "

sniper
12/02/2008, 14:36
μια χαρά.....

120311

makis206
12/02/2008, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το συγκεκριμένο που σε προβληματισε αφορούσε τι ακριβώς ;; Καφέ μετά κατοικιδίων;
Ελεος ρε παιδιά. Υπάρχουν κάποια όρια που δεν χρειάζεται να τα θέτουν με κανόνες οι mods για να τα καταλάβει κάποιος.

Βύρωνά μου συμφωνώ και στα λόγια σου και στον Julius αλλά και στου SF, κατάβαίνω απόλυτα τον κόπο που καταβάλετε καθημερινά και χαίρομαι πραγματικά που μετά από κάποια μικρή "κοιλίτσα" ξαναβλέπω το σωστό μοτερέϊσον να επανέρχεται στο φόρουμ ! Ειλικρινά με χαροποίησαν ιδιαίτερα και οι επιλογές που έγιναν στους νέους μοντερέϊτορς αφού βλέπω μέσα απ'το νικνέϊμ τους άτομα σοβαρά, ώριμα (σ'αυτό θα πέσει καζούρα:lol: ), ικανά και με αγάπη γι'αυτό που τους ανατέθηκε να κάνουν !

Ο προβληματισμός ήρθε όμως όταν είδα ένα θρεντ να φεύγει απ'τις γενικές ("Γενικές" λέει ρε'συ Βύρωνα) όταν την ίδια στιγμή βλέπει κανείς στην ίδια κατηγορία -και στην πρώτη σελίδα μάλιστα- κάμποσα θρεντς ακόμα που καμμία σχέση με μοτοσυκλέτα δεν έχουν κι όμως βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. Υπάρχουν και στις διαμάχες τα ποδοσφαιρικά για παράδειγμα, ποτέ δεν μ'ενόχλησαν όμως υπάρχουν όπως υπήρξε κι εκείνο το θρεντ !

Και ξαναλέω, δεν έχω κανένα πρόβλημα που έφυγε και σε καμμία περίπτωση δεν ζητάω να φύγουν και τ'άλλα -κατ'εμέ- "άσχετα". Ουσιαστικά δεν ζητάω τίποτα, μια κουβέντα άνοιξα κι ευχαριστώ που απάντησες.

SF
12/02/2008, 14:57
:D

120312

SF
12/02/2008, 14:58
Το ότι κόβεται μόνο το 1% των ποστς και χρηστών που θα έπρεπε, είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία...

el_hymador
12/02/2008, 15:04
Το θεμα εχει συζητηθει ξανα πολλακις

αλλα απο το ''οτιδηποτε δεν εχει σχεση με μοτοσικλετα κοβεται'' μεχρι το chat room του MAD TV υπαρχει τεραστια διαφορα.

ποσοι ειναι οι ενεργοι χρηστες; αυτοι που μπαινουν καθημερινα για να γραψουν και μετεχουν στις διαφορες συζητησεις μοτοσικλετιστικου η μη περιεχομενου;

100; 150; 200; δεν νομιζω να ειναι παραπανω...

αυτοι λοιπον μπηκαν ειδαν και αραξαν...τουλαχιστον εγω οταν μπηκα πριν δυο χρονια την ιδια κατασταση συναντησα. Χαβαλες αλλα και σοβαρες συζητησεις σε μοτοσικλετιστικα και μη μοτοσικλετιστικα θεματα.

Αυτοι οι 200 λοιπον ειναι που κρατουν ''ζωντανο'' το Moto.gr. Και μεταξυ αυτων των 200 ατομων εχουν αναπτυχθει διαπροσωπικες σχεσεις δικτυακες η μη, που βγαινουν και στο forum.

Δεν καταλαβα γιατι ειναι τοσο δυσκολα κατανοητο αυτο.

Αν οι ιδιοκτητες του moto.gr δεν γουσταρουν την εικονα που εχει διαμορφωθει απο τα 200 αυτα ατομα λοιπον, μπορουν και ειναι δικαιωμα τους να την αλλαξουν.

Και μετα απο την αλλαγη ειναι σιγουρο πως θα προσελκυθει μια νεα ομαδα 200 ατομων που θα γουσταρουν την νεα εικονα του Moto.gr και ισως καπου-καπου γκρινιαζουν για τα καθημερινα τεκταινομενα.

Ο οποιοσδηποτε απο εμας, αφου μας θεωρω τους παροντες ενεργους χρηστες αυτου του Forum, εχουμ συμβαλει στην διαμορφωση της τωρινης εικονας. Αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο. Δεν χρειαζεται poll για να καταλαβεις αν σου αρεσει αυτη η κατασταση η οχι...και μονο που συμμετεχεις σημαινει οτι σου αρεσει.

Ειναι σιγουρο οτι πολλα ατομα (και απο οτι γνωριζω απο τα ιδρυτικα μελη) εχουν δυσαερστηθει απο αυτο που ειναι σημερα το moto.gr

Ομοιως και εμενα δεν θα μου αρεσε μια αλλαγη πλευσης, αλλα θα την αποδεχομουνα, θα επαιρνα τα μπογαλακια μου και θα πηγαινα σε αλλη παραλια.

πολυ απλα ειναι τα πραγματα.

Οποτε το να καταδεικνυουμε συγκεκριμενα -και ατυχη- Posts ως την αιτια του κακου δεν νομιζω οτι αποτελει λυση.

byron
12/02/2008, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ο προβληματισμός ήρθε όμως όταν είδα ένα θρεντ να φεύγει απ'τις γενικές ("Γενικές" λέει ρε'συ Βύρωνα) όταν την ίδια στιγμή βλέπει κανείς στην ίδια κατηγορία -και στην πρώτη σελίδα μάλιστα- κάμποσα θρεντς ακόμα που καμμία σχέση με μοτοσυκλέτα δεν έχουν κι όμως βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. Υπάρχουν και στις διαμάχες τα ποδοσφαιρικά για παράδειγμα, ποτέ δεν μ'ενόχλησαν όμως υπάρχουν όπως υπήρξε κι εκείνο το θρεντ !

Ρε Μάκη....:lol:
Υπάρχει μια ελευθερία στις Γενικές, αλλά η δημιουργία παράπλευρου (άσχετου) thread είναι πλεονασμός.
Mea culpa. Θα μπορούσα να το είχα συγχωνεύσει όπως έκανα στο thread του alximisti. Ηδη η δημιουργός έγραψε ποστ στα «Κατοικίδια» για να πάτε για καφέ. Πάρε τη σαύρα σου και ανέβα
:lol:

makis206
12/02/2008, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε Μάκη....:lol:
Υπάρχει μια ελευθερία στις Γενικές, αλλά η δημιουργία παράπλευρου (άσχετου) thread είναι πλεονασμός.

Τέλος, καλύφτηκα ! Εγώ τουλάχιστον. :beer:

Γι'αυτό με τη σαύρα κάνω τον κινέζο αλλά επιφυλάσσομαι για την ετήσια εκδρομή !:evil:

:lol: :beer:

caesarsk
12/02/2008, 19:16
να πω τωρα και εγω την νταλακια μου...

Σε ένα μοτοσυκλετιστικό φορουμ όταν θα μπει κάποιος θα μπει για να βρει πληροφορίες ή να συζητήσει για καποιο μοτοσυκλετιστικό θέμα

Από την άλλη για αρκετό κόσμο το φορουμ είναι και το καθημερινό του καφενείο

Στο advrider ένα forum με 130000 μέλη και online ταυτόχρονα περίπου στα 500 βρήκαν την λύση

Το advrider καθαρά ειναι μοτοσυκλετιστικό forum, οποιαδήποτε εκτροπή απο το θέμα κατευθείαν κόβεται....Ταυτότοχρονα όμως υπάρχει ένα link πάνω στα εργαλεία όπως το π.δ. μελους που εχουμε εμείς και λέει Υο Μamma.....ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ....μήπως να το βλέπαμε τελικά ως λύση????

p@nos
13/02/2008, 06:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
να πω τωρα και εγω την νταλακια μου...

Σε ένα μοτοσυκλετιστικό φορουμ όταν θα μπει κάποιος θα μπει για να βρει πληροφορίες ή να συζητήσει για καποιο μοτοσυκλετιστικό θέμα

Από την άλλη για αρκετό κόσμο το φορουμ είναι και το καθημερινό του καφενείο

Στο advrider ένα forum με 130000 μέλη και online ταυτόχρονα περίπου στα 500 βρήκαν την λύση

Το advrider καθαρά ειναι μοτοσυκλετιστικό forum, οποιαδήποτε εκτροπή απο το θέμα κατευθείαν κόβεται....Ταυτότοχρονα όμως υπάρχει ένα link πάνω στα εργαλεία όπως το π.δ. μελους που εχουμε εμείς και λέει Υο Μamma.....ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ....μήπως να το βλέπαμε τελικά ως λύση????

Αν γινοταν κατι τετοιο θα εδιωχνε πολυ κοσμο απο το forum...

Δεν ειναι τυχαιο,που οι γενικες εχουν περισσοτερα μηνυματα απ'οτι ολες οι υπολοιπες κατηγοριες μαζι...

Αυτο παει να πει οτι ο κοσμος τις γουσταρει τις γενικες,του αρεσει με λιγα λογια η ατμοσφαιρα του καφενειου που επικρατει.

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τις γενικες,να υπαρχει ελευθερια να ποσταρει ο καθενας οτι θελει απο μαγειτικη μεχρι ψαρεμα και πλεξιμο...
Υπαρχει αυτο το αλλαλουμ στην καθημερηνοτητα του ελληνα βρε παιδι μου:lol:

Απλα αυτο που θα επρεπε να γινει θα ηταν να οργανοθουν καλυτερα οι υπολοιπες κατηγοριες(δουλεια των μοντς,και ειναι και αρκετη)...

caesarsk
13/02/2008, 08:08
Δηλαδή για να καταλάβω....θα έφευγε αρκετός κόσμος που αντί να είχε την Κατηγορία Γενικές θα είχε ένα ολόκληρο υποφόρουμ???

Γιατι??

Επειδή στις ΄Γενικές φαίνεται μπροστά...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω τα αυτονόητα για τους υπόλοιπους...Κάτι φταίει μάλλον σε εμένα γιατί δεν μπορεί να είμαι ισιος εγώ και στραβός ο γυαλός!!!

Δηλαδή θέλουμε να δίνουμε το πρωι στο πληκτρολόγιο μας www.moto.gr για να μπούμε σε Μοτοσυκλετιστικό site-forum. Αλλά πρώτα θα περάσουμε από τις Γενικές για να δούμε αν την είπε ο χ στο ψ και αν άνοιξε το Πρόβατα 3000!!!

Αντίθετα δεν θέλουμε να μπαίνουμε στο moto.gr και να βλέπουμε τα πάντα σε σχέση με την μοτοσυκλέτα, και όταν θέλουμε να πούμε και την νταλακία μας να πατάμε ένα κουμπάκι (link) και να βρισκόμαστε στο αγαπημένο μας καφενείο...

ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΖΙ!!!!!

ΌΚ....μπορεί και να και να έχω άδικο, μπορεί και να έχετε δίκιο!

p@nos
13/02/2008, 08:26
αν σε ενδιαφερει αποκληστικα η μοτοσυκλετα απλα μην πατας τις γενικες...

τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου επι του θεματος...

τωρα βεβαια αν ηταν και η πλατφορμα του μοτο λιγο πιο εξεληγμενη θα υπηρχε μεγαλητερη ανεση στην αναγνωση νεων μηνυματων...

eroden
13/02/2008, 09:13
Eπειδη βλεπω οτι εγινε ολοκληρο θεμα για το τιποτα, απαντω για
να ξεκαθαρισω την θεση μου.
Ειμαι καινουργια στον χωρο, δεν ξερω ολους τους κανονες απ'εξω
για να τους εχω εμπεδωσει, ομως αναρωτιεμαι γιατι χαρακτηριστηκε
ακαταλληλο το τοπικ, απο την στιγμη που καποιοι απο δω μεσα
μπορει και να ενδιαφερονταν , αυτοι που δεν ας μην απαντουσαν, ουτε
χρειαζεται καμια ιδιαιτερη κριτικη.
Προσωπικα η προθεση μου ηταν καθαρα φιλικη λογω του οτι δεν σας
ξερω ακομη, και λογω του οτι δεν εχω μηχανη ακομη.
Πολλοι μπορει να σας δινετε η λανθασμενη εντυπωση τι θελω εγω εδω
μεσα αφου δεν εχω. Δε νομιζω ομως οτι καποιος που δεν ειναι κατοχος
αλλα ειχε/εχει καποια σχεση με αυτες και θελει να ξανα αποκτισει επαφη
με το αντικειμενο αυτο να μην του δινεται η ευκαιρια.

makis206
13/02/2008, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από eroden
Eπειδη βλεπω οτι εγινε ολοκληρο θεμα για το τιποτα, απαντω για
να ξεκαθαρισω την θεση μου.

Δεν έγινε και τόσο σοβαρό θέμα ώστε να επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για κάτι, κουβεντούλα κάνουμε, όλοι πιστεύω ότι κατάλαβαν την πρόθεσή σου απ'την αρχή.:winka:

eroden
13/02/2008, 09:22
Δεν έγινε και τόσο σοβαρό θέμα ώστε να επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για κάτι, κουβεντούλα κάνουμε, όλοι πιστεύω ότι κατάλαβαν την πρόθεσή σου απ'την αρχή.:winka:

Προς αποφυγη παρεξηγησεων απαντησα, γιατι μερικες φορες δημιουργουνται
απ το τιποτα.
Σε ευχαριστω παντως που το εθεσες ως θεμα.:)

makis206
13/02/2008, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από eroden
Σε ευχαριστω παντως που το εθεσες ως θεμα.:)

Δεν κάνει τίποτα, εγώ απλώς αναρρωτήθηκα γιατί έφυγε το συγκεκριμένο όταν ταυτόχρονα στις γενικές υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν άσχετα θέματα με τις μοτοσυκλέτες αλλά τα παιδιά φρόντισαν να μου το εξηγήσουν και το κατάλαβα όπως ελπίζω να το κατάλαβαν όλοι όσοι πιθανόν αναρρωτήθηκαν μαζί με μένα.

Ουσιαστικά έπρεπε να το είχα καταλάβει απ'την αρχή αλλά είναι και λίγο βραδύκαυστο το ποταμοχάλικο που καίω..:lol:

Όλα καλά :beer: :beer:

ronin1
13/02/2008, 15:42

:beer: :beer:

Akatanomastos
14/02/2008, 03:50
ετσι ειναι στη ζωη μακη, αλλοι φευγουν και αλλοι μενουν:(

και πολλες φορες φευγουν αυτοι που θελαμε να μεινουν

makis206
14/02/2008, 07:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
:beer: :beer:

Γεια σου ρε Γιάννη :beer: :beer:

makis206
14/02/2008, 07:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ετσι ειναι στη ζωη μακη, αλλοι φευγουν και αλλοι μενουν:(
και πολλες φορες φευγουν αυτοι που θελαμε να μεινουν

Σωστό κι αυτό αλλά εκτοξεύει την κουβέντα σε άλλη μήκη και πλάτη !:uplate: :lol:

rsp
15/02/2008, 12:41
Ειμαι αυτο το συντομο διαστημα μοντ στο μοτο, απο την πρωτη μερα επαθα σοκ απο το ογκο δουλειας που προκυπτει καθημερινα απο ανθρωπους που τελικα εχουν σαν σκοπο της ζωη τους το να χαλανε αυτο το φορουμ, δεν εξηγητε αλλιως...Δεν θα δωσω παραδειγματα για να μην γινει προσωπικο το θεμα, οπως και ξεκαθαριζω οτι δεν μιλαω για την κοπελα και το τοπικ που εβαλε...Αλλα ρε παιδια, ολοι μαζι ας κανουμε μια προσπαθεια να ειναι ενα καλο φορουμ και μην πνιγομαστε...

Αποψη μου, πρεπει να κοβοντε πολλα παραπανω στο μοτο....Οτι δεν εχει να κανει με μοτοσυκλετα να φευγει!!

Συνταγες, πολιτικα, κοινωνικα θα επρεπε να φευγουν αμεσως!!:wave2:

zephyr1
15/02/2008, 12:47
Μοντ εισαι στειλτα.:confused:

rsp
15/02/2008, 14:17
Μακαρι να ηταν τοσο απλο!!

Uriah Heep
16/02/2008, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Συνταγες............. θα επρεπε να φευγουν αμεσως!!

Πρόσεξε, γιατί η στήλη των συνταγών έχει φανατικούς αναγνώστες...
...και ένα περιοδικό, μία εκπομπή και μοιραία ένα φόρουμ χωρίς συνταγές μαγειρικής, θα φάνταζε σχεδόν ...αναξιοπρεπές!

Άλλωστε η στήλη μου διακρίνεται ..."περί την εντιμότητά της"! Σερβίρει γιαουρτλού κεμπάπ υπό μορφή συνταγής μαγειρικής...

...και όχι μοτοσυκλετιστικό χυλό, σε μορφή γιαουρτλού κεμπάπ!

:beer: :beer: :beer:

stefanos
16/02/2008, 13:38
Οι μοτοσυκλετιστές είναι πολύπλευρες προσωπικότητες
:p
και με πολλά ενδιαφέροντα.
Βέβαια φαντάζομαι οτι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να είσαι mod σε τέτοια κατάσταση.