View Full Version : ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ......
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σύντεκνε σόρρυ αλλά λες μαλακίες...
Τι εγινε ρε μακη???
Αρχισες και συ τις συνηθειες των αλλων??
Η μηπως και εσυ εχεις ταινια και νομιζεις οτι ειναι ωραια????
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 01:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
τι μ@λ@κιες αυτα τα πολύχρωμα!!
:sick:
Ναι τωρα λετε οτι ειναι μαλακιες....
Η ταινιες ειναι μονο η αρχη....
Σε λιγο σας βλεπω να μου φορατε και αυτα τα λαστιχακια λεγοντας:
''Στα @@ μας τι λες σουζουκακια εμας μας αρεσουν.....λες μαλακιες....ειναι οντως ομορφα''
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bentouza
15/02/2008, 02:16
7 σελιδουλες ηδη για μια παπαρια
:rotflmao:
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 02:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
παπαρια
:rotflmao:
=ΤΑΙΝΙΕΣ
Akatanomastos
15/02/2008, 03:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
[/B]
SUZUKAKIA εισαι ΓΙΑ - ΜΑΠΕΣ οπως λεει και στην φωτο
makis206
15/02/2008, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Συντεκνε :eyepop: βριζεις χωρις emoticon :eek: , τα πραγματα ειναι σοβαρα.:alien:
Είχα να μπω 4 ώρες και το πρώτο που διάβασα μετά το διάλειμμα ήταν αυτό !:o
:a05:
:lol:
makis206
15/02/2008, 07:12
Τι εγινε ρε μακη???
Αρχισες και συ τις συνηθειες των αλλων??
Η μηπως και εσυ εχεις ταινια και νομιζεις οτι ειναι ωραια????
Χαρούλη το να μπω σε ένα χώρο που έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες αλλά και τη διάθεση να με φιλοξενίσει το εκτιμώ πάρα πολύ και σε περίπτωση που δεν μου αρέσει λέω ένα ευγενικό ευχαριστώ για την φιλοξενία και την κάνω απο'κεί μέσα.
Το να μπω όμως, να μη μου αρέσει και ν'αρχίσω να λέω νούμερα τους μισούς απ'αυτούς που το κρατούσαν ζωντανό τόσο καιρό το βλέπω μαλακία. Άποψή σου βέβαια και σεβαστή, σεβάσου όμως και τη δική μου όταν διαβάζω τέτοια πράγματα.. Χαβαλές ; Υπάρχει και ομορφότερος τρόπος να γίνει.:winka:
Ταινίες δεν έχω και δεν θα βάλω αν και μου πέρασε απ'το μυαλό :lol:
Ναι ρε φιλε...ετσι ειχα πει...
Αλλα μετα π καταλαβα και μου ειπαν κ ολασ τι νουμερα ειναι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειπα να ξαναμπω χωρις να δινω σημασια και διασκεδαζοντας το....:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΝΕΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛ@Κ@Σ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΛΕΜΕ ΓΚΕΚΕ?:a018:
Ναι ρε φιλε...ετσι ειχα πει...
Αλλα μετα π καταλαβα και μου ειπαν κ ολασ τι νουμερα ειναι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειπα να ξαναμπω χωρις να δινω σημασια και διασκεδαζοντας το....:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:a28:
Ναι τωρα λετε οτι ειναι μαλακιες....
Η ταινιες ειναι μονο η αρχη....
Σε λιγο σας βλεπω να μου φορατε και αυτα τα λαστιχακια λεγοντας:
''Στα @@ μας τι λες σουζουκακια εμας μας αρεσουν.....λες μαλακιες....ειναι οντως ομορφα''
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εσυ μην βαλεις ταινιες! κ αν εμεις σου χαλαμε την αισθητικη να μην κυκλοφορεις για να μη μας βλεπεις
Εγώ είμαι σίγουρος οτι ο σουτζουκάκιας φοράει ταινίες στο παπάκι του...Είναι κρυφοταινίας...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εσυ μην βαλεις ταινιες! κ αν εμεις σου χαλαμε την αισθητικη να μην κυκλοφορεις για να μη μας βλεπεις
+ 620 :smokin:
makis206
15/02/2008, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Είναι κρυφοταινίας...:D
Σκηνοθέτης ;:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ είμαι σίγουρος οτι ο σουτζουκάκιας φοράει ταινίες στο παπάκι του...Είναι κρυφοταινίας...:D
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Re pedes tetoia thematqa mono me humor prepei na antimetopizonte leme
valte ligo humor sthn zoh sas re, einai kalytera na koitas thn othoni kai na xamogelas apo to na eisai etoimos na tis rikseis mpounia
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
valte ligo humor sthn zoh sas re, einai kalytera na koitas thn othoni kai na xamogelas apo to na eisai etoimos na tis rikseis mpounia
Σωστόστ...Εξάλλου είναι μικρός ακόμα...αργότερα θα καταλάβει την άξία μιας ταινίας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σωστόστ...Εξάλλου είναι μικρός ακόμα...αργότερα θα καταλάβει την άξία μιας ταινίας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+10000
eipame 4 aloga (se kathe troxo re giati exo valei kai apo tis dyo meries)
:beer:
xik
Μου ειπε ενας φιλος, που το συζηταγε με τον ξαδερφο του, που το συζηταγε με ενα μεγαλο πιλοτο στην καφετερια, οτι αν βαλεις λεει ταινια, ανακλαστικη νομιζω την ειπε, στο δοχειο των υγρων φρενων, αυξανεται η αποδοτικοτητα των φρενων κατα 32%
:eyepop: :eyepop:
ειναι αληθεια;
κ αν ειναι [που σιγουρα ειναι γιατι ο ξαδερφος μου ειναι μεγαλος μαγκας κ ολοι οι φιλοι του ειναι οδηγαρες] τοτε γιατι δεν μας το λενε;
κ ενταξει οι εταιρειες, εχουν συμφερον.
εσεις εδω μεσα γιατι κανετε την παπια;
τα παιρνετε ε;
ε λοιπον φτου σας
:mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Μου ειπε ενας φιλος, που το συζηταγε με τον ξαδερφο του, που το συζηταγε με ενα μεγαλο πιλοτο στην καφετερια, οτι αν βαλεις λεει ταινια, ανακλαστικη νομιζω την ειπε, στο δοχειο των υγρων φρενων, αυξανεται η αποδοτικοτητα των φρενων κατα 32%
ειναι αληθεια;
κ αν ειναι [που σιγουρα ειναι γιατι ο ξαδερφος μου ειναι μεγαλος μαγκας κ ολοι οι φιλοι του ειναι οδηγαρες] τοτε γιατι δεν μας το λενε;
τα παιρνετε ε;
ε λοιπον φτου σας
:sad: Συγγνώμη... δεν γνώριζα πως δεν το ξέρεις...:sad:
Τα υπόλοιπα με π.μ:o
makis206
15/02/2008, 09:01
τα παιρνετε ε;
ε λοιπον φτου σας
Λοιπόν πάρε άλλο ένα tip για να μη λες δηλαδή:
Η ταινία κάνει πολύ καλή δουλειά και στη σύνδεση του κυλίνδρου με τον κορμό, σταματάει τη διαρροή λαδιού που δημιουργεί η καμμένη φλάντζα :smokin:
:lol: :lol:
Λοιπόν πάρε άλλο ένα tip για να μη λες δηλαδή:
Η ταινία κάνει πολύ καλή δουλειά και στη σύνδεση του κυλίνδρου με τον κορμό, σταματάει τη διαρροή λαδιού που δημιουργεί η καμμένη φλάντζα :smokin:
εισαι χαζος.... :D
κ πως θα γλυτωσεις την καμμενη φλατζα;
απλο.
Βαζεις ταινια κ καλυπτεις την μιση εξατμιση. Προσοχη. Οχι ολη. Απο καπου πρεπει να βγαινουν τα καυσαερια. Απλα καλλυπτοντας τη μιση, δημιουργεις αρκετο back pressure κ επιτυγχανεις καλυτερη καυση... Μου το ειπε ενας yoda μαστορας κατω απο το πηλιο
:smokin:
ειναι αληθεια;
τα παιρνετε ε;
ε λοιπον φτου σας
nai re den to ikseres??? ti douleia nomizeis oti kanoune rre sto brake shop px???
pas les den pezei to mprstino..... sou vazei kana metro autokolito........ terma ta vasana, AGGIRA, endo me to ena daxtylo
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ DVD H VCR ΛΕΜΕ.:lol: :lol:
makis206
15/02/2008, 09:19
εισαι χαζος.... :D
κ πως θα γλυτωσεις την καμμενη φλατζα;
Μωρέ κουζουλέ και γιατί να τη γλυτώσεις τη φλάντζα, ασ'την ως έχει και πράξε ως εξής:
Παίρνεις το ρολό της ταινίας κι αρχίζεις να την κολλάς περιμετρικά του κυλίνδρου ακριβώς πάνω στη σύνδεση με τον κορμό, κάνε όσες περιστροφές χρειάζεται για να υπάρξει η απόλυτη στεγανοποίηση κι αυτό είναι όλο !
Αφού υπάρχει ο ίζι γουέϊ εσύ γιατί ψάχνεις τον χαρντ ; :a21:
Αχ αχ εσείς οι νεολαίοι...:rolleyes:
Άσε που θα έχεις και φωσφορίζων κυλινδράκι σπέσιαλ μετά, για V2 προτείνω διαφορετικά χρώματα ταινιών ανα κύλινδρο, παίξτε με τους συνδιασμούς, πειραματιστείτε ! :smokin:
Λοιπόν το θέμα έχει ξεφύγει ...γι' αυτό
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ στα τεχνικά!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
15/02/2008, 09:27
Λοιπόν το θέμα έχει ξεφύγει ...γι' αυτό
να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ στα τεχνικά!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φυρί φυρί το πας να μας δέσουν το στόμα με ταινία !:eek:
(και τα δάχτυλα):rotflmao:
επειδη το θεμα παει να ξεφυγει στα τεχνικα κ εδω ασχολουμαστε με αισθητικες παρεμβασεις..
αν βαλεις κροσια τα γκριπ...
δινουν τιποτα;
παρακαλω με στοιχεια κ δυναμομετρησεις, οχι αερα πατερα
επισης παιζει ρολο το μηκος τους;
το χρωμα;
το υλικο;
επισης απο εγκυρες πηγες εμαθα οτι πολλοι κατοχοι suzuki με κομμενο πλαισιο, το επισκευαζουν με ταινια. Κ αν περασεις με ταινια ολες τις κολλησεις, τοτε το αποτελεσμα ειναι πολυ .. γουαου..
:wacko:
makis206
15/02/2008, 09:31
επειδη το θεμα παει να ξεφυγει στα τεχνικα κ εδω ασχολουμαστε με αισθητικες παρεμβασεις..
αν βαλεις κροσια τα γκριπ...
δινουν τιποτα;
Πως αμέ ;
Ένα ωραιότατο γαϊτανάκι μέρες πού'ναι
:lol: :rotflmao:
για V2 προτείνω διαφορετικά χρώματα ταινιών ανα κύλινδρο, παίξτε με τους συνδιασμούς, πειραματιστείτε ! :smokin:
Aν είναι αερόψυκτο συνιστάτε τη χρήση ταινίας διαφορετικού χρώματος σε κάθε πτερύγιο;:look:
...Kαι φυσικά κάθε μοτοσυκλετιστής που έχει βάλει ταινία στις ρόδες του και όπως προέκυψε και σε άλλα σημεία της μηχανής του , σεβόμενος του έαυτου(και των άλλων συναδέλφων) του δε θα πρέπει να παραλείψει να είναι και αναλόγως εξοπλισμένος!! :nono:
120560
makis206
15/02/2008, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Aν είναι αερόψυκτο συνιστάτε τη χρήση ταινίας διαφορετικού χρώματος σε κάθε πτερύγιο;:look:
Εγώ το συνιστώ, εσύ το κάνεις ;:lol:
Bεβαίως! Αν βρω κανέναν που να έχει αερόψυκτο θα του το κάνω! :o
:lol: :lol: :lol:
el_hymador
15/02/2008, 10:18
Και επισης αν εχεις ταινια στο εντερο αδυνατιζεις...
Facts:
-Στο Αρκανσο των ΗΠΑ, το 1995 εμφανιστηκε ο ELVIS με φαβοριτες απο ταινια και ερμηνευσε το Jailhouse Rock σε ενα σιλο καλαμποκιου
-Υπαρχει μια μυστικηστικη καστα, οι Ιλουμι-ταινιατοι, που γνωριζουν ενα - δυο πραγματα περισσοτερα απο τον Μακη
-Ο Χριστος δεν σταυρωθηκε....δεθηκε με ταινια πανω σε μια μεγαλη ζαντα
-Ταινια τεχνας κατεργαζεται
-Το ακρωτηριο Ταιναρο στην Πελοποννησο ειναι τοπος λατρειας για ευνοητους λογους.
-Με την ταινια θεραπευεται η ποδαγρα
-Η εκφραση οτι ''αυτος καραταει τα-ινια'' δεν ειναι καθολου τυχαια
-Ταινια (τ=19)+(α=1)+(ι=9)+(ν=13)+(ι-9)+(α=1) = 52 αρα 5+2=7 =σημαντικος και ιερος αριθμος στον Ιουδαϊσμο,στην καμπαλα, στην τραμπαλα και στην κουνια-μπελα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Και επισης αν εχεις ταινια στο εντερο αδυνατιζεις...
Facts:
-Στο Αρκανσο των ΗΠΑ, το 1995 εμφανιστηκε ο ELVIS με φαβοριτες απο ταινια και ερμηνευσε το Jailhouse Rock σε ενα σιλο καλαμποκιου
-Υπαρχει μια μυστικηστικη καστα, οι Ιλουμι-ταινιατοι, που γνωριζουν ενα - δυο πραγματα περισσοτερα απο τον Μακη
-Ο Χριστος δεν σταυρωθηκε....δεθηκε με ταινια πανω σε μια μεγαλη ζαντα
-Ταινια τεχνας κατεργαζεται
-Το ακρωτηριο Ταιναρο στην Πελοποννησο ειναι τοπος λατρειας για ευνοητους λογους.
-Με την ταινια θεραπευεται η ποδαγρα
-Η εκφραση οτι ''αυτος καραταει τα-ινια'' δεν ειναι καθολου τυχαια
-Ταινια (τ=19)+(α=1)+(ι=9)+(ν=13)+(ι-9)+(α=1) = 52 αρα 5+2=7 =σημαντικος και ιερος αριθμος στον Ιουδαϊσμο,στην καμπαλα, στην τραμπαλα και στην κουνια-μπελα.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
15/02/2008, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν μας βλεπει...εχει πεταχτει να πιει ιταλικο καφε με τις φιλες του τις μ@@ναρες...για όσους θυμούνται το σχετικό ποστ!!
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
δεν μας βλεπει...εχει πεταχτει να πιει ιταλικο καφε με τις φιλες του τις μ@@ναρες...για όσους θυμούνται το σχετικό ποστ!!
:a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021:
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΕΡΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021:
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΕΡΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειδες για να μην "βαζουν ταινιες στις ζαντες τους" τι μ@@ναρες που ειναι
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 17:34
Χαρούλη το να μπω σε ένα χώρο που έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες αλλά και τη διάθεση να με φιλοξενίσει το εκτιμώ πάρα πολύ και σε περίπτωση που δεν μου αρέσει λέω ένα ευγενικό ευχαριστώ για την φιλοξενία και την κάνω απο'κεί μέσα.
Το να μπω όμως, να μη μου αρέσει και ν'αρχίσω να λέω νούμερα τους μισούς απ'αυτούς που το κρατούσαν ζωντανό τόσο καιρό το βλέπω μαλακία. Άποψή σου βέβαια και σεβαστή, σεβάσου όμως και τη δική μου όταν διαβάζω τέτοια πράγματα.. Χαβαλές ; Υπάρχει και ομορφότερος τρόπος να γίνει.:winka:
Ταινίες δεν έχω και δεν θα βάλω αν και μου πέρασε απ'το μυαλό :lol:
Μα δεν ειπα οτι δεν μ αρεσει απλα μερικοι (οχι ολοι και ειδικα με εσενα για πχ δεν εχω προβλημα) ειναι καπως .....ξερεις.....τους λες κατι και αρχιζουν τα δικα τους......και αν ειχαν δικιο θα χαν και επιχειρηματα.....δεν θα καθοταν να λενε αυτα που λενε.....ετσι????
Εδω ο αλλος δεν ξερει τι να πει και καθετε ακομα μετα απο 2 μηνες και μου χτυπαει το καφε με τις ιταλιδες......ετσι ειναι μερικοι οπως ξαναπα δεν εχουν τι να πουνε.........μαλλον ακομα το σκευτεται......
Παντος πολυ το σοβαρευετε το πραμα......cool!!!!!!!δεν σας εβρισα την μανα......την ταινια σας εβρισα........:lol: :lol:
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 17:36
Λοιπον για να σας βοηθησω μιας και δεν εχετε παλι τι να πειτε.........
Εκανα λαθος και αντι για μουναρες εγραψα μουνΕρες....
Αντε.......
Πιαστειτε παλι σε αυτο και κοροιδεψτε....
Ετσι και αλλιως δεν εχετε και τπτ αλλο να πειτε:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 17:39
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Και γω για γελιο το ξεκινησα αλλα το πηραν στα σοβαρα οι τυποι.....
Μηπως επειδη καταλαβαν την .... κακογουστια τους?????
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αντε ρε ξεκολειστε.......δειτε τις φωτο μου εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52375&perpage=15&pagenumber=5 και πειτε τπτ να γελασουμε να δω και το δικο σασ χιουμορ
αντε αντε αντε ξεκολατε........πλακα να γινετεεεεεεεεε.......
Και γω για γελιο το ξεκινησα αλλα το πηραν στα σοβαρα οι τυποι.....
Μηπως επειδη καταλαβαν την .... κακογουστια τους?????
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αντε ρε ξεκολειστε.......δειτε τις φωτο μου εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52375&perpage=15&pagenumber=5 και πειτε τπτ να γελασουμε να δω και το δικο σασ χιουμορ
αντε αντε αντε ξεκολατε........πλακα να γινετεεεεεεεεε.......
.....ΠΑΛΙΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ.....
ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΙΑΖΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΣ .....ΕΝΤΑΞΗ
ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ....
ΑΜΑΝ ΠΙΑ....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 19:12
.....ΠΑΛΙΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ.....
ΑΜΑΝ ΠΙΑ....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε επιτελους ξεκολησατε......(οντως ομως του πανε οι ζαντες ε?????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
o μεγαλος karydas παλι ελυσε το προβλημα για οσους ενδιαφεροντε(suzukakias) εχω ταινιες διαφανες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: απλα πρεπει να πλυνεις καλα τις ζαντες σου πριν τις βαλεις και φοβαμε οτι απο το πολυ νερο θα σου σκουριασουν οποτε αστο....
SUZUKAKIAΣ
19/04/2008, 03:43
ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ????
:lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
makis206
19/04/2008, 21:50
ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ????
:lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
Άει απο'δώ χάμω ρε όργιο !:lol: :lol: :rotflmao:
SUZUKAKIAΣ
20/04/2008, 00:44
Άει απο'δώ χάμω ρε όργιο !:lol: :lol: :rotflmao:
Ασε καταλαβα..
:a14:
liakaros
20/04/2008, 02:49
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΜΥΤΕΡΑ ....
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΥΛΟΠΑΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΔΙ ΑΠ ΕΞΩ.....
Μλκ μου αυτη η παρομοιωση τα σπασε τελειως :bigcry: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bigcry:
Ελουστηκα και τον καιφε και οχι τιποτα αλλο ειμαι και στην δουλεια γμω την Ευα μου...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SUZUKAKIAΣ
20/04/2008, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
................................γμω την Ευα μου...
Αυτη η Ευα ελπιζω να μην ειναι ετσι ε???
:lol: :lol: :lol: :lol:
παν μετρον αριστον...
133207
SUZUKAKIAΣ
11/06/2008, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manolos
παν μετρον αριστον...
Πωπω....
Με εκνευριζετε παλι...
Ειναι και gsxr ρε γμτ...
Να ταν κανενα honda :yuck: που βγαζουν μηχανακια παραγωγης σαν τρακαρισμενα να πω οκ..
Αλλα οχι ρε γμτ και στο gsxr
......ΠΑΛΙΟ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΖΑΝΤΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ.....
ΑΜΑΝ ΠΙΑ....
κοιτα να δεις ποτε δεν ειχα στο μηχανακι μου αλλα αν σου τη σπαει ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ FREEWIND ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΤΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
ασε μας ρε φιλε που θα σε ρωτησουμε αν θα βαλουμε χρωματιστη λωριδα στο μηχανακι μας.... εσυ μας ρωτησες οταν αγορασες το μηχανακι σου αν μας αρεσει???:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εσυ μας ρωτησες οταν αγορασες το μηχανακι σου αν μας αρεσει???:lol:
Εμένα πάντως δε μου αρέσει... :yuck:
Ευχαρίστως να τον απαλλάξω από την παρουσία του!!! :lol:
ammon_ra
18/06/2008, 20:17
αφου την μαμησαμε την σισητηση να πω κι εγω την δικια μου μακακια.
εμενα που το Ρ1 μου την εχει την ρηγα μαμα τι να κανω? να παω να βαψω τις ζαντες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ammon_ra
εμενα που το Ρ1 μου την εχει την ρηγα μαμα τι να κανω? να παω να βαψω τις ζαντες?
xaxaxaxaxaxaxxax
SUZUKAKIAΣ
27/07/2008, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ammon_ra
ΤΟ Ρ1 ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ YAMAΠΑ
ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
SUZUKAKIAΣ
27/07/2008, 18:57
κοιτα να δεις ποτε δεν ειχα στο μηχανακι μου αλλα αν σου τη σπαει ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ FREEWIND ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΤΟ-ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
1 ασε μας ρε φιλε που θα σε ρωτησουμε αν θα βαλουμε χρωματιστη λωριδα στο μηχανακι μας....
2 εσυ μας ρωτησες οταν αγορασες το μηχανακι σου αν μας αρεσει???:lol:
1 δεν ειμαστε φιλοι
2 ουτε εμενα μου αρεσουν τα μηχανακια ολων.Αλλα να μην σου αρεσει μια κατηγορια μηχανησ και αλλο να ναι θεατρο ενα μηχανακι
Επαναφέρω αυτο το ποστ γιατι εκανα πραξη την απειλή μου και εβαλα τσιτρινη ταινιουλα στις ζαντες στο freewind MONO KAI MONO NA ΣΤΗ ΣΠΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SUZUKAKIAΣ
21/10/2008, 14:13
Επαναφέρω αυτο το ποστ γιατι εκανα πραξη την απειλή μου και εβαλα τσιτρινη ταινιουλα στις ζαντες στο freewind MONO KAI MONO NA ΣΤΗ ΣΠΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1ον κανεις δεν κοιταει ενα τετοιο μηχανακι τοση ωρα ωστε να προσεξει την ταινια στις ζαντες
2ον εδω αντεχεις και κυκλοφορεις με freewind , οι ταινιες θα σε πειραξουν?
3ον ειναι αυτο που λεμε ητανε στραβο το κλιμα του , το φαγε και ο γαιδαρος...
και 4ον μονο και μονο που εκανες κακο στον μηχανακι σου ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ δειχνει πολλα!!
:beer: :beer: :beer:
Και οσο για το αν μου την εσπασες δεν το καταφερες.....απλα μου την εσπαγε στην αρχη που ολοι βαζανε....τωρα πηρα αποφαση την κακογουστια (σε μερικα μηχανακια παει δεν λεω...μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου και αν)!!!
α τοτε να τα βγαλω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 σελιδες μαλακια, 15 λεπτα από τη ζωή μου χαμένα. ΟΚ εγώ είμαι πιό παπούς από σας και θα κανω το εξής. Τραπουλοχαρτο τσακισμενο στα δύο πιασμένο με μανταλάκι στο πηρούνι να κανει και φασαρία στις ακτίνες (άντε τώρα τρέχα να βρείς μηχανάκι με ακτίνες) να με κοιτάνε οι γκόμενες και να γουστάρουν όταν περνάω από μπροστά τους. Ταινία όμως δεν πρόκειται να βάλω ουδεπόποτε ακόμα κι αν δινει 2χ2 άλογα ανά τροχο. !!!!αλήθεια αν βάλω στις βοηθητικές ρόδες πιάνει??????????
CBF_1000
22/10/2008, 08:28
Εγώ λέω να κοτσάρο ένα τενεκέ από πίσω.
Αν θέλουν ας μην κοιτάξουν...:rotflmao:
SUZUKAKIAΣ
22/10/2008, 11:12
α τοτε να τα βγαλω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τραπουλοχαρτο τσακισμενο στα δύο πιασμένο με μανταλάκι στο πηρούνι να κανει και φασαρία στις ακτίνες (άντε τώρα τρέχα να βρείς μηχανάκι με ακτίνες)
Κόβεις μια λωρίδα πλαστικού από λεκάνη ρούχων, και την κοτσάρεις με ζιπάκια. Στις 3μπρατσες θα κάνει γαμώ τα εφε....:rotflmao: :lol: :rotflmao:
ασε μας ρε φιλε που θα σε ρωτησουμε αν θα βαλουμε χρωματιστη λωριδα στο μηχανακι μας.... εσυ μας ρωτησες οταν αγορασες το μηχανακι σου αν μας αρεσει???:lol:
H AEK σκίζει σαν ομάδα κι εσυ απο κακογουστιά και κοντομυαλιά...
:wave2: :eyepop: :alien: :confused:
Μικρή Λουλού
22/10/2008, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από vamei
H AEK σκίζει σαν ομάδα κι εσυ απο κακογουστιά και κοντομυαλιά...
:wave2: :eyepop: :alien: :confused:
ειπε ο/η 33 μηνυματα στον 14.757....:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ειπε ο/η 33 μηνυματα στον 14.757....:smokin:
πρεπει να το παραδεχτουμε.
ειμαστε ρατσιστες στην ιδια μας την φαρα.
:lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :lol:
Μικρή Λουλού
22/10/2008, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :lol:
τι καριολης μπορεις να γινεις αμα θελεις!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
......ΠΑΛΙΟ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΖΑΝΤΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ.....
ΑΜΑΝ ΠΙΑ....
Του πάνε ή να τις βγάλω?
:rotflmao: :rotflmao:
146055
Μικρή Λουλού
22/10/2008, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Του πάνε ή να τις βγάλω?
τι μηχανακι ειναι?
τι μηχανακι ειναι?
Με μπερδεύει η λάμψη απ΄τις ταινίες ρε γαμωτ.....
Για Vstrom το κόβω.:smokin:
Του πάνε ή να τις βγάλω?
Αμα ανέβεις κι εσύ επάνω μπορεί ο Spielberg να ξαναεκδώσει τον Ε.Τ.
:a020:
τι μηχανακι ειναι?
Έτσι φαίνονται υπό κανονικό φως,απλά έχουν μια ευαισθησία στο φλας! :D :D
Αμα ανέβεις κι εσύ επάνω μπορεί ο Spielberg να ξαναεκδώσει τον Ε.Τ.
:a020:
:a9: :a17:
146060
::a9: :a17:
Ρε ΤRE σου χω πεί ότι μ΄αρέσει πολύ το μηχανάτσι σου;
Μικρή Λουλού
22/10/2008, 13:39
μην την παρεξηγεις...
ολοι οι νεοι εχουν επιθετικο ταπεραμεντο...
οταν δε το συνδυασεις με αγνοια,το αποτελεσμα ειναι εκρηκτικο..:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε ΤRE σου χω πεί ότι μ΄αρέσει πολύ το μηχανάτσι σου;
:D
Κάτσε να το δεις και μ'αυτά επάνω!
146061
μην την παρεξηγεις...
:a028: :a15:
SUZUKAKIAΣ
22/10/2008, 13:51
Έτσι φαίνονται υπό κανονικό φως,απλά έχουν μια ευαισθησία στο φλας! :D :D
Κριμα το μηχανακι και ειναι και σουζουκι και ειναι και ωραια βαμμενο....
Και αν βαλεις ταινιες και στις γαματες αυτες ζαντες που θα του βαλεις ....
...τοτε συγνωμη αλλα θα παραβαινα την πιστη μου και θα γιαουρτωνα σουζουκι και οδηγο μαζι....
Με ολο τον σεβασμο....
SUZUKAKIAΣ
22/10/2008, 13:54
μην την παρεξηγεις...
Ναι ειμαι νεος....και εχω αγνοια οπως λες....
Τουχαλιστον σε μενα που με 20 δικαιολογειτε αν το παρεις οτι εχω αγνοια....
Σε σενα που σαι πανω απο τα διπλασια δεν δικαιολογειτε...
το τι δεν δικαιολογειτε μην με ρωτησεις...αν δεν εχεις εσυ την κριση να καταλαβεις....τι να σου λεω εγω...
SUZUKAKIAΣ
22/10/2008, 13:55
Δεν θα παρασυρθω για ακομη μια φορα με τα κομπλεξ σας....
Φιλακια στα βυζακια σας που λεει και μια πουσταρα στην τηλεοραση!!!!!!
(το πουσταρα δεν παει σε σας εννοειτε...ειπαμε μεχρι ενα σημειο!!!)
Ναι ειμαι νεος....και εχω αγνοια οπως λες....
Τουχαλιστον σε μενα που με 20 δικαιολογειτε αν το παρεις οτι εχω αγνοια....
Σε σενα που σαι πανω απο τα διπλασια δεν δικαιολογειτε...
το τι δεν δικαιολογειτε μην με ρωτησεις...αν δεν εχεις εσυ την κριση να καταλαβεις....τι να σου λεω εγω...
Για μένα μιλαει βρε σουζουκάκια μην εξάπτεσαι... εγώ κοίτα... παρά τα zefiri city... ο καθείς τη γνώμη του. Πήρες γιαούρτι? :wave2:
Κριμα το μηχανακι και ειναι και σουζουκι και ειναι και ωραια βαμμενο....
Και αν βαλεις ταινιες και στις γαματες αυτες ζαντες που θα του βαλεις ....
...τοτε συγνωμη αλλα θα παραβαινα την πιστη μου και θα γιαουρτωνα σουζουκι και οδηγο μαζι....
Με ολο τον σεβασμο....
:a12: :a019: :a019:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΠΙΦΑΣ
:a014: :a014: :a014: :a014:
Εσύ έμαθα έβαλες ρίγες και στο αμάξι? :bigcry:
SUZUKAKIAΣ
22/10/2008, 14:23
Για μένα μιλαει βρε σουζουκάκια μην εξάπτεσαι... εγώ κοίτα... παρά τα zefiri city... ο καθείς τη γνώμη του. Πήρες γιαούρτι? :wave2:
Περα απο την πλακα γιαουρτι δεν θα ριχνα ποτε σε κανενα μονο και μονο επειδη ειναι μηχανοβιος...
ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΜΑΞΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!
Ktm.Prestige
22/10/2008, 14:35
H χειμερινή τάση ποια θα είναι φέτος φίλε , Suzuk..... δε μπορώ να γράψω άλλο Ιαπωνέζικο όνομα..
SUZUKAKIAΣ
22/10/2008, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
H χειμερινή τάση ποια θα είναι φέτος φίλε , Suzuk..... δε μπορώ να γράψω άλλο Ιαπωνέζικο όνομα..
Η χειμερινη ''ταση'' που λες και συ θα ναι δυστηχως για ακομα μια φορα καγκουριστικη που λετε εσεις εκει στην Αθηνα με το νεφος..!
Ktm.Prestige
22/10/2008, 14:43
Η χειμερινη ''ταση'' που λες και συ θα ναι δυστηχως για ακομα μια φορα καγκουριστικη που λετε εσεις εκει στην Αθηνα με το νεφος..!
Και ποιός σου είπε ότι εγω μένω Αθήνα με το νέφος , έ???
SUZUKAKIAΣ
22/10/2008, 14:53
Α κρητηκος και συ ε?
Ε τοτε θα με καταλαβαινεις!!:beer: :beer:
Μικρή Λουλού
22/10/2008, 15:03
SUZUKAKIAΣ
Α κρητηκος και συ ε?
Ε τοτε θα με καταλαβαινεις!!
ρε Βαγγελη,δεν μας εξηγεις και μας τι καταλαβαινεις εσυ που εισαι ΚρητΙκος μηπως και τον παρεξηγουμε αδικα τον μικρο..?? :smokin:
Ktm.Prestige
22/10/2008, 15:15
Βασικά Θάνο και εγω δεν εχω καταλάβει.
Μάλλον ο φίλος μου ο κρητικός δεν εχει πάει μια βόλτα μέχρι το Μπαλί , Κυριιακή για να δεί πραγματικά πολλά "καγκουρίστικα" μηχανάκια.
Όχι κορδέλες και μεταξωτές λουρίδες , χειρότερα.
Ή για να μην πω για το Ηράκλειο , που έχουν τις μηχανές μέσα με κουβέρτα , καλοριφέρ , χαλάκι για το σταντ , θερμοκρασία δωματίου και τις κάνουν "καραμέλες" όλη μέρα!!
ή για τα σκουτερ που κυκλοφορούν με ραδιο-cd-dvd-nova-wifi και το παίζουν μούρι , απο Ηράκλειο πάλι πλευρά..
Άστα φιλε μου και εμεις εδω δε πάμε πίσω!!!
Στο φινάλε , πληρωμένο μαζί το έχετε το μηχανάκι?
Ο καθένας κάτι ότι του γουστάρει περιμένοντας καλά και κακά σχόλια!
Ευχαριστώ που μ'ακούσατε.
Αύριο πάλι...
Suzuk , τίποτα προσωπικό μαζί σου , συζήτηση να γίνεται και κανονίζω και ρακί στον Κρούστα.