Σύνδεση

View Full Version : Βόρεια Ελλάδα 03-10 Φεβρουαρίου 2008

Σελίδες : 1 [2]

Krokodilos001
14/02/2008, 22:26
Poli omorfa

alla kai poli opisthoxorisi.....

next time better

:beer:

Operater
14/02/2008, 23:07
Πολύ όμορφα και πολλή ομορφιά.... :wave2:

Πειράζει που ζήλεψα? :(

:beer: :beer:

snatch
15/02/2008, 10:50
Άψογος! :a19: :a19:

Φοβερή διαδρομή!

Κρίμα πάντως που δεν κατάφερες να δεις τις Λίμνες στις Πρέσπες!
Έχασες ένα απο τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας!

melissos28
15/02/2008, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Δεν είμαι σίγουρος ότι ξεπατώθηκαν τ΄άντερα από τον καγχασμό για το αστειάκι, στους υπόλοιπους αναγνώστες του φόρουμ!

Προφανώς έχετε μπερδέψει τα λήμματα ...με τα λύματα!
Να πληροφορήσω τους αρχιφωστήρες του κοπροδόχου αυτού αγλαϊσματος, ότι επί τόσους αιώνες ιστορίας αυτό ήταν το σλόγκαν των Ελλήνων...
...και όχι το σλόγκαν της WIND ..."τα θέλω όλα"!
Δεν παραμείναμε Έλληνες χρησιμοποιώντας ...εντομοαπωθητικά!
Να επισημάνω επίσης στους, κατά Σεφέρη, "πνευματικώς νεόπλουτους" με το νεοεποχίτικο εξέκιουτιβ στιλάκι, που βλέπουν την ιστορία τους με συγκατάβαση, ότι δεν είναι ο καταλληλότερος χώρος, αυτός των "Ταξιδιωτικών" για τέτοια φραστικά ξεβρακώματα.

Καταδικάζω το ατυχές βαναυσούργημα, συμπλέοντας στα λόγια του Ελύτη*...

..."Συμβαίνει να είμαι όχι συμπτωματικά μόνον αλλά και οργανικά Έλληνας, από την άποψη ότι κατοικώ το ίδιο ανάλλαχτον ομηρικό τοπίο και ότι έχω στο αίμα μου τον Πλάτωνα. Αυτός είναι ο λόγος που μ΄έκανε από μιάς αρχής, να καταδικάζω μέσα μου ολόκληρο το συγκρότημα των εκφραστικών τρόπων που η Αναγέννηση κληροδότησε στον Δυτικό μας πολιτισμό..."

Ας μη βιαστούν τυχόντες βαθυνούστατοι νόες του φόρουμ, να με κατηγορήσουν για ...εθνικισμό.

Καλά χιλιόμετρα στα ταξίδια σου!

*Οχι, δεν είναι παίκτης ριάλιτυ...

:beer: :beer: :beer:

to xero oti eisai "stravos" kai periergos anthropos, alla edo symfonoume.:wacko: :wave2:

Bil
15/02/2008, 15:04
Σε πολλά από τα μέρη που αναφέρεις πήγαμε πέρυσι με το 36ωρο και πραγματικά, αν και γρήγορα, ήταν υπέροχα. Στην πλατεία της Αλεξανδρούπολης έχουμε φωτό από το ίδιο αριβώς σημείο...:D
Οσο για τα Καδστοριά. Γιάννενα, Πράμαντα....με το κουτάλι και δεν χορταίνονται !!!:beer: :wave2:

H.A.Balafoutre
15/02/2008, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωραίο το ταξιδάκι σου αλλά για το παραπάνω δεν υπάρχουν λόγια....

Τουλάχιστον αν δεν σου έκανε, μπορείς να το προσπεράσεις χωρίς σχόλια... τα οποία και μπορείς να κρατήσεις για τον εαυτό σου!

Εντάξει, περισσότερο με αυτό συμφωνώ.

Ο Uriah Heep, πολύ καλά τα λέει, αλλά μιας και το γνώρισα το παλικάρι πιστεύω πως το λέει με ειρωνεία ως προς την εξουσία όπου αφού έχει φτάσει τον κόμπο στο χτένι, μετά πάντα ζητάει να πεθάνουμε για την πατρίδα με αυταπάρνηση αλλά στο ενδιάμεσο έχουμε "πεθάνει" από ένα σωρό άλλες παραλείψεις και των κυβερνόντων που τόσο εύκολα μας ζητάνε να πεθάνουμε. Δεν μου φάνηκε για δειλός πάντως.

Εύχομαι όλοι να κάνετε τα ταξίδια που επιθυμείται με υγεία. Όπως επίσης αυτό το CouchSurfing, αν και μπορεί να ακούγεται αρνητικά του στύλ "του καναπέ", παρόλα αυτά μοιάζει να είναι ουσιαστικό βοήθημα για κάποιους που τους αρέσει να ταξιδεύουν την Ελλάδα μας και θέλουν να δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς με ανθρώπους ανά την επικράτειά της.

nadware
15/02/2008, 19:13
respect ...
:a18:

tamar
15/02/2008, 20:52
Πολύ καλή διαδρομή με πολλά δύσκολα χιλιόμετρα (λόγω καιρού). Πολλά μπράβο για τη διήγηση και το κουράγιο σου.

slacker
15/02/2008, 21:04
:a012: Έτσι απλά...

Tigas
15/02/2008, 22:03
ωραία η βολτούλα σου;)

και μια συμβουλή για την επόμενη από το σώμα που υπηρέτησα πριν 13-14 χρόνια περίπου μια και πιάσαμε τα αρχαία ΄΄θαρσειν χρη΄΄ :wave2:

island
16/02/2008, 06:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από apapadop
Α.Α: (δείχνοντας τον Α.Β.) Φιλαράκι αυτός εδώ που τον βλέπεις έχει τρέξει στο Παρίσι-Ντακάρ!

έπρεπε να του πείς καλα ρε φίλε είχε πάγο και χιόνια στο Ντακάρ ?

ωραία βόλτα ! πάντα τέτοια

PanVas
18/02/2008, 13:26
Πολύ όμορφο το ταξιδιωτικό σου!
Μπράβο για το παράτολμο του θέματος και την εποχή που επέλεξες να το πραγματοποιήσεις.
Ανθρώπινη και ρεαλιστική η μεταφορά των εμπειριών σου στην οθόνη.
Μακάρι να βλέπαμε περισσότερα παρόμοια κείμενα και ταξιδιωτικά στο φόρουμ.

Όσον αφορά τα σχόλια για τον χαρακτηρισμό σου προς την συγκεκριμένη επιγραφή, προσωπικά δεν ενοχλήθηκα μιας και δεν θεωρώ ότι είσαι λιγότερο πατριώτης από πολλούς άλλους εδώ μέσα. Καλώς ή κακώς οι σύγχρονοι Έλληνες δεν δυσκολεύονται καθόλου να χλευάσουν αρχές και αξίες. Αξίες που για άλλους έχουν χαθεί εντελώς και για άλλους είναι πολύ σημαντικές. Σίγουρα θα μπορούσες να το έχεις αυτό υπόψιν σου πριν ποστάρεις.

Από την άλλη, παρόλο που δεν με ενόχλησε το σχόλιό σου για την επιγραφή, (κακώς θα έλεγα, μπήκα σε συλλογισμό και σκέψη μετά) με ενόχλησε αρκετά το γεγονός, ότι μέλη του φόρουμ τα οποία ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερη συμμετοχή στα ταξιδιωτικά, σαν αρπακτικά έτρεξαν να σχολιάσουν το μοναδικό σου ατόπημα… Ναι, αναφέρομαι και στον sniper, ο οποίος συμπαθέστατος, με δηλωμένες και ξεκάθαρες τις πεποιθήσεις του και τα πιστεύω του σχολιάζει με ειρωνικό και καυστικό τρόπο το ταξιδιωτικό σου. Για μένα θα μπορούσε να στείλει ένα πμ, να σου δηλώσει τις αντιρρήσεις του, και αν εσύ κατανοούσες ότι έκανες κάτι λάθος, ότι το κείμενό σου προσβάλλει κάποιους και κάτι, θα μπορούσες απλά να το διορθώσεις.
Αν πάλι όχι, θα μπορούσε να σχολιάσει δημόσια και θα είχε και δίκιο. Δεν κατανοώ ποιος ο στόχος του μηνύματος του sniper. Είμαστε κοινότητα ή όχι; Μήπως είμαστε εχθροί μεταξύ μας και δεν το έχω καταλάβει; Μήπως όποιος την πει πιο άσχημα στον άλλο κερδίζει κάτι;

Κλείνοντας, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό ήταν ένα πληρέστατο και όμορφο κείμενο, με γεγονότα από αυτά που απασχολούν κάθε ανήσυχο μοτοσικλετιστή και ταξιδευτή. Κείμενα σαν αυτά που χρειάζεται η βάση δεδομένων του Moto.gr μπας και κρατηθεί στην επιφάνεια και δεν βουλιάξει στην μαλακία του σπαμ… Και εδώ να παραθέσω κάτι από τον συμπαθέστατο φίλο SF

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

Για να μπορεί λοιπόν κανείς να πει ότι αυτό το φόρουμ ΕΧΕΙ νόημα και λόγο ύπαρξης, χρειάζεται μέτρο και στοιχειώδη έλεγχο. Άν κάποιος θέλει να συζητήσει για εργόχειρο, overclocking, μαγειρική, ορειβασία, μακιγιάζ, κτηνοβασία, μπορεί να βρει κάποιο άλλο φόρουμ. Εδώ έχει μοτοσικλέτες και μοτοσικλετιστές.

Επίσης για να έχει κάποιος λόγο και κίνητρο να ΞΑΝΑΜΠΕΙ στο φόρουμ, καλό θα είναι αυτό (το φόρουμ) να διατηρεί κάποια ουσία. Αν είναι φίσκα σε ερωταποκρίσεις τύπου chat, 100αδες posts με γελάκια και μαλακίες, και γενικώς ότι ασχετοσύνη κατεβαίνει στο κεφάλι καθενός... τότε το φόρουμ θα καταλήξει σε μια παρέα 20 ατόμων και θα πεθάνει γιατί κανείς άλλος δε θα βρίσκει νόημα στο να διαβάζει τις βλακείες των 20.

Και επειδή όλο αυτό το κείμενο πρέπει να καταλήξει κάπου, γιατί να μην το σώσουμε το ταξιδιωτικό σβήνοντας ότι σχόλια έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο θέμα;

πάντα φιλικά...

zafiris41
19/02/2008, 22:45
bravo gia to kouragio sou file. Panda tetoia!:wave2:

Da.Vintage
20/02/2008, 10:54
Μπράβο κανα απρόοπτο με το μηχανάκι είχες βλάβη ή κάτι άλλο σε όλο αύτο το ταξίδι?

Smith
21/02/2008, 06:10
Γεια χαρά amigo...:beer:

Κατ` αρχάς ενα ''Μπράβο'' για το κουράγιο σου και την ορεξη σου...η αλλιώς να το πω με περισσή ειλικρίνεια γιατί εχεις.. αρ@$@δια...

Το ταξιδιωτικό σου ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.. και οι φωτογραφίες...''Γνησια'' γραμμένο και απο καρδιάς θα έλεγα... Θα το ξαναδιαβάσω μόλις πάω σπίτι...

Ήρθες στα μέρη μου (Αλεξανδρούπολη) και δυστυχώς δεν ''σε πήρα γραμμή''... Φταίει και ο αχαΙρευτος ο Balafoutre που δεν εβαλε μια φωνή.... :wave2: :wave2:

Βεβαια εγώ ημουνα στα μερη σου...χαχα..χαχ...:rotflmao:

http://wheels.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=3957

ακριβώς εκείνες τις μερες....

Οι διαδρομες που έκανες εδώ στον Έβρο και Ξάνθη ειναι πολύ καλές...γύρισες και από ''μυστική'' διαδρομή Αισύμη κτλ... Όμορφη ε....
Και στην Ξανθη Παρανέστι ειναι ομορφα... όχι βεβαια οτι υστερουν τα υπόλοιπα...

Για τις φωτογραφίες τι να πω..πανεμορφες...
Για τις αντιξοες καιρικες συνθηκες....respect...πολλα respect...

Tέλος αν ξανανεβεις ή εχεις επαφη με Γιώργο Balafoutre ριξε ενα μηνυμα,,,

:wave2:

Υ.Γ.
Πρωτη φορά βλέπω v-strom μπορντώ.... Νομίζω το πιο ομορφο... τι μοντελλο είναι..? Ποιες χρονιές έβγαινε....???

gkmaggas
21/02/2008, 07:58
Μαγγα μου................

jen
21/02/2008, 10:56
Η αρχική ιδέα αυτής της εκδρομής υπήρχε εδώ και πολύ καιρό, αλλά πάντα κάτι προέκυπτε... μ'αυτά και μ'αυτά τα χρόνια πέρασαν και εγώ δεν είχα δει τίποτα από τη Βόρεια Ελλάδα και αυτή η κατάσταση δε μου άρεσε.

Κάπως έτσι... κι εγώ λέω να το κάνω φέτος...
Δεν παλεύεται άλλο!!! :cry:
Πανέμορφες φωτο - διαδρομή - περιγραφή... :a18:
Τα Ανω Ποροια είναι διπλα στο χωριό του πατερα μου κι έχω να παω από 5 χρονών... και τα βορειοελλαδίτικα ταξιδιωτικά που πετυχαίνω εδώ κατά καιρούς είναι υπέροχα - πειρασμός!
Αντε και στα επόμενα!! :beer:

apapadop
21/02/2008, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Μπράβο κανα απρόοπτο με το μηχανάκι είχες βλάβη ή κάτι άλλο σε όλο αύτο το ταξίδι?

Καμμία βλάβη. Σε μια φάση μόνο που δεν είχα σφίξει καλά τα "αυτάκια" που έχουν οι βαλίτσες για να πιάνουν στις βάσεις τους παρατήρησα σε μια στάση μετά από πολλάααα χιλιόμετρα πως το ένα αυτάκι είχε "κρεμάσει" και δεν έπιανε πια στο πλαίσιο, αλλά η βαλίτσα ήταν μια χαρά στη θέση της και με 3 μόνο σημεία στήριξης... είπαμε, ερωτεύτηκα τις Zega! :-)

apapadop
21/02/2008, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
Υ.Γ.
Πρωτη φορά βλέπω v-strom μπορντώ.... Νομίζω το πιο ομορφο... τι μοντελλο είναι..? Ποιες χρονιές έβγαινε....??? [/B]

Μα δεν είναι κουκλί το άτιμο! :-)

Το συγκεκριμένο το αγόρασα 02/2007 (άρα μοντέλο Κ7), δεν ξέρω αν βγήκε και άλλη χρονιά.

anatil
21/02/2008, 21:27
Μπράβο.Ωραίο ταξιδιωτικό

Αλλά δε μας είπες το σημαντικότερο.........

ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΩΣ ΤΗ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ;;

Smith
22/02/2008, 04:53
Μα δεν είναι κουκλί το άτιμο! :-)

Το συγκεκριμένο το αγόρασα 02/2007 (άρα μοντέλο Κ7), δεν ξέρω αν βγήκε και άλλη χρονιά.

ναι όμοεφο..μου εκανε εντύπωση για αυτό στο είπα...:beer: :smilea: :wave2:

lamoun
25/02/2008, 15:06
Πολύ όμορφο, και με χρήσιμες πληροφορίες, links για όποιον ενδιαφέρεται να επισκευτεί τα μέρη εκείνα. :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από anatil
Αλλά δε μας είπες το σημαντικότερο.........

ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΩΣ ΤΗ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ;;

:lol:

SF
29/04/2008, 08:36
Πολύ :a19: για το θρέντ και τις φωτό!

vagtav
13/08/2009, 00:30
Διάβασα το ταξιδιωτικό σου με αφορμή το ταξίδι μου για Έβρο - Σαμοθράκη που ξεκινάει μεθαύριο.
Καταπληκτικές διαδρομές, έξυπνη αφήγηση, πολύ καλές φωτογραφίες.
Μπράβο και για το ότι δεν απάντησες για να υπερασπιστείς το χιούμορ σου.
:a18: