Σύνδεση

View Full Version : Επιτέλους Εxtreme Trackdays στα Μέγαρα!

Σελίδες : 1 2 [3] 4

sniper
26/02/2008, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Evil
Ξέρεις εχω δεί αναβάτες νά μπαίνουν καί νά κάνουν μέ τήν μία σχετικά καλούς χρόνους... αν δέν εχουν τήν υπομονή νά γυρνάνε σέ αυτούς τούς χρόνους χωρίς νά ιδρώνουν (οχι από τήν ζέστη σίγουρα) τό μέλλον είναι... κάπου ανάμεσα στά... χορτάρια τών Μεγάρων ή στό πολύ ωραίο γρασίδι τών Σερρών...:rotflmao: Τό κάθε επίπεδο (στούς χρόνους) θέλει τόν χρόνο του.... εκτός αν είσαι τό κρυφό ταλέντο πού ολοι περιμένουμε νά εμφανιστεί στό Ελλάδα.... γιά νά τόν προωθήσουμε στίς πίστες τού παγκοσμίου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Για μαι στιγμή μπερδεύτηκα αλλά τελικά μάλλον συμφωνούμε :lol:

sniper
26/02/2008, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
....

Edit: Με τον να λεμε οτι θα ακολουθήσουμε κάποιον πιο γρήγορο δεν εννουμε κάποιον με διαφορά
10+ sec (πχ Μπούστα ;) ) αλλα καποιον με 2-3sec το πολύ.

:beer:

Να τα πάλι τα δευτερόλεπτα.... συγγνώμη κιόλας αλλά μόνο σε μένα φαίνονται τεράστια διαφορά τα 2-3" ;:rolleyes: :confused:

Εdit : Εννοώ μεγάλη διαφορά τα 2-3" σε χρόνους κάτω του 1.15 στα μέγαρα

SF
26/02/2008, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Ισως θα πρεπει να δω ψυχολογο γιατι βαθεια μεσα μου αισθανομαι μεσος προχωρημενος...:sad: :hypnotize

Δέχομαι επισκέψεις ΔΕ, ΤΡ, ΠΕ, 6-9μμ. Κλείσατε rv με πμ.

:smokin:

byron
26/02/2008, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να τα πάλι τα δευτερόλεπτα.... συγγνώμη κιόλας αλλά μόνο σε μένα φαίνονται τεράστια διαφορά τα 2-3" ;:rolleyes: :confused:

Εdit : Εννοώ μεγάλη διαφορά τα 2-3" σε χρόνους κάτω του 1.15 στα μέγαρα

Ναι. :lol:

sniper
26/02/2008, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι. :lol:

ΟΚ.... που είπαμε θα είσαι αυριο; :lol:

Loudovikos
26/02/2008, 10:37

Ειναι μεγαλη διαφορά σε χρονους κατω απο 1:10

Απο εκει και πάνω ομως που οι χρόνοι βγαίνουν με γκαζι-φρένο μόνο, ειναι πιο εύκολο
να σε τραβήξει καποιος πιο γρήγορος. (Να φρενάρεις αργότερα-να ανοίξεις νωριτερα).

edit: Οι χρονοι που αναφέρω ειναι σε γένικες γραμμές και οχι με ακρίβεια χιλιοστου!! ;) ;)

:wave2:

sapila racing
26/02/2008, 10:40
Ξέρεις εχω δεί αναβάτες νά μπαίνουν καί νά κάνουν μέ τήν μία σχετικά καλούς χρόνους... αν δέν εχουν τήν υπομονή νά γυρνάνε σέ αυτούς τούς χρόνους χωρίς νά ιδρώνουν (οχι από τήν ζέστη σίγουρα) τό μέλλον είναι... κάπου ανάμεσα στά... χορτάρια τών Μεγάρων ή στό πολύ ωραίο γρασίδι τών Σερρών...:rotflmao: Τό κάθε επίπεδο (στούς χρόνους) θέλει τόν χρόνο του.... εκτός αν είσαι τό κρυφό ταλέντο πού ολοι περιμένουμε νά εμφανιστεί στό Ελλάδα.... γιά νά τόν προωθήσουμε στίς πίστες τού παγκοσμίου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Και να ημουνα το κρυφό ταλέντο (που δεν είμαι εεε) ειναι λίγο αργά για να ανθήσω :lol:

Τούμπα δεν εχω φάει στην πίστα, και ούτε καν κινδύνεψα ποτέ να φαω, κρατάω καβάντζες για να είμαι σίγουρος οτι θα παω σπίτι στα παιδάκια μου με αποτέλεσμα να πηγαινω μέχρι ενα σημείο, όπου το ευχαριστιέμαι και πάω σχετικά γρήγορα αλλά δεν πιέζω άλλο.

Την τελευταία φορά πάντως στις Σέρρες δεν μου εφευγε τόσο πολύ ο Μπούστας.
Ειχε το Monster S2R1000 και μάλλον τον μάζευα λίγο στην μεγάλη ευθεία. ;)
Αφού μέσα σε 20 λεπτα δεν εφαγα γύρο καλά ηταν!

Ο χρόνος είναι δύσκολο πράγμα, και δεν εννοώ το χρονόμετρο (μια φορα με μέτρησανε) αλλά το πόσο δύσκολο είναι να κανονίζεις να πας στην πίστα οταν εχεις τόσες υποχρεώσεις.
Και πάλι οταν πας είναι δύσκολο να αποβάλεις τα οσα σε απασχολούν και να αφιερωθείς απρόσκοπτα στο αντικείμενο χωρίς αναστολές.
Πιστευω οτι θα αισθάνονται κι άλλοι ετσι, η κάνω λάθος??

sniper
26/02/2008, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
....
Πιστευω οτι θα αισθάνονται κι άλλοι ετσι, η κάνω λάθος??

Δεν είσαι μόνος σου.....

sniper
26/02/2008, 10:53
και πέρα από την όποια πλάκα/πείραγμα/πείτετοόπωςθέλετε, η ενασχόληση με την πίστα για εμάς τουλάχιστον τους ερασιτέχνες που δεν έχουμε βλέψεις για αγώνες, διακρίσεις κλπ είναι καθαρά θέμα διασκέδασης και εξόδου απο την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

josbi
26/02/2008, 11:01
και πέρα από την όποια πλάκα/πείραγμα/πείτετοόπωςθέλετε, η ενασχόληση με την πίστα για εμάς τουλάχιστον τους ερασιτέχνες που δεν έχουμε βλέψεις για αγώνες, διακρίσεις κλπ είναι καθαρά θέμα διασκέδασης και εξόδου απο την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

:a18: ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!:rotflmao:

Dr.Evil
26/02/2008, 11:21
Συμφωνώ απόλυτα καί συμπληρώνω οτι είναι χαζό νά υπερβάλεις δυνατοτήτων στό επίπεδο πού αναφέρεις sniper δηλαδή στήν διασκέδαση καί στόν ερασιτεχνισμό.... μιάς καί αφορά τό μεγαλύτερο ποσοστό οσων μπαίνουμε στήν πίστα καθαρά γιά ψυχοθεραπευτικούς λόγους... βλ. πηξιμο ,ρουτινα.... κλπ:rotflmao:

josbi
26/02/2008, 11:23
ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΡΙΟ
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!

:a4:

Dr.Evil
26/02/2008, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΡΙΟ
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!

:a4:
Εχει πήξει ο κόσμος τί τό πέρασες..... κάνανε ντού.... χαμός θά γίνεται αυριο.... τροχονόμο θά θέλει ή πίστα..:rotflmao:

josbi
26/02/2008, 12:21
Εχει πήξει ο κόσμος τί τό πέρασες..... κάνανε ντού.... χαμός θά γίνεται αυριο.... τροχονόμο θά θέλει ή πίστα..:rotflmao:

:bawl: :bigcry: :a35:

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aggelos_SV
26/02/2008, 12:25
Δεν έχει θέσεις?:sad:

Κι εγώ ο μλκς νόμιζα δε θα χει κόσμο και δεν έκλεισα θέση:a31: :sad:

Giorgos19
26/02/2008, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Δεν έχει θέσεις?:sad:

Κι εγώ ο μλκς νόμιζα δε θα χει κόσμο και δεν έκλεισα θέση:a31: :sad:

Δεν προλαβα να σου απαντησω στο sms.Εδω ειδα οτι δεν εχει θεσεις για αυτο σε ρωτησα αν εχεις κλεισει θεση!:sad:

KaTaNaS
26/02/2008, 12:41
de pεirazei ρε παιδια... παμε για χαζι :beer:

josbi
26/02/2008, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΛΑΣΤΙΧΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! ΤΙ ΧΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!:cry: :cry: :bigcry: :sad:

Aggelos_SV
26/02/2008, 12:48

:bigcry: :bigcry:
Πειράζειιιιιιιιι
:bigcry: :bigcry:

Θέλω πίσταααααααααα:bigcry:

nktR
26/02/2008, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
1.10 με μολις 2 επισκεψεις μεγαρα.

:lol: :lol:

και εγώ προσπαθώ εδώ και 1 χρόνο με τουλάστιχον 180 επισκέψεις στο Βοδυλάιν μπας και χάσω κάνα κιλό και δεν γίνεται τίποτσις ? :bigcry:

Μάλλον οι επισκέψεις της μασαμπούκας είναι πιότερες :a54:

*πάντως το έχω ξαναδεί...
Fratz ο Τρελοκομμωτής :lol:
Σέρρες πρώτη επίσκεψη 1.32
Δεύτερη 1.29 σταθερό :bawl:

zephyr1
26/02/2008, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
και εγώ προσπαθώ εδώ και 1 χρόνο με τουλάστιχον 180 επισκέψεις στο Βοδυλάιν μπας και χάσω κάνα κιλό και δεν γίνεται τίποτσις ? :bigcry:

Μάλλον οι επισκέψεις της μασαμπούκας είναι πιότερες :a54:

*πάντως το έχω ξαναδεί...
Fratz ο Τρελοκομμωτής :lol:
Σέρρες πρώτη επίσκεψη 1.32
Δεύτερη 1.29 σταθερό :bawl:

Μπορεις εσυ να με πεις το κολπο πως κρατιεσαι και δεν πας Μεγαρα?:wacko:

zephyr1
26/02/2008, 13:01

Την προηγουμενη τεταρτη και εγω για χαζι πηγα και παραλιγο να μπω μεσα να τρεχω με τα ποδια.:eek:

sniper
26/02/2008, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Την προηγουμενη τεταρτη και εγω για χαζι πηγα και παραλιγο να μπω μεσα να τρεχω με τα ποδια.:eek:

Που είναι και ο μοναδικός τρόπος να κατεβάσεις χρόνους εκεί μέσα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

zephyr1
26/02/2008, 13:05
:rolleyes:

Προσεξε την στημενη μπουρουχα σου μην την περασει κανα Fazer και περιμενεις τον επομενο γυρο να δεις την γραμμη της:evil: :smokin:

:lol: :rotflmao: :lol:

zephyr1
26/02/2008, 13:20
Ακομα?:look:

sniper
26/02/2008, 13:23
Ακομα?:look:

Σετάρω αναρτήσεις ρε χαμένε... τι βιάζεσαι; :lol: :lol: :lol:

nktR
26/02/2008, 13:23
Μπορεις εσυ να με πεις το κολπο πως κρατιεσαι και δεν πας Μεγαρα?:wacko:

επειδή θα μου την ξαναπέσουν πάλι όλοι...:rolleyes: :lol:

Στην τιμή που πουλάνε δεν αξίζει και δεν αγοράζω :wave2:

Την έχω γυρίσει τρελά όλο το 1998 .... σε σημείο χωρισμού.....τότενες όμως ήτονε "πίστα", μόνο ως προς την πρόσφυση......και με το 1/3 της σημερινής χρέωσης ΟΛΗ ΜΕΡΑ και Σ,Κ

τώρα είναι "πίστα" χωρίς πρόσφυση και με 3πλάσια χρέωση και για λιγότερο από μισή ημέρα ? δεν ξέρω....

2 φορές το χρόνο με σκοπό να γίνει 3 Σέρρες :a07: :a54: μου αρκεί και με το ίδιο κόστος εάν ακολουθήσω τα μισά td των Μεγάρων

έτσι ξεκάθαρα το βλέπω το θέμα και κρατιέμαι :beer:

zephyr1
26/02/2008, 13:33
επειδή θα μου την ξαναπέσουν πάλι όλοι...:rolleyes: :lol:

Στην τιμή που πουλάνε δεν αξίζει και δεν αγοράζω :wave2:

Την έχω γυρίσει τρελά όλο το 1998 .... σε σημείο χωρισμού.....τότενες όμως ήτονε "πίστα", μόνο ως προς την πρόσφυση......και με το 1/3 της σημερινής χρέωσης ΟΛΗ ΜΕΡΑ και Σ,Κ

τώρα είναι "πίστα" χωρίς πρόσφυση και με 3πλάσια χρέωση και για λιγότερο από μισή ημέρα ? δεν ξέρω....

2 φορές το χρόνο με σκοπό να γίνει 3 Σέρρες :a07: :a54: μου αρκεί και με το ίδιο κόστος εάν ακολουθήσω τα μισά td των Μεγάρων

έτσι ξεκάθαρα το βλέπω το θέμα και κρατιέμαι :beer:

Πουλαω την κλεισμενη θεση μου.:smokin:

sniper
26/02/2008, 13:34
Πουλαω την κλεισμενη θεση μου.:smokin:

δεν πουλάς καλύτερα το μηχανάκι σου; που μου θες και πιστα με το πατίνι; :rotflmao: :lol:

zephyr1
26/02/2008, 13:44
δεν πουλάς καλύτερα το μηχανάκι σου; που μου θες και πιστα με το πατίνι; :rotflmao: :lol:

Ξερεις κανα πατινι που να θελει για αλυσιδα-γραναζια 220 ευρα?:sad:

sniper
26/02/2008, 13:45
Ξερεις κανα πατινι που να θελει για αλυσιδα-γραναζια 220 ευρα?:sad:

το δικό σου!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

R-1nas
26/02/2008, 20:08
etsi etsi !

kinhsh
27/02/2008, 03:08
Διαβασα τις γνωμες πως καλυπτονται τα δευτερολεπτα στην πιστα αναμεσα στον αρχαριο και στους κορυφαιους οδηγους και ειχαν ενδιαφερον.Πρεπει να επισημανθει ομως οτι οι χρονοι που κατατασσουν τους οδηγους εχουν να κανουν και με το πακετο μοτοσυκλετα ,βελτιωση φρενων και αναρτησεων ,γραναζωμα και λαστιχα. Πιστευω οτι οι προχωρημενοι πχ κανουν αυτους τους χρονους γιατι εχουν πιο καλη μοτοσυκλετα σε σχεση με τους αρχαριους .Αυτο πιστευω ειναι ο κυριαρχος παραγοντας για τις διαφορες απο το 58 με το 1,16.

Opisthogonia
27/02/2008, 11:18
fisika pezoune rolo alla kirotero pezi o anavatis filemou ....kai 1000 aloga na sou dinane ama den xeris na ta koumandaris to mono pou tha kataferis einai na pas pio grigora kai pio dinata se kapio gitoniko douvari :P

josbi
27/02/2008, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
fisika pezoune rolo alla kirotero pezi o anavatis filemou ....kai 1000 aloga na sou dinane ama den xeris na ta koumandaris to mono pou tha kataferis einai na pas pio grigora kai pio dinata se kapio gitoniko douvari :P

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

:smokin:

josbi
27/02/2008, 13:19
ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ SPECIAL PARTS ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑΣ!:cool: :D

likos600
28/02/2008, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Nικο, σε παρακαλω να χρονομετρησεις τον Likos600 την Τεταρτη και μετα να μας παραθεσεις τους χρονους του ...παγκοσμιου! :o :lol:

δεν ξέρω αν με μέτρησαν :rolleyes:
αλλά κάποιος με έβγαλε φωτό:D

likos600
28/02/2008, 00:37
:D :a55:

121993

likos600
28/02/2008, 00:38
:a55:

121994

argi6argi
28/02/2008, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
δεν ξέρω αν με μέτρησαν :rolleyes:
αλλά κάποιος με έβγαλε φωτό:D :D :D :D
Άν τις θες, τίς έχω και σε μεγαλύτερη ανάλυση. Απλά στείλε μου το email σου :wave2:

sniper
28/02/2008, 09:32
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή με το R6 που ενώ μόλις έπεσα στα φρένα στην ευθεία πριν την Κ6, με πέρασε από αριστερά σχεδόν ακουμπόντας με.

Είσαι πολύ μαλάκας φιλαράκο, και ήσουν πολύ τυχερός που δεν σε βρήκα μετά στα πιτς.

Γρήγοροι του κώλου! :a31:

Α και να μην το ξεχάσω.... Κ. Ζαφειρόπουλε, ο σκύλος που έκανε τσάρκα στην Κ6 ήταν στο κίτρινο ή στο πράσσινο γκρουπ; Ελεος....!

argi6argi
28/02/2008, 09:46
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή με το R6 που ενώ μόλις έπεσα στα φρένα στην ευθεία πριν την Κ6, με πέρασε από αριστερά σχεδόν ακουμπόντας με.

Είσαι πολύ μαλάκας φιλαράκο, και ήσουν πολύ τυχερός που δεν σε βρήκα μετά στα πιτς.

Α και να μην το ξεχάσω.... Κ. Ζαφειρόπουλε, ο σκύλος που έκανε τσάρκα στην Κ6 ήταν στο κίτρινο ή στο πράσσινο γκρουπ; Ελεος....!

Μπορώ να ρωτήσω σε ποιό γκρούπ ήσουν; Άν ήσουν στο κίτρινο έχεις τα χίλια δίκια, αν όχι όμως (που σημαίνει οτι επιτρέπονται οι προσπεράσει και στις στροφές) σημαίνει οτι ο καθένας μπαίνει με δικό του ρίσκο (αυτό πάει για εσένα) και κρίνει σύμφωνα με τις δυνατότητές του (αυτό πάει για το παλικάρι με το R6) το αν μπορεί ή όχι να περάσει.

Χωρίς να γνωρίζω κανέναν απο τους 2, ρωτάω απλά για ενημέρωση.

Φιλικά,
Αργύρης :wave2:

ΥΓ. Για το σκύλο δεν σχολιάζω:a52:

josbi
28/02/2008, 09:46

ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ!:(

sniper
28/02/2008, 09:53
χαλαρώστε....

Δεν έπαθα τίποτα...

Είχε κίνηση αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να την αποφύγεις (άλλωστε χθες ήταν ημέρα έπανασύνδεσης με τα Μεγαρα)...

Μπήκαμε στο κίτρινο γκρουπ γιατί στο πράσσινο δεν είχε θέσεις.... (τωρα ποιος κάνει τους διαχωρσμούς εμπείρων ή μη αναβατών είναι μια άλλη ιστορία).

Και φίλε argi6argi, δεν κατάλαβες..... Με πέρασε από ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην ευθεία!!!!!!! ήμουν περίπου 1 μέτρο απο το χώμα και πέρασε φίλερ! Και ΔΕΝ περνάς από αριστερά στην συγκεκριμένη ευθεία.... γιατί είναι ο χώρος που θα πλασάρεις την μηχανή για την επόμενη δεξιά!

Αν ήμασταν σε αγώνα (καλά λέμε και καμμιά μαλακία :lol: ) ας με πέρναγε κι από πάνω...

Dr.Evil
28/02/2008, 10:54
sniper εχεις δίκιο, αλλά αφού τό ξέρεις οτι αυτά γινονται καί θά γίνονται πάντα..... είχα ενα παρόμιο περιστατικό , οταν στό τέλος τής ευθείας, εγινε ακριβώς τό ιδιο μέ τήν μόνη διαφορά οτι δέν είχα εναν μαλέα πού χώθηκε στό μισό μέτρο από αριστερά , στά φρένα , αλλά καί αλλον ενα πού πήγε πολύ λογικά νά μέ περάσει από δεξιά..... στήν ουσία ημουν στήν μέση , σέ απόσταση ακουμπήγματος καί μέ τούς δύο.....Τρόμπες θά υπάρχουν πάντα....
Παρεπιπτώντος σέ είδα σέ κάποια φάση εχθές.... καί βλέποντας τό μηχανάκι σου , θυμήθηκα εναν πολύ καλό παιδί καί φίλο... κοινό μας αν δέν κάνω λάθος:beer: πού τόν εχω χάσει τόν παλιοαλήτη!!!:rotflmao:

sniper
28/02/2008, 10:55
sniper εχεις δίκιο, αλλά αφού τό ξέρεις οτι αυτά γινονται καί θά γίνονται πάντα..... είχα ενα παρόμιο περιστατικό , οταν στό τέλος τής ευθείας, εγινε ακριβώς τό ιδιο μέ τήν μόνη διαφορά οτι δέν είχα εναν μαλέα πού χώθηκε στό μισό μέτρο από αριστερά , στά φρένα , αλλά καί αλλον ενα πού πήγε πολύ λογικά νά μέ περάσει από δεξιά..... στήν ουσία ημουν στήν μέση , σέ απόσταση ακουμπήγματος καί μέ τούς δύο.....Τρόμπες θά υπάρχουν πάντα....
Παρεπιπτώντος σέ είδα σέ κάποια φάση εχθές.... καί βλέποντας τό μηανάκι σου , θυμήθηκα εναν πολύ καλό παιδί καί φίλο... κοινό μας αν δέν κάνω λάθος:beer:

Οχι δεν κάνεις λάθος.... :D

Εdit : παντόφλα ρουλζ! :lol: :lol:

likos600
28/02/2008, 11:36

Και που να δεις τι γίνεται στο μπλε :lol:

likos600
28/02/2008, 11:39
χαλαρώστε....

Δεν έπαθα τίποτα...

Είχε κίνηση αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να την αποφύγεις (άλλωστε χθες ήταν ημέρα έπανασύνδεσης με τα Μεγαρα)...

Μπήκαμε στο κίτρινο γκρουπ γιατί στο πράσσινο δεν είχε θέσεις.... (τωρα ποιος κάνει τους διαχωρσμούς εμπείρων ή μη αναβατών είναι μια άλλη ιστορία).

Και φίλε argi6argi, δεν κατάλαβες..... Με πέρασε από ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην ευθεία!!!!!!! ήμουν περίπου 1 μέτρο απο το χώμα και πέρασε φίλερ! Και ΔΕΝ περνάς από αριστερά στην συγκεκριμένη ευθεία.... γιατί είναι ο χώρος που θα πλασάρεις την μηχανή για την επόμενη δεξιά!

Αν ήμασταν σε αγώνα (καλά λέμε και καμμιά μαλακία :lol: ) ας με πέρναγε κι από πάνω...

δηλ σε πέρασε κάποιος από το κίτρινο γρουπ μου τους λες κουλούς:rotflmao: :lol:

Opisthogonia
28/02/2008, 12:02
den xero an kai posi eidane to peristatiko extes pou egine me ena pedi epidi to lastixotou eitane fagomenosto kedro.... kai den ton afisane na bi.......
kai otan to palikari tous leei "ama me xanadite na me xesete"
petagete o exipnakias kai leei "min xana erthis exoume posous pou perimenoune"

Kai den tha statho sto an ton valane kai oxi an to lastixo eitane ftharmeno i oxi....
alla stin ataka tou "min xanarthis exoume posous"me to ifaki exoume pola koroida pou plironoune kai se exoume xesmeno.....

DEN KITATE TA XALIA TIS PISTAS GIDIA ,EE GIDIA? EIXATE KAI STO XORGIOSAS PISTA KAI TREXATE KAVALA ME TAVROUS SE KARODROUMOUS?

mou mathane o kathe telefteos gidovoskos pou tin exei di diorganotis na adimilai ston pelati........ O PELATIS EXEI PADA DIKIO.......vouleneto kai trava stin pista mesa na ftiaxis tpt

Lakouves,asfaltostrosi,NERA STIN PISTA (gnosti k1),skilia,gates,anthropi,gidia(apo to xorgiosas)agonizomeni mesa sta group ton arxarion kai apira karagkiozilikia kai thelete na legeste PISTA?
as gelaso.....h kalitera na klapso? 50 euro gia 4 mono 20alepta?ti le re file? apo xrisafi einai to patoma?

Signomi gia to epithetiko still mou alla pistevo oti poli niothoune opos ego kai kapia stigmi prepi na kanoume kati agiafto to pragma .-

argi6argi
28/02/2008, 12:06
ΕΝΑ :a31: ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2!!!

KaTaNaS
28/02/2008, 12:09

Kai den tha statho sto an ton valane kai oxi an to lastixo eitane ftharmeno i oxi....
alla stin ataka tou "min xanarthis exoume posous"me to ifaki exoume pola koroida pou plironoune kai se exoume xesmeno.....

το "εχουμε πολλα κοροϊδα που πληρωνουνε" το λες εσυ...

για εμενα η απαντηση τους ειναι δικαιολογημενη και συγκρατημενη θα ελεγα!

εγω χαιρομαι που υπαρχει πλεον τεχνικος ελεγχος... και μαλιστα οπως τα παρουσιαζεις αυστηρος.

περσι αγωνιζομενος εχανε λαδια απο την βιδα του καρτερ και ειχε ραντησει ολη την πιστα!

sniper
28/02/2008, 12:10
δηλ σε πέρασε κάποιος από το κίτρινο γρουπ μου τους λες κουλούς:rotflmao: :lol:

Φιλαράκο.... κατούρα και λίγο....

το σε πιο γκρουπ είμασταν χθες δεν έχει να κάνει με τις ικανότητές μας... όποιος ήθελε έμπαινε όπου να ναι....

argi6argi
28/02/2008, 12:11
το "εχουμε πολλα κοροϊδα που πληρωνουνε" το λες εσυ...

για εμενα η απαντηση τους ειναι δικαιολογημενη και συγκρατημενη θα ελεγα!

εγω χαιρομαι που υπαρχει πλεον τεχνικος ελεγχος... και μαλιστα οπως τα παρουσιαζεις αυστηρος.

περσι αγωνιζομενος εχανε λαδια απο την βιδα του καρτερ και ειχε ραντησει ολη την πιστα!

Συμφωνώ με τα παραπάνω. Θα μπορούσε όμως να μην απαντήσει καθόλου ή να έδινε μια πιο σωστή απάντηση. Δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του εκείνη την ώρα ο κυριούλης. ;)

argi6argi
28/02/2008, 12:13
όποιος ήθελε έμπαινε όπου να ναι....
Συγχαρητήτρια στο διοργανωτή...

Opisthogonia
28/02/2008, 12:15
katanas....eipame na min stathoume sto thema tou lastixou parakalo.........
molis omos me vgazis na exo dikio........

LADIA STIN PISTA? kai meta na min krazo? KRA KRA KRA re .....kai ego sou eipa kalos den ton afisan na bi.....tin pista den tin vlepi? to lastixo einai to mikrotero

pos na sto po apla.....san na sou exoune tripisi ta pistonia stin mixani...kai esi kitas kai les...... reeeeee den exo venzina den boro na ertho gia kafe

byron
28/02/2008, 12:20
mou mathane o kathe telefteos gidovoskos pou tin exei di diorganotis na adimilai ston pelati........ O PELATIS EXEI PADA DIKIO.......

O PELATIS EXEI PADA DIKIO όταν σέβεται την ασφάλεια την δική του και των υπολοίπων.
Αλλιώς έχει @@ δίκιο. Γιατί αν ο «σας γ@μάω αμα λάχει επειδή σας δίνω τα 50?» σκάσει στη πλάτη κάποιου άλλου επειδή είναι τσίπης να βάλει ένα ζευγάρι λάστιχα, θα φωνάζουν όλοι για την έλλειψη τεχνικού ελέγχου. Καλά του είπε και το τι εννοούσε άστο καλύτερα....

Ρε παλληκάρια θέλετε και τα λέτε ;; :confused:

KaTaNaS
28/02/2008, 12:22
.....kai ego sou eipa kalos den ton afisan na bi.....tin pista den tin vlepi?

φιλε οπισθογωνια (που το βρηκες τετοιο νικνεϊμ ρε φιλε :lol: )

απλα εχει χιλιοσυζητηθει... οσοι πηγαινουν θελω να πιστευω (τουλαχιστον μετα την πρωτη ψυχρολουσια) πηγαινουν εν γνωση τους...

οι υπολοιποι συνειδητοποιημενοι κανουν υπομονη για σερρες μια στις τοσες...

σε καμμια περιπτωση δεν συμφωνω με την κατασταση της πιστας , και δη της μοναδικης κοντα στην περιοχη της πρωτευούσης

με αλλα λογια μαζι σου ειμαι! :wave2:

sniper
28/02/2008, 12:22
O PELATIS EXEI PADA DIKIO όταν σέβεται την ασφάλεια την δική του και των υπολοίπων.
Αλλιώς έχει @@ δίκιο. Γιατί αν ο «σας γ@μάω αμα λάχει επειδή σας δίνω τα 50?» σκάσει στη πλάτη κάποιου άλλου επειδή είναι τσίπης να βάλει ένα ζευγάρι λάστιχα, θα φωνάζουν όλοι για την έλλειψη τεχνικού ελέγχου. Καλά του είπε και το τι εννοούσε άστο καλύτερα....

Ρε παλληκάρια θέλετε και τα λέτε ;; :confused:

Ο φίλος opisthogonia μαλλον έχει μικρή εμπειρία απο τις πιστες, ακόμα....

KaTaNaS
28/02/2008, 12:26
Δλδ όσοι πάνε Μεγαρα δεν είναι συνειδητοποιημένοι αλλά μαλάκες; :confused:

Τι λες ρε Σταύρο; Ρωτάς αν εχουν όλοι τον χρόνο και το χρήμα (και τα 2 μαζεμένα) για 3 φορές τον χρόνο Σέρρες; :nono:

χαχαχαχαχαχ μισο ρε Νικο γιατι με αδικεις!

εννοω οι υπολοιποι απο τους συνειδητοποιημενους που μπαινουν (εν γνωση της καταστασης της) στα μεγαρα

Opisthogonia
28/02/2008, 12:27
opos leei o sniper nai :)
malakas omos den einai o filosas opisthogonia :)
to nick mou skizi :)

bori na min trexo pistes me to mixanaki.......alla eimai se pistes arketo kero me diafora alla pragmata

opos kart .....pou pigena kai plirona ena poso kai kathomouna oli mera me to kart kai oxi 50 euro gia 4 ilithia 20alepta....kai pigena opote eithela kai eitane adia i pista.......

Trexo kai me thermika tilekatefthinomena se katigoria 1/10 .........kai fisika kai ekei exo parapona.....otan adi gia anipsomeno tsimedo exoune tixo xilino gia diazoma kai se kathe stravi to amaxaki ginete komatia.........

genikos otan vlepo strava pramata ta krazo ....den einai pistevo thema ebirias mesa stin pista ,alla poso siniditopiimenos katanalotis eisai...den ginete na sou poulane sapio giro sto souvlaki kai na les kai efxaristo

road spirit
28/02/2008, 12:28
....tin pista den tin vlepi? ...

η μόνιμη κατάσταση της πίστας (βλ, ποιότητα ασφάλτου, υποδομές, έξοδοι διαφυγής, κλπ κλπ) ΔΕΝ ειναι ευθύνη του διοργανωτή... να ξέρουμε τι λέμε...

την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης της πίστας (Δημος Μεγάρων ?) και/ ή ο διαχειριστής (4Τ-safetrack)...

αν παρόλα αυτά κάποιος συνεχίζει να κράζει για την κατάσταση της πίστας, ... μην ξαναπάει...
ο διοργανωτής δεν έχει την δυνατότητα να επέμβει για να κάνει κάτι καλύτερο

sniper
28/02/2008, 12:34
χαχαχαχαχαχ μισο ρε Νικο γιατι με αδικεις!

εννοω οι υπολοιποι απο τους συνειδητοποιημενους που μπαινουν (εν γνωση της καταστασης της) στα μεγαρα

Ναι ρε συ... το είδα μετά και το έσβησα αλλά με πρόλαβες... :lol:

Opisthogonia
28/02/2008, 12:35
1o den me niazi pios fteei....ego vlepo toi perno skarto pragma......

2on otan o giros einai sapios apo ton kataskevasti...fteei kai o souvlatzis pou ton poulai eno gnositou oti einai sapios

opote siberasma fteei kai o dioranotis...aplo kai xekatharo

sniper
28/02/2008, 12:42

2on otan o giros einai sapios apo ton kataskevasti...fteei kai o souvlatzis pou ton poulai eno gnositou oti einai sapios

Να σου πω κάτι....

Δεν σε έπιασε κανένας στον δρόμο να σε πάει στην πίστα υπό απειλή όπλου.... Μόνοι τους πάνε όσοι πάνε....

Επίσης εκεί διεξάγωνται και αγώνες του πρωταθλήματος ταχύτητας.....

Σαφέστατα μπορούν να γίνουν πολλά για να βελτιωθεί η πίστα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Καλύτερα από μπράλλο είναι....

KaTaNaS

ρε συ οπισθογωνια... οποιος θελει αγοραζει σουβλακι (και γαμωτα παραδειγματα)

με το ζορι μας το χωνουν στο στομα;

τεσπα κανω τον δικηγωρο του διαβολου και δεν μου αρεσει...

το συμπερασμα ποιο ειναι;

χρειαζεται ενα γερο μποϋ κοταζ να μπει μεσα 2-3 ημερομηνιες για να βαλει μυαλο...

ή πιο οργανωμενα γνωριστειτε ολοι σας, ανταλλαξτε τηλεφωνα και συννενονηθειτε με προτασεις... συνδικαλιστειτε με αλλα λογια!

road spirit

opote siberasma fteei kai o dioranotis...aplo kai xekatharo οπότε μην ξαναπάς ! απλά πράγματα

διαφορετικά, πήγαινε αλλά αποδεχόμενος τη κατάσταση.

Έτσι, αν και συμφωνώ πως η ατάκα που πέταξε ο τύπος δεν έπρεπε να ειπωθεί κατα αυτό το τρόπο, έχει δίκιο! τόσος κόσμος περιμένει να μπεί μέσα... = το προϊόν πουλάει καλα = δεν αλλάζω κάτι

byron
28/02/2008, 12:43

Kai ama o pelatis pou agorazei eis gnwsi tou to sapio souvlaki, gyrisei ston diorganwth kai toy pei «gyrna na sou riksw kai ena p@utso» poios ftaiei meta ;;:confused:

:rotflmao: :rotflmao:

road spirit
28/02/2008, 12:44
..

χρειαζεται ενα γερο μποϋ κοταζ να μπει μεσα 2-3 ημερομηνιες για να βαλει μυαλο...
.. ρε συ Σταύρο, ποιος να βάλει μυαλό? ο Ζαφειρό, ή το 0300 ?? δεν ειναι δικιά τους η πίστα, δεν μπορούν να κάνουν άμεσα κάτι αυτοί...

KaTaNaS
28/02/2008, 12:45
Kai ama o pelatis pou agorazei eis gnwsi tou to sapio souvlaki, gyrisei ston diorganwth kai toy pei «gyrna na sou riksw kai ena p@utso» poios ftaiei meta ;;;

η πιναδικα "μετα απο ενα καλο φαϊ σειρα εχει ενα καλο γ@@μ#σι "

:lol: :bigcry:

gcrook
28/02/2008, 12:46
Τι να πω.
Μαλλον βρισκομαστε σε ενα μεταβατικο σταδιο οπου οι αναβατες που συμμετεχουν σε τρακντεις,αρχιζουν να συνειδητοποιουν οτι εχουν και αυτοι υποχρεωσεις σαν συμμετεχοντες στην διοργανωση.Απλα καποιοι απο αυτους ενδεχομενως πονταραν στο γεγονος οτι οι διοργανωσεις μεχρι προτινος ειχαν τα κακα τους τα χαλια,μονο που τωρα που τα πραγματα πανε (θεωρητικα) καλυτερα σε αυτον τον τομεα, και καποιοι δεν μπορουν να απαγκιστρωθουν απο λοιπες κακες συνηθειες του παρελθοντος που κατα καιρους βλεπαμε,οπως κορντουρες στην πιστα,τουρισταδικες μποτες,γαντια εντουραδικα,λαστιχα φθαρμενα κτλ κτλ.

Και ας πουμε οτι ο Ελληνας πλεον μπαινει στην πιστα και αποκταει καποια συνειδηση σαν αναβατης πιστας.Μετα τι;Μεγαρα με λασπες πετρες χαλικια μπαζα χορταρια φιδια και σκυλους,λες και ειμαστε σε χωματερη;

Τεσπα καποιες σκεψεις απλα για το τι μελλει γενεσθαι τα επομενα χρονια.
Δεν γαμιεται παω να κουμπωσω μια Γιοσιμουρα τωρα:lol:

Opisthogonia
28/02/2008, 12:46
nai signomi sto paradigmamou xexasa na grapso

OTI se exei piasi treli epithimia na fas souvlaki.....kai den yparxi alo souvlatzidiko ston kosmo ...
kalitera tora?

katanas ...sosta milas BOIKOTAZ ASAP

fisika kanis den me estile ekei me to zoriiiiiii alllllllllllaaaaaaaaa ego pou exo diakai potho na pao se pistA?

ostoso i penteli einai kaliteri apo tin pista me poli ligoteres lakouves :)

KaTaNaS
28/02/2008, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε συ Σταύρο, ποιος να βάλει μυαλό? ο Ζαφειρό, ή το 0300 ?? δεν ειναι δικιά τους η πίστα, δεν μπορούν να κάνουν άμεσα κάτι αυτοί...

ναι, πραγματι εχεις δικιο! :sad:

KaTaNaS
28/02/2008, 12:49

εχει κι ενα γκρεμι απο κατω ταμαμ!

:nono:

KaTaNaS
28/02/2008, 12:50
γαντια εντουραδικα

:look:

zephyr1
28/02/2008, 12:51
εχει κι ενα γκρεμι απο κατω ταμαμ!

:nono:

Και πασπαλισμενο γαρμπιλακι στης στροφες για να πας πιο γρηγορα στο γκρεμιδακι.

gcrook
28/02/2008, 12:52

Πραγματι.
Μου αρεσουν πολυ αυτα τα κινητα σημαδια για τα φρενα που εχει τοποθετησει ο Δημος.
Να δεις πως λεγονται..α ναι...αυτοκινητα!!!:sad:

road spirit
28/02/2008, 12:52
....
Τεσπα καποιες σκεψεις απλα για το τι μελλει γενεσθαι τα επομενα χρονια.
Δεν γαμιεται παω να κουμπωσω μια Γιοσιμουρα τωρα:lol: εγω πάντως αρχίζω να πηγαίνω προς τη κατεύθυνση : 2-3 φορες το χρόνο Σερρες (= x 2 μέρες η κάθε φορα = 4-6 trackdays) και τα μέγαρα να τα κάνω κορνίζα να τα θυμάμαι... δεν ξέρω, θα δείξει, γιατι όπως έγραψε ο οπισθογωνίας, το στερητικό σύνδρομο δεν παλεύεται ευκολα... και το κεφάλι μου το θέλω στη θέση του για να κανω και αλλα πραγματα, οχι για να ρισκάρω στους δρόμους...

:sad:

gcrook
28/02/2008, 12:53
:look:

Αναστατωθηκες ε;:rotflmao:
Αμ τα χωματινα λαστιχα που τα βαζεις;:rotflmao:

Opisthogonia
28/02/2008, 12:55
ego eimai mikros akoma kai boro na riskaro :)))

min gineste koutiiiiii kai adaisss :PP ta kinita simadia frenon skizoune :)

gcrook
28/02/2008, 12:57
ego eimai mikros akoma kai boro na riskaro :)))

Αν σοβαρολογεις......

sniper
28/02/2008, 13:00
Ας το κλειδώσει κάποιος μοντ....

ανοίξαμε το κουτάκι μάλλον.....

S16
28/02/2008, 13:03
Ειχα ερθει και εγω μια βολτα χθες, οχι για να μπω (με το μηχανακι που εχω:bigcry: ) αλλα για να δω.

Παρα πολυ κοσμος και ειδικα στο γκρουπ των γρηγορων ο ενας οδηγουσε πανω στον αλλο.

Κατα τα αλλα η οργανωση θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη και ο χρονος που θα ηταν διαθεσιμη η πιστα στο κοινο πιο μεγαλη.

Opisthogonia
28/02/2008, 13:05
astievome fisika ...eixa vali kai glositsa eleos :P

road spirit
28/02/2008, 13:11
ta kinita simadia frenon skizoune :)

...

122047

josbi
28/02/2008, 13:12
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΖΗΤΗΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!

Opisthogonia
28/02/2008, 13:13
ta spase :P xaxaxa :P

kane kai ena tora me tin pista :P

josbi....
ma to ekmetalevode afto einai to provlimamas :) emeis ta skame apo anagki kai afti goustaroune :)

McTalas
28/02/2008, 13:19
αυτο που παρατηρησα εχτες ηταν η τραγικη, για εμενα, οργανωση!!! βαλανε "γληγορους" στο αργο γκρουπ και μετα γκαριζανε απο τα μεγαφωνα "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΕΕΣΣ !!" και ακουγα τους διπλανους να λενε " σιγα μην δεν προσπερασω! εγω ηρθα για προπονηση, ας με βαζανε στο σωστο γκρουπ." και αλλα τετοια ....
απαραδεκτη οργανωση!! ουτε σημαιες εβγαζαν, στην κ1 (νομιζω) πανω στην στροφη ειχε σπασμενα κομματια , καγκουρια εμπεναν και τα εκανα π00τ@ν@ !! και ενα σωρο αλλες παραληψεις.

josbi
28/02/2008, 13:38
ta spase :P xaxaxa :P

kane kai ena tora me tin pista :P

josbi....
ma to ekmetalevode afto einai to provlimamas :) emeis ta skame apo anagki kai afti goustaroune :)

ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

Opisthogonia
28/02/2008, 22:25
einai mexri na ta pari kanis kai na arpaxoune tpt psiloxodres kai tha sou po ego...eimai kata tis vias...alla afti mono me alipito xilo tha mathoune ....(den tha ftiaxoune tin pista..alla toulaxiston tha minoune makria apo tis diorganosis)

GIXXERAKIAS
28/02/2008, 22:50
Ρε παιδια τι διαβαζω εδω μεσα??Στεφανε (οπισθοδρομικε:rotflmao: ) ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ!!Θα τα πουμε απο κοντα εμεις.:winka:

Σε αλλο φορουμ εκθειασαν την συμπεριφορα του διοργανωτη (σε λαθος track day ηταν??) και ειναι ατομο το οποιο εχει πολυ μετρημενα λογια και ειναι η πρωτη φορα που λεει καλα λογια για διοργανωση.:winka:

Το αν υπηρχε σκυλος στην πιστα ειναι κατι που δεν μπορει να το δει απο τις παγκοσμιες καμερες που καταγραφουν το track day ο οποιοσδηποτε διοργανωτης.Τι εκαναν οι συμμετεχοντες γι'αυτο?Απλα εβριζαν την στιγμη που τους πεταχτηκε??Βγηκε κανεις να παει στο γραφειο και να πει ρε παιδια το και το,σταματηστε για λιγο και βγαλτε τους ολους εξω να λυθει το θεμα.Το εκανε κανεις??:rolleyes:

Πλεον εγω δεν θα συγχωρω κατι τετοιο(sniper),οταν κανει καποιος χοντρη λακαμια μεσα εδω δεν τρωει BAN??EΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝETAI KAI ΣΤΑ TRACK DAY!!!Οταν στο εκανε αυτο επρεπε να το αναφερεις να τον τσουξει ο διοργανωτης,να του δωσει τα χρηματα πισω και να τον ξαποστειλει.Μην τα λεμε ετσι χωρις να κανουμε κατι ΕΜΕΙΣ για αυτο.:winka:

Θα επανελθω αφου διαβασω καλυτερα τα οσα εχουν γραφτει.:look:

likos600
29/02/2008, 00:59
Δεν ξέρω αν προσέξαται το 125 στην μπλε κατ.!! αξίζει να σας πώ ότι στην ευθεία 200άριζε:eyepop:

argi6argi
29/02/2008, 01:16
Δεν ξέρω αν 200άριζε (χλωμό το κόβω) αλλά πήγαινε πάρα πολύ καλά. Μπράβο στον οδηγό.

zephyr1
29/02/2008, 08:43
Ο σκυλος πηγαινε καλα?

nktR
29/02/2008, 09:11
Ο σκυλος πηγαινε καλα?

1.07 !!!!!

zephyr1
29/02/2008, 09:36
1.07 !!!!!

:eyepop:

Sniper ο σκυλος ητανε ρε. :bigcry:

argi6argi
29/02/2008, 10:49
1.07 !!!!!
:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
29/02/2008, 11:21
Δεν ξέρω αν προσέξαται το 125 στην μπλε κατ.!! αξίζει να σας πώ ότι στην ευθεία 200άριζε:eyepop:

Χαλαρά 200ριζε... με 180 τελική :lol:

αλλά μια χαρά πήγαινε το παλικάρι....

και ένα ΝSR250.....

Κι ένα CBR600F

κι ένα FZ6 με termignioni τελικά που πήγαινε χωρίς σταματημό! :a18:

josbi
29/02/2008, 11:26
Χαλαρά 200ριζε... με 180 τελική :lol:

:hypnotize :rotflmao: :lol: :nono:

Da.Vintage
29/02/2008, 11:27

Tον μέτρησα 1 φορά γύρω στο 1.04...και δεν θα ήταν και το καλύτερό του...:winka:

Ταπα το 125
:eyepop:

Da.Vintage
29/02/2008, 11:28
Ο σκυλος πηγαινε καλα?

Το έχανε στα φρένα απ'ότι είδα...