PDA

View Full Version : h trela mas

PEACEMAKER
19/02/2008, 18:33
ΦΙΛΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΗ

ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΤΛ

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ

Π.Χ ΘΟΡΥΒΩΔΕΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ, ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΥς ΦΙΛΟΥς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ??

ΦΟΙΒΟΣ

gdevelek
19/02/2008, 18:57
nickname: PEACEMAKER

πρώτο ποστ: στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ

:rotflmao:

la_villa
19/02/2008, 19:00
μιας και στις διαμάχες

σούζες στο πεζοδρόμιο με βγαλμένες εξατμίσεις
:lol: :lol: :wave2:

gcrook
19/02/2008, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από PEACEMAKER

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΥς ΦΙΛΟΥς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ??

ΦΟΙΒΟΣ

Μεγαλη κουβεντα..
Ας ειμαστε εμεις πρωτα απ'ολα ενταξει με τον εαυτο μας οταν καβαλαμε την μοτοσυκλετα μας....

TROOPER
19/02/2008, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
nickname: PEACEMAKER

πρώτο ποστ: στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ

:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

iosif
19/02/2008, 19:32
κατ αρχας δεν ειμαστε μηχανοβιοι

TROOPER
19/02/2008, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
κατ αρχας δεν ειμαστε μηχανοβιοι

να μιλας σε πρωτο ενικο.

:wave2:

la_villa
19/02/2008, 19:38
+1

the who
19/02/2008, 19:40

ΦΟΙΒΟΣ
Να γραφουμε με μικρα ελληνικα γι αρχη?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
19/02/2008, 19:42
..........

Απότομη "είσοδο" δεν νομίζεις πως έκανες ρε Ειρηνοποιέ Φοίβο? :wacko:

Welcome anyway...

:smokin: :beer: :wave2:

@ iosif: Ενας (ακόμα) μηχανόβιος! :winka:

mats8282
19/02/2008, 19:47

ΦΟΙΒΟΣ

Θα μπορουσαμε να συζητησουμε και να αντιμετωπισουμε για τα παραπανω απο την στιγμη που ειμασταν μια κοινωνικη ομαδα...Δεν ειμαστε κοινωνικη ομαδα....Πως εννοεις το <<εμεις>>??

Συλλογικη ευθυνη σαν μοτοσυκλετιστες δεν εχουμε και δεν τεκμηριωνεται οποτε ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του..Δηλαδη οτι μπορει ο καθενας κανει....

Παω εγω με κρανος/γαντια/μπουφαν κανονικα στην λωριδα μου με χαμηλη ταχυτητα....Περναει ενας απο διπλα με ενα SS/SM/κατι ξεκρανωτος με σουζα παντηλικι και τα λοιπα και τα λοιπα.....Τι να κανω εγω,εσυ ο καθενας μας???Αν και τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ σε σχεση με οτι θυμαμαι εγω 10-12 χρονια πισω...

Εγω παντως βλεπω πολλους σε αυτο το φορουμ να προωθουν την ασφαλεια τοσο σε θεματα εξοπλισμου ασφαλειας οσο και οδηγησης και γουσταρω....Ειναι μια καλη κινηση μεσα απο το βημα του φορουμ....

Ομως

Πως μπορουμε <<εμεις>> να αλλαξουμε τους οδηγους που κυκλοφορουν στους δρομους???

Πως μπορουμε <<εμεις>> να πεισουμε καποιον να σταματησει να φοβαται τις μοτοσυκλετες οταν θα παει μια βολτα στο ΚΑΤ,ιστορικη ατακα,απλα να δει τι γινεται στις εφημεριες?

Πως θα πεισουμε εναν πατερα/μανα οταν εχει ακουσει τα χιλιαδες περιστατικα με μοτοσυκλετες να μαθει το παιδι του απο μικρο??

Πως...Πως...Πως....

Δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε κατι αλλο εμεις γενικα και αοριστα εξω απο τον προσωπικο κοινωνικο κυκλο του καθενος...Τα υπολοιπα ειναι θεμα κρατους,παιδειας και προσωπικων αποψεων.....Κυριως ομως θεμα παιδειας και κρατικης μεριμνας....

Να γινεται σωστη εκπαιδευση οδηγων,καλοι δρομοι κτλ....

Πραγματα που <<εμεις>> δεν μπορουμε να προσφερουμε στο συνολο των Ελληνων οδηγων....Ισως σε καποιους....

Ε απο το ολοτελα :wave2:

iosif
20/02/2008, 12:27
οκ
εγω ειμαι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ουχι μηχανοβιος (ποτε δεν με ελκυσαν οι πχ τόρνοι!)

KaTaNaS
20/02/2008, 12:49
(ποτε δεν με ελκυσαν οι πχ τόρνοι!)

δε ξερεις τι χανεις! :D

ειρηνοποιε ορθιος! και καλωσηλθες...

δωσε το καλο παραδειγμα! :wave2:

Akatanomastos
20/02/2008, 14:02
οταν γινουν πρωτα ανθρωποι μερικοι θα κοψουν τα καγκουριλικια.
δεν ειναι ανθρωποι σε ολη την ζωη τους και μολις καβαλανε μεταμορφωνονται σε ζωα.

τωρα, αυτα που λες να μας συμπαθησει ο κοσμος κλπ κλπ

who gives a fuck..

STOYBI
20/02/2008, 14:52
οκ
εγω ειμαι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ουχι μηχανοβιος (ποτε δεν με ελκυσαν οι πχ τόρνοι!)

+ 10000!! :D

BELZEBOYLIS
20/02/2008, 14:54
Άντε και κόβουμε τις σούζες ,σταματάμε να καβαλάμε πεζοδρόμια ,σεβόμαστε τα όρια ταχύτητας ,δεν κάνουμε βήμα χωρίς κράνος , δεν πίνουμε σταγόνα αλκοόλ , στα διόδια περιμένουμε την σειρά μας , γινόμαστε σε γενικές γραμμές καλά παιδιά … Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σε υπολογίζουν περισσότερο ;;; Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αποστειρώσεις τον μοτοσικλετισμό …

Υγ . καλώς ήρθες

:wave2:

byron
20/02/2008, 14:55
Εγω που είμαι κάγκουρας, που εντάσομμαι; :look:

121115

SpineshankD
20/02/2008, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
οταν γινουν πρωτα ανθρωποι μερικοι θα κοψουν τα καγκουριλικια.
δεν ειναι ανθρωποι σε ολη την ζωη τους και μολις καβαλανε μεταμορφωνονται σε ζωα.

τωρα, αυτα που λες να μας συμπαθησει ο κοσμος κλπ κλπ

who gives a fuck..

+100.000:beer:

cityfly
20/02/2008, 19:45
τι έγινε βρε παιδιά

πέταξε ο ειρηνοποιός τη βόμβα και την έκανε;

nvov
21/02/2008, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Άντε γεια άντε γεια……

Fireball400
22/02/2008, 00:26
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΥς ΦΙΛΟΥς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ??

ΦΟΙΒΟΣ

Σιγά μην ασχολούμαι να κερδίσω το σεβασμό του καθένα.Για την πάρτη μου οδηγώ:sun:

devil's animal
23/02/2008, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Σιγά μην ασχολούμαι να κερδίσω το σεβασμό του καθένα.Για την πάρτη μου οδηγώ:sun:

+636
:beer: :beer: :beer: :beer:

extremist
24/02/2008, 19:46
να φτιάξουν πίστες σε όλη την Ελλάδα να μπαίνουμε εκεί να τα κάνουμε πουτάνα άμα είναι.:evil:

Da.Vintage
25/02/2008, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Στο ζωολογικό κήπο...στο δίπλα κλουβί απο εμένα...:winka: :lol:

nvov
25/02/2008, 10:15
Άντε γεια . . . καραγκιοζοπουλε

stvr1
25/02/2008, 18:26
Φίλε Peacemaker,

1. Μπορείς να καβαλάς πεζοδρόμια χωρίς να γίνεσαι ενοχλητικός. Απλά να θυμάσε οτί εσύ βρίσκεσαι καταχρηστικά εκεί και οτι γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι κανένας πεζός υποχρεωμένος να φυλάγεται. Πας λοιπόν σιγά και αν σε μπλοκάρουν ζητάς ευγενικά να περάσεις. Ακόμα δεν παρκάρεις κλείνοντας κάθε πέρασμα και κυρίως ΡΑΜΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.

2. Η σούζα είναι κάτι που οι περισσότεροι κάνουμε κάποια στιγμή. Σημασία έχει το πού και το πότε. Δεν είναι ανάγκη για να κάνεις εσύ την κ@βλα σου να πάθει έμφραγμα κάποιος άλλος που κινήται στον δρόμο. Τώρα αν το δεί από απόσταση και δεν του αρέσει, πρόβλημά του...

3. Όταν θα βρεθείς στην άσφαλτο με ρήξη χιαστού (ή άλλον τραυματισμό), την μηχανή λίγο πιο κάτω βίδες και τον π@π@ρ@ που σε χτύπησε να σου λέει οτι ΟΥΤΕ σε είδε ΟΥΤΕ σε άκουσε, έλα να μου πείς αν ΔΕΝ θα βάλεις Acrapovic ανοιχτές (τα παραδείγματα είναι τυχαία... σχεδόν... κάλα, για εμένα μιλάω :mad: ).

Θα συμφονίσω ακόμα στο ότι το "εμείς" είναι λίγο καταχρηστικό. Ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστό . Θα μπορούσαμε απλά όλοι και όχι μόνο οι bikers να σεβόμαστε τους άλλους όσο θέλουμε να μας σέβονται...

extremist
25/02/2008, 22:41
nvov? O_o

sakisvolos
25/02/2008, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Στο ζωολογικό κήπο...στο δίπλα κλουβί απο εμένα...:winka: :lol:

Ρε σεις τι κάνετε? Αφήστε κι' ένα κλουβί για μένα! :D :D :D

PEACEMAKER
26/02/2008, 16:56
παιδες σορυ για τα κεφαλαια αλλα δεν βαζω ποτε τονους οποτε....

το peacemaker ειναι παλιο ψευδονυμο , μεγαλη ιστορια.

λοιπον ακρη μαζι σας δεν βγαζω οποτε ριξτε καμια ιδεα για καινουργια μοτο. θελω για ταξιδι , οχι πολλα πλαστικα. επειδη ειμαι και κοντα 1.90 πρεπει και να χωραω. ελεγα το BMW K1200R SPORT. εργαλειο και με πολλα αλογατα. καμια ιδεα? το fazer 1000 ή ........ σαν να ειναι λιγο παρεξηγημενο ή ιδεα μου ειναι

ο καγκουρας στο κλουβι με τις τρελές

AFTER
26/02/2008, 17:09
Καποτε παλευα να ειμαι το ''καλο παιδι'' και να προσπαθω να κανω μερικους ανθρωπους να κατανοησουν τον μοτοσυκλετισμο

Τωρα που ωριμασα, το μονο που θελω ειναι να μην τους βρισκω μπροστα μου και να μη με ριχνουν
Στα @@ τι πιστευουν για μενα
Αν ηξεραν και αυτοι τι πιστευω ΕΓΩ για ΑΥΤΟΥΣ
Δεν εφαγα τα χρονια μου με σπουδες και εμπειριες ζωης, για να με κρινει ο καθε ''δηθεν'' που νομιζει οτι ειναι καποιος

Οπως ειπε και ο fireball, γραφτους ολους και οδηγα για σενα

extremist
26/02/2008, 22:37
Κάπως έτσι..οδηγάμε άλλοτε για τον εαυτό μας,άλλοτε για την παρέα και άλλοτε για την κ@υλα μας.
Το θέμα είναι οτι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να καταπατάμε την ελευθερία του άλλου.Επειδή υπάρχουν άτομα
που δεν καταλαβαίνουν τις επιπτώσεις των πράξεών τους δεν πρέπει να έιμαστε και εμείς στα @@ μας.Όποιος καταλαβαίνει καλώς,όποιος δεν κακό του κεφαλιού του..Όλοι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε απερίσκεπτες πράξεις μερίκες φορές..έτσι είναι η ζωή.Τουλάχιστον μερικοί προσπαθούνε :) Αυτά είναι λίγα..πολύ λίγα.Όλο το θέμα έχει πολύ τεράστιες επιρροές απο άλλους παράγοντες κλπ.
keep it real

btw το 1000άρι το fazer θα έπαιρνα
:p

palios_er500
05/03/2008, 18:20
Οσο τα χρόνια περνάνε εγώ νιώθω να κινδυνεύω όλο και περισσότερο από τους άλλους μοτοσυκλετιστές....

:sick: