PDA

View Full Version : κτεο .......και πρασιν αλογα

steve610
20/02/2008, 15:26
τι κολπο ειναι αυτο? με αφοrμη το αρθρο για τα ΚΤΕΔ στο τελευταιο τευχος 15νθυμερου περιοδικου μοτ/τας μου δημιαυργηθηκαν καποιες αποριες που πιστευω οτι απασχολουν πολυ κοσμο.

1.κατηγορια supermoto. τα καινουργια του κουτιου ολα καλα κομπλε.με τις μετατροπες τι γινεται?
πιο συγκεκριμενα λενε στο περιοδικο οτι καθε μοτ/τα εχει και μια εγκριση τυπου που με βαση αυτην θα γινινται οι ελεγχοι και φερνει σαν παραδειγμα το χτ 660 το r και το x(δυο διαφορετικες εγκρισεις)και λεει οτι οσοι εχουν τροποπιημενο μηχανακι ως προς τους τροχους κοβονται.δηλαδη εγω που εχω το husqvarna te 610e και που εχει γινει μετατροπη σε supermotard θα κοπω παρολο που βγαινει και σε supermotard απο το εργοστασιο με διαφορες σε τροχους και φρενα

2.αν περασω απο τον ελεγχο του κτεο (παω με φλας της μανας του καθρευτες ησυχη εξατμιση και ολα αυτα) και αφου παρω το ειδικο χαρτι-αυτοκολητο τι θα γινει αν εγω βγαλω ολα αυτα τα αντικαταστησω με π.χ. αλλη εξατμιση αλλα φλας μικροτερα χωρις καθρευτες και πεσω σε πλοκο της τροχαιας. Δεν θα το καταλαβουν οι τροχαιοι?θα με γραψουν?τι γινεται σε αυτην τη περιπτωση?

συγνωμη αν κουρασα αλλα ειναι 2 αποριες που μου δημιουργηθηκαν διαβαζωντας το αρθρο και συγουρα ειναι και παρα πολλες αλλες και για διαφορες κατηγοριες naked ,on off κτλ.

για να τελειωσω πιστευω οτι στο τελος κατι θα βρεθει και δεν θα κοπουν ετσι απλα οπως λενε Π.Χ.ολα τα xt που εχουν γινει supermotard.

αυτα παιδες :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

DUKASII
20/02/2008, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από steve610
τι κολπο ειναι αυτο? με αφοrμη το αρθρο για τα ΚΤΕΔ στο τελευταιο τευχος 15νθυμερου περιοδικου μοτ/τας μου δημιαυργηθηκαν καποιες αποριες που πιστευω οτι απασχολουν πολυ κοσμο.

1.κατηγορια supermoto. τα καινουργια του κουτιου ολα καλα κομπλε.με τις μετατροπες τι γινεται?
πιο συγκεκριμενα λενε στο περιοδικο οτι καθε μοτ/τα εχει και μια εγκριση τυπου που με βαση αυτην θα γινινται οι ελεγχοι και φερνει σαν παραδειγμα το χτ 660 το r και το x(δυο διαφορετικες εγκρισεις)και λεει οτι οσοι εχουν τροποπιημενο μηχανακι ως προς τους τροχους κοβονται.δηλαδη εγω που εχω το husqvarna te 610e και που εχει γινει μετατροπη σε supermotard θα κοπω παρολο που βγαινει και σε supermotard απο το εργοστασιο με διαφορες σε τροχους και φρενα

2.αν περασω απο τον ελεγχο του κτεο (παω με φλας της μανας του καθρευτες ησυχη εξατμιση και ολα αυτα) και αφου παρω το ειδικο χαρτι-αυτοκολητο τι θα γινει αν εγω βγαλω ολα αυτα τα αντικαταστησω με π.χ. αλλη εξατμιση αλλα φλας μικροτερα χωρις καθρευτες και πεσω σε πλοκο της τροχαιας. Δεν θα το καταλαβουν οι τροχαιοι?θα με γραψουν?τι γινεται σε αυτην τη περιπτωση?

συγνωμη αν κουρασα αλλα ειναι 2 αποριες που μου δημιουργηθηκαν διαβαζωντας το αρθρο και συγουρα ειναι και παρα πολλες αλλες και για διαφορες κατηγοριες naked ,on off κτλ.

για να τελειωσω πιστευω οτι στο τελος κατι θα βρεθει και δεν θα κοπουν ετσι απλα οπως λενε Π.Χ.ολα τα xt που εχουν γινει supermotard.

αυτα παιδες :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Kαλα χαλαρωσε στην Ελλάδα εισαι ..αντε εκει στο κτεο και με ντραγκστερ να πας σκασε κανα 50 αρικο νομιζω ειναι η λαδια...
και εφυγεσ με εγκριση τυπου λεμε..:lol: :rotflmao:

steve610
20/02/2008, 15:41
δε διαφωνω φιλε μου και γω μαζι σου ειμαι.μ ενα 50 θα σου δινουν και κανα πτυχιο καβαντζα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

με την περιπτωση τη 2η τι γινεται?μπορει τροχαιος να σου σκοτισει τον ερωτα και να σε γραψει για την 4 σε 2 σε 1 σε 14 εξατμιση η γιατι η πινακιδα ειναι ....ενα με το πισω αμοτρισερ ενω εχεις περασει ελεγχο?τοτε τι?:confused: :confused: :confused:

DUKASII
20/02/2008, 15:44
φιλε με τη δευτερη περιπτωση εχουνε δικαιωμα να σε γραψουν ετσι και αλλιως με η χωρις κτεο.
οποτε αν θες να αποφυγεις τετοιες κλήσεις..τα χεις ολα οπως πρεπει.
επιλογή σου ειναι.
:wave2: :beer:

steve610
20/02/2008, 15:52
και βεβαια ειναι επιλογη μου αλλα το θεμα ειναι οτι αν παω το μηχανακι ετσι οπως ειναι στο κτεο δεν θα μπορω να το κυκλοφορησω μετα γιατι δεν θα μου δωσουν εγκριση η οπως το λενε αυτο.ενω τωρα που το εχω οπως το εχω μπορει να με γραφουν καθε μερα και να πληρωνω απο την τσεπη μου σαν μ@@@#@$σ .
πιστευω να γινεται κατανοητο τι θελω να πω χωρις να θελω να σε θιξω φιλε dukasii η μπορει να μην το εξηγω καλα αυτο που θελω να πω :beer: :beer:

Cpt. Haddock
20/02/2008, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από steve610
η μπορει να μην το εξηγω καλα αυτο που θελω να πω :beer: :beer:

μαλλον αυτό :lol:

Ειλικρινα δεν έχω καταλάβει το δίλλημα σου :wave2:

lamoun
20/02/2008, 15:58
Μάλλον εννοεί άν το χαρτί του ΚΤΕΟ μπορεί να των ξελασπώσει σε αυτή την περίπτωση.

Φαντάζομαι όχι λοιπόν. Δε σε ξελασπώνει (για κραβγαλέες περιπτώσεις μιλάμε ε; ) , σκέψου το αντίστοιχο με τα αυτοκίνητα.