View Full Version : 7η αγωνιστικη.....5 χ 5
kalgeorge
21/02/2008, 09:26
Tα γνωστα.
Το γνωστο γηπεδακι.
Η γνωστη μερα ( τεταρτη )
27 /2
ωρα....22:00 - 23:30
δεν προλαβαινουμε μαλλον να μαζευτουμε για το μεγαλο γηπεδο και θα παιξουμε στο 5αρι.
Επισης κατι ακουστηκε απο τους ιδιοκτητες οτι αν καταφερει και νικησει η ομαδα των sogokou-cirus ή χασει με διαφορα μικροτερη των 5 γκολ, θα κερδισουμε ενα εκ των παρακατω.
- 1 τζαμπα παιχνιδι 5χ5
- δωρεαν red bull για τους παικτες
- διακριτικα με την διαφημηση των γηπεδων εκει
- αλλα πλουσια δωρα
επισης σκεφτεται λεει και η betoto να το συμπεριλαβει στα στοιχηματα της....το να νικησει η ομαδα τους προς το παρων δινει κοντα στο 15 :p
Αυτα ....ελα να δηλωνουμε
1) kalgeorge
2) giwrgos ( filos mou)
3) mpou
4) cirus
5) cirus brother
6) sporakias
7) nikos
8) busa
9) mustili
10) t rex
11) trooper
12) sogokou
13) filos sogokou ( to agori tou :blush: )
....
...
Οπως παντα, με οποια ομαδα και να με βαλετε ...
:rotflmao:
Operater
21/02/2008, 11:25
Kι εγώ λέω να ξαναέρθω, με όποια ομάδα και να με βάλετε...
Αρκεί να είμαι με τον sogokou !:blush:
:lol:
Πάντως έχει χαβαλέ η υπόθεση. Ευχαριστώ για τη διασκέδαση και συγνώμη ρε σεις που πηγαινοφέρομαι μες στο γήπεδο σαν... θεατής! :smilea:
:wave2: :wave2:
ψιτ βάλε εμένα και τον brother:a13:
SPORAKIAS
21/02/2008, 11:37
ελα...αντε ...εμενα και νικο.,....κοιμασαι....:smokin:
blackbusa
21/02/2008, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ψιτ βάλε εμένα και τον brother:a13:
εσυ φερε και την γιαγια σου....πιο κουλη απο εσενα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι.....:evil:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
υ.γ. ξερω ξερω...τα γνωστα....θα μας δειξεις εσυ κλπ κλπ....:rotflmao:
blackbusa
21/02/2008, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πάντως έχει χαβαλέ η υπόθεση. Ευχαριστώ για τη διασκέδαση και συγνώμη ρε σεις που πηγαινοφέρομαι μες στο γήπεδο σαν... θεατής!
γιατι:confused: οι αλλοι 2 που κανουν τις cheerleaders ειναι καλυτεροι νομιζεις???:smokin:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ φερε και την γιαγια σου....πιο κουλη απο εσενα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι.....:evil:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
υ.γ. ξερω ξερω...τα γνωστα....θα μας δειξεις εσυ κλπ κλπ....:rotflmao:
τσ είσαι πολύ μικρός εγώ είναι γνωστό οτι αγωνίζομαι για τη συμμετοχή και μόνο δεν με ενδιαφέρει η νίκη μόνο να γυμναστώ και να διασκεδάσω. :a13: :a13:
άσε που είναι γνωστό πως δεν κάνω προκλητικές δηλώσεις!!!:rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
21/02/2008, 15:48
τσ είσαι πολύ μικρός εγώ είναι γνωστό οτι αγωνίζομαι για τη συμμετοχή και μόνο δεν με ενδιαφέρει η νίκη μόνο να γυμναστώ και να διασκεδάσω.
άσε που είναι γνωστό πως δεν κάνω προκλητικές δηλώσεις!!!
:blush: :blush: :blush:
sorry.....:(
:wave2:
:blush: :blush: :blush:
sorry.....:(
μη μου λες εμένα σόρυ, την επόμενη φορά θα σε :a021: ψοφάλογο, άμπαλε!!!!!!:lol: :lol:
blackbusa
21/02/2008, 16:17
μη μου λες εμένα σόρυ, την επόμενη φορά θα σε :a021: ψοφάλογο, άμπαλε!!!!!!:lol: :lol:
οπως το κανεις καθε φορα φανταζομαι......ε????με την οπισθεν.....:(
υ.γ. η αλλη η κοτα εβαλε μυαλο,και κανει την παπια....αρα μονο εσυ μου εμεινες να ''παιζω''...:D
Μεσα και γω. Παντως με το rotation που γινεται ολοι εχουμε νικησει εστω μια φορα...Σωστο; Σωστοοο
Operater
21/02/2008, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Μεσα και γω. Παντως με το rotation που γινεται ολοι εχουμε νικησει εστω μια φορα...Σωστο; Σωστοοο
Εγώ ούτε μία..και θα μου γυρίσει σε ψυχολογικό τραύμα μετά... :(
Μπάρμπα βαλε με κι εμένα μέσα.......:beer:
οπως το κανεις καθε φορα φανταζομαι......ε????με την οπισθεν.....:(
υ.γ. η αλλη η κοτα εβαλε μυαλο,και κανει την παπια....αρα μονο εσυ μου εμεινες να ''παιζω''...:D me paixti (leme tora:lol: :lol: )pou den mporei na valei goal se adeio terma den asxoloume pefto epipedo:o kai aporo pos o bill asxoleitai akoma isos den 8elei na kanei tous allous na nio8oun asxetoi:D :D :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
me paixti (leme tora:lol: :lol: )pou den mporei na valei goal se adeio terma den asxoloume pefto epipedo:o kai aporo pos o bill asxoleitai akoma isos den 8elei na kanei tous allous na nio8oun asxetoi:D :D :wave2:
:eek:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
blackbusa
22/02/2008, 17:16
me paixti (leme tora )pou den mporei na valei goal se adeio terma den asxoloume pefto epipedokai aporo pos o bill asxoleitai akoma isos den 8elei na kanei tous allous na nio8oun asxetoi
με παιχτη που σου βαζει γκολακι κατω απο τα ποδαρακια σου???και που εχει βαρεθει να σε πιπωνει???
εγω το πολυ την εστειλα στο δοκαρι απο υπερβολικη σιγουρια......ουτε ζεμπεκικο χορεψα.....ουτε σκοτωσα καμμια μπεκατσα.....:mad:
:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε
και γω θελω !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε
και γω θελω !!!
Τι ακριβως θελεις εσυ???:lol:
SPORAKIAS
25/02/2008, 23:05
ρε...μπορει να αλλαξει η ωρα κατα μιση ωρα...???
εχουμε γηπεδο την τεταρτη...:smokin:
20,00 παιζουμε ...αρα 21.50 θα εχει τελειωσει(εκτος και αν παει παρατα).....22,15 θα εχουμε ερθει....
kalgeorge
26/02/2008, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ρε...μπορει να αλλαξει η ωρα κατα μιση ωρα...???
εχουμε γηπεδο την τεταρτη...:smokin:
20,00 παιζουμε ...αρα 21.50 θα εχει τελειωσει(εκτος και αν παει παρατα).....22,15 θα εχουμε ερθει....
re den gam@@@ me tin wra? :D
autin tin wra thelate na paizoume, autin tha paixoume
kai na min pas gipedo re
ti na deis?? gauro kai irakli?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι παραταση ρε αφου πλεον ειναι μεσα-εξω οι αγωνες κυπελλου!!!
Παντως το χαμενο γκολ του busa δειχνει την κλαση του. Μπορεσε μεσα στο χαμο να βρει το δοκαρι..Σαν εικονικη εκτελεση το εκανε για να καταρευσετε ρε ρεμαλια!!
Γαυροι 3 θα φατε απο τον ΗΡΑ.
με παιχτη που σου βαζει γκολακι κατω απο τα ποδαρακια σου???και που εχει βαρεθει να σε πιπωνει???
εγω το πολυ την εστειλα στο δοκαρι απο υπερβολικη σιγουρια......ουτε ζεμπεκικο χορεψα.....ουτε σκοτωσα καμμια μπεκατσα.....:mad:
:wave2: mou aresei pou pisteyeis ayta pou les kai to podosfairo einai omadiko oxi atomiko kai esi eisaito antiskino tis omadas sou:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :nono:
blackbusa
26/02/2008, 15:32
mou aresei pou pisteyeis ayta pou les kai to podosfairo einai omadiko oxi atomiko kai esi eisaito antiskino tis omadas sou
αφου μου εχεις πει οτι ντρεπεσαι να σε :a021: μπροστα σε ολους....αρα και το αντισκηνο χρειαζεται....:blush:
Παντως περα απο τα αστεια δεν πρεπει να στησουμε ενα καβγα οπως στα διπλανα γηπεδα; Παναγιες Χριστους "Ξες ποιος ειμαι γω ρε" και τετοια. Ο Trooper νομιζω πως ψηνοταν...
SPORAKIAS
26/02/2008, 17:56
Τι παραταση ρε αφου πλεον ειναι μεσα-εξω οι αγωνες κυπελλου!!!
Γαυροι 3 θα φατε απο τον ΗΡΑ.
το ξερω ρε....
στον ηρακλη ηρθε 1-1..αν φερουμε και εδω 1-1 που θα πει..?σε παραταση....και μετα πεναλντυ
εκτος και αν μας το δωσουν γιατι ειμαστε και ωραιοι....:smokin:
αν και δεν το νομιζω....4 θα φαει ο μαλακας ο τραγουδιαρης μονο και μονο επειδη εγινε τσιρακι του κοντου...:evil:
Κατσε ρε ποτε παιξανε τα πρωτα και ειμαστε στα δευτερα ματς; Σοβαρα εχετε παιξει ηδη:dizzy:
Τελως παντων αυριο με μπουσα στην κορυφη της επιθεσης (αν ειμαι μαζι του βεβαια) θα γινει πανικος Σουταρετε και σπαστε τα δοκκαααριαααα):a33:
SPORAKIAS
26/02/2008, 20:24
Κατσε ρε ποτε παιξανε τα πρωτα και ειμαστε στα δευτερα ματς; Σοβαρα εχετε παιξει ηδη:dizzy:
Τελως παντων αυριο με μπουσα στην κορυφη της επιθεσης (αν ειμαι μαζι του βεβαια) θα γινει πανικος Σουταρετε και σπαστε τα δοκκαααριαααα):a33:
ετσι νομιζω....:look: :rotflmao:
καλα ο μπουσα μονο για κανα δοκαρι και καμια μπεκατσα ειναι...:lol: :bigcry: :lol:
Ναι ρε δικιο εχω τωρα το ειδα στο contra.gr Ειναι το πρωτο ματς ΟΣΦΠ-ΗΡΑ αυτο αρα ακυρη η παραταση!!!
SPORAKIAS
26/02/2008, 20:34
σωστος.....:beer:
πως μου ηρθε οτι εχουμε παιξει...:sick: :lol:
vangelis 64
26/02/2008, 22:06
Κοίτα ρε ομάδα που κατεβαίνει και δεν μπορώ να έρθω,το κέρατό μου!:mad: :mad: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κοίτα ρε ομάδα που κατεβαίνει και δεν μπορώ να έρθω,το κέρατό μου!:mad: :mad: :bawl: :bawl: min fovasai exoume kai giati diki sou gouna rammata pou 8a paei 8a er8eis kai 8a ta poyme:evil: :evil: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Οπως παντα, με οποια ομαδα και να με βαλετε ...
:rotflmao: esi arxises na vgazeis glositsaiouda iskarioti:evil: :evil: :evil: :nono: :nono: :rotflmao: :rotflmao:
esi arxises na vgazeis glositsaiouda iskarioti:evil: :evil: :evil: :nono: :nono: :rotflmao: :rotflmao:
Ιουδας? Εγω φταιω ποτ ολοι με θελουν στην ομαδα τους??? :lol:
Μαζι σημερα!
Operater
27/02/2008, 10:40
Παίδες, άκυρος εγώ. Με ταλαιπωρεί από χτες το μεσημέρι ένα κρύωμα και δεν βλέπω γιατρειά μέχρι
το βράδυ. :(
kalgeorge
27/02/2008, 10:43
Παίδες, άκυρος εγώ. Με ταλαιπωρεί από χτες το μεσημέρι ένα κρύωμα και δεν βλέπω γιατρειά μέχρι
ok re Foti, perastika man :wave2:
περαστικά Φώτη!!!!:wave2:
kalgeorge
27/02/2008, 12:04
exoyme kai mia treli, apsogi protasi leme :)
tha to sizitisoume to vrady :wave2:
Ποιο κρυωμα ρε!!! Το χαψατε ολοι, ΠΡΟΒΑΤΑ! Αφου χτες τον ειδα να χορευει σε μπαρες, τραπεζια κλπ. Τρεμει - Φοβαται!!!
(Παντως στη μικρη πιθανοτητα να χεις κρυωσει, ευχομαι περαστικα):wave2:
Φυσικα να το πω οτι την προηγουμενη φορα επαιξα με κρυωματακι και πονεμενη μεση απο φτυαρισμα χιονιου....ετσι για να ξερουμε ποιοι ειναι αντρες και ποιοι οπερατερ...:lol:
Operater
27/02/2008, 12:11
Ποιο κρυωμα ρε!!! Το χαψατε ολοι, ΠΡΟΒΑΤΑ! Αφου χτες τον ειδα να χορευει σε μπαρες, τραπεζια κλπ. Τρεμει - Φοβαται!!!
(Παντως στη μικρη πιθανοτητα να χεις κρυωσει, ευχομαι περαστικα):wave2:
Φυσικα να το πω οτι την προηγουμενη φορα επαιξα με κρυωματακι και πονεμενη μεση απο φτυαρισμα χιονιου....ετσι για να ξερουμε ποιοι ειναι αντρες και ποιοι οπερατερ...:lol:
Εσυ δεν είσαι που βάραγες, και όποιον πάρει ο Χάρος? Ευτυχως που δεν πήρε εμένα, δεν είμαι όμορφος γι 'αυτό! Σκέφτομαι να έρθω μόνο και μόνο να σας τραβήξω μια .... ταινία! :blush:
Ευχαριστώ για τα περαστικά αλλά όσο είναι ο πήγασος μακρυά μου, αρρωσταίνω! :evil:
kalgeorge
27/02/2008, 14:33
re min katsete na deite ton skatogauro kai mou erthete oloi teleutaia stigmi :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re min katsete na deite ton skatogauro kai mou erthete oloi teleutaia stigmi :rotflmao: :rotflmao:
Ξανθη να δουμε? :smokin:
Η απογορευεται?
kalgeorge
27/02/2008, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Ξανθη να δουμε? :smokin:
Η απογορευεται?
sou aresei na vlepeis omades B ethnikis e??? ;) :lol: :lol:
em alliws den tha isoun paok ;) ;) :rotflmao: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
sou aresei na vlepeis omades B ethnikis e??? ;) :lol: :lol:
em alliws den tha isoun paok ;) ;) :rotflmao: :beer: o bazelos pou paizei??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
27/02/2008, 15:26
o bazelos pou paizei??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den asxolitai me kupelakia re :p
ta afinoume stis mikres omades
opws me tin larisa
blackbusa
28/02/2008, 00:00
:( :( :(
δεν εχει πια πλακα......δεν ξερω τι αλλο να τους πω......αρχιζω και τους λυπαμαι....τοσο πολυ που σκεφτομαι την επομενη φορα να βαλω και εγω κανα αυτογκολ......και να κατσω να χασω επιτηδες....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
και βεβαια θα ενημερωσω και τον Φωτη μην ξαναπερασει 2 για πλακα και να τους βαλει γκολαρα.....:a23: :a23: :a23:
αυτα......:blush: :sick: :(
Παρακαλω το κολπο με τα αυτογκολ να το αφησετε σε μενα!!
Και να φανταστειτε οτι ο Φωτης εγραφε οτι ηταν κρυωμενος. Που να μην ηταν!
kalgeorge
28/02/2008, 08:14
πραγματακι δεν μου κανει κεφι ουτε να τους κραξω..:(
δεν ξερω τι πρεπει να γινει...
ισως να παιζουμε πολυ λιγοτεροι;;;
ισως να περπαταμε στον αγωνα;;;
παραμενει μυστηριο....
εχουν κανει τα παντα....εχουν φερει φιλους-γνωστους-συγγενεις που να ξερουν μπαλα μπας και νικησουν ....ΤΙΠΟΤΑ
μας χτυπαν ( καλα Μπιλυ ο δικος σου με εφαγε ασχημα :( ).....ΤΙΠΟΤΑ
δηλαδη εχει καταντησει γραφικη η κατασταση
ο σογκοκου ειναι ....να δεις πως το λεει ο Μπουσα...μονιμως ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ :rotflmao: :rotflmao:
Α ΡΕ ΦΩΤΑΡΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:beer:
re den pate na koureyteite to poia omada epaixe mpala fanike imastan atixoi kai epipleon kanoume enstasi gia ton foti giati eixe dilosei arrostos kai ir8e kai epaixe kai mono apo ayto prepei na midenisteite:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
kalgeorge
28/02/2008, 09:12
re den pate na koureyteite to poia omada epaixe mpala fanike imastan atixoi kai epipleon kanoume enstasi gia ton foti giati eixe dilosei arrostos kai ir8e kai epaixe kai mono apo ayto prepei na midenisteite:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
εχεις δικιο ρε...:rotflmao:
παιξατε μπαλαρα :rotflmao:
ενδεικτικα παραθετω το σκορ : 15-6
:lol: :wave2:
blackbusa
28/02/2008, 10:34
κλασσικος κολογαυρος.....Ε Ε ΕΝΣΤΑΣΗ......και μετα.....Ε Ε ΕΦΕΣΗ....και βεβαια,δεν εισασταν μονο atixoi αλλα και atrixoi....telllllllllooooosssssssssssssssss.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γειά σας παιδιά:wave2:
ωραία ήταν, χάρηκα που ανταλάξαμε απόψεις, λέω να φεύγω τώρα σιγα σιγά!!!!:a13:
blackbusa
28/02/2008, 13:28
γειά σας παιδιά:wave2:
ωραία ήταν, χάρηκα που ανταλάξαμε απόψεις, λέω να φεύγω τώρα σιγα σιγά!!!!:a13:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Operater
28/02/2008, 15:19
Μήπως ήρθε η ώρα να βρούμε κανα πρωτάθλημα? :rolleyes:
Μήπως πρέπει να κανονίσουμε και για την άλλη βδομάδα γιατί μΕ άρεσε? :rolleyes:
ρε νουνακια παιξατε με το φιλαρακι μου το γιωργη??
blackbusa
28/02/2008, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ρε νουνακια παιξατε με το φιλαρακι μου το γιωργη??
κυριολεκτικα ομως....δεν σου ειπε τιποτα???
τωρα μιλαω μαζι του στο μσν
αλλα δε μου πε πολλα
για πε για πε....
χιχιχιχι
blackbusa
28/02/2008, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τωρα μιλαω μαζι του στο μσν
αλλα δε μου πε πολλα
για πε για πε....
χιχιχιχι
τι να σου πω ρε Μπαμπινο....απλα με 9 γκολ διαφορα εχασαν......και βαλαμε και 2 αυτογκολ....double and a half score διαφορα....τι αλλο να πει κανεις????:blush: :blush: :blush: κατι σαν την Monica στο Irreversible.....:blush: :blush: :blush:
kalgeorge
29/02/2008, 09:52
xaxaxxaxaxxa wraios o panos :lol:
mpravo re gelasame pali :nono: :mad: :mad:
blackbusa
29/02/2008, 16:26
mpravo re gelasame pali :nono: :mad: :mad:
:( :rolleyes: :sad: :blush: