PDA

View Full Version : Ποσα χαστουκια θα φαμε ακομα?

ΝΑΙΑΣ
22/02/2008, 17:27
Προτεινω να διαβασετε την σελιδα 78 του Πρωτου Θεματος της Κυριακης για να δειτε την "ξεφτιλα μας" και τον παχυδερμισμο αυτων απο "πανω' μας.

marios8
22/02/2008, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
Προτεινω να διαβασετε την σελιδα 78 του Πρωτου Θεματος της Κυριακης για να δειτε την "ξεφτιλα μας" και τον παχυδερμισμο αυτων απο "πανω' μας.

Εννοείς της ερχόμενης Κυριακής :confused: :confused:

ΟΚΤΑΝΙΟ
22/02/2008, 17:44
Ποσα χαστουκια θα φαμε ακομα?

Μαλλον 4. Ελπιζω οχι περισσοτερα γιατι μετα το πεμπτο αρχιζει και ποναει

Nik0s
22/02/2008, 17:45
Ναι άλλη δουλειά δεν είχαμε.... :wave2: :lol:

lamoun
22/02/2008, 17:58
Σε αυτό αναφέρεσαι;

121330

tifoefs
22/02/2008, 18:02
Η κακοποιηση δεν εχει να κανει με φυλες, χρωματα και θρησκειες.

Ειναι ποινικο αδικημα και αν ο καθε παρλαπιπας δημοσιογραφος θελει να παρει αυξηση γλυφει τη παπαρδελα του και εχει εκατο αμορφωτους να τον σιγονταρουν !

:yuck:

ΟΚΤΑΝΙΟ
22/02/2008, 18:03
Aτο δεν ειναι τιποτα....

εγΩ προτεινω να διαβασετε τη σελιδα 46 του τευχους Κατερινα.... εχει ολοσελιδο στο Σααααακη

Βρε φιλτατε Ναια, βαλε να αποσπασμα απο αυτο που θελεις να παεις μπας και παρουμε μια ιδεα και μεις οι ασχετοι

(και πεταγονται σαπιλας και βυρΟν λεει, και αναφερουν το αρθρο, απο ποια μηχανη τυπωθηκε, τι χρονολογιας ειναι, και ποιος τη χειριζοταν)

:rotflmao:

ΟΚΤΑΝΙΟ
22/02/2008, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
[B]
Βρε φιλτατε Ναια, βαλε να αποσπασμα απο αυτο που θελεις να παεις μπας και παρουμε μια ιδεα και μεις οι ασχετοι

Σε προλαβε ο lamoun

p@nos
22/02/2008, 18:25
Τι να πει κανεις????

Στη χωρα που ζουμε πανε πολλα πραγματα στραβα,δεν προκαλει μεγαλη εντυπωση αυτο σε σχεση με τα τερατα που συμβαινουν...

Δεν μεταφερεται στους ''προβληματισμους'' καλυτερα?

ΝΑΙΑΣ
22/02/2008, 18:43
Σ'αυτο και στο μεγαλο ρεπορταζ της σελιδας 30

lamoun
22/02/2008, 18:58
Σ'αυτο και στο μεγαλο ρεπορταζ της σελιδας 30

Σελίδα 30 - 31 (http://83.149.104.2/~protothema/articles.php?id=533) από το site της εφημερίδας.

byron
22/02/2008, 19:17
Η συζήτηση μεταφέρεται στα στραβά κι ανάποδα και προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου αστείο το γεγονός.

TROOPER
22/02/2008, 19:29
tai...

θυμασαι μια κουβεντα περι χαους αναρχης σκεψης και τακτικης κλπ κλπ ???

φαε και την αναρχη σκεψη και το χαος και αι δημιουργησε εσυ μετα !!!

:smokin:

mats8282
22/02/2008, 20:12
Εχω 1 ενσταση για την κυρια....

Λεει σε καποιο σημειο οτι ενω διδασκε την ιστορια της επαναστασης του 1821 ενα παιδι σηκωθηκε και ειπε οτι εγω ειμαι Τουρκος...

Τοτε λεει το πηρε και το εβγαλε στην αυλη ηρεμα και του εδειξε την σημαια λεγοντας οτι ειναι Ελληνας επειδη μενει στην Ελλαδα..

Δεν αμφισβητω το γεγονος οτι την τραυματισε καποιος ουτε οτι δεν πρεπει να μαθαινει ιστορια στα παιδια της μειονοτητας...Απο την αλλη για να πει το παιδι οτι ειναι Τουρκος και προφανως δεν συμφωνει με αυτα που ακουει γιατι αλλα εχει μαθει απο την οικογενεια του....Τι ηθελε να πετυχει λεγοντας του οτι εισαι Ελληνας επειδη μενεις στην Ελλαδα???

Αλλο Ελληνας πολιτης και αλλο Ελληνας...Ο πρωτος μπορει να ειναι Τουρκος,Αγγλος,Γαλλος κτλ κτλ....

Ουτε πρεπει να υποχρεωσεις τον Τουρκο να παρελασει για την ηττα του...Οπως και δεν θα επρεπε οι Τουρκοι να υποχρεωσουν εναν Ελληνα να παρελασει για την Μικρασιατικη καταστροφη για εμας νικη για αυτους.....

Παρολα αυτα η επιθεση εγινε απο εναν συγκεκριμενο ανθρωπο....Οχι απο ολη την μειονοτητα....Γενικευει επικινδυνα ο δημοσιογραφος και προσπαθει να βαλει ενα περιστατικο σαν οδηγο σε ενα προβλημα πληθυσμιακης αναλογιας που εχουμε σαν κρατος στην Θρακη και την Κομοτηνη κυριως....

Εχετλαίος
23/02/2008, 09:35
Και, την ίδια στιγμή, οι αγγλογερμανοαμερικανοαυστραλοσκοπιανοαλβανοβουλγαρ οτούρκοι τρίβουν τα χέρια τους με απερίγραπτη χαρά...:mad:

mats8282
23/02/2008, 11:27
Σιγα ρε φιλε μην τριβει ο μισος πλανητης τα χερια του επειδη χτυπησε ενας μια δασκαλα στον Εβρο...

Φυσικα απορω για το γεγονος οτι ενω υπαρχουν πολλοι μαρτυρες και η κυρια αυτη εχει μεγαλα μεσα δεν εγινε καποια μυνηση για ξυλοδαρμο στον εν λογω κυριο....

Αφου το λεει η ιδια....Ενας μπηκε μεσα και λεγοντας μου αυτα μπλα μπλα....

Και δεν της εσπασαν το χερι...Γενικα και αοριστα....

Μπηκε ενας μεσα και της προκαλεσε κακωσεις,οχι σπασιματα,στον καρπο...Δεν μπηκαν 10-100 νοματαιοι μεσα....Ενας μπηκε....Ποιος ειναι αυτος ο ενας και γιατι δεν υπαρχουν συνεπειες για αυτον?

Καλο ειναι να διαβαζουμε ολο το κειμενο και οχι τον υπερβολικο τιτλο του....

Εχετλαίος
23/02/2008, 11:31
Σιγα ρε φιλε μην τριβει ο μισος πλανητης τα χερια του επειδη χτυπησε ενας μια δασκαλα στον Εβρο...

Θα εκλπαγείς!
Εδώ άρχισε παγκόσμιος πόλεμος (πρώτος) από δολοφονία κάποιου που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του...

(εντάξει ψιλουπερβάλλω μάλλον :) αλλά το κοπρόσκυλο ο κίσσινγκερ τα έτριβε και με λιγότερης σημασίας γεγονότα που συνέβαιναν στην Ελλάδα, το ισχυρίζεται και ο ίδιος)

ΝΑΙΑΣ
23/02/2008, 11:45
Μηπως παλι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος οπως συνηθως?Δηλαδη αν την εδερναν 10 η 100 τοτε θα μας ενδιεφερε?Η ξεδιαντροπη επεμβαση σε ολα τα θεματα της περιοχης του τουρκικου προξενειου δεν μας προβληματιζει?Μηπως γνωριζουμε οτι απο πολλα χρονια πριν στην Γερμανια εχει ιδρυθει κοινοβουλιο ανατολικης Θρακης,[με σημαια κ.λ.π.]?Μην ξεχναμε οτι 30 χρονια πριν,οταν πηγαιναμε στο καζινο στα Σκοπια και στα συνορα υπηρχε η ταμπελλα Μακεδονια,εμεις ουτε καν την βλεπαμε.Τωρα τρεχουμε ικετευοντας τους να ψιλοαλλαξουν το ονομα.Ας συνειδητοποιησουμε οτι οι γαγγρενες αρχιζουν απο μικρα σπυρακια και τις νοιωθουμε οταν μας κοβουν το ποδι.

mats8282
23/02/2008, 14:32
Ειναι αλλο η οργανωμενη επιθεση απο μια μειονοτικη ομαδα και αλλο η επιθεση απο ενα ατομο....

ΤΟ θεμα που επρεπε να ασχοληθουμε ειναι γιατι δεν υπαρχουν κυρωσεις(ουτε καν μια μυνηση) σε αυτον τον ενα για επιθεση και σωματικες βλαβες...

Οπως ειπα και πριν

Ποιος ειναι αυτος ο ενας και γιατι δεν υπαρχουν συνεπειες για αυτον?

Εγω δηλαδη αν προκαλεσω ζημια σε καποιον δεν θα μου κανει μυνηση?Δεν θα με συλλαβουν?

Θεωρω ομως το κειμενο υπερβολικο και σε λαθος βαση.

:wave2:

ΥΓ Ο 1ος παγκοσμιος δεν ξεκινησε απο την δολοφονια καποιου...Μην υπερβαλλεις....Αφορμη ηταν η δολοφονια ενος πριγκηπα,διαδοχου θρονου κτλ και ηταν αφορμη οχι αιτια....

BlackBart
23/02/2008, 22:48
Μαλλον στις διαμαχες επρεπε να παει το θεμα....

Και γιατι ενα θεμα οπως ενας ξυλοδαρμος ή μια χειροδικια, πραγματα που συμβαινουν καθημερινα δηλαδη, να μας απασχολησει ως "εθνικο" ζητημα?
Ας μην ψαχνουμε το τοσο να το κανουμε τοοοοοοοοοοοοσο.

azanka
25/02/2008, 14:06
δεν ξέρω αν προσέξατε πόσες φορές αναφέρει ο (εγκυρότατος και με μπόλικα τρεχάματα με τη δικαιοσύνη) δημοσιοκάφρος ότι η εν λόγω δασκάλα είναι κόρη του προέδρου του Αρείου Πάγου...

ΙΠΠΕΑΣ
26/02/2008, 09:04
Υπάρχει κάποια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης για το συγκεκριμένο περιστατικό ; Παρατήρησε κάποιος ανάλογο άρθρο από κάποια άλλη εφημερίδα ;

tai
26/02/2008, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
tai...

θυμασαι μια κουβεντα περι χαους αναρχης σκεψης και τακτικης κλπ κλπ ???

φαε και την αναρχη σκεψη και το χαος και αι δημιουργησε εσυ μετα !!!

:smokin:

Τελεσίγραφο:
" Με λέγουν Μαχμουτ Πασά Σκόδρα. Είμαι πιστός είμαι τίμιος. Το στράτευμα μου το περισσότερον σύγκειται από χριστιανούς(καθολικούς μισθοφόρους). Εδιορίσθην από το Σουλτάνον να ησυχάσω τους λαούς... Όποιος θέλει να είναι με εμένα, πρέπει να είναι πλησίον μου !!!! Όποιος δεν θέλει, ας καρτερή τον πόλεμον μου. Δεκά πέντε ημέραις σας δίνω καιρό να σκεφθήτε."

Απάντηση (μέσω του γραμματικού του, Γάζη):

"Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί,
λέγεις να προσκυνήσω.
κι εγώ, πασά μου, ρώτησα,
τον Mπούτσον μου τον ίδιον
κι αυτός μου αποκρίθηκε
να μην σε προσκυνήσω.
κι αν έλθης κατ' επάνω μου,
ευθύς να πολεμήσω ! "
Γεώργιος Καραϊσκάκης
:D

blackbusa
27/02/2008, 03:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Τελεσίγραφο:
" Με λέγουν Μαχμουτ Πασά Σκόδρα. Είμαι πιστός είμαι τίμιος. Το στράτευμα μου το περισσότερον σύγκειται από χριστιανούς(καθολικούς μισθοφόρους). Εδιορίσθην από το Σουλτάνον να ησυχάσω τους λαούς... Όποιος θέλει να είναι με εμένα, πρέπει να είναι πλησίον μου !!!! Όποιος δεν θέλει, ας καρτερή τον πόλεμον μου. Δεκά πέντε ημέραις σας δίνω καιρό να σκεφθήτε."

Απάντηση (μέσω του γραμματικού του, Γάζη):

"Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί,
λέγεις να προσκυνήσω.
κι εγώ, πασά μου, ρώτησα,
τον Mπούτσον μου τον ίδιον
κι αυτός μου αποκρίθηκε
να μην σε προσκυνήσω.
κι αν έλθης κατ' επάνω μου,
ευθύς να πολεμήσω ! "
Γεώργιος Καραϊσκάκης
:D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ......μην ρωτησω ποσο.....ξερεις........:lol: :lol: :lol: :lol: