Σύνδεση

View Full Version : ο μοτοσυκλετισμος ειναι αντρικο αθλημα?

Σελίδες : 1 [2] 3

Nikoskazer2000
07/03/2008, 20:29
Ευούλα μου long time no see :ninja: :)

Ναι υπάρχει ρατσισμός, συμφωνώ αλλα οχι απαραίτητα απ' ολους. Παράδειγμα:

Κάμποσο καιρό πιο πρίν έπιασα κουβέντα σε κοπελιές απο την παρέα μου για καλλυντικά γενικότερα μιας και εχω και 'γω μερικά (ευαίσθητο αγόρι ρε γμτ ο φούστης). Στην αρχή γελούσαν αλλα μετά υπήρχε σοβαρός διάλογος και προτάσεις (πω πω απο τις ελάχιστες φορές που τόσα πολλά γυναικεία χέρια θέλανε να μου αγκίξουν το πρόσωπο :blush: )

Σήμερα σ' ενα μαγαζί με αντρικά ρούχα για δώρα σε δυό καλούς μου φίλους μια κοπελιά μου έπιασε κουβέντα για τα bering και μου είπε πως πήρε ενα cordura πρόσφατα. Έβαλα τα πουκάμισα μέσα στην τσάντα πλάτης που είχα και η διαφημιστική διπλώθηκε και την έβαλε στην πλαινή θήκη.

- "Καλύτερα στην κεντρική να μη μου φύγει με τον αέρα. Εδω μπαίνει το fast και το μακαρόνι. :D "

-Γέλασε και είπε στη συνάδελφό της "βλέπε να μαθαίνεις και 'συ".

Είδες; Απλά χρειάζεται ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσεις! :)

Nikoskazer2000
07/03/2008, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εν κατακλειδι μου αρεσαν πολυ ολες οι απαντησεις (ακομα και του ται και του τρουπερ :lol: )

αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι και τα πιατα πλενω και σφουγγαριζω και προσπαθω να μαθω να μαγειρευω κατι αλλο απο τοστ και μου αρεσει να φροντιζω τον συντροφο μου να φοραω καλα ρουχαλακια και να μιλω γλυκα κλπ κλπ αλλα παιδια.........οταν μιλαμε για τελικα και παουερ κομμαντερ δε μπορω να λεω <<αχ καλε τι γλυκουλι που ειναι το σταμπιλιζατερακι σου μια τρελα ειναι >> :rotflmao:

ουτε οταν με κλεινει καποιος στο δρομο η με τρομαζει με καποιο τροπο να πω <<ρε μωροοοο γιατι πηγες να με σκοτωσεις?ελα μωΛε με τρομαξες>>:look: :hypnotize

και φυσικα δε γινετε να ειμαι βαμμενη και στη τριχα οταν καβαλω μηχανη για λογους ανεσης και ασφαλειας

μεγαλωμενη με αγορια (ετυχε) και γοητευμενη απο πραγματα που δεν αρεσαν στα κοριτΣα (1η λυκειου αλλες φιλαγαν με κραγιον την αφισα του ρουβα-αληθινο γεγονος- στο διαλειμα και εγω διαβαζα το μεταλ χαμερ (η τα μοτο του πατερα μου)

με πατερα και μητερα με μηχανη ηταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ για μενα και οχι κανενος ειδους επανασταση

συμφωνω οτι πρεπει να κραταμε τις ισσοροπιες

οσο για αυτο που ειπε καποιος πως θα μου φαινοταν αν ενας αντρας μιλαγε για συνταγες ........οι μεγαλυτεροι σεφ ειναι αντρες σε αυτο το κοσμο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ :lol:

δωστε λιγη κατανοηση παιδια.......αυτο μονο

οι γυναικες ειναι οπως και να το κανουμε οι νεοπλουτοι της εξουσιας καποτε αυτο θα αλλαξει και θα συνηπαρχουμε αρμονικα και θα καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον καλυτερα

ευελπιστω.

:beer:

You rule ρε μωρό!

Πες του Γιώργου θα σε κλέψω!

123279

flwros
07/03/2008, 21:01
δεν το διαβασα ολο γιατι το θεωρησα αστειο μονο που καθισες κ εγραψες κατι τετοιο evi!!
φανταζομαι να γυρναω απ τη δουλεια και να μου λεει η γυναικα μου
"ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Μ@Λ@Κ@??ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΝΩΡΙς???
ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΑ Μ ΕΝΑ Κ6 ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!
εγω...ενταξει βρε μωρακι μου ειχα λιγο δουλιτσα..εχει τπτ να φαμε???
"ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΙΟΤΗΤΑ??ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕς???ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ???ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΣΚΑΤΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΦΑΕ!!!ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ"!!!

καπως ετσι μπορει να ειναι μια συζητηση μεταξυ φιλων!!"αρσενικων" εννοω!!αρα παυει να υπαρχει η εννοια και η λεξη θυληκο!!!
ΕΓΩ τουλαχιστον ειμαι της γνωμης οτι η γυναικα πρεπει να ναι γυναικα για να δινει και νοημα να ειμαστε αντρες!!αμα γινουμε ολο το ιδιο χεστα!!

flwros
07/03/2008, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Πέρα από την πλάκα, εγώ όταν βλέπω γυναίκα με μηχανή ειλικρινά χαίρομαι!
Γιατί έχω δει πως αντιμετόπιζαν την ξαδέρφη μου όταν έπαιρνε το παπί μου να κάνει μια δουλειά... "καλά δε ντρέπεσαι; Είναι πράγματα αυτά για μια γυναίκα;"
Ευη σας βγάζω το καπέλο, μπράβο σας ρε!
Μια γιατί γράψατε στις παλιές σας γόβες :hypnotize τον κόσμο και τη μαλ@κία που τον δέρνει και άλλη μια γιατί είχατε τα @@ να κάνετε αυτό που γουστάρετε και σε μεγάλο ποσοστό με πολλή μεγάλη επιτυχία και καλή τεχνική!:a013: gay ψυχοσυνθεση!!
ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΑΘΕΙ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ??ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ @@??ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΒΑΤΖΑ!!!!!!ΟΥ ΡΕ

EVI
08/03/2008, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
gay ψυχοσυνθεση!!
ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΑΘΕΙ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ??ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ @@??ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΒΑΤΖΑ!!!!!!ΟΥ ΡΕ

ειδατε?

κλασικοτατο παραδειγμα

για αυτο ακριβως μιλαω.

φιλε φλωρε δε σε ξερω καθολου και φυσικα δε μπορω να εχω ακριβη γνωμη για το ατομο σου.

θα ηθελα αν δε βαριεσε να μου πεις πως φανταζεσε εσυ την τελεια γυναικα

η μαλλον να το πω καλυτερα

πως θεωρεις οτι μια γυναικα πρεπει να ντυνετε να μιλαει να συμπεριφερετε και με τι πρεπει να ασχολητε για να θεωρηθει ΓΥΝΑΙΚΑ?

ευχαριστω.

υσ¨εμενα παντως οι φιλοι μου δε μιλανε ετσι μεταξυ τους <<εχεις τπτ για φαι?>> <<οχι μωρη αδελφη φαε σκατα>>

:rotflmao: :bigcry:

μιλαμε περα απο το να το λενε για πλακα ετσι δε μιλανε μεταξυ τους :rotflmao: αν ακουγα μια παρεα να μιλα ετσι (οχι για πλακα) στα σοβαρα θα γελαγα χωρις αυριο με την παρτη τους

υσ2 εχω φιλες που κανουν κοντρες :rotflmao: αληθεια :rotflmao:

SUZUKAKIAΣ
08/03/2008, 18:13
υσ2 εχω φιλες που κανουν κοντρες :rotflmao: αληθεια :rotflmao:

υσ1 να μου τις γνωρισεις :rotflmao: αληθεια :rotflmao:

sakis1098
08/03/2008, 18:32
Αλήθεια το θεοκρατικό Ιράν με το προηγημένο δυτικό κράτος που λέγετε Ελλάδα τι σχέση μπορεί να έχουν?

EVI
08/03/2008, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
υσ1 να μου τις γνωρισεις :rotflmao: αληθεια :rotflmao:

φυσικα :beer: R1 GSXR1000 Z750 CBR1000RR SPEED TRIPLE και παει λεγοντας :wave2:

EVI
08/03/2008, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
Αλήθεια το θεοκρατικό Ιράν με το προηγημένο δυτικό κράτος που λέγετε Ελλάδα τι σχέση μπορεί να έχουν?

ρωτας?η εχεις την απαντηση και απλως δινεις εδαφος για κουβεντα?

trigger
08/03/2008, 19:04
φυσικα :beer: R1 GSXR1000 Z750 CBR1000RR SPEED TRIPLE και παει λεγοντας :wave2:
Mια πρώτη τις έχω! :smokin: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ θα ξαναπώ μπράβο σε εσένα και στις φίλες σου! :beer:

EVI
08/03/2008, 19:14
Mια πρώτη τις έχω! :smokin: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ θα ξαναπώ μπράβο σε εσένα και στις φίλες σου! :beer:

:a20: :a20: :a20: :a20: :a20: :a23:

SUZUKAKIAΣ
08/03/2008, 19:26
Mια πρώτη τις έχω!

:a029:

flwros
08/03/2008, 20:33

φιλε φλωρε δε σε ξερω καθολου και φυσικα δε μπορω να εχω ακριβη γνωμη για το ατομο σου.

θα ηθελα αν δε βαριεσε να μου πεις πως φανταζεσε εσυ την τελεια γυναικα

η μαλλον να το πω καλυτερα

πως θεωρεις οτι μια γυναικα πρεπει να ντυνετε να μιλαει να συμπεριφερετε και με τι πρεπει να ασχολητε για να θεωρηθει ΓΥΝΑΙΚΑ?

υσ2 εχω φιλες που κανουν κοντρες :rotflmao: αληθεια :rotflmao: koπελαρα μου εχεις τοσα πραματα να κανεις για να φτιαξεις την ψυχολογια σου ή να διασκεδασεις ή να νιωσεις οτι προσφερεις σ αυτην την κενωνια,να βαφτεις,να ντυθεις,να εισαι το στυριγμα μου οταν θα γυρισω απ την δουλεια πεθαμενος(ασχετα που θα δουλευεις κ εσυ,η δουλεια του αντρα ειναι πιο κουραστικη γιατι η γυναικα αντεχει να δουλευει,να μεγαλωνει παιδια,να βγαινει για καφε και να παει στα μπουζουκια και το πρωι το αυτο, ενω εγω πχ ο φουκαρας ενα μπουζουκι παω και κανω να συνελθω πλεον ενα μηνα)να κανεις κανα κουτσουβελο,να εχεις τα κατσαρολικα σου και τα σεα σου στην πενα...τετοια πραματακια!!
εγω απ την αλλη σαν αντρας 2-3 πραματα μου μενουν να κανω/θελω,ουτε κανω στο μπανιο εναν αιωνα,ουτε χαζευω βιτρινες,ουτε μου λενε στο συνεργειο τι ομορφος που εισαι σημερα με αυτην την λαδιλα και το γρασσο στα μαλλια(οσο να ναι ειναι μια καποια θετικη ενεργεια),ουτε σου λεω τι θα φορεσεις ή μαλλον για τις γυναικες παει τι θα δειξεις σημερα,ουτε σου ζηταω να κατουρας μεσα,ουτε σου ζηταω σεξ την ωρα που παιζει νιπ τακ(ή μπαλα για τις φιλες σου),και τεσπα για να μη γραψω κανα κατεβατο μου εχει μεινει να φοραω παντελονι(και να γουσταρω να κοιταζω κανα κιλοτακι απο καμια φουστα),να γυρναω στο σπιτι κουρασμενος(στο τελος θα μπει στα δικαιωματα των αντρων αυτο),να σε "παω" καμια διακοπη,να σου ψηνω κανα κοψιδι,να πινω καμια μπυρα παραπανω,ενα αμαξι,ενα γ@μημενο μηχανακι και αντε..επειδη ειμαι καλος να σου κανω καλο σεξ...προσεξε τι θα πω....Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...1ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

και τελοσπαντων αμα ηθελα να μοιαζεις με αντρα θα ειμουνα με αντρα και αμα ειμουνα με αντρα δεν θα ειχε νοημα να ζεις/υπαρχεις!!

η δικια μου "αυτη τη περιοδο" ειναι της γαλλικης φιλολογιας.τελιως διαφορετικοι κοσμοι!!"τι την θες την κωλομηχανη"κοψε θα χαλασει το μαλλι"κοιτα πως γινανε τα ματια μου"!!στο μονο που μοιαζουμε ειναι στα γαλλικα..μονο που τα δικα μου ειναι πιο ελεγκάν...@*%@#$@*%!!αυτο μ αρεσει ομως

εγω ειμαι την αποψης οτι ο αντρας ειναι ο ανηρ και η γυναικα ειναι το θυλη,την γυναικα πρεπει να με το που την κοιτας να κανει μελανια!!εχει τοσα μα τοσα πραματα να κανει για παρτη της,γιατι να μου παρει και το μηχανακι??

και να το παρουμε και πιο αλητικα..υπαρχει η περιπτωση να βαλεις πορτα μεσα με κλοτσια καποιου που σου πεταχτηκε?να πιασεις απ το γιακα καποιον που σ εκλεισε??να πεις κατεβα κατω ρε σε καποιον που σε στριμωξε??εγω θα το πω και ετσι θα κανω καλυτερη την κοινωνια γιατι με μια φαπα την ημερα απ ολους μας θα συνειδητοποιησουν αρκετοι τι εστι μηχανη/2 ροδες/δεν σταματαω??

για να μην σας κουραζω ξαναλεω ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙς ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ???????????και να μην ακουω βλακειες περι γατουλας..αυτο ή το χεις ή δεν το χεις(ορμονικο):D

EVI
08/03/2008, 20:51
[B [/B]

αυτα τα περι εγω αντεχω ποιο πολυ την δουλεια απο σενα το ειπες στη πλακα η το πιστευεις?γιατι τα λες ωραια και λαιτ αλλα καπου δεν επιασα αν το λες σοβαρα η οχι

απο κει και περα

εχω σπασει καθρευτη
εχω καταιβει κατω απο την μηχανη
και εχω παρει στο κυνηγη τον μαλακα που αφου θα με σκοτωνε το κοιταω και χωρις να μιλησω μου λεει <<αντε γαμησου μωρη μαλακω>>

να σου πω τι εκανε ο ΑΝΤΡΑΣ?

ακομα τρεχει και δε λεω ψεμματα ποτε εγω.

αν τωρα μου πεις <<και αν βρεθει καποιος και σε χτηπησει?>> το ιδιο θα σου πω και εγω εκτος και αν εισαι ο ταισον και μαμας και δερνεις :smokin: τους παντες.

απο κει και περα .

επειδη δε τσακωνομαστε -προς θεου - σου ευχομαι να βρεις τη γυναικα που θα δουλευει μερα νυχτα θα σου μεγαλωνει τα παιδια θα ειναι παντα σεξυ και ομορφη θα σε ακουει θα σε στηριζει οπως θες και οποτε θες εσυ να ασχολητε με το χοντος σεντερ μονο και να εισαι ευτιχισμενος μαζι της σοβαρολογω (μονο να μην γνωριζοντε μεταξυ τους αυτες αχαχαχαχ)

και ασε μας εμας να κανουμε βολτες με τις μηχανες να εχουμε νυχτες τσαμπιονς λιγκ να δουλευουμε και να κουραζομαστε (θεε μου ποιο ενζημο μου λειπει :sad: )

να βριζουμε οταν πρεπει και οταν πρεπει να ειμαστε ευγενικες

να εχουμε ναι αυτο το @@ που λες αλλα μεταφορικα

@@ να ειμαστε ''αντρακια'' να μην κερατωνουμε να σεβομαστε να εχουμε λογο και να τον κραταμε να μην προκαλουμε τους παντες και τα παντα να μην μας πλησιαζουν γιατι εχουμε πεταξει εξω τα βυζια μας και αλλα πολλα

και αμα συναντηθουμε σε τπτ φαναρια μην κανεις το λαθος να μην με υπολογισεις γιατι δεν εχω φουτσο και @@ στα ποδια μου αναμεσα............στο κατω κατω της γραφεις ποιος ποναει οταν πεφτει ατσαλα στο ντεποζιτο μετα απο σουζα? εγω η εσυ ? :smokin:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :rotflmao:

flwros
08/03/2008, 21:15
επειδη δε τσακωνομαστε -προς θεου - σου ευχομαι να βρεις τη γυναικα που θα δουλευει μερα νυχτα θα σου μεγαλωνει τα παιδια θα ειναι παντα σεξυ και ομορφη θα σε ακουει θα σε στηριζει οπως θες και οποτε θες εσυ να ασχολητε με το χοντος σεντερ μονο και να εισαι ευτιχισμενος μαζι της σοβαρολογω (μονο να μην γνωριζοντε μεταξυ τους αυτες αχαχαχαχ)
xxaxaaxaxaaγαμω τα παιδια εισαι!!!σε παω

να εχουμε ναι αυτο το @@ που λες αλλα μεταφορικα

@@ να ειμαστε ''αντρακια'' να μην κερατωνουμε να σεβομαστε να εχουμε λογο και να τον κραταμε να μην προκαλουμε τους παντες και τα παντα να μην μας πλησιαζουν γιατι εχουμε πεταξει εξω τα βυζια μας και αλλα πολλα
θα κανω οτι μου ζητησεις!!θα βγω στο μπαλκονι και θα φωναξω ειμαι μ@λ@κ@ς!!!σε παρακαλω..τα χουμε ξεφτιλισει αυτα τα @@!!
οσον αναφορα το κερατωμα...δε βαριεσαι..καποιος πρεπει να βρεθει να με βγαλει απ τον κοπο..ειπαμε..σαν γυναικες εχετε περισσοτερες αντοχες..νομιζεις οτι εχουμε την ορεξη σας καθε βραδυ??
οσον αναφορα τα βυζακια...αμα δεν τα πεταξει τωρα που ναι σφιχτα και ζουμερα ποτε θα τα πεταξει??οταν θα τα σκεπαζω να μην μας παρει η ντροπη??ειναι πολυ μικρη η ζωη

και αμα συναντηθουμε σε τπτ φαναρια μην κανεις το λαθος να μην με υπολογισεις γιατι δεν εχω φουτσο και @@ στα ποδια μου αναμεσα............στο κατω κατω της γραφεις ποιος ποναει οταν πεφτει ατσαλα στο ντεποζιτο μετα απο σουζα? εγω η εσυ ? περναω με κοκκινο!!
οχι πλακα..αλλα μην μου πεις οτι κανεις και σουζες????θα παω για στειρωση μετα(και εσφιξα το μονοσοκ σημερα στο τερμα,το γυρισα και στο 7)

pocahondas
09/03/2008, 16:27
και να το παρουμε και πιο αλητικα..υπαρχει η περιπτωση να βαλεις πορτα μεσα με κλοτσια καποιου που σου πεταχτηκε?να πιασεις απ το γιακα καποιον που σ εκλεισε??να πεις κατεβα κατω ρε σε καποιον που σε στριμωξε??εγω θα το πω και ετσι θα κανω καλυτερη την κοινωνια γιατι με μια φαπα την ημερα απ ολους μας θα συνειδητοποιησουν αρκετοι τι εστι μηχανη/2 ροδες/δεν σταματαω??

το έχει κάνει φίλη μου... και χέστηκε πάνω του ο άλλος... :smokin:

pocahondas
09/03/2008, 16:37
καλά ένα έχω να πω... όλοι αυτοί που κατακρίνουν τις γυναίκες μηχανόβιες είναι κομπλεξικοί... να ξέρετε ότι εκεί έξω είναι πολλές που σας έχουν...
όποιος θέλει κάποια να μαγειρεύει, να πλένει πιάτα, να σκουπίζει, να σφουγγαρίζει, ψάχνει για δούλα και όχι για γυναίκα... επίσης όποιος θέλει κάποια να μην οδηγεί, να μην έχει δικιά της προσωπικότητα και απλά να ομορφαίνει το περιβάλλον μπορεί να πάρει μία γλάστρα...

Tpap
09/03/2008, 16:50
ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα (πολλές) γυναίκες δούλες και γλάστρες...

p@nos
09/03/2008, 17:39
το μονο εργαλειο που πρεπει να καβαλατε εσεις οι γυναικες ειναι αυτο... (http://www.youtube.com/watch?v=1dv9HJPQNJg)

τελος.

:smokin:

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

μουγκα τωρα,το θεμα εληξε.
:evil:

trigger
09/03/2008, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

μουγκα τωρα,το θεμα εληξε.
:evil:

:eyepop:

:a23:

:lol: :lol: :lol: :lol:

flwros
09/03/2008, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
καλά ένα έχω να πω... όλοι αυτοί που κατακρίνουν τις γυναίκες μηχανόβιες είναι κομπλεξικοί... να ξέρετε ότι εκεί έξω είναι πολλές που σας έχουν...
όποιος θέλει κάποια να μαγειρεύει, να πλένει πιάτα, να σκουπίζει, να σφουγγαρίζει, ψάχνει για δούλα και όχι για γυναίκα... επίσης όποιος θέλει κάποια να μην οδηγεί, να μην έχει δικιά της προσωπικότητα και απλά να ομορφαίνει το περιβάλλον μπορεί να πάρει μία γλάστρα... Δηλαδη αμα γουσταρισω μια γυναικα με κρανος,δερματα,σουζες,ροχαλες,κλοτσιες,μπουνιες θα ειναι πιο υγειες???ακουσε να δεις..στη μηχανη ολοι μοιαζουμε και αμα ερωτευτω γυναικα που να μοιαζει με αντρα νομιζω οτι δεν θα ειναι και τοσο υγειες..ή φρονιμο..ή τεσπα ομαλο..

κ κοιτα το και απ την αλλη πλευρα..θα σου αρεσε να χεις διπλα σου εναν γυναικωτο??εναν ο οποιος να φτιαχνεται στον καθρεπτη περισσοτερες ωρες απο σενα,να κανει μανικιουρ/πεντικιουρ,να ξυριζει την κορμαρα του και να κανει πλαστικη σε τρυπες που ειναι μαυρες για να ασπρισουν??

εγω με ποιο σκεπτικο τοτε να θελω μια αληταρια για γυναικα??αφου ειμαι αληταμπουρας!!σπιτι θελω ν ανοιξω..οχι σωφρονιστικο ιδρυμα!!τα ετερονυμα ελκονται ετσι για να υπαρχει και μια ισορροπια σ αυτην την αδικη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα

τα συγχαριτηρια μπορειτε να μου τα στειλετε στο www.serniko.gr

ευχαριστω:a44: :a44: :a44: :a08: :a08: :a08: :a08: :a18: :a18: :a20: :a20:

sakis1098
09/03/2008, 20:24
koπελαρα μου εχεις τοσα πραματα να κανεις για να φτιαξεις την ψυχολογια σου ή να διασκεδασεις ή να νιωσεις οτι προσφερεις σ αυτην την κενωνια,να βαφτεις,να ντυθεις,να εισαι το στυριγμα μου οταν θα γυρισω απ την δουλεια πεθαμενος(ασχετα που θα δουλευεις κ εσυ,η δουλεια του αντρα ειναι πιο κουραστικη γιατι η γυναικα αντεχει να δουλευει,να μεγαλωνει παιδια,να βγαινει για καφε και να παει στα μπουζουκια και το πρωι το αυτο, ενω εγω πχ ο φουκαρας ενα μπουζουκι παω και κανω να συνελθω πλεον ενα μηνα)να κανεις κανα κουτσουβελο,να εχεις τα κατσαρολικα σου και τα σεα σου στην πενα...τετοια πραματακια!!
εγω απ την αλλη σαν αντρας 2-3 πραματα μου μενουν να κανω/θελω,ουτε κανω στο μπανιο εναν αιωνα,ουτε χαζευω βιτρινες,ουτε μου λενε στο συνεργειο τι ομορφος που εισαι σημερα με αυτην την λαδιλα και το γρασσο στα μαλλια(οσο να ναι ειναι μια καποια θετικη ενεργεια),ουτε σου λεω τι θα φορεσεις ή μαλλον για τις γυναικες παει τι θα δειξεις σημερα,ουτε σου ζηταω να κατουρας μεσα,ουτε σου ζηταω σεξ την ωρα που παιζει νιπ τακ(ή μπαλα για τις φιλες σου),και τεσπα για να μη γραψω κανα κατεβατο μου εχει μεινει να φοραω παντελονι(και να γουσταρω να κοιταζω κανα κιλοτακι απο καμια φουστα),να γυρναω στο σπιτι κουρασμενος(στο τελος θα μπει στα δικαιωματα των αντρων αυτο),να σε "παω" καμια διακοπη,να σου ψηνω κανα κοψιδι,να πινω καμια μπυρα παραπανω,ενα αμαξι,ενα γ@μημενο μηχανακι και αντε..επειδη ειμαι καλος να σου κανω καλο σεξ...προσεξε τι θα πω....Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...1ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

και τελοσπαντων αμα ηθελα να μοιαζεις με αντρα θα ειμουνα με αντρα και αμα ειμουνα με αντρα δεν θα ειχε νοημα να ζεις/υπαρχεις!!

η δικια μου "αυτη τη περιοδο" ειναι της γαλλικης φιλολογιας.τελιως διαφορετικοι κοσμοι!!"τι την θες την κωλομηχανη"κοψε θα χαλασει το μαλλι"κοιτα πως γινανε τα ματια μου"!!στο μονο που μοιαζουμε ειναι στα γαλλικα..μονο που τα δικα μου ειναι πιο ελεγκάν...@*%@#$@*%!!αυτο μ αρεσει ομως

εγω ειμαι την αποψης οτι ο αντρας ειναι ο ανηρ και η γυναικα ειναι το θυλη,την γυναικα πρεπει να με το που την κοιτας να κανει μελανια!!εχει τοσα μα τοσα πραματα να κανει για παρτη της,γιατι να μου παρει και το μηχανακι??

για να μην σας κουραζω ξαναλεω ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙς ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ???????????και να μην ακουω βλακειες περι γατουλας..αυτο ή το χεις ή δεν το χεις(ορμονικο):D

Και να βάλει και μπούργα,γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

trigger
09/03/2008, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
Και να βάλει και μπούργα,γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Mπα.... αυτές έχουν μπαλακλάβα... :o

gcrook
09/03/2008, 21:43
Γουσταρω φαλλοκρατισμο λεμε. :lol:

"Κανε μωρα και σκασε" η "Τραβα στην κουζινα σου και φτιαξε πιτα" η ακομα καλυτερα "Εγκω αναψει φωτια εσυ γκλειψει Γκοργκαν" .

EVI
09/03/2008, 23:10
[B]Δηλαδη αμα γουσταρισω μια γυναικα με κρανος,δερματα,σουζες,ροχαλες,κλοτσιες,μπουνιες θα ειναι πιο υγειες???ακουσε να δεις..στη μηχανη ολοι μοιαζουμε και αμα ερωτευτω γυναικα που να μοιαζει με αντρα νομιζω οτι δεν θα ειναι και τοσο υγειες..ή φρονιμο..ή τεσπα ομαλο..

δλδ εγω και εσυ πανω στη μηχανη ειμαστε ιδιοι?:uplate: φορας και εσυ στενα τζινακια? :beer: :beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

:lol:

παιδια το θεμα εληξε συμφωνα με τους επιστιμονες το γυναικειο φυλο θα υπερισχησει αριθμιτικα μεχρι την παντελη ελληψη των αρσενικων

θα σας κλωνοποιουμε για αναπαραγωγη και μετα για ανακυκλωση υλικων :rotflmao:
τι να κανουμε

η φυση μιλησε :smokin:

(οχι ρε δε κανω πλακα το ειπαν στις ειδησεις)

:wave2:

flwros
10/03/2008, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γουσταρω φαλλοκρατισμο λεμε. :lol:

"Κανε μωρα και σκασε" η "Τραβα στην κουζινα σου και φτιαξε πιτα" η ακομα καλυτερα "Εγκω αναψει φωτια εσυ γκλειψει Γκοργκαν" . ρε φαλλοκρατη δεν ειπε κανεις τπτ τετοιο αλλα εγω σαν αντρας δεν μπορω να βιζαξω το παιδι,εγω σαν αντρας δεν μπορω να σφουγγαρισω τοσο καλα οσο μια γυναικα,δεν μπορω να χαιδεψω μια γυναικα τοσο καλα οσο καλα θα με χαιδεψει αυτη,δεν μπορω να δειξω τα βυζια μου,δεν μπορω να γεμισω ενα μαγαζι επειδη δουλευω εκει(γιου νοου γουατ αι μιν)!!τοσα εχει να κανει!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ???ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ???ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙ!!!τουλαχιστον απο μενα εχει και πληρη ελευθερια να βγει και να παει οπου θελει και να κανει οτι θελει!!!

ΑΛΛΑ ΤΑ @@,Η ΜΗΧΑΝΗ/ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ!!ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ????

στο τελος θα μας ζητησουν να μας γ@μησουν κιολας!!εδω θα μαστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

pocahondas
10/03/2008, 17:46
Δηλαδη αμα γουσταρισω μια γυναικα με κρανος,δερματα,σουζες,ροχαλες,κλοτσιες,μπουνιες θα ειναι πιο υγειες???ακουσε να δεις..στη μηχανη ολοι μοιαζουμε και αμα ερωτευτω γυναικα που να μοιαζει με αντρα νομιζω οτι δεν θα ειναι και τοσο υγειες..ή φρονιμο..ή τεσπα ομαλο..

κ κοιτα το και απ την αλλη πλευρα..θα σου αρεσε να χεις διπλα σου εναν γυναικωτο??εναν ο οποιος να φτιαχνεται στον καθρεπτη περισσοτερες ωρες απο σενα,να κανει μανικιουρ/πεντικιουρ,να ξυριζει την κορμαρα του και να κανει πλαστικη σε τρυπες που ειναι μαυρες για να ασπρισουν??

εγω με ποιο σκεπτικο τοτε να θελω μια αληταρια για γυναικα??αφου ειμαι αληταμπουρας!!σπιτι θελω ν ανοιξω..οχι σωφρονιστικο ιδρυμα!!τα ετερονυμα ελκονται ετσι για να υπαρχει και μια ισορροπια σ αυτην την αδικη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους ριχνει στα ταρταρα

τα συγχαριτηρια μπορειτε να μου τα στειλετε στο www.serniko.gr

ευχαριστω:a44: :a44: :a44: :a08: :a08: :a08: :a08: :a18: :a18: :a20: :a20:

μια χαρά υγειές είναι..
σίγουρα θα φτιάχνεται περισσότερες ωρες απο μενα όποιος και να ναι γιατί δεν ειμαι απο αυτές που χάνουν τον χρόνο τους στον καθρέφτη.. εχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ..
τελικά αποφάσισε.. φλώρος είσαι ή αλητάμπουρας?? μάλλον έχεις μπερδευτεί...
και δεν κατάλαβα?? μας αποκαλείς αλητήριες?? με ποιο δικαιωμα δηλαδή αποδίδεις τέτοιους χαρακτηρισμούς?? δηλαδή όλοι οι μοτοσυκλετιστές είναι αλήτες?? ε καλά κάνουν λοιπον και μας βρίζουν όλοι...εγώ πάντως αλήτισσα δεν είμαι..

gcrook
10/03/2008, 17:49
ρε φαλλοκρατη δεν ειπε κανεις τπτ τετοιο αλλα εγω σαν αντρας δεν μπορω να βιζαξω το παιδι,εγω σαν αντρας δεν μπορω να σφουγγαρισω τοσο καλα οσο μια γυναικα,δεν μπορω να χαιδεψω μια γυναικα τοσο καλα οσο καλα θα με χαιδεψει αυτη,δεν μπορω να δειξω τα βυζια μου,δεν μπορω να γεμισω ενα μαγαζι επειδη δουλευω εκει(γιου νοου γουατ αι μιν)!!τοσα εχει να κανει!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ???ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ???ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙ!!!τουλαχιστον απο μενα εχει και πληρη ελευθερια να βγει και να παει οπου θελει και να κανει οτι θελει!!!

ΑΛΛΑ ΤΑ @@,Η ΜΗΧΑΝΗ/ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ!!ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ????

στο τελος θα μας ζητησουν να μας γ@μησουν κιολας!!εδω θα μαστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μα τη Μπαναγια ρε φιλε εισαι ο μεγαλυτερος φαλλοκρατης που εχω δει ποτε μου:lol: :bigcry: :lol: :beer: :beer:

Αφιερωμενο.:rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=4Fd8_gojNXc

marulis
10/03/2008, 18:11
στο τελος θα μας ζητησουν να μας γ@μησουν κιολας!!εδω θα μαστε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Ισα ισα το περιμένω πως και πως :a01:

Για όλο το θρεντ τι να πω, δεν με εξέπληξαν οι απαντήσεις και φυσικά δεν πρόκριτε να αλλάξω την παρέα μου ( που αποτελείτε από πολλές μοτοσικλετίστριες ) μην τυχόν και χάσω ( άκουσον άκουσον ) τα κεκτημένα μου δικαιώματα της αποκλειστική χρήσης μοτοσικλέτας από το φύλο μου. Νοοτροπία μεσαίωνα.

Ξέχασα να αναφέρω πως έχω κάτσει και στην πίσω θέση με οδηγό γυναίκα ( και όχι μια φορά) . ξέρω είμαι η ντροπή του αρσενικού γένους.
:sick:

the who
10/03/2008, 18:24
Τι θεμα ειναι αυτο εν ετει 2008?Οι γυναικες κανουν ολες τις εως τωρα θεωρουμενες αντρικες δουλειες,οδηγανε ιχ,ταξι,λεωφορεια,τραινα αεροπλανα και θα κολησουμε τωρα στις μηχανες?
Η μοτοσικλετα οδηγειται απο ανθρωπους με καρδια,μερακι κι εντονα τα αισθηματα της ελευθεριας,της φυγης και του διαφορετικου.Αν ταχεις αυτα καβαλα τη μηχανη σου κι αστην να σε ταξιδεψει.
Τωρα για το αν πρεπει να εισαι γατουλα αυτο θα στο δειξει-πει ο αντρας-γκομενος-συντροφος σου κι αν το νιωθεις το κανεις.Αν οχι ψαχνεις γι αλλον.
ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ με λιγα λογια.
Κι ενα τελευταιο.Το χειροτερο για μενα δεν ειναι που οι γυναικες γινονται αντρακια,αλλα που εμεις γινομαστε κοριτσακια.
:beer: :beer: :beer:

trigger
10/03/2008, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Ισα ισα το περιμένω πως και πως :a01:

:eyepop: :eyepop:

Xρήστο... :look:

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

marulis
10/03/2008, 18:52
:eyepop: :eyepop:

Xρήστο... :look:

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Εσύ τώρα τι μιλάς με την gay ψυχοσύνθεση. :mad:

:lol: :rotflmao: :lol:

trigger
10/03/2008, 18:57
Εσύ τώρα τι μιλάς με την gay ψυχοσύνθεση. :mad:

Αυτό λέω... :sad:

Με παρατάς για μια γυναίκα... :a35:

pocahondas
10/03/2008, 19:04
[B]Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Ισα ισα το περιμένω πως και πως :a01:

μπουαχαχαχ :lol: :lol:

trigger
10/03/2008, 19:13

Tα βλέπεις ρε; :rolleyes:

Φόρεσε το strap on dildo και σου έρχεται... :a021: :a021: :a021:

:lol: :lol: :lol: :lol:

marulis
10/03/2008, 19:33
Εσύ γιατί γελάς γυναίκα, γρήγορα στη κουζίνα σου μη βγάλω την ζωστήρα :mad:

:dizzy:

Tα βλέπεις ρε; :rolleyes:

Φόρεσε το strap on dildo και σου έρχεται... :a021: :a021: :a021:

:lol: :lol: :lol: :lol: Αι ρε :a38:

marulis
10/03/2008, 19:57
Τι έγινε ρε γμτ , η pocahondas πήγε στ’ αλήθεια στη κουζίνα? Πλάκα έκανα, δεν πιστεύω να γυρίσει με πλάστη :look:

ktmboy
10/03/2008, 20:11
:D

gcrook
10/03/2008, 21:18
Ξαναδιαβαζοντας το θρεντ απο την αρχη μπορω να πω οτι προβληματιστηκα,και κατανοωντας τα γραφομενα του φιλου φλωρου θα ηθελα να σας διηγηθω κατι που μου συνεβη πριν απο πολυ καιρο και με αλλαξε σαν αντρα......

Ηταν μια εξαιρετικα καυτη ημερα του Ιουλιου.Μας βρηκε, οπως συνηθιζαμε τον τελευταιο καιρο,εξω απο την πιστα των Μεγαρων με την γνωστη τρελλοπαρεα.Περιμενοντας να τελειωσει το αδερφιστικο γυναικωτο γκρουπ των αρχαριων για να μπουμε στους βαρβατους αγωνιζομενους, που και μονο η εσανς της βαρβατιλας που αποπνεουν, ειναι ικανη να αφησει γυναικα εγκυο στο χιλιομετρο, και να φερει σε οργασμο καλογρια και μονο με την σκεψη,χαζολογουσαμε με την παλιοπαρεα.

Τα γνωστα οχι τιποτα σπουδαιο.Κλαναμε ρευομασταν και φτυναμε, -πιο επιδεικτικα οταν περνουσε γυναικα απο μπροστα μας- ,η οποια εφευγε τρεχοντας με κλαμματα κατω απο τα γελια και τις αγριοφωναρες μας.Αφου ηπιαμε και την τελευταια αντρικεια μπυρα με 80% αλκοολ,(που βασικα ηταν ενα μειγμα μπυρας,κυροζηνης, ταμπασκου και 10-40 φουλ συνθετικ) , και βιντεοσκοπησαμε ενα πολυ καλο πυροκλανιδι του Κωστα μεσα απο τα δερματα,-που τον αφησε με εγκαυματα δευτερου βαθμου στο 50% του σωματος του- μπηκαμε στην πιστα.

Ανεβασαμε γρηγορα ρυθμο παρ'οτι οι 57 βαθμοι κελσιου που επικρατουσαν στη πιστα, σκοτωσαν ολους τους συμμετεχοντες μετα τον τριτο γυρο.Απο καθαρο πεισμα στον καυσωνα,και μεσα σε μια εξαρση αντρικης τιμης και βαρβατιλας, ειχαμε αποφασισει απο πριν, πανω απο τα δερματα να φορεσουμε 3 μαλλινα πουλοβερ.Στο τελος του σεσιονς μαλιστα ειχαμε κανονισει να μετρησουμε και τα πουλια μας με μεζουρα αμεσως μετα τον διαγωνισμο χλεμπωνας.Δυστυχως ειχαμε φερει μονο μια μεζουρα και δεν θα εφτανε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Οπως ελεγα λοιπον, εχω αφησει πισω τα παιδια μιας και γυρναγα στο μηδεν και ενα, και δυο, και τρια, και τεσσερα παιδια, αφηνοντας μια μαυρη γραμμη λιωμενου ελαστικου στο διαβα μου.Ξαφνικα ενιωσα ενα μηχανακι απο πισω στην εξοδο της Κ6 που τα ειχα σκασει κανονικα και η γκαζιερα ουρλιαζε για ελεος μεσω της τεραστιας μπουκας μου που ξερναγε φωτιες και αλλα πραγματα ακατανομαστα και αυστηρως ακαταλληλα για μικρα παιδια."Κοιτα λεω απο μεσα μου, που τα κουλαδια με εφτασαν" ,και πριν προλαβω να τελειωσω την σκεψη μου,ενα ροζ σουπερσπορτ αγνωστων λοιπων στοιχειων εσκασε μια γκαζια δυνατη στην μεγαλη ευθεια και με εναν ηχο που θυμιζε χιλιες παρθενες να καιγονται στην πυρα, με φιλοδωρησε με ενα γκρι συννεφο σκονης και μερικα χαλικακια καρφωμενα στα καταμαυρα φαιρινγκ μου.

Σκυλιασα! Ο Αττιλας εμοιασε με παουερπαφ γκερλ μπροστα μου."Μα ποιος τολμαει να μου τα σκασει στην εξοδο ετσι,εμενα που στα συνεργεια δεν τολμανε ουτε να ψιθυρισουν το ονομα μου χωρις να γινει σεισμος, και που τις φωτογραφιες μου τις κοιτανε μονο κατω απο το φεγγαροφως μερα Κυριακη στις 13 του μηνα γυρω στις μια το βραδυ (να μην ξεχασω να γραψω το LOST) ,για να μην μετατραπουν σε στηλη αλατος;" Ανοιξα το γκαζι 5 στροφες η ντιζα εγινε τιρμπουσον, και ξεχυθηκα σαν σπερματοζωαριο κοκαινομανους πορνοσταρ.

Στην εισοδο της Κ8 τον προλαβα και κολλησα πισω του.Δεν ηταν καποιος γνωστος μου.Μονο του χαρακτηριστικο γνωρισμα εκτος απο την καταμαυρη φορμα ηταν τα ξανθα μακρυα μαλλια.Αντρας με μακρυα μαλλια!!!!Ο τελευταιος που περασε απο μπροστα μου τιναζοντας τα μαλλια του εφαγε χλεμπωνα στο στηθος και πεθανε απο πνευμονικο οιδημα.Παλιοχιπηδες...Αν οι αντρες στην τελικη ηταν απο την φυση τους να εχουν μακρυα μαλλια σκεφτηκα,γιατι και οι γυναικες να μην φυτρωσουν αρχιδια;Γελασα μεσα απο το κρανος για λιγο και μετα εσκυψα και ευθυς σοβαρευτηκα, γιατι ο τυπας μπροστα ειχε αρχισει να μου κανει διαφορα.Αποφασισα να τα παιξω ολα για ολα γιατι ο τυπος δεν αστειευοταν.Τα'σκασα τοσα ασχημα που ο ουρανος μαυρισε και αρχισε να βρεχει αιμα και βατραχια.Πηγαιναμε διπλα διπλα, οποτε αποφασισα να του κανω νοημα να κοψει για να δω επιτελους ποιος ειναι.Σηκωσα την ζελατινα και φωναξα "σε ξερω;" Η ζελατινα του τυπου ανοιξε και εμεινα στηλη αλατος οταν ακουσα μια γυναικεια φωνη να μου τρυπαει τα αυτια "Μπορεις να κανεις στη μπαντα γιατι μου χαλας το γυρολογιο ρε μπηχτη;"

Δεν ξερω αν το σκασιμο του κινητηρα με οδηγησε στα χωραφια,η αν βγηκα πρωτα και μετα το μηχανακι εγινε σωβρακο.Απο την στιγμη που ακουσα γυναικεια φωνη μεχρι την στιγμη που σηκωθηκα μεσολαβησε καποιο χρονικο διαστημα κατα το οποιο ολα ηταν θολα.
Σηκωθηκα τιναζοντας την σκονη απο πανω μου εφερα μια μεσα τον ωμο μου που ειχε βγει για 24η φορα καβαλησα το μηχανακι και βγηκα στα πιτς.

Τα παιδια ηταν εκει βουβα αλλα δεν κοιταζαν εμενα.Πλησιασα και ο Αλεξης με τρεμαμενο χερι μου εδειξε μια ξανθια κοπελα στα πιτς λεγοντας...γ...γ...γ...γυναικα!!!Εμεινα αποσβολωμενος να κοιταζω εκεινο το πραγμα, το αποτελεσμα της λαθος τοποθετησης Χ και Ψ στην αλυσιδα του ΝτιΕνΕι που οι επιστημονες το ονομασαν θηλυ να μου κλεινει το ματι περιπαικτικα και να μου λεει: "Σου αρεσε μαγκα η ψωλια που εφαγες;;;" Στο ακουσμα αυτων, ενοιωσα εναν φριχτο πονο στα αυτια ολα μαυρισαν για λιγο και επεσα στο γονατα μου βαριανασαινοντας.Τα παιδια ειχαν μετατραπει σε μαυροφορουσες αρχαιας τραγωδιας, και ετριβαν καρβουνο στα μουτρα τους υψωνοντας το βλεμμα στον ουρανο μοιρολογωντας.

Σαν χτικιο κατευθυνθηκα προς την μηχανη,εβαλα μπρος και εφυγα.Ενιωθα πιο κενος και απο μητρα μετα την επισκεψη στο μαιευτηριο,οταν αποφασισα μετα απο καποια χλμ Εθνικης που δεν καταλαβα πως εφυγαν, να σταματησω καπου στο Κεντρο για ενα τσιγαρο να ξεθολωσω.Το μυαλο μου τριβελιζε η ιδια σκεψη..Πως ειναι δυνατον μια γυναικα να καβαλαει μηχανη καταρχας;Κατα δευτερον πως ειναι δυνατο να κανει γυρολογιο σαν το δικο μου;Τι διαολο εκτρωμα της φυσης ηταν τουτο;Παντα θυμαμαι τον εαυτο μου να βλεπει εφιαλτες μετα απο ενα γερο μεθυσι με τερατομορφες γυναικες τρια μετρα ψηλες με σουβλερα δοντια και παντελονια να με βαζουν στην κουζινα να πλενω πιατα, ενω εκεινες εβλεπαν ποδοσφαιρο.Παντα ξυπνουσα καταιδρωμενος και ηθελα 7 πουρα και 5 φραπεδες με βοτκα για να συνελθω.Αλλα τωρα δεν μιλαμε για ονειρο.Μιλαμε για ενα θλιβερο γεγονος....

gcrook
10/03/2008, 21:20
Τις σκεψεις μου εσπασε ενας συνδυασμος μαγευτικων αρωματων που δεν καταλαβα απο που ερχοντουσαν.Κοιταξα τριγυρω μου, και συνειδητοποιησα οτι ειμαι εξω απο ενα Υβοννη Στορ.Εκανα να φυγω παρεξηγημενος που τολμησα και εκατσα εξω απο το "Ανδρο της Φερεμονης" οπως περιπαικτικα αποκαλουσαμε τετοια μαγαζια με την παρεα πριν τους βαλουμε φωτια,μια πραξη που μας καθιερωσε σαν στελεχη στην ΜΠΙΤΣ (Μεριμνα Προς Ιδιους Τσατσους Συνδεσμολογους ) μια οργανωση που κανενας δεν καταλαβε ποτε τι σημαινει και τι προασπιζεται. Συνθημα μας "Αν ειναι γυναικειο ειναι στανταρ μαλακια, και λιγα λες" .

Βεβαια δεν το κουνησα ρουπι.Ολα αυτα τα χρωματα και τα αρωματα μου δημιουργουσαν ενα πρωτογνωρο συναισθημα.Αναψα και αλλο τσιγαρο, αυτη την φορα παιρνοντας βαθειες τζουρες εναλλαξ.Οταν ηρθε η ωρα να καβαλησω να φυγω ενιωσα σαν να αφηνα πισω μου ενα πολυ αγαπημενο προσωπο.

Φτανοντας στο σπιτι εβγαλα βιαστικα τα δερματα και τα πεταξα ετσι οπως τα εβγαλα στην καρεκλα,οπως συνηθως.Γυρισα αλλα σαν καπως να μου φανηκαν τσαλακωμενα, δεν ξερω.Τα σιδερωσα με το χερι, και τα ξανααφησα στη καρεκλα, αλλα κατι δεν φαινοταν σωστο σαν να χαλαγαν την εικονα του καθαρου και σιγυρισμενου δωματιου, (ασχετα αν απειχε ετη φωτος απο το "σιγυρισμενο") ,και ετσι αποφασισα να τα βαλω στην κρεμαστρα και μεσα στη ντουλαπα.Μου φανηκε πιο λογικο ετσι ασχετως αν την επομενη θα τα ξαναεβγαζα για να ξαναπαω πιστα.Σειρα ειχε το ντους.Κατω απο το καυτο νερο ενιωσα ολες τις σκεψεις που με ταλανιζαν να φευγουν απο πανω μου.Συνηθως εμεις οι αντρες δεν χρησιμοποιουμε σαπουνι ουτε καν ζεστο νερο,τριβομαστε με παγακια κατευθειαν και βγαινουμε στα χιονια για πουσαπς,αλλα σημερα ηθελα να νιωσω την ιδια αισθηση με πριν στα Υβοννη.Ανοιξα το ντουλαπι και βρηκα κατι παλια αρωματικα σαπουνακια της πρωην που δεν θυμομουν το ονομα της,-αλλωστε χωρισαμε πριν απο δυο μερες και ποιος θυμαται τετοια πραγματα- ,και τα εριξα ολα μεσα στην μπανιερα.

Το αρωμα που αναβληθηκε προκαλεσε απειρες εγκεφαλικες συναψεις που η μπυρα ολα αυτα τα χρονια ειχε αδρανησει,με αποτελεσμα να βλεπω χρωματα και σχεδια περιεργα οπως μπλε κυκλους σε μωβ τριγωνα να περιστρεφονται σε πολυχρωμα ψηφιδωτα και που και που κομητες με τα χρωματα του ουρανιου τοξου να συγκρουονται σε αυτα και να δημουργουν ενα πυροτεχνημα γεματο εικονες και μυρωδιες.Πρεπει να εκατσα πολλη ωρα στο μπανιο κατω απο το καυτο νερο,γιατι οταν βγηκα και κοιταχτηκα στον καθρεφτη μποτουσα να διακρινω μεσα στο στομαχι μου το χαμπουργερ ετσι οπως το καταβροχθισα το μεσημερι να κολυμπαει μεσα σε μια θαλασσα μεξικανικου εντσιλαδα και μικρα κομματια πιτσας να αναδυονται.

Με το που βγηκα πηγα κατευθειαν στην κουζινα,ανοιξα το ψυγειο και αρπαξα μια μπυρα.Με το που ανοιξα το καπακι μου ηρθε μια αναγουλα απο την μυρωδια της παγωμενης μπυρας.Σκεφτηκα οτι μαλλον θα ειχε χαλασει η οτιδηποτε και ανοιξα αλλη μια και αλλη μια αλλα με το ιδιο αποτελεσμα για τα ρουθουνια μου τα οποια ειχαν γινει τοσο υπερευαισθητα που ετσουζαν."θεε μου σαν γυναικεια ρουθουνια" συλλογιστηκα και ευθυς απο την ταραχη μου ξερασα."Χριστε μου αναφωνησα αυθιρμητα, καλε το χαλι" κατι που με εκανε να ξαναξερασω τοσο δυνατα που ο εμετος ποτισε και το υπολοιπο χαλι.Αρχισα να τρεχω προς το δωματιο οπου κλειδωθηκα ανασαινοντας βιαια με την καρδια μου σαν να θελει να σπασει.."Τι μου συμβαινει ειπα, και κοιτα καλε ποση σκονη εχει πανω του το συνθετο" και με το που το ξεστομισα ενοιωσα παλι εκεινον τον πονο να μου τρυπαει το κεφαλι.

Σηκωσα απεγνωσμενα το τηλεφωνο και πηρα τον κολλητο μου για να ακουσω μια γνωριμη φωνη,για να μου πει καποιος οτι δεν ειμαι τρελλος,γιατι ειχα απελπιστει.Εβαλα το θερμομετρο στο στομα καταπια και 3 ντεπον και σχηματισα τον αριθμο με το μικρο δαχτυλακι βριζοντας ταυτοχρονα χυδαια ολους τους Αγιους απο Ψ,ετσι για να εχω κατι να σκεφτομαι.Ο Νωντας στην αλλη μερια της γραμμης απαντησε.

-"Ελα ρε Νωντα εγω ειμαι ρε μαλακα δεν ειμαι και πολυ καλα και θελω να σου μιλησω"
-"Ελα ρε μαν πεστο τι εχεις τι σου συμβαινει" και ενω ειχα τοσα πολλα να του πω οι λεξεις που αυθορμητα βγηκαν απο το στομα μου δεν ξερω ποιον απο τους 2 μας ξαφνιασαν πιο πολυ...
-"Να ρε συ...η μυρωδια του εμετου απο το χαλι φευγει με γαλα η να το τριψω με πρασινο σαπουνι;...."

...Η παυση που ακολουθησε δεν διηρκεσε πολυ και με μια κινηση εκλεισα το τηλεφωνο.

Σαν βουβος κατευθυνθηκα στο σαλονι και ανοιξα την τηλεοραση.Υπνος δεν με επιανε και ετσι σκεφτηκα οτι το καλυτερο θα ηταν να αποβλακωθω για λιγο μπας και μου περασει.Ανοιξα την ΤιΒι αλλα επιανε μονο Νετ (καποιο προβλημα με την κεραια οπως εμαθα αργοτερα) και εκεινη την ωρα επαιζε την Αμερικανικη σειρα Σεξ Εν Δε Σιτι.Αηδιασμενος πηγα να κλεισω την τηλεοραση και να πεσω για υπνο αλλα κατι με παροτρυνε να παρακολουθησω εκεινη την αλλοκοτη ιστορια των 3 γυναικων που ζουνε στην νεα Υορκη και ειναι πολυ ξενερωνες για να τις πηδηξει καποιος.Μετα απο λιγα λεπτα επιασα τον εαυτο μου να συμπασχει με το δραμα των 3 ξενερωτων αγαμητων με καριερα γυναικων που δεν ξερουν να θελουν να νιωσουν αγαπη η κανα καδρονι εξ Αφρικης στα σκελια τους.Πηρα αγκαλια το μαξιλαρι και ακουσα μια φωνη απο μεσα μου "Ηρθε η Ωρα..απελευθερωσου...και θα σωθεις" και μεσα σε ενα κυμμα αρωματων συναισθηματων χρωματων και αλλων ροζ πραγματων ξεσπασα σε εναν λυγμο που διηρκεσε ωρες και που η ενταση του αυξομειωνονταν αναλογα με το χρωμα των σοκολατακιων που καταβροχθιζα, καθως παρακολουθουσα Σεξ Εν Δε Σιτι.

Συντομα ο Μορφεας με πηρε στην αγκαλια του και εκεινο το βραδυ ονειρευτηκα πολυχρωμα Πονυ να ανταλλασσουν κορδελες και να πινουν τσαι σε καταπρασινους λοφους.....

Το πρωι που ξυπνησα αποφασισα να μην ξαναπαω ποτε στη μπιστα.

Καργιολες.......

:rotflmao: :rotflmao: :wave2: :beer:

pocahondas
10/03/2008, 21:31
Τι έγινε ρε γμτ , η pocahondas πήγε στ’ αλήθεια στη κουζίνα? Πλάκα έκανα, δεν πιστεύω να γυρίσει με πλάστη :look:

..μα δεν έχω καν πλάστη... :look: η κουζίνα τί ακριβώς είναι??? :rolleyes:

flwros
10/03/2008, 21:35
οταν μεγαλωσω θα γινω gcrook

:a20: :a20: :a20: :a20: :a20: :a20: :a20:

ισως να ναι το μονο ποστ τερας που εχω διαβασει απο ολα τα φορουμ που ασχολουμαι!!

marulis
10/03/2008, 21:40
:eek: :eek:
Τι να πω, αν είναι δικό σου το κείμενο, πραγματικά αδίκησε. Μεγάλο ταλέντο, τρομερή πένα.

Τελικά η μυρουδιά του εμετού φεύγει με το γάλα?

marulis
10/03/2008, 21:42
..μα δεν έχω καν πλάστη... :look: η κουζίνα τί ακριβώς είναι??? :rolleyes: Πως λέμε κουζινέτο, ε καμία σχέση :p

pocahondas
10/03/2008, 21:45
Πως λέμε κουζινέτο, ε καμία σχέση :p

μπρρρρ έλεος λέμε... :a38:

marulis
10/03/2008, 21:47
μπρρρρ έλεος λέμε... :a38: Άρχισε και το ξύλο :bawl: :bawl: :bawl:
(και αφήνει και μελανιές ρε γμτ)
:look:

pocahondas
10/03/2008, 21:50
Άρχισε και το ξύλο :bawl: :bawl: :bawl:

έλα μωρέ τσώπα τσώπα μια φάπα ήταν πως κάνεις έτσι?? :a9:

trigger
10/03/2008, 23:31
Άρχισε και το ξύλο :bawl: :bawl: :bawl:
Kαι που να αρχίσει το :a021:

:lol: :lol: :lol:

trigger
10/03/2008, 23:34
....

Θεός ρε μλκ ΘΕΟΣ!

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :lol: :bigcry:

zuki1000k5
11/03/2008, 00:50

ΦΟ ΒΕ ΡΟ...!!!!!!

:a23: :a23: :a23: :a23:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

pinky
11/03/2008, 11:52

:rotflmao:
Χαραμίζεσαι:rotflmao:

Tpap
11/03/2008, 12:02

...αρχίζει να ξεδιαλύνεται το μυστήριο περί γλυκών αγοριών, ευαισθητούληδων, άρλεκιν, φωτορομάντζο κ τα ρέστα...

το 'χεις, ομολογώ..:smilea:

alximistis
11/03/2008, 12:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
.......

Προσκυνώ!!! Τίποτε άλλο!!! Απλά προσκυνώ!!! :)

apav
11/03/2008, 15:35
...

:dizzy: :a23: :a20:

byron
11/03/2008, 15:45
Ελεεεεεοςςςς ρε κρούκη. Πέθανα ρε μλκ λέμε :lol:

doctor x
11/03/2008, 15:50
[B
[/B]

re m@l@ka to diavasa tin ora poy sfoygariza ke siginithika!!!!!:bigcry:

road spirit
11/03/2008, 16:01
μλκ κρούκη, να σου θυμίσω, μου έχεις τάξει να μου γράψεις σε ντιβιντι τον τελευταίο κύκλο των ντεσπερετ χαουζγουαϊβς...

:bigcry: :lol:

εισαι θεά ρε!

byron
11/03/2008, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εισαι θεά ρε!

Θέλει λίγο δουλειά ακόμα. Οι τρελλιάρες του sex & the city είναι 4 ρε !!!

lilipoua
11/03/2008, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Θέλει λίγο δουλειά ακόμα. Οι τρελλιάρες του sex & the city είναι 4 ρε !!!

Πολλά ξέρεις εσύ!! :lol:

κρούκη, πότε κυκλοφορείς το νέο Αρλεκιν???

Απίστευτο κείμενο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

byron
11/03/2008, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Πολλά ξέρεις εσύ!! :lol:

Είμαι fan της σειράς :blush: :lol:

gcrook
11/03/2008, 22:00
Μλκ θελει απειρες διορθωσεις...

Συνεχιστε να μου δινετε εμπνευση:lol:

Ροαντ σπιριτ αμα εχεις ελβετικα σοκολατακια και μπολικο κοκκινο κρασι να ερθω σπιτι σου να δουμε την πρωτη σεζον;:blush: :blush: :blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

road spirit
11/03/2008, 22:22
...
Ροαντ σπιριτ αμα εχεις ελβετικα σοκολατακια και μπολικο κοκκινο κρασι να ερθω σπιτι σου να δουμε την πρωτη σεζον;:blush: :blush: :blush:

χααχαχαχαα, ρε

γιαύρτι με μέλι θυμαρίσιο και ρακι, όλα σπιτικής παραγωγής απο τη λεβεντογένα κρήτη, σε φτιάν' ??

:blush:
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

η κοιλιά μου πόνεσε απο τα γέλια ρε

gcrook
11/03/2008, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

η κοιλιά μου πόνεσε απο τα γέλια ρε

Κοιτα να το συνηθισεις γιατι μετα το τριτο επεισοδιο θα πονας και πιο χαμηλα:D :smokin: :D :lol:

filipp0s
11/03/2008, 23:09
...Κοιταξα τριγυρω μου, και συνειδητοποιησα οτι ειμαι εξω απο ενα Υβοννη Στορ....

ρε μλκ για πότε μιλάς, τα υβόννη stores έχουν κλείσει από το 2003! (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13870&m=D02&aa=1) :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :uplate: :hypnotize

έσκισες!

marulis
11/03/2008, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ρε μλκ για πότε μιλάς, τα υβόννη stores έχουν κλείσει από το 2003! (http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13870&m=D02&aa=1) :confused: :rolleyes:
Χμμμμμμμ, εσύ πολλά ξέρεις για τα "Ανδρα της Φερεμονης" . για πες που είναι καλό πέρασμα που να είναι και εν λειτουργία? :blush:

catmaster
11/03/2008, 23:22

.....άντρες με @@ σου λέει μετά ....

(να μου θυμίσεις να σου δώσω και τη συνταγή για τη πανακότα που σου είχα υποσχεθεί ... ) :blush:

gcrook
11/03/2008, 23:25
Εγω δεν ξερω τιποτα η ιστορια ειναι φανταστικη και για την ακριβεια αλλουνου...
Εγω αποστακτηριο μπερμπον εχω και που και που κοβω και κανα τζιτζικι σε φιλους:sad: :sad: :sad:

catmaster
11/03/2008, 23:28
Εγω δεν ξερω τιποτα η ιστορια ειναι φανταστικη και για την ακριβεια αλλουνου...
Εγω αποστακτηριο μπερμπον εχω και που και που κοβω και κανα τζιτζικι σε φιλους:sad: :sad: :sad:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΡΑΧΡΑΡΧΡΑΡΧΧΑΧ
(πνίγηκα ο μαλ@κας ... κάτσε να βάλω emoticons )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
11/03/2008, 23:40
μλκ crook εγραψες!!!

ελιωσα στο γελιο και εχε υποψιν σου οτι ειμαι δυσκοιλιος, ξινος και πασχω απο αιμοροϊδες

:a20: :a18: :a19: :a5: :beer: :beer: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

gcrook
11/03/2008, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πασχω απο αιμοροϊδες

:

Ειδικοτης μας οι αιμορροιδες...τις εξαφανιζουμε με τροπο μαγικο!!!

NoRefundsWhatsoeverPlusSymptomsMayIncludeDizzinessAchingButtocksAndGeneralDysforiaAfterBeingSubjecte dThroughPainfullItemInsertionProceduresMainlyButNotLimitedToIntestinePenetrationetcetcetc:blush:

filipp0s
12/03/2008, 06:58
:rolleyes:
Χμμμμμμμ, εσύ πολλά ξέρεις για τα "Ανδρα της Φερεμονης" . για πες που είναι καλό πέρασμα που να είναι και εν λειτουργία? :blush:

ρε ήταν κακή χρονιά... μεγάλη απώλεια τα Υβόννη :sad:

Τώρα μόνο Χόντο και εναλλακτικά ολτάιμκλάσικ Πατίστα! :smokin:

sober
12/03/2008, 10:52

Τα-τα-τααααα...τα-τα-ταααα...ΜΠΑΤΙΣΤΑ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
12/03/2008, 15:34
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol:

EVI
12/03/2008, 15:37
ego E kai transalp TA sto dromo (efarmogh ton oso diavasa sta teleftaia post)

TA- opa re kopelia to pas to pas?
E- (vlema mesa apo to kranos toy styl .....aaaaaaassssseeee mas re fileeee)
TA- ta pame?tora
E- (vlema ...aaasssse mas re fileeeee) de klevo eklhsies
TA- (vlema .....mas thn eipe tora?) den akoysa?
E- eipa DE KLEVO EKLHSIES

arxise na kopaniete pano sth mhxanh :look: :hypnotize

prasino kai fevgo.

efxaristo gia thn polytimh vohtheia apo toys synforoymites moy

:lol:

Druuna
12/03/2008, 15:52

Δηλαδη τα σεφορά και τα μπιουτι σοπ δεν σου κανουνε;

:confused: :rotflmao: :rotflmao:

tai
12/03/2008, 20:05
κρουκι εισαι απεχτος :a23: :a23: :a23:

flwros
12/03/2008, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Δηλαδη τα σεφορά και τα μπιουτι σοπ δεν σου κανουνε;

:confused: :rotflmao: :rotflmao: μ@λ2κιες μου λετε!ο μπρακουλιας ειναι διαχρονικος

zephyr1
12/03/2008, 23:34

Ευτυχως το ειδα.

:lol: :a19: :lol:

Αφου εμφανιστηκε και η Ποκα :cry:

flwros
13/03/2008, 07:30
ego E kai transalp TA sto dromo (efarmogh ton oso diavasa sta teleftaia post)

TA- opa re kopelia to pas to pas?
E- (vlema mesa apo to kranos toy styl .....aaaaaaassssseeee mas re fileeee)
TA- ta pame?tora
E- (vlema ...aaasssse mas re fileeeee) de klevo eklhsies
TA- (vlema .....mas thn eipe tora?) den akoysa?
E- eipa DE KLEVO EKLHSIES

:lol: βρε ευακι ψηνεσαι να σου παρω λιγο τα μετρα?θα σε αφησω να φυγεις με πορτοκαλι και θα ξεκινησω με τ επομενο πρασινο για να δεις τι τσετλεμαν ειμαι!!Α!και που σαι..θα ερθω δικαβαλος με σκασμενο πισω λαστιχο και θα φορεσω και το κρανος αναποδα και θα οδηγησω και σαν το ψαλτη!!!!!!πως σου φανηκε??δικαιο??

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟς ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ??ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕς ΦΥΛΟ Ο ΕΛΕΕΙΝΟς??

trigger
13/03/2008, 10:02
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟς ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ??ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕς ΦΥΛΟ Ο ΕΛΕΕΙΝΟς??

Τον έτρωγε ο κώλος του... :lol:

EVI
13/03/2008, 11:57
βρε ευακι ψηνεσαι να σου παρω λιγο τα μετρα?θα σε αφησω να φυγεις με πορτοκαλι και θα ξεκινησω με τ επομενο πρασινο για να δεις τι τσετλεμαν ειμαι!!Α!και που σαι..θα ερθω δικαβαλος με σκασμενο πισω λαστιχο και θα φορεσω και το κρανος αναποδα και θα οδηγησω και σαν το ψαλτη!!!!!!πως σου φανηκε??δικαιο??

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: prosexe mhn ragisei kanenas egkefalos (ths mhxanhs lemeee)

:rotflmao: :lol:

GsM
13/03/2008, 17:50
προς " gcrook"

0χα0χ0αχ0α0χαχ00χα0χ0α

:a19:

:a23: :a23: :a23:

EVI
20/03/2008, 16:45
http://www.motorcyclistonline.com/features/122_0705_elspeth_beard/index.html

:beer: :wave2:

flwros
21/03/2008, 07:23
http://www.motorcyclistonline.com/features/122_0705_elspeth_beard/index.html

:beer: :wave2:
:smokin: πωωωωωω μου την τεντωσες(την ντιζα του αποσυμπιεστη εννοω)
καλα μιλαμε σε λιγο θα μας πεις ν ανοιξουμε και τα ποδια!!!ασε μας ρε ευακι..μαλλον δεν εχει υπαρξει ο αντρας που θα σε κανει να νιωσεις ΓΥΝΑΙΚΑ ακομα και δεν εννοω μονο σεξ!!

the who
21/03/2008, 07:32
Προς ευη και φλωρο
Ρε σεις μπας και ψηνεστε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mikros boudas
21/03/2008, 09:12
http://www.indymotorspeedway.com/danica.htm

http://www.indymotorspeedway.com/danica4.html

http://www.indymotorspeedway.com/danica2.html

http://www.indymotorspeedway.com/milka.html

μια χαρα αγωνιζομενες

KaTaNaS
21/03/2008, 09:42
μπλα μπλα μπλα

χαΛΛαρωσε φλωρε!

vangelis 64
21/03/2008, 09:59
Απαπαααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε συ κρούκ...αν είχα μοτοπεριοδικό και διάβαζα αυτό που έγραψες,θα πλάκωνα στίς σφαλιάρες πολλούς συντάκτες-αρθρογράφους-πώς σκατά τούς λένε.

:a23: :a23: :a23:

byron
21/03/2008, 10:17
@-> flwros, το νού σου. :a28:

Aggelos_SV
21/03/2008, 11:24
Ρε Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol: :lol:

Τα ποστάκια σου με το ''συμβάν'' στα Μέγαρα τα έκανα αρχειάκι word, το τύπωσα και το χω διαβάσει 4-5 φορές.:a23: :a23: :a012:

Τί joe bar και μαλακίες...εδώ έχουμε gcrook τροbar:winka: :lol: :rotflmao:

Φλώρε ,στείλε με πμ αυτά που έγραψες πιο πάνω για την EVI στο μέλος idi :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
21/03/2008, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Φλώρε ,στείλε με πμ αυτά που έγραψες πιο πάνω για την EVI στο μέλος idi :rotflmao: :rotflmao: Συνοδευόμενο από σημαία τού ολυμπιακού για να τον καλοπιάσεις:p

EVI
22/03/2008, 21:57
πωωωωωω μου την τεντωσες(την ντιζα του αποσυμπιεστη εννοω)
καλα μιλαμε σε λιγο θα μας πεις ν ανοιξουμε και τα ποδια!!!ασε μας ρε ευακι..μαλλον δεν εχει υπαρξει ο αντρας που θα σε κανει να νιωσεις ΓΥΝΑΙΚΑ ακομα και δεν εννοω μονο σεξ!!

εχω εναν που θα κανει εσενα να νιωσεις γυναικα ψηνεσε?(μην το παρατραβας)

devil's animal
22/03/2008, 22:30
ρε μλκα κρουκ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πεθανα στα γελια....
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

παρα πολυ καλο!!:a18: :a20: :a18: :a20: :a18:

flwros
23/03/2008, 10:26
εχω εναν που θα κανει εσενα να νιωσεις γυναικα ψηνεσε?(μην το παρατραβας) κοιτα αν και δεν προκαλεσα και αν και ξερω οτι τα περισσοτερα προβληματα μεταξυ αντρων δημιουργουντε απο την κ@υλ@ μιας οποιασδηποτε γυναικας και επειδη βλεπω οτι εχεις ορεξη και επειδη υπαρχουν και αντρες οι οποιοι χαλαν την πιατσα και δινουν παραπανω σημασια στις γυναικες απ οτι πρεπει και τελοσπαντων αν ειναι δικια του η ατακα να με κανει να νιωσω γυναικα και αν οντως τον εχει μεγαλο εγω ειμαι ανοιχτα 24ωρες το 24ωρο να κερασω "καφε"!!σεπολια μενω και μπορουμε καλιστα μεσω πμ να κανονισουμε!!!μονο να μιλησουμε κανα 2ωρες νωριτερα να ξυρισω το μπικινι!!!

σε διαφορετικη περιπτωση που η ατακα ειναι δικια σου θα ξανατονισω οτι πολυ αερα σου χει δωσει!!:D

εγω ουτε εχω τπτ με τον ανθρωπο ουτε τον ξερω ουτε θα θελε να με γνωρισει:hypnotize !!το προβλημα ειναι δικο του..δεν σ εχω εγω γκομενα:smokin:

EVI
23/03/2008, 12:52
κοιτα αν και δεν προκαλεσα και αν και ξερω οτι τα περισσοτερα προβληματα μεταξυ αντρων δημιουργουντε απο την κ@υλ@ μιας οποιασδηποτε γυναικας και επειδη βλεπω οτι εχεις ορεξη και επειδη υπαρχουν και αντρες οι οποιοι χαλαν την πιατσα και δινουν παραπανω σημασια στις γυναικες απ οτι πρεπει και τελοσπαντων αν ειναι δικια του η ατακα να με κανει να νιωσω γυναικα και αν οντως τον εχει μεγαλο εγω ειμαι ανοιχτα 24ωρες το 24ωρο να κερασω "καφε"!!σεπολια μενω και μπορουμε καλιστα μεσω πμ να κανονισουμε!!!μονο να μιλησουμε κανα 2ωρες νωριτερα να ξυρισω το μπικινι!!!

σε διαφορετικη περιπτωση που η ατακα ειναι δικια σου θα ξανατονισω οτι πολυ αερα σου χει δωσει!!:D

εγω ουτε εχω τπτ με τον ανθρωπο ουτε τον ξερω ουτε θα θελε να με γνωρισει:hypnotize !!το προβλημα ειναι δικο του..δεν σ εχω εγω γκομενα:smokin:

εχω να σου δωσω μια συμβουλη

στο πλυντηριο πιατων καταναλωνουμε λιγοτερο νερο απο οτι οταν πλενουμε τα πιατα στη βρυση για αυτο εαν δεν εχεις αγορασει πλυντηριο και πλενεις στο νεροχυτη καλο ειναι να πουλησεις το μηχανακι σου (παρταλι ειναι ετσι και αλλιος) και να παρεις ενα πλυντηριο θα κανεις καλο!

p@nos
23/03/2008, 14:42
στο πλυντηριο πιατων καταναλωνουμε λιγοτερο νερο απο οτι οταν πλενουμε τα πιατα στη βρυση για αυτο εαν δεν εχεις αγορασει πλυντηριο και πλενεις στο νεροχυτη καλο ειναι να πουλησεις το μηχανακι σου (παρταλι ειναι ετσι και αλλιος) και να παρεις ενα πλυντηριο θα κανεις καλο!

σε εξοδα πας να μας βαλεις ρε EVI...:sad:

Μαλακες ειμαστε εμεις που τα πλενουμε στο χερι???

EVI
23/03/2008, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σε εξοδα πας να μας βαλεις ρε EVI...:sad:

Μαλακες ειμαστε εμεις που τα πλενουμε στο χερι???

:p :p :p :lol:

SUZUKAKIAΣ
03/04/2008, 19:24
Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε αυτη την γυναικα που κυκλοφορει με αυτο το γκαζι και εχει και εξατμισεις και φοραει και μπουφαν και κρανος......

Ειμαι πολυ υπερ να οδηγανε μηχανες οι γυναικες και αυτο το θεαμα ηταν πολυυυ καλο.....

Εγω κ ολας στα Χανια δεν εχω συνηθισει να βλεπω να οδηγανε μηχανες ποσο μαλλον τετοιες μηχανες.....

Συγνωμη που εβαλα την φωτο της κοπελας αυτης και αν καποιος την ξερει η αν ειναι κ ολας γραμμενη στο φορουμ να μου το πει να την βγαλω αν θελει.....

Απλα μ κινησε τοσο την περιεργεια οταν την ειδα .....

Και θα θελα να δειξω και σε αυτους που ειναι εναντια στο να οδηγανε μηχανες ενα ζωντανο πχ οτι ειναι ωραιος συνδιασμος τακουνι με ακραποβιτσ και 1000cc σε δυο ροδες......

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

SUZUKAKIAΣ
03/04/2008, 19:25
Την ξεχασα την φωτο .....

126309

EVI
04/04/2008, 22:14
eimai enantia sto syndiasmo takoyni kai mhxanh einai karga epikindino