View Full Version : ο μοτοσυκλετισμος ειναι αντρικο αθλημα?
SUZUKAKIAΣ
04/04/2008, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
eimai enantia sto syndiasmo takoyni kai mhxanh einai karga epikindino
Ναι συμφωνοι...
Εγω το πα απο πλευρα αλλη....
Με πιανεισ....?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Ναι συμφωνοι...
Εγω το πα απο πλευρα αλλη....
Με πιανεισ....?
nai re filarak'naoym :beer: :smokin:
SUZUKAKIAΣ
04/04/2008, 22:57
nai re filarak'naoym :beer: :smokin:
:lol: :lol: :beer:
Πριν από κανά μήνα είχα πετύχει μιά κοπέλα με z750
και της έλεγα ότι είναι η λατρεία μου κ πόσο τυχερή είναι!!
Μπράβο πάντως είναι αξιοθαύμαστο που όλο και περισσότερες ασχολούνται με το "άθλημα".
Άντε να περάσει ο καιρός να ανέβουμε κατηγορία:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pinky
:rolleyes:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
SUZUKAKIAΣ
05/04/2008, 01:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Πωπω δεν καταλαβαινω το κολλημα σας ρε γαμωτο...
Εγω ειχα γκομενα που μου λεγε αμαν ποτε θα πουλησεις την μηχανη και παλι βολτα θα πας δεν βλεπεις πως σκοτωνονται και ηταν μερες τελειες και ζεστες και εμεις...με το αμαξι....στην παραλια.....με το αμαξι....αμαν
Και ειχα και μια αλλη που χε παπακι και πηγαιναμε με τα παπακια βολτες τις καλες μερες.....αν δεν το χα εγω μου το δινε να κανω την δουλεια μου.....οδηγουσε αυτη το δικο μου αν βαριομουνα και της μαθαινα μερικα κολπα και τεχνικες που δεν ηξερε για να οδηγα με πιο πολυ ασφαλεια και η χαρα της ηταν να κανει καλο καιρο για να παμε βολτα με την μηχανη....και οδηγουσε και αυτη.....
Δεν καταλαβαινω δηλαδη σε ποιον θα αρεσε το πρωτο αντι του δευτερου????
......
Aν διαβάσεις το θρεντ θα δείς ποιά είναι γνώμη πάνω στο θέμα. Αυτό που έγραψα ήταν για άλλο λόγο :winka:
Aν διαβάσεις το θρεντ θα δείς ποιά είναι γνώμη πάνω στο θέμα. Αυτό που έγραψα ήταν για άλλο λόγο :winka: :a01: :a01:
:a05:
E μη μου πεις ότι δε σου αρέσει το μηχανάκι!:rotflmao:
Anyway, τα γούστα είναι γούστα και οι αδυναμίες είναι αδυναμίες what can we do!
:beer:
τσου ρε λακη που θα γελασεις με το ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ λεμε τωρα
:smokin: :a08: :a08: :a08:
E μη μου πεις ότι δε σου αρέσει το μηχανάκι!:rotflmao:
Anyway, τα γούστα είναι γούστα και οι αδυναμίες είναι αδυναμίες what can we do!
:beer:
εμενα πειραζει που το εχω :beer: ο τριγκερ ειναι και γαμω τα παιδια λιγο κοντος βεβαια
:hypnotize :uplate: :rotflmao: :lol: (2 μετρα λεμε:beer: )
εμενα πειραζει που το εχω :beer: ο τριγκερ ειναι και γαμω τα παιδια λιγο κοντος βεβαια
:hypnotize :uplate: :rotflmao: :lol: (2 μετρα λεμε:beer: ) Να το πω ή να μην το πω,
:look: :look:
αφου θες να το πεις γιατι μας κανεις τον δυσκολο? :p
αφου θες να το πεις γιατι μας κανεις τον δυσκολο? :p Δεν κάνω τον δύσκολο , αλλά ντρέπομαι :blush:
Όπως είναι διατυπωμένο το ποστ της pinky, ένα πονηρό μυαλό θα καταλάβαινε ότι λατρεία της είναι η κοπέλα με το Ζ και όχι το Ζ που είχε η κοπέλα :p
Ορίστε , το πα. Ελπίζω μόνο μη με βαρέσετε πολύ δυνατά και μου κάνετε μελανιές ,γιατί από δευτέρα ανοίγει ο καιρός και έλεγα να δοκιμάσω την καινούρια μου φουστίτσα
:look: :look:
ΥΓ. pinky πιστεύω να καταλαβαίνεις πως κάνω πλάκα και να μην στραβώσεις, η EVI είναι νιντζακι και δεν ανησυχώ τόσο ( μόνο για το ξύλο που θα μου ρίξει λίγο)
:lol: :rotflmao: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Thelw_Gazi
05/04/2008, 23:52
nomizw oti eisai ligo yparbolikh...
prwta apo ola de xeroume an h filenada sou petaxe kamia blakeia otan milouse:) to oti agorase ena mhxanaki de shmainei oti kerdise aytomata kai to sebasmo twn synomihtwn ths:)
gia na exhgoumaste dld...
twra les oti oi antres koitane kai sxoliazoun tis gynaikes mhxanobious...e egw tha sou pw oti OI ANDRES PANTA KOITANE KAI SXOLIAZOUN TIS GYNAIKES EITE EINAI PANW SE MHXANH EITE OXI!! apla giaytoys einai mia epipleon aformh na asxolithoun mazi mas kai an theleis...giati oxi??
asxolitheite re paidia den exoume problhma...kai an kapoia den odhgaei kala...kako diko ths:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi
prwta apo ola de xeroume an h filenada sou petaxe kamia blakeia otan milouse:) to oti agorase ena mhxanaki de shmainei oti kerdise aytomata kai to sebasmo twn synomihtwn ths:)
twra les oti oi antres koitane kai sxoliazoun tis gynaikes mhxanobious...e egw tha sou pw oti OI ANDRES PANTA KOITANE KAI SXOLIAZOUN TIS GYNAIKES EITE EINAI PANW SE MHXANH EITE OXI!! apla giaytoys einai mia epipleon aformh na asxolithoun mazi mas kai an theleis...giati oxi??
asxolitheite re paidia den exoume problhma...kai an kapoia den odhgaei kala...kalo diko ths:)
+625 στη thelw_Gazi :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
+625 στη thelw_Gazi :D
βαλε αλλα 135 απο μενα :D :rotflmao: :rotflmao:
τσου ρε λακη που θα γελασεις με το ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ λεμε τωρα
:smokin: :a08: :a08: :a08:
Συγγνώμη δεν ήξερα οτι λέγαμε για το Typhoon! :eyepop: Συγγνώμη και πάλι και :a23: :a23:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi
asxolitheite re paidia den exoume problhma...kai an kapoia den odhgaei kala...kako diko ths:)
το να ρωτας οντας ασχετος πραγματα για να μαθεις -εστω και αν ακουγοντε γελοιοτιτες για πιο εμπειρους- γνωριζοντας οτι δε ξερεις και θελεις να μαθεις και οχι παιζωντας το ξερολας και ασχετος τοτε δεν ειναι καθολου σωστο να σχολιαζετε η να κοροιδευετε
και σορυ κιολας αλλα εγω ειμαι σε αλλη φαση της ζωης μου που ΔΕΝ θελω να με σχολιαζουν -πειραζουν και τα λοιπα
απαντω μονο σε οσους ειναι πολυ ευγενικοι και τους απομακρυνω ωραια
τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα
και δε θεωρω οτι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε εναν ανθρωπο προερχετε απο ρηχα πραγματα οπως αν ξερει τα παντα για τις μοτοσυκλετες παραδειγμα
δε πα να ξερει και τα παντα δε πα να ειναι και ο ροσι αν ειναι μαλακας ο ανθρωπος τι να τον κανω?
σεβομαστε οσους θελουμε απο πολλα πραγματα και οχι απο τις γνωσεις τους ειδικα πανω στο χομπυ τους
ετσι το βλεπω εγω πρωσοπικα χωρις να κατακρινω πως το αντιλαμβανοντε αυτο οι αλλοι,
γιατι αν σε συναντησω εγω και μου πεταξεις μια κοτσανα για τις ροδες δε θα σε κοροιδευω ουτε θα σε υποτιμησω γιατι δε ξερεις και θα πεταξω ολοκλρηρο το χαρακτηρα σου στα σκουπιδια γιατι ειμια κολλημενη με καποια πραγματα
αν ερθεις και μου πεις ΔΕΝ ΞΕΡΩ θελω να μαθω ΠΕΣ ΜΟΥ εχεις κερδισει τον σεβασμο μου
Συγγνώμη δεν ήξερα οτι λέγαμε για το Typhoon! :eyepop: Συγγνώμη και πάλι και :a23: :a23:
:rotflmao: :p :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
....
Ε καλά θέλει φαντασία για να καταλάβει κανείς ότι θα μπορούσα να εννοοώ την κοπελιά!!:yuck:
:rotflmao: :rotflmao:
pocahondas
08/04/2008, 09:24
Την ξεχασα την φωτο .....
το τακούνι που ακριβώς κολλάει???:a31:
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
το τακούνι που ακριβώς κολλάει???:a31:
Αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω....
Και οσο για το :a31:
για ξανασκεψου καλυτερα στην συγκεκριμενη περιπτοση σε ποιον κολλαει:a9: :a9: :a9: :a9: :a9:
pocahondas
08/04/2008, 10:05
Αν δεν καταλαβαινεις δεν σου φταιω εγω....
Και οσο για το :a31:
για ξανασκεψου καλυτερα στην συγκεκριμενη περιπτοση σε ποιον κολλαει:a9: :a9: :a9: :a9: :a9:
όχι δεν καταλαβαίνω.. τακουνια, τσοκαρα, σαγιονάρες ειναι ακυρα πανω σε μηχανή... και άκρως επικύνδινα...
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 10:07
όχι δεν καταλαβαίνω.. τακουνια, τσοκαρα, σαγιονάρες ειναι ακυρα πανω σε μηχανή... και άκρως επικύνδινα...
Συναχιζεις να μην καταλαβαινεις.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
pocahondas
08/04/2008, 10:09
μα τί να κάνω... αφού ειμαι αθώο πλάσμα...:blush:
Ουτε εγώ καταλαβαίνω. Δεν το κάνεις πιο απλό να καταλάβουμε;
Δίκιο έχει η pocahondas. Δεν λέμε να φόραει ντε και καλά racing μπότα, αλλά το τακουνάκι είναι λίγο γκάου...
pocahondas
08/04/2008, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ουτε εγώ καταλαβαίνω. Δεν το κάνεις πιο απλό να καταλάβουμε;
Δίκιο έχει η pocahondas. Δεν λέμε να φόραει ντε και καλά racing μπότα, αλλά το τακουνάκι είναι λίγο γκάου...
ευτυχως που δεν καταλαβαίνεις κι εσύ, γιατί είχα αρχίσει να νοιώθω ηλίθια...:lol:
μα τί να κάνω... αφού ειμαι αθώο πλάσμα...:blush:
:lol: :bigcry: :lol:
pocahondas
08/04/2008, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:lol: :bigcry: :lol:
βρε καλώς τον.. :smokin: τί γελάς ρε????? :a21:
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 10:18
Ωραια αφου κανεις δεν καταλαβαινει θα το εξηγησω...
Οταν ελεγα τακουνι δεν επικεντρονομουν στο οτι η γκομενα φοραει τακουνι.....γτ και γω εναντια στο τακουνι στην οδηγηση ειμαι...
Απλα ηθελα να πω οτι τακουνι=γκομενα οδηγος......
Οτι και καλα ειδα το R1 σε συνδιασμο με το τακουνι δηλαδη οτι το οδηγουσε γκομενα
pocahondas
08/04/2008, 10:20
Οταν ελεγα τακουνι δεν επικεντρονομουν στο οτι η γκομενα φοραει τακουνι.....γτ και γω εναντια στο τακουνι στην οδηγηση ειμαι...
Οτι και καλα ειδα το R1 σε συνδιασμο με το τακουνι δηλαδη οτι το οδηγουσε γκομενα
συγγνώμη, δηλαδή αν δεν φορούσε τακουνι η ίδια πχ θα ήταν γκόμενος??? :rolleyes:
βρε καλώς τον.. :smokin: τί γελάς ρε????? :a21:
Καλως σας βρηκα.
Αν εξαιρεσω το τακουνι της εξατμισης και την πινακιδα, νομιζα οτι ησουν εσυ.:a48:
pocahondas
08/04/2008, 10:23
Καλως σας βρηκα.
Αν εξαιρεσω το τακουνι της εξατμισης και την πινακιδα, νομιζα οτι ησουν εσυ.:a48:
εγώ δεν έχω ούτε τετοιο κράνος, ούτε ίδιο μπουφάν, ούτε ιδιο τζιν... :p
εγώ δεν έχω ούτε τετοιο κράνος, ούτε ίδιο μπουφάν, ούτε ιδιο τζιν... :p
Και ουτε τετοια μαλλια πια.:a9: :a43:
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 10:25
συγγνώμη, δηλαδή αν δεν φορούσε τακουνι η ίδια πχ θα ήταν γκόμενος??? :rolleyes:
Οχι ρε γαμωτο......
Αμαν τι παθατε και κολλησατε????
Απλα απο την μια βλεπεις r1 εξατμισατο και να το οδηγαει το τακουνι και λες κοιτα να δεις....αυτο ειπα.....
Γιατι στο κατω κατω αν ειναι να το οδηγαει μια και να μοιαζει του Μανωλη του νταλικιερη ...ε ενταξη δεν το λες και φοβερο.....λες παλι καλα που δεν οδηγαει και την νταλικα του Μανωλη
Οτι και καλα ειδα το R1 σε συνδιασμο με το τ
ακουνι δηλαδη οτι το οδηγουσε γκομενα
Μωρέ κυκλοφορούν και άλλες εκεί έξω… χωρίς τακούνι.. και μερικές έχουν και κοντό μαλλί και δεν κρέμεται κοτσίδα από το κράνος για να τις αντιληφθείς.. έτσι φασκιωμένοι όπως είμαστε όλοι/ες
pocahondas
08/04/2008, 10:27
Οχι ρε γαμωτο......
Αμαν τι παθατε και κολλησατε????
Απλα απο την μια βλεπεις r1 εξατμισατο και να το οδηγαει το τακουνι και λες κοιτα να δεις....αυτο ειπα.....
Γιατι στο κατω κατω αν ειναι να το οδηγαει μια και να μοιαζει του Μανωλη του νταλικιερη ...ε ενταξη δεν το λες και φοβερο.....λες παλι καλα που δεν οδηγαει και την νταλικα του Μανωλη
δηλαδή εγώ που δεν φοράω τακούνια πανω στο μοτόρι είμαι νταλικέρης??? :a2:
Καλά...
Εχε το νού σου στα τακούνια καλού κακού.....:rotflmao:
126811
pocahondas
08/04/2008, 10:28
Και ουτε τετοια μαλλια πια.:a9: :a43:
ε ναι... :cool:
pocahondas
08/04/2008, 10:29
Καλά...
μπουααχαχαχαχαχχχχ :a029:
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 10:30
Καλά...
Χα χα εχω κ αλλες τετοιες....
126812
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 10:31
και η τριτη
126813
makis206
08/04/2008, 10:42
Και πως ξέρετε ότι τον λένε Μανώλη ;:D
lilipoua
08/04/2008, 10:44
και η τριτη
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"τη μεταφέρει την παλέτα, εε?? "
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και πως ξέρετε ότι τον λένε Μανώλη ;:D
Καλα σημερα εχουμε πολυ γελιο....
Δεν ξερω τι εχετε παθει....
Εγω ειπα ενα πχ στην τυχη για ενα τυχαιο νταλικερη...
Και μετα εβαλε ο βυρον την φωτο αυτη...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
makis206
08/04/2008, 10:47
Καλα σημερα εχουμε πολυ γελιο....
Δεν ξερω τι εχετε παθει....
Έλα ρε πλάκα κάνω, απλά πέσαμε σε συνονόματο :lol:
fitness22
20/05/2008, 14:51
Χα χα χα καλο.... :beer:
efstathia
30/05/2008, 15:13
Evi mou, therma sygxaritiria pou eisai o eautos sou xoris na rotiseis kanenan pos se protimane.
(Paraggelia diladi....:eyepop: )
Pros merika palikaria pou speysan na apantisoun sto pos prepei na eimaste:
Vre paidia, an de sas aresei mia ginaika(gia opoiodipote logo) , poli apla den tin epilegete gia kopela sas. To an exei dikaioma na anebainei se mixani i na brizei , einai teleios asxeto thema, min ta kanoume salatoula.....!!!
λοιπον για να τελειωνουμε...οι γυναικες που κρατανε τιμονι ειναι για τα μπαζα και ειδικα αυτη η ποκαχοντας που ειναι και τρελο κουλαδι !!!!!
με την αλλη τη μεγαιρα την ευη δεν ασχολουμαι καν !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
λοιπον για να τελειωνουμε...οι γυναικες που κρατανε τιμονι ειναι για τα μπαζα και ειδικα αυτη η ποκαχοντας που ειναι και τρελο κουλαδι !!!!!
+748
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1098
Οι γυναικες κανουν μονο για να γυαλιζουν τα πατωματα και για να φερνουν τις παντοφλες στους αντρες τους μολις μπουν σπιτι τους...
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
+1098
Οι γυναικες κανουν μονο για να γυαλιζουν τα πατωματα και για να φερνουν τις παντοφλες στους αντρες τους μολις μπουν σπιτι τους...
:smokin:
:nono: ξέχασες την μπύρα και την πίπα:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:nono: ξέχασες την μπύρα και την πίπα:smokin:
ρε ειναι η εξεταστικη και μου εχει παρει το μυαλο...
και επεισης μετα να καθαρισει τη μηχανη με μπατονετα...
:smokin: :smokin: :smokin:
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε ειναι η εξεταστικη και μου εχει παρει το μυαλο...
και επεισης μετα να καθαρισει τη μηχανη με μπατονετα...
:smokin: :smokin: :smokin:
σωστά!!!
που θα βρούμε μια γυναίκα απο αυτές γμτ :D
Akatanomastos
01/06/2008, 11:48
και την πίπα:smokin:
πιπα καπνιζεις?:look:
σωστά!!!
που θα βρούμε μια γυναίκα απο αυτές γμτ :D
πουθενα!!!
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
πιπα καπνιζεις?:look:
ΜΑΖΕΎΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΠΊΠΕΣ??:eyepop: :winka:
:lol: :lol: :lol: :lol:
τσ τσ τσ ξεχασατε τα βασικα
να ξυρισουμε τις λαμπες
να μπουμε στη θαλασσα με -9
να κανουμε πους απς πανω απο τις καλτσες που ΔΕΝ ΠΛΗΝΑΜΕ εγκαιρως και φοραγατε για 14 τρακ ντει συνεχομενα
να φουσκωνουμε τα λαστιχα με το στομα και της μηχανης και του αυτοκινητου
να εχουμε νερο και ξηρα τροφη στον φοριαμο οταν θα μας κλεινετε εκει μεσα να μην μουρμουραμε οτι πεινασαμε η διψασαμε
κλπ κλπ
:hypnotize :uplate: :eyepop:
:lol: :lol:
να ξυρισουμε τις λαμπες
να κανουμε πους απς πανω απο τις καλτσες που ΔΕΝ ΠΛΗΝΑΜΕ εγκαιρως και φοραγατε για 14 τρακ ντει συνεχομενα
να εχουμε νερο και ξηρα τροφη στον φοριαμο οταν θα μας κλεινετε εκει μεσα να μην μουρμουραμε οτι πεινασαμε η διψασαμε
κλπ κλπ
:lol: :lol: Θέλω να γίνω ο IDI στη θέση του IDI:bawl: :cry:
:wave2:
να ξυρισουμε τις λαμπες
κλπ κλπ
:lol: :lol:
δε μπορει, ξεχασαμε κι αλλα...
θα τα βρουμε ομως...
:bigcry:
Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι τα μηχανάκια είναι μόνο για άντρες.
Η αντρική συμπεριφορά είναι μόνο για άντρες όμως.
Κοινώς, μερικές του σπάνιου είδους που προσπαθούν να το παίξουν σκληρές και μηχανόβιες κτλ δεν το έχω καταλάβει. Απωθημένα ίσως...
Βασικά είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και επειδή ΕΣΕΙΣ το γουστάρετε.
Δηλαδή... άν σας αρέσει κορίτσια να κάνετε βόλτες με τα μηχανάκια σας, και εγώ μαζί σας.
Όμως, μην γίνεται αυτοσκοπό η προβολή αυτού και όχι η ουσία του. Δηλαδή, το να πηγαίνουν κάποιες σε καφετέρια για "δειχτούν" ότι είμαστε μηχανόβιες και όλοι οι άντρες μένουν μαλάκες, είναι μεγάλο λάθος. Τότε, δεν το κάνετε επειδή γουστάρετε, αλλά επειδή θέλετε να προβληθείτε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι τα μηχανάκια είναι μόνο για άντρες.
Η αντρική συμπεριφορά είναι μόνο για άντρες όμως.
Κοινώς, μερικές του σπάνιου είδους που προσπαθούν να το παίξουν σκληρές και μηχανόβιες κτλ δεν το έχω καταλάβει. Απωθημένα ίσως...
Βασικά είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί και επειδή ΕΣΕΙΣ το γουστάρετε.
Δηλαδή... άν σας αρέσει κορίτσια να κάνετε βόλτες με τα μηχανάκια σας, και εγώ μαζί σας.
Όμως, μην γίνεται αυτοσκοπό η προβολή αυτού και όχι η ουσία του. Δηλαδή, το να πηγαίνουν κάποιες σε καφετέρια για "δειχτούν" ότι είμαστε μηχανόβιες και όλοι οι άντρες μένουν μαλάκες, είναι μεγάλο λάθος. Τότε, δεν το κάνετε επειδή γουστάρετε, αλλά επειδή θέλετε να προβληθείτε.
symfono 100% me oti les kai akoma parapano! polles dystixos to kanoyn ayto :sad: alla den einai OLES ETSI (ksero oti to katanoeis afto genika milao) prosopika mesa sth polh moy kykloforo apo tis 10 fores tis 9 me to scooter kai kammia fora otan me rotane ti mhxanh exo se kafeteria leo to scooter moy :rotflmao: kai kseneronoyn :rotflmao: ektos kai an me petyxan sthn 1 apo tis 10 me thn mhxanh.
:beer: :beer:
ektos kai an me petyxan sthn 1 apo tis 10 me thn mhxanh.:beer: :beer:
ασε μας κοπέλα μου!!
:mad:
επειδή ο δικό σου είναι αργός, κότα και ΑΕΚτζής, και η μονη διαφορά με σενα ειναι οτι εχεις μαλιά, νομίζεις οτι ειναι εύκολο να κανεις τον ΆΝΤΡΑ??:confused:
καθεσε με μια μπύρα στο χέρι σε ροκόμπαρα και βλέπεις GP ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣ, μιλάς και λίγο τσαμπουκαλεμένα, και νομίζεις οτι είμαστε όλοι ίσια με σένα???
εσύ σε λίγο θα μας βγείς και γαύρος για το ξεκάρφωμα:eek:
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΛΈΝΕ ΚΑ'ΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΉ :a26:
:a22:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...καθεσε με μια μπύρα στο χέρι σε ροκόμπαρα και βλέπεις GP ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣ, μιλάς και λίγο τσαμπουκαλεμένα, και νομίζεις οτι είμαστε όλοι ίσια με σένα???
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΛΈΝΕ ΚΑ'ΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΉ
:eyepop: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:eyepop: :eyepop:
μην χαιρεσε γιατι θα απογοητευτεις στο τελος :winka:
ασε μας κοπέλα μου!!
:mad:
επειδή ο δικό σου είναι αργός, κότα και ΑΕΚτζής, και η μονη διαφορά με σενα ειναι οτι εχεις μαλιά, νομίζεις οτι ειναι εύκολο να κανεις τον ΆΝΤΡΑ??:confused:
καθεσε με μια μπύρα στο χέρι σε ροκόμπαρα και βλέπεις GP ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΛΙΕΣ, μιλάς και λίγο τσαμπουκαλεμένα, και νομίζεις οτι είμαστε όλοι ίσια με σένα???
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΛΈΝΕ ΚΑ'ΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΉ :a26:
:a22:
παραβλεπω οτι ειπες και εχω ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ερωτηση να σου κανω...
ΠΑΓΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΧΕΙΣ?Η ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::bigcry: :lol:
(βρε αντε φτιαξε καινουργιο πανι για το παπορι σου θα εχει ανεμους στην ετησια εμαθα :lol: )
και ποσες φορες πρεπει να το πω επιτελους? ΕΧΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ουφ αμαν πια :ninja:
Δε με λες.... έπιασες δουλειά νυχτοφύλακας :confused: :eyepop:
και ποσες φορες πρεπει να το πω επιτελους? ΕΧΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ουφ αμαν πια :ninja:
Εγω ΓΥΝΑΙΚΑ δεν εχω γι'αυτο μην προκαλεις...
:evil:
Θα σου στελνω πιατα με delivery
:bawl: :bawl: :bawl:
Μεσα σε αυτήν την αντιπαράθεση απόψεων και γνωμών, υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις. Από την αποδοχή έως το κράξιμο.
Εγω μέσα στην πλάκα έκραξα ενα πρόσωπο 1ον γιατί το ξέρω και 2ον (κυρίως) γιατί ξέρει το πόσο το εκτιμώ.
Για να εκφράσω και την ΑΛΗΘΗΝΗ γνώμη μου, θα κάνω κάποιες ερωτήσεις και θα φανεί απο τα συμφραζόμενα η απάντηση αν δεν γίνει ξεκάθαρη στο τέλος
ο μοτοσυκλετισμος ειναι για γυναίκες?
Κάποιες απόψεις λέγανε “ δεν με πειράζει”
Κάποιες απόψεις λέγανε “εντάξει αλλα με προϋποθέσεις”
Κάποιες απόψεις λέγανε “δεν έχουν καμιά δουλεία !Αυτά ειναι αντρικά κόλπα”
θα κάνω λοιπόν καμιά ερώτηση σε όσους θεωρούν οτι οι γυναίκες δεν μπορούν να καβαλάνε μηχανή, και δεν μπορούν να φέρονται όπως θέλουν! Γιατί............?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΈΣΕΙ!!!
Ρωτάω λοιπόν,
πόσοι απο αυτούς θα στεκόντουσαν απέναντι σε μια μαντάμ Κιουρί να συγκρίνουν την νοημοσύνη τους?
πόσοι απο αυτούς θα ήταν ικανοί να διαχειριστούν (με τέτοιο αποτέλεσμα) μια αυτοκρατορία όπως μια Βασίλισσα Βικτόρια ή μια Μεγάλη Αικατερίνη?
Πόσοι νιώθουν περηφάνια ακούγοντας το “είμαι της γερακίνας γιος” Ξεχνώντας οτι την αξία την δίνει η “γερακίνα”?
Και τελος πόσοι απο αυτούς έχουν τα @@ και τον τσαμπουκά μιας Τζαβέλενας?
(έγραψα γνωστά ονόματα για να μην ψαχνόμαστε)
Αυτοί λοιπόν που θα απαντήσουν θετικά, έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν την άποψη και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τους για την γυναίκα, και να κρίνουν το αν είναι “αντρικό” το να καβαλάς μια μηχανή (μη χέσω το μέτρο του ανδρισμού)
οι άλλοι ας βρούνε άλλα “κατώτερα” πλάσματα να συγκρίνουν την κακομοιριά τους μπας και νιώσουν οτι δεν είναι αυτοί στον πάτο.
Akatanomastos
03/06/2008, 22:52
Ρωτάω λοιπών,
πόσοι απο αυτούς θα στεκόντουσαν απέναντι σε μια μαντάμ Κιουρί να συγκρίνουν την νοημοσύνη τους?
πόσοι απο αυτούς θα ήταν ικανοί να διαχειριστούν (με τέτοιο αποτέλεσμα) μια αυτοκρατορία όπως μια Βασίλισσα Βικτόρια ή μια Μεγάλη Αικατερίνη?
Πόσοι νιώθουν περηφάνια ακούγοντας το “είμαι της γερακίνας γιος” Ξεχνώντας οτι την αξία την δίνει η “γερακίνα”?
Και τελος πόσοι απο αυτούς έχουν τα @@ και τον τσαμπουκά μιας Τζαβέλενας?
:eek: :eek: :eek: :eek:
:lol: :lol: :beer: :beer: :beer:
betrayer
04/06/2008, 08:14
Όλα τα λεφτά tai....
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
tai > ότι να'ναι λέμε...
και ομως δεν ειναι οτι ναναι σκεψου πως εγραψε οτι εγραψε εβαλε φωτεινα παραδειγματα γυναικων που στην ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ καναν πραγματα αδιανοητα για γυναικες θετωντας ετσι τροφη για σκεψη οτι στο σημερα που εχουμε υποτιθετε μια προοδο απο τοτε υπαρχουν ακομα καταλειπα της παλιας σκεψης της κατωτεροτιτας των γυναικων μην κοιτας τον εαυτο σου που ειναι ακομπλεξαριστος κοιτα τριγυρω σου να δεις τι συμβαινει ειδικα οταν κλεινουν οι πορτες ενος σπιτιου...:sad:
Γυναικες_μην_μασατε_και_καντε_οτι_γουσταρετε.
Αρκει_να_μην_χανετε_την_θηλικοτητα_σας.
Μακαρι_να_βρισκα_μια_να_γουσταρει_πραγματικα_τις_
μηχανες.
133623
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-rider
Γυναικες_μην_μασατε_και_καντε_οτι_γουσταρετε.
Αρκει_να_μην_χανετε_την_θηλικοτητα_σας.
Μακαρι_να_βρισκα_μια_να_γουσταρει_πραγματικα_τις_
μηχανες.
αν ηταν με πιο μακρύ μαλλί και πιο μπαλκονατη θα ηταν προτιπο μοτοσικλετίστριας :lol: :rotflmao:
Εγώ πιστεύω πως αλλιώς συμπεριφέρεται μια μηχανή σε μια γυναίκα. Αναλόγως και τη γυναίκα έτσι;
133745
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Εγώ πιστεύω πως αλλιώς συμπεριφέρεται μια μηχανή σε μια γυναίκα. Αναλόγως και τη γυναίκα έτσι;
ΡΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ....
devil's animal
18/06/2008, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
ειναι και ασορτι τα μαναρια μου (κιτρινομαυρα):hypnotize
:rotflmao:
mikios400
18/06/2008, 08:19
με Κ@ΥΛΩΝΟΥΝ οι κοπέλες πο οδηγάνε μηχανάκια με συμπλέκτη!
at it girls!!!! :beer:
makis206
18/06/2008, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειναι και ασορτι τα μαναρια μου (κιτρινομαυρα):hypnotize
:rotflmao:
Ναι αλλά η κοντή είναι Honda (όλο προσόντα)
Ίσως να 'ναι αυτό που λένε "στα καλά του καθουμένου μου σηκώθηκε... σούζα!!"
γιατι να μην μπορει ενα θυληκο να πει σε καποιον <<αντε ρε μαλακα >> και να μην χαρακτηριστει νταλικιερης???????
giati otan kanei sex einai sta 4
Shinji Ikari
27/07/2010, 16:03
Κανεις δεν ανοιξε ενα θεμα για το αν ο μοτοσυκλετισμος ειναι αθλημα για μαυρους, για κινεζους, για ψηλους η κοντους. Ανοιξες ενα θεμα, αρα υπαρχει θεμα, ειναι πραγματικο και δεν προερχεται απο την φαντασια μερικων.
Παρε και τη λιστα που δινει το Superbike Buyers Guide.
Μοτοσυκλετες που προτεινει να οδηγουν οι γυναικες.
Aprilia RS125
Honda CBR1000RR Fireblade
Honda RVF NC35
Honda VFR400 NC30
Suzuki GSR600
Suzuki GSX-R750 K6
Triumph 675
Yamaha YZF-R6
RR & GSXR στα πιο gay μηχανάκια;;;;
:a5: :a5: :a5:
idomeneas
27/07/2010, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ετσι κι'αλλιως το μονο που ξερετε η πλειοψηφια ειναι να την βαζετε μπροστα (με μιζα).:rotflmao: :rotflmao: Μετα το χαος...:rotflmao: :rotflmao:
Ουστ κουλαδια που μου θελετε και μηχανη...:rotflmao: :rotflmao: :a9: :a9:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl: :bawl: :bawl:
ego_o_idios
01/08/2010, 21:14
οπως και το ποδοσφαιρο και το μποξερακι και η μαχ3?
ego pou vrizo tous papades ime ratsistis?:lol:
exis akousi pote kanenan papa a pi kita afton me snompari ke mou ferete ipotimitika
ke na prospa8i na or8osi to anastima tou gia na tonosi ton pligomeno tou egoismo?
sou ipe pote kanis oti
oti kanoume
ine oloi giro mas tipou mamades
ke mas epivravevoune tou tipou kita ti kani to pedaki mou ke mpravo tou...
otan foras kana sinolaki pou den aresi stis files sou ke se kitane perierga pas spiti ke tis les ratsistries?
en kataklidi emis sou fteme pou pas ke sinanastrefese malakes?:rotflmao:
min se perni apo kato kane oti goustaris ke graftous olous sta @@ ke ama den exis danisou tou andra sou
ke min psaxnese
ola ta an8ropooidoi dipoda ine apotiximenes kataskeves enos anideou dimiourgou..