View Full Version : Ducati 999 revisited...
Ταξιδευτής
24/02/2008, 22:08
Σημερα το ονειρο πηρε σαρκα και οστα... :smokin:
Επιτρεψτε μου να βαλω λιγες φωτογραφιες για να μοιραστω μαζι σας τη χαρα μου.... :blush:
121571
Ταξιδευτής
24/02/2008, 22:09
:a07:
121572
Ταξιδευτής
24/02/2008, 22:10
:blush:
121573
Ταξιδευτής
24/02/2008, 22:11
:sun: :sun:
121574
Καλα χιλιομετρα :beer:
Η ουρα διαφορετικη δεν ειναι απο την μαμα?
Πως και ετσι?
Έγινε πολύ όμορφο!:beer: :beer: :beer:
Το μηχανάκι έγινε κούκλα! Πολύ καλή δουλειά!
:beer: :beer:
Ταξιδευτής
24/02/2008, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καλα χιλιομετρα :beer:
Η ουρα διαφορετικη δεν ειναι απο την μαμα?
Πως και ετσι?
;)
Η ουρα ειναι το αυθεντικο MotoGP replica της Ducati Corse για την 999. :beer:
Ευχαριστω παιδια ολους για τα καλα σας λογια! :beer:
Ρε Ταξιδευτη...
...την προτιμουσα μαυρη.
Τα ss της Ducati χαρακτηριζονται απ'την λιτοτητα και την απλοτητα των γραμμων τους,και εντυπωσιαζουν χωρις να φωναζουν''κοιταχτε με''.
Ισως να φανει ασχημο αυτο που θα πω,αλλα αυτο που μου θυμιζει ειναι λιιιιιιιιγο τσιρκο.
Τωρα βεβαια αν σου αρεσει εσενα,πασο.
Απλα λεω την γνωμη μου ετσι,δεν θελω να σε προσβαλλω ουτε να θιξω αυτον που εκανε την δουλεια,απλα σαν αποτελεσμα αισθητικα δεν μ'αρεσει.
zuki1000k5
24/02/2008, 23:14
Πανεμορφη!!!:beer: :beer: :beer:
Ταξιδευτής
24/02/2008, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ρε Ταξιδευτη...
...την προτιμουσα μαυρη.
Τα ss της Ducati χαρακτηριζονται απ'την λιτοτητα και την απλοτητα των γραμμων τους,και εντυπωσιαζουν χωρις να φωναζουν''κοιταχτε με''.
Ισως να φανει ασχημο αυτο που θα πω,αλλα αυτο που μου θυμιζει ειναι λιιιιιιιιγο τσιρκο.
Τωρα βεβαια αν σου αρεσει εσενα,πασο.
Απλα λεω την γνωμη μου ετσι,δεν θελω να σε προσβαλλω ουτε να θιξω αυτον που εκανε την δουλεια,απλα σαν αποτελεσμα αισθητικα δεν μ'αρεσει.
;) Ολες οι αποψεις σεβαστες φιλε! :beer:
Εξαλλου ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μαυρη -ολα τα παραπανω ειναι απλα αυτοκολλητα τα οποια μπορουν να αφαιρεθουν ευκολα αν το θελησω! :wave2:
Ιδωμεν. :)
(υγ. για να πω την αμαρτια μου ουτε εγω μπορω να τη συνηθισω ετσι τωρα...)
Από που τα πήρες τα αυτοκόλλητα;
Ταξιδευτής
25/02/2008, 00:05
www.webike.it :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
;) Ολες οι αποψεις σεβαστες φιλε! :beer:
Εξαλλου ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μαυρη -ολα τα παραπανω ειναι απλα αυτοκολλητα τα οποια μπορουν να αφαιρεθουν ευκολα αν το θελησω! :wave2:
Ιδωμεν. :)
(υγ. για να πω την αμαρτια μου ουτε εγω μπορω να τη συνηθισω ετσι τωρα...)
Ουφφφφφφ παλι καλα που ειναι αυτοκολλητα,νομιζα οτι ηταν μπογια να σου πω την αληθεια...
Τι να σου πω οταν τα βαρεθεις,σε 2-3 μερες δηλαδη,βγαλτα...
:lol: :lol: :lol:
Πολυ καλη ,βλακεια της Ντουκατι που την βγαζει σκετη μαυρη.
:beer: :a18:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΙΚΟΛΑ !!!!!
μου αρεσει η αντιθεση που κανει το μαυρο με τα αυτοκολλητα, οποως επισης που συνηθως τετοια τα βλεπεις στα κοκκινα 999 ενω τα μαυρα απλα παραμενουν μαυρα....
:beer:
Cpt. Haddock
25/02/2008, 08:48
παραφορτωμένη τη βρίσκω, αλλα περι ορέξεως... :wave2: :wave2: :wave2:
DrIoannis
25/02/2008, 09:05
Εμένα μου αρέσει πολύ.Είναι με τα "χρώματα του πολέμου" κάτι για το οποίο είναι φτιαγμένη η μηχανή αυτή.
δεν ειναι καθολου κακο Νικολα
Θα την προτιμουσα λιγο πιο διακριτικη, αλλα ειναι κουκλι
:beer: :beer: :beer:
makis206
25/02/2008, 09:14
Ούτ'εμένα με χαλάει, διαολάκι έγινε !
Βγάλε τα tribal απ'την ουρά !:evil:
Ααααα σού'πα ότι πήρα κι εγώ κατακόκκινη 999 ;:D
:a08: :a08: :a08: :a08: :a08:
makis206
25/02/2008, 09:18
Δες εδώ (http://www.hachette-fascicoli.it/greece/index.cfm?fuseaction=FaqOpere&id=11) την κουκλάρα μου, τώρα τη στρώνω :a25:
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
παραφορτωμένη τη βρίσκω, αλλα περι ορέξεως... :wave2: :wave2: :wave2:
+1 :wave2:
Ταξιδευτής
25/02/2008, 12:58
:lol: Αυτο που μου αρεσει σε σας ρε σεις ειναι η ομοφωνια σας!! :lol:
Προς οσους τη βρισκουν παραφορτωμενη, απλα να ρωτησω το εξης: οι μηχανες που τρεχουν σε αγωνες κλπ δεν ειναι παραφορτωμενες;
Το σκεπτικο μου οταν εβαλα τα αυτοκολλητα ηταν οτι αφου η μηχανη αυτη για αγωνες και TD φτιαχτηκε ουσιαστικα, δεν θα ηταν ταιριαστο να το δειχνει κιολας; (τα χρωματα του πολεμου που λεμε...)
Αν εβλεπα ολα αυτα τα αυτοκολλητα σε ενα VFR, ενα FJR (η ενα tiger :p ) οντως θα μου φαινοταν περιεργο, αλλα σε μια μηχανη "πολεμικη" δεν ταιριαζουν;
Τα παραπανω ειναι απλα μερικες σκεψεις... Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει η μηχανη και ετσι και αλλιως...
Παντως τα tribal απο την ουρα ΔΕΝ τα βγαζω! Αυτο ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου σημεια! ;)
Cpt. Haddock
25/02/2008, 13:00
Προς οσους τη βρισκουν παραφορτωμενη, απλα να ρωτησω το εξης: οι μηχανες που τρεχουν σε αγωνες κλπ δεν ειναι παραφορτωμενες;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::bigcry:
sapila racing
25/02/2008, 13:25
Θα συμφωνήσω με όσους το βρίσκουν too much και μάλιστα παει προς το κιτς! :eek:
Τα χρώματα αυτα αν δεν κάνω λάθος είναι από το MotoGP Ισπανίας 2007 και φυσικά ειναι για κόκκινη μηχανή και οχι για μαυρη.
Αν ηταν κόκκινη θα μπορούσες να την κανεις Xerox, Fila κλπ, και θα ταίριαζε καλύτερα.
Μάυρη μόνο τα χρώματα του Xaus και της Breil παίζουν.
Μια αγωνιστική χωρίς φώτα κλπ φαίνεται αλλιώς πάντα!
Αν βγάλεις τα αυτοκόλητα από το μπροστινό φτερό
και το ασπρο κόκκινο από τη μάσκα, νομίζω θα βελτιωθεί αρκετά!
Γενικά θα προτιμούσα να έχει μόνο τη σημαία σε χρώμα, και όλα τα άλλα
άσπρα (όπως έχεις το breil, alice...)
Ωραίο μοτέρ ρπμ, μπράβο μπράβο :cool: :beer: :beer: :beer:
Και εμένα δεν μου αρέσει!
Οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες είναι γεμάτες αυτοκόλλητα όχι γιατί έτσι είναι όμορφες, αλλά γιατί κάποιος πληρώνει γι' αυτό.
Το να γεμίσεις μια δικιά σου μοτοσυκλέτα διαφημιστικά αυτοκόλλητα (και μάλιστα με δικά σου έξοδα) μου κάνει λίγο... μαλακία. Έκτος κι αν κάτι σε εκφράζει προσωπικά ή αν θέλεις να τιμήσεις, με αυτόν τον τρόπο, κάποιον από τους "διαφημιζόμενους", οπότε... πάσο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, δεν βρίσκω γιατί θα έπρεπε κάποιος να εκφράζεται από μια εταιρεία μέσων αποθήκευσης και από έναν τηλεπικοινωνιακό πάροχο: Ακόμη και σαν ποπ-αρτ δεν μου κολλάει.
Δηλαδή όλες οι μοτό ρέπλικες, βαμμένες στα χρώματα των αγωνιστικών, είναι κακόγουστες?
Όχι αναγκαστικά: Στην περίπτωση που έχουμε πραγματικά μια ΡΕΠΛΙΚΑ αγωνιστικής (ακόμη και αν είναι ρέπλικα μόνο στο βάψιμο) τότε ο συμβολισμός αλλάζει και μπορεί κανείς να το δει ως φόρο-τιμής στον αγωνιζόμενο ή στην ιστορία της μοτοσυκλέτας (κάτι κατανοητό, και σε ορισμένες περιπτώσεις---όπου το ειδικό βάρος στην μοτοσυκλετιστική ιστορία είναι ανάλογο---καλόγουστο).
Το να γεμίσεις όμως, από την άλλη, μια μοτοσυκλέτα με διαφημιστικά αυτοκόλλητα θέλοντας να μοιάζει αγωνιστική δείχνει μάλλον λίγο... τσίρκουλο.
Απόψεις μου βέβαια όλα αυτά και τελείως καλοπροαίρετα...
:wave2:
Cpt. Haddock
25/02/2008, 14:07
ωχ....
:a014:
ωχ....
Είσαι κακεντρεχής και χαιρέκακος!
:evil: :evil:
(για να μην πω τίποτε για το μηχανάκι σου...)
:lol: :lol:
Ταξιδευτής
25/02/2008, 14:23
Μπερδευτηκα τωρα... :sick:
Aπο τη μια λες:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Δηλαδή όλες οι μοτό ρέπλικες, βαμμένες στα χρώματα των αγωνιστικών, είναι κακόγουστες?
Όχι αναγκαστικά: Στην περίπτωση που έχουμε πραγματικά μια ΡΕΠΛΙΚΑ αγωνιστικής (ακόμη και αν είναι ρέπλικα μόνο στο βάψιμο) τότε ο συμβολισμός αλλάζει και μπορεί κανείς να το δει ως φόρο-τιμής στον αγωνιζόμενο ή στην ιστορία της μοτοσυκλέτας (κάτι κατανοητό, και σε ορισμένες περιπτώσεις---όπου το ειδικό βάρος στην μοτοσυκλετιστική ιστορία είναι ανάλογο---καλόγουστο).
Και απο την αλλη λες:
Το να γεμίσεις όμως, από την άλλη, μια μοτοσυκλέτα με διαφημιστικά αυτοκόλλητα θέλοντας να μοιάζει αγωνιστική δείχνει μάλλον λίγο... τσίρκουλο.
Δυο μετρα και δυο σταθμα; Τι οριζει μια πραγματικη ρεπλικα; Το να ειναι ιδια σαν μηχανη, η σαν γενικη εμφανιση; Αν θες, η συγκεκριμενη εμφανιση ειναι ενα tribute στην Ιταλικη αγωνιστκη ομαδα της Ducati -εξ ου και το "made in Italy". ;) Τωρα εγκρινεται;
Επισης κατι αλλο: Δεν ειπαμε οτι ειμαστε αγωνιζομενοι (ΚΑΜΙΑ σχεση), αλλα εχει καθιερωθει τα πολεμικα χρωματα στις μηχανες να περιλαμβανουν και σηματα.... Τι να κανουμε; Δεν δικαιολογουνται κατω απο αυτο το πρισμα;
Δεν διαφωνω με κανεναν, και ολες οι αποψεις ειναι απολυτως σεβαστες και μαλιστα πολυ ενδιαφερουσες.
Α! Επισης για να αποφυγουμε καμια παρεξηγηση το ξαναλεω: δεν το παιζω "αγωνιζομενος" η οτι εχω "αγωνιστικη" μηχανη, ετσι; Τα αυτοκολλητα μου αρεσαν σε μια αλλη 999 που ειχα δει και αποφασισα να τα δοκιμασω στη δικια μου.
Το αν θα μεινει; Θα δειξει....
GIXXERAKIAS
25/02/2008, 14:23
Nικολα αστους να λενε ρε συ!Ζουλευουν την κουκλα σου!:winka:
Ειναι οντως πολυ ομορφη και μαυρη (αν και δεν το παω σαν χρωμα γενικα) αλλα με τα αυτοκολλητα τωρα σπαει η μαυριλα και δειχνει πολυ πολεμικο το θεμα!!:eyepop: :eyepop:
Ενταξει σε επεισα να μου την δωσεις βολτα?? :D
Ταξιδευτής
25/02/2008, 14:24
ωχ....
Μη χαιρεσαι εσυ! :D :D
Δεν θυμωνω με καμια αποψη! :cool: :cool:
Ταξιδευτής
25/02/2008, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Nικολα αστους να λενε ρε συ!Ζουλευουν την κουκλα σου!:winka:
Ειναι οντως πολυ ομορφη και μαυρη (αν και δεν το παω σαν χρωμα γενικα) αλλα με τα αυτοκολλητα τωρα σπαει η μαυριλα και δειχνει πολυ πολεμικο το θεμα!!:eyepop: :eyepop:
Ενταξει σε επεισα να μου την δωσεις βολτα?? :D
Μια χαρα φιλε! :wave2: Κανονιζουμε το ΣΚ για βολτα κ test ride? :cool:
Βιάζεσαι..... :lol:
Ρε Νικόλα.... καλά όλα αυτά... θες να κάνεις τσίρκο το μηχανάκι, δικαίωμά σου....
Αλλά, βγάλε και τα φλας (μπρος-πίσω) και την πινακίδα... Βγάλε και τα φώτα....
Ερώτηση κρίσεως.... έτσι που το έκανες.... θα του βάλεις και εκείνη σχάρα για τα μπαγκάζια;
Στο λέω, μην περάσεις απο καμμιά Ιταλία και σου πετάνε ντομάτες και τα δέντρα.....
GIXXERAKIAS
25/02/2008, 14:30
Μια χαρα φιλε! :wave2: Κανονιζουμε το ΣΚ για βολτα κ test ride? :cool:
Αν θες να μπλεξεις με την μοιρα αναχαιτισης ενος αλλου φιλικου φορουμ γιατι οχι για βολτα με τυμπανα του πολεμου να ηχουν παντου???:D :D
Βολτα Σαββατου,τοποθεσια φαινεται στην φωτο.30 SS μηχανες και 2 πριπρι ΟΝ ΟFF σκουπες αφου εμεναν πισω,πολυυυυυυ πισω.:lol:
121677
vassilis88
25/02/2008, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αλλά, βγάλε και τα φλας (μπρος-πίσω) και την πινακίδα... Βγάλε και τα φώτα....
+φωνω
δλδ να βαλει πολυεστερικα, αμα το χει για ζμπιστα απ οτι καταλαβα. θα ναι πολυ πιο ομορφη χωρις φωτα κ καθρεπτες κλπ
Μπερδευτηκα τωρα... :sick:
Δυο μετρα και δυο σταθμα; Τι οριζει μια πραγματικη ρεπλικα;
Το να είναι ίδια, ή έστω κατά το μέτρο του δυνατού, όμοια με το πρωτότυπο: Το να την βλέπεις και να λες "ά είναι βαμμένη σαν την μοτοσυκλέτα που έτρεξε ο τάδε, τότε". Ίδια αυτοκόλλητα, στις ίδιες θέσεις, στο ίδιο χρώμα, κ.λπ. Εδώ, προφανώς, ισχύουν κριτήρια... "μοντελισμού": Είναι τόσο καλύτερη όσο πιο πιστή είναι η αναπαραγωγή. Δεν πρέπει να είναι "όμορφη" (γιατί όμορφη με γενικά κριτήρια αισθητικής και αρμονίας---και εξαιρώντας τις όποιες ιστορικές αναφορές---δεν είναι έτσι κι αλλιώς), πρέπει να είναι "ίδια".
Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα μοντελάκι ενός σπίτφαϊρ, λόγου χάρη, και να το βάψεις στα χρώματα της λουντβάφε (γιατί σου αρέσουν περισσότερο). Ούτε να του κολήσεις αυτοκόλλητα και διακριτικά όπου γουστάσεις και όσα γουστάρεις: πρέπει να υπάρχει ιστορική συνέπεια.
Cpt. Haddock
25/02/2008, 14:37
Φτου... :lol:
Σοβαρά τώρα, αυτο που λέει ο (άλλος) Νίκος ειναι οτι άλλο πράγμα να αγοράσεις μια έκδοση replica μιας μηχανής/αυτοκινήτου κλπ και άλλο να προσπαθήσεις μόνος σου να την κάνεις ρεπλικα (ή κάτι τέτοιο)
Σκέψου το κράνος που έχω το Phil Read replica αντί γι' αυτό να είχα πάρει ένα λευκό Arai και να του έβαζα διάφορα αυτοκόλλητα ωστε να μοιάσει...
αλλά είπαμε, περι ορέξεως :wacko:
(πάντως αν γι' αυτό έχασες τη βόλτα, κρίμα :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: )
Cpt. Haddock
25/02/2008, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Αν θες να μπλεξεις με την μοιρα αναχαιτισης ενος αλλου φιλικου φορουμ γιατι οχι για βολτα με τυμπανα του πολεμου να ηχουν παντου???:D :D
Βολτα Σαββατου,τοποθεσια φαινεται στην φωτο.30 SS μηχανες και 2 πριπρι ΟΝ ΟFF σκουπες αφου εμεναν πισω,πολυυυυυυ πισω.:lol:
πολύ μακριά πήγατε ρε σεις :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
121678
makis206
25/02/2008, 14:48
Νίκο μού'βαλες ιδέες ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χιουμοράκι ε ! :D
121680
makis206
25/02/2008, 14:49
Αν ήμουνα καλός στις φωτοσουπιές θα έβαζα τη Τζαπάν σημαία :o
Operater
25/02/2008, 14:49
Νίκο μου φαίνεται έχεις εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εφόδια για ευρωπαϊκό ταξιδάκι...
Δυνατή μοτό, δυνατή φωτογραφική...
Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε καμμιά φωτό με το ταυράκι σου εκτός Ελλάδας? Μήπως? :look:
Εμένα μ' αρέσει ρε παιδιά.. Την κάνει ξεχωριστή, πως να το κάνουμε... :wave2:
:beer: :beer:
Cpt. Haddock
25/02/2008, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εμένα μ' αρέσει ρε παιδιά..
Ημουν ΤΟΣΟ σίγουρος.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Operater
25/02/2008, 15:01
Ημουν ΤΟΣΟ σίγουρος.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Κάτσε να τελειώσω το φανταρικό..... ;)
Σημερα το ονειρο πηρε σαρκα και οστα... :smokin:
Επιτρεψτε μου να βαλω λιγες φωτογραφιες για να μοιραστω μαζι σας τη χαρα μου.... :blush:
Νικόλα!!!!:sun: ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΝΤΟΥΡΜΠΑΝΟ!!!:sun: Σελω και εγώώώώ!!!:cry: :cry:
Αφού σου άρεσει εσένα μην ακούς κανένα!!:winka:
Νικολα καμια εταιρια δεν θελει να εχει αυτοκολλητα και χορηγους πανω στις αγωνιστικες τους μοτο...
Δηλαδη εσενα σ'αρεσει που η φετινη αφωνιζωμενη στο sb ειναι κινητη διαφημιση απο μαρκα φωτοτυπικων μηχανηματων???:lol: :lol: :lol:
Αυτο που θα ηθελαν θα ηταν να επερναν ΜΟΝΟ τα λεφτα απ'τους χορηγους,αλλα αυτο δεν γινεται.
Σκεψου μονο πως αν ηταν ετσι ολες οι εταιριες θα γεμιζαν ολα τα high end μοντελα τους με ηλιθια αυτοκολλητα...
Εχεις δει καμμια???
Και παρε παραδειγματα:ολα τα R μοντελα της ducati,η σουπερ σπεσιαλ desmocedici,η nr750 και πολλες αλλες μοτοσυκλετες βασιζονται στο καλο τους χρωμα και στην σχεδιαση τους και οχι σε ηλιθια αυτοκολλητα.
Αν γινεται αυτο,τοτε γιατι να ταιριαζουν σε μια μοτοσυκλετα της γραμμης η οποια ειναι και ιδια και την αγωνιστικη(εμφανισιακα)????
Η μηχανη σου αυτη τη στιγμη ειναι μια παλετα με 15 χρωματα που τραβαει το ματι,θα εντυπωσιασει τον ασχετο,αλλα αισθητικα ειναι χαλια...
Θυμησου μονο την εντυπωση που εχεις για το CB1000R που ηταν βελτιωμενο απ'την Ιταλια και το σχολιο που εκανες(κατι για γυφτους και Αγια Βαρβαρα).
Οταν ειδα τη μηχανη σου σκεφτηκα οτι δεν μππορει ο ιδιος ανθρωπος να αποφασισε να την κανει ετσι,απ την στιγμη που ειχε αυτη την εντυπωση για κατι αισθητικα πολυ ηπιοτερο...
Αν θες να βαλεις την σφραγιδα σου στη μηχανη βαψε ενα μικρο κομματι της με ενα σχημα πολυ ιδιαιτερο,που οταν το κοιτας θα σου λεει και κατι.
Αυ ημουν στη θεση σου ΣΙΓΟΥΡΑ θα εβγαζα τα αυτοκολλητα και ισως να εβαφα 'κανα σχηματακι πισω στην ουρα,πχ μια διακριτηκη ελληνικη σημαια που ειναι σιγουρα κατι ειδικο.
γιατι ρε παιδια μια χαρα ειναι η μαχανη, την προτιμω απο το σκετο μαυρο!
θα την προτιμουσα βεβαια χορις τα shell, san disc και Β οπως και τα 2 αυτοκολλιτα στο μουτρο. αλλα και ετσι ειναι μια χαρα.
αν θεωριται κιτσ ετσι οπως την εχει κανει, αν αντι για alice εβαζε nikos, τι θα την θεωρουσατε τοτε?
GIXXERAKIAS
25/02/2008, 19:28
πολύ μακριά πήγατε ρε σεις :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Συγνωμη κυριε αλλα εμεις δεν ειμαστε χιλιομετροφαγοι,ειμαστε των εκλεκτων στροφων εμεις!:D :D
Και το (προς) σουνιο ειναι ιδανικο για τετοιους ειδους καταστασεις.:smokin:
mustaine1990
25/02/2008, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Νίκο μού'βαλες ιδέες ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χιουμοράκι ε ! :D
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν ηταν gsxr στα χρωματα της rizla ή της corona θα ειχαμε ολοι μονο θετικα σχολια....:rolleyes:
οκ ξεπεραστε λιγο το θεμα SBK replica (και εσυ Νικο) και δειτε το λιγο απο την πλευρα τoυ personalization.
Εμενα ειδικα η 3η φωτο μου εφερε στο μυαλο αυτο.:blush: :p
121755
Ταξιδευτής
26/02/2008, 08:57
Τελικα μεγαλο θεμα εγινε απο το πουθενα.:sick: Ουτε εγω ειμαι σιγουρος αν θελω να το κρατησω ετσι η οχι, και με ολα οσα διαβασα χθες το βραδυ και σημερα το πρωι σκεφτομαι το θεμα συνεχως! :hypnotize Τελικα μου φαινεται θα τα αφαιρεσω απο πανω και θα κρατησω τη μηχανη μαυρη και κυριλε! :sick:
Α, Παναγιωτη, το καβα ηταν απο τα αγαπημενα μου μηχανακια οταν ημουν πιτσιρικας φιλε! ;)
Οσο για το "Σκεψου μονο πως αν ηταν ετσι ολες οι εταιριες θα γεμιζαν ολα τα high end μοντελα τους με ηλιθια αυτοκολλητα..." εγω απλα εχω να απαντησω: τα CBR Repsol και GSXR Rizla κλπ τι ειναι;; ;) :p
Τελοσπαντων... Θα με κανετε να χασω τον υπνο μου ρεεεεεεε! :lol:
Cpt. Haddock
26/02/2008, 08:58
Τελοσπαντων... Θα με κανετε να χασω τον υπνο μου ρεεεεεεε! :lol:
απο το να χάνεις τις βόλτες, καλύτερα :winka: :D :evil:
Αφου την εφτιαξες αστην ετσι οπως ειναι να τη χαρεις. Να τη συνηθισει κ λιγακι το ματι σου. Τοτε θα δεις τι σου αρεσει κ τι δε σου αρεσει πνω της.
Αιντε...
Παντως προσωπικα οσο την κοιταω απο τις φωτο ... το αυτοκολλητο της Alice δε μου αρεσει. Αλλα δε μου αρεσει γενικα οχι μονο πανω στο δικο σου.
Αν εβαζες αυτοκολητα πλαγιασμενα στην καρινα;
Επισης ο κωλος ειναι καυλα ετσι, μην τον αλλαξεις
Μερος Βου
προς επιδοξους φωτοσοπαδες του φορουμ... ανοιγω καινουργιο θρεντακι για προσωπικες σας επεμβασεις οχι μονο στο πρα πρα του Νικου, αλλα γενικα σε ολα τα μηχανακια
Το made in italy μ αρέσει .. και εμένα .. τα μικρά αυτοκολητάκια που είναι διάσπαρτα χαλάνε λίγο την εικόνα... :)
chducos1
26/02/2008, 21:25
νικολα να σου πω την αληθεια αναμικτα ειναι τα συναισθηματα.αλλα το βασικο ειναι να μην ακους κανεναν.αφου εσενα ετσι τα εσκασε τελειωσε.μην ακους κανεναν εστω και αν ειναι κιτς:rotflmao: :rotflmao:
Aggelos_SV
26/02/2008, 23:31
Yπερτρικαβλέξ είναι :a8: :a8:
Το μόνο που ίσως να με χαλάει είναι το tribal σχεδιάκι μέσα στα άσπρα φόντα στην ουρά.Είναι ολίγον καγκουρέξ(αλά πλατεία Μπουρναζίου φάση,μόνο τα neon του λείπουν:p)
Η ιταλική σημαία σε μαύρο φόντο είναι καταπληκτική
Άστην όπως είναι
Βγαλε τα μικρα διασκορπισμενα αυτοκολλητα, δηλ ασε το κωλαρακι και τη μεση οπως ειναι,
κανε κατι με τη πινακιδα αμαρτια τετοιος κωλος και θα ειναι σκετη τρελα:winka: ταπεινα και φιλικα,
παντα ορθιος,καλες βολτες:beer: :wave2:
το αυτοκολλητο με τα χρωματα της ιταλιας τα σπαει,μη κανεις τη μ@λ@κια και τα ξυλωσεις:wave2:
Προσωπικα δεν με χαλαει αρκει να παρει δρομο το λογοτυπο του Quick Time:lol: και της SanDisk:lol:
και να μπει κατι σε Η.264 και Western Digital.(Ειναι πιο αντρικεια αυτα) :lol: :wave2:
road spirit
27/02/2008, 12:56
εμένα μου αρέσει, το κεντρικό θέμα τουλάχιστον
θα έβγαζα όμως με σειρα προτεραιτότητας, το quicktime, πολύ ξεκάρφωτο κάθετε εκεί, μετά αυτό το tribalaki στην ουρα, και τελος το sandisk.
τα υπόλοιπα ειναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εμένα μου αρέσει, το κεντρικό θέμα τουλάχιστον
θα έβγαζα όμως με σειρα προτεραιτότητας, το quicktime, πολύ ξεκάρφωτο κάθετε εκεί, μετά αυτό το tribalaki στην ουρα, και τελος το sandisk.
τα υπόλοιπα ειναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
Ρε συ λες να κανω το SV open source?
Ηδη εχω κανει την αρχη με το μοτερ:rotflmao:
Ταξιδευτής
28/02/2008, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προσωπικα δεν με χαλαει αρκει να παρει δρομο το λογοτυπο του Quick Time:lol: και της SanDisk:lol:
και να μπει κατι σε Η.264 και Western Digital.(Ειναι πιο αντρικεια αυτα) :lol: :wave2:
Το μπλε λογοτυπο στην ουρα δεν ειναι το Q της Quicktime (αν και μοιαζει) αλλα το λογοτυπο της Gnutti (http://www.gnutticarlo.it/), μια Ιταλικη εταιρια κατασκευης αγωνιστικων εξαρτηματων για μοτερ.
Επισης να σημειωσω κατι ακομα: τοσο το tribal οσο και τα υπολοιπα λογοτυπα στην ουρα ειναι βερνικωμενα οποτε και ΔΕΝ αφαιρουνται. Ουτως η αλλως μου αρεσουν ιδιαιτερα, οποτε...... ;)
Τωρα στα υπολοιπα θα αφαιρεσω τα λογοτυπα απο το φτερο μπροστα και την μουρη... Τα πλαινα ειναι μια χαρα και τα λογοτυπα της Alice και SanDisk "γεμιζουν" το φερινγκ χωρις να ειναι κραυγαλεα.
Ευχαριστω ολους για τα επικοικοδομητικα σχολια. :wave2:
red_monster
28/02/2008, 10:43
Κοίτα την δικία μου εκδοχή
122009
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Κοίτα την δικία μου εκδοχή
Αυτο μάλιστα.:beer:
tsoukas77
29/02/2008, 19:43
Κατι παραπανω ξερουν οι εμπνευστες και δημιουργοι της που την κατασκευαζουν μονοχρωμη και πανεμορφη...
Παντως,χαιρομαι που ειναι ακομη στα χερια σου γιατι ξερω ποσο την λατρευεις...
devil's animal
04/03/2008, 22:56
ομορφη ειναι Νικο.
την κανει ιδιαιτερη.
στην τελικη αυτοκολλητα ειναι. αυριο μεθαυριο τα βαριεσαι,τα βγαζεις, βαζεις αλλα, τα ξαναβγαζεις κ.ο.κ.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ RED-MONSTER ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!
ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ PLEASE ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ.....
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ... ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 100ΕΥΡΩ?