View Full Version : Ότι πληρώνεις, παίρνεις...
Cpt. Haddock
25/02/2008, 11:35
...λέει ο (χρυσός) κανόνας....
Πριν 1 χρόνο περίπου πήρα ενα ζευγάρι μπότες Touring, Acerbis. Τις βρήκα προσφορά σε φοβερή τιμή 70 (!) ευρώ.
Με τις άλλες μπότες που έχω, τις Forma είχα ένα θέμα με το νούμερο, τελικά δε με έχει βολέψει πολύ σα μπότα (το 41 μικρό, το 42 μεγάλο :sick: ), οπότε τις τσίμπησα χωρίς πολύ σκέψη, "λόγω τιμής" :lol:
Μια χαρά γενικά, άνετες είναι, ζεστές ειναι, ανθεκτικές είναι, αλλά....
...αδιάβροχες (πλέον; ) δεν είναι.
Δε με πειράζει ιδιαιτέρως μια και έδωσα λίγα (σχετικά) χρήματα και ζω στη νότια Ελλάδα, οπότε δε τρώω και συχνά βροχή, πλην όμως, απογοητεύτηκα. Το χειρότερο ειναι οτι μάλλον μπαζουν απο την ένωση με τη σόλα, πράγμα που δείχνει φτηνοκατασκευή..
Τεσπα, με τις υγείες μας
:wave2:
121655
makis206
25/02/2008, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
με τις υγείες μας
Κρυώσαμε ; Άτιμες μπότες ! :mad:
:lol:
Καλά έκανες κι ενημέρωσες !:beer:
Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με κάτι oxtar των 110?.
Τον πρώτο χειμώνα κυριλέ, απ'τον δεύτερο μπανιέρες :rotflmao: :rotflmao:
Η μλκία είναι ότι έγραφαν πως είναι αδιάβροχες...για πόσες βροχές όμως δεν έλεγαν :rotflmao:
Τελικά νομίζω μόνο το GorTex είναι ασφάλεια
(απ'ότι ακούω, προσωπικά δε ξέρω)
...λέει ο (χρυσός) κανόνας....
Πριν 1 χρόνο περίπου πήρα ενα ζευγάρι μπότες Touring, Acerbis. Τις βρήκα προσφορά σε φοβερή τιμή 70 (!) ευρώ.
Με τις άλλες μπότες που έχω, τις Forma είχα ένα θέμα με το νούμερο, τελικά δε με έχει βολέψει πολύ σα μπότα (το 41 μικρό, το 42 μεγάλο :sick: ), οπότε τις τσίμπησα χωρίς πολύ σκέψη, "λόγω τιμής" :lol:
Μια χαρά γενικά, άνετες είναι, ζεστές ειναι, ανθεκτικές είναι, αλλά....
...αδιάβροχες (πλέον; ) δεν είναι.
Δε με πειράζει ιδιαιτέρως μια και έδωσα λίγα (σχετικά) χρήματα και ζω στη νότια Ελλάδα, οπότε δε τρώω και συχνά βροχή, πλην όμως, απογοητεύτηκα. Το χειρότερο ειναι οτι μάλλον μπαζουν απο την ένωση με τη σόλα, πράγμα που δείχνει φτηνοκατασκευή..
Τεσπα, με τις υγείες μας
Tis sigekrimenes tis phra kai egw perisi , epishs 70 evra me thn diafora oti emena mpasane apo thn prwth mpora .Vevaia ekana kapou 40 klm mesa se plimmira opote kai den stenoxwrithika . Ligo mprosta mouskepsan oi kaltses , oxi tpt to spoudaio . Se genikes grammes eimai poly efxaristimenos , kathws einai zestes , anetes kai peran tou nerou den eixa kanena allo provlima . Isws ligo pio psiles apo oso xreiazetai mono . Tis sinistw anepifilakta se opoion de diathetei polla gia patoumena ...
dimokritos
25/02/2008, 17:48
αυτές ακριβώς έχω και εγώ. λόγο τιμής φυσικά της πήρα. δεν τις έχω πολύ καιρό βέβαια αλλά κανένα παράπονο μέχρι στιγμής και έχει φάει μερικές φορές βροχή.
δεν δοκίμασε κανείς να τις αδιαβροχοποιήσει αφού ξέρουμε απο πού μπάζουν? σιλοκόνη ίσως...? :lol:
filipp0s
26/02/2008, 07:02
Dainese B.B.B. D-Dry... ενός χρόνου, μια απ' τα ίδια! Μπάζουν νερό από τις ραφές...:sick:
Οτι πληρώνεις, παίρνεις? :nono:
170ευρώ τις είχα αγοράσει...
Υ.Γ αυτό με τη σιλικόνη :lol:, το σκέφτηκα κι εγώ -προσωρινά- μέχρι να μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου να πάρω καινούργιες :wacko:
nassosxlvbros
26/02/2008, 07:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Tis sigekrimenes tis phra kai egw perisi , epishs 70 evra me thn diafora oti emena mpasane apo thn prwth mpora .Vevaia ekana kapou 40 klm mesa se plimmira opote kai den stenoxwrithika . Ligo mprosta mouskepsan oi kaltses , oxi tpt to spoudaio . Se genikes grammes eimai poly efxaristimenos , kathws einai zestes , anetes kai peran tou nerou den eixa kanena allo provlima . Isws ligo pio psiles apo oso xreiazetai mono . Tis sinistw anepifilakta se opoion de diathetei polla gia patoumena ...
δοκιμασε να τις στεγανοποιήσεις στις ραφές...πήγα τις δικές μου στον τσαγκάρη και από τότε μια χαρα,και δεν είχα δώσει πάνω από 50€...
υγ.δεεε δουλεύουμε σήμερα;
Cpt. Haddock
26/02/2008, 09:25
Να συμπληρώσω οτι τις περνάω τακτικά με την αλοιφή της Gaerne (ειδικά στις ραφές), παρ' όλα αυτά δεν είδα και μεγάλη προκοπή
:wave2: :wave2: :wave2:
road spirit
26/02/2008, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Τελικά νομίζω μόνο το GorTex είναι ασφάλεια
(απ'ότι ακούω, προσωπικά δε ξέρω)
+ επένδυση tepor, τη χρησιμοποιεί η sidi. Οι μπότες μου (sidi vertebra) εχουν κρατήσει έξω ΠΟΛΥ νερό
latris mixanis
26/02/2008, 15:36
Μήπως είναι αστοχία υλικού?? :rolleyes:
Δεν ισχύει πάντα ο κανόνας ότι πηρώνεις παίρνεις...
Πάντως από γνωστούς που έχουν τύπου μπότα GorTex δεν έχω ακούσει παράπονα...
Cpt. Haddock
26/02/2008, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Πάντως από γνωστούς που έχουν τύπου μπότα GorTex δεν έχω ακούσει παράπονα...
Ορθόν, αλλά το Goretex το πληρώνεις :winka:
οπότε ισχύει ο κανόνας :lol: :wave2:
latris mixanis
26/02/2008, 15:43
Ορθόν, αλλά το Goretex το πληρώνεις :winka:
οπότε ισχύει ο κανόνας :lol: :wave2:
100+ για μια μπότα δεν είναι ακριβά νομίζω. Αν σκεφτείς ότι αυτή σε προστατεύει από καιρό και όχι μόνο :winka:
Δεν πρέπει να γινόμαστε τσιφούτηδες με κάποια πράγματα.
:beer:
Cpt. Haddock
26/02/2008, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν πρέπει να γινόμαστε τσιφούτηδες με κάποια πράγματα.
Καλά, με συγχωρείτε δεσποινίς :blush: :blush:
latris mixanis
26/02/2008, 15:47
Καλά, με συγχωρείτε δεσποινίς :blush: :blush:
[spam on]
Ηλία πότε θα πάμε για ψώνια? :rotflmao:
[spam of]
Cpt. Haddock
26/02/2008, 15:51
:a27::a27::a27::a27::a27:
(μπας και γλυτώσω :bigcry: )
Bavarian
26/02/2008, 16:02
Polo Drive Κάπταιν.4 χρόνια δεν έχουν βάλει σταγόνα και έχουν φάει πολύ νερό.
121866
Πρώτη φορά ακούω αυτή τη μάρκα. Από που τις αγόρασες:
Draculas-GR
28/02/2008, 21:08
το ίδιο εχω πάθει με τα γάντια, πήρα ενα σπρέϊ σιλικόνης και είναι μια χαρά τώρα, μόνο πρόβλημα είναι οτι κάθε 1-2 μήνες (αναλόγως και της χρήσης φαντάζομαι..) θέλουν πάλι απο ενα πέρασμα..
εγώ έχω εντουράδικες accerbis profile ,τις περνάω με βαζελίνη για να είναι μαλακές και καλύτερες στα νερά και ακόμα ΔΕΝ έχω βραχεί, το κόστος τους 150ευρω