View Full Version : ΝΑ ΠΑΡΩ Duke?
austriakos
25/02/2008, 12:18
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΜΙΩΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ 250 ΕΧC ΚΤΜ ΔΙΧΡΟΝΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΛΙ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΟΠΟΤΕ HELPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liakaros
25/02/2008, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από austriakos
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΜΙΩΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ 250 ΕΧC ΚΤΜ ΔΙΧΡΟΝΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΛΙ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΟΠΟΤΕ HELPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε το βασικο λαθος το εκανες....
Το αν θα σου χαλαει το duke σε κοφτει?
Παντως απο δυο γνωστα παλικαρια που εχουν το συγκεκριμενο δεν εχω ακουσει παραπονα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ε το βασικο λαθος το εκανες....
Το αν θα σου χαλαει το duke σε κοφτει?
Παντως απο δυο γνωστα παλικαρια που εχουν το συγκεκριμενο δεν εχω ακουσει παραπονα...
:lol: :lol: :lol:
το μονο που σκεφτομαι οταν λες πως δεν μπορεις να πας ηρεμα μια βολτα ειναι το οτι σε ωθει το γ@μημενο να το σπας συνεχεια , δεν μπορεις να πας πολιτισμενα
κατα τ αλλα αμα θες να πας ηρεμα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΑΠΟΒΙΤς ΕΠΑΝΩ
:lol: :lol:
katarxin kalos mas brikes!!!
kata deyteron twra poy pantreyese thes na pareis douka!!!!
tha se xasei i gynaika soy bre,oli mera tha thes boltes kai soyzes kai kontres kai pantes kai kai kai.......
skepsoy kala, oikogeneia xekinas:beer: :beer: :beer: kai mprabo soy gia ayto
ψαξε λιγο στο KTM sub-forum, θα βρεις σιγουρα τις πλροφοριες που ψαχνεις.
π.χ. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26651
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
:lol: :lol: :lol:
το μονο που σκεφτομαι οταν λες πως δεν μπορεις να πας ηρεμα μια βολτα ειναι το οτι σε ωθει το γ@μημενο να το σπας συνεχεια , δεν μπορεις να πας πολιτισμενα
κατα τ αλλα αμα θες να πας ηρεμα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΑΠΟΒΙΤς ΕΠΑΝΩ
:lol: :lol:
θα συμφωνησω καπως με τον χαμπο..ξερει αυτος γιατι :blush: :blush:
devil's animal
26/02/2008, 07:17
καλως ηρθες.
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
tha se xasei i gynaika soy bre,oli mera tha thes boltes kai soyzes kai kontres kai pantes kai kai kai.......
+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
katarxin kalos mas brikes!!!
κ αν η συζυγος του γουσταρει βολτες, σουζες, κοντρες και μπαντες? :blush:
devil's animal
26/02/2008, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κ αν η συζυγος του γουσταρει βολτες, σουζες, κοντρες και μπαντες? :blush:
να μας γνωρισει την αδερφη της...:blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να ράψεις και τις φόδρες στις τσέπες σου διότι από το πολύ βγάλε βγάλε το μαρούλι θα σου σκιστούν . Πάρε ένα ΧΤΧ και όλα θα σου πάνε χαρούμενα .
SeNNinhA
26/02/2008, 11:55
- Αν θα το χρησιμοποιείς για βόλτες του Σαββατοκύριακου τότε ΠΑΡΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
- Αν το θέλεις όμως και για την καθημερινή σου μετακίνηση, τότε νομίζω ότι καλύτερα να κοιτάξεις για κάτι άλλο.
Δεν είναι ότι δεν θα σε πηγαίνει αλλα σίγουρα θα σου βγάλει κάποια πράγματα και θα σε απασχολήσει καθώς και θα χρειαστεί να πληρώσεις αρκετές περισσότερες φορές από κάποιο άλλο.
Αυτά τα μηχανάκια είναι μεν φοβερά αλλα θέλουν και περισσότερη φροντίδα. Λογικό είναι για εμένα αυτό, απλά εσύ αποφασίζεις τι χρήση θέλεις να του κάνεις και τι να περιμένεις απ΄αυτό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Να ράψεις και τις φόδρες στις τσέπες σου διότι από το πολύ βγάλε βγάλε το μαρούλι θα σου σκιστούν . Πάρε ένα ΧΤΧ και όλα θα σου πάνε χαρούμενα . PARE ENA XTX NA DEIS GIA POTE THA KATHESE SPITI ME TH GYNAIKA ANTI NA PHGAINEIS BOLTES MAZI THS.
KALYTERA NA PAIZEI TABLI LEME..
xaris_sm
26/02/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PARE ENA XTX NA DEIS GIA POTE THA KATHESE SPITI ME TH GYNAIKA ANTI NA PHGAINEIS BOLTES MAZI THS.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η δικια μου γνωμη ειναι να το παρεις...αν το προσεχεις θα σε προσεχει και αυτο και με το παραπανω
:beer:
fantacid
26/02/2008, 12:53
PARE ENA XTX NA DEIS GIA POTE THA KATHESE SPITI ME TH GYNAIKA ANTI NA PHGAINEIS BOLTES MAZI THS.
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
devil's animal
26/02/2008, 12:53
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της :smokin: :smokin:
παρε xtx να καθεστε σπιτι να κανετε και κανα παιδακι οχι να γυρνατε σαν το καγκουροζευγαρο :lol: :rotflmao: :lol:
Σίγουρα θα κάθετε και θα απολαμβάνει την ζεστασιά του σαλονιού την αγάπη της συζύγου και την αγκαλιά των απιδιών του καθόσον δεν θα ξεπαραδιάζετε στα συνεργεία για αλλαγές στροφάλου , για ρεκτιφιέ κάθε τόσο και λίγο ούτε θα του κόβετε η αλυσίδα και στο τσακ θα γλυτώνει τα κατάγματα . Επιπλέον θα κάθετε ξεκούραστος στο σαλόνι του αφού δεν θα έχει σπρώξει το DUKE από Μαλακάσα μέχρι Ομόνοια και ούτε θα το παίζει εξερευνητής στα βουνά και στα λαγκάδια για να βρει το δρόμο επιστροφής για το σπιτάκι του. Η γυναίκα του θα χαίρεται που τα λεφτά για το μαργαριταρένιο κολιέ της επετείου δεν πήγε στη γυναίκα ή γκόμενα του συνεργειά που έγινε ζωντανή διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς ( Δες τι κάνει ο άνθρωπος για να γίνει εκατομμυριούχος ) αλλά το φόρεσε η ίδια στο λαιμό της και τα παιδάκια του θα τον αγκαλιάζουν από εςυγνωμοσύνη που τους πήρε ξανά καινούργια παπά και δεν τα ξόδεψε τα λεφτά στο να πληρώνει τα νοσοκομεία και τους φυσικοθεραπευτές για τους κάλους που έβγαλαν τα χέρια του από το συνεχές φτιάξε λύσε στο ΚΤΜ .
Για αυτούς και μόνο τους λόγους ( υπάρχουν άπειροι άλλοι ),φίλε μου πάρε το ΧΤΧ αγριεψέ το και κάνε το παιχνιδάκι σου όπου γουστάρεις . :beer: :beer: :beer: Και άμα σου χαλάσει μετά από 10 χρόνια έλα να σε κεράσω μπύρες . Το ίδιο στοίχημα δεν θα το έβαζα για το DUKE καθότι είναι τρομερό ρίσκο ακόαμ και στον 1 μήνα ......:uplate: :eyepop: :hypnotize :look: :yuck:
ΥΑΜΑΗΑ OR NOT
Καλα ναι η σιγουρια της γιαμαπα φιλε ειναι αλλο πραμα..
απο τπς πως παμε ρε??
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
το μηχανακι που αναφερεις ως τοσο καλο..στο λονγ τεστ του μοτο..τους εβγαλε τη παναγια σε ζημιες..
οπως αλλωστε και σε τοσους γνωστους και φιλους μας.
οποτε ασε τη καραμελιτσα και πανε πουλατο και παρε κανα σοβαρο μηχανακι..ολοι κανουμε λαθη στη ζωη ..
αιντε λεμε.
α ..
επισης στο τεστ με τα "πολιτικα σμ" που εγινει απο το εν λογω περιοδιοκο..το χτχ κατεκτησε πανευκολα τη τελευταια θεση...πισω και απο το fmx... δηλαδη..τη ντροπη της μοτοσυκλετας...
τωρα...
τι να πω....
MuayThai
27/02/2008, 09:03
α ..
επισης στο τεστ με τα "πολιτικα σμ" που εγινει απο το εν λογω περιοδιοκο..το χτχ κατεκτησε πανευκολα τη τελευταια θεση...πισω και απο το fmx... δηλαδη..τη ντροπη της μοτοσυκλετας...
τωρα...
τι να πω....
Ναί όντως κατέκτησε την τελευταία θέση στο συγκριτικό αλλά καθαρά λόγω χαμηλής τιμής
και χαμηλότερου κόστους συντήρησης του FMX (πιό απλός τεχνολογικά και παροχυμένος κινητήρας)...
Δε νομίζω πως αντικατροπτίζει την αλήθεια.... :wave2:
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:10
παρε δρζ400 sm :smokin: και σερβις οποτε θυμηθεις :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από MuayThai
Ναί όντως κατέκτησε την τελευταία θέση στο συγκριτικό αλλά καθαρά λόγω χαμηλής τιμής
και χαμηλότερου κόστους συντήρησης του FMX (πιό απλός τεχνολογικά και παροχυμένος κινητήρας)...
Δε νομίζω πως αντικατροπτίζει την αλήθεια.... :wave2: NAI RE FILE HMARTON GIA NA PIKARO TON FILARAKO APO PANO TO GRAPSA..AKOY TO FMX KALYTERO APO KAPOIO ALLO MHXANHMA
MH TRELATHOYME KIOLAS...
:beer: :wave2: :rotflmao: :lol:
Καλά άμα διαβάζετε τέτοια συγκριτικά τι να σου κάνει ο κοινός νους . Μιλάμε σοβαρά συγκρίνεις μια αξιόπιστη μοτοσυκλέτα με μια ζημιάρικη ;Ολοι το ξέρουμε και το λέμε πως τα ΚΤΜ καλά αλλά ίσως σε άλλα χέρια και γιασ άλλους τόπους . Τα ΥΑΜΑΗΑ όσο και να λες είναι μακράν αξιόπιστα έναντι ακόμα και καλών ευρωπαικών . Τώρα άν σε χάλασε το TPS ή όι κολιέδες που έβαλαν στα κολλάρα του ψυγείου οι Γάλλοι τότε τι να σου πω . Για εμένα κριτήριο καλής μοτοσυκλέτας είναι η αξιοπιστία και δεύτερο έρχεται ο εξωτικός σχεδιασμός . Εχεις δει πολλά ΧΤΧ αγκυροβολημένα στα συνεργεία σε σχέση με τα ΚΤΜ ( μην πιάσω και άλλες μάρκες τώρα ειδικά Ιταλικές και σας χαλάσω το πρωινό σας ) Και να σου πω κάτι άλλο ...το θέμα είναι να σε πηγαίνει η μηχανή και να μην την πηγαίνεις ( με την οδική )....Στο τέλος τέλος μια καθαρά πρακτική λ΄λυση και συμβουλή λέω στο φίλο που ρώτησε . Ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει το κουμάντο του . Εγώ π΄λαντως το ξαναλέω πως με το ΧΤ660 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και το κινώ καθημερινά ακόμα και για μακρινά ταξίδια δικάβαλα.:a2:
Καλά άμα διαβάζετε τέτοια συγκριτικά τι να σου κάνει ο κοινός νους . Μιλάμε σοβαρά συγκρίνεις μια αξιόπιστη μοτοσυκλέτα με μια ζημιάρικη ;Ολοι το ξέρουμε και το λέμε πως τα ΚΤΜ καλά αλλά ίσως σε άλλα χέρια και γιασ άλλους τόπους . Τα ΥΑΜΑΗΑ όσο και να λες είναι μακράν αξιόπιστα έναντι ακόμα και καλών ευρωπαικών . Τώρα άν σε χάλασε το TPS ή όι κολιέδες που έβαλαν στα κολλάρα του ψυγείου οι Γάλλοι τότε τι να σου πω . Για εμένα κριτήριο καλής μοτοσυκλέτας είναι η αξιοπιστία και δεύτερο έρχεται ο εξωτικός σχεδιασμός . Εχεις δει πολλά ΧΤΧ αγκυροβολημένα στα συνεργεία σε σχέση με τα ΚΤΜ ( μην πιάσω και άλλες μάρκες τώρα ειδικά Ιταλικές και σας χαλάσω το πρωινό σας ) Και να σου πω κάτι άλλο ...το θέμα είναι να σε πηγαίνει η μηχανή και να μην την πηγαίνεις ( με την οδική )....Στο τέλος τέλος μια καθαρά πρακτική λ΄λυση και συμβουλή λέω στο φίλο που ρώτησε . Ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει το κουμάντο του . Εγώ π΄λαντως το ξαναλέω πως με το ΧΤ660 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και το κινώ καθημερινά ακόμα και για μακρινά ταξίδια δικάβαλα.:a2: kala kai ego me to duke poy les filaraki to xa kanei 60 aloga kai ekana 45000 xil kai kati mirkomalakies eixa apo problhmata etsi gia na xereis..
tora ti moy les esy me to xtx...hmarton leme barieme kai na asxolitho..
ok zhto ta xtx...ta gamaoya..
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:28
Καλά άμα διαβάζετε τέτοια συγκριτικά τι να σου κάνει ο κοινός νους . Μιλάμε σοβαρά συγκρίνεις μια αξιόπιστη μοτοσυκλέτα με μια ζημιάρικη ;Ολοι το ξέρουμε και το λέμε πως τα ΚΤΜ καλά αλλά ίσως σε άλλα χέρια και γιασ άλλους τόπους . Τα ΥΑΜΑΗΑ όσο και να λες είναι μακράν αξιόπιστα έναντι ακόμα και καλών ευρωπαικών . Τώρα άν σε χάλασε το TPS ή όι κολιέδες που έβαλαν στα κολλάρα του ψυγείου οι Γάλλοι τότε τι να σου πω . Για εμένα κριτήριο καλής μοτοσυκλέτας είναι η αξιοπιστία και δεύτερο έρχεται ο εξωτικός σχεδιασμός . Εχεις δει πολλά ΧΤΧ αγκυροβολημένα στα συνεργεία σε σχέση με τα ΚΤΜ ( μην πιάσω και άλλες μάρκες τώρα ειδικά Ιταλικές και σας χαλάσω το πρωινό σας ) Και να σου πω κάτι άλλο ...το θέμα είναι να σε πηγαίνει η μηχανή και να μην την πηγαίνεις ( με την οδική )....Στο τέλος τέλος μια καθαρά πρακτική λ΄λυση και συμβουλή λέω στο φίλο που ρώτησε . Ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει το κουμάντο του . Εγώ π΄λαντως το ξαναλέω πως με το ΧΤ660 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και το κινώ καθημερινά ακόμα και για μακρινά ταξίδια δικάβαλα.:a2:
το μονο κακο του χτ ειναι οτι ειναι πολυ βαρυ και δεν εχει ουτε αναποδο μπροστινο... κατα τα αλλα μου αρεσε και εμενα το χτ πολυ αλλα δε το πηρα για αυτους τους 2 λογους
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:32
kala kai ego me to duke poy les filaraki to xa kanei 60 aloga kai ekana 45000 xil kai kati mirkomalakies eixa apo problhmata etsi gia na xereis..
σιγουρα ο δουκας 1000φορες καλυτερος απο το χτ αλλα το θεμα ειναι τι σερβις πληρωνεις και ποσο συχνα τα κανεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
σιγουρα ο δουκας 1000φορες καλυτερος απο το χτ αλλα το θεμα ειναι τι σερβις πληρωνεις και ποσο συχνα τα κανεις... NAI RE FILE DEN ANTILEGO TO THEMA EINAI ME TI KRITIRIA AGORAZEIS MOTO KAI TI KAYLA EXEIS GIA AYTES.
AN AGORAZA ETSI..THA PERNA MONO PAPAKIA.
ASE ME SE PARAKALO TORA..
kala kai ego me to duke poy les filaraki to xa kanei 60 aloga kai ekana 45000 xil kai kati mirkomalakies eixa apo problhmata etsi gia na xereis..
Από το προφίλι σου βλέπω να καβαλάς ιάπωνα . Αρα είσαι και εσύ από του ςμετανοήσαντες πρώην ευρωπαίους . Τώρα για να κάτσω και εγώ να ασχοληθώ περαιτέρω δεν το κάνω . Ο καθένας έδωσε από μια άποψη για τον φίλο Austriakos. Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν και ότι γουστάρεις και πληρώνεις παίρνεις .....
Από το προφίλι σου βλέπω να καβαλάς ιάπωνα . Αρα είσαι και εσύ από του ςμετανοήσαντες πρώην ευρωπαίους . Τώρα για να κάτσω και εγώ να ασχοληθώ περαιτέρω δεν το κάνω . Ο καθένας έδωσε από μια άποψη για τον φίλο Austriakos. Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν και ότι γουστάρεις και πληρώνεις παίρνεις ..... OTI NA NAI E??paralirima..
nai ok kabalao ta panta file den exo kollimata..poio einai kalytero soy leo omos...
de kano ton niapona sa kai sena.
otan ta kabaliseis kai esy ola kai ta exeis sth katoxi soy ela na mas peis gia tis blabes poy se bgalane ok??kai pio kai se ti einai kalytero.
mexri tote lege esy se anthropoys oti to xtx soy einai top...
opoios se parei sta sobara se phre.
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:48
NAI RE FILE DEN ANTILEGO TO THEMA EINAI ME TI KRITIRIA AGORAZEIS MOTO KAI TI KAYLA EXEIS GIA AYTES.
AN AGORAZA ETSI..THA PERNA MONO PAPAKIA.
ASE ME SE PARAKALO TORA..
μη τρελενεσαι ρε c συζητησει κανουμε μερικοι οταν αγοραζουν μηχανακια βλεπουν και τα σερβις ποσο συχνα ποσο κοστιζουν κτλ κτλ
αμα στο κτμ κανεις σερβις με 200 ευρω και στο χτ με 60 ειναι μεγαλη διαφορα
για καποιον που δουλευει και βγαζει 600-700 ευρω το μηνα δε μπορει να πληρωνει 200αρες για το μηχανακι κανεις δε νομιζω να πει οτι το χτ ειναι καλυτερο απο το δουκα αλλα και το χτ μια χαρα κανει τη δουλεια μη το υποτιμας...
εγω διαλεξα μηχανη με κριτηριο τα σερβις κτλ κτλ για να μη μου τρωει λεφτα ηδη εχω ενα 1000αρι δε σηκωνει ι τσεπη για πολλα πολλα
αλλα επειδη εχω οδηγησει πολλες φορες δουκα οπως διασκεδαζω με το δουκα ετσι διασκεδαζω και με το ταπεινο δρζ400 το οποιο δε ζηταει τπτ ακομα και να πεσεις παλι δε ζηταει τπτ :D
μη τρελενεσαι ρε c συζητησει κανουμε μερικοι οταν αγοραζουν μηχανακια βλεπουν και τα σερβις ποσο συχνα ποσο κοστιζουν κτλ κτλ
για καποιον που δουλευει και βγαζει 600-700 ευρω το μηνα δε μπορει να πληρωνει 200αρες για το μηχανακι κανεις δε νομιζω να πει οτι το χτ ειναι καλυτερο απο το δουκα αλλα και το χτ μια χαρα κανει τη δουλεια μη το υποτιμας...
εγω διαλεξα μηχανη με κριτηριο τα σερβις κτλ κτλ για να μη μου τρωει λεφτα ηδη εχω ενα 1000αρι δε σηκωνει ι τσεπη για πολλα πολλα
αλλα επειδη εχω οδηγησει πολλες φορες δουκα οπως διασκεδαζω με το δουκα ετσι διασκεδαζω και με το ταπεινο δρζ400 το οποιο δε ζηταει τπτ ακομα και να πεσεις παλι δε ζηταει τπτ :D
:a38: :a38:
την π@υτσισες :smokin:
:lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:51
ερχεται ι ακραπα μου τωρα :smokin:
αλλα επειδη εχω οδηγησει πολλες φορες δουκα οπως διασκεδαζω με το δουκα ετσι διασκεδαζω και με το ταπεινο δρζ400 το οποιο δε ζηταει τπτ ακομα και να πεσεις παλι δε ζηταει τπτ :D τι να πω τωρα..αμα κανεις σε μονοκυλινδρο σερβις 200 ε ρε φιλε πρεπει να σε και λιγο μαλακας δε νομίζεις??στο 1000 το δουκα εκανα με 90..θα κανω στο 640 με 200?
τεσπα.
ναι κουβεντα κανουμε μωρε με λιγο χαβαλε μεσα..μη τρελενεσαι και εσυ καπς πλακιτσα κανω ρε ...
ΤΑΒΛΙ ΞΕΡΕΙΣ?:lol: :bawl: :rotflmao:
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:53
τι να πω τωρα..αμα κανεις σε μονοκυλινδρο σερβις 200 ε ρε φιλε πρεπει να σε και λιγο μαλακας δε νομίζεις??στο 1000 το δουκα εκανα με 90..θα κανω στο 640 με 200?
τεσπα.
ναι κουβεντα κανουμε μωρε με λιγο χαβαλε μεσα..μη τρελενεσαι και εσυ καπς πλακιτσα κανω ρε ...
ΤΑΒΛΙ ΞΕΡΕΙΣ?:lol: :bawl: :rotflmao:
μονος σου εκανες τα σερβις ? δε ξερω τι να πω..
εγω ακουω κατι 150αρες 200αρες απο κατοχους κτμ σε κτμ συνεργεια
ταβλι δυστηχως δεν :bawl: :bawl:
ταβλι δυστηχως δεν :bawl: :bawl:
αν ξαναβγουμε βολτα μαζι ποτε :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ταβλι δυστηχως δεν :bawl: :bawl: ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..
τι λετε ρε εχετε τρελαθει???:lol: :rotflmao:
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:56
αν ξαναβγουμε βολτα μαζι ποτε :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
εσυ χανεις δε θα ξαναδεις το δουκα σου σε μια ροδα :lol: :lol:
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:57
ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..
παντως οχι σε αντιπρωσοπεια τοτε... σε κανα φιλο σου γνωστο με συνεργειο ?
η αλλιως εδω η κτμ στιν θεςς ειναι απατεωνες
ΟΧΙ ΡΕ ΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..
το λεει γιατι εμενα το πρωτο σερβις στα 1000χλμ κοστισε 130 ευρω..
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 09:59
το λεει γιατι εμενα το πρωτο σερβις στα 1000χλμ κοστισε 130 ευρω..
εμενα αμα με λεγανε τοσο.. πρωτο σερβις καρδιακη προσβολη θα παθαινα :lol:
η συγκριση ΧΤ και δουκα ειναι αναλογη της συγκρισης χιουνταη τετραθυρου 1300 και πεζω ραλυ..................
αναλογη της συγκρισης Βεφας Αλεξιαδου και Σασας Μπαστα....
...αναλογη με τη συγκριση......ζαχοπουλος και τζεημς ντην................γιακουματος και Ελενα Ραπτη......................ΟΣΕ και Τε ζε βε............................μπικ μακ και σουβλακι με πιτα.........................Καψαμπελης και Μακης....................παπαρηγα και τσιπρας...................Κωστακης και Κωνσταντινος........................."ταπεινοτητα και σεμνοτητα" και "οι μπατσοι πουλανε την ηρωινη"........................................
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZ
Αρχικά δημιουργήθηκε από 996
η συγκριση ΧΤ και δουκα ειναι αναλογη της συγκρισης χιουνταη τετραθυρου 1300 και πεζω ραλυ..................
αναλογη της συγκρισης Βεφας Αλεξιαδου και Σασας Μπαστα....
...αναλογη με τη συγκριση......ζαχοπουλος και τζεημς ντην................γιακουματος και Ελενα Ραπτη......................ΟΣΕ και Τε ζε βε............................μπικ μακ και σουβλακι με πιτα.........................Καψαμπελης και Μακης....................παπαρηγα και τσιπρας...................Κωστακης και Κωνσταντινος........................."ταπεινοτητα και σεμνοτητα" και "οι μπατσοι πουλανε την ηρωινη"........................................
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZ
thanx! με εκανες περηφανο που πηρα duke :lol:
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 10:02
thanx! με εκανες περηφανο που πηρα duke :lol:
γιατι αλλιως χτ θα ειχες παρει ? :D
Σίγουρα θα κάθετε και θα απολαμβάνει την ζεστασιά του σαλονιού την αγάπη της συζύγου και την αγκαλιά των απιδιών του καθόσον δεν θα ξεπαραδιάζετε στα συνεργεία για αλλαγές στροφάλου , για ρεκτιφιέ κάθε τόσο και λίγο ούτε θα του κόβετε η αλυσίδα και στο τσακ θα γλυτώνει τα κατάγματα
:rolleyes:
Οπως λέει ο Zid είναι ένα άκρως επικίνδυνη κατάσταση διότι άντε και σου σπάει έχοντας λίγα χιλιόμετρτα και δεν είσαι Εθνική οδό ή γενικά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας .Εμένα έφυγε στην πάροδο μάζεψε στη γραναζιέρα και ευτυχώς είχα τη ψυχραιμία να αποφύγω με τη κόρη μου τις τούμπες διότι ήμουν εντελώς μόνος στο δρόμο . Αν όμως ήμουν εθνική που συνήθως ανεβοκατεβαίνω τι θα γινόταν;
:wave2:
DUKASII μην πορώνεσαι . Αλήθεια είσαι του 1980 και είμαι του 1965 . Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καβαλλήσει τόσα πολλά και μάλιστα έχεις μάθει και τα υπέρ και τα κατά τους ; Πότε πρόλαβες .. Καβαλάω από 13 με αυτόματα παπάκια και άλλα πολλά δικά μου από 125 μέχρι κ 1000 άρι . Ετσι εύκολα λες πως πήρα ένα ΧΤΧ και τα είδα όλα ; Είσαι γελασμένος . Ομως κατά πως εκλαμβάνεις τα γραφόμενά μου μου δίνεις την εντύπωση πως πιο πολύ φιγουρατζής είσαι παρά πραγματικός οδηγός μηχανής . Θα σου πρότεινα να είσαι λίγο πιο σφαιρικός στην αξιολόγηση και την κριτική σου . Στη τελική δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω αλλά απευθείας περνάς σε επίθεση . Ξέρω και εγώ να περνάω και να γράφω λέξεις όπως παραλήρημα αλλά σου είπα κάτι δεν ανήκω στους φιγουρατζήδες . Το ΧΤΧ το πήρα πριν 2 χρόνια ήτοι στα 41 μου . Και οικονομικά είμαι καλά να έπαιρνα και 1000 άρι . Σου ξαναλέω λοιπόν πως εγώ επέλεξα την αξιοπιστία και η άνεση που σου δίνει η μηχανή ειδικά για όσους εργάζονται στην Αθήνα . Είδα και άλλες μηχανές πριν από αυτήν όμως δεν μου έκαναν το ανάλογο κλικ σε επιμέρους λόγους που εξέταζα για να αποφασίσω την αγορά μιας μηχανής . Οπωσδήποτε υπάρχουν καλυτερα από το ΧΤΧ αλλά την αξιοπιστία της ΥΑΜΑΗΑ και όχι ΥΑΜΑΠΑ δεν την βάζω σε σύγκριση με τίποτα άλλο . Δες στις κατηγορίες μοντέλα και θα καταλάβεις τι εννοώ.
DUKASII μην πορώνεσαι . Αλήθεια είσαι του 1980 και είμαι του 1965 . Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καβαλλήσει τόσα πολλά και μάλιστα έχεις μάθει και τα υπέρ και τα κατά τους ; Πότε πρόλαβες .. Καβαλάω από 13 με αυτόματα παπάκια και άλλα πολλά δικά μου από 125 μέχρι κ 1000 άρι . Ετσι εύκολα λες πως πήρα ένα ΧΤΧ και τα είδα όλα ; Είσαι γελασμένος . Ομως κατά πως εκλαμβάνεις τα γραφόμενά μου μου δίνεις την εντύπωση πως πιο πολύ φιγουρατζής είσαι παρά πραγματικός οδηγός μηχανής . Θα σου πρότεινα να είσαι λίγο πιο σφαιρικός στην αξιολόγηση και την κριτική σου . Στη τελική δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω αλλά απευθείας περνάς σε επίθεση . Ξέρω και εγώ να περνάω και να γράφω λέξεις όπως παραλήρημα αλλά σου είπα κάτι δεν ανήκω στους φιγουρατζήδες . Το ΧΤΧ το πήρα πριν 2 χρόνια ήτοι στα 41 μου . Και οικονομικά είμαι καλά να έπαιρνα και 1000 άρι . Σου ξαναλέω λοιπόν πως εγώ επέλεξα την αξιοπιστία και η άνεση που σου δίνει η μηχανή ειδικά για όσους εργάζονται στην Αθήνα . Είδα και άλλες μηχανές πριν από αυτήν όμως δεν μου έκαναν το ανάλογο κλικ σε επιμέρους λόγους που εξέταζα για να αποφασίσω την αγορά μιας μηχανής . Οπωσδήποτε υπάρχουν καλυτερα από το ΧΤΧ αλλά την αξιοπιστία της ΥΑΜΑΗΑ και όχι ΥΑΜΑΠΑ δεν την βάζω σε σύγκριση με τίποτα άλλο . Δες στις κατηγορίες μοντέλα και θα καταλάβεις τι εννοώ.
plz μην το "μεταφερετε" στις διαμαχες κ αυτο :D
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 10:09
plz μην το "μεταφερετε" στις διαμαχες κ αυτο :D
οχι ρε ακομα νωρις ειναι :lol:
Byron ...:evil: είπαμε πως παρατηρήθηκε κάτι τέτοιο στα πρώτα ΧΤ660 . Δεν σημαίνει πως αυτό γίνεται συνέχεια . Και δεν είπα πως πήρα το άριστο άπαιχτο και άσπαστο εργαλείο . Μίλησα για την αξιοποιστία .
DUKASII μην πορώνεσαι . Αλήθεια είσαι του 1980 και είμαι του 1965 . Πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις καβαλλήσει τόσα πολλά και μάλιστα έχεις μάθει και τα υπέρ και τα κατά τους OTI NA NAI..EXO KABALHSEI PANTOS DUKA KAI XT..; Πότε πρόλαβες OSA PROLABA RE MASTORA .. Καβαλάω από 13 με αυτόματα παπάκια και άλλα πολλά δικά μου από 125 μέχρι κ 1000 άρι . Ετσι εύκολα λες πως πήρα ένα ΧΤΧ και τα είδα όλα DEN EIPA AYTO ; Είσαι γελασμένος DIKAIOMA MOY... Ομως κατά πως εκλαμβάνεις τα γραφόμενά μου μου δίνεις την εντύπωση πως πιο πολύ φιγουρατζής EIMAI KARGA..είσαι παρά πραγματικός οδηγός μηχανήςKAI NAI DEN ODIGAO EGO EXO SOFER.. . Θα σου πρότεινα KALA PROTYNE ESY THA TO EXO STA YPOPSH MOY να είσαι λίγο πιο σφαιρικός στην αξιολόγηση και την κριτική σου . Στη τελική δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω αλλά απευθείας περνάς σε επίθεση .MPOROYME NA GNORISTOYME XABALE EIPA KAI SE ALLA MHN OTI KANO.. POI EPITHESH RE FILE EXEIS OREXH PROI PROI?Ξέρω και εγώ να περνάω και να γράφω λέξεις όπως παραλήρημα αλλά σου είπα κάτι δεν ανήκω στους φιγουρατζήδες .E DE XEREIS TI XANEIS.. Το ΧΤΧ το πήρα πριν 2 χρόνια ήτοι στα 41 μουPERASTIKA.. . Και οικονομικά είμαι καλά να έπαιρνα και 1000 άρι . Σου ξαναλέω λοιπόν πως εγώ επέλεξα την αξιοπιστία και η άνεση που σου δίνει η μηχανή ειδικά για όσους εργάζονται στην Αθήνα .PARE ENA PAPAKI YAMAHA KANEI KALYTERA AYTA POY LES....EGO DIALEGO MOTO ME ALLA KRITIRIA OPOTE EIMASTE SE DIAFORETIKH FASH.. Είδα και άλλες μηχανές πριν από αυτήν όμως δεν μου έκαναν το ανάλογο κλικ σε επιμέρους λόγους που εξέταζα για να αποφασίσω την αγορά μιας μηχανής . Οπωσδήποτε υπάρχουν καλυτερα από το ΧΤΧ αλλά την αξιοπιστία της ΥΑΜΑΗΑ και όχι ΥΑΜΑΠΑ δεν την βάζω σε σύγκριση με τίποτα άλλο . Δες στις κατηγορίες μοντέλα και θα καταλάβεις τι εννοώ.KALA MASTORA AFOY DEN EIMAI KAI PRAGMATIKOS ODIGOS MOTO MH DINEIS BASH SE AYTA POY LEO .. KAI AN KAPOIOS SE ROTA AN ..NA PAREI DUKE..NA TOY LES ESY OXI PARE XTX GIATI OLOI ALLOSTE ME TA DIKA SOY KRITHRIA PREPEI NA AGORAZOYME MOTO ALLIOS EINAI FAKE KAI FIGOYRATZHDES..
TABLI XEREIS?
Byron ...:evil: είπαμε πως παρατηρήθηκε κάτι τέτοιο στα πρώτα ΧΤ660 . Δεν σημαίνει πως αυτό γίνεται συνέχεια . Και δεν είπα πως πήρα το άριστο άπαιχτο και άσπαστο εργαλείο . Μίλησα για την αξιοποιστία .
Shit happens......
Το πρόβλημα με τις αλυσίδες των ΧΤ δεν κατάλαβα γιατί το απέδωσες στα ΚΤΜ ; :look:
Εξακολουθείς να είσαι απόλυτος με μηχανάκια που δεν ξέρεις (όπως με τα ηλεκτρικά των pegaso). Kαλά και χρυσά τα ΧΤ αλλά παπιά με μεγαλύτερη διαδρομή (κακών) αναρτήσεων είναι. Μην τα συγκρίνεις με πολεμικά μηχανάκια.
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 10:15
αυτο για τις αλυσιδες το εχω ακουσει και εγω αλλα λεω τωρα... αμα ενας κατοχος χτ γρασαρε τιν αλυσιδα μια φορα το 6μηνο και δε τι καθαριζε ποτε λογικο δεν ειναι να σπαει στα 15.000χλμ μονοκυλινδρο μηχανακι κιολας δε νομιζω καποιος που προσεχει τιν αλυσιδα του να τη γρασαρει δλδ καθε 500-600 χλμ και καθε 2.000-3.000(και πιο νωρις) να τη καθαριζει να σπαει τοσο ευκολα
αυτο για τις αλυσιδες το εχω ακουσει και εγω αλλα λεω τωρα... αμα ενας κατοχος χτ γρασαρε τιν αλυσιδα μια φορα το 6μηνο και δε τι καθαριζε ποτε λογικο δεν ειναι να σπαει στα 15.000χλμ μονοκυλινδρο μηχανακι κιολας δε νομιζω καποιος που προσεχει τιν αλυσιδα του να τη γρασαρει δλδ καθε 500-600 χλμ και καθε 2.000-3.000(και πιο νωρις) να τη καθαριζει να σπαει τοσο ευκολα KALA ARAXE KAI ESY..STO DUKA ALLAXA ALYSIDOGRANAZA STA 28000 XIL...
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 10:17
παρτε ολοι δρζ να τελειωνεται :lol: :rotflmao:
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 10:19
KALA ARAXE KAI ESY..STO DUKA ALLAXA ALYSIDOGRANAZA STA 28000 XIL...
τοσο περιπου πανε αμα το προσεχεις
απλα λεω για μερικους που τις σπασανε στα 15.000 χωρις να τις προσεχουν και παραπονιουνται :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Shit happens......
Το πρόβλημα με τις αλυσίδες των ΧΤ δεν κατάλαβα γιατί το απέδωσες στα ΚΤΜ ; :look:
Εξακολουθείς να είσαι απόλυτος με μηχανάκια που δεν ξέρεις (όπως με τα ηλεκτρικά των pegaso). Kαλά και χρυσά τα ΧΤ αλλά παπιά με μεγαλύτερη διαδρομή (κακών) αναρτήσεων είναι. Μην τα συγκρίνεις με πολεμικά μηχανάκια.
σωστος!
kaps: να προσθεσω επισης, οτι οντως καποιος παραλληρουσε σ αυτο το post αλλα δεν ηταν ο DUKASII.
Σίγουρα θα κάθετε και θα απολαμβάνει την ζεστασιά του σαλονιού την αγάπη της συζύγου και την αγκαλιά των απιδιών του καθόσον δεν θα ξεπαραδιάζετε στα συνεργεία για αλλαγές στροφάλου , για ρεκτιφιέ κάθε τόσο και λίγο ούτε θα του κόβετε η αλυσίδα και στο τσακ θα γλυτώνει τα κατάγματα . Επιπλέον θα κάθετε ξεκούραστος στο σαλόνι του αφού δεν θα έχει σπρώξει το DUKE από Μαλακάσα μέχρι Ομόνοια και ούτε θα το παίζει εξερευνητής στα βουνά και στα λαγκάδια για να βρει το δρόμο επιστροφής για το σπιτάκι του. Η γυναίκα του θα χαίρεται που τα λεφτά για το μαργαριταρένιο κολιέ της επετείου δεν πήγε στη γυναίκα ή γκόμενα του συνεργειά που έγινε ζωντανή διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς ( Δες τι κάνει ο άνθρωπος για να γίνει εκατομμυριούχος ) αλλά το φόρεσε η ίδια στο λαιμό της και τα παιδάκια του θα τον αγκαλιάζουν από εςυγνωμοσύνη που τους πήρε ξανά καινούργια παπά και δεν τα ξόδεψε τα λεφτά στο να πληρώνει τα νοσοκομεία και τους φυσικοθεραπευτές για τους κάλους που έβγαλαν τα χέρια του από το συνεχές φτιάξε λύσε στο ΚΤΜ .
Για αυτούς και μόνο τους λόγους ( υπάρχουν άπειροι άλλοι ),φίλε μου πάρε το ΧΤΧ αγριεψέ το και κάνε το παιχνιδάκι σου όπου γουστάρεις . Και άμα σου χαλάσει μετά από 10 χρόνια έλα να σε κεράσω μπύρες . Το ιδιο στοίχημα δεν θα το έβαζα για το DUKE καθότι είναι τρομερό ρίσκο ακόαμ και στον 1 μήνα .....
ασε που με τα παραπανω εισαι στα ορια της συκοφαντικης δυσφημισης. Κι αφου οπως λες εισαι και 41 χρονων, δε θα πρεπε να διαιωνιζεις μισες αληθειες κι ολοκληρα ψεματα...
Souza_me_240kmh
27/02/2008, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
εσυ τι γελας ρε :lol:
γιατι ψεματα λεω ρε ? οχι πες :D
Γιατι δεν κάνετε το εξής απλό :πάρτε ενα δουκα, και ενα ΧΤΧ και τις κοπέλες σας και παντε (τασος φιλοτιμο παληκάρι) μέχρι χαλκίδα τσιτες να δουμε ποιος πήγε απροβληματιστα, ξεκουραστα, πρωτος/τελευταιος και με τι κοστος....
απλό δεν ειναι?
εσυ τι γελας ρε :lol:
γιατι ψεματα λεω ρε ? οχι πες :D
για ηρεμα σε παρακαλω :rolleyes: :rotflmao: :rotflmao:
...
κοπελα μετα απο βολτα σε στην ορεινη κορινθια..με δουκα 2 και τα ρεστα του...ταπα ολα κατω κτλ..
αγαπη μου δε θελω ουτε στη σταση να κατεβω με νιωθεις??:blush:
121941
dukeandthecity
27/02/2008, 12:39
...
κοπελα μετα απο βολτα σε στην ορεινη κορινθια..με δουκα 2 και τα ρεστα του...ταπα ολα κατω κτλ..
αγαπη μου δε θελω ουτε στη σταση να κατεβω με νιωθεις??:blush:
ρε τριανταφυλλοπουλε δειξε και το video ρε
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ρε τριανταφυλλοπουλε δειξε και το video ρε
:rotflmao: :rotflmao: να φανταστεις ρε καυλιαρη μου εσυ..οτι με το που εμαθε η απο πανω δεσποινις οτι βγηκε ΔΟΥΚΑΣ 1000!!:eek: :eek:
ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΡΩ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ...
Περιεργα πλασματα αυτα τα θυληκα...μολις της ειπα για αντικραδασμικους και ελαχιστες εταλαντωσεις ...με ειπε να παω να γ:΅@#!ω...:bawl: :lol: :lol: :rotflmao: :wave2: :blush:
dukeandthecity
27/02/2008, 12:50
να φανταστεις ρε καυλιαρη μου εσυ..οτι με το που εμαθε η απο πανω δεσποινις οτι βγηκε ΔΟΥΚΑΣ 1000!!:eek: :eek:
ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΡΩ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ...
Περιεργα πλασματα αυτα τα θυληκα...μολις της ειπα για αντικραδασμικους και ελαχιστες εταλαντωσεις ...με ειπε να παω να γ:΅@#!ω...:bawl: :lol: :lol: :rotflmao: :wave2: :blush:
πμ με το τηλ please. να της μιλησω για το telelever μου :blush: :blush:
Θα συντόνισε η κοπελιά σου φαίνεται :lol: και θα το καταευχαριστήθηκε
νο οφένς, αλλα αυτό θα έπρεπε να σε ανυσηχεί
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
πμ με το τηλ please. να της μιλησω για το telelever μου :blush: :blush: ΕΛΑ ΣΕΜΝΑ ΛΕΜΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ..:wave2: :sad: :a49: :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Θα συντόνισε η κοπελιά σου φαίνεται :lol: και θα το καταευχαριστήθηκε
νο οφένς, αλλα αυτό θα έπρεπε να σε ανυσηχεί
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin: δε σας ειπα ρε..
αυτή οδηγουσε..:smokin:
dukeandthecity
27/02/2008, 12:56
ΕΛΑ ΣΕΜΝΑ ΛΕΜΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ..:wave2: :sad: :a49: :a07:
πως κανεις ετσι ρε πουριτανέ....:lol: :lol:
μιλαμε για bavarian quialitet ρε, οχι για soutzoukia με καλαμάκι :rotflmao: :rotflmao:
αμα οδηγαγε εκεινη, λογικά θα το κράταγε ψηλές στροφές ε? :lol: :lol: :lol:
Ξερεις τι ειναι σαν την ερώτηση μετα απο σεξ : Πως ημουνα? Ημουν Καλός? Ναι, ναι με λοξή ματια στο ιππερπέραν
Σε κουρασε το ΚΤΜ? Οχι, οχι με λοξή ματια στο ιππερπέραν :rotflmao: :rotflmao:
δε σας ειπα ρε..
αυτή οδηγουσε..:smokin: το πουστη(νο οφσετ σταμπακιε..) πως τα λεω...
που σε kaps.. η σοφερ που λεγαμε..
:lol: :rotflmao: :beer:
ρε το μαλακισμενο τον φιγουρατζή!!:ninja: :a48:
στα σοβαρα τωρα...
αν ειναι να πατε χαλκιδα ..στειλτε τη γκομενα του ντουκ ...
με το τρενο..:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
στα σοβαρα τωρα...
αν ειναι να πατε χαλκιδα ..στειλτε τη γκομενα του ντουκ ...
με το τρενο..:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
devil's animal
27/02/2008, 15:06
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
mourgakos
27/02/2008, 19:23
περα απο την πλακα
οι περισσοτεροι κατεμαδες-ΚΑΤΙΜΑΔΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΙΜΑΣ)/// ειναι κατι λαλακιασμενα
που κοιταν πως να σε ριξουν κατω περνωντας στο αερα σου
για να σταματησουν πρωτα στο φαναρι και να φυγουν σουζατα με παντες και χωσιματα και στο επομενο φαναρι παλι να προσπαθουν να σε ριξουν ,γιατι απλα ειναι παλι πισω σου...
η μηχανη δεν κανει τον αναβατη ,ουτε προσδιοριζει το ποιον του....αλλα με τα σκατο κατεμ
την εχουν δει ολοι αναβατες κλασης ,παρε τον ενα και κλασε το αλλον.....
οσο για το πολεμικο ιαχο που ακουστηκε πριν,αντε μπειτε σε καμια πιστα.....
ακου,πολεμικο.........:lol: :rotflmao: :lol:
πολεμικο προτιμω να οριζω το κ@υλι μου.,και συγγνωμη και απο τις κυριες.
για την αξιοπιστια των κατεμ δεν μπορω να πω,αφου αντεχουν το μαλακα πανω τους,
που προσπαθει να το παιξει οδηγαρα,και που τσουλανε,αριστα τους δινω.
οσο για κατι ταπεινα χτ ,που γραφει ο καπς,στα 41......τι ασχολεισαι?ειναι ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ
και πρεπει να κανουν μαλακιες οχι με ζουνταπ αλλα στην εποχη μας με κτμ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
σωστος!
kaps: να προσθεσω επισης, οτι οντως καποιος παραλληρουσε σ αυτο το post αλλα δεν ηταν ο DUKASII.
ασε που με τα παραπανω εισαι στα ορια της συκοφαντικης δυσφημισης. Κι αφου οπως λες εισαι και 41 χρονων, δε θα πρεπε να διαιωνιζεις μισες αληθειες κι ολοκληρα ψεματα...
dez βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα . Διάβασε το ποστ από την αρχή να δεις ποιός έδωσε αυτή την ιδέα περί σαλονιού , σπιτιού συζύγου και μετά μας λες.
Γιατι δεν κάνετε το εξής απλό :πάρτε ενα δουκα, και ενα ΧΤΧ και τις κοπέλες σας και παντε (τασος φιλοτιμο παληκάρι) μέχρι χαλκίδα τσιτες να δουμε ποιος πήγε απροβληματιστα, ξεκουραστα, πρωτος/τελευταιος και με τι κοστος....
απλό δεν ειναι? :beer:
αμα οδηγαγε εκεινη, λογικά θα το κράταγε ψηλές στροφές ε? :lol: :lol: :lol:
Ξερεις τι ειναι σαν την ερώτηση μετα απο σεξ : Πως ημουνα? Ημουν Καλός? Ναι, ναι με λοξή ματια στο ιππερπέραν
Σε κουρασε το ΚΤΜ? Οχι, οχι με λοξή ματια στο ιππερπέραν :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
ΑΧ ΜΩΡΕ ΜΩΡΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΦΑΣΗ??
τελικα για τις ζημιες του χτ??Φταιει το κτμ???
Τέλος για να λέμε τα πράγματα πέρα από την διάθεση πλάκας . Τα ΚΤΜ είναι δυνατά εργαλεία που απαιτούν σωστά σέρβις και τήρηση κάποιων χρονοδιαγραμμάτων συντήρησης. Τα ΧΤΧ είναι εργαλεία που σαφώς ως προς τη δύναμη του ΚΤΜ δεν συγκρίνονται . Ωστόσο και αυτά παιτούν την σωστή συντήρηση ωστόσο είναι ποιό αξιόπιστα σε σχέση κινητήρα . Για να πω και την κρυφή μου επιθυμία έχω κοζάρει το Aprilia shiver 750. Ομως επειδή είναι ιταλικό και όσα χρόνια καβαλάω μηχανή ακούω από διάφορους για ασθένειες στα ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά δεν το αποφασίζω . Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία φίλος που είχε το Aprilia scarabeo 500 κάθε τόσο και λίγο τα ηλεκτρονικά του τον άφηναν καταμεσής του δρόμου . Τώρα το ένα είναι street το άλλο scooter. Μπορεί να έχουν διαφορά ως προς τα βασικά ηλεκτρονικά τους μέρη αφού τα βγάζει μια εταιρεία ;Τέλος για να το καταλάβουν κάποιοι 1965-2008 = 43 και δεν έχω κόλλημα πως έχω το ΤΟΠ εργαλείο προς θεού .....Εχω δει επαναλαμβάνω ωραία εργαλεία και γρήγορα αλλά προς το παρόν αυτό με ικανοποιεί απόλυτα για τις διαδρομές μου από το σπίτι δουλεία και τανάπαλιν ακόμα και εκδρομές δικάβαλες Αράχωβα Βυτίνα Αχαία κ.ο.κ
dez βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα . Διάβασε το ποστ από την αρχή να δεις ποιός έδωσε αυτή την ιδέα περί σαλονιού , σπιτιού συζύγου και μετά μας λες.
ελα τωρα που δεν καταλαβες
...δεν θα ξεπαραδιάζετε στα συνεργεία για αλλαγές στροφάλου , για ρεκτιφιέ κάθε τόσο και λίγο ούτε θα του κόβετε η αλυσίδα και στο τσακ θα γλυτώνει τα κατάγματα ... δεν θα έχει σπρώξει το DUKE από Μαλακάσα μέχρι Ομόνοια και ούτε θα το παίζει εξερευνητής στα βουνά και στα λαγκάδια για να βρει το δρόμο επιστροφής για το σπιτάκι του ... και δεν τα ξόδεψε τα λεφτά στο να πληρώνει τα νοσοκομεία και τους φυσικοθεραπευτές για τους κάλους που έβγαλαν τα χέρια του από το συνεχές φτιάξε λύσε στο ΚΤΜ ...Το ίδιο στοίχημα δεν θα το έβαζα για το DUKE καθότι είναι τρομερό ρίσκο ακόαμ και στον 1 μήνα
mourgakos: πως γινεται και οι πρωτοι 5 "κατιμαδες" που μου ρχονται στο μυαλο ειναι 30+ (μη σου πω και 35+) κι ειναι κι ολοι τους μελη στο forum?
Ελα ντε dez....Τι παράξενο εεεεεε;;
Και για του λόγου το αληθές
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Να ράψεις και τις φόδρες στις τσέπες σου διότι από το πολύ βγάλε βγάλε το μαρούλι θα σου σκιστούν . Πάρε ένα ΧΤΧ και όλα θα σου πάνε χαρούμενα .
--------------------------------------------------------------------------------
ποσο χαρα θα πηρες οταν σου σπασε η αλυσιδα φανταζομαι ρε καπς..
αντε και εις ανωτερα..γραφε ομως γραφε κατι θα μεινει.
οταν η ερωτηση ειναι αν να παρει καποιος ντουκ.....η απαντηση ειναι απο ατομο το οποιο λεει με ειρωνια για τσεπες φοδρες και λοιπες αερολογιες...η απαντηση σε αυτον θα ειναι αναλογη και στο ιδιο ειρωνικο υφακι.
τεσπα μη το κουραζουμε αλλο σου πα και αλλου πλακιτσα κανω σε αυτα που γραφεις γιατι δεν ειναι και σοβαρα απο τι καταλαβα ...
notakos600
28/02/2008, 14:06
Και για του λόγου το αληθές
quote:
Πέστα βρε kaps γιατί δεν μας πιστεύουν εμάς τους σαραντατριάρηδες :lol: :lol:
Να πω κι εγώ τη ταπεινή μου γνώμη?
Έχω το ΧΤ του 2002 και καραγουστάρω, το έκανα και μοτάρντ και όλα οκ. Μου αρέσουν πολύ τα ΚΤΜ και θα γούσταρα πολύ να χτύπαγα ένα, αλλά.... ο κανόνας είναι ότι χαλάνε ή ζητάνε περισσότερα από ένα τζαπάνι.
Φιλικά πάντα.
Ελεος ....μην το πάμε πάλι από την αρχή..εντάξει ΚΤΜ και ξερό ψωμί..
Notakos600 θα μάθουν κάποτε ...τα παθήματα ενίοτε αργούν να γίνουν μαθήματα .:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Πέστα βρε kaps γιατί δεν μας πιστεύουν εμάς τους σαραντατριάρηδες :lol: :lol:
Να πω κι εγώ τη ταπεινή μου γνώμη?
Έχω το ΧΤ του 2002 και καραγουστάρω, το έκανα και μοτάρντ και όλα οκ. Μου αρέσουν πολύ τα ΚΤΜ και θα γούσταρα πολύ να χτύπαγα ένα, αλλά.... ο κανόνας είναι ότι χαλάνε ή ζητάνε περισσότερα από ένα τζαπάνι.
Φιλικά πάντα.
πιστευω ΚΑΘΑΡΑ πως αν εισαι ενταξει με τα σερβις σου δεν θα σου βγαλουν προβληματα (μεγαλα τουλαχιστον)..
σιγουρο απαιτουν συχνοτερα και πιο ακριβα σερβις αλλα προσφερουν κ περισσοτερα..