Σύνδεση

View Full Version : Tα τσογλάνια...

pipis
26/02/2008, 08:11
Σήμερα πάω το πρωί στο παπί... και τι να δω! Κάποιο Μ@λ@κισμένο είχε προσπαθήσει να το πάρει. Είχε βάλει ένα σουγιά στην κλειδαριά και του έσπασε μέσα ένα κομμάτι. Το έβγαλα το κομμάτι αλλά είχε καταστρέψει την κλειδαριά και έτσι, με ταξί στην δούλευα...:mad: :mad: . Σίγουρα δεν ηταν επαγγελματίας γιατί μονό έτσι δεν θα προσπαθούσε να το πάρει...
Φοβάμαι μήπως το έβαλαν στο μάτι... Η βλακεία μου ήταν ότι δεν του είχα βάλει την κουλούρα και το λουκέτο. Αν τα έβλεπε αυτά, από την απειρία του πιστεύω δεν θα δοκίμαζε καν.
τέλος πάντων τα χειρότερα έφυγαν... Πιστεύω:rolleyes:

devil's animal
26/02/2008, 08:21
πω ρπμ ...παλι καλα...:eyepop:

μπορει οντως να ηταν κανας πιτσιρικας ,νατο ειδε στιγμιαια και να ειπε ετσι απλα να δοκιμασει.

αν του αρεσε πολυ ομως και ξαναερθει με τιποτα φιλαρακια (λογω του οτι δεν υπηρχε και κανενα αλλο μετρο προστασιας)...:look: :sick:

για καλο και για κακο αλλαξε του μερος και φουλ λουκετα...

:beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
26/02/2008, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Η βλακεία μου ήταν ότι δεν του είχα βάλει την κουλούρα και το λουκέτο.

Με τις υγείες σου :wave2: :wave2: :wave2:

pipis
26/02/2008, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με τις υγείες σου :wave2: :wave2: :wave2:

Εχεις δίκιο το ξερω... αλλα αν το δεις σε τι εξωτερικη κατασταση ειναι, δεν θα θελεις να ενεβεις επανω μην λερωθεις!! Επίτηδες το εχω ετσι για να μην πάθω αυτα που έπαθα....

Akatanomastos
26/02/2008, 09:28
Εχεις δίκιο το ξερω... αλλα αν το δεις σε τι εξωτερικη κατασταση ειναι, δεν θα θελεις να ενεβεις επανω μην λερωθεις!! Επίτηδες το εχω ετσι για να μην πάθω αυτα που έπαθα....

καλα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τους μα**κες.
σε παρομοιας καταστασης μηχανακι παλιοτερα, μολις ειχα αλλαξει το δερμα (?) τη σελας, μετα απο καμια 2 βδομαδες, κατι κωλοπαίδια πηγαν και το κοψαν με μαχαιρι τι να πεις..

fethry
26/02/2008, 11:43

Δε θέλουν απαραίτητα να πάνε βόλτα... :nono:
Ένα μεταχειρισμένο βρώμικο κυλινδροπίστονο έχει την ίδια τιμή μ'ένα καθαρό... :(

Da.Vintage
26/02/2008, 13:27
Τυχαιρός είσαι...:winka: