View Full Version : Αντοχή μπαταρίας...
Μετά από ενάμιση χρόνο λειτουργίας η μπαταρία άρχισε να μου κάνει "νερά". Πιο συγκεκριμένα δυσκολεύεται να γυρίσει τη μίζα. Δοκίμασα χθες να της βάλω Flash, αλλά δε νομίζω ότι κατάφερα και πολλά. Θεωρείται φυσιολογικό η μαμίσια μπαταρία να εξαντλείται τόσο γρήγορα; Πρέπει βέβαια να ομολογήσω ότι εδώ στο νησί που είμαι κάνω λίγα χιλιόμετρα καθημερινά. Κάποιο άλλο ηλεκτρολογικό πρόβλημα δεν εντόπισα. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
:confused:
ΠΩΣ-ΠΩΣ-ΠΩΣ-ΠΩΣ!;!;!;!
Τι-να-κανεις-τι-να-κανεις;!;!;!
Οχι οτι την αχρηστεψες τελειως αν την ανοιξες... και οτι κινδυνεψες αμεσα!
Η μπαταρια αυτη ειναι ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!!! Δεν την ανοιγεις, δεν την πειραζεις. Τη φορτιζεις σε ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ για κλειστες, και αν δε βγαζεις ακρη την πετας!!!
Ρε παιδια, πριν βαλετε χερι εστω και σε μια βιδα, RTFM!!! :nono:
Cpt. Haddock
26/02/2008, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
Ρε παιδια, πριν βαλετε χερι εστω και σε μια βιδα, RTFM!!! :nono:
+955 :sick: :eyepop: :hypnotize
Προσέξτε ρε μ@λ@κες δεν παιζουν μ' αυτα
Το οτι κάνεις λίγια χλμ σε συνδυασμό με τα κρύα ειναι μάλλον φυσιολογικο να σου έριξε τη μπαταρία
:wave2:
Da.Vintage
26/02/2008, 13:36
Δεν έχεις ασχοληθεί με Ιταλικά να θες κάθε 7-8 μήνες μπαταρία...:winka:
Γι'αυτό μιλας:nono:
στο δικό μου μαμισια είναι και τωρα το είχα 2 μηνες στο γκαράζ
και σε κρύα ημέρα (Σαββατο πριν τα χιόνια) αρπαξε με την πρώτη
παντως οπως προείπαν κλειστού τύπου μπαταρίες ΔΕΝ πειράζουμε
Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις συμβουλές. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τίποτα για τις μπαταρίες κλειστού και ανοικτού τύπου. Απ' όσο κατάλαβα πάω για αλλαγή μπαταρίας. Να 'στε καλά για την άμεση ανταπόκριση...
Κάτι ακόμα. Ποια η διαφορά ανάμεσα στις μπαταρίες ανοικτού και κλειστού τύπου;
Τέσσερα χρόνια η μαμίσια κρατάει ακόμα. Βέβαια το χειμώνα χρησιμοποιώ την μηχανή σχεδόν κάθε μέρα.
Είναι αλήθεια ότι οι μπαταρίες κλειστού τύπου θέλουν ειδικό φορτιστή ;