View Full Version : Ζάτουνα από επαρχιακό, Κυριακή 2 Μαρτίου, 2008
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Χαθηκατε? :D
:lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Παντα τετοια !!!
:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
04/03/2008, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Θα πάρω και κράνος με ξανθες ανταύγειες για να φαίνονται!! :lol: :lol:
Φτάσαμε μέχρι τα ΣΕΑ των Μεγάρων και εκεί έβαλα βενζίνη!!!:D
Όλα τα χαμε να σε δούμε και ξανθή! Σούργελο... γι ακόμη μια φορά. :D :lol:
lilipoua
04/03/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όλα τα χαμε να σε δούμε και ξανθή! Σούργελο... γι ακόμη μια φορά. :D :lol:
:nono:
Είμαι φυσική καστανόξανθη!! αλλά μόνο το καλοκαίρι φαίνεται!! :D
Και δεν είμαι σούργελο!!! :D :p
Ταξιδευτής
04/03/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λιγο πριν το Λεβίδι
Thou-vou
siranxaz
Filippos650
Κρούκης
Road spirit
Daemon
Eμενα γιατι δεν με εχεις στις φωτο ρε ατιμε;;; :a38: :a38:
Ωραιες φωτο Λιακο! :beer:
Παντα τετοια κ καλυτερα! :wave2:
Cpt. Haddock
04/03/2008, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Eμενα γιατι δεν με εχεις στις φωτο ρε ατιμε;;; :a38: :a38:
αφ' ενός γιατί μου το 'παιζες γρήγορος :lol: αφ' ετέρου δε φαίνεται καλά η Duc στο φακό με όλα αυτα τα αυτοκόλληταγκουχουγκουχουτσιρκογκουχουγκουχου
:p
Φαινεσαι στο ένα βιντεάκι :winka:
Ταξιδευτής
04/03/2008, 12:56
αφ' ενός γιατί μου το 'παιζες γρήγορος :lol: αφ' ετέρου δε φαίνεται καλά η Duc στο φακό με όλα αυτα τα αυτοκόλληταγκουχουγκουχουτσιρκογκουχουγκουχου
:p
Φαινεσαι στο ένα βιντεάκι :winka:
:nono: Δεν το παιζουμε τιποτα κυριος ουτε εχουμε να αποδειξουμε κατι... ;)
Εδω ειμαστε κ οποιος θελει ερχεται παρεα... :wave2:
Οσο για τα αυτοκολλητα, (αν και θα βγουν καποια στιγμη) δεν περιμενω απο ανθρωπο που πηρε τραιουμφ σωβρακοφανελα να εχει γουστο! :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
04/03/2008, 13:01
:nono: Δεν το παιζουμε τιποτα κυριος ουτε εχουμε να αποδειξουμε κατι... ;)
Εδω ειμαστε κ οποιος θελει ερχεται παρεα... :wave2:
Οσο για τα αυτοκολλητα, (αν και θα βγουν καποια στιγμη) δεν περιμενω απο ανθρωπο που πηρε τραιουμφ σωβρακοφανελα να εχει γουστο! :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΨΙΤ κύριος! Τα triumph έχουν τεράστια ιστορία και είναι πολύ πιο αξιόπιστα από τα ιταλικά μπουρδέλα! Αποδεδειγμένα!!! Για όποιον βέβαια έχει μικρή γνώση από μοτοσικλέτες και όχι για κάποιους που έτρωγαν τα λεφτά του πατέρα τους στας Αγγλίας-Ουαλλίας... :lol:
makis206
04/03/2008, 13:05
Δυο τσαγιέρες απέναντι σε μια εσσπρεσιέρα, μάλιστα μάλιστα :a014:
:rotflmao: :rotflmao:
τραιουμφ σωβρακοφανελα....
ρε, συ..!
πήρες το σετάκι, με την εγγλέζικη σημαία στο σωστό ΣΗΜΕΙΟ κ δεν είπες τίποτε?
το θυμάμαι οτι μου το έλεγες αλλά νόμιζα οτι έκανες πλάκα....(σε πλε ή σε πράσινο τα πήρες?)
alximistis
04/03/2008, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δυο τσαγιέρες απέναντι σε μια εσσπρεσιέρα, μάλιστα μάλιστα :a014:
:rotflmao: :rotflmao:
Οι τσαγιέρες πάντα κερνούν αγόρι μου... ;) :D
Ταξιδευτής
04/03/2008, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Οι τσαγιέρες πάντα κερνούν αγόρι μου... ;) :D
Ενω με τις εσπρεσιερες τον ΠΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Το σκισαμε.... :sick:
alximistis
04/03/2008, 13:28
Ενω με τις εσπρεσιερες τον ΠΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Το σκισαμε.... :sick:
Εγώ ως καλός συμφορουμίτης και οδηγός... σταματάω! (Να λέτε ότι μας περάσατε και κα θεωρείτε τους εαυτούς σας γρήγορους). :D :lol: :lol:
Τελικα εκτος απο μενα υπηρχε και αλλος "τραυματιας".. Μολις βγηκε η αποφαση γιατι κοπαναγε τοσο πολυ το Domi στο τελος της εκδρομης.. Κοκορακια βαλβιδων.. :lol: :lol:
LsKostas
05/03/2008, 00:25
Γύρω στις 7 το βράδυ επιστρέφω από τη βόλτα μου .Πριν τα διόδια της Κορίνθου δεξιά πίσα σκοτάδι βλέπω αλάρμ αναμένα.Πλησιάζοντας βλέπω ένα CBF 250 και πίσω του ένα Transalp.Σταματάω λίγο πιο μπροστά τους δίπλα από ένα Tiger ..."Ολα καλά?" ρωτάω και ο Κάπτεν μου δείχνει το CBF .Μάλλον ήταν η lilipoua "Εκανε ενα μπουυυυυυυυυ και σταμάτησε" μου λέει η κοπελιά "Βενζίνη θέλει" της λέω "γύρνα ρεζέρβα να πάτε μέχρι το βενζινάδικο" "Εχει ρεζέρβα ?" ρωτάει ...μόλις της το γύρισα με μισή μιζιά πήρε.
Ο κάπτεν λέει "ευχαριστούμε" και απαντάω "ωραίος ο Τίγρης σου" βαζω πρώτη και φεύγω.
Ο Bavarian με το Super Tenere
Μπραβο Νικο...για αλλη μια φορα εδειξες την αγνη και αμολυντη ψυχη σου...
:beer: :beer: :beer: :beer:
:ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ρε Ανδρέα, αν αυτή ή φωτογραφία είχε λιιιίγο καλύτερο κάδρο... θα ήταν για πολλά!
:wave2:
Ρε μπαγασα εχεις δικιο!
Τωρα την κοιταξα πιο προσεκτικα:wave2:
(Θα λεω οτι εγω την εστησα) :lol:
Πολύς και καλός κόσμος!
Πάντα Τέτοια!!!!
moto.gr is alive and rules!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε μπαγασα εχεις δικιο!
Τωρα την κοιταξα πιο προσεκτικα:wave2:
(Θα λεω οτι εγω την εστησα) :lol:
Βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
:a018: :a018:
Οτι τι? :look:
Ρε, θα μου πειτε η θα με σκασετε? :alien:
Οτι τι? :look:
Ρε, θα μου πειτε η θα με σκασετε? :alien:
μη δινεις σημασια..
θα μου περασει..
τοσες μερες θελω να γραψω αλλα εχω πρασινισει απο τη ζηλεια μου για τη βολτα σας
:a018: :a018:
Βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω? :look:
Αν εννοουν την φωτο σου που εισαι μεσα απο το τζαμι ειναι απο τις πιο εκπληκτικες που εχω δει......
:sun: :sun: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Αν εννοουν την φωτο σου που εισαι μεσα απο το τζαμι ειναι απο τις πιο εκπληκτικες που εχω δει......
Καλα αυτο το ξερω, αφου ειμαι εγω :p
Αλλα λενε αυτη που ειναι α κροοκις μεσα απ'το τζαμη και βγαζει φωτο και ο Φωτης του σκαλιζει το αυτι μαλλον.. :eek:
Καλα αυτο το ξερω, αφου ειμαι εγω :p
Αλλα λενε αυτη που ειναι α κροοκις μεσα απ'το τζαμη και βγαζει φωτο και ο Φωτης του σκαλιζει το αυτη μαλλον.. :eek:
Ααααααστους να λενεεεεεεεε αστους να πουουουουν αυτοι δεν ξερουν να ποζαρουουουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Και αυτή (του οπερατέρ) καλή είναι (πολύ καλή) αλλά δυστυχώς λίγο... "προφανής" και υπερβολικά "συναισθηματική". Ακροβατεί επικίνδυνα στο να γίνει κλισέ.
Αυτή που εννοούσα είναι του Daemon: με τον thou-vou και τον road-spirit έξω από το καφενείο, και τους gcrook και operater μέσα. Μου αρέσει πάρα πολύ, χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί, και αυτό είναι πάντα ένα καλό δείγμα ότι ο φωτογράφος έχει ξεφύγει από τα κλισέ... να είχε μόνο λίίίγο πιο προσεγμένο κάδρο...
Απο την μια είναι η αρμονία: δυό μορφές αριστερά και δύο δεξιά η οποία όμως σπάει (και δεν γίνεται βαρετή) καθώς οι μορφές είναι τοποθετημένες τελείως διαφορετικά: είναι σαν να βρίσκονται σε δυο διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας οι μεν την ύπαρξη των δε---κάτι που ενισχύεται από το βλέμμα του οπερατέρ (κοιτάζει τον κρούκη) και το βλέμα του θου-βου (κοιτά τον Γιάννη): Κοιτούν περίπου προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά βλέπουν διαφορετικά πράγματα, μια και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα (κάτι σε Ορσον-γουελικό δεν κάνει αυτό?).
Και ενώ σε έχει χτυπήσει αυτή η αρμονία---και η ρήξη της---κατακούτελα συνειδητοποιείς ότι ο Κρούκης φωτογραφίζει κοιτώνας σχεδόν κατάματα τον φωτογράφο. Αυτό αμέσως και ενστικτωδώς, σου φέρνει στο νου ένα τρίτο επίπεδο που βρίσκεται έξω από την φωτογραφία: υπονοείται αλλά δεν αποτυπώνεται...
Μετά είναι οι εκφράσεις των μορφών οι οποίες έχουν μια απόλυτη φυσικότητα που μεγιστοποιεί την "φωτογραφικότητα" του έργου: Δεν πρόκειται για μια στημένη σκηνή αλλά για ένα κομμάτι του χρόνου που πάγωσε, αποκρυσταλλώθηκε στο χαρτί, και έκτοτε απέκτησε την δική του ύπαρξη έξω από το συνεχές που το παρήγαγε...
Τέλος πάντων... μπορεί να λέω και μπούρδες, αλλά πάντως μου άρεσε...
Cpt. Haddock
07/03/2008, 13:59
Τέλος πάντων... μπορεί να λέω και μπούρδες...
μα όχι Νικο μου τι ειναι αυτά που λές :lol: :lol:
(όντως ειναι φοβερή φωτό :winka: )
Και αυτή (του οπερατέρ) καλή είναι (πολύ καλή) αλλά δυστυχώς λίγο... "προφανής" και υπερβολικά "συναισθηματική". Ακροβατεί επικίνδυνα στο να γίνει κλισέ.
Αυτή που εννοούσα είναι του Daemon: με τον thou-vou και τον road-spirit έξω από το καφενείο, και τους gcrook και operater μέσα. Μου αρέσει πάρα πολύ, χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί, και αυτό είναι πάντα ένα καλό δείγμα ότι ο φωτογράφος έχει ξεφύγει από τα κλισέ... να είχε μόνο λίίίγο πιο προσεγμένο κάδρο...
Απο την μια είναι η αρμονία: δυό μορφές αριστερά και δύο δεξιά η οποία όμως σπάει (και δεν γίνεται βαρετή) καθώς οι μορφές είναι τοποθετημένες τελείως διαφορετικά: είναι σαν να βρίσκονται σε δυο διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας οι μεν την ύπαρξη των δε---κάτι που ενισχύεται από το βλέμμα του οπερατέρ (κοιτάζει τον κρούκη) και το βλέμα του θου-βου (κοιτά τον Γιάννη): Κοιτούν περίπου προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά βλέπουν διαφορετικά πράγματα, μια και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα (κάτι σε Ορσον-γουελικό δεν κάνει αυτό?).
Και ενώ σε έχει χτυπήσει αυτή η αρμονία---και η ρήξη της---κατακούτελα συνειδητοποιείς ότι ο Κρούκης φωτογραφίζει κοιτώνας σχεδόν κατάματα τον φωτογράφο. Αυτό αμέσως και ενστικτωδώς, σου φέρνει στο νου ένα τρίτο επίπεδο που βρίσκεται έξω από την φωτογραφία: υπονοείται αλλά δεν αποτυπώνεται...
Μετά είναι οι εκφράσεις των μορφών οι οποίες έχουν μια απόλυτη φυσικότητα που μεγιστοποιεί την "φωτογραφικότητα" του έργου: Δεν πρόκειται για μια στημένη σκηνή αλλά για ένα κομμάτι του χρόνου που πάγωσε, αποκρυσταλλώθηκε στο χαρτί, και έκτοτε απέκτησε την δική του ύπαρξη έξω από το συνεχές που το παρήγαγε...
Εγω το εκανα ολο αυτο?:eyepop:
Ε.. αμα το εχεις.. :rolleyes:
:lol: :lol:
blackbusa
07/03/2008, 14:13
μα όχι Νικο μου τι ειναι αυτά που λές :lol: :lol:
(όντως ειναι φοβερή φωτό :winka: )
ακομα να περασει???:look:
:a51:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. Νικολα σορυ αλλα τα ηθελε το κολον σου....:blush:
123247
danaos75
07/03/2008, 14:28
ωραιες φωτο, μπραβο,
δεν σταματησα να χαμογελαω οσο τις εβλεπα :) :D
lilipoua
07/03/2008, 14:32
Νίκο, μήπως συχνάζεις στον Φωτογραφικό Κύκλο (http://www.photocircle.gr/) και κάνεις παρέα με τον Ριβέλλη???
:lol: :lol: :lol:
υ.γ. Μούρλια η ανάλυσή σου, carry on :D
road spirit
07/03/2008, 14:38
..... είναι σαν να βρίσκονται σε δυο διαφορετικούς κόσμους, αγνοώντας οι μεν την ύπαρξη των δε---κάτι που ενισχύεται από το βλέμμα του οπερατέρ (κοιτάζει τον κρούκη) και το βλέμα του θου-βου (κοιτά τον Γιάννη): Κοιτούν περίπου προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά βλέπουν διαφορετικά πράγματα, μια και βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα (κάτι σε Ορσον-γουελικό δεν κάνει αυτό?).
Και ενώ σε έχει χτυπήσει αυτή η αρμονία---και η ρήξη της---κατακούτελα συνειδητοποιείς ότι ο Κρούκης φωτογραφίζει κοιτώνας σχεδόν κατάματα τον φωτογράφο. Αυτό αμέσως και ενστικτωδώς, σου φέρνει στο νου ένα τρίτο επίπεδο που βρίσκεται έξω από την φωτογραφία: υπονοείται αλλά δεν αποτυπώνεται... σε τι παράλληλα σύμπαντα πάει και πίνει φυγοκεντριζόμενο αυτό το παιδί ????
Τέλος πάντων... μπορεί να λέω και μπούρδες, αλλά πάντως μου άρεσε... [/B] σου άρεσε η φωτό, ή σου άρεσε αυτό που είπες που μπορεί να ειναι μπούρδες, ή σου άρεσε που μπορεί να είπες μπούρδες? (ειναι δυο διαφορετικά πράματα, διαφορετικά επίπεδα)
:lol:
ωraies ολες οι φωτο...
θα παιξει ciao αποψε; :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ωraies ολες οι φωτο...
θα παιξει ciao αποψε; :D
Απόψε έχει επαναστατικό ΔΣ...
123264
lilipoua
07/03/2008, 16:04
Απόψε έχει επαναστατικό ΔΣ...
Στο οποίο με βλέπω να καθυστερώ λιγάκι!!!
foveri volta fainetai oti kanate,eho paei sta meri ekei alla me alli diadromi...bravo panta teteia :beer: