View Full Version : Έκτακτο Track Days
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να τη πάρουμε μαζί σε λίγες μέρες? παρτ**ζα? ξέρς, εσυ μπροστά εγω πίσω, εναλλάξ, μπας και τη στρώσουμε??
:look:
:blush:
:lol: :lol:
τι λέει ο άνθρωπας....μπρός:rotflmao: πίσω
124131
Runner Ducati
17/03/2008, 23:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
:lol: Αγαπητέ μου Xristos67, αυτό είναι κρέμασμα. Copyright από το link του runner (στην τύχη διάλεξα μία φωτογραφία).
Όχι ότι τραβάω κανένα ζόρι Παναγιώτη φίλε μου αν μπορείς να κρεμαστείς να ξύσεις και τ'αυτιά σου πολύ καλά θα κάνεις.
Εδω ατυχησες :p για τον εξης λογο (που δεν ξερεις ισως, μαλλον σιγουρα)...
η φωτογραφια που εβαλες ειναι το 2005 οταν οι εξατμισεις στο Μονστερακι ηταν πολυ χαμηλα, σε στοκ θεση, και για να στριψω αναγκαζομουν να κρεμαστω και να μεταφερω βαρος στο εσωτερικο της στροφης, δεν το εκανα για την φωτογραφια, δεν εστριβε αλλιως το Μονστερακι, αυτος ηταν και ο λογος που επεσα στην Κ6 γιατι εβρισκε πολυ νωρις και ευκολα κατω...
η φωτο με τις carbon χαμηλα εξατμισεις ειναι παλια...
και η νεα τωρα στο trackday με τις χειροποιητες λιγο ψηλοτερα, αν και ακομα υπαρχει προβλημα γιατι ειναι χαμηλα και τα μαρσπιε σε σχεση με ενα SS...
δες οτι στην νεα φωτο εχω μεγαλυτερη κλιση, παρολο που φοραω δρομισια τελειωμενα ελαστικα (ενω στην πανω που εβαλες γομες soft) και δεν βγαζω σωμα πολυ ουτε κρεμιεμαι πολυ, γιατι απλα δεν χρειαζεται πλεον... και εαν ειχα φρεσκα ελαστικα, θα εβγαινα και λιγοτερο και θα πλαγιαζα περισσοτερο...
:)
124274
Runner Ducati
17/03/2008, 23:22
:ZZZ:
124275
Runner Ducati
17/03/2008, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το μαρσπιέ μάστοραααααααα :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουυυ ρεεε... :a22:
:a54:
:beer:
Runner Ducati
17/03/2008, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
:beer: :beer: :beer: :confused:
:p
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Καπετανιοοοοο ...... σταματα τις ρεμουλες στα λιμανια και κανε την πινακιδα του πραγματικοτητα ..... :) :p ....... και με καρατιμονα ...... :beer: :beer:
Runner Ducati
18/03/2008, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Καπετανιοοοοο ...... σταματα τις ρεμουλες στα λιμανια και κανε την πινακιδα του πραγματικοτητα ..... :) :p ....... και με καρατιμονα ...... :beer: :beer:
Δεν εχω σιγουρευτει ακομα οτι ολες οι Τσεχες ειναι ξανθες, ψαχνω μηπως υπαρχει καμια μελαχρινη που δεν εχει ανακαλυφθει...
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Δεν εχω σιγουρευτει ακομα οτι ολες οι Τσεχες ειναι ξανθες, ψαχνω μηπως υπαρχει καμια μελαχρινη που δεν εχει ανακαλυφθει...
:lol:
Ειδες που εχω δικιο ..... ??? ..... σταματα λοιπον τις ατασταλειες και κοιτα να κτυπησεις ενα 916
.. τωρα που ειναι και φτηνα ........ να του βαλεις και μια καρατιμονα να γουσταρεις .... :beer:
Runner Ducati
18/03/2008, 01:08
:eyepop:
η φορμα μου φαινεται φταιει... ειναι στριφτερη... :cool:
124283
Σσσσσσστ ..... κρυβε λογια βρε ...... μην προδιδεις τετοια μυστικα ....... :eyepop: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
:eyepop:
η φορμα μου φαινεται φταιει... ειναι στριφτερη... :cool:
Απιστευτη φωτο.:eyepop: :a20: :beer: