View Full Version : r6 2003 H 600rr
Εχω ενα r6 2003 με 11000χλμ σε αριστη κατασταση κ σκεφτομαι να το δωσω για ενα cbr ιδιας χρονολογιας κ καταστασης με 18000χλμ . Τι θα κανατε στη θεση μου ?
power hornet
27/02/2008, 20:46
εγω θα κραταγα το r6 γιατι εχεις παραπονο απο την μηχανη σου και θες να το δωσεις?
αν και χοντακιας το r6 ειναι πιο δυνατο απο το cbr
takistrigonis
28/02/2008, 08:49
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ R6 ΠΑΡΕ ή ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΓΙΑ 1000.
Πιστευω οτι ειναι ισαξια τα μηχανακια, θελω περισσοτερο γνωμες για την εμφανιση τους .Αν ειχα την δυνατοτητα σιγουρα θα επαιρνα το καινουργιο R6
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aris_R6
Πιστευω οτι ειναι ισαξια τα μηχανακια, θελω περισσοτερο γνωμες για την εμφανιση τους .Αν ειχα την δυνατοτητα σιγουρα θα επαιρνα το καινουργιο R6
Και τα δύο χάλια είναι...
Εσύ θα το πάρεις, εμάς ρωτάς ποιο μας αρέσει;
Eμενα μου αρεσουν περισσοτερο απ το δικο σου κ ας ειναι και χαλια .Απλα γνωμες θελω να ακουσω :beer:
Υπάρχει σαφές έλλειμα επικοινωνίας.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει σαφές έλλειμα επικοινωνίας.....
Το οποιο δημιουργης εσυ.:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το οποιο δημιουργης εσυ.:rolleyes:
και το οποίο συνεχίζεις εσύ....
υ.γ. Που ήσΑνε χθες;
gdevelek
28/02/2008, 12:45
H monh peri emfanishs gnwmh pou metraei einai h dikia sou
(sorry gia ta greeklish den exw edw ellhnika)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και το οποίο συνεχίζεις εσύ....
Πες ρε τι γνωμη σου γι'αυτο που ρωταει το παιδι και ασε της .............
υ.γ. Που ήσΑνε χθες;
Εσκιζα ενα cbr1000 στην μαραθωνος φωρτομενος με μια ταμειακη, ενα συρταρι,1 κουτα χαρτοταινειες,1 φορητο το τροφοδοτικο του και κατι καλωδια.
Και ολα αυτα με το πατινι.:D
φιλε μας βαζεις δυσκολα..
Για μενα το cbr εχει πιο ωραιο κολο (με την εξατμιση κατω απτην σελα) αλλα το r6 εχει πιο ωραια μουρη και οργανα.
απο θεμα οδηγησης μετα απο 2 λεπτα, η οποια διαφορα μπορει να βρεις εχει εξαφανιστει!
αλλα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος το r6 νομιζω εχει μικροτερη καταναλωση...
Ολα αυτα ομως ειναι ψιλα γραμματα
Αν θες τοσο, ετσι μια αλλαγη!!! καντην τραμπα να ξεκαυλωσεις!!!!!!!
δεν χανεις τπτ οσο να ναι κατι καινουργιο και διαφορετικο θα ειναι...
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aris_R6
Εχω ενα r6 2003 με 11000χλμ σε αριστη κατασταση κ σκεφτομαι να το δωσω για ενα cbr ιδιας χρονολογιας κ καταστασης με 18000χλμ . Τι θα κανατε στη θεση μου ?
γιατι να το δωσεις το ρ6? μια χαρα ειναι τωρα αν το βαρεθηκες,αλλαζει.
αλλα για να ειναι μοντελο 2003 και να του εχεις 11,000χλμ τοτε παει να πει πως δεν του αφιερωνεις πολυ χρονο. Και ισως το μηχανακι να μην το εχεις αξιοποιησει οσο πρεπει. Αλλα αφου θες να το δωσεις γιατι να παρεις παλι του 2003?? παρε ενα καινουριο ή ενα μοντελο 2006.
μιας και ειμαι κατοχος cbr θα σε συμβουλευα μακρια απο Σαρακακη !!!!
ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. προτιμησε kawasaki ειναι πολυ καλυτερη.
και για να απαντησω και στην ερωτηση σου. Οχι δεν θα αλλαζα το ρ6 για ενα cbr του 2003. Θα αλλαζα το R6 μου του 2003 για το R6 του '08 αλλα οχι για καποιο πιο παλιο.
:wave2: