Σύνδεση

View Full Version : Άλλος ένας..

lampros_fazer
28/02/2008, 02:43
Έχω καιρό να γράψω κ δυστυχώς η αφορμή για να ξαναγράψω είναι ένα θλιβερό περιστατικό..

Πριν από κάποιες ώρες έγινε ένα ατύχημα (ελπίζω) δίπλα στο σπίτι μου..Ακούω ένα φοβερό θόρυβο σαν να έγινε έκρηξη..Κοιτάζω από το μπαλκόνι,βλέπω μηχανή ξαπλωμένη κ παραπέρα ένα παλικάρι ξαπλωμένο στο δρόμο κ τρέχω αμέσως..Ήλπιζα οτι θα'χε χτυπήσει κ δεν μπορούσε να κουνηθεί..Κ τι να δω..Ηταν ακίνητος ανάσκελα με το κεφάλι τσακισμένο να τρέχει αίμα..Πάγωσα..Πλησίασα όσο άντεχα να δω μήπως κάνει κάποια κίνηση...τίποτα..

Ηρθε μετά από λίγο κ το ασθενοφόρο..Οι αντιδράσεις των τραυματιοφορέων δυστυχώς το επιβεβαίωσαν..

Ελπίζω να κάναμε όλοι λάθος.. :(

Για την ιστορία, το παλικάρι - δεν φόραγε κράνος - πέρασε με κόκκινο κ έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στην πίσω πόρτα διερχόμενου αυτοκινήτου..Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αμάξι έκανε περιστροφή σχεδόν 180 μοίρες!

Κράνος γαμώ τ.. μου κράνος..Και προσοχή στα φανάρια..

KeLeYTiS
28/02/2008, 02:46
Φιλε μου που εγινε αυτο και ποτε ?

Ενας φιλος μολις μου ειπε οτι ειδε κατι παρομοιο καπου στην Αγια παρασκευη με ενα Ζ (750-1000 δεν ξερω)

Κριμα παντως :(

lampros_fazer
28/02/2008, 02:53
Πάτρα έγινε γύρω στις 12..

noble
28/02/2008, 07:46
:sad:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54539

makis206
28/02/2008, 08:16
:sad: :sad:

Gandalf dr685sm
28/02/2008, 08:55
death wish...

πέρασε με κόκκινο, πήγαινε με χίλια, χωρίς κράνος ....

κρίμα. Πέταξε την ζωή του στον κάλαθο των αχρήστων μόνος του.

Gandalf

kapeos
28/02/2008, 09:30
:( :( :(

sober
28/02/2008, 10:53
Κριμα το παλικαρι και κουραγιο στην οικογενεια του...:sad:

Ρε γαμωτο....τις τελευταιες μερες βλεπω αρκετους χωρις κρανος....τι το περασανε δηλ???οτι επειδη εφτιαξε ο καιρος 8α υπαρχει μαγικη αορατη προστασια για το κεφαλι???Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω....:rolleyes:

gcrook
28/02/2008, 12:10
Ψυχραιμια...τους προσεχεις μηνες εχουμε να διαβασουμε για απειρα τετοια περιστατικα.
Καθε χρονο το ιδιο πραγμα ΡΠΜ:sad:

Zid
28/02/2008, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Έχω καιρό να γράψω κ δυστυχώς η αφορμή για να ξαναγράψω είναι ένα θλιβερό περιστατικό..

Πριν από κάποιες ώρες έγινε ένα ατύχημα (ελπίζω) δίπλα στο σπίτι μου..Ακούω ένα φοβερό θόρυβο σαν να έγινε έκρηξη..Κοιτάζω από το μπαλκόνι,βλέπω μηχανή ξαπλωμένη κ παραπέρα ένα παλικάρι ξαπλωμένο στο δρόμο κ τρέχω αμέσως..Ήλπιζα οτι θα'χε χτυπήσει κ δεν μπορούσε να κουνηθεί..Κ τι να δω..Ηταν ακίνητος ανάσκελα με το κεφάλι τσακισμένο να τρέχει αίμα..Πάγωσα..Πλησίασα όσο άντεχα να δω μήπως κάνει κάποια κίνηση...τίποτα..

Ηρθε μετά από λίγο κ το ασθενοφόρο..Οι αντιδράσεις των τραυματιοφορέων δυστυχώς το επιβεβαίωσαν..

Ελπίζω να κάναμε όλοι λάθος.. :(

Για την ιστορία, το παλικάρι - δεν φόραγε κράνος - πέρασε με κόκκινο κ έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στην πίσω πόρτα διερχόμενου αυτοκινήτου..Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αμάξι έκανε περιστροφή σχεδόν 180 μοίρες!

Κράνος γαμώ τ.. μου κράνος..Και προσοχή στα φανάρια.. Ρε Λάμπρο έμαθες κανα επώνυμο ?? Η Πάτρα μικρή είναι και ελπίζω να μην είναι κανας γνωστός...:(

bentouza
28/02/2008, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Ρε γαμωτο....τις τελευταιες μερες βλεπω αρκετους χωρις κρανος....τι το περασανε δηλ???οτι επειδη εφτιαξε ο καιρος 8α υπαρχει μαγικη αορατη προστασια για το κεφαλι???Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω....:rolleyes:

το οτι περασε με κοκκινο(εφοσον ισχυει) το καταλαβαινεις;

byron
28/02/2008, 15:32
:a02: :a02: :a018:

apav
29/02/2008, 14:15
:sad:

jfx
29/02/2008, 14:55
Το παληκαρι τελικα πεθανε οπως ειπα και στο αλλο θρεντ.

-------------
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε σήμερα 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στη διασταύρωση των δρόμων Έλληνος Στρατιώτου και Λευκωσίας, στην Πάτρα.

Δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε ο 41χρονος Νικόλαος Παπανικολάου, παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά, με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε μία 33χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και ελαφρά η οδηγός του ΙΧ.
Πηγή (http://www.mypatra.gr/PATRAZINO/TEXT/?ID=2961)

devil's animal
29/02/2008, 21:32
κοκκινο και ξεκρανωτος..:nono:

κριμα γενικα.:sad:

p@nos
01/03/2008, 00:49
:sad: :sad: :sad:

Ρε παιδια μηπως θα ηταν καλυτερο να μην ανοιγονται πλεον thread με τετοιο περιεχομενο???

Δεν προσφερουν τιποτα τετοιες σκληρες εικονες περα απο μια παρωδικη θλιψη...

Ολοι οδηγαμε μηχανες και προσωπικα αισθανομαι ασχημα μονο και μονο που μαθαινω τετοιες ειδησεις...

gdevelek
01/03/2008, 00:54
αναρωτιέμαι πώς αισθάνονται με τέτοιες ειδήσεις οι μπάτσοι που στην αθήνα και πολύ περισσότερο στις άλλες πόλεις σπανίως γράφουν για κράνος

στη μυτιλήνη όπου βρέθηκα πρόσφατα ούτε 1 στους 10 δε φορούσε

αλλά ΚΑΙ για κόκκινο φανάρι, το οποίο έχει γίνει εθνικό σπορ, σε σημείο που όταν ανάβει πράσινο αν φύγεις αμέσως την έκατσες

the who
01/03/2008, 06:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
:sad: :sad: :sad:

Ρε παιδια μηπως θα ηταν καλυτερο να μην ανοιγονται πλεον thread με τετοιο περιεχομενο???

Δεν προσφερουν τιποτα τετοιες σκληρες εικονες περα απο μια παρωδικη θλιψη...

Ολοι οδηγαμε μηχανες και προσωπικα αισθανομαι ασχημα μονο και μονο που μαθαινω τετοιες ειδησεις...
Ειναι η σκληρη καθημερινοτητα ρε Πανο,ασε που μπορει να κανει καποιους να το ξανασκεφτουν προτου βγουν ξεκρανωτοι.Κι εγω οταν διαβαζω τετοια γινεται το στομαχι μου ενας κομπος:sad:

gousgoun_69
01/03/2008, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
death wish...

πέρασε με κόκκινο, πήγαινε με χίλια, χωρίς κράνος ....

κρίμα. Πέταξε την ζωή του στον κάλαθο των αχρήστων μόνος του.

Gandalf

:a10: :(

id12586
01/03/2008, 17:24
Έτυχε να περνούσα απο το σημείο.
Κρίμα ρε γαμώτο. Ήταν μεγάλος (σε ηλικία) άνθρωπος απο ότι έμαθα.

Δεν θα σχολιάσω το κράνος αλλά με 70 (!!!) στην Ελ. Στρατιώτου?? Εκεί δεν φρενάρει ούτε με 40.. :(
R.I.P.

p@nos
01/03/2008, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586

Δεν θα σχολιάσω το κράνος αλλά με 70 (!!!) στην Ελ. Στρατιώτου?? Εκεί δεν φρενάρει ούτε με 40.. :(
R.I.P.

Αυτο το κομματι ειναι πραγματικα απ'τα χειροτερα στην Πατρα.

Ειδικα αν εχει βρεξει κιολας,κανεις πατιναζ...

Respect
02/03/2008, 06:53
Είχε και 2 παιδιά ρε γαμώτο..