PDA

View Full Version : Αγόρασα το XR1000 Diabolic Revelation

Locksmith
28/02/2008, 13:07
...της SHOEI και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στο πρώτο ταξιδάκι που έκανα. Το αγόρασα από Ελλάδα και μου βγήκε 465 ευρώ αλλά είχα τρεχάματα με ένα ελαττωματικό VEMAR και ήθελα να έχω πλήρη κάλυψη της εγγύησης και κάποιον να τ'ακούει. :smilea: Έτσι θυσίασα τα έξτρα χρήματα που θα γλίτωνα απ το δυαδίκτυο.

122046

DrIoannis
28/02/2008, 13:11
Πολύ όμορφο:beer:

makis206
28/02/2008, 13:19
Καλοφόρετο αγραντζούνιστο κι αχρείαστο νά'ναι το κουκλί !

:beer: :beer: :beer: :beer:

costas81
28/02/2008, 13:22
καλορίζικο και αγρατζούνιστο!!

:beer: :beer:

Ζεύκας
28/02/2008, 15:26
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το χαμαιλεοντί χρώμα που
αλλάζει ανάλογα με το φως... ;)

Πανέμορφο, αγρατζούνιστο εύχομαι αλλά...

το diabolic 3 είναι το πιο γαμάτο! :lol:

Locksmith
28/02/2008, 17:25
πφφφ! Και περσινό σχέδιο και μοιάζεις με τον Αστερίξ! χαχαχα! Γαμάτο είναι κι αυτό, πλάκα κάνω. Αλλά το δικό μου καλύτερο, ειδικά αν το δεις από πίσω... :a01:

Γενικά είναι φανταστικό κράνος! ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΟ.

Ζεύκας
29/02/2008, 02:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
πφφφ! Και περσινό σχέδιο και μοιάζεις με τον Αστερίξ! χαχαχα! Γαμάτο είναι κι αυτό, πλάκα κάνω. Αλλά το δικό μου καλύτερο, ειδικά αν το δεις από πίσω... :a01:

Γενικά είναι φανταστικό κράνος! ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΟ.

ρε σου λεω ξετρελαθηκα με το χαμαιλεοντι...πολυ ψαρωμα!

αλλα το διαβολικ 3 μεγααααλος ερωτας!

φρόντισε φιλαρακι να πάρεις whisper kit κανει το κρανος πολυ πιο αθορυβο!

α κ μυτακι! με το μυτακι+το πινλοκ ξεχνας μια για παντα το θαμπωμα!

:wave2:

Locksmith
29/02/2008, 09:21
Έχω αγοράσει το εμπρός τμήμα του κιτ κάτω από το σαγόνι και ήθελα να αγοράσω και το μυτάκι αλλά δεν το είχε. Θα το φέρει όμως και θα το τσιμπήσω γιατί γίνεται και το κράνος πιο κακία. Το pinlock το έδινε δώρο και... ΔΟΥΛΕΥΕΙ!.. Πάντως χθες έμαθα, ότι άνοιξε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη κάπου πίσω απ το cosmos όπου το παλικάρι πουλάει XR1000 με 290 Ευρώ!!! θα κοιτάξω να μάθω διεύθυνση και τηλέφωνα να σας πω αν θέλετε. Και αυτή η τιμή είναι για κράνη με γραφικά, όχι σκέτα! Αυτό κι αν είναι προσφορά! Θα πάω κι εγώ μπας και βρω καμιά φθηνή ζελατίνα η μυτάκι, κλπ. Λέω για τον καθρέπτη.

Sapadak
29/02/2008, 09:24
θα κοιτάξω να μάθω διεύθυνση και τηλέφωνα να σας πω αν θέλετε.

Θελουμε

:D

apav
01/03/2008, 14:08
Καλοφόρετο! :beer:

Locksmith
03/03/2008, 12:07
Ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά λόγια. Και απ' τη μεριά μου σας συνηστώ ανεπιφύλακτα να αποκτήσετε ένα XR1000 εάν το επιτρέπει το σχήμα της κεφάλας σας. Όσοι έχετε SHOEI είστε ή όχι ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση πελατών και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών;;; Θα ήθελα να μάθω κάποιες θετικές και/ή αρνητικές εμπειρίες σας, για να είμαστε προετοιμασμένοι και οι υπόλοιποι δηλ. Πάντως έχω ακούσει ότι τα ανταλλακτικά είναι φθηνότερα απ' των ARAI σε γενικές γραμμές...

mizz
03/03/2008, 12:13
είχα το μυτάκι που λες αλλά άμα έχεις pinlock είναι άχρηστο :D
μια νέα ζελατίνα σε σχέση με arai είναι πιο φτηνή

με γειες, αγρατσούνιστο :beer:

Ζεύκας
03/03/2008, 16:29
Κανένα πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών.

Τα παιδιά στον κεντρικό αντιπρόσωπο πολύ εξυπηρετικά κ έτοιμα να σου
λύσουν κάθε απορία.Δυστυχώς όμως οι τσουχτερές τιμές τον καθιστούν
ακαταλληλο για αγορά κράνους....

Locksmith
16/03/2008, 22:04
...έμαθα, ότι άνοιξε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη κάπου πίσω απ το cosmos όπου το παλικάρι πουλάει XR1000 με 290 Ευρώ!!!...
Την Παρασκευή πετάχτηκα μέχρι το cosmos και το βρήκα το μαγαζί (πίσω απ την αντιπροσωπία της Jaguar στο ίδιο κτίριο), αλλά τελικά αυτός ο μύθος με τα SHOEI των 290 ευρώ δεν ισχύει.:nono: Έχει αρκετα πραγματάκια και θα φέρει ακόμα περισσότερα απ' ότι λέει, αυτά που πρόσεξα εκεί μέσα είναι πολλές ετοιμοπαράδοτες BMW εισαγωγής από την Γερμανία, κράνη, ρούχα και αξεσουάρ παντώς τύπου για όλα τα μοντέλα, κατόπιν παραγγελίας πάντα. Εχει κάτι τεράστιους καταλόγους, στα Γερμανικά ομως :sick:, και βλέπεις από εκεί και διαλέγεις.

Sorry dudes

Locksmith
19/04/2008, 22:16
Λοιπόν μάγκες αν θέλετε κρανάκια σε πολύ καλές τιμές, όλων των τύπων και υλικών κατασκευής, όπως και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σας, το προαναφερθέν μαγαζί λέγεται MOTO COSMOS και ο τύπος μπορεί να φέρει τα πάντα από Γερμανία, αρκεί να του τα παραγγείλετε και να περιμένετε το πολύ καμια 20αριά μέρες. Shoei XR1000 = 390 ευρώ με γραφικά αν και απ ότι κατάλαβα εννοεί όμως τα περσινά σχέδια. Εγώ αγόρασα μια ζελατίνα καθρέπτη για το δικό μου 59 ευρώ, ενώ τα μαγαζιά εδώ την πουλάνε 70. Επίσης πουλάει και μεταχειρισμένες αλλά και καινούργιες μοτοσυκλέτες ΒMW. 2310-476154, στο εμπορικό κέντρο FILIPPOS δίπλα στο Meditteranean Cosmos. Πήγα, είδα, και σας είπα.