PDA

View Full Version : καμια βολτα θα παμε?

k7600
01/03/2008, 19:45
Καλησπερα ρε παιδια , τι θα γινει θα μαζευτουμε για καμια βολτουλα αυριο Κυριακη που θα εχει και +20 βαθμους ? απο club που λεγαμε να κανουμε τελικα δεν εγινε τιποτα , τουλαχιστον να κανονιζουμε ποτε ποτε και καμια βολτα . Τι λετε λοιπον για αυριο για καμια βολτουλα Βαρκιζα -Σουνιο κτλ ? εγω αυτο εχω να προτεινω αν καποιος αλλος εχει καποια αλλη γνωμη δεκτη . Αντε να γνωριστουμε και απο κοντα ρε παιδια . Εμεις στην παρεα ειμαστε τρεις ( 2 GSXR και 1 VSTROM ) .

crs-k
01/03/2008, 19:57
Κάθε πότε βλέπεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54436) ? :look: :confused: :lol:

alximistis
01/03/2008, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κάθε πότε βλέπεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54436) ? :look: :confused: :lol:

Έλα βρε... νέο μέλος είναι. Θα μάθει. :)
Εδώ άλλοι ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε παλιοί και δεν ξέρουν τα emoticons. :D :lol:

crs-k
01/03/2008, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Έλα βρε... νέο μέλος είναι. Θα μάθει. :)
Εδώ άλλοι ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε παλιοί και δεν ξέρουν τα emoticons. :D :lol:

Βλεπω ομως οτι εμαθαν ΚΑΙ τα emoticons ΚΑΙ τις παραθεσεις... :winka: :smilea:

alximistis
01/03/2008, 20:13
Βλεπω ομως οτι εμαθαν ΚΑΙ τα emoticons ΚΑΙ τις παραθεσεις... :winka: :smilea:

στα εύκολα καλά πάμε... ;) τελικά... υπάρχει φυγόκεντρος;;; :lol:

Tom Per Nete
01/03/2008, 20:17
Καλησπέρα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι εσείς οι παλιοί, μιλάτε για τους "νέους" λες και είμαστε τίποτα άσχετοι απο ίντερνετ.
Σκέφτομαι να ακολουθήσω στην βόλτα των παιδιών,δικαίωμα μου δεν είναι αν δεν θέλω να πάω βόλτα με 20+ άτομα;

Φιλικά Σεραφείμ. :wave2:

aelaras
01/03/2008, 20:17
ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ 8 30 ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

alximistis
01/03/2008, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tom Per Nete
Καλησπέρα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι εσείς οι παλιοί, μιλάτε για τους "νέους" λες και είμαστε τίποτα άσχετοι απο ίντερνετ.
Σκέφτομαι να ακολουθήσω στην βόλτα των παιδιών,δικαίωμα μου δεν είναι αν δεν θέλω να πάω βόλτα με 20+ άτομα;

Απόλυτο δικαίωμα σου εννοείται. Ούτε και θα σου έλεγε ποτέ ο "λύκος" από πάνω ή εγώ να μην το κάνεις. Καμία σχέση. απλώς έτσι όπως γράφεται το κείμενο δεν εννοείται κάτι τέτοιο αλλά φαίνεται πως δεν έχει διαβάσει το παλληκάρι την άλλη βόλτα. Φιλικά πάντα και καλά να περάστε όπου και αν πάτε. :)

crs-k
01/03/2008, 20:22
Καλησπέρα.

Πως εβγαλες τετοια συμπερασματα ρε φιλαρακι? :look:

Φυσικα κι ειναι δικαιωμα σου να πας ή να μην πας σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βολτα! :wacko:

Tom Per Nete
01/03/2008, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Απόλυτο δικαίωμα σου εννοείται. Ούτε και θα σου έλεγε ποτέ ο "λύκος" από πάνω ή εγώ να μην το κάνεις. Καμία σχέση. απλώς έτσι όπως γράφεται το κείμενο δεν εννοείται κάτι τέτοιο αλλά φαίνεται πως δεν έχει διαβάσει το παλληκάρι την άλλη βόλτα. Φιλικά πάντα και καλά να περάστε όπου και αν πάτε. :)

Καλάαααα, όλοι οι "παλαίουρες" των φόρουμ έτσι λέτε αμα σας στριμώξει κανας "νέωπας" στην γωνία με ακράδαντα επιχειρήματα και μονο του όπλο και αρετή, το θάρρος της γνώμης του και το ρηξικέλευτο του ταμπεραμέντο.
Ξέρω εγω απο τέτοια,είμαι χρόνια στα φόρουμ,και έχω κάνει και φαντάρος στα τανκς.

Tom Per Nete
01/03/2008, 20:27
Πως εβγαλες τετοια συμπερασματα ρε φιλαρακι? :look:

Φυσικα κι ειναι δικαιωμα σου να πας ή να μην πας σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βολτα! :wacko:

Ορίστε;;;;;;;;
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ;

Μου λέει εμμέσως πλην σαφώς να μην ακολουθήσω σε ΚΑΜΙΑ βόλτα του μοτό.
Μπράβο φιλαράκι, κρίμα..., και απο τα γραφόμενα σου τόσο καιρό σε είχα και σε υπόληψη...:sad:

alximistis
01/03/2008, 20:29
Καλάαααα, όλοι οι "παλαίουρες" των φόρουμ έτσι λέτε αμα σας στριμώξει κανας "νέωπας" στην γωνία με ακράδαντα επιχειρήματα και μονο του όπλο και αρετή, το θάρρος της γνώμης του και το ρηξικέλευτο του ταμπεραμέντο.
Ξέρω εγω απο τέτοια,είμαι χρόνια στα φόρουμ,και έχω κάνει και φαντάρος στα τανκς.

Μπράβο μαυροσκούφη μου... :lol:

Tom Per Nete
01/03/2008, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από aelaras
ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ 8 30 ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ

Αν κατάλαβα καλά αυτό που έγραψες,αμα είστε 8 έρχομαι.Αλλα άμα ειστε 30 καλύτερα να πάω στην άλλη βόλτα με τους 20.:wave2:

McGyver
01/03/2008, 20:38
Αν κατάλαβα καλά αυτό που έγραψες,αμα είστε 8 έρχομαι.Αλλα άμα ειστε 30 καλύτερα να πάω στην άλλη βόλτα με τους 20.:wave2:

Ρε Κρούκη, δε μας χέζεις λέω εγώ βραδιάτικα;;;

crs-k
01/03/2008, 20:42

Ρε Κρουκη...

Στην πουτανα πουτανιες ΔΕΝ κανουν... :winka: :lol:

crs-k
01/03/2008, 20:43
Ρε Κρουκη...

gcrook IP: 87.***.136.67.
Tom Per Nete IP: 87.***.136.67.

:winka:

:smokin: :beer: :wave2:

Edit by me... για καλο και για κακο... :lol:

Tom Per Nete
01/03/2008, 20:50
Ρε κωλοκλικα του ελεους που δηθεν δεν ψαρωσατε:lol: μην με δινετε στεγνα γαμωτο....:sad:

alximistis
01/03/2008, 20:53
Ρε κωλοκλικα του ελεους που δηθεν δεν ψαρωσατε:lol: μην με δινετε στεγνα γαμωτο....:sad:

Εγώ Κρούκη μου ειλικρινά... δεν κατάλαβα!!! :)

TROOPER
01/03/2008, 20:57
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tom Per Nete
01/03/2008, 20:57
Μασωνοι γενικοι...
Μη μπει ξενος ανθρωπος στο μαγαζι,αμεσως να μπουταρουμε τα Εχελον και τον Χοτμπερντ ΙΙV.
Η αναλυση ουρων τι ελεγε;
Η αιματος ξερω....χοληστερινη....

McGyver
01/03/2008, 21:01

Κατά το γνωστό ανέκδοτο: "πως είσαι μ@λ@κας το ήξερα, αλλά ότι χάνεις και λάδια δεν το περίμενα"...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

catmaster
01/03/2008, 21:15
Edit by me... για καλο και για κακο... :lol:

δεν πρόλαβες .... ήδη του αμόλησα το μισό internet στο κατόπι ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
01/03/2008, 21:19
Μασωνοι γενικοι...
Μη μπει ξενος ανθρωπος στο μαγαζι,αμεσως να μπουταρουμε τα Εχελον και τον Χοτμπερντ ΙΙV.
Η αιματος ξερω....χοληστερινη....

xaxaxaxaxa
ρε μ@λακα δεν παλευεσε!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:

crs-k
01/03/2008, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
δεν πρόλαβες .... ήδη του αμόλησα το μισό internet στο κατόπι ....

Καλα το κανες του μΠουστη, γιατι για μια στιγμη μΕ εκοψε το αιμα, στο στυλ "Ωχ! Κακος μπελας μας βρηκε αποψε"... :sick:

Μετα σκεφτηκα οτι μπορει να 'ναι κανας γνωστος μπινες, κι εψαξα... :wacko:

:lol: :rotflmao: :lol:

Tom Per Nete
01/03/2008, 21:26
Καλα το κανες του μΠουστη, γιατι για μια στιγμη μΕ εκοψε το αιμα, στο στυλ "Ωχ! Κακος μπελας μας βρηκε αποψε"... :sick:

Θελω να σε εχω στην τσιτα, να εισαι παντα σε εγρηγορση:smokin: :smokin:
Για το καλο σου....
:a05: :a05: :a05:

siraxanz
01/03/2008, 22:10

Ψαρώσανε, ψαρώσανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

k7600
02/03/2008, 10:30
φυσικα και το ειδα το post για μονοημερη αλλα δεν μπορω να ακολουθησω λογω υποχρεωσεων γιαυτο και ειπα για καμια κοντινη βολτουλα , τωρα απο οτι βλεπω καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι το forum ειναι στρατος με παλιους και καινουριους , αν ειναι ετσι πειτε το μας να μην χανουμε τον χρονο μας εδω μεσα . Μια προταση εκανα και αμεσως πεσατε ολοι πανω μου , συγνωμη κιολας ρε παιδια απο εδω και περα μονο θα διαβαζω και δεν θα προτεινω τιποτα . Ελπιζω να μην ακολουθητε το ιδιο σκεπτικο και στις βολτες σας ( κανουμε οτι θελουμε εμεις γιατι ειμαστε παλιοι και οι νεοι ακολουθουν ). Καλα να περασετε μαγκες.

crs-k
02/03/2008, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
φυσικα και το ειδα το post για μονοημερη αλλα δεν μπορω να ακολουθησω λογω υποχρεωσεων γιαυτο και ειπα για καμια κοντινη βολτουλα , τωρα απο οτι βλεπω καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι το forum ειναι στρατος με παλιους και καινουριους , αν ειναι ετσι πειτε το μας να μην χανουμε τον χρονο μας εδω μεσα . Μια προταση εκανα και αμεσως πεσατε ολοι πανω μου , συγνωμη κιολας ρε παιδια απο εδω και περα μονο θα διαβαζω και δεν θα προτεινω τιποτα . Ελπιζω να μην ακολουθητε το ιδιο σκεπτικο και στις βολτες σας ( κανουμε οτι θελουμε εμεις γιατι ειμαστε παλιοι και οι νεοι ακολουθουν ). Καλα να περασετε μαγκες.

Ρε καλόμ' ...

Που τα βλέπεις αυτά που λες? :look:

Απλώς είπα μπας και ΔΕΝ είδες την υπάρχουσα ανακοίνωση και στην έδειξα... :(

Με λυμένο το ζωνάρι είστε όλοι ρε μΠούστη μου... :sad:

tifoefs
02/03/2008, 12:49
Ρε καλόμ' ...

Που τα βλέπεις αυτά που λες? :look:

Απλώς είπα μπας και ΔΕΝ είδες την υπάρχουσα ανακοίνωση και στην έδειξα... :(

Με λυμένο το ζωνάρι είστε όλοι ρε μΠούστη μου... :sad:

Αν δεν ειχαμε παει στρατο θα τοχαμε δεμενο ;;

:wacko: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

k7600
02/03/2008, 15:02
crs-k η απαντηση μου δεν πηγαινε για σενα προσωπικα αλλα για την ολη κουβεντα που ακολουθησε μετα την προταση μου περι παλιων και νεων κτλ

p@nos
02/03/2008, 15:50
Ρε Κρουκη...

Ρε παιδια!!!!

Το ΙΡ ειναι προσωπικο δεδομενο,δεν μπορειτε να δινεται τον αλλο αν θελει να κανει πλακα...

σιχαμεροι mods του μοτο.γρ...
:look: :look: :look:

Tom Per Nete
02/03/2008, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ρε παιδια!!!!

Το ΙΡ ειναι προσωπικο δεδομενο,δεν μπορειτε να δινεται τον αλλο αν θελει να κανει πλακα...

σιχαμεροι mods του μοτο.γρ...
:look: :look: :look:

Καλη καρδια:wave2:

p@nos
02/03/2008, 21:00

για ολα φταινε οι υποχθωνιοι mods του μοτο.γρ...

:lol: :lol: :lol:

122435

p@nos
02/03/2008, 22:19

ρε χαβαλε εκανα...

:beer: :beer: :beer: