PDA

View Full Version : ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ Africaνοι

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

xristoforos
04/04/2013, 05:38
Καλημέρα

Πήγατε για ΚΤΕΟ ? Όλα καλά τι έγινε , πόσο το μαλλί ?

286630286631

Africaptan
04/04/2013, 10:12
Εγω πηγα την περασμενη εβδομαδα.
Δεν το ειχα σκοπο, αλλα υπηρχε μια προσφορα με ενα ευρο, εφαγα μια φλασια και πηγα.
Ειχε πλακα, γιατι αναρωτιομουν τι θα γινοταν αν με εκοβαν, κι ετσι οταν πηγα τους ρωτησα και φυσικα μου ειπαν οτι πρεπει να γινει επανελεγχος μετα απο 20 μερες.
Τοτε του ειπα "φιλε, κοιτα να δεις. Αν με κοψεις, ειμαι ανεργος και δεν θα μπορω να φτιαξω το προβλημα. Κοιτα τι θα κανουμε. Επειδη γνωριζω πολυ καλα οτι το μηχανακι δεν εχει προβλημα, κι αν του βρεις σημαινει οτι δεν ξερεις να κανεις σωστα τη δουλεια σου, περασε το απο καυσαερια που ειναι το μονο που δεν γνωριζω πριν δωσω τα χαρτια μου, κι αν δεν εχει θεμα εκει, δεν εχει θεμα πουθενα και συνεχιζουμε κανονικα".
Το δεχτηκε. Το βαζει λοιπον στα καυσαερια (προσεξτε πολυ οταν βαζει αυτο το χωνι στην εξατμιση μη σας τη χαλασει) , τελειωνει η μετρηση και μου λεει "αριστο". Αριστο; αναρωτιεμαι εγω. Αριστο που εχω μια sebring ξεταπωτη κι εχω να του κανω service πανω απο τρια χρονια; Anyway, αφου αυτος λεει "αριστο", ε, αριστο θα πω κι εγω...
Παμε παρακατω. Σειρα εχει το φρενομετρο. Σιγα μη καταφερει να το μετρησει... Κουμπι, φρενο, βυθισμα. Κουμπι, φρενο, βυθισμα. Αντε αλλη μια. Κουμπι, φρενο, βυθισμα. "Οβαλ" μου λεει τελικα. (δεν ξερω πολλα, αλλα απ οτι καταλαβα, το μηχανημα του εβγαλε στραβη πλακα). Προσπαθησε δυο-τρεις φορες και μετα λεει "Οβαλ. Ελα μωρε, ολες ετσι ειναι". Και μετα μου εβαλε το ταμπελακι (στην πραγματικοτητα ουτε το ταμπελακι εβαλε, αφου ειχα πλαστικο στην πινακιδα και το πηρα και το εβαλα εγω στο σπιτι)...

Ευτυχως τωρα ξερω οτι εχω ενα ασφαλες μηχανακι.....

:D:D

xristoforos
04/04/2013, 15:18
Εγω πηγα την περασμενη εβδομαδα.
Δεν το ειχα σκοπο, αλλα υπηρχε μια προσφορα με ενα ευρο, εφαγα μια φλασια και πηγα.
Ειχε πλακα, γιατι αναρωτιομουν τι θα γινοταν αν με εκοβαν, κι ετσι οταν πηγα τους ρωτησα και φυσικα μου ειπαν οτι πρεπει να γινει επανελεγχος μετα απο 20 μερες.
Τοτε του ειπα "φιλε, κοιτα να δεις. Αν με κοψεις, ειμαι ανεργος και δεν θα μπορω να φτιαξω το προβλημα. Κοιτα τι θα κανουμε. Επειδη γνωριζω πολυ καλα οτι το μηχανακι δεν εχει προβλημα, κι αν του βρεις σημαινει οτι δεν ξερεις να κανεις σωστα τη δουλεια σου, περασε το απο καυσαερια που ειναι το μονο που δεν γνωριζω πριν δωσω τα χαρτια μου, κι αν δεν εχει θεμα εκει, δεν εχει θεμα πουθενα και συνεχιζουμε κανονικα".
Το δεχτηκε. Το βαζει λοιπον στα καυσαερια (προσεξτε πολυ οταν βαζει αυτο το χωνι στην εξατμιση μη σας τη χαλασει) , τελειωνει η μετρηση και μου λεει "αριστο". Αριστο; αναρωτιεμαι εγω. Αριστο που εχω μια sebring ξεταπωτη κι εχω να του κανω service πανω απο τρια χρονια; Anyway, αφου αυτος λεει "αριστο", ε, αριστο θα πω κι εγω...
Παμε παρακατω. Σειρα εχει το φρενομετρο. Σιγα μη καταφερει να το μετρησει... Κουμπι, φρενο, βυθισμα. Κουμπι, φρενο, βυθισμα. Αντε αλλη μια. Κουμπι, φρενο, βυθισμα. "Οβαλ" μου λεει τελικα. (δεν ξερω πολλα, αλλα απ οτι καταλαβα, το μηχανημα του εβγαλε στραβη πλακα). Προσπαθησε δυο-τρεις φορες και μετα λεει "Οβαλ. Ελα μωρε, ολες ετσι ειναι". Και μετα μου εβαλε το ταμπελακι (στην πραγματικοτητα ουτε το ταμπελακι εβαλε, αφου ειχα πλαστικο στην πινακιδα και το πηρα και το εβαλα εγω στο σπιτι)...

Ευτυχως τωρα ξερω οτι εχω ενα ασφαλες μηχανακι.....

:D:D

Πάρα πολύ όμορφα πράγματα !

Να τολμήσω να ρωτήσω << που με 1 ευρώ ? >>

Α ! Να πω και την κακία μου …. Μήπως εννοούσε ΄΄ λάδωμα ΄΄ όταν επέμενε στο οβάλ ?

Africaptan
04/04/2013, 15:45
Θα το ελεγα μονος μου το που, αλλα εγω ειμαι Κρητη κι ειναι (ηταν) μια προσφορα μεχρι τελος Μαρτιου (αν και κατι ακουστηκε οτι θα συνεχιστει και Απριλη) για διαφημιστικους λογους.

Καμια σχεση το λαδωμα με το οβαλ.
Το μονο που ηθελα να τονισω ηταν οτι δεν κοιταξαν απολυτως τιποτα...

xristoforos
06/04/2013, 12:13
Όχι δε μοιράζουν σουβλάκια και μπύρες σε έκθεση μοτοσικλέτας …. Ένα έκτακτο χαράτσι είναι .

Μπράβο στους υπαλλήλους του ΚΤΕΟ που βαλαν μια τάξη , στο χάος των κλισμένων ραντεβού και των επειγόντων περιστατικών , δουλεύοντας σαν πιστόλια .
286757 286758

jokey66
12/04/2013, 19:17
287436
Φωτο andeli

xristoforos
12/04/2013, 22:26
287436
Φωτο andeli

Ομορφιές . :beer:

Εδω νομίζω φαίνονται και οι διαφορές στις ΄΄ γενιές ΄΄ των δισκόπλακων . :rolleyes:

Το 3ο μηχανάκι απ τα αριστερά τι είναι ? :a014:

jokey66
15/04/2013, 09:48
HONDA NC 700

xristoforos
18/05/2017, 11:34
MOTO Test Ride Event 2017 , Athens Circuit στα Μέγαρα Africa Twin CRF1000L

Όταν σε λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να κατανοήσεις 23 χρόνια εξέλιξης … Δεν

https://www.youtube.com/watch?v=V2MoAek8UXE

Harley-Davidson

Θες να μακρύνουν τα δάχτυλα σου ? Harley-Davidson
Θες να μην σε προφταίνουν οι Ερινύες ? Harley-Davidson
Θες να παράγεις το μέγιστο δυνατό θόρυβο γιατί απλά μπορείς ? Harley-Davidson
Θες πραγματικά να σπας τα νεύρα των συνανθρώπων σου ? Harley-Davidson
Θες Harley-Davidson ? Harley-Davidson

https://www.youtube.com/watch?v=9SAt78wmaFU

xristoforos
26/03/2021, 17:03
Γειά σας παλικάρια . Υγεία σε όλους αρχικά . Θέλω λάστιχο και σαμπρέλα μπροστά μόνο και σκέφτομαι το μπριτζεστον μπατλακ 90 90 21 ασφάλτου . Τώρα φοράω το κατηργημένο πλέον μπριτζεστον μπατλεγουιν . Αν μπορείτε πείτε μου παρακαλώ αν τι έχετε βάλει αν είναι οκ ή κάποια πρόταση για κάποιο άλλο τύπο . Ευχαριστώ καλούς δρόμους , να προσέχετε .