View Full Version : ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ Africaνοι
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
LARISEOS
26/09/2008, 09:49
χμμ,,,,,,,,, 100 χλμ χωμα καναμε !απο τησ 3 μεχρι τησ 19,30
143178
LARISEOS
26/09/2008, 11:45
πως σας φενεται? 700 ευρο φτηνότεροι και κατα 4 κιλα πιο ελαφριά απο την μεταλικη!!
143209
Operater
26/09/2008, 11:58
LARISEE δες εδώ! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53900)
:wave2:
Operater
26/09/2008, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
LARISEE δες εδώ! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53900)
:wave2:
για να μην παιδεύεσαι... εδώ...! (http://www.e-racing.gr/index.php?target=products&product_id=105) :sun:
xristoforos
26/09/2008, 17:35
Φοτοσοπ όχι . Αλλά στα γρήγορα στη ζωγραφική έχουμε ….. αυτό .
Για επιδοτήσεις βρήκα
http://www.antagonistikotita.gr/epan/site/Press/Publicity/t_docpage?doc=/docs/PressOffice/Publicity/2005/06/120605_BRADYNH
143236
LARISEOS
26/09/2008, 17:49
πως σου φαίνεται? τωρα μελετάω το σύστημα απο πισω να ειναι ασφαλές και να μην μπορεί να βγει!
τι κανείς χριστοφ????
ολα καλα? εχω 5 ατομα σχεδόν που ψήνονται μεχρι στιγμής!
ολοι οι πρώτοι αμα γηνει η δουλειά θα παρεται μια καλη εκπτωσει!!! promise!
αύριο θα παω madona!!!
xristoforos
26/09/2008, 18:09
LARISEOS
Πιστεύω ότι πρέπει να κανείς άπυρες δοκιμές με διάφορα υλικά γιατί φαντάσου ότι υπάρχουν κραδασμοί . Αν στους 4000 κραδασμούς το υλικό αστοχήσει – σπάσει τότε πρέπει να δοκιμάσεις άλλο υλικό και πάει λέγοντας .
Σαν ντιζαιν καλό αλλά θέλει δουλειά στο χρώμα να ταιριάζει με της μηχανής
Madona ε ?
Θα κατεβείς με μηχανή ? Καφέ .
LARISEOS
26/09/2008, 18:20
κοίτα να δεις τι σκέφτηκα! το πλαστικό μέρος θα ειναι μαυρα! τα αλουμίνια δεν 8α τα εχω κολιμενα αλλα ο καθένας θα μπορει να τα παίρνει ετοιμα κομενα και να τα κολαει πολυ απλα μόνος του!!!! επίσης μπορεί να το βαφει στο χρώμα τησ μηχανής η να κανει και αερογραφια!
καλο ε? ?
τωρα μελετάω πωσ να κρατιέται........νομίζω οτι βρήκα μια καλή λυση ,,,,,,,,,,το πλαστικό καλούπι θα εχει ενα δυο γατζουσ τοποθετήσεις ωστε το κουτί να μην το δένεις επανω αλλα να κρεμιεται !
και μετά να το δένεις!
δεν θα ερθω με μηχανη αλλα με αλλο ενα ζευγαρι! θα μείνω Κηφισιά .....εσυ που είσαι?
LARISEOS
26/09/2008, 18:28
Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο..............................ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ!!!
xristoforos
26/09/2008, 18:30
Αγ. Αναργύρους .
Έτσι έτσι να λες ακριβός τι θα κάνεις ώστε να προλάβει κάποιος να το δημιουργήσει πριν από σένα . ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ .
LARISEOS
26/09/2008, 18:33
οι αγ, Ανάργυροι?
μακρια κοντα?
σου άρεσε σαν ιδεα???
xristoforos
26/09/2008, 18:37
Σχετικά μακριά . Θα βρεθούμε στο Μall
Ναι αλλά με ανησυχεί το λεπτό σημείο στην κουρμπα πάνω . Εκεί θέλει ενισχύσει .
Operater
26/09/2008, 18:59
Larisee δεν είναι 2 κουτιά απλώς...έχει ενισχύσεις στις ενώσεις, μέσα μαξιλαράκια, άκαμπτο πλαίσιο :bigcry: και όλα αυτά που χρειάζεται για όταν πέσεις να μη γίνει χαλκομανία. Έτσι τουλάχιστον το φαντάζομαι...
LARISEOS
26/09/2008, 18:59
αρα μπορεί να ειναι κάπως δύσκολα! θα δουμε ,,κυριακη αν είναι!
θα το συνιαρω εγω dont worry . θα εχει και αλλα στηρίγματα ενα που να κλειδώνει και άλλα 2 απο κατω σαν βασεισ πατούρες!
μπορεί και να εχω καπιο υλικο ανάμεσα στην κουρμπα για να μειώνει τουσ κραδασμούς κατα πολύ!!!!
παντωσ η συζητη με σενα κανει καλο γιατι το τελειοποιώ πολυ καλά! θα το κανω και καμια πατεντα!!!!
Operater
26/09/2008, 19:04
Άντε να σας δώσω τον πήγασο να τον σενιάρουμε!
Επίσης καλή φάση είναι και τα χειροποίητα κάγκελα.... :look:
LARISEOS
26/09/2008, 19:18
εαν πετύχει αυτο το project μετα θα κάνω και άλλα ....... όπως πίσω φτερό για αφρικα? εε? ενα λιγο πιο άγριο? λιγο πιο motocros?
:rotflmao: :rotflmao:
ιδέες υπάρχουν χρήματα δεν υπάρχουν!
θελει κανείς να μπει συνεταιρικά......? λέω μήπως?
ΜΑΓΚΕΣ,εμαθα να κανω βιντεακια,παρτε μια γευση και επεται και συνεχεια.............
http://www.youtube.com/watch?v=rhQ0_RMgfgY :wave2:
xristoforos
28/09/2008, 09:02
Γι αυτό ήσουν χαμένος τόσο καιρό ?
ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μεσημέρι αν δε βρέχει πάω Πεντέλη για φωτο . :wave2:
Λοιπον αυτες τις μερες δουλευω κατι φοβερο επανω στην μηχανη,θα γουσταρετε τρελλα!!!!!!!!Τριτη-Τεταρτη θα ειναι ετοιμο και θα πεσει βιντεακι,ως τοτε υπομονη!!!!!!!!:beer: :beer: :beer:
xristoforos
28/09/2008, 13:37
Να ανοίξουμε νέα συζήτηση στο κεντικο Honda Africa Twin με τις ***** σκηνοθετικές απόπειρες ********των Africa νων και όχι μόνο για να τα έχουμε όλα μαζεμένα .
LARISEOS
28/09/2008, 18:12
τι κανεται μαγκες? μολις γυρισα απο αθηνα,,,,,,,
madona madoonnaaa... hihihihihih
χριστ...δεν ειχα χρωνο για καφε,,,,πηγα για ενα φαγητο και δρομο λαρισα!
:beer:
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ειδα το βιντεακι σου,καλοοοοοοοοοοοοοοοοο:beer:
xristoforos
29/09/2008, 16:34
Φίλε castor
Αν εννοείς αυτό http://www.youtube.com/watch?v=wPvGvZ6IqaU ...............
ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΓΩΝΙΑ :eyepop: :eyepop: :eyepop: .
Υ.Γ Καλή η διαδρομή στη βροχή αλλά με μπλε τζιν μοιάζω σαν κατουρημένος . :look: :bawl: :sun: :smokin:
xristoforos
29/09/2008, 16:58
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ? ΕΡΧΕΤΑΙ ……….
143562
xristoforos
29/09/2008, 17:01
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
143563
(Για το βιντεο)Αυτο ελεγα.:beer: :beer: (Για την φωτο) Ελα μ@υνι στον τοπο σου.τι ειναι τουτο ρε!!!!!!!!!!!!!!!:hypnotize :hypnotize :hypnotize
xristoforos
29/09/2008, 17:21
Η’ Πτερύγια Ανεμογεννήτριας Η’ Προπέλα του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ
Έλικας απο ανεμογεννήτρια.
Παιδιά είχα δει πριν 2 χρόνια στο λιμάνι της Πάτρας.
Είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, δεν μπορείτε να καταλάβετε απο το μέγεθος της φώτο.
Αν σας δωθεί η ευκαιρία και δείτε στημένη και σε λειτουργία, πλησιάστε απο κοντά...
Αρκεί να μην είστε Parapentιστες.... :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
30/09/2008, 08:34
καλημερα αφρικανοι!!! τη κανουμε??
ολα καλα?
εβγαλε ηλιο σημερα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Έλικας απο ανεμογεννήτρια.
Παιδιά είχα δει πριν 2 χρόνια στο λιμάνι της Πάτρας.
Είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, δεν μπορείτε να καταλάβετε απο το μέγεθος της φώτο.
Αν σας δωθεί η ευκαιρία και δείτε στημένη και σε λειτουργία, πλησιάστε απο κοντά...
Αρκεί να μην είστε Parapentιστες.... :rotflmao: :rotflmao:
Nατη και τοποθετημενη!!!!!!:eyepop: :eyepop:
http://www.youtube.com/watch?v=boCpJazr8cY&feature=related
xristoforos
30/09/2008, 16:28
Φίλε ermiss
Είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος .
xristoforos
30/09/2008, 16:57
Βρέθηκε στα χέρια μου και του έριξα μια μάτια .
Στης α.ο τα διόδια το δίνουν ευτυχώς δωρεάν ( ΑΚΥΡΟ ……… το έχουμε προπληρώσει διπλό και τριπλό )
ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
143715
LARISEOS
30/09/2008, 20:52
τι προπρλες και ελικες?
ρε win ηχαμε παζαρι , δεν μας ηρ8ες!!! :rotflmao:
xristoforos
01/10/2008, 21:08
Η’ μου φαίνεται ?
143990
xristoforos
01/10/2008, 21:16
Πως πάνε τα σχεδιαστικά LARISEOS , μην μας αφήνεις στο σκοτάδι .
LARISEOS
01/10/2008, 21:18
φενεται μεγαλο εε??
λοιπον χριστοφ,,,,,σημερα περασα της καινουριες χουφτες acerbis.....kai αββατο θα περασω το φτερο!
λοιπον 8ελω να πω οτι μερικες φωρες δεν το σκεφτομαστε,,,,,,πηρα και εκανα μια ψηλοσυντηρηση στο τιμονι,,,,το καθαρησα εβαλα σπρευ γρασου στο γκαζι στον συμπλεκτη......εσφυξα λιγο τησ βιδες και σταν συμπλεκτη και ρε σει μεγαλη διαφορα........
5 λεπτα δουλιτσα........
143992
xristoforos
01/10/2008, 21:31
Αν είχα γκαράζ και τα βασικά εργαλεία θα έκανα και γω τέτοια όμορφα πράγματα . Όμως μια φορά την έπλυνα κάτω από το σπίτι και με ζάλισαν οι γείτονες (Περνάει ο κάθε ‘’’’καμένος’’’ και λέει την …αυτολογοκρίνομαι …… του ).
Αύριο πάω για λάδια , τακάκια μπροστά , διακόπτη τσακ τιμονιού ( σπασμένος αλλά σε εύκολη και πλήρη λειτουργία μετά το πέσιμο ) κάτι λιγότερο από 150 ζεστά και ιδρωμένα ευρα .
LARISEOS
01/10/2008, 21:49
γιατι δεν τα περνεις απο τον αντωνη και οσω πανε? (καταλαβες πιον λεω?) τελικα δεν τεριαζει το μπροστινο ε??
να σου πω κατι? ρε σει γιατι δεν αγωραζεισ ενα τελειωσ παρισι dakar μπροστινο?
εγω το σκεφτομαι πολυ! χεχεχεχεχ αλλα δεν πας πολυ χωμα ε? αλλα θα ειναι σουπερ αφρικα μετα!!!!!:beer:
http://holan.pl/images_mce/Produkty/Motocykle_akcesoria/Honda/Africa_Twin/kokpit_owiewki/owiewka_przednia_Rallye_do_Honda_Africa_RD07/73b73943e0a60ade5ba3ff817b5bb2ee.jpg
παντως δεν 8ελει πολυ δουλεια και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο,,,,,,!
xristoforos
01/10/2008, 22:05
Είναι πολύ άσχημο μούτρο ( γνώμη μου ) Τον Αντώνη τον ταλαιπώρησα μαζί με τον φίλο του και δεν σκεφτικά το τσοκ τότε .12 ε κάνει μαμά . Δε κουμπώνει η 98αρα του στο 94αρι μου. ΚΡΙΜΑ και ήταν σε καλή κατάσταση .
Είδες που πήγαν τα παλικάρια ? http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=66919&perpage=15&pagenumber=1
LARISEOS
01/10/2008, 22:14
πρεπει να κανουμε ενα ταξιδακι με τα αφρικανακια μας με τρελανε τωρα!
ειναι ασχημο δεν λεω αλλα τωρα που 8α βαλω χωματινα ,,,χουφτες ,,,φτερο,,,,κτλ ...ζαντες μαυρες!!! μμμμμμ θα ητανε ωραιο μαζι με αυτο!!!
xristoforos
01/10/2008, 22:21
Αφού για λόγους ασφάλειας βγάζεις τον ανεμοθώρακα στο χώμα γιατί να βάλεις μεγαλύτερο και άσχημο ? Άστα αυτά και ΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ AFRICA ………
LARISEOS
01/10/2008, 22:25
εχεις δικιο αλλα κανω ονειρα οτι καποια στιγμη θα ειμαι σε μια ερημο ,,,,,,,,,, και δεν θα βλεπω τπτ αλλο απλα αμμο!!!!!
εχεχεχεχεχεχεχεχεχε
μπαουλα εε? ωραιο ονομα δεν το σκεφτηκα!!! εεχεχεχεχεχεχε
την κθριακη δεν υπηρχε περιπτωση να βρεθουμε,,,,,,απο την στιγμη που δεν ειχα αυτοκηνιτο κτλ ειναι λιγο δυσκολο!
Μεγιές οι χούφτες Larisee!:beer: :wave2:
LARISEOS
01/10/2008, 22:38
ολα ωραια,,,,,,κοστηζει αλλα το χαιρομαι.....και το ευχαρηστιεμαι!!!!
xristoforos
01/10/2008, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
εχεις δικιο αλλα κανω ονειρα οτι καποια στιγμη θα ειμαι σε μια ερημο ,,,,,,,,,, και δεν θα βλεπω τπτ αλλο απλα αμμο!!!!!
εχεχεχεχεχεχεχεχεχε
μπαουλα εε? ωραιο ονομα δεν το σκεφτηκα!!! εεχεχεχεχεχεχε
την κθριακη δεν υπηρχε περιπτωση να βρεθουμε,,,,,,απο την στιγμη που δεν ειχα αυτοκηνιτο κτλ ειναι λιγο δυσκολο!
Στην πραγματικότητα θέλεις να κανείς το ταξίδι μέχρι εκεί μαζί με διάφορες κακουχίες στον δρόμο και θα θέλεις να υπάρχει κάπου στην άμμο μια μεγάλη δεξαμενή με κρύα μπίρα . :beer: :beer: :beer: :beer:
LARISEOS
02/10/2008, 07:58
τι λεει???
xristof... δεν θα έλεγα ποτέ οχι σε μια κρυα μπίρα μεσα στην έρημο!!!
ρε αφτος ο win που χάθηκε? παντοφλα?
παντος χριστοφ .... κατι ακόμα . επίσης κοίταξα αν στο τιμόνι ειναι στην ίδια ευ8εια το γκάζι με τον συμπλέκτη και αποδείχτηκε πως το γκάζι ειναι πιο μέσα για να μην βρίσκει το χερούλι μόλις γκαζώνω κατάλαβες?
τωρα που έβαλα της χούφτες το τράβηξα πιο εξω και αυτο που έβρισκε προτίμησα να το κόψω και ετσι ειναι ακομα πιο απελυθερομενο το γκάζι αλλα και πιο σταθερό το τιμονι αφου πέταξα τα παλια αντιβαρα !
Μεγιές οι χούφτες Larisee! :wave2:
LARISEOS
02/10/2008, 19:17
βρηκα ενα μικρο εργοστασιο με βαφες που θα καταφερω να βαψω ζαντες ,τιμονι, και ισωσ και το αλοθμινιο απο τησ χουφτες....ολα μαυρα και να γηνει το αφρικα καπως
ετσι!!!!!
144095
Πουειναι αυτο το εργοστασιο ρε φιλε?κανει καλη δουλεια?
LARISEOS
02/10/2008, 19:54
ειναι εξω απο λαρισα,,,,δεν ειναι εργοστασιο αλλα ειναι μια μικρη επειχηρηση με βαφες (ηλεκτροστατικες)
και εκανα το κονε σημερα και θα παω να το κανω!
το φτερω πισω πως σας φενεται?
ειναι εξω απο λαρισα,,,,δεν ειναι εργοστασιο αλλα ειναι μια μικρη επειχηρηση με βαφες (ηλεκτροστατικες)
και εκανα το κονε σημερα και θα παω να το κανω!
το φτερω πισω πως σας φενεται?
Καλο ειναι,αλλα μπορει να τρως τα νερα στην πλατη!!!!!!!!!!!:confused:
Σαφως δινει αλλη αισθηση:winka: ο τυπος ειναι δρομο αμπελωνα η φαλανης?Αν ειναι αυτος που νομιζω κανει καλη δουλεια
LARISEOS
02/10/2008, 20:28
τι λες? σοτο? θα ερ8ουν και καποια πεδια που δεν γνορηζω απο βολο,,,,,και οσοι θελουν απο λαρισα,,,,παμε να γνωρηστουμε να πιουμε καμια μπυρα κτλ!!!!
λες να φτανει στην πλατη η λασπη? ισωσ το βγαλω λιγο πιο εξω αλλα μου αρεσει πολυ ετσι!!! πολυ μαχημο!!!!
Οτι πει ο καιρος γιατι απο οτι φαινεται θα ξεσκιστει:beer:
LARISEOS
02/10/2008, 20:35
θα παμε λογικα μονο αμα ειναι καλος ο καιρος,,,,,αμα βρεχει σπιτι ,,,,,και tv!
ναι ο τυπος αυτος ειναι προς φαλανη!!!!
λεω να βαψω και το τιμονι μαυρο? καλο ε? ειναι χρυσαφι τωρα δεν μου αρεσει καθολου!!!
xristoforos
02/10/2008, 22:47
Στη φωτο LARISEOS
Το μπροστά είναι φαινομενικά όμορφο αλλά πιστεύω ότι δεν είναι πρακτικό , Φαντάζομαι ότι θα αφήνει πολλές λάσπες πάνω από την ποδιά και θα καταστρέψει και την κόρνα . Το πίσω φτερό είναι απλά άκυρο γιατί που θα μπει το φανάρι και η πινακίδα και λάσπες όπως αναφέρθηκε ο castor.
Τα αυθεντικά αντίβαρα τιμονιού είναι αρκετά βαριά και ακριβά όχι σαν του εμπορίου που είναι ψεύτικα και γυαλιστερά .
ΕΡΩΤΗΣΗ
Η εξάτμιση αυτή ξεκινώντας από την ποδιά μέχρι την τελική τι είναι ? Του εργοστασίου ? Εγώ έχω ένα γυμνό σωλήνα και έχω κατακαεί ( παρκάρισμα κ.α)
Africaνοι καλούν winbox φφφφσσσσττττ
winbox ακούει ? φσσσσσσσσσσσς
xristoforos
02/10/2008, 22:56
και φθαρμένα
144115
LARISEOS
03/10/2008, 08:07
ρε σει WINNNNNNNN καλε winnnnnnnn που χαθηκε????
χρισ..... αυτα ειναι τα αντίβαρα σου τα μανισια? γιατι εμενα ειχε κατι αντίβαρα μεσα 10 πόντους!!!
και αυτά που έβαλα ειναι παλι μεγάλα αλλα οχι τοσο βαριά......
το αποτέλεσμα ειναι πως το τιμόνι ειναι πιο ελαφρύ . και πιο εύκολο μεσα στην πόλη καμιά σχέση με πριν!
τώρα θελω να δω αν θα εχει κραδασμούς αλλα μεχρι στιγμής δεν εχει κανει τπτ!!!!
κητα εγω θελω να το κανω λιγο πιο άγριο αλλα φυσικα δεν θελω λάσπες στην πλάτη.........θα δω τι μπορώ να κανω!!!! κατι θα βρω .....το μπροστινό ομως 8α γηνει μουρλια!!!! 8α βγαλω φωτο οταν ειναι ετοιμο
LARISEOS
03/10/2008, 16:51
η εξατμησει ειναι η μανισια απλα εχει ενα προστατευτικό εκει !
και εμενα ο σωλήνας ειναι, το εχω βγάλει! και εμενα το πόδι που εχει καει 2 καλές αλλα μονο σε κατι δύσκολα parking που πήγα να κάνω ,,,,,,μλκς δλδ!
LARISEOS
03/10/2008, 21:11
τι κανεται?? ολα καλα? ρεεε μηπως επαθε τπτ ο win?
ρεεε μηπως επαθε τπτ ο win?
Βρεεε, πάψε το στόμα σου! :D Θα τον φας τον άνθρωπο! Να του στείλεις ΠΜ για να λάβει ειδοποίηση και να μπει. :winka:
LARISEOS
04/10/2008, 09:10
εδω ειναι το γενικό μασ πμ εδω μπαίνει οταν ειναι στο μοτο....αλλά αν θυμάμαι και την προηγούμενη εβδομάδα μασ καθυστέρησε πολυ! κατι κανει!?
καλημεριαααα παιδια!!!!!!!!!
xristoforos
04/10/2008, 11:57
Καλημέρα άνθρωπες
Ο winbox αν δεν έχει τρεχάματα με το μαγαζί θα έχει αλλά τρεχάματα με το μαγαζί.
Τα μαμισια τα είχαν καταργήσει οι προηγούμενοι κάτοχοι
Τα άλλαξα γιατί ήταν σε κακή κατάσταση και έβαλα δυστυχώς αλά νταλον λόγο ρευστού .
LARISEOS γιατί το έχεις βγάλει ? Φαίνεται όμορφο στη φωτο και είναι και χρήσιμο
Οι κραδασμοί μήπως οφείλονται και στα μη ‘’’καθαρά’’’ ασφαλτινα λάστιχα ?
Το μπροστινό θα φυσάει.............
xristoforos
04/10/2008, 12:46
Νέα τακάκια
144269
xristoforos
04/10/2008, 12:48
Παλιά τακάκια ( αλά ντάλων αφτερ μαρκετ )
Μπορεί να έχουν αρκετή γόμα ακόμα αλλά είναι κακής ποιότητας με αποτέλεσμα να επιβάρυνα περισσότερο τα πίσω .
144270
LARISEOS
04/10/2008, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Καλημέρα άνθρωπες
LARISEOS γιατί το έχεις βγάλει ? Φαίνεται όμορφο στη φωτο και είναι και χρήσιμο
Οι κραδασμοί μήπως οφείλονται και στα μη ‘’’καθαρά’’’ ασφαλτινα λάστιχα ?
Το μπροστινό θα φυσάει.............
εχασα καποια επεισοδια για το τι μηλουσαμε? για τα αντιβαρα λες? λαστοιχα εχω τα ανακεε εγω.
τι εννοεις εχω βγαλει?
αντε καλο σαββατοκυριακο,,,,σημερα ειμαι υπευθηνος για ενα βραδυ με ταιλανδεζικο,,,,και εχω αρχησει απο τωρα!!!
xristoforos
05/10/2008, 18:07
Σωστά όταν βιάζομαι κουκουρουκου μανταλάκια .
Αν έχεις βγάλει το προστατευτικό του σωλήνα της εξάτμισης .
Κραδασμούς παρουσιάζει αν φοράς και λάστιχα 50/50 με τακούνι για χώμα και βγαίνεις αρκετά εθνική και μετά βάλεις καθαρά ασφαλτινα καταλαβαίνεις τι διάφορα σε κραδασμούς και θόρυβο
xristoforos
05/10/2008, 19:08
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον winbox και στους παπάδες που δεν δουλεύουν σε πολυεθνικές ( π.χ μονή βατοπεδιου )
http://www.youtube.com/watch?v=DOWIM7LxL6s
LARISEOS
05/10/2008, 19:26
τι κανουν τα αφρικανακια?
μολις γυρισα απο διαδρομη ...... μαζευτηκαμε σημερα απο βολο .
2 storm
1 busa
1 tenere 660
1 varadero
1 bandit
ανεβηκαμε σπιλια (κισσαβος) , κατεβηκαμε μετα απο πισω λιγο χωμα και μετα βελικα για γαητο και καφε!
,,,,,,,:beer: που το θυμηθηκες το τραγουδι αυτο!?
ρε σει εμενα το προγραμα δεν παιζει στο pc......μαλλων καρτα ε?
xristoforos
05/10/2008, 19:35
Το πρόγραμμα έχει δοκιμαστεί και σε ΗΥ (περιορισμένων επιδόσεων) ενός φίλου και έτρεχε κανονικά . Κάνε μια βόλτα σε μαγαζί με ΗΥ να σε διαφωτίσουν .
LARISEOS
05/10/2008, 19:54
τι λεει εσυ ολα καλα? moto.gr συναντηση σημερα,,,,,,,,πανθεσσαλικη εχεχεχεχεχεχε
xristoforos
05/10/2008, 20:04
Όλα καλά με σεμνότητα και ταπεινότητα .
Έβγαλες φωτο από τη μάζωξη με τους κάφρους ?
Αρχίζει η ΑΕΚ . ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ.ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΒΟΛΟ?
LARISEOS
05/10/2008, 20:12
Εχουν βγαλει τα παιδια...εμενα χαλασε το κηνιτο και το εχω για service!
να χασει ο γαυρακος,,,,,,,,,,,,,,ελπηζω!
ποπο.....μπηκα παραλια σημερα και ητανε τοσο κουραστικοο.....απιστευτο,,,,εκανα 300 μετρα παραλια και ητανε σαν να ειχα τρεξει 10 στροφες στο γηπεδο......!
δεν ξερω σημερα ητανε πολυ διαφορετικη η αμμος μιλαμε η ροδα βουλιαζε ολοι μεσα........το μισο στεφανι δεν φενοτανε!!!
xristoforos
05/10/2008, 20:15
ΝΕΤ
Την φοβάμαι πολλή την άμμο αν και δεν έχω πλησιάσει για να ξέρω .
LARISEOS
05/10/2008, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SOTHRHS
ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ.ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΒΟΛΟ?
σοτο,,,,ημασταν 10 ατομα,,,,,,7 μηχανες......
απο μοτο.gr ητανε 3 ατομα 2 απο βολο ενασ απο αθηνα.....
και οι παρεα μου απο λαρισα!
λαρισα-σπιλια- καριτσα-κοκκινο νερο φαγητο- βελικα σπιτακι καφε
και μολις γυρησαμε σπιτι!
Φανταστικη διαδρομη επιλεξατε.Παντως το παλικαρι απο αθηνα ειχε πολυ κουραγιο!!!!!Απο βολο ηταν τα στρομ?
LARISEOS
05/10/2008, 20:39
το παιδι απο αθηνα ερχεται συχνα λαρισα.......... μπηκε και στο χωμα με το busaaaaaaaa
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :hypnotize :hypnotize :hypnotize
LARISEOS
05/10/2008, 20:48
θα ξανακανωνησουμε,,,,,,,πρεπει να μαζευτουμε,,,,,,
καλα μπηκα και στην παραλια.......μεσα! εχω videaki!
χαρας το κουραγιο σου εγω μια το δοκιμασα οταν ειχα το transalp και σκεφτομουνα αν κολλησω ποιος γνωστος μου εχει τρακτερ να με τραβηξει!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
LARISEOS
05/10/2008, 21:09
πολυ δυσκολο.....ειναι,,,,,,
την προηγουμενη φωρα εκανα 1 χλμ,,,,αλλα οκ εβαλα και τριτη!
σημερα εκανα 300 μετρα,,,,,,,αλλα μηλαμε επεζε τοσο πολυ ,,,,,που δεν πεζοτανε!!!!! μιλαμε ψαρευαι ολη η μηχανη........... αρηστερα-δεξια!
απορω ποσω προπωνηση εχουν κανει αυτοι που πανε και τρεχουν σε αγωνες dakar!
http://www.youtube.com/watch?v=TStenY6kQjY
αυτοι που τρεχουν σε αγωνες προπονουνται απο μικρα παιδια (οι περισσοτεροι τουλαχιστον):beer:
στην περιπτωση σου υπολογισε οτι εβρεχε και κατι μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LARISEOS
07/10/2008, 08:33
καλημερα αφρικααααααααααααααααααα
τι κάνουν τα παλικάρια????
xristoforos
07/10/2008, 11:39
Καλημέρες
Κατάρα στη γραφειοκρατία .
LARISEOS
07/10/2008, 12:56
ΓΙΑΤΙ ΏΜΟΣ!!!!???
τι σε κάνανε?
Helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Τρομάξατε πουλάκια μου?????? Αφου ρε σας είπα ότι θα έχω τρεξίματα με το μπαρακι μέχρι να ανοίξω!! ααα.. Περριτο να σας πώ ότι απο την κυριακή σήμερα ξύπνησα!! χαχαχααχαχ κομμάτια!!
Τι μου κάνετε αφρικανόπουλα μου??????
xristoforos
07/10/2008, 20:50
Καλός τα παιδιά τα ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΑ .
Οι Kαφρικανοί μια απ τα ίδια . Ο LARISEOS στα βουνά και στις θάλασσες ο castor μοντάρει κάτι σούπερ και γω στα πέριξ .
LARISEOS
08/10/2008, 07:57
τι μου κανεται.....ποποοοο πέφτουν τα χρηματ/ρια παλι.........
ετοιμαστείτε για ευκαιρίες τρελές....πολλες!!!!
:lol:
ςιν καλες δουλειές ρε με το μαγαζακι!
xristoforos
10/10/2008, 14:15
Και η πτώση συνεχίζετε .
Αυτή είναι η κατάντια του Κεφαλαίου-Καπιταλισμού ?
Θα πάνε στην εύκολη λύση του 3ΠΠ.η’ θα επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία για την σωτηρία του ανθρώπου ?
xristoforos
10/10/2008, 14:33
Υπάρχουν κάπου οι στίχοι αυτού του τραγουδιού ?
http://www.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc
http://www.youtube.com/watch?v=VKJHWzicN_4
Θυμάστε στο Good Morning Vietnam τους αμερικάνους τα σφαγιάζουν πολίτες και το τραγούδι να εκφράζει αντίθεση ?
LARISEOS
10/10/2008, 14:56
ghnetai apla.....exo anoixei ena thread sto antipara8eshs poy spaei kokala....exo tsako8ei me kamia 10ria atoma!
xristoforos
10/10/2008, 15:02
Καλησπέρα LARISEOS
πάω να δω
xristoforos
10/10/2008, 16:01
LARISEOS ?
http://www.youtube.com/watch?v=yjnvSQuv-H4
Και οι δικοί μας ιθαγενής
http://www.youtube.com/watch?v=c1hfNRta9Xw
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
LARISEOS
10/10/2008, 16:13
ετσι ειναι ωρε,,,,,,,]
φφφφφφφφφ......φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...........φφφφφ φφφφφφΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦα φΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ......... .......ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΛ ΛΑΑΛΛΑ Λ ΛΛΛΑ ΑΛΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΛ....ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦδφφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφφ
LARISEOS
10/10/2008, 16:19
η υπάλληλοι της generals motors!
http://www.youtube.com/watch?v=Op8BjKID1gM
η μουτζαχεντην στελνουν το δικο τουσ μηνυμα στον αμερικανικο λαο!
http://www.youtube.com/watch?v=KK61sYF9bDw&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xristoforos
10/10/2008, 19:30
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
LARISEOS
10/10/2008, 19:34
ποπό ειμαι στο μαγαζί.....κλεινω σε κανα 40 λεπτό και έστειλα το frend να παει να παρη whiskey!
ακουω τερμα www.di.fm -> listen to-> progressive και ειμαι ετοιμος,,,,,,,,!
LARISEOS
10/10/2008, 19:36
ο αλανιάρης ο μητσος ! ανιψάκι!
144856
LARISEOS
10/10/2008, 19:38
χεχεχεχεχεχεχεχε μπαμ μπαμ!
144857