View Full Version : ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ Africaνοι
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
xristoforos
11/05/2009, 00:30
Όμορφααααααααααααα
163368
NEOAFRICANOS
15/05/2009, 21:09
καλησπερα φιλαρακια! καλο καλοκαιρι!! 35 θα εχει η πατρα μου την τεταρτη!!
μου λειψατε. Και απο αυριο θα μου λειψει και η αφρικανα μου και πρεπει να βρω αλλη γρηγορα γιατι ηδη αρχιζω και μιζεριαζω με την ιδεα οτι δεν θα εχω αφρικανα!! μηπως εχετε τιποτα καλο υποψιν σας??
Γιατί τι έπαθε η αφρικάνα σου??? Αποφάσισε να πάει στα πάτρια εδάφη??????
NEOAFRICANOS
16/05/2009, 10:10
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
Γιατί τι έπαθε η αφρικάνα σου??? Αποφάσισε να πάει στα πάτρια εδάφη?????? [/QU
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ (ΜΑΝΑ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ "ΟΧΙ".
ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ!
[B]ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!
Μπράβο σου για την κίνηση σου....!!!!! Θα σε έχω κατα νού αν προκύψει καμιά κούκλα!!!!
Το καλοκαιρακι,:a49:
στην ακρογιαλια,,,
θαμα στε τα δυο μας:a49:
...............................
εσυ και γω,εγω και συ,,
μονοι πανω στη γηηηη
:a49: :a49:
163754
xristoforos
16/05/2009, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από NEOAFRICANOS
καλησπερα φιλαρακια! καλο καλοκαιρι!! 35 θα εχει η πατρα μου την τεταρτη!!
μου λειψατε. Και απο αυριο θα μου λειψει και η αφρικανα μου και πρεπει να βρω αλλη γρηγορα γιατι ηδη αρχιζω και μιζεριαζω με την ιδεα οτι δεν θα εχω αφρικανα!! μηπως εχετε τιποτα καλο υποψιν σας??
Για 6,5 η’ 7,5 ενδιαφέρεσαι ? από έκθεση η ιδιώτη ? θα έχω το νου μου
…..σωστή κίνηση .
xristoforos
16/05/2009, 17:34
Προς χωριό Κισσός από χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου
163776
xristoforos
16/05/2009, 17:38
Με την τηλεφωνική καθοδήγηση και υποστήριξη του Τάσου – LARISEOS
163778
NEOAFRICANOS
16/05/2009, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Για 6,5 η’ 7,5 ενδιαφέρεσαι ? από έκθεση η ιδιώτη ? θα έχω το νου μου
…..σωστή κίνηση .
για 7.5 πλεον. θα αλλαξω που θα αλλαξω μηχανακι, να βελτιωθω!
αλλα διαθετω 2500. ειναι περιοριστικο το νουμερο αλλα ο προυπολογισμος αυτα εχει! τωρα καλα θα ηταν να ειναι απο ιδιωτη αλλα τα βλεπουμε και τα μαντραδικα.
LARISEOS
17/05/2009, 20:21
αρε χριστοφορε,,,,,, δεν σε ειδα ρε μαν.
αλλα σηγουρα θαξανα ερθεις......ε?
εχεχεχεχεχε
xristoforos
18/05/2009, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
αρε χριστοφορε,,,,,, δεν σε ειδα ρε μαν.
αλλα σηγουρα θαξανα ερθεις......ε?
εχεχεχεχεχε
Το συντομότερο………. :a54: :a23:
163853
NEOAFRICANOS
18/05/2009, 23:19
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. :sad:
163924
xristoforos
05/06/2009, 23:06
ΦΕΝΕΟΣ
165558
xristoforos
05/06/2009, 23:07
ΔΗΜΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ
165559
LARISEOS
06/06/2009, 08:14
xristof........περασες το ποταμακι η απλα το εκανες πισω και εβγαλες φοτο??
εχεχεχεχεχεχ
παρε και μια πρωι πρωι απο μενα εβγαλα τα μπροστα καλαμια
165576
xristoforos
06/06/2009, 14:36
xristof........περασες το ποταμακι η απλα το εκανες πισω και εβγαλες φοτο??
εχεχεχεχεχεχ
παρε και μια πρωι πρωι απο μενα εβγαλα τα μπροστα καλαμια
Η αλήθεια είναι ότι είχα πιάσει ιλιγγιώδης ταχύτητες και με τα τρομερά πλαγιάσματα , η θερμοκρασία του πίσω ελαστικού είχε ανέβει ανησυχητικά , οπότε το πάρκαρα στο ποτάμι να το ψύξω…………. :hypnotize:
Για βαλε καμιά ακόμα χωρίς καλάμια να δούμε καλύτερα …..:wacko:
165583
LARISEOS
13/06/2009, 13:47
τι λετε γιαυτο????
τσιρκο η safte ?
165966
xristoforos
13/06/2009, 21:11
τι λετε γιαυτο????
τσιρκο η safte ?
Τούμπανο φαίνετε φιλαράκο .
Τα φλασακια λόγο της επιφάνειας τους φαντάζομαι θα φωτίζουν επαρκώς .
Έχεις κάνει κάποια ιδιαίτερη πατέντα ?
Το ρωταω γιατί πριν το ταξίδι που ατιμάζεις ( 6 μερούλες τυχερέ εμμείνανε ) , πιστεύω πως πρέπει να τις δοκιμάσας στις ακραίες συνθήκες ταξιδίου ……. πως ανταποκρίνονται ( με φουλ φόρτωμα ) μην έχεις εκπλήξεις ……………..
LARISEOS
14/06/2009, 00:52
Τούμπανο φαίνετε φιλαράκο .
Τα φλασακια λόγο της επιφάνειας τους φαντάζομαι θα φωτίζουν επαρκώς .
Έχεις κάνει κάποια ιδιαίτερη πατέντα ?
Το ρωταω γιατί πριν το ταξίδι που ατιμάζεις ( 6 μερούλες τυχερέ εμμείνανε ) , πιστεύω πως πρέπει να τις δοκιμάσας στις ακραίες συνθήκες ταξιδίου ……. πως ανταποκρίνονται ( με φουλ φόρτωμα ) μην έχεις εκπλήξεις ……………..
eimai etoimos....ta flas ekei pou einai einai akoma kalytera apo kati psires poy bazoyb kapoioi!
twra me ta aytokolita einai mia xara!!!
xristoforos
14/06/2009, 01:31
Όχι ότι θα σε χάλαγε , να την φορτώσεις με ότι έχεις και να γυρναγες το Πήλιο . :a54:
LARISEOS
14/06/2009, 07:28
ειπα κατι τετοιο αλλα επειδη την παρασκευη φευγουμε .......κραταμε δυναμεις.!
χεχεχεχεχεχε
ειπα κατι τετοιο αλλα επειδη την παρασκευη φευγουμε .......κραταμε δυναμεις.!
χεχεχεχεχεχε
κουφαλες.... θα χετε και βιδεοσκοπησεις ε? να βιδωσεις μια καμερα στην μπαγκαζιερα....
ΥΓ Τασο δεν δε πιανει υπνος ε? ή μηπως τα πα'ι'δακια πεσαν μολυβι? :wacko:
LARISEOS
14/06/2009, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
κουφαλες.... θα χετε και βιδεοσκοπησεις ε? να βιδωσεις μια καμερα στην μπαγκαζιερα....
ΥΓ Τασο δεν δε πιανει υπνος ε? ή μηπως τα πα'ι'δακια πεσαν μολυβι? :wacko:
8α εχω την καμερα μαζι μου και ευχομαι ολα να πανε καλα........... να δειτε με καλο την διαδρομη!
metalheart
14/06/2009, 12:11
τα φλας είναι για να δείχνουν στον πίσω που θα στρίψεις όχι για να φωτίζουν την αάφαλτο :wave2:
αφού πιάνουν τα χέρια σου και τα έκοψες θα σου πρότεινα να τα προσπαθήσεις να τα βάλεις στα κάγκελα και να φωτίζουν προς τα πίσω. δοκίμασε με να τα στερεώσεις με κανενα λαμάκι.
Καλά να περάσεις στο ταξίδι και περιμένουμε και φοτο ε!
:beer: :beer: :beer:
LARISEOS
14/06/2009, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
τα φλας είναι για να δείχνουν στον πίσω που θα στρίψεις όχι για να φωτίζουν την αάφαλτο :wave2:
αφού πιάνουν τα χέρια σου και τα έκοψες θα σου πρότεινα να τα προσπαθήσεις να τα βάλεις στα κάγκελα και να φωτίζουν προς τα πίσω. δοκίμασε με να τα στερεώσεις με κανενα λαμάκι.
Καλά να περάσεις στο ταξίδι και περιμένουμε και φοτο ε!
den einai komena.
απλα τα ξεβιδωσα γιατι εκει που ητανε παλια δεν χωρουσανε πια.....τωρα εχει λαμια πισω στα στα καγκελα αλλα πρεπει να τραβηξω καμια 10-20 εκ καλώδιο ακομα.!
τωρα απλα τα επιασα εκει. για να μην κοπανανε!
xristoforos
26/06/2009, 21:56
Αρχ Επίδαυρος STORK
167045
xristoforos
26/06/2009, 21:57
Θέα από STORK
167047
KOZANI500
26/06/2009, 22:57
Μιας και μιλάτε για τούμπανα δείτε έναν φίλο afrikano ............επάνω της (δεν θυμάμαι και το όνομα του παιδιού που την είχε)
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=11629&id=1808500009
LARISEOS
28/06/2009, 13:03
για σας αφρικανακια......
χριστοφ τι κανεις? ολα καλα?
xristoforos
28/06/2009, 18:11
για σας αφρικανακια......
χριστοφ τι κανεις? ολα καλα?
Όλα καλά φίλε Τάσο …. Αν εξαιρέσεις τον Ερμή που είναι ανάδρομος . :wave2:
Να σου κάνουμε 7.000.000 ερωτήσεις ή θα προχωρήσεις το συντομότερο σε παρουσίαση εμπειριών ?
LARISEOS
28/06/2009, 23:20
Όλα καλά φίλε Τάσο …. Αν εξαιρέσεις τον Ερμή που είναι ανάδρομος . :wave2:
Να σου κάνουμε 7.000.000 ερωτήσεις ή θα προχωρήσεις το συντομότερο σε παρουσίαση εμπειριών ?
θα ετοιμασω νεο ποστ με ολη την διαδρομη....και ενημερωση.!!! dont worry!
]καλημερες ,,,,, για γυρο Πελοποννησου χωρις προγραμμα , και με χαλαρους ρυθμους για την εβδομαδα του 15αυγουστου υπαρχει ενδιαφερον ? σταση οταν βαρεθουμε ,η οπου κανουμε κεφι ,βραδυνο καταλυμα απο παραδοσιακο δωματιο μεχρι την φωτια της παραλιας , δεκτες κιθαρες ,μαντολινα ,κονγκας ,γενικα οτι προξενει θορυβο σαματα κλπ. δεκτη μονο συμμετοχη αφρικα μπαμπατα .λοιπες φυλες μπορουν να πανε σαφαρι με την παρτη τους ,παντα μιλαμε για χωρις προγραμμα και κατευθυνση αναλογη της διαθεσης .υπαρχουν και τα πλοια για εναλακτικο σεναριο οποτε και μια επισκεψη πχ σε μια Κερκυρα η σε κυθηρα παιζει και αυτη η οπουδηποτε επιλεξει η παρεα την δεδομενη στιγμη ...για να δουμε προτασεις .τι λετε ?
167350
xristoforos
29/06/2009, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
]καλημερες ,,,,, για γυρο Πελοποννησου χωρις προγραμμα , και με χαλαρους ρυθμους για την εβδομαδα του 15αυγουστου υπαρχει ενδιαφερον ? σταση οταν βαρεθουμε ,η οπου κανουμε κεφι ,βραδυνο καταλυμα απο παραδοσιακο δωματιο μεχρι την φωτια της παραλιας , δεκτες κιθαρες ,μαντολινα ,κονγκας ,γενικα οτι προξενει θορυβο σαματα κλπ. δεκτη μονο συμμετοχη αφρικα μπαμπατα .λοιπες φυλες μπορουν να πανε σαφαρι με την παρτη τους ,παντα μιλαμε για χωρις προγραμμα και κατευθυνση αναλογη της διαθεσης .υπαρχουν και τα πλοια για εναλακτικο σεναριο οποτε και μια επισκεψη πχ σε μια Κερκυρα η σε κυθηρα παιζει και αυτη η οπουδηποτε επιλεξει η παρεα την δεδομενη στιγμη ...για να δουμε προτασεις .τι λετε ?
Αρχικά ένα μεγάλο ΝΑΙ , η Πελοπόννησος έχει απίστευτες ομορφιές .
Γιατί μόνο africa όμως ? Όλοι οι καλοί χωρανε ….
ναι ολοι φιλοι ειμαστε ..αρκει να καβαλαμε αφρικα Χριστοφορε πλεον οσοι εχουν αφρικα ο καθενας για προσωπικους λογους λιγο πολυ εχουν δεθει μαζι τους ,θα ηθελα σε αυτη την βολτα να εχω φιλους με την ιδια συγν, ...καβλα .ουτε καν μελος ειμαι στην λεσχη των αφρικανων .ετσι αυθορμητα μια προταση θετω και οχι το να μαζευτουμε να κανουμε διαδηλωση .και 5 αφρικα να βρεθουν μια χαρα θα περασουν ,οπως και 3,,,2,,1,,δλδ εγω μονος μου ..σημασια παντα το ταξιδι και οι ανθρωπινες σχεσεις .αλλα το βραδυ στη παραλια γυρω απο τη θρακα δεν θα ηθελα να μιλαω για ντεσμο,,ραμαιργια ..σαγκ και σουγκ ,σε περασα στη εξοδο μετα τα τρικαλα και το ταδε μοντελο με τα χρυσα πηρουνια και τα αναποδα κουταλια , , αυτο που μου εχει δωσει το αφρικανακι μου οσα χρονια το εχω ειναι μια απιστευτη ηρεμια και χαλαροτητα και την δυνατοτητα να ταξιδευω οπως εγω θελω σε παντος εδαφους διαδρομες χωρις το αγχος του τι θα συμβει ..,αυτο θα ηθελα να ξαναζησω ..... υπαρχουν προτασεις πανω σε αυτο ??
LARISEOS
29/06/2009, 19:23
kati gia balia kalnta syzhtame sto africatwin.gr ...............
xristoforos
29/06/2009, 20:42
Φίλε Zpower
Συμφωνώ στα περισσότερα που λες γιατί και εγώ κάπως έτσι νιώθω , αλλά φαντάσου να μιλάς με ένα φίλο
- θα κάνω το γύρο της Πελοποννήσου με africa την άλλη βδομάδα
- Α! θα έρθω και γω με τη busa
- Δε γίνετε θα ήμαστε μόνο africaνοι
Πιστεύω ότι θα μας κράξουν δηλαδή (ναι χ@στ@κ@μ@ και εμείς το ξέρω) .
Τέλος πάντων μέχρι τον 15αυγουστο θα το έχουμε ξεπεράσει .
Έχεις προτεινόμενες διαδρομές και σταθμούς ?
Όσο για τη διαδήλωση ναι είναι τραβηγμένο , θα μπορούσαμε κάλλιστα να προβούμε σε θυσία γουρουνόπουλου στα κάρβουνα που γνωρίζω ότι στη Στυμφαλία και στα Μαζέϊκα αποτελούν σπεσιαλιτέ .
LARISEOS
29/06/2009, 22:54
AFRICA TWIN RULEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΟΣΜΟς ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ....
ΝΟΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ ΚΤΛ......
ΝΟΜΗΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΊ ΑΠΛΑ!
xristoforos
29/06/2009, 23:12
Γιατί αυτό είναι το σωστό ……..
Μα καλά όμως , πόσα χρόνια έχουν να δουν Africa στο εξωτερικό ?
Στους αυτοκινητόδρομους τι μηχανές ( ταξιδιών ) συνάντησες ?
167444
LARISEOS
29/06/2009, 23:18
loipon.......fysika sthn eyrwph den yparxh to ellhniko στοιχειο....αδυναμιας υπαρξης και αγαμιας που υπαρχει στην ελλαδα!
στην ευρωπη ο αλλος περνει μηχανη γιατι την γουσταρη οχι να παει χωρις κρανος εξω απο το καφε με το 10 000 μηχανακι και οι δωσεις να τρεχουν!!!
λοιπον....στην ευρωπη μηχανες πολλες ειδα transalp.....και καινουρια και παλια.....!
αφρικα ειδα αλλα οχι οσο τα τα.
ουτε στροm ειδα.....3 ασ πουμε????
ειδα πολλα δρομου αλλα οχι καινουρια.....δλδ 3 ετιας 5 ετιας....και πιο παλια....
αυτο που ειδα πολυ και επαθα πλακα ητανε κλασσικoy style moto.....οπως ειναι το hornet alla 1995 -2000 modelo..!
Φίλε Zpower
Συμφωνώ στα περισσότερα που λες γιατί και εγώ κάπως έτσι νιώθω , αλλά φαντάσου να μιλάς με ένα φίλο
- θα κάνω το γύρο της Πελοποννήσου με africa την άλλη βδομάδα
- Α! θα έρθω και γω με τη busa
- Δε γίνετε θα ήμαστε μόνο africaνοι
Πιστεύω ότι θα μας κράξουν δηλαδή (ναι χ@στ@κ@μ@ και εμείς το ξέρω) .
Τέλος πάντων μέχρι τον 15αυγουστο θα το έχουμε ξεπεράσει .
Έχεις προτεινόμενες διαδρομές και σταθμούς ?
Όσο για τη διαδήλωση ναι είναι τραβηγμένο , θα μπορούσαμε κάλλιστα να προβούμε σε θυσία γουρουνόπουλου στα κάρβουνα που γνωρίζω ότι στη Στυμφαλία και στα Μαζέϊκα αποτελούν σπεσιαλιτέ . .................................................................................................... .......XRISTOFORE το βλεπεις λογικο να ειμαι σε παρακαμπτηριους επαρχιακους δρομους και να πηγαινω με 40/60 αντε 80 κμ και διπλα μου να σερνεται το μπουσα ? Προτεινομενες διαδρομες .... κλασσικες και εικονογραφημενες απο επιδαυρο , γαλατα ,ερμιονη .παραλιο αστρος παρνωνας .μονεμβασια και συνεχεια ..αναλογα τα κεφια και την παρεα ,και απο δασικους και επαρχιακους ,, Tρανσαλπ φυσικα ειναι ευπροσδεκτα ,οπως επισης θεωρω και μια σταση απο τα ΚΑΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ετσι για να μην ξεχναμε ,για τα γουρουνοπουλα δωσε παραγγελια απο σημερα . λεπτομερειες εαν θελεις τηλεφ , να το κανονισουμε ,εαν υπαρξει ανταποκριση σιγουρα θα γινει μια αναγνωριστικη μονοημερη εξοδος γνωριμιας .
xristoforos
30/06/2009, 23:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
.................................................................................................... .......XRISTOFORE το βλεπεις λογικο να ειμαι σε παρακαμπτηριους επαρχιακους δρομους και να πηγαινω με 40/60 αντε 80 κμ και διπλα μου να σερνεται το μπουσα ? Προτεινομενες διαδρομες .... κλασσικες και εικονογραφημενες απο επιδαυρο , γαλατα ,ερμιονη .παραλιο αστρος παρνωνας .μονεμβασια και συνεχεια ..αναλογα τα κεφια και την παρεα ,και απο δασικους και επαρχιακους ,, Tρανσαλπ φυσικα ειναι ευπροσδεκτα ,οπως επισης θεωρω και μια σταση απο τα ΚΑΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ετσι για να μην ξεχναμε ,για τα γουρουνοπουλα δωσε παραγγελια απο σημερα . λεπτομερειες εαν θελεις τηλεφ , να το κανονισουμε ,εαν υπαρξει ανταποκριση σιγουρα θα γινει μια αναγνωριστικη μονοημερη εξοδος γνωριμιας .
Καλή ιδέα για την μονοήμερη .
Μια από τις ερχόμενες Κυριακές θα ξαμοληθούμε .
Έχεις πμ
xristoforos
01/10/2009, 18:09
Πανελλήνια Africa 2009
http://www.youtube.com/watch?v=qUrJ_Hn0ej4
LARISEOS
01/10/2009, 21:51
xristofore 8elei o johndoe to tragoudi ayto!!
ps 8a ghnei na mas peis pws to brhkes!?
xristoforos
02/10/2009, 14:40
xristofore 8elei o johndoe to tragoudi ayto!!
ps 8a ghnei na mas peis pws to brhkes!?
Το ‘’έκλεψα’’ από ένα φίλο που το είχε κατεβάσει από ιντερνετ, όλα αυτά πριν 6 – 7 χρόνια. Έχω κανα δυο ιδίου στιλ , την τριτη με μειλ .
xristoforos
03/10/2009, 03:18
Άρχισε να κρυώνει ο καιρός νομίζω και είναι ώρα για ρυθμιστεί το τσοκ κάτω απ το ντεπόζιτο .:wave2:
LARISEOS
03/10/2009, 08:04
ti na kanoume?
miscelano
03/10/2009, 08:23
xristofore to tsok h to relanti???egw to relanti shkwnw ligo...
LARISEOS
03/10/2009, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
ase o xristoforos einai ikanos na toy βαλει και σοσονακια τωρα!!!
εχεχεχεχεχεχε
xristoforos
03/10/2009, 16:17
Ναι το ρελαντί εννοώ.
Πως λέγετε αυτό το ψιψιψονι – κοκοκοψαρο με τη βίδα κάτω αριστερά (όπως καβαλάς ) του ντεπόζιτου ?
xristoforos
03/10/2009, 16:20
ase o xristoforos einai ikanos na toy βαλει και σοσονακια τωρα!!!
εχεχεχεχεχεχε
Τα ‘’σοσονακια’’ τι είναι πάλι ????
μη μου βάζεις ιδέες και τρέχω για σέρβις στα 2000χλμ !!!:a5: :rotflmao: :beer:
miscelano
03/10/2009, 17:06
Ναι το ρελαντί εννοώ.
Πως λέγετε αυτό το ψιψιψονι – κοκοκοψαρο με τη βίδα κάτω αριστερά (όπως καβαλάς ) του ντεπόζιτου ?
to relanti les...mperdeuthka giati kai h ntiza ap to tsok einai ekei kai lew ti kanei sto tsok 8a mas trelanei???:beer: :beer: :beer: :beer:
LARISEOS
04/10/2009, 08:12
εγω δεν το πειράζω καθόλου μια χαρα ειναι!
xristoforos
26/10/2009, 16:40
Ως γνωστόν χθες μετά την πρωινή έντονη βροχή η ε.ο Αθηνών Κορίνθου έκλισε λόγο πτώσεις βράχων και αστυνομικές δυνάμεις έστελναν τον κόσμο από την παλιά εθνική.
Όλα καλά μέχρι εδο αν και η εταιρία που έχει αναλάβει τη λειτουργία της ε.ο και συντηρείται από τα έσοδα των διοδίων , θα έπρεπε να έχει περισσότερα μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό για να μην επικρατήσει το ολικό χάος που παρατηρήθηκε χθες .
Χιλιάδες αυτοκίνητα μποτιλιαρισμένα στην παλιά ε.ο και οι αστυνόμοι απ τη κούραση να έχουν φτάσει στα όρια τους .
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά και ενώ γνώριζαν ότι ο δρόμος είναι κλίτος ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και μόνο αν ήξερες ( από τις ειδήσεις π.χ ) ότι γίνετε παράκαμψη από την παλιά και τους ρωτούσες , μόνο τότε σηκωνόταν η μπάρα και σου έλεγαν << περάστε κύριε >>…….. αν δεν ήξερες πλήρωνες κανονικά τα διόδια .
178396
LARISEOS
26/10/2009, 16:44
Ως γνωστόν χθες μετά την πρωινή έντονη βροχή η ε.ο Αθηνών Κορίνθου έκλισε λόγο πτώσεις βράχων και αστυνομικές δυνάμεις έστελναν τον κόσμο από την παλιά εθνική.
Όλα καλά μέχρι εδο αν και η εταιρία που έχει αναλάβει τη λειτουργία της ε.ο και συντηρείται από τα έσοδα των διοδίων , θα έπρεπε να έχει περισσότερα μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό για να μην επικρατήσει το ολικό χάος που παρατηρήθηκε χθες .
Χιλιάδες αυτοκίνητα μποτιλιαρισμένα στην παλιά ε.ο και οι αστυνόμοι απ τη κούραση να έχουν φτάσει στα όρια τους .
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά και ενώ γνώριζαν ότι ο δρόμος είναι κλίτος ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και μόνο αν ήξερες ( από τις ειδήσεις π.χ ) ότι γίνετε παράκαμψη από την παλιά και τους ρωτούσες , μόνο τότε σηκωνόταν η μπάρα και σου έλεγαν << περάστε κύριε >>…….. αν δεν ήξερες πλήρωνες κανονικά τα διόδια .
xeftyles re.....
re xronia polla ston dimhtrakh!!!!
Εγώ πάντος που γύριζα την Κυριακή το βράδυ με κατεύθυνση Αθήνα, με τα λεφτά στο χέρι δεν με αφήσαν να πληρώσω στα διόδια και μου ευχήθηκαν να προσέχω.
Εκτροπή δεν είχε πουθενά, εκτός και αν από τους παλιούς δρόμους δεν άφηναν τον κόσμο να μπει για να μην μπλοκάρει περισσότερο
Εγώ από Νεμέα που μπήκα στον εθνικό δεν συνάντησα αστυνομία παρα μόνο εκεί που ο δρόμος στο αντίθετο ρεύμα ήταν πλυμμηρισμένος
xristoforos
19/11/2009, 11:09
Με την κατανόηση των συνοδοιπόρων yamahaινών …..
http://www.youtube.com/watch?v=WU_EznxKHbk
xristoforos
24/11/2009, 16:47
Με το africa σε χαλαρό χωματόδρομο με ασφάλτινα , κουμπώνεις και μια τρίτη , με το βαραντερο το κάνεις ?
181404
LARISEOS
24/11/2009, 16:59
Με το africa σε χαλαρό χωματόδρομο με ασφάλτινα , κουμπώνεις και μια τρίτη , με το βαραντερο το κάνεις ?
pantes !
Manuel650
06/12/2009, 07:36
Χειμώνας=σπίτι=παχνίδια στο Photoshop
182522
LARISEOS
06/12/2009, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manuel650
Χειμώνας=σπίτι=παχνίδια στο Photoshop
poly wraio gia wallpaper!!!!!
mporeis na kaneis merika kai na ta anebasoume sto edw k sto africatwin.gr!
kai me ena mikro logo.......
Manuel650
06/12/2009, 11:51
mporeis na kaneis merika kai na ta anebasoume sto edw k sto africatwin.gr!
kai me ena mikro logo.......
Χλωμό το βλέπω καθότι ερασιτέχνης, αλλά ένα τσίπουρο στη "Ποταμιά" το πίνω
μια που θα περάσω τις διακοπές των Χριστουγέννων(για μια ακόμα φορά) στη Λάρισα.
Χωρίς την Αφρικάνα μου αυτή τη φορά...
LARISEOS
06/12/2009, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manuel650
Χλωμό το βλέπω καθότι ερασιτέχνης, αλλά ένα τσίπουρο στη "Ποταμιά" το πίνω
μια που θα περάσω τις διακοπές των Χριστουγέννων(για μια ακόμα φορά) στη Λάρισα.
Χωρίς την Αφρικάνα μου αυτή τη φορά...
pia potamia re......? καψοκαλυβας σου λεει κατι?
αμα θελεις τσηπουραδικο δλδ!????
Manuel650
06/12/2009, 12:17
pia potamia re......? καψοκαλυβας σου λεει κατι?
αμα θελεις τσηπουραδικο δλδ!????
Εσύ ξέρεις καλλίτερα. Ego touristas...
miscelano
06/12/2009, 12:25
trust lariseos....lariseos respect:beer: :beer: :wave2: :wave2:
LARISEOS
06/12/2009, 21:22
trust lariseos....lariseos respect:beer: :beer: :wave2: :wave2:
κατι ξερεις και εσυ? ε?
αλλα θα μας ερ8εις????
τσιπουρο συναντηση στην λαρισα???
xristoforos
06/12/2009, 21:49
Του νου σας με τον Τάσο , διότι όταν έχει την πληροφορία ότι κάπου πίνουν τσίπουρα και τσιμπανε κοψίδια , έχει ένα μαγικό τρόπο να ΕΥΘΕΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ………. :a54:
Λαχάνιασα να τον προλάβω πηγαίνοντας Ζαγορά ( δε τα κατάφερα βέβαια ……) :wave2:
LARISEOS
06/12/2009, 21:52
Του νου σας με τον Τάσο , διότι όταν έχει την πληροφορία ότι κάπου πίνουν τσίπουρα και τσιμπανε κοψίδια , έχει ένα μαγικό τρόπο να ΕΥΘΕΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ………. :a54:
Λαχάνιασα να τον προλάβω πηγαίνοντας Ζαγορά ( δε τα κατάφερα βέβαια ……) :wave2:
εχεχεχεχ.....τωρα εβαλα και λαστιχα!!!!! μετα απο 20.000 χλμ!!!! :smilea:
xristoforos
06/02/2010, 15:22
Μάχιμοι το χειμώνα …….. ???
188022
LARISEOS
06/02/2010, 17:12
που εισαι ρε μαν???
τι κανεις???
xristoforos
06/02/2010, 20:02
που εισαι ρε μαν???
τι κανεις???
Όλα καλά αγορίνα μου ……….. έχω εξεταστική και έχω να δω διόδια κάπου ένα μήνα ……. Ούτε στη πίτα δε πήγα …….. θα μιλήσουμε μετά το τέλος .
xristoforos
12/02/2010, 12:50
Καλό τριήμερο ( xxx ) !!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=uJPcKZV7yvE&feature=related
:rotflmao:
LARISEOS
12/02/2010, 12:53
φσιτττ!!!!!!!!!!!!:sun: :sun: :sun:
:beer:
ετοιμάζομαι για borowic!!!!!!!
xristoforos
12/02/2010, 13:00
φσιτττ!!!!!!!!!!!!:sun: :sun: :sun:
ετοιμάζομαι για borowic!!!!!!!
Τι είναι αυτό ακριβός ??? στο google βλέπω κάτι βουνά ……. Που θα πας ρε φίλε ??? :a014: :a014: :a014: :a014:
Πάει για να ξε-ΣΚΙ-στεί.:smokin:
υ:γ: Ακόμα περιμένουμε για εκείνη τη βόλτα Τασουήλ :wave2:
xristoforos
13/02/2010, 21:30
Τι παθαν οι βενζιναδες και για να μας γεμίσουν πρέπει να κατέβουμε ????:confused: :confused:
Τοσο που έφτασαν τα κάυσιμα Χρισ... στο τέλος όχι μονο θα κατεβαίνουμε αλλα θα κατεβάζουμε και τα σώβρακα......
Σας χαιρετώ μετά απο καιρό....!!!
Τι κάνετε παλικαράδες μου???
Τι παθαν οι βενζιναδες και για να μας γεμίσουν πρέπει να κατέβουμε ????:confused: :confused:
Το κάνουν για λόγους ασφαλείας. Έχουν συμβεί διάφορα, όπως το να πάρει φωτιά την ώρα που βάζει βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και ο οδηγός της μοτό.
xristoforos
14/02/2010, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
Τοσο που έφτασαν τα κάυσιμα Χρισ... στο τέλος όχι μονο θα κατεβαίνουμε αλλα θα κατεβάζουμε και τα σώβρακα......
Σας χαιρετώ μετά απο καιρό....!!!
Τι κάνετε παλικαράδες μου???
Κρυώνουμε αλλά ελπίζουμε ρε φίλε …….. θα ζεστάνει που θα πάει … εσύ καλά ?:wave2:
Καλά αγορίνα...!! Σας έχω χάσει και απο το Facebook...!! Έχω καιρό να μπω να τσεκάρω καταστάσεις....!! Χρισ... με αυτό που με είχες ρωτήσει τελικά τι έκανες??? Ακολούθησες την συμβουλή μου???
xristoforos
14/02/2010, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Το κάνουν για λόγους ασφαλείας. Έχουν συμβεί διάφορα, όπως το να πάρει φωτιά την ώρα που βάζει βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και ο οδηγός της μοτό.
Κάποιος κακοπροαίρετος ( σαν κι εμένα ) θα έλεγε πως ‘’ τόσα χρόνια το ξέρουν ….. τώρα τους έπιασε ??? ‘’
Καλή η κάθε προσπάθεια προφύλαξης της ανθρώπινης ζωής , κι ας αργεί να ξεκινήσει .
:sun:
xristoforos
14/02/2010, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
Καλά αγορίνα...!! Σας έχω χάσει και απο το Facebook...!! Έχω καιρό να μπω να τσεκάρω καταστάσεις....!! Χρισ... με αυτό που με είχες ρωτήσει τελικά τι έκανες??? Ακολούθησες την συμβουλή μου???
Δεν το ρίσκαρα . ευτυχώς που μου τα είπες σωστά.
Δεν το ρίσκαρα . ευτυχώς που μου τα είπες σωστά.
Σωστό η λάθος θα φανεί αργότερα.... να ξέρεις!!!
xristoforos
26/02/2010, 11:53
Αν έχεις πολύ καιρό να βγεις εθνική
1. έχουν ανέβει οι τιμές των διοδίων και της βενζίνης .
2. το μηχανάκι δεν ‘’ γέρασε και σέρνετε ‘’ απλά ήταν ‘’ μπουκωμένο ‘’
3. η Κορίνθου - Πατρών το βράδυ είναι πολύ ποιο τρομακτική από την υπόλοιπη μέρα !!!
υ.γ
χρειάζομαι πλαϊνές !!!
190221
LARISEOS
26/02/2010, 17:23
axxxxxxxxxxx
axxxxxxxxxxxxxxxxx
axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
afrikanoiiiiiiii!!!
shmera me stamathsane me thn klouba kai me kopsane 500 e prostimo!!!!!!!!!!!
xristoforos
26/02/2010, 18:01
axxxxxxxxxxx
axxxxxxxxxxxxxxxxx
axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
afrikanoiiiiiiii!!!
shmera me stamathsane me thn klouba kai me kopsane 500 e prostimo!!!!!!!!!!!
αλκοτέστ ή λαθραία ?
:beer: :rotflmao:
LARISEOS
26/02/2010, 18:19
αλκοτέστ ή λαθραία ?
:beer: :rotflmao:
exexexexexexexexe..........................
apo ola!!!!!! ligo apo ola!!! apo 3000 se grafw 500 leei na eisai eythxhsmenos!!!!
-tii eythxia oyte ta 3000 oyte ta 500 exw to idio einai toy lew!!!!
:rotflmao:
xristoforos
28/02/2010, 20:29
ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!!!
......................:beer: ΑΓΕΛΕΣ :beer:...................
ΚΑΙ
......................:beer: ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ :beer: ....
.............................είδα σήμερα στη Πατρών – Κορίνθου..........................
.................................ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!............. :wave2:
.........................................καλούς δρόμους να έχουμε !!!!!!!!!!!!.....................................
http://www.youtube.com/watch?v=PpHWwvPwWQU
LARISEOS
28/02/2010, 20:35
pare mati toys neous mou diskous!!!!
www.lariseos.webs.com
sthn prwth selida.....opios endiaferetai as er8ei se epafh!
xristoforos
28/02/2010, 20:54
pare mati toys neous mou diskous!!!!
www.lariseos.webs.com
sthn prwth selida.....opios endiaferetai as er8ei se epafh!
Για φωτομοντέλο δε κάνεις ………. Βαλε ζουμερές γκόμενες να φορανε κράνη και στολές ……..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
01/03/2010, 07:51
Για φωτομοντέλο δε κάνεις ………. Βαλε ζουμερές γκόμενες να φορανε κράνη και στολές ……..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
εχεχεχεχεχεχ....... ξερεις τι ζήτηση εχω στην gay κοινωνία????
εκει ειναι ολ τ λεφτα τωρα!!!!
εχεχεχεχεχεχε
θα βγαλω φωτο με στρινγκ στο αφρικα!
xristoforos
01/03/2010, 16:29
Να υπάρχει , γυναίκα κάτοχος Africa ???
Πολύ αντριλα ρε παιδί μου …..
xristoforos
13/03/2010, 10:29
F1
Αν εξαίρεσης την πιθανότητα να την παρακολουθήσεις απ τη κερκίδα , 1000 φορές καλύτερα ασπρόμαυρη με χιόνια και χωρίς ήχο , παρά 5 ευρώ και ιντερνετικα …..
ΒΡΕ ΟΥΣΤ………. :a31: :a31: :a31:
191711
LARISEOS
13/03/2010, 10:44
ti les???
xristoforos
13/03/2010, 10:59
ti les???
Ο αντ1 ζητεί 5 ευρώ για το τριήμερο για να δεις live δοκιμαστικά και αγώνα και το δείχνει τσάμπα σε επανάληψη 1.30 το πρωί …. Αισχος !!!!
xristoforos
13/03/2010, 16:03
Ναύπακτος
Για όλα τα γούστα … ( βουνό - θάλασσα , αρχαία - νέα , χώμα - άσφαλτος )
191771
xristoforos
23/03/2010, 15:31
Ντύσου δείρε και καβάλα …..
http://www.youtube.com/watch?v=vAK7djLrj24 :smokin:
Επειδή η παγκόσμια βιομηχανία μοτοσυκλέτας δεν ενδιαφέρετε να βγάλει μεγάλα ON-OFF,θέλετε δεν θέλετε θα βλέπεται για πολλά χρόνια ακόμα(όπως γραφεί και το τελευταίο συγκριτικό τεστ του μοτο) το AFRICA TWIN ως την πιο αξιόπιστη ,μεγάλη OFF παρά ON μηχανή που κυκλοφορεί!!
Η χαμηλή τιμή αγοράς ,η πληθώρα ανταλλακτικών, η καταπληκτικές δυνατότητες της στο χώμα ,η αξιοπρεπή ταξιδιωτική ικανότητα της στην άσφαλτο, η μοναδική αξιοπιστία του κινητήρα με τις λιγότερες βλάβες στην κατηγορία του(και όχι μόνο!!!) ,η πανέμορφη και η πληθώρα χρωμάτων εμφάνιση της, η ευκολία στην οδήγηση της(ακόμα και από κοντούς αναβάτες)κλπ..... την κατατάσσουν τώρα το 2010 πρώτη στις προτιμήσεις!! !!αφήνοντας πίσω άλλες μοτοσυκλέτες που κοστίζουν 16000-17000 ευρώ!!!!!!
ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ AFRICA TWIN ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!
(Δείτε τα βιντεακια στο F/B στην ομάδα ( AFRICA TWIN RIDERS )!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
xristoforos
29/03/2010, 15:15
Βασίλης Ορφανός
Χαιρετιστήριο πέρασμα πριν την έναρξη στη Ριτσωνα ανάβασης .
193870
xristoforos
07/04/2010, 15:45
Νεαρά 16αρα με πιασίματα και καινούρια ψηλοτάκουνα Bridgestone … ζητά λυσσασμένο κύριο για σοβαρά πλαγιάσματα …επίσκεψη σε βουνά κι εθνικές , πλήρη εχεμύθεια … μόνο σοβαρές προτάσεις :P
194581