Σύνδεση

View Full Version : ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ Africaνοι

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

LARISEOS
07/04/2010, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Νεαρά 16αρα με πιασίματα και καινούρια ψηλοτάκουνα Bridgestone … ζητά λυσσασμένο κύριο για σοβαρά πλαγιάσματα …επίσκεψη σε βουνά κι εθνικές , πλήρη εχεμύθεια … μόνο σοβαρές προτάσεις :P

kala pote alaxes lastoixa teleytaia????

xristoforos
07/04/2010, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
kala pote alaxes lastoixa teleytaia????

Απ ότι βλέπω …. Σεπτέμβρη του 8 … πριν 10 ή 12000 χιλιόμετρα ….. με την ταυτότητα στο στόμα πήγαινα φίλε ….. πολύ επικίνδυνο . :( :bigcry:

LARISEOS
07/04/2010, 16:30
Απ ότι βλέπω …. Σεπτέμβρη του 8 … πριν 10 ή 12000 χιλιόμετρα ….. με την ταυτότητα στο στόμα πήγαινα φίλε ….. πολύ επικίνδυνο . :( :bigcry:

τι λαστιχα ειχες? ρε σει μονο 12000 χλμ?

εγω τα δικα μου τα αλλαξα στα 18-20 000 χλμ........anakee!

xristoforos
07/04/2010, 16:48
τι λαστιχα ειχες? ρε σει μονο 12000 χλμ?

εγω τα δικα μου τα αλλαξα στα 18-20 000 χλμ........anakee!

bridgestone battlewing 501- 502 είχα κι αυτά ξανάβαλα …. Όταν ζήταγα στους εμπόρους να μου συγκρίνουν τα b με το κάθε ένα που μπορεί να φορέσει το μηχανάκι …. Κατέληγαν ότι για τη χρίση που το θέλω ( αρκετά εθνική , λίγο πόλη , ελάχιστο χώμα ) καλύτερα να μην αλλάξω εταιρία ….. μοναδικό μειονέκτημα δεν ζεσταίνονται γρήγορα σε χρήση μες στην πόλη …….

LARISEOS
07/04/2010, 17:03
ειναι οντως καλο λαστιχο αλλα δεν ξερω γιατι κρατησε τοσο λιγα.....ποσα κιλα εφτασες???

μηπως πρεπει να κανεις καμια δίαιτα????

xristoforos
07/04/2010, 17:20
ειναι οντως καλο λαστιχο αλλα δεν ξερω γιατι κρατησε τοσο λιγα.....ποσα κιλα εφτασες???

μηπως πρεπει να κανεις καμια δίαιτα????

Σίγουρα κι αυτό παίζει ρόλο…

Απ το τέλος Αυγούστου του 09 ως σήμερα κάνω στάνταρ 440 χλμ κάθε 2 ή 3 βδομάδες + τα άπλυτα + εμένα φορτωμένο + άλλες βόλτες …. Ε!!! ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ !!!

LARISEOS
07/04/2010, 17:43
ρε και λεω καπου σε πίρε το ματι μου!!!!!

194588

xristoforos
07/04/2010, 18:22
ρε και λεω καπου σε πίρε το ματι μου!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :a19:

xristoforos
28/04/2010, 07:50
Αρχίζει να καίει η σέλα το μεσημέρι ….mmmmm….καλοκαιριάζει !!! :sun:

:wave2:

http://www.youtube.com/watch?v=Wsx4GR7_3UU

<< σταμάτησα σε μια BP και πήρα 2 μπουκάλια ,
που κάνουν άγριο μαύρισμα και πια ….
δεν είσαι χάλια >>

xaxaxaxa……..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
28/04/2010, 08:36
θα πρεπει να σε ενημερώσω οτι ειμαι φετες φέτος....κανόνισε την πορια σου!

196191

johndoe
28/04/2010, 11:44
θα πρεπει να σε ενημερώσω οτι ειμαι φετες φέτος....κανόνισε την πορια σου!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!

:p :rotflmao: :p

196204

LARISEOS
28/04/2010, 11:53
exexexexe.....mlk!!!!!

xristoforos
02/05/2010, 16:36
Πετάν μαζικά τους θερινούς μήνες , ζουν σε περιοχές με έντονη βλάστηση , αν δεν μας λέρωναν δεν θα ξέραμε ότι υπάρχουν ……. ΜΥΓΑΚΙΑ .

Σήμερα πήρα μια ιδέα πόσο μαγευτική πρέπει να είναι μια σέλα με σκαλοπάτι ( καθόμουν πάνω στο μισώ σακίδιο πλάτης ) …… καμία καταπόνηση σε πλάτη – γόνατα - μέση που δημιουργεί η μαμά μουφο-εντούρο-σέλα μετά από 120 130 χλμ χωρίς στάση .

196604

naxiotis
03/05/2010, 02:54

Σήμερα πήρα μια ιδέα πόσο μαγευτική πρέπει να είναι μια σέλα με σκαλοπάτι ( καθόμουν πάνω στο μισώ σακίδιο πλάτης ) …… καμία καταπόνηση σε πλάτη – γόνατα - μέση που δημιουργεί η μαμά μουφο-εντούρο-σέλα μετά από 120 130 χλμ χωρίς στάση .

πάρε μια σέλλα του Τονυ και ησύχασες φίλε μου:beer:

LARISEOS
03/05/2010, 03:38
καλο μίνα ρε αφρηκανακια!

xristoforos
03/05/2010, 03:47
Μόνο καλές κρητικές έχω ακούσει για την Τόνυ , αλλά αν κατεβώ 3-4 cm ( με το σκάψιμο που κάνει ) ‘’ βλέπω τα γόνατα να μου φτάνουν στο σαγόνι ‘’ …… υπό διερεύνηση …

Καλό μήνα και ετοιμαστείτε για μαζικές διαδηλώσεις .

VALES
03/05/2010, 03:55
Όπως θέλεις σου την κάνει. Δεν είναι υποχρεωτικό το σκάψιμο, αν θέλεις σου την ''μπαζώνει''. :wave2:

LARISEOS
03/05/2010, 04:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Όπως θέλεις σου την κάνει. Δεν είναι υποχρεωτικό το σκάψιμο, αν θέλεις σου την ''μπαζώνει''. :wave2:

οχι μην το λες αυτο,,,ειναι στάνταρ η σελες και εγω του το ζήτησα και μου το έκανε πολυ λιγο.....δλδ τπτ σχεδων!

απλως μια καλη μαγκια ειναι να κατεβάσουμε λιγο τους μασεπιεδες!

VALES
03/05/2010, 04:48
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
[B]οχι μην το λες αυτο,,,ειναι στάνταρ η σελες και εγω του το ζήτησα και μου το έκανε πολυ λιγο.....δλδ τπτ σχεδων!

Σχεδόν τα ίδια λέμε Τάσο.
Το σκάψιμο που φοβάται ο φίλος, δεν είναι παρά, περισσότερο φαλτσαρισμένα πλαϊνά, εκεί δλδ που ακουμπούν οι μηροί (τα μπούτια δλδ) από την εσωτερική πλευρά, για να κλείνουν με μικρότερη γωνία τα πόδια του αναβάτη. Πράγμα το οποίο αν θέλει το αποφεύγει ή το μπαζώνει κανά πόντο όπως πολύ σωστά είπες.

Africaptan
03/05/2010, 09:32
απλως μια καλη μαγκια ειναι να κατεβάσουμε λιγο τους μασεπιεδες! [/B][/QUOTE] Ναι, και μετα να μην μπορουμε να στριβουμε...............:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LARISEOS
03/05/2010, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
απλως μια καλη μαγκια ειναι να κατεβάσουμε λιγο τους μασεπιεδες! Ναι, και μετα να μην μπορουμε να στριβουμε...............:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/B][/QUOTE]

να σου πω οτι ειναι μια απο της καλύτερες αγορές για ενα αφρικα!

Africaptan
04/05/2010, 04:17
Ναι, και μετα να μην μπορουμε να στριβουμε...............:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

να σου πω οτι ειναι μια απο της καλύτερες αγορές για ενα αφρικα! [/B][/QUOTE] Να σου πω, δεν το ξερω, δεν το γνωριζω, κι ετσι δεν θα επιμεινω σε κατι που δεν ξερω, ομως θεωρητικα δεν μου φαινεται να ειναι και τοσο σημαντικο.

LARISEOS
04/05/2010, 04:19
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=50630&page=95

απο τον αγαπητό μας aikidimi!

miscelano
04/05/2010, 06:43
σημερα το πρωι γυρισα απ την ιταλια που ειχα παει 4ημερο...περιτο να σας πω οτι η σελα του τονι τα σπαει...ηγουμενιτσα-κοζανη χωρις σταση και καθολου πιασιμο στον κωλο...ουτε εγω ουτε η φιλη μου...η καλητερη αγορα που λεει και ο λαρισεος για το αφρικα...καλημερα αφρικανοι!!!:beer: :beer: :beer: :beer:

miscelano
04/05/2010, 06:49
επισις ξεχασα να αναφερω πως εκει που ημουν στο λετσε της πουλια, ειχα παρκαρει το αφρικα διπλα σεbmw, ducati, ktm ολα υπερυτουμπανα μιλαμε...με βαλιτσες, προβολακια κλπ και καθομουν απεναντι σ ενα μπαρ και επινα ενα καφε, περναει μια κοπελιτσα και μπροστα σε ολα τα μεγαθηρια αυτη σταματαει μπροστα στο αφικ, βγαζει απο τη τσαντα της μια φωτογραφικη και εβγαλε φωτο την χοντρουλα μου!!!!!α ρε καιει καρδιες λεμε!!!!!!!!!!!!:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

VALES
04/05/2010, 07:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
επισις ξεχασα να αναφερω πως εκει που ημουν στο λετσε της πουλια, ειχα παρκαρει το αφρικα διπλα σεbmw, ducati, ktm ολα υπερυτουμπανα μιλαμε...με βαλιτσες, προβολακια κλπ και καθομουν απεναντι σ ενα μπαρ και επινα ενα καφε, περναει μια κοπελιτσα και μπροστα σε ολα τα μεγαθηρια αυτη σταματαει μπροστα στο αφικ, βγαζει απο τη τσαντα της μια φωτογραφικη και εβγαλε φωτο την χοντρουλα μου!!!!!α ρε καιει καρδιες λεμε!!!!!!!!!!!!:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Νόμιζε πως είχε τελειώσει με τις επισκέψεις της σε Μουσεία, αλλά είδε πως έκανε λάθος. :smokin:

Να δεις που θα αρχίσει να ψάχνει και για ζωντανούς δεινόσαυρους. :lol:

LARISEOS
04/05/2010, 07:45
Νόμιζε πως είχε τελειώσει με τις επισκέψεις της σε Μουσεία, αλλά είδε πως έκανε λάθος. :smokin:

Να δεις που θα αρχίσει να ψάχνει και για ζωντανούς δεινόσαυρους. :lol:

εδω συζητανε αφρικανοι οι πρωην αφρικανοι ειναι στο

Moto Forum > Μοτοσυκλέτα > Μοντέλα >κτμ->δανεια->προβληματα-> ξανα ψαχνω αφρικα!

:rotflmao: :rotflmao:

Africaptan
04/05/2010, 07:54
επισις ξεχασα να αναφερω πως εκει που ημουν στο λετσε της πουλια, ειχα παρκαρει το αφρικα διπλα σεbmw, ducati, ktm ολα υπερυτουμπανα μιλαμε...με βαλιτσες, προβολακια κλπ και καθομουν απεναντι σ ενα μπαρ και επινα ενα καφε, περναει μια κοπελιτσα και μπροστα σε ολα τα μεγαθηρια αυτη σταματαει μπροστα στο αφικ, βγαζει απο τη τσαντα της μια φωτογραφικη και εβγαλε φωτο την χοντρουλα μου!!!!!α ρε καιει καρδιες λεμε!!!!!!!!!!!!:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Κι εγω την περασμενη βδομαδα ημουν σ ενα καφε κοντα στο ΤΕΙ με κατι φιλους, και τα μηχανακια μας απ εξω παρκαρισμενα. Ενα varadero, ενα cb1300, και το africa στη μεση. Δεν την ειδα τη φαση, αλλα ο φιλος με το cb, μου εδειξε μια κοπελα που μολις ειχε περασει και μου ειπε οτι χαιδεψε το at!! Βρε λες;;;

miscelano
04/05/2010, 09:02
εδω συζητανε αφρικανοι οι πρωην αφρικανοι ειναι στο

Moto Forum > Μοτοσυκλέτα > Μοντέλα >κτμ->δανεια->προβληματα-> ξανα ψαχνω αφρικα!

:rotflmao: :rotflmao:

bou hahahahah :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VALES
04/05/2010, 09:37
bou hahahahah :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oμολογώ πως τέτοια απάντηση, με τόσα επιχειρήματα, δεν την περίμενα. Με ξάφνιασες. :bigcry:

(Κοίτα να δεις που τα λένε και τα εννοούνε κι όλας.:sick: ) :rotflmao: :lol: :rotflmao:

miscelano
04/05/2010, 09:58
φιλε ασε τα επιχειρηματα....τριτη σημερα και αυριο τεταρτη...θα εχεις πολλες δουλειες....υστερα απο 1300 χιλιομετρα σε 3 μερες δεν εχω ορεξη να σου δωσω επιχειρηματα και αποδειξεις οτι καβαλαω το καλητερο μηχανακι (κατ εμε ετσι)...γι αυτο πηγαινε να γραψεις στην ενοτητα που σου εδειξε ο τασος και ασε μας εμας....ειμαστε κολημενοι με μηχανακια 20αετιας....δεινοσαυροι κιετς....μην ασχολεισαι....:wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:

VALES
04/05/2010, 10:21
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
υστερα απο 1300 χιλιομετρα σε 3 μερες

Αποκλείεται...δεν βγαίνουν οι μέρες. :rotflmao: Εδώ ο άλλος οδήγησε 120-130 χιλιόμετρα χωρίς να κουραστεί, και το θεωρεί κατόρθωμα.:bawl:
Βέβαια θα μου πεις πως έκανε και 3-4 ώρες. :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αυτά δεν είναι ταξίδια...βαρκάδες είναι.

Πήγαινε μέχρι το Γράμο μια βόλτα...πρώτο ποστ πρώτη σειρά, και εδώ είμαι να τα ξαναπούμε.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83937&highlight=%C3%F1%E1%EC%EC%EF%F2

miscelano
04/05/2010, 10:49
εδω δεν ειναι αντιπαραθεσεις φιλε βαλες....και εχε χαρη που βαριεμαι να ψαχνω και να σκαναρω φωτο παλιες που ειχα παει ανδαλουσια με xt 600 2kf...το benetton....και αλλες δηλαδη απο ταξιδια με το αφρικα....160.000 χιλιομετρα δεν τα χω κανει μεσα στη πολλη....

οσο για το μηχανακη σου ειναι και γαμω δε λεω....κι εγω αν καποτε πουλουσα τη χοντρουλα μου μονο κτμ 990 θα επερνα...αλλα δεν θελω να παρω δανειο για να παρω μηχανακι...και μετα να μην περισευουν για να κανω ενα ταξιδακι...προτειμω να τα πιω σε μπυρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πριν φυγω για ιταλια πηγα στον μηχανικο μου μια βολτα και ηταν εκει ενας τυπακος με ενα 990 υπερτουμπανο...με μεταλικες βαλιτσες, και και και και....με ρωταει ιταλια θα πας ε???ε και μου λεει οτι θελει να το κανει και αυτος μια μερα αυτο το ταξιδι αλλα δεν παιζουν φραγκα....ελεος ρε πουστη μου....αντβεντουραδες της καφετεριας...

LARISEOS
04/05/2010, 10:58
με φώναξε κανείς?
ε?

196875

miscelano
04/05/2010, 11:03
http://img243.imageshack.us/img243/4977/1000878e.jpg

mariost
04/05/2010, 13:32
Παιδες καλησπερα!!!
Ειμαι ο Μαριος απο Κέρκυρα και ειμαι ενας περιφανος ιδοκτήτης Africa Twin!! (mod 97)

LARISEOS
04/05/2010, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από mariost
Παιδες καλησπερα!!!
Ειμαι ο Μαριος απο Κέρκυρα και ειμαι ενας περιφανος ιδοκτήτης Africa Twin!! (mod 97)

καλώς τον!

:beer:

xristoforos
04/05/2010, 14:05
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B][QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
:rotflmao: Εδώ ο άλλος οδήγησε 120-130 χιλιόμετρα χωρίς να κουραστεί, και το θεωρεί κατόρθωμα.:bawl:
Βέβαια θα μου πεις πως έκανε και 3-4 ώρες. :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αυτά δεν είναι ταξίδια...βαρκάδες είναι.

Πήγαινε μέχρι το Γράμο μια βόλτα...πρώτο ποστ πρώτη σειρά, και εδώ είμαι να τα ξαναπούμε.

Mα και βέβαια είναι υπερκατόρθωμα και τρισμεγίστη επιτυχία όταν ( πριν την πατέντα ) τις πρώτες ενοχλήσεις τις ένιωθα στα 85χλμ ……:confused:

Και είναι γνωστό ότι όλοι μπορούμε να ‘’ καταπιούμε ‘’ γεμάτο το ντεπόζιτο του Africa ( χωρίς στάση δηλ. περίπου 260 -280 χλμ ) , αλλά προτιμάμε να απολάψουμε την οποιαδήποτε ‘’ βαρκάδα ‘’ και όχι να αποκτήσουμε σιδερένια κωλαράκια οδηγώντας μηχανάκι και μετά να θέλουμε μασάζ και ιαματικά λουτρά για να ‘’ ισιώσουμε ‘’ . :wave2:

miscelano
04/05/2010, 16:15
χριστοφορε μαλλων δεν εχεις την σελα του μπατζιου...φιλε μου σε ολο το ταξιδι σταματουσα μονο για βενζινη....δηλαδη καθε 220-250 χιλιομετρα για βενζινη και εκανα και ενατσιγαρο....πραγματικα τεραστια αλλαγη!!!!!!!!

φιλε απο τη κερκυρα καλως ηρθες!!!ερχομαι σχεδον καθε χρονο στο νησι σου για παστιτσαδα με κοκορο και κακοτρυγη!!!:beer: :beer: :beer:

VALES
04/05/2010, 16:53
Πιείτε από καμιά μπυρίτσα :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: κερασμένες. Αλλά το νου σας... εδώ τριγύρω θα είμαι. :smilea:

LARISEOS
05/05/2010, 02:57
Πιείτε από καμιά μπυρίτσα :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: κερασμένες. Αλλά το νου σας... εδώ τριγύρω θα είμαι. :smilea:

:beer: :beer: :beer:

196929

xristoforos
05/05/2010, 14:10
χριστοφορε μαλλων δεν εχεις την σελα του μπατζιου...φιλε μου σε ολο το ταξιδι σταματουσα μονο για βενζινη....δηλαδη καθε 220-250 χιλιομετρα για βενζινη και εκανα και ενατσιγαρο....πραγματικα τεραστια αλλαγη!!!!!!!!

φιλε απο τη κερκυρα καλως ηρθες!!!ερχομαι σχεδον καθε χρονο στο νησι σου για παστιτσαδα με κοκορο και κακοτρυγη!!!:beer: :beer: :beer:

Τι ύψος έχεις ?

Με την μαμά σέλα , το κεφάλι σου ήταν πάνω απ τον ανεμοθώρακα ?

Με την μπατζιο τώρα βλέπεις μέσα από τον ανεμοθώρακα ή από πάνω ?

Τα γόνατα λυγίζουν περισσότερο ?

Τα ρωτώ όλα αυτά για να καταλάβω περίπου πως θα είναι η νέα ( αρχοντική ) θέση οδήγησης , γιατί τώρα με την μαμά σέλα το κεφάλι μου ξεκινά πάνω απ το τελος του ανεμοθώρακα και αν ‘’ κατέβω ‘’ και βλέπω από μέσα … ‘’ την έβαψα ‘’ … είναι πάντα βρόμικος . :(

Η εικόνα ισχύει ή καμία σχέση με την πραγματικότητα .

Πράσινο η τωρινή κατάσταση , κόκκινο η υποθετική .

196956

LARISEOS
05/05/2010, 14:33
ρε άνθρωπε ......εχει να κάνει με το μπαρμπριζ!!!!:beer:

γιατι δεν δοκιμάζεις μια εκει στο club ρε?

τελος πάντων μεγάλο πρόβλημα δεν θα εχεις.......στα γόνατα!

miscelano
05/05/2010, 15:13
χριστοφορε 1.81 ειμαι και εχω ανεμοθορακα τζιβι τον ψηλο...εχει κατεβει το κεφαλι μου απο πριν αλλα μην φανταστεις διαφορα...η διαφορα ειναι στην οδηγηση....παλια καθε 100 περιπου χιλιομετρα επρεπε να σταματησω...ο ποπος μου δεν τη παλευε...τωρα σταματαω οταν αδειασει το ρεζερβουαρ....αν ειχα μεγαλητερο παλι τοτε θα σταματουσα....μιλαμε εχω αλλο μηχανακη...στη συνηστω ανεπιφιλακτα....σε σενα και σε ολους...

xristoforos
05/05/2010, 16:51

γιατι δεν δοκιμάζεις μια εκει στο club ρε?

To κλαμπ είναι τίγκα στα βαραντερο …….. σπάνιο το A/T…… ( θυμήσου Πήλιο) … αλλά ας μην αλλάξουμε θέμα .

xristoforos
05/05/2010, 17:00
χριστοφορε 1.81 ειμαι και εχω ανεμοθορακα τζιβι τον ψηλο...εχει κατεβει το κεφαλι μου απο πριν αλλα μην φανταστεις διαφορα...η διαφορα ειναι στην οδηγηση....παλια καθε 100 περιπου χιλιομετρα επρεπε να σταματησω...ο ποπος μου δεν τη παλευε...τωρα σταματαω οταν αδειασει το ρεζερβουαρ....αν ειχα μεγαλητερο παλι τοτε θα σταματουσα....μιλαμε εχω αλλο μηχανακη...στη συνηστω ανεπιφιλακτα....σε σενα και σε ολους...

Ωραία …… και τώρα το δεύτερο σκέλος …..

Έστειλες την δικια σου και την έφτιαξε ή πήρες έτυμη ?

Ένα εξάρτημα μεταλλικό , σαν τρίλιζα , κάτω απ τη σέλα ξέρει κάνεις που χρησιμεύει ?

VALES
05/05/2010, 17:48

Ένα εξάρτημα μεταλλικό , σαν τρίλιζα , κάτω απ τη σέλα ξέρει κάνεις που χρησιμεύει ? [/B]

Για να σπάει η ανία του ταξιδιού. Στα Βαραντέρο, έχουν βάλει κάποιο ξύλινο ορθογώνιο, που μοιάζει με τάβλι.

xristoforos
05/05/2010, 18:21
Για να σπάει η ανία του ταξιδιού. Στα Βαραντέρο, έχουν βάλει κάποιο ξύλινο ορθογώνιο, που μοιάζει με τάβλι.

Για περιπτώσεις ανίας , παρατηρούμε τα λουλουδάκια να ανθίζουν στην άκρη του δρόμου και νομίζω ο Τάσος πρέπει να πλέκει πουλόβερ από στροφή σε στροφή .

196965

VALES
05/05/2010, 18:39
:lol: :beer: :lol:

Στέλνεις την δική σου (σέλα) αν θέλεις. Αν όχι, σου φτιάχνει άλλη. Και όσο για το ύψος μη μασάς.
Δεν είναι υπερβολικές οι ταχύτητες, οπότε με ένα μεσαίο-καλό κρανάκι δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα.

LARISEOS
06/05/2010, 02:49
Για περιπτώσεις ανίας , παρατηρούμε τα λουλουδάκια να ανθίζουν στην άκρη του δρόμου και νομίζω ο Τάσος πρέπει να πλέκει πουλόβερ από στροφή σε στροφή .

:beer: :beer: :beer:

οταν ειναι να την στείλεις να μιλήσεις με εμενα η με τον miscelano ...για τιμή!

Stergios69
06/05/2010, 03:04
Ένα εξάρτημα μεταλλικό , σαν τρίλιζα , κάτω απ τη σέλα ξέρει κάνεις που χρησιμεύει ? .
Σοβαρά τώρα, είναι για να στηρίζεις το τεπόζιτο όταν το σηκώνεις. Μπαίνει αναμεσα στον σκελετό και στην κάτω βάση του τεπόζιτου, στην θέση που βιδώνει κάτω από την σέλα...
Επισης κάπου είχα δει ότι αν το βάζεις ανάμεσα στο κάτω μέρος της αλυσίδας και το ψαλίδι, χρησιμεύει και για να δείχνει την σωστή τάση της αλυσίδας... :D :wave2:

xristoforos
06/05/2010, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
.
Σοβαρά τώρα, είναι για να στηρίζεις το τεπόζιτο όταν το σηκώνεις. Μπαίνει αναμεσα στον σκελετό και στην κάτω βάση του τεπόζιτου, στην θέση που βιδώνει κάτω από την σέλα...
Επισης κάπου είχα δει ότι αν το βάζεις ανάμεσα στο κάτω μέρος της αλυσίδας και το ψαλίδι, χρησιμεύει και για να δείχνει την σωστή τάση της αλυσίδας... :D :wave2:

Ωραία πράγματα ….. :beer: :wave2:

Να χαμε και το βιβλιαράκι με το μανουαλ στα ελληνικά ….. ουτοπία !!!

Πριν κανα χρόνο αγόρασε φίλος μεταχειρισμένη BMW R 1200R από γερμάνια και είχε πάνω τα πάντα = βιβλίο και το σετ με τα εργαλεία για τις μικρορυθμίσεις …

xristoforos
08/05/2010, 15:02
Τις πρoάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπυρα περιέχει γυναικείες ορμόνες.
Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.
Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).
Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. Είχαμε παχύνει
2. Μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα
3. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα
4. Ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις
5. Μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο
6. Κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος
7. Είχαμε πονοκέφαλο
8. Και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.

Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜOΝΕΣ!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=sYZs7VJaAlQ&feature=related :beer:

miscelano
08/05/2010, 15:21
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LARISEOS
09/05/2010, 02:38
mlks!

καλημερα......!

miscelano
09/05/2010, 04:59
μερααααα...!!!!

ο μαλακας χθες επλυνα τα κρανη μου και σημερα εχει και γαμω τις μερες και αναγκαστηκα θα βγω με το κουτι....:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

xristoforos
09/05/2010, 08:40
Καλησπέρα κι απ εμέ

Έχει πάει κανείς Καλάβρυτα –> χιονοδρομικό –> τηλεσκόπιο Αρίσταρχος και ->Ύδατα Στυγός ?

Καλή βόλτα ?

Τα Ύδατα της Στυγός είναι οι πηγές [1]του ποταμού Κράθη στον Χελμό της Αχαΐας σε υψόμετρο 2.100 μέτρα. Κατά την μυθολογία, η Στύγα ήταν Ωκεανίδα που είχε το παλάτι της στα Τάρταρα και την φυλάνε μέρα νύχτα δράκοι ακοίμητοι. Πιστευόταν ότι τα νερά της πηγής έβγαιναν από εκεί, από τα Τάρταρα και το παλάτι της Στύγας.
Στην Τιτανομαχία ήταν με το μέρος του Δία, όταν αυτός πολέμησε τον πατέρα του τον Κρόνο. Παιδιά της ήταν το Κράτος, η Βία, ο Ζήλος και η Νίκη. Στα ύδατα της Στύγας ορκίζονταν όλοι οι θεοί, ακόμη και ο Ήλιος: ήταν ο μεγαλύτερος όρκος που μπορούσε να κάνει ένας θεός και εκεί εξέτιαν την ποινή τους οι θεοί όταν ήταν τιμωρημένοι. Έλεγαν πως όποιο ον ζωντανό έπινε από το νερό της πέθαινε, και οποιοδήποτε μέταλλο το βουτούσαν στο νερά της έλιωνε.[2]. Εκεί βούτηξε τον Αχιλλέα η μητέρα του Νηρηίδα Θέτιδα και έγινε άτρωτος, αλλά τον κρατούσε από την φτέρνα και έμεινε το μοναδικό τρωτό σημείο στο σώμα του

197308

LARISEOS
09/05/2010, 14:46
πολύ ωραία χρηστοφορε!!!

miscelano
09/05/2010, 17:06
ωραια ειναι στα καλαβρυτα!!!!και η στηγκα δεν υπαρχει....οταν εχει και πουδρες δεν υπαρχει...ειχα παει πριν 4-5 χρονια....καλα τα καλαβρυτα αλλα σαν τη βασιλιτσα δεν ειναι....ποια υδατα της στυγκας και ποιες τιτανομαχιες.....τσιπουρο στον μπαρπα εχεις πιει???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πως τα λεω ο ατιμος:beer: :beer: :beer: :beer:

LARISEOS
10/05/2010, 02:42
.τσιπουρο στον μπαρπα εχεις πιει???

καλημέρα λέμε!!!!!!

Manuel650
10/05/2010, 03:59
Καλησπέρα κι απ εμέ

Έχει πάει κανείς Καλάβρυτα –> χιονοδρομικό –> τηλεσκόπιο Αρίσταρχος και ->Ύδατα Στυγός ?

Καλή βόλτα ?

Τα Ύδατα της Στυγός είναι οι πηγές [1]του ποταμού Κράθη στον Χελμό της Αχαΐας σε υψόμετρο 2.100 μέτρα. Κατά την μυθολογία, η Στύγα ήταν Ωκεανίδα που είχε το παλάτι της στα Τάρταρα και την φυλάνε μέρα νύχτα δράκοι ακοίμητοι. Πιστευόταν ότι τα νερά της πηγής έβγαιναν από εκεί, από τα Τάρταρα και το παλάτι της Στύγας.
Στην Τιτανομαχία ήταν με το μέρος του Δία, όταν αυτός πολέμησε τον πατέρα του τον Κρόνο. Παιδιά της ήταν το Κράτος, η Βία, ο Ζήλος και η Νίκη. Στα ύδατα της Στύγας ορκίζονταν όλοι οι θεοί, ακόμη και ο Ήλιος: ήταν ο μεγαλύτερος όρκος που μπορούσε να κάνει ένας θεός και εκεί εξέτιαν την ποινή τους οι θεοί όταν ήταν τιμωρημένοι. Έλεγαν πως όποιο ον ζωντανό έπινε από το νερό της πέθαινε, και οποιοδήποτε μέταλλο το βουτούσαν στο νερά της έλιωνε.[2]. Εκεί βούτηξε τον Αχιλλέα η μητέρα του Νηρηίδα Θέτιδα και έγινε άτρωτος, αλλά τον κρατούσε από την φτέρνα και έμεινε το μοναδικό τρωτό σημείο στο σώμα του

Καλή βόλτα αυτή που λες Χριστόφορε, την έχω κάνει με χιόνι όπως στη φωτό.
Αν δεν έχει χιόνι όμως δεν ξέρω αν λέει...

xristoforos
10/05/2010, 11:28
ωραια ειναι στα καλαβρυτα!!!!και η στηγκα δεν υπαρχει....οταν εχει και πουδρες δεν υπαρχει...ειχα παει πριν 4-5 χρονια....καλα τα καλαβρυτα αλλα σαν τη βασιλιτσα δεν ειναι....ποια υδατα της στυγκας και ποιες τιτανομαχιες.....τσιπουρο στον μπαρπα εχεις πιει???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευελπιστώ να τον επισκεφτώ τον μπάρμπα με τα τσίπουρα ….

Αν έχετε προβλήματα και είστε δυστυχισμένοι αυτές τις μέρες … σας προτείνω να δείτε το ακόλουθο βιντεακι τόλμης – θάρρους και απεραντοσύνης .

Με λίγα λόγια …. Θα κλ@σετ@ στα γέλια .

http://www.youtube.com/watch?v=9L_kAcDT8XY&feature=player_embedded

xristoforos
10/05/2010, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manuel650
Καλή βόλτα αυτή που λες Χριστόφορε, την έχω κάνει με χιόνι όπως στη φωτό.
Αν δεν έχει χιόνι όμως δεν ξέρω αν λέει...

Υπάρχει η πληροφορία ότι , τώρα που δεν έχει χιόνια , πεταν με παρα5 εκεί πάνω και είναι λίγο χωματόδρομος από το παρκιν του χιονοδρομικού ως το τηλεσκόπιο ….. για να δούμε !!!

Zpower
17/05/2010, 05:55
αφρικα με παρα5 να πετα να δω ..........και τελειωσα

xristoforos
17/05/2010, 14:21
2500 χαρλεάδες θα περάσουν ταυτόχρονα τη γέφυρα του Ρίο !!!

Να ειδοποιηθεί ο μηχανικός που έκανε μελέτη στατικότητας και συγχρονισμού ….

http://www.hdch.gr/events_details.asp?events_id=150

xristoforos
24/05/2010, 11:20
Καλάβρυτα

Ένα υπέροχο χωριό το οποίο κτίζετε και αναπτύσσετε για να φιλοξενήσει επισκέπτες – τουρίστες .

Το θέμα όμως είναι άλλο .

Πως φτάνεις ως εκεί ?

Από Πάτρα είναι περίπου 65 - 70 χλμ απ τον 111 που λένε … μέσα από γραφικά χωριουδάκια που κυριαρχεί η ηρεμία η γαλήνη . που σε συνδυασμό με την κραυγαλέα δύναμη της φύσης μπορούν να σε χαλαρώσουν και μπλα μπλα μπλα μπλα …….

Πως είναι δυνατόν από την Χαλανδρίτσα ( λίγο έξω απ την Πάτρα ) ως τα Καλάβρυτα να μην υπάρχει ένα βενζινάδικο στα ενδιάμεσα χωριά πάνω στο δρόμο …. απόσταση 45 – 50 χλμ !!!

Όταν σταματήσαμε για καύσιμα και πληροφορίες στην bp λίγο έξω απ τα Καλάβρυτα μας λύθηκαν οι περισσότερες απορίες αφού βλέπαμε τον κόσμο να γεμίζει μπιτόνια με βενζίνη ….

Και σα να μη μας έφτανε αυτό κατά το ανέβασμα προς χιονοδρομικό διαπιστώνουμε ότι έχουμε πάθει λάστιχο ……… κατεβαίνουμε σε βενζινάδικο μέσα στα Καλάβρυτα και ένας συμπαθητικός γεράκος μας ενημερώνει ότι δε μπορεί να μας βοηθήσει – δεν ασχολιέται με λάστιχα και όλα τα συνεργεία είναι κλειστά ….. λίγο πριν βάλουμε τα κλάματα και ενώ έχουμε σχηματίσει τον αριθμό της οδικής στο κινητό ….. λέμε …. δε πάμε στο πρώτο βεν/κο που βρήκαμε μπας και την γλιτώσουμε ??? Τελικά την γλιτώσαμε χάρης το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ……. Αλλά και πάλι μας γεννήθηκε μια απορία …… ο συμπαθητικός γεράκος δεν το ήξερε ή δεν ήθελε να μας δώσει την πληροφορία …..

Παρόλα αυτά τα Καλάβρυτα και οι γύρο περιοχές είναι φανταστικά και θέλουν χρόνο για εξερεύνηση .

Ακούραστοι μηχανοκίνητοι μαχητές DAYTONA NOVA-S 110cc και AT

198963

xristoforos
14/06/2010, 07:07
Λίγο περισσότερη προσοχή στους δρόμους τώρα που σφίγγουν οι ζεστες …….

Χθες τροχαίο με εγκατάλειψη ( αμάξι – πάπια , μόνο υλικές ζημιές ευτυχώς ) 100 μέτρα μπροστά μας , σήμερα τράκαραν πίσω μου ( με περίμενε να περάσω - βγήκε ‘’ μαχαίρι ‘’και τράκαρε τον πίσω μου ) όλα μέσα σε στενά - μικρές ταχύτητες ….

Πάντα κράνος και το νου σας

LARISEOS
14/06/2010, 07:33
Λίγο περισσότερη προσοχή στους δρόμους τώρα που σφίγγουν οι ζεστες …….

Χθες τροχαίο με εγκατάλειψη ( αμάξι – πάπια , μόνο υλικές ζημιές ευτυχώς ) 100 μέτρα μπροστά μας , σήμερα τράκαραν πίσω μου ( με περίμενε να περάσω - βγήκε ‘’ μαχαίρι ‘’και τράκαρε τον πίσω μου ) όλα μέσα σε στενά - μικρές ταχύτητες ….

Πάντα κράνος και το νου σας

καλο καλοκαιρακι φιλος....και χωρίς προβλήματα !

xristoforos
17/06/2010, 14:08
καλο καλοκαιρακι φιλος....και χωρίς προβλήματα !

Επίσης αγορίνα μου …… :wave2:

Δώσε μια πρόβλεψη για την κατάσταση της Ελλάδος από Σεπτέμβρη ……….
Αν είναι απογοητευτική σε Π.Μ …… μη τους τρομάξουμε από τώρα .
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LARISEOS
18/06/2010, 02:34
Επίσης αγορίνα μου …… :wave2:

Δώσε μια πρόβλεψη για την κατάσταση της Ελλάδος από Σεπτέμβρη ……….
Αν είναι απογοητευτική σε Π.Μ …… μη τους τρομάξουμε από τώρα .

εχεχεχεχ......τι να πω ρε χριστοφορε.....!

και αλλα να πω ? οταν τα ελεγα γελούσαν ολοι !

τελος πάντων ..

xristoforos
28/06/2010, 15:52
Μπαγκστερ προσοχή …

Αν έχετε το κορδόνι (στο πάνω μέρος που αγκαλιάζει το λαιμό ) πάρα πολύ σφιγμένο και κουμπώσετε το βαλιτσάκι ( πολύ γεμάτο ) μπορεί

1) Να επηρεαστούν τα καλώδια της μίζας και όταν στρέφετε το τιμόνι ( τελείως δεξιά μου έτυχε εμένα ) το μηχανάκι να μιζαρει εν λειτουργία και από κλιστώ να παίρνει μπροστά κανονικά στρέφοντας τέρμα το τιμόνι …….
-Βέβαια κάποιοι δίνουν εκατομμύρια για αυτόματο άναμμα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα .

2) Να μην λειτουργεί ο μηχανισμός ( δεν ξέρω πώς λέγετε ) που , αν μας σβήσει εν κινήσει ο κινητήρας και πατάμε το συμπλέκτη τέρμα ( για απεμπλοκή και μιζαρουμε ) να μην παίρνει μπρος ( επικίνδυνο )

Αν ξεσφίξουμε – χαλαρώσουμε το κορδόνι και δεν υπερφορτώνουμε το βαλιτσάκι επανέρχεται στα φυσιολογικά ( εκτός αν κάνουμε ζημιά πριν το πάρουμε χαμπάρι ).

LARISEOS
28/06/2010, 15:55
xristofore,,,,ti kaneis agori moy? pezeis me ta loyrakia??? exexexex

re ela na pioyme kana krasaki kai na fame kana kotopoylaki.........!

xristoforos
28/06/2010, 16:07
xristofore,,,,ti kaneis agori moy? pezeis me ta loyrakia??? exexexex

re ela na pioyme kana krasaki kai na fame kana kotopoylaki.........!

Την παρασκευή τελειώνει εξεταστική και αρχίζουν διακοπές ……

Λες να πάμε για εξερεύνηση στο άγνωστο Πήλιο ?

Βέβαια εκεί πάνω δεν έχει κορδόνια … αλλά έχει κοψίδια και τσίπουρα …..αν θυμάμαι καλά
:a2: :a5:

202592

miscelano
29/06/2010, 12:54
απο παρασκευη θα ειμαι κι εγω πηλιο μετα της συζηγου....στη παραλια φακιστρα θα στησουμε σκηνες....μεχρι κυριακη εκει θα ειμαστε...αντε ελατε ολοι...το τσιπουρο θα ρεει αφθονο!!:beer: :beer: :beer:

LARISEOS
30/06/2010, 02:59
αρε αφρικανακια παντου ρε......!

εγω θα κανω μια κορυφη ολυμπο το σαββατο πρωι ....ετσι για καμια μπυριτσα στο ζολοτα!

εχεχεχεχεχεχε

αλλιως θα ερχομουνα πηλιο με σκηνή να σας βρω μαζι με τον χριστοφορο....!

miscelano
30/06/2010, 12:22
ρε τασουηλ δεν ειναι καιρος για βουνα τωρα....ασε που δεν θα εχει και καλο καιρο...ελα πηλιο ρε να κανουμε καμια βουτια....να βαλουμε και τα μηχανακια στην αμμο να παιξουνε...

xristoforos
17/07/2010, 04:30
κλοπή

CB1000R αν δείτε κάτι ειδοποιήστε …ευχαριστώ εκ των πρότερων

204073

xristoforos
17/07/2010, 04:33
κλοπή

CB1000R αν δείτε κάτι ειδοποιήστε …ευχαριστώ εκ των πρότερων

204074

xristoforos
18/07/2010, 19:48
προς αγ. Γιάννη το Ρώσο

204242

xristoforos
18/07/2010, 19:50
Μετά τον αγ. Γιάννη το Ρώσο

204243

xristoforos
18/07/2010, 19:53
Ο Ρώσος

204244

LARISEOS
19/07/2010, 02:33
β ευβοια???

πηγες για να το ρηξεις??? στης στροφες?

εχεχεχεχε

xristoforos
19/07/2010, 09:00
Πολύ όμορφη η διαδρομή … 2ερα 3τη στο κιβώτιο και όσο μπορείς γέρνεις … έβλεπα και τους σοβαρούς μηχανόβιους με τις ολόσωμες στολές …… αυτά είναι … τα παλικάρια πρέπει να μπαιναν με τα γόνατα σε μερικές …μόνο αρνητικό -> μην πετύχεις πούλμαν = γέρασα μέχρι να το περάσω .

204260

miscelano
19/07/2010, 12:55
στη λιμνη πολυφυτου

http://img827.imageshack.us/i/0064.jpg/]http://img827.imageshack.us/img827/5948/0064.th.jpg

miscelano
19/07/2010, 12:59
το ιδιο
http://img844.imageshack.us/i/0066.jpg/]

miscelano
19/07/2010, 13:01
στο χκ βασιλιτσας

http://img843.imageshack.us/img843/1936/0104j.jpg (http://img843.imageshack.us/i/0104j.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

miscelano
19/07/2010, 13:02
http://img839.imageshack.us/img839/3372/0106.jpg (http://img839.imageshack.us/i/0106.jpg/)

http://img827.imageshack.us/img827/3599/0108t.jpg (http://img827.imageshack.us/i/0108t.jpg/)
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

xristoforos
19/07/2010, 19:16
το ιδιο
http://img844.imageshack.us/i/0066.jpg/]

Η Κοζάνη έχει αρκετές ομορφιές …… ίσως χρειαστεί παραπάνω από ένα σ.κ για εξερεύνηση ε ?
Βλέπω λερωμένα λάστιχα ….. το γλέντησες ε ?
Που σε βγαλαν οι χωματόδρομοι ?

204317

Africaptan
20/07/2010, 16:37
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
[B]Μπαγκστερ προσοχή …

1) Να επηρεαστούν τα καλώδια της μίζας και όταν στρέφετε το τιμόνι ( τελείως δεξιά μου έτυχε εμένα ) το μηχανάκι να μιζαρει εν λειτουργία και από κλιστώ να παίρνει μπροστά κανονικά στρέφοντας τέρμα το τιμόνι …….
-Βέβαια κάποιοι δίνουν εκατομμύρια για αυτόματο άναμμα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα .
Οταν λες "μπαγκστερ" εννοεις το δερμα που αγκαλιαζει το ντεποζιτο, η το tank bag που τοποθετειται πανω στο δερμα; Το ρωταω διοτι δεν νομιζω οτι επηρρεαζονται τιποτα καλωδια. Απλα οπως στριβεις το τιμονι τερμα δεξια οπως λες, ακουμπαει το κουμπι της μιζας στο Tank bag και μιζαρει. Τωρα αν οντως εννοεις Bagster, δεν μπορω να βοηθησω.

Operater
20/07/2010, 16:48
Μετά τον αγ. Γιάννη το Ρώσο

beautiful beast//

xristoforos
20/07/2010, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
[B]Μπαγκστερ προσοχή …

Οταν λες "μπαγκστερ" εννοεις το δερμα που αγκαλιαζει το ντεποζιτο, η το tank bag που τοποθετειται πανω στο δερμα; Το ρωταω διοτι δεν νομιζω οτι επηρρεαζονται τιποτα καλωδια. Απλα οπως στριβεις το τιμονι τερμα δεξια οπως λες, ακουμπαει το κουμπι της μιζας στο Tank bag και μιζαρει. Τωρα αν οντως εννοεις Bagster, δεν μπορω να βοηθησω.

To 1o …( δηλ το δέρμα )

Απ ότι φαίνεται μάλλον είχα περάσει ‘’λάθος – άτσαλα ’’ το λουρί και τραβήχτηκαν τα καλώδια που είναι εκεί πίσω στο λαιμό . το κουμπί δεν πατιότανε ( το τσεκάραμε 3ης άνθρωποι ) … όταν το χαλάρωσα δεν το ξανάκανε .

xristoforos
26/07/2010, 08:23
απεργούν τα βυτσιοφόρα και προληπτικά πάμε και ξεζουμίζουμε τα βενζινάδικα …… ΑΝ απεργούσαν στη Ψυτάλλεια θα κατάχέζαμε όλο το κόσμο ?

miscelano
27/07/2010, 07:20
Η Κοζάνη έχει αρκετές ομορφιές …… ίσως χρειαστεί παραπάνω από ένα σ.κ για εξερεύνηση ε ?
Βλέπω λερωμένα λάστιχα ….. το γλέντησες ε ?
Που σε βγαλαν οι χωματόδρομοι ?
χριστοφορε φιλε μου παρτο αποφαση, ριξε πμ να ενημερωσεις να μην εχω κανονισει τιποτα και γυρναμε ολη τη δυτικη μακεδονια σε ενα σκ....:beer: :beer: :beer: :beer:

LARISEOS
27/07/2010, 08:29
re sei,,,,exases poly wraia meri!!!! agrafa!!!

8a xana pame omws na xereis!

miscelano
27/07/2010, 08:33
τασουηλ δε κανονιζουμε ενα σκ στα εδω μερη πλακα πλακα....????διασχηχη τα πιερια, το βερμια, καιμακτσαλαν, βιτσι, βοιο, γραμμο κλπ?????το επομενο σκ βολευει???

LARISEOS
27/07/2010, 11:03
nai .......boleyei.......θα ειμαι κροατια ρε μαλακα!

miscelano
27/07/2010, 12:22
nai .......boleyei.......θα ειμαι κροατια ρε μαλακα!

ωχ το ξεχασα....μη πας ρε τοτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

xristoforos
11/08/2010, 08:34
έχει πάει κανείς στη νότια Εύβοια όρος ΟΧΗ στα δρακόσπιτα ?

:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a55:

Operater
11/08/2010, 08:50
έχει πάει κανείς στη νότια Εύβοια όρος ΟΧΗ στα δρακόσπιτα ?

:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a55:

τσουκου.... τι σκεφτεσαι?

xristoforos
11/08/2010, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τσουκου.... τι σκεφτεσαι?

να πάω κι εγώ .

ήταν να είχα ανέβει το προηγούμενο σ.κ αλλά … το σωληνάκι Τ που ενώνει τα 2 ψυγεία ( τυχαία ή δε το τοποθέτησε σωστά ο μάστορας (( της γειτονίας , όχι ο κανονικός μου )) που είχα πάει για προληπτική αλλαγή υγρών ψυγείου )) ‘’ ξεκούμπωσε ‘’ και έχασα τα υγρά μου στην Ραφήνα ( το λάθος -> είδα χυμένα υγρά αλλά νόμιζα ότι είναι από την υπερχείλιση ) και συνέχισα . Αφού πέρασα Μαρμαρι και πήγα Κάρυστο άρχισα να ανεβαίνω το βουνό . όταν μπήκα στο τσιμεντοδρομο παρατήρησα ότι η θερμοκρασία είναι στο 0 . Αφού με ζώσανε τα φίδια , αποφάσισα να δω το παγούρι πίσω δεξιά . Ήταν άδειο !!! Κατέβηκα το βουνό ‘’ σβηστός ‘’ σταμάτησα στο 1ο βενζινάδικο για να γεμίσω νερό μπρος - πίσω , καραβάκι και πίσω Αθήνα . τώρα σκέφτομαι για διανυκτέρευση με σκηνή στο βουνό και ανέβασμα την άλλη μέρα . ‘’δυστυχώς’’ θα πάμε με αμάξι για μεταφορά των απαραίτητων ( ξηρά τροφή σκηνές και τα συναφή για διανυκτέρευση σε κρύο βουνό . Το καταφύγιο το απορρίψαμε γιατί είναι 100 ε η ταρίφα είτε είσαι 1 άτομο είτε 10 .

Όποιος έχει εμπειρία - πληροφορίες για την διαδρομή ας μας πει . υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο ιντ αλλά κάποιοι μπερδεύουν τα αυθεντικά με τα ψευτο δρακοσπιτα