Σύνδεση

View Full Version : ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ Africaνοι

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

xristoforos
02/03/2008, 20:27
ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ AFRICAνοι ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΝΟΙΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ .

ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ------ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ AFRICA . ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΝΙΔΑΣ (ΟΠΟΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΤΗΝΑ ) .

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ . ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ---->ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάρτερ ημών το εν της μηχανής,
αγιασθητω το βολάν σου,
ελθετω η μπαταρία σου,
γεμισθητω το ρεζερβουάρ σου,
ως εν λιπαντικον και επι της μηχανής,
το στροφαλον ημών τον επιουσιον,
σώσε ημην σήμερον και αφες ημην
από τα μικροπροβλήματα των ηλεκτρικών,
ως και ημείς αφιωμεν τις βαλβίδες ημών,
στων αντιπροσώπων και των μηχανικών,
αλλά ρήσε ημάς από τα ιμιτασιόν.

122434

Normaden
02/03/2008, 22:18
Τα σπαει!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πολυ καλο:beer: :beer: :beer:

castor
03/03/2008, 20:32
Γεια χαρα!!!Η προσευχη πολυ καλη!!!!!:lol: :beer:

Bavarian
03/03/2008, 20:34
Πρέπει να έρθει η άνοιξη για να ξεχυθούμε στις Εθνικές ?

LsKostas
04/03/2008, 09:54
Πρέπει να έρθει η άνοιξη για να ξεχυθούμε στις Εθνικές ?

Οχι βεβαια...:lol: :bawl: :lol:

xristoforos
04/03/2008, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Οχι βεβαια...:lol: :bawl: :lol:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ συν AFRICA νοι

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ----ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ---- ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ . ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΡΑ , ΛΟΥΤΡΑΚΙ , ΩΡΩΠΟ , ΧΑΛΚΙΔΑ , ΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΛΕΥΡΙΚΟ ΑΕΡΑΚΙ .

122820

el_hymador
04/03/2008, 19:40
Nαι αλλα απ οτι φαινεται μεχρι την Ροδο εφτασε η χαρη σας...:winka:

122822

xristoforos
04/03/2008, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Nαι αλλα απ οτι φαινεται μεχρι την Ροδο εφτασε η χαρη σας...:winka:

ΠΟΠΟ ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ .....

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΑΣ ΗΜΙΣΥ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΟ AFRICA ΜΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΣΤΙΛΕΤΟ .

122826

xristoforos
28/04/2008, 20:32
Διόδια

Την πρώτη φορά που πήγα να περάσω διόδια με τη μηχανή μόνο που δεν με βρίσανε .

Διαδικασία

Α ) σταματάω
Β ) βάζω νέκρα
Γ ) βγάζω το γάντι
Δ ) ξεκουμπώνω το μπουφάν
Ε ) βγάζω πορτοφόλι
Ζ ) ψάχνω κέρματα
Η ) παίρνω απόδειξη
Θ ) ασφαλίζω πορτοφόλι
Ι ) κλείνω μπουφάν
Κ ) βάζω γάντι
Λ) πρώτη….
Μ ) …έφυγα

Και ο φίλος μας ο οδηγός από πίσω μόνο που δεν έχει δαγκώσει το τιμόνι απ τα νεύρα του και δικαιολογημένα ο άνθρωπος .

Μετά από αυτή την νίλα η διαδικασία έγινε πιο απλή .

Α ) βάζω νέκρα , ξεκουμπώνω το μπουφάν , σταματάω
Β ) δίνω το πορτοφόλι στον- στην διοδιατζι – τζου αφού ξεπεράσει το σοκ , ψάχνει για κέρματα , κόβει απόδειξη
Γ ) περνώ το πορτοφόλι ασφαλίζω
Δ ) κλείνω μπουφάν
Ε ) πρώτη …
Ζ ) …έφυγα

Συνηθισμένες αντιδράσεις διοδιατζιδων

- ΓΟΥΡΛΟΜΑ ματιών .
- Λένε << τι είναι αυτό >> εξηγώ << για να μη βγάζω το γάντι …>>
- Κοιτάνε με αμηχανία την κάμερα ασφάλειας τους ( μάλλον απαγορεύεται αυτό το πράγμα , αλλά και αυτοί θέλουν να ξεμπερδεύουνε ).
Ατάκα από γυναίκα διοδιατζου << ούτε ο άντρας μου δεν μου δίνει το πορτοφόλι του!!! >>

- Πάντα ένα χαμόγελο και << καλό δρόμο >> .

Να είναι πάντα όλοι τους καλά .

128778

castor
28/04/2008, 20:49
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!Καλο το κοψιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

xristoforos
28/04/2008, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!Καλο το κοψιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Φιλε castor

Αληθώς Ανέστη όταν άκουσε το AFRICA να μανσαρει απ΄ έξω .

xristoforos
09/05/2008, 20:17
B M X ήταν το ποδήλατο που στα νιάτα μας πέραν του ότι μας βοήθησε να πάμε λίγο ποιο μακριά απ το σπίτι μας, μάλλον μας κόλλησε και το μικρόβιο της μηχανής που κυκλοφοράμε η’ μας κυκλοφορεί σήμερα. Τι τούμπες τι γδαρσίματα είχαμε φάει , ατελείωτο αίμα στα γόνατα και στους αγκώνες . Θυμάστε που όταν τελείωναν τα πίσω τακάκια ( από τις ατελείωτες κολιες ) μετά βάζαμε το παπούτσι στην πίσω δαγκάνα για σπινάρουμε . Ωραίες ξένοιαστες εποχές .
Έβλεπα στο δρόμο μηχανόβιους να θέλουν να στρίψουν κάθετα σε ένα φανάρι και να σπινάρουν λίγο το πίσω λάστιχο να έρχονται ευθεία στον κάθετο δρόμο και να φεύγουν . Βέβαια ήθελα να μάθω πως το κάνουν αν και μέχρι πρόσφατα πίστευα ότι το AFRICA δεν κάνει τέτοια πράγματα . Ευτυχώς έμαθα κατ ιδίαν ότι κάνω λάθος όταν ένα βράδυ που βαριόμουν απίστευτα είχα πάρει από πίσω ένα πεζό κίτρινο τουμπανιασμένο και χαμηλωμένο που πήγαινε με σαράντα , λίγο ποιο κάτω λιπών είχε ένα λαστιχένιο σαμαράκη ( που βάζουν κοντά στα σχολεία ) και ο πεζιστας πολλή σωστά αποφάσισε να κόψει κι άλλο για να μην το σπάσει . Όταν είδα να ανάβουν τα φανάρια των στοπ σχεδόν αφήνιασα , μάλλον είχα τρίτη μέσα και όταν κατέβασα σε δευτέρα δεν πρέπει να αφίσα γκάζι αλλά να αύξησα και όταν ο συμπλέκτης είχε ανέβει αρκετά ψιλά μάλλον η πίσω ρόδα άρχισε να σπινάρει και η AFRICA ανέλαβε όλα τα υπόλοιπα. Μια που ήμουν πίσω του μια που τον τάραξε η ρεμους δίπλα του και μια που μας έχασε από μπροστά του .
Λεωφόρος Αθηνών στο ύψος του νέου χρηματιστηρίου . Μεσαία και δεξιά λωρίδα σχεδόν μποτιλιαρισμένες , αριστερή σχεδόν ελεύθερη . Ένας TRANSALPεριστας χαλαρά κινείται στην αριστερή . ΞΑΦΝΟΥ ένας κουριερ , με πάπια και τεράστιο κουτί , πετάγεται κάθετα ,ανάμεσα από τα ακινητοποιημένα και σταματάει , 5 μέτρα από τον TRANSALPεριστα . Ο τελευταίως σχεδόν ατάραχος μπλοκάρει την πίσω ρόδα κάνει ένα κλικ αριστερά αποφεύγοντας τον κουριερ και του στέλνει ένα συνοθυλευμα καμένου λάστιχου και σκόνης μαζί με ένα αγριεμένο κοίταγμα αφ’ υψηλού , που ήταν όλα τα λεφτά .

xristoforos
26/05/2008, 16:47
Τα πράγματα είναι απλά . Όταν τρεις διαφορετικοί μηχανικοί σου λένε άλλαξε ρουλεμάν αλλιώς θα φας τα μούτρα σου …… συνήθως το εννοούν . Ευτυχώς δεν έφαγα τα μούτρα μου αλλά με καινούρια ρουλεμάν τιμονιού και μπροστινού τροχού νομίζω ότι οδηγό ένα άλλο Αfrica που δεν με έχει και πολύ ανάγκη .
Ενώ πριν δυσκολευόμουν στις στροφές έβγαινα σχεδόν συνεχεία εκτός επιθυμητής γραμμής και σχεδόν πάλευα με το τιμόνι τώρα πια απλά σκέφτομαι τι θέλω να κάνω και το Αfrica αναλαμβάνει την εκτέλεση .
:a2:

castor
26/05/2008, 17:11
Μαλλον ειναι και η σειρα μου για ρουλεμαν!!!!!!!:bawl:

xristoforos
26/05/2008, 17:23
Μαλλον ειναι και η σειρα μου για ρουλεμαν!!!!!!!:bawl:

Με το καλό και μετά η κούκλα σου θα αγγίζει την τελειότητα .
:a54:

xristoforos
14/06/2008, 15:46
Έψαχνα μετά την έξοδο τις α.ο να πάω στο ραντεβού μου και έπεσα στο πρώτο μου μπλόκο :a22: .
Πρώτη σκέψη <<επιτέλους να δήξω τα χαρτιά μου >> εδώ και 5,5 μήνες που τα έχω και περνάω απ τα μπλόκα , τα στρουμφ , δείχνουν παγερή αδιαφορία μάλλον λόγο της χρίσης κράνους που δεν διαπραγματεύεται :a24: . Δεύτερη σκέψη << γιατί ρε γαμοτεν την στήνουν πάντα μες τον ήλιο :sun: και δεν βρίσκουν καμία παχιά σκιά ? Εν τω μεταξύ στο περιπολικό ο ένας ήταν στημένος μπροστά για να με σταματήσει και ο άλλος στο πορτμπαγκάζ ( όχι μέσα , όξω ) , Μου φάνηκαν για ιδικοί φρουροί λόγο του αλεξίσφαιρου και του απαρχαιωμένου πολυβόλου που κουβάλαγαν μες τον ντάλα ήλιο υπενθυμίζω :sun: :a016: . Μετά τον εν τίτλο διάλογο δίνω τη θήκη με τα χαρτιά στον ένα και αυτός τα δίνει στον άλλο για να τα επεξεργαστεί πάνω στο πορτμπαγκάζ. Οπoς φάνηκε από την συζητήσει που ακολούθησε , ο ένας είναι πρώην AFRICAνος και ο αλός βρίσκετε σε ένα δίλημμα τι να αγοράσει AFRICA η TDM ? Αφού αναφερθήκαμε στα μειονεκτήματα τις VARADERO και V STROM ανέβηκα για να φύγω και τότε γίνανε τα αποκαλυπτήρια . Δυο αστυνομικοί , μάλλον ζευγάρι άντρας γυναίκα :a49: , με την στολή τους έσκασαν μύτη από το απέναντι πολυκατάστημα με κάτι πορτατίφ στα χέρια . Ωραία πράγματα εν ώρα υπηρεσίας και γω που νόμιζα ότι μου καναν επίσημο μπλόκο :a018: .

xristoforos
30/07/2008, 15:40
Έπεσα και γω με τη σειρά μου σε μια χωμάτινη αλάνα στους πρόποδες τις Πάρνηθας . Ευτυχώς εγώ καλά (κάτι έντονες γρατσουνιές ) η μηχανή από ντεπόζιτο και μπροστά αλλαγή στο σύμπαν ( μούτρο , αριστερό πλαϊνό ,βάση κ βάση φαναριών , ανεμοθώρακας ) .
Μηχανολογικά η AFRICA να μου ΚΥΡΙΑ .

138041

xristoforos
30/07/2008, 15:40
και

138042

winbox
31/07/2008, 09:17
Καλα βρε Χριστόφορε πως και έγινε αυτό???? Περαστικά....!!!!

LARISEOS
31/07/2008, 09:38
perastika gia to africa,,,,,,, sumbainoun kai auta ..... alla polu phre re sei!?

me thn sela win ti kaname ? euxarhstimenos? zelatina?

castor
31/07/2008, 10:24
Τα ελεγα τοτε......http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=58596 .....αλλα εσυ δεν ακουσες φιλε μου,οι :a31:ες πληρωνονται :bigcry: :bigcry: φιαξε τωρα την αφρικανα να βαλεις μυαλο!!!!!:beer:

xristoforos
31/07/2008, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
Καλα βρε Χριστόφορε πως και έγινε αυτό???? Περαστικά....!!!!

Φίλε winbox

Είδα ένα χαντάκι ( συμπαθητικά βαθύ ) και ταράχτηκα , κοκάλωσα μπροστινό και λόγο χώματος έπεσα εύκολα . Αν είχα ABS θα την γλίτωνα ? Μάλλον όχι ε ! Να σαι καλά .

xristoforos
31/07/2008, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
perastika gia to africa,,,,,,, sumbainoun kai auta ..... alla polu phre re sei!?

Φίλε LARISEOS

Αν έπεφτα με το τιμόνι στραμμένο δεξιά το << κάγκελο >> η’ βάση που δένονται όλα πάνω δεν θα δεν θα στράβωνε και δεν θα έσπαγε τα πάντα .

xristoforos
31/07/2008, 15:46
Τα ελεγα τοτε......http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=58596 .....αλλα εσυ δεν ακουσες φιλε μου,οι :a31:ες πληρωνονται :bigcry: :bigcry: φιαξε τωρα την αφρικανα να βαλεις μυαλο!!!!!:beer:

Φίλε castor

Σε γουστάρω γιατί μιλάς με ντοκουμέντα :beer: .
Αν είχα μυαλό θα έπαιρνα μηχανή με 14 χρόνια στην πλάτη ? :nono:
Όπως λέει και σε ένα τραγούδι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου << Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΘEΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ >> :wave2:

winbox
31/07/2008, 16:08

Α.. ναι ρε εσύ με τις κολωδουλειές ξεχάστηκα...!Λοιπόν την σέλα την συνιστώ ανεπιφυλακτα.. Ναι μεν μουδιάζει ο κώλος αλλα δεν πονάς καθόλου ούτε σε ζορίζει στην μέση και οταν μουδιάζεις κάνεις 2 λεπτάκια στάση και ξαναξεκινάς! Ζελατίνα.......... ΑΚομα περιμένω να έρθει.... μην τους γ......!!!!

LARISEOS
31/07/2008, 17:13
e gia na kaneis tetoia zimia ,,,kapws etsi epese.!

elpizw na breis ftynei lush.....

win thanks re gia ta info!!!

ti tzamaki parhgeles?

winbox
01/08/2008, 09:41
e gia na kaneis tetoia zimia ,,,kapws etsi epese.!

win thanks re gia ta info!!!

ti tzamaki parhgeles?
Τελικά πήρα το πρόσθετο κομμάτι που κουμπώνει στην υπάρχων ζελατίνα. και χτές με ενημέρωσαν ότι θα αργήσει καμιά 5 μέρες...!! Άστα έμεινα και στο δρόμο χτές απο ανορθωτή... Γκαντεμιά!

LARISEOS
01/08/2008, 09:52
heheheh kai egw eixa mhnei mia mera ektos larisas prin 2 mhnes peripou!

,,,,,kai eixa piei kai kati tsipoura kai den hxera ti eftaige ,,,, hehehehe

perastika man!!!!

deutera paw na kanw servis ,,,, kn ladioy , aeros , kai ladaki kainourio,,,,8a to euxaristh8ei sou lew.... kai me thn kainouria exatmhsei 8a petaei to moter!

exw dei megali diafora me thn exatmisei oxi se taxuthta ktl,,,,,, alla se sta8erotita kai poso pio eukola leitourgei h mhxanh!!

ama den mporeis na to alaxeis , ftiaxto!

xristoforos
03/08/2008, 07:08
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
[B]e gia na kaneis tetoia zimia ,,,kapws etsi epese.!

Ο μηχανικός μου λέει για 4 κατοστάρικα μαζί με εργατικά :a9:.
Πάλι καλά που ήρθε η επιστροφή φόρου από την εφορία πρόσφατα :a25: :a08::a55: .

LARISEOS
03/08/2008, 09:45
exeis paraghlei kainourio??? h bapsimo ktl? pes mas ligo akribws ti zimia exei ? ti exei spasei kai alagh?

xristoforos
03/08/2008, 10:15
exeis paraghlei kainourio??? h bapsimo ktl? pes mas ligo akribws ti zimia exei ? ti exei spasei kai alagh?

Καλημέρα LARISEOS

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν μου ανέφερε ο μηχανικός για καινούρια ( καταραμένε σαρακακη –τα έλεγε ο castor ) , γιατί υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι στο γιουσουρούμ – μαντραδες που συνεργάζεται . Ούτε βάψιμο αφού υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στα χρώματα μου η’ σε ματ . Με έχουν βάλει σε σκέψεις όπως καταλαβαίνεις οι ιδέες σου για κιτρίνη αλλά , αν και αεκτζης , συγκρατούμε προς το παρών . Η ζημιά είναι μούτρο σπασμένο – αλλαγή, αριστερό πλαϊνό σπασμένο– αλλαγή, , κάγκελο που συγκρατεί τα πάντα ( είναι όλα δεμένα πάνω του
) στραβωμένο και δεν αξίζει να επανέλθει θερμικά – αλλαγή,, ανεμοθώρακας σπασμένος– αλλαγή.

LARISEOS
03/08/2008, 15:39
giati den to kaneis monadiko,,,,egw 8a to ebafa standar!!!!

epishs gia to kagelo mallwn ama exei pari polu 8a xreiasteis allo giati me ton kairo kai tous kradasmous to africa den uparxei periptwsh na krathsei sths koliseis!

etsi exw akousei!

pantws egw pisteuw prepei na tou dwsoume ena kainourio xrwmataki!!!! heheheheheh

xristoforos
23/08/2008, 12:39
Την γλίτωσε από μετωπική ….. από την γυναίκα του όμως……???
Ένα μεγάλο μπράβο στη φοιτήτρια γιατρό που σταμάτησε για να προσφέρει βοήθεια με τις γνώσης της ( δέσιμο πετσέτας πάνω από πληγή για σταμάτημα αιμορραγίας .)

139491

LARISEOS
24/08/2008, 11:14
καλα ειναι να εχουμε ενα φαρμακιο μαζι μασ,,,,,,εχω φτιαξει ενα πολυ καλο και εχει τα παντα μεσα! οπιοσ θελει εχει καλα thread με πολλα καλα και ενδιαφεροντα πραγματακια που δεν 8α κοστησει πανω απο 20 ε!

επισησ εχω βρει ενα pdf manual για africa!

xristoforos
24/08/2008, 17:15
καλα ειναι να εχουμε ενα φαρμακιο μαζι μασ,,,,,,εχω φτιαξει ενα πολυ καλο και εχει τα παντα μεσα! οπιοσ θελει εχει καλα thread με πολλα καλα και ενδιαφεροντα πραγματακια που δεν 8α κοστησει πανω απο 20 ε!

επισησ εχω βρει ενα pdf manual για africa!

Μετά το πέσιμο σκέφτηκα να φτιάξω ένα μικρό φαρμακείο για τη μηχανή αλλά η φαρμακοποιός με απογοιτευσε λέγοντας ότι οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στη μπαγκαζιερα θα αλλοίωναν τα περισσότερα από τα φάρμακα . Ωστόσο υπάρχουν κάποιες γάζες που είναι βουτηγμένες σε αντισηπτικά και είναι λίγο ανθεκτικότερες . Το βαμβάκι δημιουργεί προβλήματα στην ανοιχτή πληγή .

LARISEOS
24/08/2008, 20:08
εγω εφτιαξα ενα και το περνο μαζι μου οταν ειναι να κανω κανενα ταξιδακι με παρεα κτλ,,,,,

εχω 10 πραγματακια που ειναι πολυ καλα να τα εχεισ μαζι σου!

:beer:

LARISEOS
25/08/2008, 17:56
καιρω σκεφτομουνα να δωσο καποια στιγμη το africa μου για κατι πιο καινουριο καλυτερο!

χμμ,,, σημερα περασα και απο την bmw για να δω για κρανοσ και βλεπω το 800 gs ,,

ΑΛΛΑ ....ξαφνικα η θεληση μου για κατι πιο καινουριο ενιωσα πωσ χαθηκε.......αποτομα κιολασ!

μαλλω σθνεχιζω με το africa μου ,,,,!!!!!!!!!!!

τελικα κατι πρεπει αν το κανανε αυτο το μηχανακι!!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=64773

139622

xristoforos
31/08/2008, 14:40
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ

Βάλανε ήχο από F1 στην SF

LARISEOS
31/08/2008, 20:58
στο africa club ειναι κανενασ? γιατι δεν μπορω να μπο???

xristoforos
03/09/2008, 15:30
στο africa club ειναι κανενασ? γιατι δεν μπορω να μπο???

Γεια σου LARISEOS

Το σιτε είναι μια χαρά και έχει κόσμο αλλά μερικές φορές πέφτει . Κάποιος αργά η γρήγορα θα το επαναφέρει . .

LARISEOS
03/09/2008, 16:28
τωρα μπαινω κανονικα!

xristoforos
03/09/2008, 16:45
τωρα μπαινω κανονικα!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ………………………. Αυτό ακούγεται λίγο πρόστυχο…… :eyepop:

LARISEOS
03/09/2008, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ………………………. Αυτό ακούγεται λίγο πρόστυχο…… :eyepop:

εχεχεχεχεχεχεχεχ.........

αυριο παμε ολυμπο μια βολτα το μεσημερι!

xristoforos
03/09/2008, 17:04
εχεχεχεχεχεχεχεχ.........

αυριο παμε ολυμπο μια βολτα το μεσημερι!

Εκ μέρους όσων μοτοσικλετιδακιδων δουλεύουν αύριο σαν τα σκυλιά η τις γάτες και δεν αλωνίζουν σαν μερικούς τυχερακιδες ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το ξενερομα και περιμένουμε φωτο και εντυπώσεις .

xristoforos
04/09/2008, 16:04
Δεν είναι υπερπαραγωγή ούτε υπάρχει σενάριο .
Το τιτλοφορώ ως africa twin & lada power .

Φτιαχτέ πολύ υλικό , μοντάρετε το και ανεβάστε το .

http://www.youtube.com/watch?v=bbI2ieQT92E

LARISEOS
04/09/2008, 21:27
τι κανεισ φιλε? εγω μολισ γυρησα,,,,αυριο θα βαλω μερικεσ φοτο....

οσο για την διαδρομη τι να πω ? δεν μπορω να πω πωσ ητανε και τελεια.......χχμμμ,,,

δεν ειχε ταμπελεσ,,,,,δεν ειχε ενα μαγαζι να καθησουμε να πιουμε εναν καφε ,, αλλα νωμηζω πωσ δεν ειδαμε πολλα.....θα ξαναπαμε σε σημεια που τα βλεπαμε αλλα δεν ξεραμε που πανε!

καλα ειπαμε να βαλουμε video αλλα αυτο τι ειναι/??:rotflmao: :rotflmao:

castor
05/09/2008, 10:28
ΦΙΛΕ LARISEOS......ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...........:beer: :beer: :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=fdO6nfZdjeE

LARISEOS
05/09/2008, 11:09
ΦΙΛΕ LARISEOS......ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...........:beer: :beer: :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=fdO6nfZdjeE

αυτό είναι video!!! τώρα μάλιστα!

ΑΕΛ ΑΕΛ ΑΕΛ ΑΕΛΛΛ ΑΕΛΛΛΛΛΛΛ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

xristoforos
06/09/2008, 09:43
τι κανεισ φιλε? εγω μολισ γυρησα,,,,αυριο θα βαλω μερικεσ φοτο....

οσο για την διαδρομη τι να πω ? δεν μπορω να πω πωσ ητανε και τελεια.......χχμμμ,,,

δεν ειχε ταμπελεσ,,,,,δεν ειχε ενα μαγαζι να καθησουμε να πιουμε εναν καφε ,, αλλα νωμηζω πωσ δεν ειδαμε πολλα.....θα ξαναπαμε σε σημεια που τα βλεπαμε αλλα δεν ξεραμε που πανε!

καλα ειπαμε να βαλουμε video αλλα αυτο τι ειναι/??:rotflmao: :rotflmao:

Α ) Καλημέρα LARISEOS

Β ) Και ο Σπίλμπεργκ κάπως έτσι θα ξεκίνησε και τώρα κάνει ‘’παπάδες‘’ .

Γ ) Το Τενερε τι έλεγε ? Κάτι του λίπη απ τι μούρη

LARISEOS
06/09/2008, 09:49
τωρα το ετοιμαζω....σε λιγο ετοιμο!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=65519

xristoforos
06/09/2008, 09:58
τωρα το ετοιμαζω....σε λιγο ετοιμο!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=65519

Σε παρακολουθώ βήμα βήμα .

Περαστικά για το χτύπημα , μη τα βρίζεις τα παιδιά τράβαγαν ντοκουμέντα με την κυρά σου ξάπλα …….πάμε .

Υ.γ τα μποτονια σούπερ …….

winbox
06/09/2008, 10:09
Πάντως είναι η μόνη κούκλα που δεν θέλω να την δω ξαπλωμένη.......!!! χεχεχεχε

LARISEOS
06/09/2008, 10:18
ουφ τελείωσα μπες και δες!

δεν παθαίνει τπτ ρε!!!! ειναι σκυλι!

xristoforos
08/09/2008, 17:34
Δε βάζω φωτο από τα καμένα στην Πάρνηθα για να μην μας μαυρίσω την ψυχή . Λίγες φωτο εφορείας .

140767

xristoforos
08/09/2008, 17:35
kai

140768

LARISEOS
08/09/2008, 17:37
πότε πήγες?

τι διαδρομη εκανεσ? ασφαλτο?

παίζει κανένα αντάμωμα τπτ? ρε πεδία? δεν έχω πάει ποτέ σε κάτι τετιο!

xristoforos
08/09/2008, 17:41
Το νερό εξακολουθεί να μην είναι πόσιμο λόγο της φωτιάς .

140770

xristoforos
08/09/2008, 17:46
Τα δέντρα μεγαλώνουν όπως θέλουν

140773

xristoforos
08/09/2008, 17:58
Μακάρι να μην μας αφήνανε να ανέβουμε εκεί πάνω όχι με μπάρες αλλά με κανόνια .
Είμαι σίγουρος ότι όσο φύση έχεις δει εσύ στα μέρη σου δεν έχω δει εγώ σε όλη μου τη ζωή . Κάθε τόπος έχει τα δικά του .
Μετά από κάποιο υψόμετρο αινώ ανεβαίνεις αρχίζει η δροσιά ( τώρα το καλοκαίρι ) και μετά αρχίζει το κρύο .
Έχει δυο καταφύγια πάνω το ΜΠΑΦΙ και το ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ που γνωρίζουν δόξες κυρίως το χειμώνα με τα χιόνια αλλά και χθες που κάτσαμε στο μπαφι για καφέ ήταν φίσκα .Άμα κατέβεις στη τσιμεντούπολη μετά χαράς μια Κυριακή ας πούμε να αλωνίσουμε σε χώμα και σε άσφαλτο στην Πάρνηθα .

LARISEOS
08/09/2008, 18:11
κανονίστε καμιά άνοδο...κατι προς τα πάνω!

να πάμε καμιά real βολτα.! συζητάμε του χρόνου μια εξωτερικό!

winbox
08/09/2008, 18:24

Α.... ξέχασα να σου πώ!!! Θα έχουμε προβλημα στην Αιγυπτο και σε άλλες χώρες τις Αφρικής!! Θα πρέπει να βγάλουμε δικιές τους πινακίδες και διπλώματα (για τα διπλώματα το λέω με επιφυλαξη)!! Ολόκληρη ιστορία.....!!!

xristoforos
08/09/2008, 18:26

Λες να ξεκινήσουμε με Μελίκη Ημαθίας στα εγκαίνια του winbox και μετά να βγάλουμε διαβατήρια ( θα μας χρειαστούν ) ?

xristoforos
08/09/2008, 18:40
Τα δέντρα μεγαλώνουν όπως θέλουν 2

140783

winbox
08/09/2008, 18:41
Ναι ναι.... στην Μελίκη πρέπει να έρθετε!!!!!!!!!!!

xristoforos
08/09/2008, 18:47
Δεν έχει και live chat το εργαλείο να γουστάρουμε .

LARISEOS
08/09/2008, 18:48
,,,,,,,,,,,,,,όνειρο μου ενα μεγάλο ταξιδάκι με το africa μου!

των γύρω της μεσογείου!!!!

winbox
08/09/2008, 18:54
Παιδιά απο θέμα οργάνωσης η ευρώπη δεν παίζετε.....!!! Δηλάδη ο τουρίστας που ζει σε χώρα της ευρωπαικής ένωσης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα!!!

xristoforos
08/09/2008, 18:57
Εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου να σας συνοδεύσω – συνταξιδεύσω οδηγώντας το αυτοκίνητο με τα ρούχα , μηχανολογικό εξοπλισμό , και ότι άλλο αρκεί στο τρειλερ πίσω να είναι φορτωμένο το μωρό μου .

winbox
08/09/2008, 19:02
απλά που και που θα αλλαζουμε και οχήματα για να ξεπιαστουνε και οι κώλοι μας!! χεχεχεχεχεχε

winbox
08/09/2008, 19:07
Αν θέλεις σου δίνω και το επαγγελματικό μου! χεχε

edit: byr0n

xristoforos
08/09/2008, 19:09
απλά που και που θα αλλαζουμε και οχήματα για να ξεπιαστουνε και οι κώλοι μας!! χεχεχεχεχεχε

:beer: Και βέβαια .
Από την άλλη , αν έχουμε ένα AFRICA στο τρειλερ θα έχουμε και υλικό σε περίπτωση βλάβης .
Και αν χαλάσει το αμάξι ? :eyepop: :bigcry: :hypnotize

winbox
08/09/2008, 19:10
θα το τραβήξει ένα απο τα Αφρικα μας....!!! Λες να μην μπορεί?????? χεχεχε

LARISEOS
08/09/2008, 19:19
:beer: Και βέβαια .
Από την άλλη , αν έχουμε ένα AFRICA στο τρειλερ θα έχουμε και υλικό σε περίπτωση βλάβης .
Και αν χαλάσει το αμάξι ? :eyepop: :bigcry: :hypnotize

χαχαχαχαχαχαχαχα! θα το τραβηξουμε με τα africa ρε αυτά δεν κολανε! το αμάξι μπορεί να μας αφήσει!

LARISEOS
08/09/2008, 19:24
africa??????

να πιουμε καμια μπυρα?!

xristoforos
08/09/2008, 19:26
http://www.youtube.com/watch?v=wwhmDt9WP2g

xristoforos
08/09/2008, 19:27
Πριν τα εγκαίνια?

LARISEOS
08/09/2008, 19:42
που αν μπορούσα να τα φτιάξω και τα έβαζα youtube..... θα γινότανε χαμός!

ξέρεις όλο τον χειμώνα ανεβαίνουμε βασιλιτσα για snowboard ...... απο δεσκατη και μετά το έχουμε κάνει έθιμο να ανοίγουμε ένα μπουκάλι metaxa με βυσσινάδα!!! αλλά μονο κλιαφα βυσσινάδα!

μέχρι τα Γρεβενά το έχουμε σχεδόν καταφερει το μισο,,,,μεχρι το καταφυγειο όλο!

χχμμμ,,,φαντάσου τη έχουμε συναντήσει και πόσες φορές βρήκαμε άλλους να έχουν κολλήσει!

winbox
08/09/2008, 19:50
Πάντως μια χαρά τα καταφέραμε...!! Πίασαμε τα άκρα! Εγώ βόρεια, ο Λαρισέως κέντρο και εσύ χριστόφορε νοτια!! χεχε

xristoforos
08/09/2008, 19:51
που αν μπορούσα να τα φτιάξω και τα έβαζα youtube..... θα γινότανε χαμός!

ξέρεις όλο τον χειμώνα ανεβαίνουμε βασιλιτσα για snowboard ...... απο δεσκατη και μετά το έχουμε κάνει έθιμο να ανοίγουμε ένα μπουκάλι metaxa με βυσσινάδα!!! αλλα μονο κιαφα βυσσινάδα!

μέχρι τα Γρεβενά το έχουμε σχεδόν καταφερει το μισο,,,,μεχρι το καταφυγειο όλο!

χχμμμ,,,φαντάσου τη έχουμε συναντήσει και πόσες φορές βρήκαμε άλλους να έχουν κολλήσει!

Α) Γράψου στο youtube γίνε μέλος - εύκολο
Β) Πάρε ένα πρόγραμμα EDITOR για μοντάζ - λίγο ψάξιμο
Γ) Ανέβασε τα – εύκολο

ΥΓ Αν είναι βιντεοκασέτα το υλικό σε κάποια φωτογραφεία στο μετατρέπουν σε δίσκο .

xristoforos
08/09/2008, 19:56
Πάντως μια χαρά τα καταφέραμε...!! Πίασαμε τα άκρα! Εγώ βόρεια, ο Λαρισέως κέντρο και εσύ χριστόφορε νοτια!! χεχε

Μήπως αρχικά να βρισκόμαστε στην πανελλήνια συγκέντρωση που κάνει το Αfrica Twin club αλλά δεν θυμάμαι που είναι και το σαιτ δεν ….. από χθες

winbox
08/09/2008, 20:11
Μην μου το θυμίζεισ για το site.....!!!

LARISEOS
08/09/2008, 20:37
1η αυτοσ ειναι ενασ φιλοσ,,,,παρατηρισε το χερι!

140791

LARISEOS
08/09/2008, 20:37
,,,,:beer:

LARISEOS
08/09/2008, 20:39
:rotflmao: :rotflmao:

140792

LARISEOS
08/09/2008, 20:40
bansko 2007

140793

LARISEOS
08/09/2008, 20:41
καλο χειμωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xristoforos
10/09/2008, 20:27
Είναι καλό η κακό που σε εφημερίδα αγκαλιών είδα μόνο 10 -12 Αfrica προς πώληση ?

xristoforos
10/09/2008, 20:28
αγγελιών

LARISEOS
11/09/2008, 08:18
κοίτα να δεις η κάτοχοι africa που θέλανε να πάρουν κατι αλλο το κάνανε με το varadero,,,, τωρα κάποιο με το gs ! αλλά να σου πω ειλικρινά πωσ πέρασα μια μέρα απο το bmw ανέβηκα στο 800 και μου φάνηκε παπάκι? προτιμώ το βαρυ africa μου! ειδικά τωρα που το έβαλα και εξατμησιολια , φίλτρα κτλ , το μηχανάκι παει πολυ καλύτερα!

σκέφτομαι απλα,,,,,εγω θελω ενα μηχάνημα να μην με προδώσει να παει παντού να φορτώνω οτι γουστάρω ,,,,,,,και αν τύχει να μου πέσει στο χώμα να γελάω ρε απλα να γελάω....οχι να σκέφτομαι πωσ επαθα 300-400 ζιμια για την γκ@υλ@ μου!

αρα AFRICA και παλι AFRICA! :beer:

καλημερα φιλοι africanoi!

http://www.youtube.com/watch?v=vJHZz7R2ebI

xristoforos
11/09/2008, 22:13
κοίτα να δεις η κάτοχοι africa που θέλανε να πάρουν κατι αλλο το κάνανε με το varadero,,,, τωρα κάποιο με το gs ! αλλά να σου πω ειλικρινά πωσ πέρασα μια μέρα απο το bmw ανέβηκα στο 800 και μου φάνηκε παπάκι? προτιμώ το βαρυ africa μου! ειδικά τωρα που το έβαλα και εξατμησιολια , φίλτρα κτλ , το μηχανάκι παει πολυ καλύτερα!

σκέφτομαι απλα,,,,,εγω θελω ενα μηχάνημα να μην με προδώσει να παει παντού να φορτώνω οτι γουστάρω ,,,,,,,και αν τύχει να μου πέσει στο χώμα να γελάω ρε απλα να γελάω....οχι να σκέφτομαι πωσ επαθα 300-400 ζιμια για την γκ@υλ@ μου!

αρα AFRICA και παλι AFRICA! :beer:

καλημερα φιλοι africanoi!

http://www.youtube.com/watch?v=vJHZz7R2ebI

ΑΜΑΝ Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ a25: ……….και εμείς ακόμα μένουμε ΕΛΛΑΔΑ :a24:

LARISEOS
12/09/2008, 17:21
Λοιπόν αύριο την κάνω για β . ευβοια , δευτέρα θα σας εχω φοτο κτλ για την διαδρομή!

δωμάτιο 35 ε το δίκλινο.....και ψαρακι super!

xristoforos
12/09/2008, 18:04
Αν πας Αιδηψό να δοκιμάσεις οπωσδήποτε κρέπα από μια γωνιακή κρεπερι στο κέντρο . Όνομα άγνωστο αλλά θα το καταλάβεις από τον κόσμο . Στον Αγ .Γιάννη το ρώσο μην ξεχάσεις να δεις το πτώμα ( μέσα στην εκκλησία ) και να δοκιμάσεις τα σουβλάκια έξω .

LARISEOS
13/09/2008, 07:45
βασικα σουβλακια και π@π@ρ@κι@ κομενα,,,,,,εκανα χτσ εξετασεισ αιματοσ και μου βγηκε χοληστερινη τουμπανο λεμε! εχεχεχεχεχε αλλα ενα σουβλακι τι να λεει ε??

θα ετοιμασω διαδρομη μολισ γυρησω να υπαρχει στησ βολτεσ!

ΚΑΛΗΜΕΡΙΑ στουσ φιλους AFICAN'S και καλο σαββατοκυριακο !

winbox
13/09/2008, 12:58
βασικα σουβλακια και π@π@ρ@κι@ κομενα,,,,,,εκανα χτσ εξετασεισ αιματοσ και μου βγηκε χοληστερινη τουμπανο λεμε! εχεχεχεχεχε αλλα ενα σουβλακι τι να λεει ε??

θα ετοιμασω διαδρομη μολισ γυρησω να υπαρχει στησ βολτεσ!

ΚΑΛΗΜΕΡΙΑ στουσ φιλους AFICAN'S και καλο σαββατοκυριακο !

Ζηλέυωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

LARISEOS
14/09/2008, 18:23
τι κανουμε african's ,?
εγω μολισ γυρησα απο ευβοια......430 χλμ,,,!

πολυ ομορφα ητανε! και διαδρομεσ με @@!!!!

castor
15/09/2008, 20:03
Αν πας Αιδηψό να δοκιμάσεις οπωσδήποτε κρέπα από μια γωνιακή κρεπερι στο κέντρο . Όνομα άγνωστο αλλά θα το καταλάβεις από τον κόσμο . Στον Αγ .Γιάννη το ρώσο μην ξεχάσεις να δεις το πτώμα ( μέσα στην εκκλησία ) και να δοκιμάσεις τα σουβλάκια έξω .

Κοιτα μην μπερδευτης και δοκιμασεις το πτωμα μεσα και δεις τα σουβλακια εξω!!!!!!!!.(την ειπα την μ@λ@κι@ μου:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: )Μας εστειλες:beer:

LARISEOS
15/09/2008, 20:58
Δεν εχεται καταλαβει κατι,,,,,,λαρισα->λαρισεος->διαδρομη= τσιπουρα!

και εχουμε και λεμε ,,,,,,,λαρισαιος ->τσιπουρα+μεζεδακια ωραια= ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.....!

Αρα κομενα και τα τσιπουρα και οι κρεπες!

τι κανεται παιδεσ ? ολα καλα?

xristoforos
16/09/2008, 18:10
Μάγκες

Το ΣΚ βρέθηκα κάπου κοντά στα Καλάβρυτα , Δήμος Κλιτοριας τα γνωστά στους ντόπιους Βαζεικα . Κυριακή πρωί που ξύπνησα ένιωθα ότι βρισκόμουνα στο χωριό τρις βδομάδες και το Σάββατο πρωί πριν ξεκινήσουμε δούλευα Αθήνα .

Επειδή το ταξίδι δεν έγινε με μηχανές αλλά με ένα τζιπ σαμουράι βάζω μόνο 1 φωτο και θα ανεβάσω βίντεο προσεχώς ενημερώνοντας τους φωτολατρες

141755

xristoforos
16/09/2008, 18:17
Κοιτα μην μπερδευτης και δοκιμασεις το πτωμα μεσα και δεις τα σουβλακια εξω!!!!!!!!.(την ειπα την μ@λ@κι@ μου:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: )Μας εστειλες:beer:

NAI :eyepop:

Εγώ φταίω που τον έχουν άθαφτο τον άνθρωπο τόσα χρόνια :nono:

xristoforos
16/09/2008, 18:25
LARISEOS δε βρίσκω το ποστ σου . Όλα καλά