PDA

View Full Version : Σκουρια στο ντεποζιτο της V-strom!!

leonas
03/03/2008, 13:30
Αγαπητή φίλη β-στρομιτες .............παρατήρησα προχθές που πήγα να βάλω καύσιμα στην μηχανή μου......μετά από 2 εβδομάδες ακινησίας αυτή την εικόνα στο ντεπόζιτο της μηχανής και σας ρωτάω το έχετε ξαναδεί αυτό το φαινόμενο ??? γενικά λόγο καιρού δεν του κάνω πολλά χιλιόμετρα.....αφετέρου ΔΕΝ έχω γκαράζ και σκεπάζω με κουκούλα.Σε κάθε γέμισμα βάζω 10-20? ..... :rolleyes: έχει περάσει και 2ετία άρα δεν έχουμε εγγύηση...
Tώρα τι κανουμε........ακούω ιδέες :dizzy:

122626

costas81
03/03/2008, 14:08
και εμένα η μηχανή 2+ χρονών είναι και 48,000 χιλιόμετρα. Κάτι τέτοιο δεν έχω δει ποτέ και πουθενά πάνω στην μηχανή.

:eek: :eek: :eek:

snatch
03/03/2008, 15:34
Έχει πολύ καιρό που έληξε η εγγύηση?

Αν δεν έχει πολύ (δηλαδή κανα δίμηνο),μπορείς να το παζαρέψεις!

Αν δεν δεχτεί κανείς τότε πας για αγορά καινούργιας τάπας ρεζερβουαρ!

Δεν είμαι σιγουρός αλλα το κομμάτι το οποίο έχει σκουριάσει είναι μέρος της τάπας και οχι του ντεπόζιτου!Άρα θα έχεις μικρό σχετικά κόστος!

tamar
03/03/2008, 15:48
Έχω δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε έκδοση πριν από το 2006. Κατά τ' άλλα ελπίζω να έχει δίκιο ο snatch.

leonas
03/03/2008, 20:59
Είναι μοντέλο 2005 ..........ουσιαστικά είναι το "κυπελάκι που κουμπώνει πάνω στο ντεπόζιτο"...αύριο και ολας θα περάσω μια βόλτα από το συνεργείο......για πιθανή κοστολόγηση :sad: .......Αχ σας ευχαριστό για την γρηγορη ανταπόκριση σας

snatch
03/03/2008, 21:15
Δυστυχώς το σκουριασμένο μέρος δεν αποτελεί μέρος της τάπας αλλά του ντεπόζιτου!

Φαίνεται καθαρά εδω :
DL 650 Fuel Tank Assembly

122680

leonas
03/03/2008, 21:19
:eyepop: :dizzy: Μου εκανες την καρδια περβολι τώρα...........ανοιξε πετρα να κρυφτώ!!!!!!!!.αχχχχχχχχχχχχ...........καταστραφικα :bawl:

Σε ευχαριστώ Snatch.........αν και τα μαντατα ηταν κακά!!!!!!!!!!!:(

leonas
03/03/2008, 21:22
ΕΓω λεω να βρώ κανένα γνωστό μου με εγγυηση σε ισχυει να το περασω ...........αλλιος τόσα λεφτα για τεποζιτο με ολο το σεβασμο δεν έχω....:nono: :confused:

MUSTILI
03/03/2008, 22:02
Απο οσο ξερω υπαρχουν μηχανικοι οι οποιοι ειδικευονται στα ντεποζιτα, ειδικα σε ζημιες απο πτωσεις αλλα δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις! Ολα γινονται αν το ψακεις λιγο.

Παντως η ζημια ειναι εντελως κουφη...:wave2:

leonas
03/03/2008, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Απο οσο ξερω υπαρχουν μηχανικοι οι οποιοι ειδικευονται στα ντεποζιτα, ειδικα σε ζημιες απο πτωσεις αλλα δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις! Ολα γινονται αν το ψακεις λιγο.

Παντως η ζημια ειναι εντελως κουφη...:wave2:

Τι να πω και ποιος να το πιστευει μηχανη σε κουκουλα να γινει αυτο το πραγμα...........με το λαστιχο νερο να της εριχνα αυτο το χάλι και να θες δεν γινεται:confused: ........σας ζαλισα.......κατσε να ξημερωσει αυριο να δω τι θα κάνω :sad:

K0K0$
04/03/2008, 08:54
Εγω πιστευω οτι μπορεις να το καθαρισεις. Αλλα θα πρεπει να βγει για να μπορεσεις να το "ξεπλυνεις" καλα. Να καθαρισεις και την αντλια που πιθανον να εχει παρει σκουρια.

Δε χανεις και τιποτε παντως να περασεις απο την αντιπροσωπια να τους το δειξεις...

:wave2:

LIBANEZOS
04/03/2008, 10:55
Agapite file,
antimetwpisa kai egw to idio problima kai malista i skouria htan kai esvterika tou ntepozitou me apotelesma na katastrafei kai h antlia benzinhs. Eytyxws htan sthn egguhsh k li8ike to problima me antikatastasi twn apo thn antiprosvpeia.
Prosexe k esy gia to esvteriko ths deksamenis.

leonas
04/03/2008, 13:54
Πέρασα σήμερα απο το μαγαζι που την αγορασα και με είπε να περασω αυριο απο το συνεργειο του για να μιλησω με τον μηχανικο του να δουμε τι θα κάνουμε......δεν μου ειπε κατι για εγγύηση ή κάτι αλλό.........μόνο οτι θα το δουν και θα μιλήσουν με Αθήνα??? :uplate: .......νεωτερα αύριο.:look:

simeon
04/03/2008, 14:47
αν σεβονται τον εαυτο τους και την εταιρια τους θα επρεπε να στο αλλαξουν χωρισ συζητηση και να σου ζητησουν συγνωμη! (μονο και μονο για τη δυσφημηση...)
το οτι εχει ληξη η εγγυηση αν δεν εχεις το μηχανακι σε μαυρο χαλι δεν λεει τιποτα...
αλλα να ειχε πεταξει καπου το χρωμα η κατι τετοιο και αλλο στα 2 χρονια και κατι μερες να εχει σκουριασει ολοκληρο κομματι χορισ λογο!!!

τωρα βεβαια τρεχα γυρευε ετσι οπως εχουμε γινει με ολεσ τις εταιριες....

leonas
04/03/2008, 23:37
Φοβαμαι μην αρπάξει και η τρόμπα βενζινης.............αν εχει εσωτερική σκουρια πως θα το καταλαβω?:confused:

leonas
05/03/2008, 11:34
Καλημέρα σας πέρασα σήμερα απο το συνεργειο τσι σουζουκι.....και το ειδε ο μαστορας...και η απάντηση του ειναι οτι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες (γιατι δηλαδη σε μένα!!!) οι λογοι που ηλθε σε αυτη την κατασταση ειναι με τα λεγομενα του ότι : 1) Ηταν σε ακινησια καιρο 2 εβδομαδες, 2) Οτι ειχε λιγοι βενζινοι το τεποζιτο, 3)........φταιει ο καιρος....!!!.

Στο ερώτημα μου αν φταιει η τσιμουχα πάνω στην τάπα της βενζινις μου απαντησε οτι την βλεπει καλα(...εγω την ειδα λιγο φαγωμενη.....) και ότι δεν υπαρχει ανταλακτικο για αυτο..Λαστιχακι...Μονο αλλαγη ολοι η τάπα!!!!
:look:

Στο Service το προγραμματισμενο ΘΑ δει το τεποζιτο και την τρόμπα βενζίνης!!! :uplate:

costas81
05/03/2008, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από leonas
Καλημέρα σας πέρασα σήμερα απο το συνεργειο τσι σουζουκι.....και το ειδε ο μαστορας...και η απάντηση του ειναι οτι συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες (γιατι δηλαδη σε μένα!!!) οι λογοι που ηλθε σε αυτη την κατασταση ειναι με τα λεγομενα του ότι : 1) Ηταν σε ακινησια καιρο 2 εβδομαδες, 2) Οτι ειχε λιγοι βενζινοι το τεποζιτο, 3)........φταιει ο καιρος....!!!.

Στο ερώτημα μου αν φταιει η τσιμουχα πάνω στην τάπα της βενζινις μου απαντησε οτι την βλεπει καλα(...εγω την ειδα λιγο φαγωμενη.....) και ότι δεν υπαρχει ανταλακτικο για αυτο..Λαστιχακι...Μονο αλλαγη ολοι η τάπα!!!!
:look:

Στο Service το προγραμματισμενο ΘΑ δει το τεποζιτο και την τρόμπα βενζίνης!!! :uplate:

α καλά ότι να ναι λέμε έτσι??

πες του ότι είναι μ@λ@κ@ς!!

:rolleyes:

costas81
05/03/2008, 22:50
Φοβαμαι μην αρπάξει και η τρόμπα βενζινης.............αν εχει εσωτερική σκουρια πως θα το καταλαβω?:confused:

πάρε ένα φακό και προσπάθησε να δεισ όσο γίνεται μέσα στο ντεπόζιτο

K0K0$
06/03/2008, 08:32

Τωρα να σου πω να παρεις κατοπτρακι οδοντιατρου ή ειναι overkill ?

DPF
08/03/2008, 11:54
ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ .ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ;
ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΔΙΑΣΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

:beer: :beer:

leonas
11/03/2008, 22:48
Βρε μπελα .........θα το παω αυτες της μερες να το δουν σε ενα άλλο συνεργειο περιμένω να πεσει λίγο η στάθμη στο τεπόζιτο και βλεπουμε :uplate:

Υ.Γ: Πολλα 73 de SW9IOD..........gia to synadelfo SV1DPF :sun:

DPF
14/03/2008, 16:30
Βρε μπελα .........θα το παω αυτες της μερες να το δουν σε ενα άλλο συνεργειο περιμένω να πεσει λίγο η στάθμη στο τεπόζιτο και βλεπουμε :uplate:

Υ.Γ: Πολλα 73 de SW9IOD..........gia to synadelfo SV1DPF :sun:

73.... DE SV1DPF

ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΧΑΒΕΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ {ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ] ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

:beer: 73.......

DPF
15/03/2008, 16:21
ΛΟΙΠΟΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΑ ΠΙΑΝΕΙ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΠΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΘΕΛΕΙ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑ .ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΣΤΡΟΜ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΙΑ ,ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΓΡΑΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΑΛΛΟ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΡΑΤΑΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ.

:beer: :beer:

Bil
16/03/2008, 09:31
Θέλει κάποιο "ειδικό" γράσσο ; Προφανώς εννοείς εκεί που δείχνει το βέλος ε, γιατι και εμέμα εκεί έχει κάτι κόκκους ... :D :( σκουριάς (αυτό με το πλύσιμο είναι αποκάλυψη, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως πρώηνκάτοχος πολλών Honda μηχανών...:( ) ...

Ας είναι...

Αν είναι να το προλάβουμε....;)

Bil
16/03/2008, 09:37
το βέλος

124020

DPF
16/03/2008, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Θέλει κάποιο "ειδικό" γράσσο ; Προφανώς εννοείς εκεί που δείχνει το βέλος ε, γιατι και εμέμα εκεί έχει κάτι κόκκους ... :D :( σκουριάς (αυτό με το πλύσιμο είναι αποκάλυψη, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως πρώηνκάτοχος πολλών Honda μηχανών...:( ) ...

Ας είναι...

Αν είναι να το προλάβουμε....;)

ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΓΡΑΣΣΟ Η" ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΑΛΛΟ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ Η SUZUKI ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΛΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΣΚΟΥΡΙΑ.

:beer:

grdaemon
26/03/2008, 21:34
Κύριοι να χρησιμοποιείτε την μηχανή σας συχνά. Κι όταν την κουκουλώνετε να είναι με στεγνό καιρό.Έγώ λέω να την βγάλεις από την κουκούλα και να γράψεις κανα 2Κ χιλιόμετρα βάζοντας βενζίνη ανά 10€...Μία σέρρες και πίσω will do the trick...Πρόσεχε να "χύνεις" και λίγο έξω..