View Full Version : βολαν για 250sx mod 97?
tuono 1000r
03/03/2008, 15:03
ρε παιδια ξερει κανεις που θα βρω βολαν για το εντουρακι μου γιατι εδω μου ζητανε 250ε ο ενας ο αλλος θελει 500ε γιατι λει παει μαζι με τα πινια και τετοια!!!!!!
Κατ' αρχήν, το "εντουράκι" σου είναι μάλλον "μοτοκροσάκι" ...:winka:
Κατά δεύτερον, μην νομίζεις ότι θα βρεις χύμα στο εμπόριο βολάν ...
Υ.Γ.
Εφόσον δεν έχεις πηνία φώτων, φλας, κόρνας κ.λ.π. νομίζω ότι κάποιος καλός ηλεκτρολόγος θα μπορούσε να στο φτιάξει ...
(εν ανάγκη, το πας σε μάστορα που κάνει περιελίξεις ...)
Εκτός αν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα ...
:confused:
tuono 1000r
04/03/2008, 20:28
δεν εχω φωτα κτλ !τα πινια θα μου τα φτιαξει ωραια ! το βολαν ομως που εχουν ξεκολησει οι μαγνητες απο την ακινησια ? πως θα το φτιαξω? ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tuono 1000r
το βολαν ομως που εχουν ξεκολησει οι μαγνητες απο την ακινησια ?
Κάτι δεν λες σωστά...:winka:
Οι μαγνήτες έχουν συγκεκριμένη θέση πάνω στην "κάσα" και μπορείς να τους βάλεις σύμφωνα με τις αυλακιές ...
(με μια καλή εποξεική κόλα και μερικές πονταρισιές μάλλον θα είσαι Ο.Κ.) :wave2:
tuono 1000r
05/03/2008, 14:50
αφου το λες εσυ κατι θα ξερεις ! ελπιζω να το χεις ξανακανει ! θα σου πω αποτελεσματα!!!!!!! δεν πιστευω να κανουμε μεγαλητερη ζημια?
δεν πιστευω να κανουμε μεγαλητερη ζημια?
Όχι μωρέ ....
(το πολύ πολύ να φύγουν οι μαγνήτες και να τα κάνουν όλα μ@@νί καπέλο ...):winka:
tuono 1000r
07/03/2008, 13:55
τελικα δεν γινετε! πηγα και ειδα τους μαγνητες και ο ηλεκτρολογος μου τους εφερε μεσα σε ενα φτιαρη! εχουν γινει χιλια κοματια τι να κολισω? α! και μπορει να μην ηπαρχει σκετο βολαν γιατι ειναι μαρκα sem παρα μονο σε αλλη μαρκα και κανει 550Ε !!!!!!!!!!!!!!!! αλλη λυση εχουμε???????
αλλη λυση εχουμε???????
Μάλλον όχι ...!!! :sad:
tuono 1000r
11/03/2008, 20:47
και τωρα?????????????
και τωρα?????????????
αυτάαααααα ......!!!!
fantacid
12/03/2008, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κάτι δεν λες σωστά...:winka:
Οι μαγνήτες έχουν συγκεκριμένη θέση πάνω στην "κάσα" και μπορείς να τους βάλεις σύμφωνα με τις αυλακιές ...
(με μια καλή εποξεική κόλα και μερικές πονταρισιές μάλλον θα είσαι Ο.Κ.) :wave2:
Αν γλυστρησουν σταγονες 2 συστατικων ΜΕΣΑ στο βολαν λες υπαρχει θεμα .............?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Αν γλυστρησουν σταγονες 2 συστατικων ΜΕΣΑ στο βολαν λες υπαρχει θεμα .............?????
Αν το μοντάρεις πριν στεγνώσει με το γνωστό σπινθηροβόλο βλέμα της αγελάδας που σε διακρίνει ...:winka:
fantacid
13/03/2008, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν το μοντάρεις πριν στεγνώσει με το γνωστό σπινθηροβόλο βλέμα της αγελάδας που σε διακρίνει ...:winka:
για να το μονταρεις πρεπει να το ξεμονταρεις πρωτα.....
δε ξερω εαν με ενοΑΣ!
:D
tuono 1000r
14/03/2008, 22:58
για καντο μου ποιο λιανα σε παρακαλω! θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο με το βολαν αυριο για να το δειτε και σεις ρε παιδια!
catmaster
15/03/2008, 00:36
Υπάρχει ένας τύπος στο ebay που σπάει ένα μηχανάκι σαν το δικό σου ... επίσης έχει και άλλα παρεμφερή μοντέλα ... δεν του στέλνεις ένα mail μπας και έχει τίποτα σε ανταλλακτικό ;
κλικ εδώ.. (http://stores.ebay.com/OEM-CYCLE)
:wave2: