PDA

View Full Version : 8η αγωνιστικη μοτο.γρ

kalgeorge
05/03/2008, 12:03
Δεν χρειαζεται να πω πολλα :)

8η αγωνιστικη

Τεταρτη 12/3

ωρα 22:00 - 23:30

τα γνωστα γηπεδα Ρεντη που παιζουμε ...

Συμμετοχες :

1) sporakias
2) nikos ( to agori toy sporakia)
3) mpou
4) cirus
5) mustili
6) sogokou
7) cirus
8) busa
9) petros
10) xaderfos cirus

.....

SPORAKIAS
05/03/2008, 12:46
και οτι το σκεφτομουνα...:D

kalgeorge
05/03/2008, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
και οτι το σκεφτομουνα...:D

το οποιο σημαινει;;;
εσυ και ο νικος;;

SPORAKIAS
05/03/2008, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
το οποιο σημαινει;;;
εσυ και ο νικος;;

οχι ρε...

ο νικος και εγω....:smokin: :smilea:

CIRUS
05/03/2008, 14:17
:p :cool:

mpou
05/03/2008, 14:21
Καλως τα τα παιδια ... 10-0

MUSTILI
05/03/2008, 20:11
Χαλαραααα!

TROOPER
07/03/2008, 13:41

1) sporakias
2) nikos ( to agori toy sporakia)
3) mpou
4) cirus
5) mustili
.....

δε θα παιξεις μωρη πριμαντονα????:lol: :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
07/03/2008, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε θα παιξεις μωρη πριμαντονα????:lol: :lol: :lol: :lol:

oxi, frontise o vasilakis giauto :)

TROOPER
07/03/2008, 13:45
oxi, frontise o vasilakis giauto :)

αι απο δω ρε κυρια !!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
07/03/2008, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αι απο δω ρε κυρια !!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

esy tha paixeis mwri loulou; se vazw;
egw tha sas koitaw kai tha gelaw :P

sogokou
07/03/2008, 14:28
mesa fovi8ikes giayto den paizeis se katalavaino:rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
07/03/2008, 14:34
τοσο χάλια ρε τζωρτζ?:(

kalgeorge
07/03/2008, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
mesa fovi8ikes giayto den paizeis se katalavaino:rotflmao: :rotflmao:

nai re fovithika mi se kanw roba pali kai klais..xxaxxaxaxaxa
katsikia :rotflmao:

sogokou
07/03/2008, 14:39
ase re pou 8a deixoume kai eleos sigoura einai parapliroforisi kai kala gia na paixei teleytaia stigmi :evil: :evil: :evil: :rotflmao: :rotflmao: tora xoris plaka ti epa8es diasrema?

kalgeorge
07/03/2008, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
τοσο χάλια ρε τζωρτζ?:(

oxi toso man, min trelenesai, apla den eimai gia na paixw akoma :beer: :wave2:

den trexei tipota, xairetismous ston petro :wave2:

sogokou
07/03/2008, 14:40
τοσο χάλια ρε τζωρτζ?:( exeis pm

kalgeorge
07/03/2008, 14:50
exeis pm

den exw
mathe na stelneis pm re katsiki :rotflmao:

CIRUS
07/03/2008, 14:55
exeis pm

και εσύ έχεις από το πρωί αλλά δεν το έχεις δει ακόμα!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

sogokou
07/03/2008, 15:39
den exw
mathe na stelneis pm re katsiki :rotflmao: re trago pou exo kanei para8esi eee nai pali kala pou vlepeis:nono: :nono: :nono:

kalgeorge
07/03/2008, 22:01
re trago pou exo kanei para8esi eee nai pali kala pou vlepeis:nono: :nono: :nono:

re katsiki vale kai ena onoma :rotflmao:
gidi :lol:

kalgeorge
11/03/2008, 10:28
autos o busa pou xathike??
den vlepw dilwseis :rotflmao:

blackbusa
11/03/2008, 11:12
autos o busa pou xathike??
den vlepw dilwseis :rotflmao:

κατσικι...ειμαστε 8.....ακομα ποναω απο το ταξιδι....αν δεν ειμαστε εστω 10 δεν κατεβαινω...

υ.γ. τα επιχειρηματα για τις δηλωσεις μας εχουν τελειωσει προ πολλου....:( :sad: :blush:

kalgeorge
11/03/2008, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
κατσικι...ειμαστε 8.....ακομα ποναω απο το ταξιδι....αν δεν ειμαστε εστω 10 δεν κατεβαινω...

υ.γ. τα επιχειρηματα για τις δηλωσεις μας εχουν τελειωσει προ πολλου....:( :sad: :blush:
ou re poulitari
tha sublirwsoume kanonika re
ta leme aurio sto gipedo
:wave2:

mpou
12/03/2008, 09:28
Λογικα ΔΕΝ θα ερθω σημερα. Sorry παιδες

kalgeorge
12/03/2008, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Λογικα ΔΕΝ θα ερθω σημερα. Sorry παιδες

giati re man, ti egine? :confused:

mpou
12/03/2008, 09:36
giati re man, ti egine? :confused:

Τιποτα κακο. Μολις γυρισα δουλεια. (Αυτη δεν εκανε διακοπες...)

kalgeorge
12/03/2008, 09:38
Τιποτα κακο. Μολις γυρισα δουλεια. (Αυτη δεν εκανε διακοπες...)

den katalava :confused:
tis alles fores pou erxosoun den douleues?

mpou
12/03/2008, 09:51
den katalava :confused:
tis alles fores pou erxosoun den douleues?

ΟΧΙ, ειπα να αρχισω απο σημερα :bigcry:

Εννοω ρε Γιωργο οτι λειπω απο Πεμπτη, και εχει μαζευτει τοση οσα τα σκουπιδια που υπαρχουν στους δρομους :winka:

blackbusa
12/03/2008, 10:08
και εγω σιγουρα ακυρος...ο αστραγαλος με εχει πεθανει...:sad:

kalgeorge
12/03/2008, 10:47
και εγω σιγουρα ακυρος...ο αστραγαλος με εχει πεθανει...:sad:

re den gam@@@@@ lew gw.....giwtades

kalgeorge
12/03/2008, 10:55
ΟΧΙ, ειπα να αρχισω απο σημερα :bigcry:

Εννοω ρε Γιωργο οτι λειπω απο Πεμπτη, και εχει μαζευτει τοση οσα τα σκουπιδια που υπαρχουν στους δρομους :winka:

kai tha douleueis mexri tis 10 i wra diladi?
kai o sporakias douleuei mexri tote kai erxetai kateuthian malliokouvara apo kantza

blackbusa
12/03/2008, 12:03
re den gam@@@@@ lew gw.....giwtades

ρε μαλακα ποναω.....αλλα μπορει να ερθω να σας κραξω λιγο.....η μαλλον καλυτερα......για να δω να ξαναχανουν τα κουτσαλογα.....και μονο η παρουσια μου ειναι αρκετη....:D

kalgeorge
12/03/2008, 12:14
ρε μαλακα ποναω.....αλλα μπορει να ερθω να σας κραξω λιγο.....η μαλλον καλυτερα......για να δω να ξαναχανουν τα κουτσαλογα.....και μονο η παρουσια μου ειναι αρκετη....:D

apo ti ponas mwri loulou, patises polles fores to freno? :rotflmao:
na min pigaineis voltes afou se xalane :lol:

blackbusa
12/03/2008, 12:18
apo ti ponas mwri loulou, patises polles fores to freno? :rotflmao:
na min pigaineis voltes afou se xalane :lol:

μαλλον καποια στιγμη λιγο πριν ξεκινησω,ξεχαστηκα και πηγε να μου πεσει το busa προς τα δεξια,και εβαλα ολη την δυναμη στο δεξι ποδι...:(

MUSTILI
12/03/2008, 13:12
Μαγκες ειμαι μεσα αλλα δεν εχω καταλαβει...ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ; ή οχι; Πες ρε Γιωργο τι θα γινει;

kalgeorge
12/03/2008, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Μαγκες ειμαι μεσα αλλα δεν εχω καταλαβει...ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ; ή οχι; Πες ρε Γιωργο τι θα γινει;

fusika tha paixoume.....
osoi mazeutoume diladi xxaxxxxa

mpou
12/03/2008, 13:43
kai tha douleueis mexri tis 10 i wra diladi?
kai o sporakias douleuei mexri tote kai erxetai kateuthian malliokouvara apo kantza

Βρε Γιωργη μου, και εγω παντα μετα την δουλεια ερχομαι. Απλα σημερα παιζει να μην εχω τελειωσει ουτε μεχρι εκεινη την ωρα. Μακαρι να εχω τελειωσει και να ερθω, ξερεις ποσο μου αρεσει να κερδιζω...

CIRUS
12/03/2008, 14:34
μαλλον καποια στιγμη λιγο πριν ξεκινησω,ξεχαστηκα και πηγε να μου πεσει το busa προς τα δεξια,και εβαλα ολη την δυναμη στο δεξι ποδι...:(

1ον περαστικά

2ον ρε πάνο μήπως χ3στηκές επάνω σου που θα σε σκίσω αυτή τη φορά και βρήκες δικαιολογία για να μην ξεφτιλιστείς

blackbusa
12/03/2008, 15:38
1ον περαστικά

2ον ρε πάνο μήπως χ3στηκές επάνω σου που θα σε σκίσω αυτή τη φορά και βρήκες δικαιολογία για να μην ξεφτιλιστείς

1ον thnx

2ον :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :cry: :cry: :bawl: :bawl: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
13/03/2008, 11:05
ρε κουλαδια παιξατε???:look:

μονο μην μου πειτε οτι εχασε παλι ο Βασιλης γιατι θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......:sad:

MUSTILI
13/03/2008, 11:12
Τι ματς. τι παθος... 5 εναντιον 4 με μπαλαντερ τον kal στο τερμα! Κριθηκε στα μπεναλντι να φανταστεις. Ας πουν αλλοι για τα γκολ που χαθηκαν αλλα και για 2 γκολακια-ποιημα.

1. Μυτο απο το πουθενα (το ειδαν στο replay)
2. Στοπαρισμενη μπαλα στη γραμμη του τερματος, γονατισμα και γκολ με το κεφαλι για να τους ξεφτιλισουμε

Φοβερο γκολ του Σπορακια 2 δευτερολεπτα αφοτου ο Kal μας ειπε "αφηστε τον ειναι κουλος"

Βασικα ηταν η ντροπη του ποδοσφαιρου:rolleyes: αλλα ετσι μας αρεσει:beer:

kalgeorge
13/03/2008, 11:16
ρε κουλαδια παιξατε???:look:

μονο μην μου πειτε οτι εχασε παλι ο Βασιλης γιατι θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......:sad:
na erxosoun na evlepes....paliaderfi :p

blackbusa
13/03/2008, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Τι ματς. τι παθος... 5 εναντιον 4 με μπαλαντερ τον kal στο τερμα! Κριθηκε στα μπεναλντι να φανταστεις. Ας πουν αλλοι για τα γκολ που χαθηκαν αλλα και για 2 γκολακια-ποιημα.

1. Μυτο απο το πουθενα (το ειδαν στο replay)
2. Στοπαρισμενη μπαλα στη γραμμη του τερματος, γονατισμα και γκολ με το κεφαλι για να τους ξεφτιλισουμε

Φοβερο γκολ του Σπορακια 2 δευτερολεπτα αφοτου ο Kal μας ειπε "αφηστε τον ειναι κουλος"

Βασικα ηταν η ντροπη του ποδοσφαιρου:rolleyes: αλλα ετσι μας αρεσει:beer:

παλι εχασε ο Βασιλης δηλαδη???:look:

MUSTILI
13/03/2008, 11:57
:dizzy: το ξερω ειναι ντροπη να μπερδευω τετοιους παιχταραδες αλλα αν ο Βασιλης ειναι το γλυκο ψηλο μελαχρινο αγορι :winka: τοτε ναι εχασε!
Αν ομως ο Βασιλης ειναι το πιο κοντο γλυκο αγορι με τα ατιθασα γενια που παραπονιεται συνεχεια:uplate: τοτε κερδισε....:lol:

kalgeorge
13/03/2008, 12:16
βασικα αποκρουσα το τελευταιο πεναλτυ για να νικησει ο Βασιλης, γιατι ειχε δηλωσει οτι αν χασει παλι ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ να παιξει..
ε και ειπα μην χασουμε τον καλυτερο πελατη :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
13/03/2008, 12:55
sporakias, cirus, giorgos and nikos are the winners baby:a5: :a25: :a08: , the rest are just toothpastes :smokin:

o kalgeorge σαν αδερφή που είναι πήγε και με τις δυο ομάδες για να μη χάσει, ενώ η άλλη η μεγαλύτερη αδερφή βρήκε δικαιολογία και δεν κατέβηκε καθόλου γιατί του έφυγε ένας πόντος στο καλτσόν όπως κρατούσε το βλακbusa!!!!!

τέλος ο soguku έχασε και πάλι, και πλέον κατάλαβα ότι είναι γκαντέμης με όποια ομάδα πάει χάνει.........

ο mustili πλήρωσε 30 ευρώ στο μαγαζί διοτι έσκασε 3 μπάλες με τα μίτο που βάραγε:lol: :lol: :lol:

οι υπόλοιποι απόντες ελπίζω να έρθουν την επόμενη φορά (trooper, mpou κτλ)

αντε στην υγειά της επόμενης φοράς:beer: :beer: :beer:

kalgeorge
13/03/2008, 13:02
sporakias, cirus, giorgos and nikos are the winners baby:a5: :a25: :a08: , the rest are just toothpastes :smokin:

o kalgeorge σαν αδερφή που είναι πήγε και με τις δυο ομάδες για να μη χάσει, ενώ η άλλη η μεγαλύτερη αδερφή βρήκε δικαιολογία και δεν κατέβηκε καθόλου γιατί του έφυγε ένας πόντος στο καλτσόν όπως κρατούσε το βλακbusa!!!!!

τέλος ο soguku έχασε και πάλι, και πλέον κατάλαβα ότι είναι γκαντέμης με όποια ομάδα πάει χάνει.........

ο mustili πλήρωσε 30 ευρώ στο μαγαζί διοτι έσκασε 3 μπάλες με τα μίτο που βάραγε:lol: :lol: :lol:

αντε στην υγειά της επόμενης φοράς:beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ti mlk einai

blackbusa
13/03/2008, 15:24
ελπιζω αυτο....

ενώ η άλλη η μεγαλύτερη αδερφή βρήκε δικαιολογία και δεν κατέβηκε καθόλου γιατί του έφυγε ένας πόντος στο καλτσόν όπως κρατούσε το βλακbusa!!!!!

την επομενη φορα να ΜΗΝ ειναι σαν αυτο...

γειά σας παιδιά:wave2:

ωραία ήταν, χάρηκα που ανταλάξαμε απόψεις, λέω να φεύγω τώρα σιγα σιγά!!!!:a13:

αυτο....

συνεχίστε τις παπ@ρολογίες σας, θα μιλήσω όταν πρέπει.......

αυτή τη φορά χάσαμε αξιοπρεπώς με λίγη διαφορα, ε την επόμενη θα το ανατρέψουμε που θα πάει!!!!:smokin:

αυτο...

την επόμενη σας έχουμε, πάνω που το ανατρέπαμε το σκορ, σταματήσατε λόγω κούρασης!!!!!! ρε πέστε κάτω ρε άμπαλοι!!!!!!!!!

αυτο...:sad:

δε μου αρέσει να λέω δικαιολογίες και παραδέχομαι αν οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά
αυτή τη φορά θα τα πω όπως ακριβώς είναι:

1)δεν είσασταν εσείς πολλοι καλοί, εμείς παίξαμε το χειροτερο μας παιχνίδι
2)το σκορ είναι πλασματικό δεν αντικατροπτρίζει την αλήθινή εικόνα του αγώνα
3)τέτοια ώρα που μας βάλατε να παίξουμε δεν μπορούμε να αποδώσουμε
4)ο χλοοτάπητας και γενικά το γήπεδο δεν ήταν ηψηλών προδιαγραφών και δεν είμαστε εμείς να κατεβαίνουμε σε τέτοια γήπεδα, που επιπλέον ευνοουν άμπαλους σαν και εσάς γιατί δεν μπορούμε εμείς που έχουμε τεχνικη να αποδώσουμε σωστά
5)μας κλάψατε από την καταμέτρηση τουλάχιστον 3 γκολ
6)είσασταν απίστευτα κωλόφαρδοι (αν ο busa βάλει ξανά τέτοιο γκολ εγω δεν ξαναπαίζω!!!!!)

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς λοιπόν συγκαλώ την πανολιμπιακή ενωτική κίνηση με στόχο να βρει η ομάδα χορηγούς, τους στόχους της και να βγει από βουρκο που τη βάλατε!!!!!!

άντε άμπαλοι πηρατε ένα παιχνίδι να χαρείτε και εσείς καιρό είχατε!!!!!

βαγγέλη πολύ καλός αδερφέ ο μόνος που ξεχώριζε από την ομάδα των άμπαλων

στελιο και φίλιππα ευχαριστούμε και ελπίζω του φίλιππα να μην είναι τίποτα σοβαρό, περαστικά (βρήκαμε λύση για αυτόν απλά έπρεπε να είμασταν πιο αποτελεσματικοί με τον στέλιο)

στην 5η δεν θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη γι'αυτο χαρείτε τώρα που μπορείτε!!!!!

ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ....ΕΛΕΙΨΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΛΩΣΣΑ???ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ???ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ???

NO MORE MERCY....JUST PAIN... :a021: :a021: :a021:

υ.γ. παρακαλειτε ο διωργανωτης να κανονισει για την επομενη αγωνιστικη......για να βουλωσουμε/γεμισουμε καποια στοματα....:smokin:

CIRUS
14/03/2008, 07:35
ελπιζω αυτο....

την επομενη φορα να ΜΗΝ ειναι σαν αυτο...

αυτο....

αυτο...

αυτο...:sad:

ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ....ΕΛΕΙΨΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΛΩΣΣΑ???ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ???ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ???

NO MORE MERCY....JUST PAIN... :a021: :a021: :a021:

υ.γ. παρακαλειτε ο διωργανωτης να κανονισει για την επομενη αγωνιστικη......για να βουλωσουμε/γεμισουμε καποια στοματα....:smokin:

καλά καλά όλο δηλώσεις είσαι, μπάλωσε το καλτσόν σου πρώτα και έλα να παίξουμε μετά να σε φτιάξω!!!!:a021:

sogokou
14/03/2008, 08:09

αντε στην υγειά της επόμενης φοράς:beer: :beer: :beer: ASE RE POU O ADERFOS SOU MOU EIPE NA SE AFISOUME GIATI 8A KLAIS OLI NIXTA

CIRUS
14/03/2008, 11:03
ASE RE POU O ADERFOS SOU MOU EIPE NA SE AFISOUME GIATI 8A KLAIS OLI NIXTA

είπε ο γκαντέμης εεεεε μητσοτάκης εεεεεε loser και σώπασε!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
14/03/2008, 11:10
καλά καλά όλο δηλώσεις είσαι, μπάλωσε το καλτσόν σου πρώτα και έλα να παίξουμε μετά να σε φτιάξω!!!!:a021:

επιτελους απαντησε.....μετα απο 24 ωρες......Η ΠΑΛΙΟΚΟΤΑ......:( :rolleyes: :blush:

Prowler7
17/03/2008, 13:22
Paides kalispera ki apo emena, estw kai ligo kathisterimena. Eimai o ksadelfos tou Cirus....
Re bill ti ginetai? Se exoun parei oloi sto psilo i mou fainetai? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mou fainetai oti tha prepei to thema na to paroume ligo pio sovara kai na kleisoume kana stomataki.... oxi tpt allo, alla apo oti katalava kai o kal kai o busha einai vazelakia(i xanoumakia, to idio kanei) kai den epitrepetai na vgazoun glwssa, opws kai oi omadoules tous edw kai 83 xronia.
An den uparxei provlima tha ithela ki egw na erxomai pio suxna.
Episis, etsi gia tin istoria, eimai katoxos enos Honda FMX650 kai poly noobas(pira diplwma prin 3 mines)

SPORAKIAS
17/03/2008, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Prowler7
Paides kalispera ki apo emena, estw kai ligo kathisterimena. Eimai o ksadelfos tou Cirus....
Re bill ti ginetai? Se exoun parei oloi sto psilo i mou fainetai? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mou fainetai oti tha prepei to thema na to paroume ligo pio sovara kai na kleisoume kana stomataki.... oxi tpt allo, alla apo oti katalava kai o kal kai o busha einai vazelakia(i xanoumakia, to idio kanei) kai den epitrepetai na vgazoun glwssa, opws kai oi omadoules tous edw kai 83 xronia.
An den uparxei provlima tha ithela ki egw na erxomai pio suxna.
Episis, etsi gia tin istoria, eimai katoxos enos Honda FMX650 kai poly noobas(pira diplwma prin 3 mines)

καλως τον...:beer:

εδω πες τα ...στον σκατο βαζελο να κανονισει την 9η...

αντε...για να δουμε...:smokin:

kalgeorge
17/03/2008, 21:41
wp ti egine edw??
ta gaurakia dne xortainoun pou@@@ ?? :rotflmao:
opoios thelei kanonizei gia tin 9
ta pame auta ;)