PDA

View Full Version : Αντικατάσταση CBF-600S με CBF-1000S;

Σελίδες : 1 [2]

idi
28/06/2008, 02:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sirjohnbest
Γιατί διόρθωσες φίλε όλα τα μηνύματα σου ντράπηκες ? Άστα να τα θαυμάζει ο κόσμος!!

Χαίρομαι πάντως που έσβησες τις μισές βρισιές , σημαινει ότι τελικα έπιασαν τόπο αυτά που σου έγραψα . Τώρα μπορώ να χαμογελώ και εγώ!!!!!

ΥΓ. Σιγά , σιγά σβήσε και τα υπόλοιπα για να με βγάλεις ψεύτη!! Μπορείς να το κάνεις και αυτο ...

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

... ρε φιλε δεν αντέχεσαι! Είπαμε να κάνουμε καμια πλακα αλλα εσυ το μαμησες και ψοφησε... δεν εσβησα κανενα μηνυμα μου, ποτε δε το κανω και αμα υπαρχει κατι που με τσαντιζει ειναι να με κατηγορούν γiα κατι που δεν εχω κανει

πραγματικά απορώ μερικες με τον εαυτό μου που δινω δικαίωμα σε κατι ατομα σαν εσενα να με βαζουν στο στομα τους....
:yuck:

sirjohnbest
28/06/2008, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ortho
καλησπέρα σε όλους!
είχα την ατυχία όπως φαίνεται τελικά, να γράψω τη γνώμη μου όταν άνοιξε αυτή η συζήτηση!
και το τελευταίο διάστημα λαμβάνω μονίμως ειδοποίηση στο μαίηλ μου ότι υπάρχει καινούριο σχόλιο. κι όταν μπαίνω βλέπω μονίμως μία κόντρα άσχετη με το θέμα, που πλέον ξέχασα ποιό ήταν!
ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι!
το θέμα όμως είναι πως δε δείχνουμε σεβασμό στο φίλο που ρώτησε κάτι κι άνοιξε τη συζήτηση!
επίσης τι δουλειά έχουν τα ποδοσφαιρικά εδώ μέσα;!
αν έχουμε να πούμε κάτι επί του θέματος ας το πούμε! αλλιώς σιωπή!

κάτι ακόμη! το CBF, άσχετα από κυβισμό, είναι θεός, τα κάνει όλα καλά! το έχω περίπου 4 χρόνια,το 600, 55.000 χλμ, καθημερινή χρήση στην Αθήνα. το έχω φορτώσει σα γαΙδούρι κι έγραψα σε 10 μέρες στην Κρήτη 2.500 χλμ. το Ζ είναι ωραία μηχανή, με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα! να μιλούσαμε για το Hornet, θα καταλάβαινα την κόντρα! εδώ που κολλάει;!
τέλος πάντων!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ! Το cbf 1000 είναι μια μηχανή που δεν την αγοράζεις γιατί είναι σε κάποιον τομέα ΚΟΡΥΦΑΙΑ , αλλά δεν υστερεί και σημαντικά σε κάποιον τομέα !!!. Για έναν μεσο αναβατη , που ξερει τη ζητά από αυτήν , δεν θα τον απογοητεύσει σχεδόν ποτέ! Το δίλημμα με το Suzuki bandit 1250 το είχα και εγώ όταν αποφάσισα να αγοράσω τέτοιου είδους μηχανή και για λόγους που έχω προαναφέρει τελικα πείρα το Honda . Δεν το έχω μετανιώσει με τίποτα , αλλά και αυτός που πιθανών να επιλέξει το Suzuki πάλι μια πολύ καλή αγορά θα έχει κανει!