PDA

View Full Version : ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

xristoforos
05/03/2008, 16:40
ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ XRV 750

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ( ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ )

+ ΝΤΙΖΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ

+ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΦΥΣΟΥΝΕΣ

+ ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ

+ ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ – ΛΑΔΙΟΥ - ΒΕΝΖΙΝΗΣ

+ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ

+ ΜΠΟΥΖΙ

+ PIUB ???? ( ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? )

+ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

+ ΤΑΠΕΣ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ

+ ΕΡΓΑΣΙΑ

--------------------------------------------------------------------------

ΣΥΝΟΛΟ 520 ΕΥΡΩ

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ Η΄ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ?
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 150 ΕΥΡΩ

castor
05/03/2008, 21:06
Ποσα χιλιομετρα εχει η μηχανη σου?Και γιατι αλλαγη καρμπυρατερ?Τι παρουσιαζει και θελουν αλλαγμα???Καλο θα ηταν παντως να ζητησεις αναλυτικο λογαριασμο,να ξερουμε τι χρεωνει ακριβως!!!! :winka: :winka: :winka:

xristoforos
06/03/2008, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Ποσα χιλιομετρα εχει η μηχανη σου?Και γιατι αλλαγη καρμπυρατερ?Τι παρουσιαζει και θελουν αλλαγμα???Καλο θα ηταν παντως να ζητησεις αναλυτικο λογαριασμο,να ξερουμε τι χρεωνει ακριβως!!!! :winka: :winka: :winka:

ΦΙΛΕ castor

ΤΟ AFRICA ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ 65.300 ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ) . ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΖΑΝΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ . ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΑΝΑ 220 ΧΛΜ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΡΕΖΕΡΒΑ . ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΚΑΝΑ 240 ΧΛΜ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 260 ΧΛΜ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ 260 – 265 ΧΛΜ ΑΝΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΡΕΖΕΡΒΑ . ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΕΦΤΑΝΕ ΤΙΣ 1900 ΣΤΡ/ΛΠΤ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ 3 Η’ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ 1200 ΣΤΡ/ΛΠΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ . ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ .

castor
06/03/2008, 16:20
Προς ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ...

Εγω την πηρα με 52.000χλμ και της εκανα καθαρισμα καρμπυρατερ και ρυθμισμα βαλβιδες με κοστος 100 ευρω,στα 53.000χλμ της αλλαξα φλατσες κεφαλης(απο μ@λ@κι@ του μηχανικου)21.30 ευρω,λαδια 23.60 ευρω και φιλτρο λαδιου 6.55 ευρω εργασια 60ευρω.Τωρα τα χλμ ειναι στις 60.000 και θελω να της κανω ενα μεγαλο και γενικο σερβις,οποτε υπαρχει μεγαλο θεμα.Πες μας τιμες να συγκρινουμε!! :eyepop:

xristoforos
06/03/2008, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Προς ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ...

Εγω την πηρα με 52.000χλμ και της εκανα καθαρισμα καρμπυρατερ και ρυθμισμα βαλβιδες με κοστος 100 ευρω,στα 53.000χλμ της αλλαξα φλατσες κεφαλης(απο μ@λ@κι@ του μηχανικου)21.30 ευρω,λαδια 23.60 ευρω και φιλτρο λαδιου 6.55 ευρω εργασια 60ευρω.Τωρα τα χλμ ειναι στις 60.000 και θελω να της κανω ενα μεγαλο και γενικο σερβις,οποτε υπαρχει μεγαλο θεμα.Πες μας τιμες να συγκρινουμε!! :eyepop:

ΦΙΛΕ castor

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΗΤΑΝ <<<<< ΤΑ ΑΡ--ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ >>>>>> . ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ .

Daemon
07/03/2008, 16:12
Εγω θα σου ελεγα να εισαι και ευχαριστημενως.. :rolleyes: Δεν ειναι και πολλα τα 520 για ολα αυτα.. Καρμπυρατερ μτχ, κατεβασμα μπροστινου αν καταλαβα καλα για της φυσουνες.. βαλβιδες..

Και κατα πασα πιθανοτητα αν ζητησεις αποδειξη θα σου πει και + το ΦΠΑ που δεν σου εβαλε.. :wave2:

xristoforos
07/03/2008, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εγω θα σου ελεγα να εισαι και ευχαριστημενως.. :rolleyes: Δεν ειναι και πολλα τα 520 για ολα αυτα.. Καρμπυρατερ μτχ, κατεβασμα μπροστινου αν καταλαβα καλα για της φυσουνες.. βαλβιδες..

Και κατα πασα πιθανοτητα αν ζητησεις αποδειξη θα σου πει και + το ΦΠΑ που δεν σου εβαλε.. :wave2:

ΦΙΛΕ Daemon

Δεν θα έλεγα ότι είμαι δυσαρεστημένος αφού το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ο προιγουμενος κάτοχος που το γνώριζε απλά δεν γούσταρε να δόση 500 για να την φτιάξει . Σκέφτομαι πάλι καλά που ο μάστορας είναι αλάνι έριξε και λίγο την τιμή πώλησης , αυτό όμως που τον ταλαιπώρησε περισσότερο ήταν οι δαγκάνες στα φρένα μπροστά που πρέπει να είχαν πιάσει μούχλα και είχε πετρώσει με αποτέλεσμα να μην επιστρέφουν τα εμβολακια μετά το φρενάρισμα και τοAFRICA να πηγαίνει συνεχώς φρεναριστο ευτυχώς δε μου έβαλε καινούριες αλλά κάθισε και τις καθάρισε ο μάγκας . ‘’πάλι καλά που δε σκοτώθηκες μου έλεγε ‘’ . Θα το παλέψω αύριο για απόδειξη .