View Full Version : Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δεν επεσε!!!!
Ολα αυτα εγιναν σε εναν φιλο με ενα V-STROM 650 στην Αττικη οδο, προχθες το πρωι
Συγκεκριμενα αμαξι στυλ fiorino αλλαξε τελευταια στιγμη λωριδα, και οπως πλακωθηκε στα φρενα για να μην πεσει επανω, δυστυχως....επεσε
Πανω που αρχισε να σκεφτεται οτι θα τον πατησουν οι απο πισω, τελικα προσπαθει να ισιωσει την μηχανη με τον προφυλακτηρα πριν χτυπησει, και τελικα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!
Το μηχανακι επεσε απο πισω με +10-20χλμ/ω, το λαστιχο τριβοταν στον προφυλακτηρα, και ολο το πισω μερος πιγαινε αριστερα δεξια, με μικρη γωνια αλλα με μεγαλη συχνοτητα
Ο ΒΛΑΚΑΣ οδηγος του αμαξιου(νεαρος), αντι να πατησει γκαζι να φυγει μπροστα, μολις απεγκλωβιστηκε, ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ φρενο και ο φιλος μου ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ απο πισω, και αντε παλι τα ιδια
Μου ειπε οτι κραταγε το τιμονι οσο πιο σκληρα μπορουσε, και παλευε να μην διπλωσει
Τελικα καταφερε και εκοψε αρκετα ωστε να αποφυγει το ατυχημα, που θα ηταν σιγουρα ΒΑΡΥ
Εντυπωση του εκανε οτι ο βλακας με το αυτοκινητο, μολις ειδε οτι δεν επεσε, αντι να σταματησει να δει τι εγινε, συνεχισε κανονικα την πορεια του
Ο φιλος μου ηταν τοσο ταραγμενος που δεν σκεφτηκε να κανει τιποτα αλλο, σταματησε μολις βγηκε απο την Α.Ο. να ηρεμησει
Ηταν πολυ τυχερος
Ολα αυτα ειναι αληθινα, οποιος θελει το πιστευει, οποιος δεν θελει στα @@ μου
Υ.Γ. Προσοχη στους δρομους, εμπιστοσυνη σε ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ
Draculas-GR
05/03/2008, 17:51
Πολύ τυχερός ο φίλος..
πήρε τηλέφωνο την τροχαία? πινακίδα είδε?
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στην θέση του, αλλα αν η μηχανή έδειχνε να τσουλάει κανονικά μετά το μπαμ, θα τον ακολουθούσα ισα να δω τις πινακίδες, και μετά αμέσως τηλέφωνο στην τροχαία και μήνυση.. :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
Πολύ τυχερός ο φίλος..
πήρε τηλέφωνο την τροχαία? πινακίδα είδε?
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στην θέση του, αλλα αν η μηχανή έδειχνε να τσουλάει κανονικά μετά το μπαμ, θα τον ακολουθούσα ισα να δω τις πινακίδες, και μετά αμέσως τηλέφωνο στην τροχαία και μήνυση.. :mad:
Mπα τιποτα
Σκεψου το, και εσενα αν σου συνεβαινε θα ηταν το τελευταιο που θα σκεφτοσουν
Δεν ''πηγε'' να πεσει σε αμαξι
ΕΠΕΣΕ σε αμαξι, και μαλιστα τον ''εσερνε'' για πολλα μετρα
filipp0s
05/03/2008, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εντυπωση του εκανε οτι ο βλακας με το αυτοκινητο, μολις ειδε οτι δεν επεσε, αντι να σταματησει να δει τι εγινε, συνεχισε κανονικα την πορεια του
:mad: :mad:
Πολύ τυχερός ο φίλος σου πάντως... Απίστευτο το πως το κράτησε...
1) πολύ τυχερός ο φίλος σου όντως
2) γιατί να μη σε πιστέψουμε???:confused:
3) τελικά δεν είπες τι έγινε αφού την γλύτωσε ο φίλος σου του πήρε τα στοιχεία του άλλου?? έπαθε ζημιά η μηχανή?? το παραδέχθηκε ο πιτσιρικάς τουλάχιστον ότι έκανε μαμακία και του ζήτησε συγνώμη τουλάχιστον???
Αφού εξαφανίστηκε ρε ο αυτοκινητάκιας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
2) γιατί να μη σε πιστέψουμε???:confused:
3) τελικά δεν είπες τι έγινε αφού την γλύτωσε ο φίλος σου του πήρε τα στοιχεία του άλλου?? έπαθε ζημιά η μηχανή?? το παραδέχθηκε ο πιτσιρικάς τουλάχιστον ότι έκανε μαμακία και του ζήτησε συγνώμη τουλάχιστον???
2)Μωρε ξερω εγω τι λεω :rolleyes:
3)Εγραψα πιο πανω, δεν καταφερε να δει τιποτα γιατι ηταν ταραγμενος. Εκεινη την ωρα παλευεις απλα να σωσεις την ζωη σου
Αμα ο φιλος σου επεσε πισω απο το αμαξι (και οχι στο πλαι) και δεν υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες, τοτε φταιει ο φιλος σου.
Αφου γλυτωσε τα χειροτερα και δεν επεσε...παμε παρακατω.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Αμα ο φιλος σου επεσε πισω απο το αμαξι (και οχι στο πλαι) και δεν υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες, τοτε φταιει ο φιλος σου.
Ε οχι και φταιει :rolleyes:
Τελευταια στιγμη ο αλλος αλλαξε λωριδα χωρις φλας
Για ξανασκεψου το :winka:
Ε οχι και φταιει :rolleyes:
Τελευταια στιγμη ο αλλος αλλαξε λωριδα χωρις φλας
Για ξανασκεψου το :winka:
Φταει.
Αν δεν υπαρχουν μαρτυρες δεν μπορει να αποδειξει οτι αλλαξε τελευταια στιγμη λωριδα.
Ο αυτοκινητοβιος θα πει οτι πηγαινε και ο αλλος επεσε απο πισω του.
Μιλαω για τα σεναρια που θα παιχτουν με αστυνομια και ασφαλειες.
Στην πραξη προφανως και δε φταιει ο φιλος σου, αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις που αμα τις κυνηγησεις θα βγεις χαμενος.
Νομικά μάλλον, εννοεί το παιδί.
Άν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες τότε αλλάζει.
EDIT: Mε πρόλαβε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Νομικά μάλλον, εννοεί το παιδί.
Άν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες τότε αλλάζει.
Σωστα, με επιασες.:beer:
Καλα αλλο αυτο, το θεμα ειναι οτι πηγε να σκοτωθει
Τωρα αν εβγαινε οτι εφταιγε ή οχι.....
Καλα αλλο αυτο, το θεμα ειναι οτι πηγε να σκοτωθει
Τωρα αν εβγαινε οτι εφταιγε ή οχι.....
Σωστα, η ουσια αυτη ειναι.
Απλα καλο ειναι να ξερουμε και τι θα γινοταν αν προσπαθουσε να τον βρει και να βρει το δικιο του.
tony otis
05/03/2008, 21:57
ρε μαθετε να μιλατε εδω μεσα και να μην ειστε καφροι!!!Φιλε μας λες μια ιστορια ...οκ.μετα τι το θελεις το οποιος θελει ας με πιστεψει ,οποιος δεν θελει στα @@ μου.Μην ειστε καφροι(ξανα).αν οδηγατε οπως μιλατε καλυτερα να μην τα κανετε και τα 2.
devil's animal
05/03/2008, 22:30
ηταν τυχερος και μπραβο του που την κρατησε.
:beer:
ολα τ'αλλα ειναι :cry: :cry:
costas81
05/03/2008, 22:41
δυστηχως όπως και να έχει πάντα ο πίσω φταίει....
Να μου στείλετε αμέσως
α) Πινακίδα κυκλοφορίας
β) Αρ. δελτίου ταυτότητας
γ) Προεραιτικά .... αν υπάρχει ........ αρ. διαβατηρίου
γιατί συμπληρώνω ένα Lotto και ένα Joker και ψάχνω έμπνευση !!!!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tony otis
ρε μαθετε να μιλατε εδω μεσα και να μην ειστε καφροι!!!Φιλε μας λες μια ιστορια ...οκ.μετα τι το θελεις το οποιος θελει ας με πιστεψει ,οποιος δεν θελει στα @@ μου.Μην ειστε καφροι(ξανα).αν οδηγατε οπως μιλατε καλυτερα να μην τα κανετε και τα 2.
Ευχαριστω για το μαθημα ζωης Ω μεγα διδασκαλε
Τωρα πηγαινε σπαμαρε αλλου plz
:rolleyes:
Φταει.
Αν δεν υπαρχουν μαρτυρες δεν μπορει να αποδειξει οτι αλλαξε τελευταια στιγμη λωριδα.
Ο αυτοκινητοβιος θα πει οτι πηγαινε και ο αλλος επεσε απο πισω του.
Μιλαω για τα σεναρια που θα παιχτουν με αστυνομια και ασφαλειες.
Στην πραξη προφανως και δε φταιει ο φιλος σου, αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις που αμα τις κυνηγησεις θα βγεις χαμενος.
Οι καμερες της ΑΟ γραφουν σε βιντεο? η απλα παρακολουθουν στις οθονες το τι γινεται?
gian_nykt
06/03/2008, 07:24
αυτό θα έλεγα κι εγώ....αν υπήρχε καμιά κάμερα εκει κοντά και να κατέγραψε το περιστατικό με την πινακίδα του καραγκιόζη!
ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες.
Και ευτυχώς και κρατήθηκε όρθιος και δεν έσκασε κάτω να τον περάσουνε και άλλα αμάξια απο πάνω με 400 km/h που πάνε στην Α.Ο. αρκετοί!
sapila racing
06/03/2008, 09:27
Αφού την γλύτωσε πάλι καλά!
Θα ασπρισαν οι τρίχες του του ανθρώπου...
Ο φόβος να σε πατήσουν σου δίνει τρομερή δύναμη....μου θύμισες προπερσι που με χτύπησαν από πίσω στην Εθνική και κατάφερα να την γλυτώσω.
Προσοχή και πάλι προσοχή!
gian_nykt
06/03/2008, 09:36
για να μην πώ για τπτ περιστατικά ala Tropeas......μπρρρρρρ :uplate: :hypnotize :look:
Ο ΒΛΑΚΑΣ οδηγος του αμαξιου(νεαρος), αντι να πατησει γκαζι να φυγει μπροστα, μολις απεγκλωβιστηκε, ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ φρενο και ο φιλος μου ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ απο πισω, και αντε παλι τα ιδια
ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!! :cry: :cry:
Απαραδεκτος!!Αντι να κανει δεξια (με την πρωτη ευκαιρια που 8α ηταν ασφαλες εννοειται) για να τσεκαρει το φιλο σου που του κοπηκε η χολη , να ζητησει ενα συγγνωμη ή εστω κατι απολογητικο, σου λεει ''α..ενταξει! αφου δεν τον σκοτωσα ας φυγω τωρα που εχω ευκαιρια!!''
Επισης ΠΟΣΟ ΖΩΩΝ ειναι για να ξαναφρεναρει??!!!????Δεν του εφτανε η πρωτη φορα???
:mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!! :cry: :cry:
Απαραδεκτος!!Αντι να κανει δεξια (με την πρωτη ευκαιρια που 8α ηταν ασφαλες εννοειται) για να τσεκαρει το φιλο σου που του κοπηκε η χολη , να ζητησει ενα συγγνωμη ή εστω κατι απολογητικο, σου λεει ''α..ενταξει! αφου δεν τον σκοτωσα ας φυγω τωρα που εχω ευκαιρια!!''
Επισης ΠΟΣΟ ΖΩΩΝ ειναι για να ξαναφρεναρει??!!!????Δεν του εφτανε η πρωτη φορα???
:mad: :mad: :mad:
Aυτο ειναι το θεμα
Παλια εβλεπες μονο καμια κυριουλα ή κανα γερο να ειναι ασχετοι
Τωρα εχω παρατηρησει οτι βλεπω ολοενα και πιο νεους να ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
Παρατηρηστε το
Aυτο ειναι το θεμα
Παλια εβλεπες μονο καμια κυριουλα ή κανα γερο να ειναι ασχετοι
Τωρα εχω παρατηρησει οτι βλεπω ολοενα και πιο νεους να ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
Παρατηρηστε το
δεν είναι αυτό φίλε μου απλά έχει αυξηθεί ο αριθμός των αυτοκινήτων πάρα πολύ, ιδιέτερα εδώ στην αθήνα και επιπλέον όλοι πέρνουν από ένα αυτοκίνητο σήμερα είναι υπολογισμένο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα χειροτερεύουν συνέχεια τα πράγματα όσο περνάει ο καιρός. απλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1004 και όχι 14 όπως λέγαμε παλιότερα.
δεν είναι αυτό φίλε μου απλά έχει αυξηθεί ο αριθμός των αυτοκινήτων πάρα πολύ, ιδιέτερα εδώ στην αθήνα και επιπλέον όλοι πέρνουν από ένα αυτοκίνητο σήμερα είναι υπολογισμένο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα χειροτερεύουν συνέχεια τα πράγματα όσο περνάει ο καιρός. απλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1004 και όχι 14 όπως λέγαμε παλιότερα.
Συμφωνω, αλλα δεν ειναι τυχαιο πως παλιοτερα οδηγουσαν καλυτερα, και μαλιστα με χειροτερα αμαξια
Ισως γιατι τοτε δεν εδιναν ΟΛΟΙ διπλωμα με λαδωμα
Πλεον ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ
''Δωσε μωρε να εισαι σιγουρος...''
Συμφωνω, αλλα δεν ειναι τυχαιο πως παλιοτερα οδηγουσαν καλυτερα, και μαλιστα με χειροτερα αμαξια
Ισως γιατι τοτε δεν εδιναν ΟΛΟΙ διπλωμα με λαδωμα
Πλεον ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ
''Δωσε μωρε να εισαι σιγουρος...''
οδηγούσαν καλύτερα όχι για το λόγω του λαδώματος (τα ίδια γινόντουσταν και παλιά, αθάνατος έλληνας τι να λέμε τώρα, χώρια που και να μη να λαδώσεις πιστεύεις οτί είναι μαθήματα οδήγησης αυτά που γίνονται ή απλά σε μαθαίνουν πως να περάσεις τις εξετάσεις σταμάτα-ξεκίνα και παρκάρισμα??????) αλλά γιατί τώρα δημιουργούνται μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και προσπαθούν όλοι κάνοντας σφήνες από εδώ και απο κει αλλάζοντας λωρίδες να ξεκολήσουν από την κίνηση (που στο τέλος ακριβώς την ίδια ώρα κάνουν αλλά έχουν αυτή την αίσθηση) και αλλάζοντας πολύ περισσότερες φορές λωρίδα πολλοί περισσότεροι οδηγοί σε πολύ περισσότερους δρόμους είναι πάλι μαθηματικά σίγουρο ότι πολλοί περισσότεροι θα κάνουν μ@λακία γιατί πολλοί περισσότεροι δεν θα κοιτάξουν τους καθρεύτες τους και πολλοί περισσότεροι μοτοσυκλετιστές θα χτυπήσουν.
αυτό είναι το πρόβλημα!!!!!!
οδηγούσαν καλύτερα όχι για το λόγω του λαδώματος (τα ίδια γινόντουσταν και παλιά, αθάνατος έλληνας τι να λέμε τώρα, χώρια που και να μη να λαδώσεις πιστεύεις οτί είναι μαθήματα οδήγησης αυτά που γίνονται ή απλά σε μαθαίνουν πως να περάσεις τις εξετάσεις σταμάτα-ξεκίνα και παρκάρισμα??????) αλλά γιατί τώρα δημιουργούνται μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και προσπαθούν όλοι κάνοντας σφήνες από εδώ και απο κει αλλάζοντας λωρίδες να ξεκολήσουν από την κίνηση (που στο τέλος ακριβώς την ίδια ώρα κάνουν αλλά έχουν αυτή την αίσθηση) και αλλάζοντας πολύ περισσότερες φορές λωρίδα πολλοί περισσότεροι οδηγοί σε πολύ περισσότερους δρόμους είναι πάλι μαθηματικά σίγουρο ότι πολλοί περισσότεροι θα κάνουν μ@λακία γιατί πολλοί περισσότεροι δεν θα κοιτάξουν τους καθρεύτες τους και πολλοί περισσότεροι μοτοσυκλετιστές θα χτυπήσουν.
αυτό είναι το πρόβλημα!!!!!!
Δεν μιλαω για τον εκνευρισμο σε συνθηκες μποτιλιαρισματος, που και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να κανει αχρηστες κινησεις, αλλα για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να οδηγησεις ακομα και μονος σου
Τους κοιτας στον προσωπο και καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ το κατεχουν το αθλημα
Εχω φιλο που μπορει να κατσει μες την μεση της λεοφωρου, και να μην ξερει τι να κανει
Για τετοια ασχετοσυνη μιλαμε, για κουλαμαρα, εχει εξαπλωθει σαν επιδημια
Δεν μιλαω για τον εκνευρισμο σε συνθηκες μποτιλιαρισματος, που και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να κανει αχρηστες κινησεις, αλλα για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να οδηγησεις ακομα και μονος σου
Τους κοιτας στον προσωπο και καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ το κατεχουν το αθλημα
Εχω φιλο που μπορει να κατσει μες την μεση της λεοφωρου, και να μην ξερει τι να κανει
Για τετοια ασχετοσυνη μιλαμε, για κουλαμαρα, εχει εξαπλωθει σαν επιδημια
μπορεί να έχεις και δίκιο απλά εγώ όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι εδώ μέσα αμέτρητες φορές έχω φτάσει κοντά στο να πάθω ατύχημα λόγω τις μ@λ@κίας που κάνουν πολλοί οδηγοι που εκνευρίζονται με το μποτιλιάρισμα και για μένα που το ζω καθημερινά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μου και ο μόνος λόγος που φοβάμαι μη σκοτωθώ με τη μηχανή μου και ρε γαμώτο ξέρω από πριν ότι αν σταματήσω να βρίσω ή να ζητήσω τα ρέστα σε κάποιον που κάνει κάτι τέτοιο που κινδυνεύει η ζωή μου ακούω πάντα το ίδιο : ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ και μετά φεύγω χωρίς να το συνεχίσω μουρμουρόντας από μέσα μου πάντα το ίδιο : ΠΩΣ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜ@Λ@ΚΑ/ΣΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΚΑΝ ΤΟΝ Γ@ΜΟΚΑΘΡΕΥΤΗ ΣΟΥ απλά δεν το συνεχίζω ποτέ γιατί ξέρω πως δε θα βγάλω άκρη.
και ξαναέρχομαι στο αρχικό δυστηχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δυστηχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε τίποτα στην οδήγηση των άλλων μα μπορούμε να πούμε για μας τους ίδιους συμπεριλαμβανομένου και μένα και του φίλου σου :
κάλα αυτός έκανε μ@λ@κία και δεν πρόσεχε, εγώ ο μ@λ@κας αφού το ξέρω οτί οι μισοί που οδηγούν είναι ζώα γιατί δεν πρόσεξα αρκετά και έβαλα τον εαυτό μου σε κίνδυνο, άλλη φορά θα προσέχω ακόμα περισσότερο.
μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου δε λέω οτι έφταιγε ο φίλος σου και ούτε τον βρίζω λέω απλά πως κακως μεν αλλά εμείς οι μοτοσυκλετιστές δεν πρέπει να προσέχουμε μόνο την οδηγησή μας πρέπει ταυτόχρονα να προσέχουμε και να περιμένουμε από πριν τη μ@λακία που θα κάνει ο άλλος οδηγός ώστε όταν την κάνει να την αποφύγουμε.
αν με ρωτήσει κάποιος και γιατί πρέπει δηλαδή εμείς να προσέχουμε και για τους άλους και όχι μόνο για μας η απάντηση είναι απλή: ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ γιαυτό.:wave2:
ακροβατης??
:lol: :lol: :lol: :lol:
προσοχη στο φιλο σου λοιπον αλλη φορα!!
ευτυχως τη γλιτωσε και να ναι παντα καλα:winka:
η μηχανη σε τι κατασταση βρισκεται?
φτερο μπροστα?
ζαντα-λαστιχο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675
προσοχη στο φιλο σου λοιπον αλλη φορα!!
ευτυχως τη γλιτωσε και να ναι παντα καλα:winka:
η μηχανη σε τι κατασταση βρισκεται?
φτερο μπροστα?
ζαντα-λαστιχο?
Το φτερο εχει ψιλοσπασει στην μυτη, και η ζαντα δειχνει μια χαρα
Προφανως εκανε αποσβεση το λαστιχο
Σε τέτοιες στιγμές το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κοιτάς τις πινακίδες του αυτοκινήτου που πάει να σε σκοτώσει!!! :bigcry:
Αφού είναι καλά το παλικάρι ... όλα τ' άλλα είναι απλά για να μιλάμε ;)
Δεν ξέρω μήπως θα μπορούσε μέ τις κάμερες της ΑΟ να κάνει κάτι, μια και μιλάμε για απότομη αλλαγή κατεύθυνσης (λωρίδας) κάτι που από πλευράς ΚΟΚ και Νομικών "τιμωρείται"
Τί να πώ....:confused: :confused: :confused: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Μ@λ@κες υπάρχουν παντού και παραμονεύουν...
Η ευχή που κάνω για όλους μας, είναι...."να είμαστε πάντα τυχεροί"
:wave2: :wave2: :wave2:
stefanos
08/03/2008, 10:40
Η απότομη αλλαγή λωρίδας όμως πόσο μπορεί να ισχύει όταν χτυπήσεις κάποιον απο πίσω?
Οταν δηλαδή το ατύχημα δεν γίνει πάνω στην αλλαγή λωρίδας αλλά αφού τελειώσει ο ελιγμός.
Αφού την γλίτωσε το παλικάρι όλα καλά.
:eyepop: :eyepop:
Και μη χειρότερα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Η απότομη αλλαγή λωρίδας όμως πόσο μπορεί να ισχύει όταν χτυπήσεις κάποιον απο πίσω?
Οταν δηλαδή το ατύχημα δεν γίνει πάνω στην αλλαγή λωρίδας αλλά αφού τελειώσει ο ελιγμός.
Αφού την γλίτωσε το παλικάρι όλα καλά.
Εύλογο το ερώτημά σου !!!!
Απλά τίθεται θέμα του "μου έκλεισε το δρόμο" ;)
Αστα άμα πάνε δικαστικώς και έχει μάγκα δικηγόρο, κάτι μπορεί να γίνει, επειδή του έκλεισε το δρόμο.
Αλλά ......... :confused: :confused: :confused: :confused:
Το φτερο εχει ψιλοσπασει στην μυτη, και η ζαντα δειχνει μια χαρα
Προφανως εκανε αποσβεση το λαστιχο
Ο τίτλος της ενότητας δεν είναι σωστός.
Διότι απλούστατα ΔΕΝ χτύπησε πίσω από το αμάξι με 100χλμ/ω (βλ και την παραπάνω ζημιά).
ΔΕΝ έχει σημασία στην παραπάνω περίπτωση που αναφέρεις η ταχύτητα κίνησης της μηχανής ή του αμαξιού παρά η σχετική ταχύτητα τους μεταξύ των δύο (ή αν θες η διαφορά ταχύτητας).
ΚΑΙ η οποία διαφορά (την στιγμή της επαφής) κατ εκτίμησιν μου δεν πρέπει να ήταν μεγαλλίτερη της τάξης των 5-8 χλμ/ω....
ΚΑΙ είναι σαφές οτι φταίει ο μοτοσυκλετιστής.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ο τίτλος της ενότητας δεν είναι σωστός.
Διότι απλούστατα ΔΕΝ χτύπησε πίσω από το αμάξι με 100χλμ/ω (βλ και την παραπάνω ζημιά).
ΔΕΝ έχει σημασία στην παραπάνω περίπτωση που αναφέρεις η ταχύτητα κίνησης της μηχανής ή του αμαξιού παρά η σχετική ταχύτητα τους μεταξύ των δύο (ή αν θες η διαφορά ταχύτητας).
ΚΑΙ η οποία διαφορά (την στιγμή της επαφής) κατ εκτίμησιν μου δεν πρέπει να ήταν μεγαλλίτερη της τάξης των 5-8 χλμ/ω....
ΚΑΙ είναι σαφές οτι φταίει ο μοτοσυκλετιστής.
Oντως η διαφορα μεταξυ τους ειναι καπου 5-10χλμ/ω, παρολα αυτα οσο ανεβαινει η συνολικη ταχυτητα, τοσο και η καθε αντιδραση ειναι εκατονταδες μετρα
Ας σου αλλαξει κανεις λωριδα τελευταια στιγμη ΧΩΡΙΣ φλας, και μετα πες ''φταιω εγω που επεσα επανω του''
:rolleyes:
Ας σου αλλαξει κανεις λωριδα τελευταια στιγμη ΧΩΡΙΣ φλας, και μετα πες ''φταιω εγω που επεσα επανω του'':rolleyes:
τι σχέση έχει το παραπάνω, με το τι ισχύει?
και από την άλλη όμως, συμπεραίνεις ΧΩΡΙΣ να ξέρεις αν μου έχει συμβεί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τι σχέση έχει το παραπάνω, με το τι ισχύει?
και από την άλλη όμως, συμπεραίνεις ΧΩΡΙΣ να ξέρεις αν μου έχει συμβεί.
Tοτε να τονισεις, οτι ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚ φταιει ο φιλος μου
Που και παλι, αν αποδειξεις οτι αλλαξε λωριδα χωρις φλας, φταιει το βανακι
stefanos
08/03/2008, 21:33
Tοτε να τονισεις, οτι ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚ φταιει ο φιλος μου
Που και παλι, αν αποδειξεις οτι αλλαξε λωριδα χωρις φλας, φταιει το βανακι
Τι θα πεί φταίει για τον ΚΟΚ?
Δηλαδή αν αλλάξεις λωρίδα και μετά έρθει ενα αυτοκίνητο και σε πατήσει θα φταίς εσύ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τι θα πεί φταίει για τον ΚΟΚ?
Δηλαδή αν αλλάξεις λωρίδα και μετά έρθει ενα αυτοκίνητο και σε πατήσει θα φταίς εσύ?
Αν ερχεται ενα αμαξι απο πισω στην αριστερη λωριδα, και εγω βρισκομαι στην μεσαια, και ξαφνικα αλλαξω λωριδα χωρις φλας και του κοψω τον δρομο, τοτε ΠΟΙΟΣ φταιει?
Αν ερχεται ενα αμαξι απο πισω στην αριστερη λωριδα, και εγω βρισκομαι στην μεσαια, και ξαφνικα αλλαξω λωριδα χωρις φλας και του κοψω τον δρομο, τοτε ΠΟΙΟΣ φταιει?
το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μπορέσεις να το αποδείξεις
stefanos
08/03/2008, 22:20
Αν εσύ είσαι μπροστά στη μεσαία και πάς αριστερά, και εγώ ερχόμενος με 320 στην αριστερή δεν προλάβω να φρενάρω και πέσω πάνω σου φταις εσύ?
Να λάβεις υπόψη σου οτι η ταχύτητα μου είναι τέτοια που την ώρα που εκτέλεσες τον ελιγμό σου δεν είχες καν οπτική επαφή με εμένα που ήμουν 2 χιλιόμετρα πίσω.
Φυσικά και φταίω εγώ.
Θα μου πείς ακραίο παράδειγμα, αλλά οταν κάνεις ένα κανόνα πρέπει να είναι απλός και να έχει ευρεία εφαρμογή.
Γι αυτό πολύ σωστά ο κοκ λέει οτι φταίει ο απο πίσω.
Για το φλάς έχεις δίκιο αλλά έτσι όπως το βγάζουμε το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν έχει πολύ σημασία.
Στην περίπτωση μας δεν έχει σημασία ποιός φταίει αλλά να μην σκοτωθούμε.
σωστός ο Στέφανος, με την διαφορά οτι το φλας προειδοποιεί, αλλά δεν ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ...
(τον ερχόμενο με το υπερηχητικό να σταματήσει...)
επίσης το θέμα είναι μετά τον ελιγμό που θα έχεις επαφή με το όχημα που τον κάνει, στα πλάγια εμπρός, στα πλάγια πίσω ή τελείως πίσω....;
από τα πλάγια πίσω και ΠΙΣΩ φταίει ο ερχόμενος με 320 ή με 10..
Το λενε στη σχολη οδηγων στα πρωτα μαθηματα.Κοιταω τον καθρεπτη,βγαζω φλας,ΞΑΝΑκοιταω τον καθρεπτη κι αν ο δρομος ειναι ελευθερος βγαινω.Τωρα εχει γινει πιο απλο.Βγαινοντας μπορει να βγαλουμε και φλας.Καταντια:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
1-Το λενε στη σχολη οδηγων στα πρωτα μαθηματα.Κοιταω τον καθρεπτη,βγαζω φλας,ΞΑΝΑκοιταω τον καθρεπτη κι αν ο δρομος ειναι ελευθερος βγαινω.
2-Τωρα εχει γινει πιο απλο.Βγαινοντας μπορει να βγαλουμε και φλας.Καταντια:yuck:
1-Οτι το λένε το λένε...τώρα ποιος το εφαρμόζει δε ξέρω...
2-Ετσι ακριβώς :mad: :mad: :mad: