PDA

View Full Version : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!!

Σελίδες : 1 [2]

alximistis
07/03/2008, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν ηταν να κρυψει τον κωλο του θα φοραγε απλο σορτσακι....δεν βλεπεις οτι αυτο ειναι πιο μακρυ???:D

Και για τις αιμορροίδες. :D

blackbusa
07/03/2008, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Και για τις αιμορροίδες. :D

ρε χαζουλι.....κανεις και τον ανηξερο εεε???θα στα ξαναθυμησει φετος ο ''γιατρος'' βεβαιως....:D οι αιμορροιδες ειναι προς τα μεσα βαθεια.....αν και τον κοβω μεχρι το λαρρυγκι να στον φτασει....:D

alximistis
07/03/2008, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε χαζουλι.....κανεις και τον ανηξερο εεε???θα στα ξαναθυμησει φετος ο ''γιατρος'' βεβαιως....:D οι αιμορροιδες ειναι προς τα μεσα βαθεια.....αν και τον κοβω μεχρι το λαρρυγκι να στον φτασει....:D

Καταρχάς μην ξεφεύγουμε. Να κρατήσουμε τη διαμάχη σ ένα επίπεδο. :D Αλλά που να κρατήσεις σε επίπεδο με τον gay που υποστηρίζεις.
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ξέχασέ το. Να παρακαλάς να κάνει τίποτα ο Λορέντζο. Ξόφλησε το ραλιμέντο ρε!!! Και θα κάνει πάρτι ο Στόνερ αλλά και ο Χέιντεν!!!!!

taxydromos
07/03/2008, 17:21
Στελιο.....βρηκα εναν που ειναι φτυστος εσυ βρε...:rotflmao:

123268

alximistis
07/03/2008, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
Στελιο.....βρηκα εναν που ειναι φτυστος εσυ βρε...:rotflmao:

:lol: :lol: :lol:

alximistis
07/03/2008, 17:32
Ταχυδρόμε... γράααααμμα!!!

123269

taxydromos
07/03/2008, 17:54
χμμ, οταν παρεις την πανταλονα μην ξεχασεις να κερασεις καφεδακι στο χωριο...

dirtbird
07/03/2008, 18:08
Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι το αρχικό thread, πάρα πολύ μικρή σχέση διετήρησε με τον τίτλο του και ορθώς σβήστηκε. Επίσης ο τίτλος (και μόνο) του παρόντος ήταν (και είναι) υπερβολικός και ήταν ικανός να πυροδοτήσει για άλλη μία φορά μία συζήτηση σαν αυτές του πρόσφατου παρελθόντος όπου όλοι έχουν δίκιο αλλά το τέλος γράφεται μόνο όταν πέσουν μπινελίκια και bans.

Nομίζω ότι δεν αρκεί να είναι μόνο οι mods sober, κάποια στιγμή πρέπει και οι -σταθεροί όπως οι περισσότεροι από εμάς που γράψαμε στο παρόν- χρήστες να αποκτήσουν μία στοιχειώδη υπευθυνότητα. Το εύκολο είναι να ψυχρανθούμε, όχι να ζεσταθούμε....

Στέλιο, για άλλη μία φορά.... νομίζω ότι ο τίτλος για την διαμαρτυρία σου ήταν υπερβολικός και χωρίς δεύτερη σκέψη.

alximistis
07/03/2008, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι το αρχικό thread, πάρα πολύ μικρή σχέση διετήρησε με τον τίτλο του και ορθώς σβήστηκε. Επίσης ο τίτλος (και μόνο) του παρόντος ήταν (και είναι) υπερβολικός και ήταν ικανός να πυροδοτήσει για άλλη μία φορά μία συζήτηση σαν αυτές του πρόσφατου παρελθόντος όπου όλοι έχουν δίκιο αλλά το τέλος γράφεται μόνο όταν πέσουν μπινελίκια και bans.

Nομίζω ότι δεν αρκεί να είναι μόνο οι mods sober, κάποια στιγμή πρέπει και οι -σταθεροί όπως οι περισσότεροι από εμάς που γράψαμε στο παρόν- χρήστες να αποκτήσουν μία στοιχειώδη υπευθυνότητα. Το εύκολο είναι να ψυχρανθούμε, όχι να ζεσταθούμε....

Στέλιο, για άλλη μία φορά.... νομίζω ότι ο τίτλος για την διαμαρτυρία σου ήταν υπερβολικός και χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΟΧΙ και... πάλι ΟΧΙ! ΔΕΝ ήταν υπερβολικός ο τίτλος μου για τη διαμαρτυρία για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν ακριβώς αυτό που λέμε. Διαμαρτυρία!!! Το γιατί και τα πως εξηγθήκαν επαρκέστατα και όχι μόνο από μένα.
Αλλά από κει και πέρα... ούτε ψυχρότητα υπάρχει ούτε τίποτα άλλο. Τουλάχιστον από την πλευρά μου. Με την καμία. Όταν διαμαρτυρόμαστε για κάτι ή διαφωνούμε και το γράφουμε δεν σημαίνει ψυχρότητα ή πως την λέμε σε κάποιον. ΑΠλώς διαμαρτυρόμστε για μία συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν νομίζω όμως πως υπάρχει λόγος να το τραβάμε άλλο. Αρκετά ειπώθηκαν ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του γιατί να το συνεχίσουμε; :)

rsp
08/03/2008, 01:18
Στελιο μηπως να κανονισουμε και μια πορεια να κλεισουμε το δρομο για διαμαρτυρια που κοπηκε το ποστ?:rolleyes:

mourgakos
08/03/2008, 07:11
στελιο,αν δεν εκανες σαν γκαστρωμενη,εχω ενα καινουριο να σου δωσω με 40 ερυρω.
οσο για το θρεντ........πρωι πρωι εσκασε το χειλακι μου!

:lol:

:wave2: