PDA

View Full Version : Μιλάτε Ελληνικά????

free rider
07/12/2004, 22:14
Γλωσσικά ιδιώματα...της καθημερινότητας

Κοντός ψαλμός αλληλούια = η φράση χρησιμοποιείται για υπόθεση που σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματά της και δεν μπορούμε με σιγουριά να κάνουμε πρόγνωση.
Μεταξύ σφύρας και άκμονος (ανάμεσα στο σφυρί και το αμόνι) = λέγεται για κάποιον που αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις και δεν μπορεί να απαλλαγεί απ' αυτές.
υπό την αίρεση = υπό την προϋπόθεση, με τον όρο.
υπό αίρεση = σε εκκρεμότητα.
αιχμή του δόρατος = το βασικότερο όπλο μιας στρατηγικής, μιας επιθετικής πολιτικής. Π.χ. Τα κοινοτικά προγράμματα αποτελούν, για την ελληνική οικονομία, την αιχμή του δόρατος.
Ο λύκος έχει τ' όνομα κι η αλεπού τη χάρη = λέγεται για κάποιον που επιτυγχάνει περισσότερα με την πονηριά και την πανουργία, παρά με την επιθετικότητα και τη δύναμη.
άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε = όταν υπάρχει ασυνεννοησία ή όταν κάποιος αποφεύγει να πάρει θέση για το θέμα που συζητείται.
την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενος = προθυμοποιούμαι να κάνω κάτι το οποίο είμαι υποχρεωμένος να κάνω.
ο σκοπός αγιάζει τα μέσα = για να δικαιολογηθούν παράνομες και κατακριτέες πράξεις που επιτελούνται για την επίτευξη ιερού ή υψηλού στόχου.
πνέω τα λοίσθια = βρίσκομαι στα τελευταία μου.
ομφάλιος λώρος = κάθε μορφής σύνδεσμος με πρόσωπα και πράγματα από τα οποία δεν μπορούμε να αποκοπούμε.
πέφτουν οι μάσκες = αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις κάποιου.
παρά θιν' αλός = στη θάλασσα, στην παραλία.
εν κτυπτώ και παραβύστω = κρυφά και μυστικά.
θέατρο του παραλόγου = κάθε κατάσταση παραλογισμού.
απέχω παρασάγγας = έχω τεράστια διαφορά σε κάτι από κάποιον άλλον.
οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ = λέγεται για πρόσωπα που βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων και έχουν προσωπική αντίληψη των γεγονότων.
αντί πινακίου φακής = με ευτελές αντάλλαγμα. Π.χ. τους βρήκαν στην ανάγκη και αγόρασαν την επιχείρηση αντί πινακίου φακής.
δύο μέτρα και δύο σταθμά = για περιπτώσεις που δεν εφαρμόζεται αμερόληπτη και δίκαιη μεταχείρηση.
πνέω μένεα = είμαι έντονα εξοργισμένος με κάποιον.
επί ξυρού ακμής = στην κόψη του ξυραφιού, στο κρίσιμο σημείο μιας κατάστασης ή ενέργειας.
περί όνου σκιάς = λέγεται για θέμα ανάξιου λόγου.
όνειρο θερινής νυκτός = κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε = λέγεται ειρωνικά για να δηλωθεί πως για κάτι που δεν πάει καλά προφανώς φταίμε οι ίδιοι.
σφάξε με, αγά μου, ν' αγιάσω = λέγεται στις περιπτώσει που κάποιοι δείχνουν παθητική στάση απέναντι σε εχθρικές προκλήσεις και παραιτούνται από κάθε προσπάθεια αντίστασης.
τηρώ σιγήν ιχθύος = δεν παίρνω θέση για κάτι, αποφεύγω να σχολιάσω.
με σημαδεμένη τράπουλα = όταν δεν τηρούνται οι κανόνες της αμεροληψίας και της δικαιοσύνης και το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο.
σημείο τριβής = για περιπτώσεις όπου υπάρχει έντονη αντιπαράθεση και αδυναμία σύγκλισης απόψεων.
εκ των ων ουκ άνευ = απολύτως απαραίτητη και αναγκαία προϋπόθεση.
άνθρακες ο θησαυρός = για να δηλωθεί διάψευση προσδοκιών.
ανοιχτοί λογαριασμοί = εκκρεμότητες (συνήθως έριδες) που δεν έχουν τελειώσει.
έχω τραχανά απλωμένο = έχω κάνει τη δουλειά μου και διαφορώ.
εξ απορρήτων = ο μυστικοσύμβουλος.
αυθωρεί και παραχρήμα = αμέσως, χωρίς καμμία καθυστέρηση.
αχίλλειος πτέρνα = το τρωτό, το αδύνατο σημείο κάποιου.
πίσω έχει η αχλάδα την ουρά = λέγεται για προειδοποιήση ότι στο τέλος θα φανούν τα άσχημα αποτελέσματα.
ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω = λέγεται στις περιπτώσεις που κάποιος κατηγορεί τους άλλους, χωρίς να αναλογίζεται και τη δική του ευθύνη.
μετά βδελυγμίας = όταν εκδηλώνουμε το αίσθημα της ηθικής αποστροφής για κάτι ψυχρό και αηδιαστικό.
βίος και πολιτεία = λέγεται για κάποιον που έχει πολυπαθή ή περιπετειώδη ζωή.
τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους = λέγεται για κάποιον που, ενώ θέλει πολυτελή ή δύσκολα πράγματα, δεν έχει τη διάθεση ή την ικανότητα να υποστεί το ανάλογο κόστος.
πετάω το γάντι = προκαλώ, απαιτώ απάντηση, εξήγηση.
το γινάτι βγάζει μάτι = το πείσμα μπορεί να πλήξει τον ίδιο τον ισχυρογνώμονα.
γκρίζα διαφήμιση = όταν ένα προϊόν διαφημίζεται όχι στον προβλεπόμενο χρόνο και τόπο.
έπεα πτερόεντα = λόγια χωρίς ιδιαίτερη βαρύτητα.
προς επίρρωσιν = προς ενίσχυση.
όποιος βαριέται να ζημώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει = αυτός που αποφεύγει την εργασία και προβάλλει συνεχώς δικαιολογίες.
αρχή της ήσσονος προσπαθείας = λέγεται για εκείνους που καταβάλλουν πολύ μικρή προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουν κάτι.
ψαρεύω σε θολά νερά = αναμειγνύομαι σε ύποπτες καταστάσεις.
εξιλαστήριο θύμα = όταν δεν λογοδοτεί ο πραγματικός ένοχος αλλά κάποιος άλλος που είναι εντελώς αθώος ή βαρύνεται ελάχιστα.
διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου = διαμαρτύρομαι έντονα και υποστηρίζω ότι είμαι αθώος. Συχνά λέγεται ειρωνικά για κάποιον που παριστάνει τον αθώο.
κεραυνός εν αιθρία = λέγεται σε απροσδόκητα και εντυπωσιακά γεγονότα.
κίτρινος τύπος = η προκλητική προβολή και παρουσίαση στον τύπο θεμάτων που εξάπτουν την περιέργεια του κοινού.
κομίζω γλαύκας εις τα Αθήνας = παρουσιάζω ως καινούργιο ή πρωτοποριακό κάτι που είναι ήδη γνωστό.
παίζω εν ου παικτοίς = αντιμετωπίζω χωρίς σοβαρότητα κάτι που απαιτεί σοβαρή αντιμετώπιση.
ου παντός πλειν ες Κόρινθον = δεν είναι όλοι ικανοί για ένα δύσκολο στόχο.
ο κουτσός με το 'να πόδι δίνει μία και πάει στην πόλη = τα πάντα γίνονται και τίποτα δεν αποκλείεται.
ο κύβος ερρίφθη = λέγεται για κάτι που έχει κριθεί οριστικά και αμετάκλητα.
τα άγια τοις κυσί (τα άγια στος σκύλους) = όταν εμπιστευόμαστε την προστασία και τήρηση των κανόνων του δικαίου και των αξιών σε ανάξια πρόσωπα.
ανακρούω πρύμναν = υποχωρώ.
δρυός πεσούσης πας ανηρ ξυλεύεται = όταν χάσει κάποιος τη δύναμή του κάποιοι τρέχουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία εις βάρος του
πέμπτη φάλαγγα = κάθε άτομο ή ομάδα ατόμων με διαβρωτική και υπονομευτική δράση και διάθεση.
φαντάσματα του παρελθόντος = οτιδήποτε δυσάρεστο προέρχεται από το παρελθόν.
το αβγό του φιδιού = οτιδήποτε ευνοεί ή σχετίζεται με την ανάπτυξη του νεοναζισμού.
ξεπλένω βρώμικο χρήμα = χρησιμοποιώ νόμιμους τρόπους για να εμφανίσω ως νόμιμα τα κέρδη από παράνομη δραστηριότητα.
ώδινεν όρος και έτεκε μυν (κοιλοπόνησε το βουνό και γέννησε ποντίκι) = λέγεται για εντυπωσιακές προσπάθειες που καταλήγουν σε ασήμαντο αποτέλεσμα.

antares
08/12/2004, 00:40
:lol: :lol: :lol:
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

πολύ καλό!!
Γειά σου ρε free με τα ωραία σου, χρόνια είχα να ακούσω τέτοια καλά ανέκδοτα!!:smokin:
:rotflmao: :rotflmao:

crs-k
08/12/2004, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από antares

πολύ καλό!!
Γειά σου ρε free με τα ωραία σου, χρόνια είχα να ακούσω τέτοια καλά ανέκδοτα!!:smokin:

Εγω θα πω αντιθετα οτι ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια, μιας και στις μερες μας πολλοι χρησιμοποιουν αυτες τις εκφρασεις, σε λαθος σημεια και χωρις καν να ξερουν το νοημα τους πολλες φορες! :sick:

Ενα κλασσικο παραδειγμα που θα το δειτε και γραμμενο, ακομα και σε εφημεριδες, ειναι η λεξη που χρησιμοποιηται καθημερινα, "υποβοσκει".

Τι σημαινει? Οτι βοσκει απο κατω? Οτι βοσκει λιγοτερο απο το κανονικο?

Η σωστη εκφρασει ειναι "υποφωσκει" !!!
Που σημαινει σιγοκαιει κατω απο τον σωρο των σβησμενων ξυλων.

Αυτη η λεξη χρησιμοποιειται (θα επρεπε) για ενα θεμα που συζητιεται στο παρασκηνιο κλπ.
Με τον καιρο ομως και την παραφραση κατελειξε σε "υποβοσκει" !!! :wacko: :p

Δυστυχως χανουμε την γλωσσα μας ... :wave2:

afrotwin
08/12/2004, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δυστυχως χανουμε την γλωσσα μας ... :wave2:

sas psofai?:(
exi kapia aniati arostia?
na tin pate stin tailandi eki exoun kati magikes sintages
ke ta kanoun ola kala
gia dokimaste:look:
tora an den ginete
zoi se sas ke sta katsikomoulara sas
pos leme emena stin gineka mou aresi afto to ena simio tis pou ti mou aresi. me treleni diladi ine ena ksexoristo simio tis pou me stelni adiavasto leme
to vizomounokolo tis

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pantos min anisixis ke emis ixame xasi ton mpoumpi ala girise piso monos tou
8a g@m1s1 ke 8a er8i

:wave2: :lol: :wave2:

crs-k
08/12/2004, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
............
pantos min anisixis ke emis ixame xasi ton mpoumpi ala girise piso monos tou
8a g@m1s1 ke 8a er8i

:wave2: :lol: :wave2:

Η διαφορα με τον Μπουμπη ειναι οτι εμας θα μας την βαμησουνε και ΔΕΝ θα ξαναγυρισει ... :lol:
Ισως επειδη της αρεσε καλυτερα απο την καθημερινη κακοποιηση που εχει ... :sick:

afrotwin
08/12/2004, 08:58
Η διαφορα με τον Μπουμπη ειναι οτι εμας θα μας την βαμησουνε και ΔΕΝ θα ξαναγυρισει ... :lol:
Ισως επειδη της αρεσε καλυτερα απο την καθημερινη κακοποιηση που εχει ... :sick:

giati esena ama se g@m0ys@n 8a ksanagirnages?:lol:
episis meriki organismi goustaroun kakopioisi
esi giati zorizese?:rotflmao:
ke esi tin exis kakopioisi tin glosa sou
otan plisiazis i tin peftis gia ta kala stis rodeles
ti nomizis oti kanis?

crs-k
08/12/2004, 09:01
..............
ke esi tin exis kakopioisi tin glosa sou
otan plisiazis i tin peftis gia ta kala stis rodeles
ti nomizis oti kanis?

Της προσφερω νεες γευσεις! :lol:
Την μοιραζομαι με αλλους (μορφωνω)! :rotflmao:
Της δινω νεες διαστασεις στην υπαρξη της! :rotflmao: :bawl:

antares
08/12/2004, 09:18
Εγω θα πω αντιθετα οτι ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια, μιας και στις μερες μας πολλοι χρησιμοποιουν αυτες τις εκφρασεις, σε λαθος σημεια και χωρις καν να ξερουν το νοημα τους πολλες φορες! :sick:

Ναι ρε Χρήστο.
Και εμένα μου άρεσε.
Γιατί όμως να το ποστάρει στα ανέκδοτα; Τόσος κόπος να πάει μαζί με τη virtual bartender;

crs-k
08/12/2004, 09:21
Ναι ρε Χρήστο.
Και εμένα μου άρεσε.
Γιατί όμως να το ποστάρει στα ανέκδοτα; Τόσος κόπος να πάει μαζί με τη virtual bartender;

:lol: :rotflmao: :lol:

Δεν το 'χα προσεξει ...

Ρε free ...

Χαμενο το ΄χεις ???

Παρε ρε κανα On-Off και ελα παρεα να ξελαμπικαρεις !!!

GyPsy
08/12/2004, 09:40
Παρα θιν' αλος νομιζω οτι σημαινει
στην μεση του καλοκαιριου και οχι "στη θαλασσα"
Αλος ειναι το καλοκαιρι...Νομιζω!!!

crs-k
08/12/2004, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Παρα θιν' αλος νομιζω οτι σημαινει
στην μεση του καλοκαιριου και οχι "στη θαλασσα"
Αλος ειναι το καλοκαιρι...Νομιζω!!!

Αλς (Αλός, στην γενικη) ειναι η θαλασσα στην ομηρικη γλωσσα.
"Παρα θιν αλος", σημαινει "παρα την αμμο της θαλασσας" (παραθαλασσια δηλαδη).

Εξαλλου η μεταγενεστερη λεξη "θαλασσα" εχει προελθει απο συντμηση των δυο παραπανω λεξεων.

Κανένας
08/12/2004, 09:51
Και φυσικά ο Κάφρονας αν δεν έρθει εις γάμου κοινωνία (γαμήσει ) αυθωρεί και παραχρήμα, με έπεα πτερόεντα, οποιοδήποτε ποστ εδώ μέσα, δεν μπορεί
Δεν κομίζω γλαύκας εις τα Αθήνας, περί του υποκειμένου αυτού, αλλά είναι γνωστό τοις πασι, ότι παίζει εν ου παικτοίς

:smokin: :beer: :wave2:

afrotwin
08/12/2004, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
Και φυσικά ο Κάφρονας αν δεν έρθει εις γάμου κοινωνία (γαμήσει ) αυθωρεί και παραχρήμα, με έπεα πτερόεντα, οποιοδήποτε ποστ εδώ μέσα, δεν μπορεί
Δεν κομίζω γλαύκας εις τα Αθήνας, περί του υποκειμένου αυτού, αλλά είναι γνωστό τοις πασι, ότι παίζει εν ου παικτοίς

:smokin: :beer: :wave2:

afta pou sina8rizis ine dotiki tis poutsas
agapite

Κανένας
08/12/2004, 10:05
afta pou sina8rizis ine dotiki tis poutsas
agapite

προς Μοντ και αντμιν
βλέπετε τι γίνεται όταν παραδίδεται τα άγια τοις κυσί (τα άγια στους σκύλους) = όταν εμπιστευόμαστε την προστασία και τήρηση των κανόνων του δικαίου και των αξιών σε ανάξια πρόσωπα.

προς Κάφρονα

ανακρούω πρύμναν, μπροστά στην μεγαλοπρέπεια της βλακείας και της ηλιθιότητος
(τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου χαλάσει το πισι γιατί γράφω από το δικό μου
:smokin:

afrotwin
08/12/2004, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
προς Μοντ και αντμιν
βλέπετε τι γίνεται όταν παραδίδεται τα άγια τοις κυσί (τα άγια στους σκύλους) = όταν εμπιστευόμαστε την προστασία και τήρηση των κανόνων του δικαίου και των αξιών σε ανάξια πρόσωπα.

προς Κάφρονα

ανακρούω πρύμναν, μπροστά στην μεγαλοπρέπεια της βλακείας και της ηλιθιότητος
(τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου χαλάσει το πισι γιατί γράφω από το δικό μου
:smokin:

esi ise blakas ke ili8ios agapite file navigator pou ir8es na poulisis mouri me ta aptesta elinika sou se mia katigoria pou legete anegdota ke pou ego o anixtomialos to vlepo san tetio afto to kata ta ala saxlamarizasion (galiki kataliksi) apof8egma pou perigrafi emena os xazovlaka eno ime sta limeria mou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afta aplite sverke
i na sou doso ke ena titlo
8a ise lipon o ispanos komis
klano mentes

GyPsy
08/12/2004, 10:35
Αλς (Αλός, στην γενικη) ειναι η θαλασσα στην ομηρικη γλωσσα.
"Παρα θιν αλος", σημαινει "παρα την αμμο της θαλασσας" (παραθαλασσια δηλαδη).

Εξαλλου η μεταγενεστερη λεξη "θαλασσα" εχει προελθει απο συντμηση των δυο παραπανω λεξεων.
ok γραψε λαθος:D

Dodok edessa
08/12/2004, 10:39
:yuck: Τελικά οτι και να γραφεί οτι και να ειπωθεί πρέπει να υπάρχει η αντίδραση .Είμαστε άνθρωποι υποτίθεται με άποψη και περιεχόμενο ,αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε ούτε μια απλή λέξη από τον διπλανό μας που θεωρητικά είναι και συνάδελφος με κοινούς σκοπούς και ενδιαφέροντα. Δυστυχώς έτσι είναι παντού ,έτσι είναι και εδώ .Το ζητούμενο είναι πόσο αντοχή έχεις, για να αντέχεις αυτούς που κάθε φορά θες να αρθρώσεις μια λέξη ,έρχονται και σε σταματάνε με τις παπαρολογιες τους, .Κρίμα γιατί αυτό γίνετε συστηματικά και το μόνο που καταφέρνει είναι να απομακρύνει από το φόρουμ άτομα που δεν έχουν τέτοιες αντοχές. :mad:Ξεκιναει ο free κατι ενδιαφερον και κατανταει το θεμα χάλια.!!!!

afrotwin
08/12/2004, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
:yuck: Τελικά οτι και να γραφεί οτι και να ειπωθεί πρέπει να υπάρχει η αντίδραση .Είμαστε άνθρωποι υποτίθεται με άποψη και περιεχόμενο ,αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε ούτε μια απλή λέξη από τον διπλανό μας που θεωρητικά είναι και συνάδελφος με κοινούς σκοπούς και ενδιαφέροντα. Δυστυχώς έτσι είναι παντού ,έτσι είναι και εδώ .Το ζητούμενο είναι πόσο αντοχή έχεις, για να αντέχεις αυτούς που κάθε φορά θες να αρθρώσεις μια λέξη ,έρχονται και σε σταματάνε με τις παπαρολογιες τους, .Κρίμα γιατί αυτό γίνετε συστηματικά και το μόνο που καταφέρνει είναι να απομακρύνει από το φόρουμ άτομα που δεν έχουν τέτοιες αντοχές. :mad:Ξεκιναει ο free κατι ενδιαφερον και κατανταει το θεμα χάλια.!!!!

agapite dodok ise sta anekdota palikari mou
afta ta as8matika tipou den antexoun prepi na grafoun sto post iremia ke perisilogi to opio den iparxi

ke kita na dis pos ginete ke esi ke oloi den mas aresi edo?
den menoume ke poson malon den grafoume kiolas
den ine ola ta post katelimena apo afto pou den sou aresi iparxoun para pola post xoris tin simetoxi atomom pou den sou aresoun ke eki den xriazese antoxi 8a ta kataferis

episis mporis na aniksis mia ali sizitisi alou xoris na se enoxloun anepi8imiti

kita lipon poses epiloges exis...

ke anti aftou ir8es edo sta anegdota (profanos gia na gelasoume) me ena pen8imo ifos na dilosis kourasmenos ke as8matikos anikanos na antidrasis se afto pou simveni

ime sigkinimenos:bawl:
poli sigkinimenos:bawl:

enas an8ropos ipoferi apo elipsi antisomaton katarei den mpori na sindialagi den exi to s8enos
poso lipame:rotflmao: :rotflmao:
ax poso lipame:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dodok edessa
08/12/2004, 11:06
Ρε εσύ αφρό επιτέλους !!! Τα είχαμε πει κάποτε οι δυο μας για τα καλά και αν δεν με Γέλα η μνήμη μου παρακαλούσες να διαγράψουν αυτά που λέγαμε όπως και έγινε. Δεν σπαταλάω άλλη ώρα μαζί σου. Ξέρεις ότι σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου. Απλά πες αυτό που θες χωρίς να μειώνεις τους πάντες !!!Άσε να δούμε τι έχουν να πουν οι άνθρωποι. Πω Πω τι πράγμα είσαι. Η κατηγόρια των ανέκδοτων σε πείραξε τρομάρα σου!!!! :smokin:

afrotwin
08/12/2004, 11:16
Ρε εσύ αφρό επιτέλους !!! Τα είχαμε πει κάποτε οι δυο μας για τα καλά και αν δεν με Γέλα η μνήμη μου παρακαλούσες να διαγράψουν αυτά που λέγαμε όπως και έγινε. Δεν σπαταλάω άλλη ώρα μαζί σου. Ξέρεις ότι σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου. Απλά πες αυτό που θες χωρίς να μειώνεις τους πάντες !!!Άσε να δούμε τι έχουν να πουν οι άνθρωποι. Πω Πω τι πράγμα είσαι. Η κατηγόρια των ανέκδοτων σε πείραξε τρομάρα σου!!!! :

ides kala to 8imomoun oti me ixes grameno sta mpirmpilonia sou
:rotflmao:
parola afta dexese na ginis o ka8e malakas pou den exi ti na pi ala milai ke 8eli ke mia kontra me ton afro na apodiksi ti oti o afro ine xiroteros apo pion apo ton krifo sou eafto?
apo tin skotini lpevra sou?
ego lipon ime edo gia na ekfrazo tin skotini plevra sas agapite lalaki
den ise agios ise ipokritis ke erxese na paravgis mazi mou ime i aformi pou 8a ekrinis epitelous to dilitirio sou
ante xasou krifo ipokriti psefto kale an8rope
pou 8es na milisis kiolas xoris na sou kovi

akou me exis grameno sta arxidia sou?

sopa re ti mas les?
oli i kinonia se exi grameno sta arxidia tis
mono o mpampas ke i mama se agapane
megale arxidografti:rotflmao:
o vlaxos apo tin edesa mas exi gramenous sta arxidia tou
tora malista giname kati to ipodiestero
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Dodok edessa
08/12/2004, 11:27
Βρε Κατίνα οσο και να χτυπιέσαι εκεί σε έχω γραμμένο.!!!! Έτσι και αλλιώς για εμένα είσαι ένα παράσιτο εδώ μέσα .Και που είσαι .Είσαι υποδεέστερη καλή μου. Και αυτό θα το διαπιστώσεις αν κάποτε βρεθούμε από κοντά .Απλά μη πετάγεσαι σαν τσουτσου όλη την ώρα βρε λιμοκοντόρε .Άδικα χτυπιέσαι!!!:winka:

afrotwin
08/12/2004, 11:36
Βρε Κατίνα οσο και να χτυπιέσαι εκεί σε έχω γραμμένο.!!!! Έτσι και αλλιώς για εμένα είσαι ένα παράσιτο εδώ μέσα .Και που είσαι .Είσαι υποδεέστερη καλή μου. Και αυτό θα το διαπιστώσεις αν κάποτε βρεθούμε από κοντά .Απλά μη πετάγεσαι σαν τσουτσου όλη την ώρα βρε λιμοκοντόρε .Άδικα χτυπιέσαι!!!:winka:

agapi mou mpori na se ponesoune afta pou les ke ego den xtipieme :rotflmao:
aloste giati na xtipieme afou adiaforis ala ama vre8oume apo konta 8a diapistoso ti? 8a mas diris?:rotflmao: ama goustaris ntailikia pes mas tin dief8insi sou na sou stilo kati pedia na se xortasoune filia ego den kano tetia pia ime megalos me gineka ke pedia:rotflmao:

i enois 8a se do ke 8a po
po po enas vlaxaros me megala arx1d1@

empasi periptosi epidi ise xoma tzase tora giati asxoloume tsampa me mia kopria pou oso tin skalizis vromai kiolas

Dodok edessa
08/12/2004, 11:47
μαζεψοουυυυυ!!!!!!:lol: :lol: κατι τετοιοι μαλακες υπαρχουν και τους βγαζουν και στην τηλεοραση,Μηπως ρε εσυ εισαι διδυμος αυτου του τρυπιου ??? κανενας απο τον αντενα δεν ειναι εδω?? Ενα νεο αστερι γεννηθηκε.Αφρο ο ΜΕΓΑΣ !!!!:rotflmao: :rotflmao::lol: :lol:

6384

afrotwin
08/12/2004, 11:55
μαζεψοουυυυυ!!!!!!:lol: :lol: κατι τετοιοι μαλακες υπαρχουν και τους βγαζουν και στην τηλεοραση,Μηπως ρε εσυ εισαι διδυμος αυτου του τρυπιου ??? κανενας απο τον αντενα δεν ειναι εδω??

den ksero ti les kali mou malon mperdeftikes
se ligo 8a mas to girisis ke sta podosferika
ma nomiza tosi ora oti malkas ise esi pos mas to alakses tora:lol:
ke sou kano ego gia aderfi?:rotflmao: :rotflmao:
8a kano ipomoni mazi sou ligo akoma
exi arxisi i malakia sou ke mou aresi
me diaskedazis
ine san exo mia gatoula se klouvi ke tin tsigklao me kana klonari

pantos aftos o malakas pou evales stin fotografia ine enas epipleon logos pou ntrepome pou ime elinas

gia pame vlaxara edesioti:lol:

Dodok edessa
08/12/2004, 12:08
Όχι πες βρε ανωμαλιαρη. Δεν είσαι αντίγραφο αυτού εδώ ?Όλοι τον κράζουνε ,έχεις την ίδια άποψη και εσύ για τον εαυτό σου όπως αυτός ,είσαι ο ένας ,ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος ,όλοι μαζί σου κοντράρονται για να απολαύσουν λίγη αίγλη από την δόξα σου. Και μέσα από βρισιές και μαλακίες προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν έχεις πέσει στα ναρκωτικά!! Οσο για την υπομονή σου και αν τελειώνει ,χεστήκαμε, χωστη στον κωλαρακο σου!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
08/12/2004, 13:03
Όχι πες βρε ανωμαλιαρη. Δεν είσαι αντίγραφο αυτού εδώ ?Όλοι τον κράζουνε ,έχεις την ίδια άποψη και εσύ για τον εαυτό σου όπως αυτός ,είσαι ο ένας ,ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος ,όλοι μαζί σου κοντράρονται για να απολαύσουν λίγη αίγλη από την δόξα σου. Και μέσα από βρισιές και μαλακίες προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν έχεις πέσει στα ναρκωτικά!! Οσο για την υπομονή σου και αν τελειώνει ,χεστήκαμε, χωστη στον κωλαρακο σου!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

an epimeni na me sindeis me afton ton kseftila 8a stilo ta pedia sigoura stin edesa na sou poun logia agapis
ego toso esxra den se evrisa oute sou ekana toso esxrous xaraktirismous
emis tin plaka mas kanoume aftos ine gia ta sidera leme
ta narkotika ta exo kopsi agori mou gia afto exo ta nevra mou..
i ipomoni den ine ili na tin xosi kanis
ke ston popouli mou den xono tipota
axrie
vlaxe
xoriatiki mizi8ra
an8otire

voi8iaaaaaaaaaaaaaa
mou epiti8onte apolitisti vlaxi

Dodok edessa
08/12/2004, 13:09
an epimeni na me sindeis me afton ton kseftila 8a stilo ta pedia sigoura stin edesa na sou poun logia agapis

!ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ

:lol: :lol: :rotflmao:

Dodok edessa
08/12/2004, 13:13
voi8iaaaaaaaaaaaaaa

ΚΑΤΣΕ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!!
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ :winka: :winka: :winka: :lol:
ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.θΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ .:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

6385

afrotwin
08/12/2004, 13:21
voi8iaaaaaaaaaaaaaa

ΚΑΤΣΕ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!!
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΥΛΑ :winka: :winka: :winka: :lol:
ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.θΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ .:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kita file olo sto sexualiko mas to girnas
sterisi eki pano e?
to koskinizete gia ta kala fenete...:rotflmao:
pantos ixa gnorisi mia kopela stin ilikia mas sxedon apo tin edesa ixe er8i gia mia vdomada sto eliniko pou emena ke vgename tis 4 meres pou tin gnorisa
poli hot i gkomena ke poli omorfi ke psilo ntarntana perasame poli orea to krevati mou ta ide ola...:rotflmao:
ala efige gia eki pano stin vlaxia mou ixe pi na pao se kapio kafenio na tin vro ala pou na trexis exoun perasi ke 20-kati xronia

ti mou 8imises tora...

ala na sou po imarton me ta sexualika vres kamia katsika na kse8imanis
ke mas to pezis andras kamia ali fora

free rider
08/12/2004, 13:26

πολύ καλό!!

Γεία σου φίλε andares,

Που και που γράφουμε και καμιά μ@@κια να περνά η ώρα….
:beer:

free rider
08/12/2004, 13:30

Δεν το 'χα προσεξει ...

Ρε free ...

Χαμενο το ΄χεις ???

Παρε ρε κανα On-Off και ελα παρεα να ξελαμπικαρεις !!!

this means warrrrrrrr.

gkrrrrrrrr.....

που θα μου πάει.....
την επόμενη φορά δεν θα σε αφήσω να με περάσεις ....(χχαχαχαχα)
στην στροφή του περιφερειακού....

και τότε

να δούμε ποιός θα πιεί τα πιό πολλά τσίπουρα.....

free rider
08/12/2004, 13:34
Ναι ρε Χρήστο.
Και εμένα μου άρεσε.

Κάτω από τις παρούσες συνθήκες αγαπητοί φίλοι αισθάνομαι την ανάγκη να ανανεώσω την προσφορά για την virtual bartender

Προσφέρω ένα R1 και ένα afrikatransalpktmvor…..
:eyepop:
Xa!!!

crs-k
08/12/2004, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
this means warrrrrrrr.

gkrrrrrrrr.....

Γουσταρωωωωω!

Μιας και μαμηθηκε το ποστ ετσι κι αλλιως ....
ΜΟΔΙΣΤΡΕΪΤΟΟΟΟΟΡΣ ...

Στις Διαμαχες, στις διαμαχες !!!

Να βρω το στοιχειο μου !!! :lol:

που θα μου πάει.....
την επόμενη φορά δεν θα σε αφήσω να με περάσεις ....(χχαχαχαχα)
στην στροφή του περιφερειακού....

Μολις παρεις κι εσυ κανα μαστοδοντο σου υποσχομαι ΔΕΝ θα το ξανακανω !!!

και τότε
να δούμε ποιός θα πιεί τα πιό πολλά τσίπουρα.....

Αυτο μπορουμε να το κανονισουμε απο την αρχη ...
Και για να σε απαλλαξω, θα αναλαβω εγω αυτο το δυσβασταχτο βαρος !!!

free rider
08/12/2004, 13:42
Λοιπόν φίλε DOOK

έλα να κάνουμε συμμαχία να την πέσουμε στον καφροπορδίν για να γελάσουμε……

Εγώ από μπροστά και εσύ από πίσω να τον κάνουμε σάντουιτς…..

Χαχαχαχαα

Δεν φτάνει που είναι και τσαντάκιας μηχανόβιος και καμικάζι
μου χαλάει και τα post και θέλει να με δωροδοκήσει με έναν ντενεκέ ξεγάνωτο για να περάσει την τάξη

afrotwin
08/12/2004, 13:43
to kerato mou:lol:
pios ine o virtual bartender ?

free rider
08/12/2004, 13:48
Γουσταρωωωωω!

Μιας και μαμηθηκε το ποστ ετσι κι αλλιως ....
ΜΟΔΙΣΤΡΕΪΤΟΟΟΟΟΡΣ ...

Στις Διαμαχες, στις διαμαχες !!!

Να βρω το στοιχειο μου !!! :lol:

Μολις παρεις κι εσυ κανα μαστοδοντο σου υποσχομαι ΔΕΝ θα το ξανακανω !!!

Αυτο μπορουμε να το κανονισουμε απο την αρχη ...
Και για να σε απαλλαξω, θα αναλαβω εγω αυτο το δυσβασταχτο βαρος !!!

Λοιπόν εγώ λέω να βάλουμε και άλλους διεφθαρμένους στο κόλπο
και στο τέλος να δούμε ποιός είναι ο πιο ανθεκτικός….
η δοκιμή θα γίνει στην διασταύρωση
Πατησίων και Αλεξάνδρας

όπου θα εφαρμόσουμε το γριγοροσκοπτικό φαινόμενο …..
πως το λένε τέλος πάντων...

θα κερδίσει όποιος καταφέρει να στρίψει με όσα καραφάκια κατεβάσει αγκαλιά

:beer: :beer:

free rider
08/12/2004, 13:51
to kerato mou:lol:
pios ine o virtual bartender ?

έχασες….

:winka:

την έφαγα εγώωωω

και ήταν πολύ νόστιμη….

crs-k
08/12/2004, 13:51
.................
θα κερδίσει όποιος καταφέρει να στρίψει με όσα καραφάκια κατεβάσει αγκαλιά

:beer: :beer:

Να σε ακουσει μονο ο Αντωνης ο 111 απο καμμια μερια, να δω πως θα γλυτωσεις μετα ...

Dodok edessa
09/12/2004, 08:30
Λοιπόν φίλε DOOK

έλα να κάνουμε συμμαχία να την πέσουμε στον καφροπορδίν για να γελάσουμε……

Εγώ από μπροστά και εσύ από πίσω να τον κάνουμε σάντουιτς…..

Χαχαχαχαα

Δεν φτάνει που είναι και τσαντάκιας μηχανόβιος και καμικάζι
μου χαλάει και τα post και θέλει να με δωροδοκήσει με έναν ντενεκέ ξεγάνωτο για να περάσει την τάξη

Άφησε τον σαλιάρη μωρέ τώρα!!!! Είναι ο γραφικός του χωριού! Παντού υπάρχει και ένας τέτοιος .Γιατί όχι και εδώ .??Έκανε όμως και μια νέα αποκάλυψη !!!! εχει πάει με ΓΥΝΑΙΚΑ !!!!!!

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :hypnotize :hypnotize
Καλά ρε αφροσαχλοκουδουνάκια και με βλάχα κιόλας?????

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

afrotwin
09/12/2004, 08:35
kitate tora pos lakate:lol:

opios ksana pi malakies gia ton afro

na min tou ksanasiko8i

Dodok edessa
09/12/2004, 08:47
Μου σπας που μου σπας τα νεύρα μόνο που σε διαβάζω. Τουλάχιστον γράψε κανονικά .Τι είναι αυτό το lakate.Και κάτι ακόμα !όλη μέρα στον υπολογιστή είσαι?:confused: :confused::rotflmao: :rotflmao:

free rider
09/12/2004, 09:11
kitate tora pos lakate:lol:

opios ksana pi malakies gia ton afro

na min tou ksanasiko8i

όχι ρε γαμώτο....όχι ρε γαμώτο....

:mad: :mad:

δεν μπορούσες να πεις κάτι άλλο.......
όποιος ξαναπεί κακή κουβέντα
να μην ξαναπάρει μπροστά του μηχανάκι του
και να σπρώχνει όλη την μέρα.....

έλεος όχι αυτό ......
δηλ επειδή σου την λέμε θα μας κάνεις και λούγκρες???

Όχι ρε γαμώτο.....

:uplate: :uplate:

λοιπόν κορίτσια..τι κάνετε.....

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ρε γαμ...έβγαλα βιζιά.....

καταραμένε γκαντέμη....

NAKANO-1100
09/12/2004, 14:07
απλα ενεργοποιω τον κυριο ΝΑΚΑΝΟ απο το πισι σπιτιου γιατι δημιουργηθηκε σε νετκαφε...
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ?????

6414

NAKANO-1100
11/12/2004, 14:00
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΡΚΟΥΑΖ ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ

NAKANO-1100
11/12/2004, 14:05
ΝΤΑΞ?

6467

NAKANO-1100
11/12/2004, 14:08
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΡΚΟΥΑΖ ΠΑΛΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ

idi