Σύνδεση

View Full Version : ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ Killer

PanosVIB
08/03/2008, 15:15
Μιας & δέν έχω ακόμα εμπειρία στο 2κυκλο...Θα αναφέρω κατι που μου έτυχε πριν μια βδομάδα...
Είμαι με το αμάξι & πάω στον Σταθμό Λαρίσης..οποιος γνωρίζει εκει έχει ενα σημείο που είναι κάτι σαν στρατόπεδο με ένα φανάρι για να μπείς στον παράδρομο του ΟΣΕ...
Είμαι στο φανάρι σταματημένος & έψαχνα τα τσιγάρα μου..Ανάβει πράσσινο & δέν το πέρνω γραμμή..ακού κόρνες..γυρνάω βλέπω πράσσινο & χωρίς να αγχωθώ/βιαστό κουμπωνω πρώτη κ πάω να ξεκινήσω σιγά σιγά (σπάνιο γιατί συνήθως το καίω το κάρο)...
Κ με το που ξεκινάω περνάει σφεντόνα απο μπροστά μου ενα TDM ακούω ένα θόρυβο κ βλέπω τον τυπο να χάνει την ισσοροπία του αλλα τό έσωσε τελευταια στιγμή...Μου έξισε με το πατάκι του υποθέτω τον προφυλαχτήρα...Anyway άν ξεκίναγα μόλλις άναβε πρασσινο με λίγα λόγια θα είχαμε σκωτωθεί & οι 2..θα έμπαινε ΟΛΟ ΤΟ TDM μέσα στην θέση του οδηγού..
Μένω παγωτό...(Συνήθως εκνευρίζομαι & μαλώνω στα φανάρια αλλα ποτέ με μηχανόβιους γιατι ανέκαθεν τους θεωρώ "ευκολο θύμα" για οποιονδήποτε.)
Κατεβένω επιτόπου σοκαρισμένος για να δώ αν είναι ΟΚ ο τυπάς η άν τρομαξε...Κατεβένει & αυτος (φυσικά χωρις κράνος) κ ακουλουθεί ο διάλογος..
Εγω -Φίλε εισαι καλά?
TDM -Καλά ΡΕ δέν βλέπεις τίποτα?
Eγω -Σιγουρα είσαι ταραγμένος αλλα ξεκίνησα με πράσσινο κ μάλιστα με καυθστέρηση...
TDM -Ε ΚΑΙ??ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!
Εγω -Πως να το κάνω???δέν ειμαι ο πιτ παπαδάκος να μαντεύω...

Η συνέχεια δέν εχει νόημα μιας & αρπάχτηκα κ μας ηρέμισαν τρίτοι...

Απλα θέλω να αναφέρω οτι δικαιολογώ κάθε έναν ανθρωπο που μπορεί να κάνει κάποια ανθρώπινα λάθη σε λογικά πλαισια...Επίσης δικαιολογώ κάθε παραλογισμό που μπορεί να μου ξεστομίσει ο καθένας στο τιμόνι...Ολοι έχουμε προβληματα προσωπικα/υγειας....αγχος τρεξιμο στεναχώριες...Θα την πείς την μαλακία σου χωρίς να το σκεφτείς...
Δέν δέχομαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ που δέν σεβεται την ζωη του & απο πάνω την ριψοκυνδηνεύει να ζητάει απο εμένα σεβασμό & να προσέχω εγώ & για την δική μου ζωη & για την δικιά του..

Προσόχη παιδιά στα νεύρα...μια τρίχα απέχουμε όλοι την ΤΡΕΛΑ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...
(Το λέω γιατί ο τυπάς με έφερε σε σημείο που να θέλω να πάρω πινακίδες & να πάω σπίτι του να συνεχίσουμε αυτο που μας διέκοψαν οι τρίτοι..Αλλα ευτύχως αυτές οι ηλιθιότητες κυβερνάνε το μυαλό μου μόνο για λίγα λεπτα...)

trigger
08/03/2008, 15:37
Τι να πω ρε φίλε...

Εχθές το βράδυ ήμουν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα μου και την αδερφή μου όπου ξαφνικά μου πετάγεται απο STOP ένα BMW adventure. Από ένστικτο φρενάροντας πάτησα και την κόρνα... αυτό ήταν, σταματάει ο τύπος ο οποίος φορούσε προστατευτικό κουστούμι και καπέλο ασφαλείας :hypnotize και έρχεται μανουριασμένος να μου ζητήσει το λόγο για τον οποίο του κόρναρα! :confused:
Του λέω όμορφα οτι πάτησα την κόρνα ενστικτωδώς και καλό θα είναι να μην πετάγεται από το STOP ειδικά βράδυ που δύσκολα θα τον δει ο άλλος! Απάντηση του "πολιτισμένου" ηλίθιου: αν με χτυπούσες θα σου είχα βάλει την κόρνα στον κώλο! Τον καληνύχτησα και φεύγοντας ευχήθηκα την επόμενη φορά να πεταχτεί σε κάποιον ηλικωμένο που δεν έχει καλά αντανακλαστικά και μετά να δω τι θα κάνει την κόρνα...

(μη μου πει κανείς τι έπρεπε να κάνω γιατί αν δεν ήμουν στην κατάσταση που είμαι μάλλον θα του είχα βάλει το BMW στον κώλο!) :a023:

Ζεύκας
08/03/2008, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanosVIB
....

Για να καταλάβω, εσύ ερχόσουν από Λιοσίων κ το τδμ κατέβαινε από Ιουλιανού
παραβιάζοντας το κόκκινο, σωστά?

τέσπα,υπάρχουν και ζώα πάνω σε δίκυκλα και κάτι τέτοια εγώ δεν τα θεωρώ
μοτοσυκλετιστές αλλά μοτοχρήστες...

:beer: :beer: :beer:

trigger
08/03/2008, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

+1

PanosVIB
08/03/2008, 16:17

http://img391.imageshack.us/img391/2019/accidentmapcu5.jpg (http://imageshack.us)

Ετσι πιστεύω μπορώ να γίνω πιο κατανοητός.:smilea:

ktmakis
08/03/2008, 17:14
Κυκλοφορώ πολλά χρόνια με μοτοσυκλέτα στο χάος της Αθήνας.
Πρόσφατα μετακόμισα στην εξοχή και έχω το παπι στη δουλειά για τα πέριξ.
Ισως γερνάω αλλά φοβάμαι όταν βλέπω ξεκράνωτο στη διαχωριστική με βρεγμένο δρόμο να κάνει ζικζακ. Τέλος πάντων επειδή πιστεύω οτι πρέπει να προνοούμε για τα πάντα για να σώσουμε τη ζωή μας και όχι για να είμαστε νόμιμοι ποτέ δεν περνάω φανάρι πράσινο χωρίς να κοιτάξω αν έρχεται κανείς με κόκκινο ή αντίστοιχα διασταύρωση με STOP. Κάποτε στην Α.Παρασκευή καθώς περιμέναμε το φανάρι στη Δ.Πλακεντίας να ανάψει πάει να πεταχτεί ένα bmw 2κάβαλο και σηκώνω το χέρι μπας και τον προλάβω. Αντί να κοιτάξει άν περνάει κανείς με βαθύ πορτοκαλί (στην περίπτω σή μας ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ) πάει να φύγει. Στο παρατσάκ ζεί ο τυπος με τον συνεπιβάτη του αφού ο παραβάτης πέρασε με 80+.
Ετσι λοιπόν είμαι της άποψης οτι όταν φταίει το αυτοκινητο φταίει και ο αναβάτης που δεν το προέβλεψε. Δεν γίνεται ρε παιδιά να περνάμε τη διασταύρωση φουλ γκάζι χωρίς να κοιτάξουμε το παλαβό που περνάει το Stop χύμα. Είναι η ζωή μας και των δικών μας ανθρώπων επίσης. Είμαστε παραβατες όχι του ΚΟΚ αλλά του νόμου επιβίβωσης του μοτοσυκλετιστή στη χαοτική πόλη που ζούμε.

PanosVIB
08/03/2008, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Κυκλοφορώ πολλά χρόνια με μοτοσυκλέτα στο χάος της Αθήνας.
Πρόσφατα μετακόμισα στην εξοχή και έχω το παπι στη δουλειά για τα πέριξ.
Ισως γερνάω αλλά φοβάμαι όταν βλέπω ξεκράνωτο στη διαχωριστική με βρεγμένο δρόμο να κάνει ζικζακ. Τέλος πάντων επειδή πιστεύω οτι πρέπει να προνοούμε για τα πάντα για να σώσουμε τη ζωή μας και όχι για να είμαστε νόμιμοι ποτέ δεν περνάω φανάρι πράσινο χωρίς να κοιτάξω αν έρχεται κανείς με κόκκινο ή αντίστοιχα διασταύρωση με STOP. Κάποτε στην Α.Παρασκευή καθώς περιμέναμε το φανάρι στη Δ.Πλακεντίας να ανάψει πάει να πεταχτεί ένα bmw 2κάβαλο και σηκώνω το χέρι μπας και τον προλάβω. Αντί να κοιτάξει άν περνάει κανείς με βαθύ πορτοκαλί (στην περίπτω σή μας ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ) πάει να φύγει. Στο παρατσάκ ζεί ο τυπος με τον συνεπιβάτη του αφού ο παραβάτης πέρασε με 80+.
Ετσι λοιπόν είμαι της άποψης οτι όταν φταίει το αυτοκινητο φταίει και ο αναβάτης που δεν το προέβλεψε. Δεν γίνεται ρε παιδιά να περνάμε τη διασταύρωση φουλ γκάζι χωρίς να κοιτάξουμε το παλαβό που περνάει το Stop χύμα. Είναι η ζωή μας και των δικών μας ανθρώπων επίσης. Είμαστε παραβατες όχι του ΚΟΚ αλλά του νόμου επιβίβωσης του μοτοσυκλετιστή στη χαοτική πόλη που ζούμε.

Σωστα
αλλα για την ιστορια...
Στην περιπτωση μου δέν θα λειτουργούσε τπτ...το tdm δέν πήγαινε με 40-50 αλλά με παραπάνω κ αριστερά αν κοιταζες έβλεπες μόνο αμάξια σταματημένα...ο τύπος ήταν σάν να είχε πάρει αποφαση να αυτοκτονήσει....

ASTRAKITCAR
08/03/2008, 19:15
οι τυποι επανω σε TDM,VARADERO,BMW και λοιπων κυβικων ανω των 900-1000 θεωρουνται ατρωτοι και βασιλιαδες των δρομων...κατι αντιστοιχο των τζιπατων.....

αληθεια ποσο μυαλο θελει να παρεις 1000αρα οταν περνας το 100% των χιλιομετρων σου στην Αθηνα???

το ιδιο και για τους τζιπαδες που δεν πανε στα βουνα...

μετα ψαχνετε για τηρηση ΚΟΚ και προτεραιοτητας?

εδω η μαλακια - ασχετοσυνη εχει χτυπησει διαγαλαξιακο ρεκορ...

(επειδη εχω 650cc και τζιπ,δεν το λεω απο κομπλεξ)

palios_er500
08/03/2008, 19:26
Ενα είναι βέβαιο.Κυκλοφορουν πολλοι επικύνδινοι αναβάτες.Για να πω μια δικιά μου εμπειρία.
Ειμαι με το ΕRακι και με την κοπελιά μου αττικη οδο, δεξια λωρίδα (σχεδον πατάω την διαχωριστικη της ΛΕΑ).Κινηση αρκετη, κινούμαστε όμως με 80χλμ περίπου. Αναβάτης SS μας
προσπερναει απο δεξια... (πόσο είναι η ΛΕΑ? 2,5μετρα?) με..... 150+!!
Γύρναγα από ημέρησια εκδρομή στην Κόρινθο.Ήταν η μόνη στιγμή της ημέρας που ένιωσα ότι κινδύνεψα στον δρόμο. Αιτία δυστηχως ήταν αλλος δικυκλιστης..

ΙΠΠΕΑΣ
08/03/2008, 20:41
Είναι ζούγκλα εκεί έξω, τα έχουμε ξαναπεί. :(

Οι παράμετροι που οδήγησαν σε αυτή είναι η εξής:

-Έλλειψη σεβασμού προς οποιαδήποτε κατεύθυνση(ανθρώπους - περιβάλλον - θεσμούς)
-Έλλειψη ανθρώπινων συνθηκών ζωής.
-Είμαστε σε μία τεράστια φυλλακή φτιαγμένη από τσιμέντο. Φερόμαστε σαν "ελαφροποινίτες"(Ο θάνατος σου η ζωή μου ...).
-Μόνος μας ο σκοπός η απόκτηση χρημάτων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες, που μας δημιούργησαν οι δεσμοφύλλακες μας.
-Έλλειψη σταθερών ωραρίων δραστηριότητας(δημιουργία νευροψυχολογικών νόσων - μη καταγράψιμμων)
-Έλλειψη πραγματικής ποιότητας στην ψυχ - αγωγία μας.
-Έλλειψη ανθρώπινης επικοινωνίας (Το να ξεσπάει βιαιότητα σε μία αντιδικία σημαίνει έλλειψη επικοινωνίας). Γιατί δεν επικοινωνούμε με τους συνανθρώπους μας, πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ;

Δεκάδες φορές στο παρελθόν βλέπω αυτοκίνητα ή μηχανές να μου κόβουν(άλλοτε απότομα-επικίνδυνα και άλλοτε ήρεμα) το δρόμο και με έχουν αναγκάσει να φρενάρω με μπλοκάρισμα και ολίσθηση του πίσω τροχού.

Σε όλες τις περιπτώσεις δεν ασχολούμαι καθόλου με τον οδηγό που φταίει όταν μάλιστα δω ότι τα έχει χάσει και ο ίδιος. Πάντα φεύγω από τα περιστατικά απολύτως ήρεμος κοιτόντας συγκαταβατικά τον οδηγό. Έχω την ελπίδα ότι έτσι τον βάζω να σκεφτεί γιατί δεν αντέδρασα μετά την παρα λίγο σύγκρουση.
Καταφέρνω κάθε βράδυ να είμαι άθικτος όταν πέφτω στο κρεβάτι. Αυτή την τακτική ακολουθώ.
Δεν ξέρω τι θα έκανα αν κάποιος ερχόταν δίπλα μου και κινηθεί βίαια εναντίον μου ... εκεί λειτουργεί το ένστικτο τις επιβίωσης !

liakaros
09/03/2008, 03:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
οι τυποι επανω σε TDM,VARADERO,BMW και λοιπων κυβικων ανω των 900-1000 θεωρουνται ατρωτοι και βασιλιαδες των δρομων...κατι αντιστοιχο των τζιπατων.....

Αυτη τη μαλακια την σκεφτοσουν πολλη ωρα πριν την πεταξεις η σου βγηκε αυθορμητη?

WebD
09/03/2008, 04:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Αυτη τη μαλακια την σκεφτοσουν πολλη ωρα πριν την πεταξεις η σου βγηκε αυθορμητη?

Αν δεν συμφωνείς με την άποψη του μπορείς απλά να παραθέσεις τη δική σου και όχι να ειρωνεύεσαι και μάλιστα με ύβρεις.

Αλλά από τον τρόπο που επικοινωνείς εδώ μέσα φαίνεται κι ο τρόπος που οδηγείς εκεί έξω.

liakaros
09/03/2008, 05:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Αν δεν συμφωνείς με την άποψη του μπορείς απλά να παραθέσεις τη δική σου και όχι να ειρωνεύεσαι και μάλιστα με ύβρεις.

Αλλά από τον τρόπο που επικοινωνείς εδώ μέσα φαίνεται κι ο τρόπος που οδηγείς εκεί έξω.

Eλα να με μαθεις πως να οδηγαω...:rolleyes:

Δηκηγορε...

Tεσπα το κοβω εδω και ζηταω συγγνωμη αν εθιξα καποιον, απλα εχω βαρεθει να ακου τα γνωστα για bmw varkadero και τα λοιπα κρουαζιεροπλοια..

transporter
09/03/2008, 07:38
ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ
ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ

Ασχετο:
Εχω βάσιμες πληροφορίες οτι ο γνωστός κυριος με τη κουκούλα και το δρεπάνι δεν κατέχει γρί απο μάρκες και μοντέλα και παντελως αδιαφορεί για την οικονομική κατασταση του καθενός.....

the who
09/03/2008, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis

Ξεκολα ρε φιλε.Ειπες χαζομαρα και στην ειπε κι ο αλλος.Δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο το τι μηχανη καβαλαει ο καθενας.Ο καφρος ειναι καφρος ειτε πανω σε παπι ειτε σε τδμ.Αν και τους τδμαδες απ οσο βλεπω στο δρομο καθημερινα μαλλον για ησυχους και μετρημενους τους κοβω.

ktmakis
09/03/2008, 09:18
Ιππεας - Transporter :a013:

banditgr
09/03/2008, 09:56
Οι περισσότεροι αναβάτες δυστυχως έίμαστε κάφροι στην οδήγηση...σε αυτό φτένε πολλα...το κεφάλι μας,οι δρόμοι,η κίνηση,τα 150+ άλογα/180κιλλα και πολλά αλλα.Σίγουρα όλοι έχετε πιάσει τον εαυτο σας να κάνει τις απίστευτες μαλακίες στον δρόμο τελείως αυθόρμητα,χωρίς σκέψη για τις συνέπειες,ακόμα δεν φτέει ούτε η έληψη πίστών κλπ. (δείτε τους τύπους που φεύγουν απο τα μέγαρα και πάνε με 280 στις βοηθητικές λωρίδες...
Ετσι είναι η μηχανή....και γιαυτο τις καβαλάμε.

nassosxlvbros
09/03/2008, 11:06

όχι μοτοχρήστες...μοτομαλάκες...
:sad:

AFTER
09/03/2008, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ξεκολα ρε φιλε.Ειπες χαζομαρα και στην ειπε κι ο αλλος.Δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο το τι μηχανη καβαλαει ο καθενας.Ο καφρος ειναι καφρος ειτε πανω σε παπι ειτε σε τδμ.Αν και τους τδμαδες απ οσο βλεπω στο δρομο καθημερινα μαλλον για ησυχους και μετρημενους τους κοβω.

Ναι αλλα δεν ειναι τυχαιο, οτι οι συγκεκριμενοι μαλακες, παιρνουν και συγκεκριμενες μηχανες :rolleyes:

BELZEBOYLIS
09/03/2008, 11:35

αληθεια ποσο μυαλο θελει να παρεις 1000αρα οταν περνας το 100% των χιλιομετρων σου στην Αθηνα???

το ιδιο και για τους τζιπαδες που δεν πανε στα βουνα...

μετα ψαχνετε για τηρηση ΚΟΚ και προτεραιοτητας?

εδω η μαλακια - ασχετοσυνη εχει χτυπησει διαγαλαξιακο ρεκορ...

(επειδη εχω 650cc και τζιπ,δεν το λεω απο κομπλεξ)

παρακαλώ?? πως με είπατε??? άτρωτο βασιλιά ?? ...καλό !!

PanosVIB
09/03/2008, 11:50
Oταν ανοιξα το θέμα αυτο δέν περίμενα κάτι τετοιο...
Αν αρπαζόμαστε με το παραμικρό σχόλιο του καθενός που κ στην τελική μπορεί να μην ξερει να διατυπώσει σωστα την αποψη του...τότε δικαιολογούντε οι πυροβολισμοί στα φανάρια & οι σφαλιάρες....

elmariacci
09/03/2008, 13:08
Αν αρπαζόμαστε με το παραμικρό σχόλιο του καθενός που κ στην τελική μπορεί να μην ξερει να διατυπώσει σωστα την αποψη του...τότε δικαιολογούντε οι πυροβολισμοί στα φανάρια & οι σφαλιάρες....

:a7: :a7: :a7:

WebD
09/03/2008, 15:56

Δυστυχώς φίλε αυτός είναι ο νεοέλληνας... πάντα η δική του άποψη είναι πιο σοφή και πιο ορθή από του άλλου. Και φυσικά δεν χρειάζεται καν να τη παραθέσει απλά αρκείται στο να ειρωνεύεται τον συνομιλητή του. Είτε είναι στα φανάρια... είτε στο γήπεδο... είτε ακόμη και στο ίντερνετ.

Aggelos_SV
09/03/2008, 19:33
Τί ψάχνετε να βρείτε?Η μαλακία βασιλέυει εκεί έξω και καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας πριν καν βάλουμε μπρος το οποιοδήποτε όχημά μας.

Τα ''φρούτα'' αρχίζουν και ευδοκιμούν με το που ανοίγει ο καιρός.

Δυστυχώς το καλοκαίρι έχει και τα άσχημά του σε ό,τι αφορά την μοτοσυκλέτα:rolleyes:

hidefnick
09/03/2008, 20:11
(spam mode on) Aggelos avatar RULES (spam mode off) Εμπνευσμένο απο το απαγορευμένο επεισόδιο των mythbusters????

Οσο ανοίγει ο καιρός όλο και περισσότεροι "μοτοχρήστες" βγαίνουν στους δρόμους. Αυτοί θέλουν περισσότερη προσοχή ακόμα και από ταρίφα σε λεοφωριολωρίδα :wave2: :wave2: :wave2:

the who
09/03/2008, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ναι αλλα δεν ειναι τυχαιο, οτι οι συγκεκριμενοι μαλακες, παιρνουν και συγκεκριμενες μηχανες :rolleyes:

Οκ πες μας λοιπον τι μηχανη να αγορασουμε για να μη μας θεωρεις μ@λ@κες.Μας ψιλοκουφανες αλλα δεν πειραζει.Αποκριες εχουμε.
:wave2:

AFTER
09/03/2008, 20:28
Οκ πες μας λοιπον τι μηχανη να αγορασουμε για να μη μας θεωρεις μ@λ@κες.Μας ψιλοκουφανες αλλα δεν πειραζει.Αποκριες εχουμε.

Kατσε ρε συ, δηλαδη πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι ετσι?

Αφου μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι τα ιδια ατομα, αγοραζουν συγκεκριμενες μηχανες, συγκεκριμενα αμαξια, και πηγαινουν και σε συγκεκριμενα μαγαζια
Δεν ειμαι εγω αυτος που τα βγαζει απο το μυαλο του, απλα καταγραφω οτι βλεπω μπροστα μου

Και δεν ειπα οτι εχω προβλημα με τις μηχανες, οσο και αν δεν θα τις αγοραζα ποτε
Με το συγκεκριμενο ειδος αγοραστων τα εχω, που καλυτερα να μην τις αγοραζαν ποτε
Δεν τους θελω μες την ρατσα μου

the who
09/03/2008, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Kατσε ρε συ, δηλαδη πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι ετσι?

Αφου μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι τα ιδια ατομα, αγοραζουν συγκεκριμενες μηχανες, συγκεκριμενα αμαξια, και πηγαινουν και σε συγκεκριμενα μαγαζια
Δεν ειμαι εγω αυτος που τα βγαζει απο το μυαλο του, απλα καταγραφω οτι βλεπω μπροστα μου

Και δεν ειπα οτι εχω προβλημα με τις μηχανες, οσο και αν δεν θα τις αγοραζα ποτε
Με το συγκεκριμενο ειδος αγοραστων τα εχω, που καλυτερα να μην τις αγοραζαν ποτε
Δεν τους θελω μες την ρατσα μου

Τι να σου πω ρε μαστορα.Δεν κρινω τον αλλον απο τη μηχανη του η τη μουρη του.Ο μ@λ@κας θα την κανει τη μ@λακια στο δρομο οτι και να καβαλαει.Μιλαω παντα για μηχανες κι οχι για αυτοκινητα.

AFTER
09/03/2008, 20:43
Τι να σου πω ρε μαστορα.Δεν κρινω τον αλλον απο τη μηχανη του η τη μουρη του.Ο μ@λ@κας θα την κανει τη μ@λακια στο δρομο οτι και να καβαλαει.Μιλαω παντα για μηχανες κι οχι για αυτοκινητα.

Ουτε εγω κρινω απο την μηχανη, αλλα απο το συνολικο στυλακι
Δηλαδη πρεπει να δω προσωπο πρωτα....

....και δυστυχως βλεπω σχεδον παντα αυτη την εκνευριστικη σκατοφατσα :a37: :a52:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ASTRAKITCAR
09/03/2008, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

φιλε πολυ μαλακια θεωρω να εχεις παρει τετοια μηχανη και για μοστρα να μην φορας κρανος..για να δει το καθε πικραμενο γκομενακι,οτι καβαλας εργαλειο...επειδη το 90% των γυναικων ξερουν τις δυο παραπανω μηχανες...γι αυτο το ανεφερα...

επισης χοντροι μαλακες ειναι οσοι παιρνουν τα παραπανω μοτερια για χρηση 100% μεσα στην αθηνα...(ενοειται και εδω παιρνει μπαλα ολα τα 900-1000αρια που οδηγουνται στο ιδιο ποσοστο μονο μεσα στην πολη...)

αποψη μου,πρεπει να εχεις μεγαλο κάλο..το βλεπω οικονομοτεχνικα..μεγαλη ασφαλεια,σημα,ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,μεγεθος,service,αναλωσιμα-λαστιχα κτλ..
ενω κανεις την δουλεια σου μεχρι τα 650cc..παντα για μεσα στην πολη μιλαω...ουτε καις,και παει καλα απο δυναμη,και χωρας παντου,και πολλα αλλα πλεονεκτηματα...

απο αυτη την πλευρα του νομισματος μιλαω!!!

αν κανεις μικτη χρηση ταξιδακια κοντινα ή μακρινα και χρηση μεσα στην πολη τοτε ολα καλα..

αλλα ειπα...ειναι σαν να παρω TOYOTA LAND CRUISER και να παω αντι εστω μια φορα το χρονο σε βουνο,καλλιθεα - Κολωνακι...αλλα καλα θα κανεις να μην απομονωνεις μια φραση μου αλλα ολο το κειμενο που εγραψα...εκτος αν ανηκεις στην παραπαμω κατηγορια του 100% κινηση μεσα στην πολη και θιχτηκες...

liakaros
11/03/2008, 11:17

αλλα ειπα...ειναι σαν να παρω TOYOTA LAND CRUISER και να παω αντι εστω μια φορα το χρονο σε βουνο,καλλιθεα - Κολωνακι...αλλα καλα θα κανεις να μην απομονωνεις μια φραση μου αλλα ολο το κειμενο που εγραψα...εκτος αν ανηκεις στην παραπαμω κατηγορια του 100% κινηση μεσα στην πολη και θιχτηκες...

Ισα ισα επειδη δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια θιχτηκα...

Απλως αρχικα τους εβαλες ολους σε ενα σακι γι αυτο αντεδρασα...

Ολα καλα...:beer: :beer:

mikros boudas
11/03/2008, 11:41
ρε παιδια τι λεμε τωρα??η μηχανη παει αναλογα με το ατομο εχουν δικιο τα παιδια!!πχ. τα βαραντερο αρεσουν στους ματσο(οχι λεφταδες,στο μα το τονος) τυπους που ειναι ψευτομαγκες.ειναι το στυλ της μηχανης ετσι..υπαρχουν και εξαιρεσεις ναι.αλλα ο κανονας ετσι ειναι.ακομα,πανε μια βολτα στον πειραια.θα δεις καρατουμπανα gxr 1000 k7 και εναν βλαχο ξεκρανωτο γρηγορο οδηγο να το καβαλαει(γιατι θελει να ζει την καθε στιγμη οπως ηλιθια λεει.)
εγκληματικη οδηγηση.δεν αγαπαει τα παιδια οποιος προσπερναει απο δεξια.εγω,εσυ ο αλλος εχουμε τα αντανακλαστικα και την δυνατοτηα και την εμπειρια να μην τον τρακαρουμε.η αγχωμενη νεα οδηγος ομως οχι.και θα τον τρακαρει για εμαθε πως οταν θελει να παει αργα θα παει δεξια.."κανονικα" δεξια πρεπει να μπαινεις χωρις καν να κοιτας καθρεφτες(λεμε τωρα,εννοω πως πρεπει οι οδηγοι που κινουνται εκει πρεπει να πηγαινουν αργα και ετσι να μην εχεις θεμα στο να μπεις).αλλα που,δεν ξερουν.δε ξερει ο κοσμος πως με 15000-20000η και 50000 χιλιαρικα παιρνεις ενα αυτοκινητο δρομου.δε αγοραζεις αγωνιστηκο που να στριβει και να φρεναρει σωστα και αμμεσα με 100+χλμ.
σημασια δεν εχει τι οδηγαρα ειμαι εγω απο την στιγμη που στον δρομο δεν οδηγω μονος μου..ρε με τον σουμαχερ να μπεις μαζι,καποιος θα στην ριξει αν ειναι να στην ριξει.

και τελος,
αν ο καθενας κραταει την αυλη του καθαρη,ολη η γειτονια ειναι καθαρη

el_mojito
06/04/2008, 19:50
Πάντως πολύ θα γούσταρα ωρες ωρες να ήμουν ζητάς.

Μέχρι να πάω στη δουλειά μου καθημερινά (απο Κορυδαλλό στη Λ.Αλεξάνδρας) γίνομαι αυτόπτης μάρτυρας καθημερινών ''εγκλημάτων''.
Πόσοι περνάνε με κόκκινο?Απίστευτα πολλοί.
Πόσοι περνάνε σφαίρα απο STOP?Άλλοι τόσοι.

Μη την ψάχνετε ρε λέμε.Θέλει παιδεία το πράμα.Εμένα ο πατέρας μου όταν ήμουν πιτσιρικάς, σταματούσε με κόκκινο, κι ας ήταν βράδυ κι ας μην περνούσε κανένας.
''Μπαμπά πέρνα δεν είναι κανένας''
''Όχι αγόρι μου,όταν έχει κόκκινο ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ''

Ε, λοιπόν εμένα αυτά μου έχουν μείνει βαθιά μέσα μου ρε παιδιά.Γι'αυτό πιστεύω στο οτι χρειάζεται παιδεία.Απο το σχολείο και απο την οικογένεια.

Ωστόσο,μέχρι τότε χρειάζεται αστυνόμευση!Βούρδουλας ρε!!
ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΚΙΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!!

:beer:

orcinious
06/05/2008, 03:05
Άσχετο ξε άσχετο πάντως οι οδηγοί varadero και bmw απολαμβάνουν προνομιακής μεταχείρισης στο δρόμο από την αστυνομία.:confused:
Πόσες φορές με έχουν σταματήσει με το βρομοδυχρονο και από διπλά είναι βαλιτσατος ακρανοτος απινακιδωτος και δεν τρέχει τίποτα. :eyepop: :eyepop:
Όντως κάτι σαν το jeep στο κολωνάκι.
:sad:

γεροπιτσιρικος
06/05/2008, 10:22
Και BMW έχω... και Τζίπ έχω... και Κολωνάκι μένω...

Τι μαλάκας που είμαι!!!:smokin:

Sotirios
06/05/2008, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
Και BMW έχω... και Τζίπ έχω... και Κολωνάκι μένω...

Τι μαλάκας που είμαι!!!:smokin:

άτρωτος στις μηχανές άτρωτος στα αυτοκίνητα... πάρε και καμια καλή νταλίκα να είσαι ο άρχοντας του δρόμου.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

να σαι καλα γεροπιτσιρικο

ronin1
06/05/2008, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Τι να πω ρε φίλε...

Εχθές το βράδυ ήμουν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα μου και την αδερφή μου όπου ξαφνικά μου πετάγεται απο STOP ένα BMW adventure. Από ένστικτο φρενάροντας πάτησα και την κόρνα... αυτό ήταν, σταματάει ο τύπος ο οποίος φορούσε προστατευτικό κουστούμι και καπέλο ασφαλείας :hypnotize και έρχεται μανουριασμένος να μου ζητήσει το λόγο για τον οποίο του κόρναρα! :confused:
Του λέω όμορφα οτι πάτησα την κόρνα ενστικτωδώς και καλό θα είναι να μην πετάγεται από το STOP ειδικά βράδυ που δύσκολα θα τον δει ο άλλος! Απάντηση του "πολιτισμένου" ηλίθιου: αν με χτυπούσες θα σου είχα βάλει την κόρνα στον κώλο! Τον καληνύχτησα και φεύγοντας ευχήθηκα την επόμενη φορά να πεταχτεί σε κάποιον ηλικωμένο που δεν έχει καλά αντανακλαστικά και μετά να δω τι θα κάνει την κόρνα...

(μη μου πει κανείς τι έπρεπε να κάνω γιατί αν δεν ήμουν στην κατάσταση που είμαι μάλλον θα του είχα βάλει το BMW στον κώλο!) :a023:

εγώ..
ακόμα κάτω θα τον είχα ...

trigger
06/05/2008, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
εγώ..
ακόμα κάτω θα τον είχα ...
πριν από δύο χρόνια το ίδιο θα έκανα και εγώ...

orcinious
07/05/2008, 00:20
Μ@λ@κιες κάνουμε όλοι μας και για να μην είμαι απόλυτος σχεδόν όλοι
(γιατί κάποιοι νομίζουν ότι δεν κάνουν) είτε γιατί είμαστε άσχετοι είτε γιατί είμαστε κουλοί είτε ακόμα γιατί είμαστε γρήγοροι και δεν εκτιμήσαμε κάτι καλά .
Μπορεί να μας άφησε η γκόμενα μπορεί μπορεί….
Εγώ πρωσικά όταν μου έχουν κάνει μαλάκια και έχει βγει ο άλλος και μου ζητήσει συγνώμη κατάλαβενωντας τη χοντράδα που έκανα πάντα ηρεμώ.:wave2:
Απ την άλλη οπού δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος και κάτι μαλάκες σαν και αυτόν θέλουν ξύλο για να μάθουν να σέβονται γιατί αντί για εμένα μπορεί να πει τις μαλάκιες του στο 70αρι που είναι ‘πατέρας μου’
:a26: :a26: :a26: