PDA

View Full Version : Οταν το Σαββατο ολα πανε στραβα...

gcrook
08/03/2008, 19:25
...το μονο που μας απομενει ειναι μια Κυριακη στην Καλοπουλα.

Κατα τις 14:00 λεω, καλα ειναι;

Υ.Γ Ψιτ γλυκα (ξερεις εσυ) μοτο/φωτογραφικη εξορμηση μας τελειωσε για το τριημερο.Ελα και θα σε πω.

Tropeas
08/03/2008, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...το μονο που μας απομενει ειναι μια Κυριακη στην Καλοπουλα.

Κατα τις 14:00 λεω, καλα ειναι;

Υ.Γ Ψιτ γλυκα (ξερεις εσυ) μοτο/φωτογραφικη εξορμηση μας τελειωσε για το τριημερο.Ελα και θα σε πω.
δεν έρχεσαι παρέα παπιοβολτα προς Αμάρυνθο Ευβοίας απο παλιά εθνική μέχρι Ωροπό και απο εκεί απέναντι? (60χλμ... μόνο)
θα κάτσουμε να φάμε με θεα την θάλασσα και θα πιούμε και καφεδάκι μετά σε καφετέρια φίλου... τι λες?:confused: :p :beer:

gcrook
08/03/2008, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
δεν έρχεσαι παρέα παπιοβολτα προς Αμάρυνθο Ευβοίας απο παλιά εθνική μέχρι Ωροπό και απο εκεί απέναντι? (60χλμ... μόνο)
θα κάτσουμε να φάμε με θεα την θάλασσα και θα πιούμε και καφεδάκι μετά σε καφετέρια φίλου... τι λες?:confused: :p :beer:

A ναι δεν σου ειπα.
Το γαμημενο τριμπουρδελο που ονομαζεται Καβασακι Καζε Αρ,και κοβει καθε 2000 χιλιομετρα ντιζες γκαζιου,(οταν δεν σπαει βασεις πισω φαναριου)το ξανακανε.
Το ταραξα στην κλωτσια χθες μεχρι να το φερω σπιτι στις 2 τα ξημερωματα, και ειμαι ενα κλικ απο το να του βαλω φωτια και να ανεβασω καπου το βιντεο.
Οπως καταλαβαινεις δεν μπορεσα να παω δουλεια σημερα και βδομαδιατικο δεν.....

Γαμωτο το μπουρδελα γαμω, την επομενη φορα θα το κοπανησω με λοστο....

McGyver
08/03/2008, 20:03
Το γαμημενο τριμπουρδελο που ονομαζεται Καβασακι

TRIUMPH!!!

To φελέκι μου πια...

EVI
08/03/2008, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
TRIUMPH!!!

To φελέκι μου πια...

ναι οντως τα πιο αξιοπιστα παπια ειναι τα τραιουμφ

:lol:

Tropeas
08/03/2008, 20:12
aGapi moy giati...., :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :blush:

catmaster
08/03/2008, 20:24
A ναι δεν σου ειπα.
Το γαμημενο τριμπουρδελο που ονομαζεται Καβασακι Καζε Αρ,και κοβει καθε 2000 χιλιομετρα ντιζες γκαζιου,(οταν δεν σπαει βασεις πισω φαναριου)το ξανακανε.
Το ταραξα στην κλωτσια χθες μεχρι να το φερω σπιτι στις 2 τα ξημερωματα, και ειμαι ενα κλικ απο το να του βαλω φωτια και να ανεβασω καπου το βιντεο.

και φυσικά το τηλ μου το έχεις χάσει και δεν μπορείς να με πάρεις να σΕ φτιάξω ...

gcrook
08/03/2008, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και φυσικά το τηλ μου το έχεις χάσει και δεν μπορείς να με πάρεις να σΕ φτιάξω ...

Γιατι ρε Ακη αου περισσευει καμια ντιζα καζε αρ;:confused:

Υ.Γ Αμα ηθελα να σε αγγαρεψω πραγματικα...:smokin: :smokin:

devil's animal
08/03/2008, 20:33
A ναι δεν σου ειπα.

οταν το βαζουμε μεσα στα χωραφια με την κροκαλιτσα και το παμε ταπα μας παει καλα...:a13:
μετα οταν ψοφαει ειναι τριμπ0υρδελο....:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κανε τα ιδια ρε στο SV-strom σου και μετα ελα να δουμε ποσο θα αντεξει...
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

npat
08/03/2008, 20:33
A ναι δεν σου ειπα.
Το γαμημενο τριμπουρδελο που ονομαζεται Καβασακι Καζε Αρ

Ε ρε κι εσύ... από σουτζούκι σε καβασάκι κι από καβασάκι σε σουτζούκι πας... που να δεις άσπρη μέρα! Πάρε κάνα αϊνόβα να κάνεις τη δουλειά σου για μια ζωή...

Σοβαρά τώρα: Κρίμα ρε Γιώργη, αλλά δεν πειράζει, θα το κάνουμε άλλη φορά. Τα λέμε και αύριο από κοντά.

catmaster
08/03/2008, 20:34
Γιατι ρε Ακη αου περισσευει καμια ντιζα καζε αρ;:confused:

Υ.Γ Αμα ηθελα να σε αγγαρεψω πραγματικα...:smokin: :smokin:

αου δεν μου περισσεύει ντίζα ... θα σε έχωνα όμως μέχρι το ΤΝ στη Δάφνη που ήταν ανοιχτό μέχρι τις τρεις το μεσημέρι και θα κάναμε δουλειά ...

:wave2:

gcrook
08/03/2008, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οταν το βαζουμε μεσα στα χωραφια με την κροκαλιτσα και το παμε ταπα μας παει καλα...:a13:
μετα οταν ψοφαει ειναι τριμπ0υρδελο....:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειναι αλλωστε γνωστο στους κυκλους των μηχανικων αλλωστε, οτι απαξ και κανεις εντουρο με παπι...κλαις τις ντιζες σου:bigcry:

Σε λιγο θα μας πεις οτι πεφτεις εξαιτιας της θεωριας του χαους...παπαρα:lol:

αου δεν μου περισσεύει ντίζα ... θα σε έχωνα όμως μέχρι το ΤΝ στη Δάφνη που ήταν ανοιχτό μέχρι τις τρεις το μεσημέρι και θα κάναμε δουλειά ...

:wave2:

Δουλεια μου θα εκανα...Ζεστο χρημα στα χερια μου δεν θα ειχα ομως.Δεν προλαβα να παρω και κατι φιλμ και κατι φακους μουρλια ΡΠΜ:sad:

gcrook
08/03/2008, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ε ρε κι εσύ... από σουτζούκι σε καβασάκι κι από καβασάκι σε σουτζούκι πας... που να δεις άσπρη μέρα! Πάρε κάνα αϊνόβα να κάνεις τη δουλειά σου για μια ζωή...

Ναι να τρεχω για ρεκτιφιε στις 10.000.
Αλλα απο ντιζες λεει μαγκα μου εισαι και ο πρωτος..:lol:
Ντιζες απο εξωτικα κραμματα μεταλλου απο τα μπλουπριντς του Σοιχιρο που βρεθηκαν λιγα χρονια μετα τον θανατο του.Επτασφραγιστο μυστικο.Ντιζες για μια ζωη.Ντιζες φαταχ,ντιζες μαλεκομ,ντιζες...ουλουαχατ ουλουαχαταχ..αλλελεμελεχιμλεουαλιμπερε:lol: :lol: :a08:

Operater
08/03/2008, 20:49
To 'ριξες στη φωτογραφία ή μου φαίνεται? :D

Tropeas
08/03/2008, 20:51
...να με πάρεις να σΕ φτιάξω ...
και γω θελω.... να με φτιάξεις!!!
ξέρει και το γλυκό αγόρι τι θέλω!!! απλά να σε ξαλαφρόσω ένα μηχανάκι κατα τον Απρίλιο...

gcrook
08/03/2008, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
To 'ριξες στη φωτογραφία ή μου φαίνεται? :D

Μπορω και αλλιως;:D

devil's animal
Ντιζες απο εξωτικα κραμματα μεταλλου απο τα μπλουπριντς του Σοιχιρο που βρεθηκαν λιγα χρονια μετα τον θανατο του.Επτασφραγιστο μυστικο.Ντιζες για μια ζωη.Ντιζες φαταχ,ντιζες μαλεκομ,ντιζες...ουλουαχατ ουλουαχαταχ..αλλελεμελεχιμλεουαλιμπερε:lol: :lol: :a08:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Operater

+1 :D :D :D

catmaster
08/03/2008, 20:54
ξέρει και το γλυκό αγόρι τι θέλω!!! απλά να σε ξαλαφρόσω ένα μηχανάκι κατα τον Απρίλιο...

κάτσε μη μου τη δώσει και το κρατήσω κι αυτό για πάρτη μου έτσι τούμπανο που θα βγει ...

(πάει θα με σφάξει η άλλη μέσα ... ):rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
08/03/2008, 20:54

Λαμπρο αμα πας για το Sv σιγα μην το δωσει ο Ακης ετσι που θα το εχει κανει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

catmaster
08/03/2008, 20:55
+1 :D :D :D

καλά εσύ μη χαμογελάς γιατί από υγρά φρένων θα ξεκινήσουμε και βλέπω στο τέλος να κατεβάζουμε μοτέρ .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
08/03/2008, 20:56
Ειναι αλλωστε γνωστο στους κυκλους των μηχανικων αλλωστε, οτι απαξ και κανεις εντουρο με παπι...κλαις τις ντιζες σου:bigcry:

αμα πω οτι μπορει να χτυπηθηκε η ντιζα απο καμια πετρα και να εσπασε θα ειναι υπερβολικο??:hypnotize :cry: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Operater
08/03/2008, 20:56
καλά εσύ μη χαμογελάς γιατί από υγρά φρένων θα ξεκινήσουμε και βλέπω στο τέλος να κατεβάζουμε μοτέρ .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σκοπός είναι να ξεκινήσουμε! :evil: Εχω μαζέψει πραματάκια.... :sun:

devil's animal
08/03/2008, 20:57

χαχαχαχαχαχα

μλκ αυτα δεν θελω να τα χανω.
αφου ειμαστε γειτονια και οι τρεις.
φωναξε με ρε χαμενε οταν γινει το πατιρντι...

Operater
08/03/2008, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
χαχαχαχαχαχα

μλκ αυτα δεν θελω να τα χανω.
αφου ειμαστε γειτονια και οι τρεις.
φωναξε με ρε χαμενε οταν γινει το πατιρντι...

Μοτερ θα κατεβάσουμε, δεν θα ξεβιδώσουμε τη πινακίδα! :smilea:

Πάντα τέτοια! :beer: :beer: :beer: :lol:

devil's animal
08/03/2008, 21:00
Μοτερ θα κατεβάσουμε, δεν θα ξεβιδώσουμε τη πινακίδα! :smilea:

Πάντα τέτοια! :beer: :lol:

σωστα ουτε θα βαλετε σιλανσιε στις εξατμισεις.
:a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Operater
08/03/2008, 21:03
τΙ να τα κάνω τα σιλανσιέ.....

Τα ραγίσματα ηλεκτροκόλληση θένε..... :( Και 150 Ευρά αλλά δεν το κάνω θέμα... :(

Ρε γιώργη....2 το μεσημέρι...αργά δεν ειναι? :D

catmaster
08/03/2008, 21:03
Σκοπός είναι να ξεκινήσουμε! :evil: Εχω μαζέψει πραματάκια.... :sun:

τη γαμήσ@με τώρα .... :a35:

Operater
08/03/2008, 21:04

Έλα ρε....ούτε ένα πμ δε σου εχω στείλει τόσες μέρες.... :lol: Παραπονιάρη!

Το καλό πράμα αργεί να γίνει! :wacko:

catmaster
08/03/2008, 21:07
Έλα ρε....ούτε ένα πμ δε σου εχω στείλει τόσες μέρες.... :lol: Παραπονιάρη!

Το καλό πράμα αργεί να γίνει! :wacko:

τα μαζεμένα με φοβίζουν εμένα ... :rolleyes:

devil's animal
08/03/2008, 21:08

Operater
08/03/2008, 21:11
τα μαζεμένα με φοβίζουν εμένα ... :rolleyes:

Αστειευόμενος το είπα το "μαζεμένα"....

Λες και ξέρω τι ζητάει το μηχανάκι...:lol: :wave2:

:beer: :beer:

Πάω για δουλίτσα.... :sad:

npat
08/03/2008, 21:25

Αααα σε παρακαλώ φιλαράκι... το όνομα του μεγάλου Δάσκαλου να μην το πιάνεις στο στόμα σου αν δεν έχεις κάνει νηστεία τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες πριν. Μετά τη σαρακοστή, εντάξει, αλλά και πάλι μετά φόβου και δέους.

Μην ξεχνάς εξάλλου ότι ο Δάσκαλος δεν πέθανε, το γράφουν και οι προφητείες, απλά ξεκουράζεται για λίγο και θα γυρίσει πάλι καβάλα σε πύρινο C50 που το σέρνουν VFR, RVF και CBR. Δεμένα πίσω του θα σβαρνάει GSXR, ZXR, και άλλα αμαρτωλά μηχανάκια, ενώ τις λάσπες στο δρόμο θα σκεπάζουν να πατήσει πάνω τους φέρινγκ από εζβί. Με μια κίνηση, μετά, θα μετατρέψει όλες τις γερμανικές μπύρες σε σάκι και το σπαγγέτι μπολωνέζ σε σούσι. Θα κοιτάξει προς την Αλβιώνα και τα μηχανάκια της θα γίνουν εμπριμέ σωβρακοφανέλες και μεταξωτές ζαρτιέρες. Ο κόσμος τότε θα ζήσει 1000 χρόνια στην γη της επαγγελίας, τα συνεργεία θα κλείσουν, και οι μάστορες θα σταθούν στο πλάι του σαν μετανοημένοι αρχάγγελοι γιατί, αν και το μένος του δεν έχει φραγμό, το έλεός του δεν έχει τέλος...

Τάδε έφη μεγάλος προφήτης...

:lol: :lol:

devil's animal
08/03/2008, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αααα σε παρακαλώ φιλαράκι... το όνομα του μεγάλου Δάσκαλου να μην το πιάνεις στο στόμα σου αν δεν έχεις κάνει νηστεία τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες πριν. Μετά τη σαρακοστή, εντάξει, αλλά και πάλι μετά φόβου και δέους.

Μην ξεχνάς εξάλλου ότι ο Δάσκαλος δεν πέθανε, το γράφουν και οι προφητείες, απλά ξεκουράζεται για λίγο και θα γυρίσει πάλι καβάλα σε πύρινο C50 που το σέρνουν VFR, RVF και CBR. Δεμένα πίσω του θα σβαρνάει GSXR, ZXR, και άλλα αμαρτωλά μηχανάκια, ενώ τις λάσπες στο δρόμο θα σκεπάζουν να πατήσει πάνω τους φέρινγκ από εζβί. Με μια κίνηση, μετά, θα μετατρέψει όλες τις γερμανικές μπύρες σε σάκι και το σπαγγέτι μπολωνέζ σε σούσι. Θα κοιτάξει προς την Αλβιώνα και τα μηχανάκια της θα γίνουν εμπριμέ σωβρακοφανέλες και μεταξωτές ζαρτιέρες. Ο κόσμος τότε θα ζήσει 1000 χρόνια στην γη της επαγγελίας, τα συνεργεία θα κλείσουν, και οι μάστορες θα σταθούν στο πλάι του σαν μετανοημένοι αρχάγγελοι γιατί, αν και το μένος του δεν έχει φραγμό, το έλεός του δεν έχει τέλος...

Τάδε έφη μεγάλος προφήτης...

:lol: :lol:

:a23: :a23: :a23: :a23:

catmaster
08/03/2008, 23:22
Δε τη παλεύετε με τίποτα λέμε .... :alien:

KeLeYTiS
08/03/2008, 23:39
Παιδια γρηγορες ερωτησεις

1)Που ειναι η Καλοπουλα?
2)Ποσα χλμ ειναι το πηγαινε ελα ?
3)Κατα τι ωρα λετε επιστροφη ?

Ειμαστε ενα μικρο γκρουπακι , ολα διχρονα, και λεγαμε για Μεγαρα αυριο και μετα Επιδαυρο η Μεγαρα στην πολη αλλα καλοπουλα δεν εχουμε παει

Αν μας θελετε απαντηστε θα ξανατσεκαρω σε λιγο να δω

Τανκς :wave2:

gcrook
08/03/2008, 23:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Παιδια γρηγορες ερωτησεις

1)Που ειναι η Καλοπουλα?
2)Ποσα χλμ ειναι το πηγαινε ελα ?
3)Κατα τι ωρα λετε επιστροφη ?

Ειμαστε ενα μικρο γκρουπακι , ολα διχρονα, και λεγαμε για Μεγαρα αυριο και μετα Επιδαυρο η Μεγαρα στην πολη αλλα καλοπουλα δεν εχουμε παει

Αν μας θελετε απαντηστε θα ξανατσεκαρω σε λιγο να δω

Τανκς :wave2:

Καλυτερα ρε κελεα να πατε Επιδαυρο που λεγατε γιατι για διχρονα μηχανακια ειναι μεγαλη η αποσταση.
Να μου πεις και εγω που παω συχνα τζαμπα τα χιλιομετρα...
Θα μπορουσα να πηγαινα κανα Καρπενησι σιχαθηκα πανω κατω Καισαριανη-Υμηττο (καλοπουλα=προποδες):rotflmao: :rotflmao:

npat
09/03/2008, 08:31
Γλυκό αγόρι εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να 'ρθω. Αν ξεμπλέξω νωρίς (που δεν το βλέπω) τα λέμε εκεί...

gcrook
09/03/2008, 09:59
Νο prob ενπατιε.

dirtbird
09/03/2008, 10:02

Εναλλακτικά θα μπορούσες:
1) να μάθεις να περνάς σωστά τις ντίζες
2)να αγοράζεις γνήσιες αντί ιμιτασιόν
3( να τις λαδώνεις (αν και είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις πως)

Τώρ απου το σκέφτομαι βέβαια, τι να περιμένεις από κάποιον που πήγε να αγοράσει μοτέρ SV και γύρισε με μοτέρ V-strom...:o :o :bigcry: :bigcry:

A και μη ξεχάσω..... τα δίχρονα πάνε Καλοπούλα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41235) απ'όπου λάχει ναουμ'...:evil: :bigcry: :rotflmao:

gcrook
09/03/2008, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εναλλακτικά θα μπορούσες:
1) να μάθεις να περνάς σωστά τις ντίζες
2)να αγοράζεις γνήσιες αντί ιμιτασιόν
3( να τις λαδώνεις (αν και είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις πως)

Τώρ απου το σκέφτομαι βέβαια, τι να περιμένεις από κάποιον που πήγε να αγοράσει μοτέρ SV και γύρισε με μοτέρ V-strom...:o :o :bigcry: :bigcry:

A και μη ξεχάσω..... τα δίχρονα πάνε Καλοπούλα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41235) απ'όπου λάχει ναουμ'...:evil: :bigcry: :rotflmao:

1) Τις ιδιες ντιζες 3 διαφορετικοι μαστοροι τις εχουν περασει με τον ιδιο τροπο και κοβονται παντα στα ιδια χλμ.
2) Οι ντιζες ειναι παντα οι γνησιες!
3) Τι να λαδωσω οταν κοβονται ΠΑΝΤΑ στο ιδιο σημειο που η ντιζα ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ κανει κουρμπα, κατι που ειναι ευθυνη του κατασκευαστη;

dirtbird
09/03/2008, 10:24
1) Τις ιδιες ντιζες 3 διαφορετικοι μαστοροι τις εχουν περασει με τον ιδιο τροπο και κοβονται παντα στα ιδια χλμ.
2) Οι ντιζες ειναι παντα οι γνησιες!
3) Τι να λαδωσω οταν κοβονται ΠΑΝΤΑ στο ιδιο σημειο που η ντιζα ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ κανει κουρμπα, κατι που ειναι ευθυνη του κατασκευαστη;

Δικαιολογίες.......

Να λαδώσεις την κούρμπα...:D :D

Tropeas
09/03/2008, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Δικαιολογίες.......

Να λαδώσεις την κούρμπα...:D :D
του τα λέω και γω ότι το θέλει το λαδωματάκι του αλλά... :winka: :rolleyes: :blush:

gcrook
09/03/2008, 11:40
του τα λέω και γω ότι το θέλει το λαδωματάκι του αλλά... :winka: :rolleyes: :blush:

E ΕΛΑ ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕ ''ΛΑΔΩΣΕΙΣ"!!! :smokin: :smokin: :smokin:

gcrook
09/03/2008, 15:54
Πρεπει να αναφερω οτι λογω απεργιας το αναψυκτηριο ηταν κλειστο!!!

Αναμεινατε νεο θρεντ με τιτλο "Οταν το Σαββατο ολα πανε στραβα, και την Κυριακη...στραβοτερα...μενει καμια μερα να ρεφαρουμε η θα αρχισω να οπλοφορω και οποιον παρει ο Χαρος;" :lol: :beer:

catmaster
09/03/2008, 15:59
Πρεπει να αναφερω οτι λογω απεργιας το αναψυκτηριο ηταν κλειστο!!!

Αναμεινατε νεο θρεντ με τιτλο "Οταν το Σαββατο ολα πανε στραβα, και την Κυριακη...στραβοτερα...μενει καμια μερα να ρεφαρουμε η θα αρχισω να οπλοφορω και οποιον παρει ο Χαρος;" :lol: :beer:

:hypnotize :a47:

ποιος έκανε απεργία ;;

gcrook
09/03/2008, 16:02
:hypnotize :a47:

ποιος έκανε απεργία ;;

Ο Π.Σ.Γ.Τ.Π.Τ.Μ.Μ.Ξ.Τ.Γ.Ω.

(Πανελληνιος Συλλογος Για Την Προασπιση Του Μεχρι Ματωματος Ξυσιματος Των Γεννητικων Οργανων)

Ξερω γω "Απεργια" εγραφε η τοιχοκολλημενη αφισα στην πορτα ρε Ακη.....:sad:

catmaster
09/03/2008, 16:07
Ο Π.Σ.Γ.Τ.Π.Τ.Μ.Μ.Ξ.Τ.Γ.Ω.

(Πανελληνιος Συλλογος Για Την Προασπιση Του Μεχρι Ματωματος Ξυσιματος Των Γεννητικων Οργανων)

Ξερω γω "Απεργια"* εγραφε η τοιχοκολλημενη αφισα στην πορτα ρε Ακη.....:sad:

*μτφ. "την κάναμε για πενθήμερο και κολλήσαμε και δύο απ' τη σημαία ... "

:sick:

Tropeas
09/03/2008, 16:17
στα έλεγα εγω....
αλλά δεν γούστερνες.... :rolleyes: