Σύνδεση

View Full Version : 11o 36ωρο. Πληροφορίες ;

Σελίδες : 1 [2] 3

$py
22/04/2008, 12:52
Και εγώ παίζει να ακολουθήσω τελευταία στιγμή.

Πάντως όποιος θέλει για δωμάτιο στην Πάργα ας μου πει.

Cpt. Haddock
22/04/2008, 14:15
1.tai
2.TROOPER
3.zephyr1
4.dimzab
5.ΑLX GS 11½
6.nikoskkk +4 moto φιλοι
7.npat
8.Bavarian
9.caesarsk
10. Cpt. Haddock

:smokin: :smokin: :smokin:

tasoulisk
22/04/2008, 16:56
πόση έχουν δήλωσή συμμετοχή απο εδώ ,δυστυχώς ώμος η συμμετοχές εκλεισαν

128310

crs-k
22/04/2008, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tasoulisk
πόση έχουν δήλωσή συμμετοχή απο εδώ ,δυστυχώς ώμος η συμμετοχές εκλεισαν

Συγχωνευτηκες απ' ευθειας στο καταλληλο θρεντ! :smokin:

Cpt. Haddock
24/04/2008, 08:24
Ενημέρωση...

Χθες πηγα και κατέθεσα τον οβολόν μου, ολα οκ :smokin:

Η τελευταία ενημέωση για τη διαδρομή, roadbook κλπ θα γινει την Τετάρτη 7/5 (τελευταία τεταρτη πριν απο την αναχώρηση δλδ) στο Cafe Tera Verde, Κωνσταντινουπολεως 2.

:wave2: :wave2:

Ρωτησα τα παιδιά για τη διαδρομή, το χώμα ειναι περίπου ( :look: ) 5 χλμ, με διαβεβαίωσαν οτι "περναει ανετα" :wacko: αλλα πριν μπουμε στο χώμα θα υπάρχει μια εναλλακτικη ασφάλτινη για όσους θελήσουν. Όσοι πάνε απο εκεί θα χάσουν μια φωτογράφηση και, κατα συνέπεια, τους αντίστοιχους πόντους.

Αυτά

:beer: :beer: :beer: :beer:

Bil
26/04/2008, 19:21
1. tai
2. TROOPER
3. zephyr1
4. dimzab
5. ΑLX GS 11½
6. nikoskkk +4 moto φιλοι
7. npat
8. Bavarian
9. caesarsk
10. Cpt. Haddock
11. Bil

και η λίστα μεγαλώνει ....:beer:

Bil
26/04/2008, 19:22
Αν μάθω και το ρημάδι το GPS μέχρι τότε ... όχι οτι χρειάζεται αλλά... έτσι για το γαμώτο...:D

fantacid
26/04/2008, 22:13
θα κατεβει κανεις απο σαλονικα??

:confused:

diktiomenos
28/04/2008, 01:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
θα κατεβει κανεις απο σαλονικα??

:confused:

Παρών! :wave2:

fantacid
28/04/2008, 02:36
με τι πρα πρα θα σαι?

μονος θα κατεβεις?

diktiomenos
28/04/2008, 16:34
με τι πρα πρα θα σαι?

μονος θα κατεβεις?

Με XT400E (εντελώς πρα πρά! :rotflmao: ), σχεδιάζω να ξεκινήσω τη Παρασκευή το πρωί, όχι πολύ νωρίς όμως. Θα κατέβει κι άλλος ένας, από το mybike, με BMW GS. Εσύ τι θα οδηγείς; Εγώ ταξιδεύω στον αυτοκινητόδρομο με ~115-125 Km/h.

fantacid
28/04/2008, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από diktiomenos
Με XT400E (εντελώς πρα πρά! :rotflmao: ), σχεδιάζω να ξεκινήσω τη Παρασκευή το πρωί, όχι πολύ νωρίς όμως. Θα κατέβει κι άλλος ένας, από το mybike, με BMW GS. Εσύ τι θα οδηγείς; Εγώ ταξιδεύω στον αυτοκινητόδρομο με ~115-125 Km/h.

δε ξερω ρε φιλε...

αν κ ειναι καλο να κανω ενα ταξιδακι πριν μπω μεσα (μπαινω φυλακη στις 15 του μηνος!)
απο την αλλη θα ειμαστε τελιως γιο-γιο

κατεβαινουμε κατω παχη μεγταρων (αθηνα δεν ειναι αυτο?) μετα ανεβαινουμε πανω ξαναματα κατω για τον τερματισμο κ μετα παλι πανω σαλονικα!!!

ειναι κομματακι τραβηηηηηηηγμα!

εχω ενα χασκυ 610 :winka:

fantacid
28/04/2008, 16:52
ρε παιδια υπαρχει καποιος χαρτης με τη διαδρομη ?

γιατι τα χωρια που αναφέρονται στο δρομολογιο δε μου λενε κ πολλα!

συμμετοχες δεχονται ακομα ή κλεισανε?

tai
28/04/2008, 17:12
ρε παιδια υπαρχει καποιος χαρτης με τη διαδρομη ?

γιατι τα χωρια που αναφέρονται στο δρομολογιο δε μου λενε κ πολλα!

συμμετοχες δεχονται ακομα ή κλεισανε?

κλείσανε απο την περασμένη εβδομάδα
Άιντε τράβα να υπερετίσεις την πατρίδα παλιορεμάλι που θες και βόλτες:a22: :a22:

:lol: :lol: :lol: :lol:

fantacid
28/04/2008, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
κλείσανε απο την περασμένη εβδομάδα
Άιντε τράβα να υπερετίσεις την πατρίδα παλιορεμάλι που θες και βόλτες:a22: :a22:

:lol: :lol: :lol: :lol:

του χρονου θα μαι κει !!!!

κ αυτο ειναι απειλη!!

:smokin:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tai
28/04/2008, 18:05
του χρονου θα μαι κει !!!!

κ αυτο ειναι απειλη!!

:smokin:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μόνο αμα εισαι καλό παιδί και εκτελείς άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των ανωτέρων σου:D

siraxanz
30/04/2008, 23:36
1. tai
2. TROOPER
3. zephyr1
4. dimzab
5. ΑLX GS 11½
7. npat
8. Bavarian
9. caesarsk
10. Cpt. Haddock
11. Bil
12.siraxanz
13.kokkinos1

και η λίστα μεγαλώνει ....

:wave2:

TROOPER
01/05/2008, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz

και η λίστα μεγαλώνει ....

:a25: :a30:

miraze
02/05/2008, 07:07
1. tai
2. TROOPER
3. zephyr1
4. dimzab
5. ΑLX GS 11½
7. npat
8. Bavarian
9. caesarsk
10. Cpt. Haddock
11. Bil
12.siraxanz
13.kokkinos1
14. miraze

Bil
02/05/2008, 07:19
Μπά μπα !
Και ο μιραζάκος συμμετοχή ; !!!! :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: ;)

miraze
02/05/2008, 07:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Μπά μπα !
Και ο μιραζάκος συμμετοχή ; !!!! :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: ;)

Παρόλο φίλε που την επόμενη ημέρα το βράδυ πρέπει να βρίσκομαι Ορεστιάδα λόγω πανεπιστημίου...........................................................

Δε το χάνω με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bil
02/05/2008, 07:41
Αντε ρεεεεεεε !!!!

Θελεις και GS ....... :D :eyepop: :lol: :beer:

miraze
02/05/2008, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Αντε ρεεεεεεε !!!!

Θελεις και GS ....... :D :eyepop: :lol: :beer:

Πώς να μην θέλω.....

Αφού μετά το 36 ωρο θα φορτώσω την επόμενη μέρα και άλλα 1500 χλμ (Γιάννενα-Ορεστιάδα και πάλι πίσω)

Γιατρέ πονάω... θέλω GS!!!!

Θα τα πούμε αύριο από κοντά

tasoulisk
02/05/2008, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
1. tai
2. TROOPER
3. zephyr1
4. dimzab
5. ΑLX GS 11½
7. npat
8. Bavarian
9. caesarsk
10. Cpt. Haddock
11. Bil
12.siraxanz
13.kokkinos1
14. miraze
15.tasoulisk+1νασ εκτός συμμετοχής

zephyr1
07/05/2008, 13:34
Χωρις ιχνος ξερολιας και εξυπναδας, κρατηστε τον ρυθμο σας μην παρασυρεστε γιατι τα χιλιομετρα ειναι πολλα και λαθη οπως εξοδος μπορει να μας στοιχισει πολυ ακριβα.

Ισχυει και για μενα.

Το επαθα στο πρωτο μου 36 ωρο το 06, μετα ολη μου η ψυχολογια πηγε περιπατο και οδηγικη μου ικανοτητα μαζι.

Οι ωρες στην σελα ειναι πολλες και καποια στιγμη δεν αντιδραμε σωστα.

Με αγαπη.:winka: :beer:

Cpt. Haddock
07/05/2008, 13:36
Ζεφυρε, θα είσαι το βράδυ στην ενημέρωση;

:beer:

zephyr1
07/05/2008, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ζεφυρε, θα είσαι το βράδυ στην ενημέρωση;

Δυστυχως οχι θα δουλευω, θα στειλω τον πλοηγο μου ομως.:D

npat
07/05/2008, 15:19
Το μηχανάκι μπήκε για ένα καλό σέρβις να είναι φρέσκο για το 36ωρο (το χρειαζόταν έτσι κι αλλιώς):

- Λάδια, φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο αέρα
- Αλλαγή μπουζί
- Ρύθμιση βαλβίδες
- Ρύθμιση καρμπυρατέρ
- Αλλαγή ψυκτικού
- Αλλαγή υγρών φρένων και τακάκια
- Λάδια μπροστινού
- Συντήρηση αμορτισέρ
- Καινούριο ελατηριάκι πίσω (hyperpro)
- Λάδωμα, τέντωμα σε ντίζες και αλυσίδα

(θα πονέσει, το ξέρω, αλλά χαλάλι)

Τα λέμε στην ενημέρωση σήμερα το βράδυ...

Άντε να γράψουμε κανα χιλιόμετρο!

(Πακτεν θα σου τηλεφωνήσω το απόγευμα).

Cpt. Haddock
07/05/2008, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το μηχανάκι μπήκε για ένα καλό σέρβις να είναι φρέσκο για το 36ωρο (το χρειαζόταν έτσι κι αλλιώς):

Εγώ το πάω αύριο για

- Λάδια, φίλτρο λαδιού
- Αλλαγή μπουζί
- Ρύθμιση βαλβίδες
- Συντήρηση αμορτισέρ
- Λάδωμα, τέντωμα σε ντίζες και αλυσίδα

:D :D :D :D

filipp0s
07/05/2008, 15:34
Τ.......

Άντε να γράψουμε κανα χιλιόμετρο!

.....

ναι, γιατί λίγα γράφεις :rolleyes:

:lol: :rotflmao: :lol:

miraze
08/05/2008, 09:00
Οπως αναμέναμε, η πρώτη ημέρα θα είναι αρκετά χορταστική με 750+ χλμ. Την μισή Ελλάδα θα διασχίσουμε :rotflmao:

Τα παιδιά που πήγαν στην χτεσινή συνάντηση θα μπορέσουν να γράψουν κάτι επιπλέον που είπαν οι διοργανωτές?

Cpt. Haddock
08/05/2008, 09:11
Οπως αναμέναμε, η πρώτη ημέρα θα είναι αρκετά χορταστική με 750+ χλμ. Την μισή Ελλάδα θα διασχίσουμε :rotflmao:

Τα παιδιά που πήγαν στην χτεσινή συνάντηση θα μπορέσουν να γράψουν κάτι επιπλέον που είπαν οι διοργανωτές?

Απο που ν' αρχίσουμε; :lol:

Κατ' αρχάς ειναι 800+ τα χλμ :look:

Το πρόγραμμα ειναι σφιχτό, με ΠΟΛΥ στροφιλίκι και σε δρόμους δυτερεύοντες (ου μην και τριτεύοντες). Εχει και το χωματάκι του για 7 χλμ, λογικα ειναι βατός χωματόδρομος εκτός αν έχει βρέξει πολύ οπότε υπάρχει ενα θέμα.

Για όσους κυνηγάνε σημεία ελεγχου, βαθμους και διακρίσεις, οι αρχικές (μεχρι τον έλεγχο) μέσες ωριαίες, στο κομματι που μπορείς να "ανοιξεις" είναι αρκετά χαμηλές και θα επιβαρύνουν το υπόλοιπο κομματι μετά τη Λαμία, όπου ξεχνάμε τις ευθείες :wacko:

Θα έχει νυχτώσει για τα καλά όταν θα φτάνουμε Πάργα. Η εναλλακτική ασφάλτινη (Ελάτη-Περτουλι-Χάνι Μουργκάνι-Κατάρα-Μέτσοβο) ειναι εξίσου όμορφη αλλα απο εκεί πηγαινοντας χάνεις δύο σημεία φωτογραφιών με τους αντίστοιχους πόντους.

Γενικώς, η πρώτη μέρα ειναι δύσκολη μια και πρέπει, προς το τέλος κιόλας, να ανέβεις ως το Πάπιγκο και να ξανακατέβεις για Πάργα απο το δρομο της Παραμυθιάς. Βλέποντας και κάνοντας

Η δεύτερη μερα ως το ΣΕΑ Αντιρίου ειναι αρκετά εύκολη. Απο εκεί και πέρα δε μας είπαν τι μας περιμένει :rotflmao:

Γενικώς, θέλει πολύ προσοχή, κατανομή δυνάμεων, χαλαρή οδήγηση, μικρές αλλα και συχνές στάσεις

Θα περάσουμε καλά πάντως :beer:

miraze
08/05/2008, 09:18
Μπράβο ρε Ηλία...

Μας περιμένουν όντος πολλά χλμ (+τα 500 για να κατεβούμε οι Ηπειρώτες Αθήνα)

Το μοναδικό που μας μένει είναι ο "πάντα τέτοια" να βγάλει κανά χάρτη γιατί προσωπικά από το μουζάκι και μέχρι το γεφύρη της Πλάκας.... κάπου το έχασα.

Για να πώ την αλήθεια, με τόσες μοτοσυκλέτες στο δρόμο δεν χάνεσαι, το ίδιο έγινε και πέρσυ και πάλι στα τυφλά, μια χαρά το πήγαμε.

Cpt. Haddock
08/05/2008, 09:26
Το μοναδικό που μας μένει είναι ο "πάντα τέτοια" να βγάλει κανά χάρτη γιατί προσωπικά από το μουζάκι και μέχρι το γεφύρη της Πλάκας.... κάπου το έχασα.

Μα γιατί, ειναι πραγματικά πολύ απλό :lol:

Κοιτα ( :hypnotize )

Κάνοντας το γύρο της λιμνης Πλαστήρα (δεξιόστροφα), μετά τα Καλύβια κανεις αριστερά για Μουζάκι

(ευκολο :look: )

Μετα το Μουζάκι, κανεις αριστερά για Πύλη, και προχωράς προς Μεσοχώρα. Εκεί αρχίζει ο χωματόδρομος που σε βγάζει στο ΒουΡγαρελι. Απο εκεί δεν πας προς Αρτα, αλλα πας βόρεια προς Αγναντα, πριν τα Αγναντα αριστερα στο Γεφύρι Πλάκας (φωτό), Καλεντζι, Γιάννενα.

Ευκολο ε; :lol:

Bavarian
08/05/2008, 09:27
Καλά ήταν χτες ήπιαμε και μια μπύρα.Τόσα BMW που είδα στο πάρκινγκ ούτε στη λέσχη δεν τα έχω δει :lol: και άλλα τόσα που θα τρέξουν.Εγώ λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε την τελευταία στιγμή θα ξεκινήσω μόνος για Πάργα χωρίς να πάρω μέρος στη διαδρομή και θα τα πούμε στο ξενοδοχείο :smokin:

Καλά χιλιόμετρα σε όλους τους συμμετέχοντες...

miraze
08/05/2008, 09:38
Μα γιατί, ειναι πραγματικά πολύ απλό :lol:

....................................

Ευκολο ε; :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
08/05/2008, 16:12
...................
Το μοναδικό που μας μένει είναι ο "πάντα τέτοια" να βγάλει κανά χάρτη
..................

Πρόσεχε τι εύχεσαι! :D :evil:

:lol: :rotflmao: :lol:

.

129995

miraze
08/05/2008, 16:15
Γεία σου ρε Χρήστο :beer:

Με εσένα πλοηγό..................Μέχρι και την χαμένη Ατλαντίδα βρίσκουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
08/05/2008, 22:12
ρε παιδια ξερετε αν εχει στα γιαννενα μοναδα τεχνιτου νεφρου ???

ο ται δηλωσε οτι με τετοια διαδρομη θα γουσταρει λεει τοσο τρελα που ουτε για κατουρημα δε θα σταματησει !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zolotas
08/05/2008, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Βιεφαριδες με τα πλαστικα μηχανακια :lol: για ''ταιριαξτε'' το.:winka:

το ταιριαξαμε :lol: ........θα σας περιμενουμε στο Τρικαλο για καφεδες ......

siraxanz
08/05/2008, 22:41
Μία και σήμερα :sun:

Bavarian
08/05/2008, 22:41
Τελικά δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω καν...:( μιλάμε για τρελλή ατυχία.Αν κάποιος θέλει να τρέξει στη θέση μου ας μου το πεί να δώσω τη συμμετοχή μου μαζί με τα χαρτιά και το μπλουζάκι :D ...

Αλλιώς δεν πειράζει έκανα χορηγία στην Λέσχη 110 ευρώ :lol: και το γλυκό αγόρι Caesarsk θα κοιμηθεί μόνο του στο δωμάτιο :D

npat
08/05/2008, 23:52
Και κάποιοι πρόχειροι υπολογισμοί:

- Τα χιλιόμετρα της πρώτης μέρας είναι περίπου 800.
- Έστω πραγματική ώρα εκκίνησης τις 08:00
- Έστω ότι σε όλη την διαδρομή θα γίνουν στάσεις συνολικού χρόνου 2 ωρών (βενζίνες, κατούρημα, σημεία ελέγχου, φωτογραφίες, ξεμούδιασμα, οτιδήποτε).

Δεδομένων αυτών η ώρα άφιξης (στην Πάργα)---ως συνάρτηση της μέσης-κινούμενης που θα επιτύχει ο αναβάτης---θα είναι:

ΜΩΤ: 55 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 00:30 της επόμενης
ΜΩΤ: 60 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 23:20
ΜΩΤ: 65 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 22:20
ΜΩΤ: 70 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 21:25
ΜΩΤ: 75 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 20:40
ΜΩΤ: 80 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 20:00

Από προσωπική εμπειρία (ότι κι αν αξίζει αυτό, και φυσικά μπορεί να πέφτω έξω):

- Tα 55 χ.α.ω είναι απολύτως επιτεύξιμα αρκεί ο αναβάτης να μην είναι τελείως μα τελείως κουλός.
- Τα 60 χ.α.ω και 65 χ.α.ω είναι επίσης επιτεύξιμα από κάθε μέσο αναβάτη με μοναδική ίσως εξαίρεση αντίξοες καιρικές συνθήκες ή/και συνθήκες οδοστρώματος (και αυτά σε μεγάλο μέρος της διαδρομής)
- Για τα 70 και 75 χ.α.ω πρέπει να πας αρκετά έως πολύ σβέλτα.
- Για τα 80 χ.α.ω μέση (ή περισσότερο) ο αναβάτης μάλλον χαραμίζεται στο 36ώρο, καλύτερα να πάει σε κανά TT.

Αυτά βέβαια χωρίς να υπολογίζω το handicap του χρονομετρημένου κομματιού, αν αποφασίσεις να παίξεις το παιχνίδι.

caesarsk
09/05/2008, 07:23
Θα σου το πω αλλιως εγώ NPAT...

Τα χιλιόμετρα της πρώτης μέρας είναι κατά προσεγγιση ποιο κοντά στα 900

Το πρώτο χρονομετρημένο κομμάτι που η μεγάλη κατήγορια έχει ΜΩΤ 50 για το πρώτο τμήμα και 60 για το δεύτερο είναι 205 χλμ.
Αυτό σημαίνει πως ο ιδανικός χρόνος είναι 3h 41m
Από εκεί και μετά έχεις να κάνεις 5 φωτογραφήσεις και απομένουν 700 χλμ
Για τις 5 φωτογραφήσεις, σπαταλώντας μαζί με τον χρόνο που θα κάνεις να βρεις ακριβώς το μέρος της φωτογράφησης, χρειάζεσαι 1h 15m (15m ανα φωτογράφιση)

Ηδη λοιπόν στην μέρα σου έχεις σπαταλήσει 4h 56m. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 700 χλμ

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως:
Αν πάρεις εκκινηση στις 08:00
Στις 12:56 θα σου απομένουν 700 χλμ!!!!!!!!!!!

Από εκεί και πέρα λοιπόν:
ΜΩΤ 50 : + 14h
ΜΩΤ 60 : + 11h 40m
ΜΩΤ 70 : + 10h
ΜΩΤ 80 : + 8h 45m
MΩΤ 90 : + 7h 46m
ΜΩΤ 100 : + 7h
παραπάνω δεν βάζω γιατί θα μας πάρουν με τις ντομάτες...

Αρα λοιπόν το συμπέρασμα!
Απο την χρονομετρημένη δεν μπορεις να κερδισεις χρόνο (εκτος και αν φας καπέλο)
Απο τις στάσεις για φωτογράφηση αντε να κερδίσεις 5 λεπτά στην στάση (25 λεπτά συνολο ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ)

Από εκεί και μετά εφόσον θέλεις να εισαι σωστός και να τραβήξεις ολες τις φωτο το Σάββατο το κεφάλι κάτω.

Αλλιώς κανεις την διαδρομή, ωραία και καλά. Τραβάς οποιες φωτό ειναι μπροστά σου στο δρόμο. Αφήνεις τις παρακάμψεις. Τερματίζεις την Κυριακή. Και Δευτέρα άντε πάλι πάνω με την ησυχία και τραβάς φωτό.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

zephyr1
09/05/2008, 07:40
Ρε κομπουτερακια :rolleyes: μου κουνησατε το κεφαλι :hypnotize με τους υπολογισμου σας .

Μην το κανετε λες και μας πανε για σφαγη.:ninja:

Παργα θα ειμαστε γυρω στης 19.00 , μπανακι λιγο χαλαρωση στο ξενοδοχειο και μετα εξοδο για την μπυριτσα που λεγαμε.:rolleyes:

caesarsk
09/05/2008, 07:57
Ρε κομπουτερακια :rolleyes: μου κουνησατε το κεφαλι :hypnotize με τους υπολογισμου σας .

Μην το κανετε λες και μας πανε για σφαγη.:ninja:

Παργα θα ειμαστε γυρω στης 19.00 , μπανακι λιγο χαλαρωση στο ξενοδοχειο και μετα εξοδο για την μπυριτσα που λεγαμε.:rolleyes:

γιατί ρε Ζέφυρε....έχει το χαβαλέ του οι ασκήσεις επί χάρτη!!!

Από ότι κατάλαβα....κερνας του πάντες μπύρες το βράδυ στο ξενοδοχείο επειδή θα εχεις φτάσει πρώτος και θα έχεις φροντίσει να τις παγώσεις (αυτό λέγεται μπαλάκι...το ακουσες που ερχόταν)

:beer: :beer: :beer:

ALX GS 11½
09/05/2008, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
[B]Θα σου το πω αλλιως εγώ NPAT...

Εγώ πάντως εκτός από το πρώτο μου 36ωρο (που θυμίζει λίγο αυτό ως προς την δυσκολία της πρώτης μέρας) σε όλα τα άλλα, τερμάτιζα μέρα! (και το Σάββατο και την Κυριακή παίζοντας φυσικά και το παιχνίδι)

Στο πρώτο μου που ήμουν με το pegaso 650 είχα τερματίσει στην Φλώρινα στις 10:30μμ με εκκίνηση στις 8πμ. Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο 36ωρο και ο βαθμός δυσκολίας του για μένα ανέβηκε περισσότερο καθώς ήταν και το πρώτο μου, που σήμαινε ότι δεν είχα εμπειρία του πως θα κινηθώ. Παρόλα αυτά, θεωρώ πολύ επιτυχημένο το ξεκίνημα που έκανα καθώς από τις 150 περίπου μοτοσυκλέτες που ξεκινήσαμε τότε το 2002, μόλις οι 90 κατάφεραν να φτάσουν ως την Φλώρινα!!! Οι υπόλοιποι δεν τα κατάφεραν λόγω κούρασης ,περασμένης ώρας και καιρικών συνθηκών, (είχαμε βροχή, χαλάζι, ακόμα και χιονόνερο σε κάποια σημεία) και διανυκτέρευσαν σε άλλες πόλεις (οι περισσότεροι στα Γρεβενά)
Απ τους άλλους δε που έφτασαν στην Φλώρινα, αυτοί που δεν ενδιαφερόντουσαν για τα check point που έπαιζαν τότε (δεν υπήρχαν οι φωτό πριν το 2004) έφτασαν γύρω στις 8:30μμ

Εγώ έφτασα στις 10:30μμ όπως είπα, παίζοντας και το παιχνίδι με τα check point και ήμουν μέσα στους πρώτους 20 με 30 μοτοσυκλετιστές που έφτασαν εκεί.

Να φανταστείτε ότι τερμάτιζαν μηχανάκια στην Φλώρινα μέχρι της 2:30πμ της Κυριακής!!!

Έτσι λοιπόν, βλέποντας αυτή την διαδρομή φέτος, πιστεύω πως θα είναι κάτι αντίστοιχο με του 2002. Αρκετά δύσκολο λοιπόν. Οι έμπειροι 36ωρήτες, δεν θα έχουν πρόβλημα. ΟΙ άπειροι (αυτοί δηλαδή που δεν έχουν κάνει 36ωρο ή ακόμα κι αυτοί που έχουν κάνει ένα όπως το περσινό ή το προπέρσινο, που ήταν γελοία από άποψη δυσκολίας) θα δυσκολευτούν αρκετά. Κι όχι γιατί δεν είναι ικανοί μοτοσυκλετιστές, αλλά γιατί δεν έχουν εμπειρία τέτοιων διαδρομών με χρόνους και αναγκαστικές στάσεις.
Το tip είναι μικρές και αραιές στάσεις. Αν μάλιστα μπορείτε να σταματάτε μόνο για ανεφοδιασμό και μόνο στα σημεία των check point και φωτογραφήσεων, θα είστε ΟΚ. Με περισσότερες στάσεις,για φαγητά, καφέδες και τσιγάρα, θα φάτε πακέτο. Η διαδρομή δεν θα βγει, κι αν βγεί θα φτάσετε πολύ αργά και κομμάτια για την επόμενη μέρα.
Φορέστε λοιπόν τσίγκινα σωβρακάκια και μείνετε πάνω στις σέλες σας :lol:

caesarsk
09/05/2008, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Το tip είναι μικρές και αραιές στάσεις. Αν μάλιστα μπορείτε να σταματάτε μόνο για ανεφοδιασμό και μόνο στα σημεία των check point και φωτογραφήσεων, θα είστε ΟΚ. Με περισσότερες στάσεις,για φαγητά, καφέδες και τσιγάρα, θα φάτε πακέτο. Η διαδρομή δεν θα βγει, κι αν βγεί θα φτάσετε πολύ αργά και κομμάτια για την επόμενη μέρα.
Φορέστε λοιπόν τσίγκινα σωβρακάκια και μείνετε πάνω στις σέλες σας :lol:

1000% σωστότατος ο ΑΛΧ......μικρές στάσεις μόνο στα chekcpoint και στις φωτογραφήσεις

ALX GS 11½
09/05/2008, 08:10
Με λίγα λόγια, 7 στάσεις για φωτό και check point την πρώτη μέρα και 3 για ανεφοδιασμό. Σύνολον 10 στάσεις! 7 του τετάρτου το πολύ (στις φωτό και τα check) και 3 πεντάλεπτες στους ανεφοδιασμούς. :rotflmao:

Αυτοί με τα μικρά ρεζερβουάρ θα κάνουν 1 με δύο ανεφοδιασμούς παραπάνω. :rolleyes:

miraze
09/05/2008, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε παιδια ξερετε αν εχει στα γιαννενα μοναδα τεχνιτου νεφρου ???

ο ται δηλωσε οτι με τετοια διαδρομη θα γουσταρει λεει τοσο τρελα που ουτε για κατουρημα δε θα σταματησει !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευτυχώς έχουμε.................μεγάλη λίμνη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

miraze
09/05/2008, 09:27
Το δυτικο γκρούπ αναχωρεί το μεσημεράκι, ελπίζω να τα πούμε από κοντά με όλους.

Εύχομαι για ένα όμορφο 36 ωρο με πολλές καλές συγκινήσεις και κυρίως χωρίς άσχημα απρόοπτα

Cpt. Haddock
09/05/2008, 09:31
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

130025

miraze
09/05/2008, 09:41
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

ετσι..................

Bavarian
09/05/2008, 13:12
Τελικά ακύρωσα πριν από λίγο :(

Cpt. Haddock
09/05/2008, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

κριμα ρε συ... :sick:

ALX GS 11½
09/05/2008, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

Kρίμα κρίμα κρίμα :(

Bavarian
09/05/2008, 13:30
Ναι ρε παιδιά και ήθελα τη βόλτα τόσο πολύ...αλλά ο φάκιν Μέρφυ είχε άλλη γνώμη.Δεν πειράζει του χρόνου να 'μαστε καλά να πάμε.

:beer: :beer: :beer:

Καλό ταξίδι και καλά χιλιόμετρα σε όλους.

dimzab
10/05/2008, 00:04
Η μηχανή κομπλέ...
Τις οδηγίες τις διαδρομής τις μάθαμε...
Το χάρτη το μελετήσαμε...
Τα φαγώσιμα πακεταρίστηκαν...
Τα αδιαβροχα έτοιμα...
Το σώβρακό πακεταρίστηκε...

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!

4 ωρίτσες ύπνο...
και ξεκινάμε!!!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ!!!
:sun: :sun: :sun:

zephyr1
10/05/2008, 00:07
Καλους δρομους να χουμε!:sun: :sun: :sun:

:beer: :wave2: :beer:

crs-k
10/05/2008, 00:31
Καλό δρόμο παιδάκια!

:smokin: :beer: :wave2:

blackbusa
10/05/2008, 05:03
Καλο δρομο ρεεεεεεεεεεεεε......και χαρητετο και για εμας......

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

matmat
11/05/2008, 09:59
Αραγε πως να την βγαζουν με τις βενζινες ????

:rolleyes:

ashton
11/05/2008, 13:30
Λες να το γυρίσανε σε ποδηλατικό 36ωρο ?
:)

epp1640
11/05/2008, 18:39
ΖΗΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :cry: :bigcry: :bawl: καταραμένο 125.. (ναι ξέρω μου το είχες πει :lol: )

siraxanz
11/05/2008, 20:19
Επέστρεψααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
και του χρόνου :wave2:

H.A.Balafoutre
11/05/2008, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Επέστρεψααααααααααααααα!!!!!!!!!!!
και του χρόνου :wave2:

Μπράβο...τελικά σήμερα με τις βενζίνες....όλα εντάξει? Στη διαδρομή είχατε κάποιο πρόβλημα?

Tropeas
11/05/2008, 21:18
Θέμα με την βενζίνη πάντως...
γυρνώντας απο Περιήγηση πέτυχα πολλούς ξυλοκαστρ και απο ότι έμαθα αρκετούς Ναύπακτο, χωρίς...
και μπλοκαρισμένους!:sad:
απο ότι έμαθα Καπετάνιος , Trooper & Tai επέστρεψαν και αυτοι...
τουλ'άχιστον στα Μέγαρα...

H.A.Balafoutre
11/05/2008, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Θέμα με την βενζίνη πάντως...
γυρνώντας απο Περιήγηση πέτυχα πολλούς ξυλοκαστρ και απο ότι έμαθα αρκετούς Ναύπακτο, χωρίς...
και μπλοκαρισμένους!:sad:
απο ότι έμαθα Καπετάνιος , Trooper & Tai επέστρεψαν και αυτοι...
τουλ'άχιστον στα Μέγαρα...

Μάλιστα.

Ήταν ζόρικα δηλαδή. Κρίμα διότι κάποιοι δικοί μας δεν κατηφόρησαν διότι δεν ήθελαν να ρισκάρουν.

Τζάμπα ψιλοχάλασε το 36ωρο.

caesarsk
11/05/2008, 22:10
Γυρίσαμε, είμαστε σπίτι....και αναπολούμε αυτό που περάσαμε!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το θέμα με την βενζίνη ήταν αμελητέο...Σε όλα τα μικρά χωριά βρίσκαμε βενζίνη.

zephyr1
11/05/2008, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Αραγε πως να την βγαζουν με τις βενζινες ????

:rolleyes:

Εχτες δεν καταλαβαμε τιποτα, αφου μας επαιρναν τηλ. και μας λεγαν για το προβλημα της βενζινας και εμεις γελαγαμε.Γαμιεται η τηλεοραση.:mad:

Απιστευτο 36ωρο με πανεμορφες διαδρομες και ατελειωτο στροφιλικι, εχτες μετα την αφιξη στο ξενοδοχειο ενα χαμογελο ειχε κολησει στα μουτρα μου που δεν εφευγε μεχρι να ξεκινησει η επομενη μερα.

Η σημερινη μερα ομως μας ξενερωσε,αισθητο το προβλημα μετα το Αντιριο (ρεζερβα), στο Αιγιο πηγαιναμε εθνικη με ''πατακι'' και χερια (τραβαγε ο ενας στον αλλο).
Καναμε και μια απ'της μεγαλυτερες καφριλες που θυμαμαι τελευταια, ντελαπαρισμενο αμαξι(δεν ξερω ποσο καιρο ) και μεις βρηκαμε λαστιχο και ανοιξαμε την ταπα για να ρουφηξουμε βενζινα.:bigcry:

Ας ειναι καλα ο Αιγιοτης βεσπακιας(ταριφας) ο οποιος μας πηγε μεχρι ενα βενζιναδικο κλειστο-ανοιχτο και χατιρικος μας εβαλε απο 10 ευρω.

Μετα πεφτει σημα οτι στην αναβαση προς καλαβρυτα υπαρχει Revoil ανοιχτη, παμε και αφου γεμιζουμε μας ''τρομοκρατουν '' για το υπολοιπο της διαδρομης και κοτεβουμε.Δεν μπορω ομως να πιστεψω οτι θα τελειωσει ετσι το 36ωρο.
Ετσι αφου βλεπω 5-6 μηχανακια να ανεβαινουν χωρις να γυρισουν πισω και τρωγωντας και μια μακαροναδα αποφασιζουμε να συνεχισουμε.Η ΟΡΕΙΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ.:sad: ηρεμισα λιγο.
Οπως θα εμενες απο βενζινα μετα απο την τριπολη-πατρα κτλ. ετσι θα εμενες και αν εκανες ολη την διαδρομη, απλα θα ειχες την δυνατοτητα μετα να εισαι καβατζωμενος και να γυρισεις ανετα.:mad:

Τεσπα αφησαμε μια φωτο και επιστρεψαμε καπως στεναχωρημενοι.

Προσωπικο μελανο στοιχειο : χτυπησα μια κατσικα οχι καμτσικα :lol:

η κατσικα και εγω οκ.:a10:

Zolota και παρεα Vfr σορυ για την σφαιροχαιρετουρα αλλα το gps μπροστα μου δεν σταματαγε ουτε για Τσιτσα.Να ειστε καλα.:wave2:

Α ρε Ελλαδαρα τι επαρχιακο κρυβεις.:a23:

Απ τα 3 που εχω παει πιστευω οτι ηταν το καλυτερο και ας με πικρανε.:sick:

Της μπυρες(μια) της ηπιαμε παντως, ας βαλω της ''ευκολες'':winka: :beer: :beer: :beer:

caesarsk
11/05/2008, 22:41

Της μπυρες(μια) της ηπιαμε παντως, ας βαλω της ''ευκολες'':winka: :beer: :beer: :beer:

Και ακόμη περισσότερες την άλλη φορά ρε Παναγιώτη!!!

ΕΧΑΣΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ...θα σου πει ο tai και ο trooper

zephyr1
11/05/2008, 22:43
ΕΧΑΣΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ...θα σου πει ο tai και ο trooper

Για πε.:a014:

caesarsk
11/05/2008, 22:44
...δεν μπορώ....

...ντρεπομαι...

zephyr1
11/05/2008, 22:46
...δεν μπορώ....

...ντρεπομαι...

Ελα ρε :a30:

caesarsk
11/05/2008, 22:54
Τιποτα το ιδιαίτερο...

Άπλά

ανέβηκα στην ράμπα πέταξα την μηχανή (την πεταξα) πάνω στην ράμπα, και πήγα να φύγω για καφε...ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ...(μετά τις απαραίτητες φωτο)

npat
11/05/2008, 23:00
Πίσω κι εγώ...

Την πρώτη μέρα πηγαίναμε μαζί με trooper, dimzab, tai, Captain, σε διάφορους συνδυασμούς.

Την δεύτερη μέρα την κάναμε παρεάκι με τον Καπετάνιο.

Ολοκληρώσαμε όλοι μας τις διαδρομές και των δύο ημερών χωρίς περικοπές, όπως είχαν σχεδιαστεί.

Τερματίσαμε---εγώ κι ο Ηλίας---σχεδόν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά (μισή ώρα νωρίτερα ή κάτι τέτοιο).

Ο καιρός σε γενικές γραμμές ήταν καλός, χωρίς βέβαια να λείψουν βροχούλες... εκεί που έπρεπε.

Η έλειψε βενζίνης απλά έδωσε λίγο χρώμα στη δεύτερη μέρα και σε συνδιασμό με την "ερημιά" του μεγαλύτερου μέρους της διαδρομής την έκανε να μοιάζει με κάτι από mad-max...

Αναλυτικές εντυπώσεις, άλλη φορά. Με δυο κουβέντες:

Αναβάτης, μοτοσυκλέτα και διαδρομή γίνονται ένα. Δεν το χωράει ο νους σου. Το συναίσθημα είναι πέραν κάθε λογικής. Μόλις γύρισα σπίτι και νομίζω ότι επιστρέφω από ταξίδι ενός μήνα...

Άντε και στο επόμενο

zephyr1
11/05/2008, 23:04

ανέβηκα στην ράμπα πέταξα την μηχανή (την πεταξα) πάνω στην ράμπα, και πήγα να φύγω για καφε...ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ...(μετά τις απαραίτητες φωτο)

:lol: :rotflmao: :bigcry:

caesarsk
11/05/2008, 23:05
Πίσω κι εγώ...

Την πρώτη μέρα πηγαίναμε μαζί με trooper, dimzab, tai, Captain, σε διάφορους συνδυασμούς.

Τ

εγώ???

εγώ???

νταξειιιιιιιι

zephyr1
11/05/2008, 23:05
Νικολα ,πηγατε μεχρι Ολυμπια -Κρεστενα -Ανρδιτσαινα?:eyepop:

npat
12/05/2008, 01:14
Νικολα ,πηγατε μεχρι Ολυμπια -Κρεστενα -Ανρδιτσαινα?:eyepop:

Ναι, κάναμε την διαδρομή κανονικά!

(Την γράφω ολόκληρη, για όσους δεν συμμετείχαν.)

Η διαδρομή της δεύτερης μέρας (Κυριακή) ήταν:

Πρώτο μέρος (Πρωί)

Πάργα, Ανθούσα, Αγιά, Πέρδικα, Σύβοτα
Σύβοτα, Πλαταριά, Πρέβεζα
Πρέβεζα, Βόνιτσα, Πάλαιρος, Αστακός,
Αστακός, Αιτωλικό, Μεσολόγγι,
Μεσολόγγι, Αντίριο

Δεύτερο μέρος (Απόγευμα)

Αντίριο, Ρίο, Διακοφτό, Καλάβρυτα,
Καλάβρυτα, Σπήλαιο Λιμνών, Κλειτορία,
Κλειτορία, Λάμπεια, Λάλας, Ολυμπία,
Ολυμπια, Κρέσταινα, Ανδρίτσαινα, Καρίταινα,
Καρίταινα, Ελληνικό, Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Βυτίνα, Βλαχέρνα, Λεβίδι,
Λεβίδι Κανδήλα, Σκοτεινή, Νεμέα,
Νεμέα, Κόρινθος, Πάχη

Το δεύτερο μέρος το ξεκινήσαμε στις 13:45, ακριβώς, και ήμασταν στην Πάχη περίπου στις 21:00 - 21:30.

npat
12/05/2008, 01:21
εγώ???

εγώ???

νταξειιιιιιιι

Ουυυπς!

Ολόκληρο θωρηκτό, με καπετάνιο αψηλό, που κόντεψε να γκρεμίσει την εξέδρα τερματισμού και να καταγραφεί στους σεισμογράφους της Πάχης---και το ξέχασα!

:( :(

Σόρυ ρε Σοφιανέ, και ευχαριστώ για την παρέα!

epp1640
12/05/2008, 01:30
βλέπω περάσατε και από μέρη που πέρισυ είχαν καεί..για πείτε μας..πως είναι εκεί τα πράγματα? να υποθέσουμε ότι έχει γεμίσει ο τόπος βίλες και grecotel?:mad:

el-Gatto
12/05/2008, 08:03
:cool: Ημουν κι εγω στο "πανηγυρι":rotflmao:
Δεν μπαινω συχνα στο σαιτ,οποτε,δεν ειχα παρει χαμπαρι την συζητηση.Σημερα το πρωι τα διαβασα.
Ειναι το 6ο μου 36ωρο,οποτε,καποιους απο σας,σιγουρα σας ξερω(φατσικα)
Τον ψηλο(Αλεξ)με το BMW,τον θυμαμαι απο παλια με τον Πηγασο(4 εχω κανει με τον Πηγασακο μου-μπορντω '98-με θυμασαι Αλεξ?)
Φετος με KTM 950 Adv.& για πρωτη φορα Δικαβαλος(2 χρονια τωρα με παρακαλουσε-Ας Προσεχε:yuck: )
Υπεροχα τοπια-πανεμορφη-αλλα-δυσκολη,για να βγει ολη σωστα-διαδρομη.
Ειχα κ ενα πισω λαστιχο(προκα-στο ξυλινο γεφυρι-μετα το γεφυρι της Πλακας)
Αγχωθηκαμε κ λιγο με τις βενζινες,αλλα τελικα,ολα καλα.
Θα επανελθω στην κουβεντουλα,συνεισφερωντας σε φωτο κ σχολιακια.
Αντε,να 'μαστε ολοι καλα...Και Του Χρονου !!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

130336

ALX GS 11½
12/05/2008, 08:56
Eπιστροφή και για μένα.Το πιο δύσκολο μου 36ωρο μακράν μετά το 36ωρο του 2002. Πιο δύσκολο αλλά και πιο ωραίο ταυτόχρονα. Χορτάσαμε στροφή.Τα βουνά ήταν ατέλειωτα.Ακόμα πονάει ο κώλος μου από την σέλα. :p
Περισσότερα αργότερα ή αύριο.

Cpt. Haddock
12/05/2008, 09:38
Χθες βράδυ, μετά απο 27 ωρες οδηγησης, εκτιμησα ποσο καλό καναπε έχω :bigcry:

Τι να λέμε :beer:

Περισσότερα σε λιγο, βασικό: Ολα καλα :smokin:

130353

gixxerpap
12/05/2008, 10:13
μπράβο και πάλι μπράβο ρε παίδες!

...τι άλλο να πω .....ζήλεψα πραγματικά ... ας ελπίσουμε του χρόνου να το κάνουμε παρέα .....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

....αχ εκείνο το κομμάτι αστακός πάλαιρος....σκέτη λύσσα....

Cpt. Haddock
12/05/2008, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....αχ εκείνο το κομμάτι αστακός πάλαιρος....σκέτη λύσσα....

Δε λες τίποτα, για πολλές :a31: (με την καλή έννοια :rotflmao: )

Τα κοπάδια με τα γουρουνάκια να έλειπαν :uplate:

gixxerpap
12/05/2008, 10:25
Δε λες τίποτα, για πολλές :a31: (με την καλή έννοια :rotflmao: )

Τα κοπάδια με τα γουρουνάκια να έλειπαν :uplate:

...όπως ακριβώς μου το 'λεγε και ο αστυνομικός που πέτυχα στο πάρκινγκ έξω απο τον αστακό ....

- αααα, απο δω και πέρα δε θα τρέχεις .....
- γιατιιι???
- γρούνια, πολλά γρούνια!
- πολλά τι?
- γρούνια ρε, ξερς πως απδάνε??..ουυυυ μη τα βλεπς ετσ......τσουπ τσουπ τσουπ πεταγουνται, βουλιδα πάνε !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

apav
12/05/2008, 12:11
:bigcry:

Μπράβο παίδες! :beer:

zephyr1
12/05/2008, 12:15
ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ 36ΩΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!:a21:

tasoulisk
12/05/2008, 12:27
το πρώτο μου 36ωρο αλλά όχι και το τελευταίο συμμετείχα και με ενα φιλαράκι (δημιτρησ) για τον βαθμό δυσκολίας θα τα πουν η παλαιοί κάναμε όλες τισ φώτο τισ πρώτης ημέρας ώμος ήταν πολύ επικίνδυνο να πάμε μετά το Παπιγκο στην Παργα λόγω κούρασης σημειωτέο σαν άπυρη που ήμαστε για 16 ώρες δεν είχαμε φαΐ τίποτα και μόνο οδηγούσαμε άντε και του χρόνου

130366

tasoulisk
12/05/2008, 12:34
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tasoulisk
[B]το πρώτο μου 36ωρο

130370

devil's animal
12/05/2008, 12:34
ΜΠΡΑΒΟ ρε μαγκες!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

tasoulisk
12/05/2008, 12:36