View Full Version : περιεργο ??τρεμουλο
cbf600sa
10/03/2008, 20:29
λοιπον καταρχας καλησπερα,ειμαι κατοχος ενος fz1 2007 και καθως εκανα τους γυρους μου στο αιγινιο παρατηρηθηκε το εξης ασχημο,στο πολυ δυνατο φρεναρισμα ετρεμε ολη η μηχανη σαν να ειχα abs ενα πραγμα χτυπουσε η μηχανη πολυ γρηγορα και δυνατα.μονο στο δυνατο φρενο και μονο
με μπροστινο οχι οταν πατουσα μονο πισω,μια αισθηση λες και δουλευε abs σημειωση δεν εχω abs.
τι λετε να παιζετε?
catmaster
10/03/2008, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
λοιπον καταρχας καλησπερα,ειμαι κατοχος ενος fz1 2007 και καθως εκανα τους γυρους μου στο αιγινιο παρατηρηθηκε το εξης ασχημο,στο πολυ δυνατο φρεναρισμα ετρεμε ολη η μηχανη σαν να ειχα abs ενα πραγμα χτυπουσε η μηχανη πολυ γρηγορα και δυνατα.μονο στο δυνατο φρενο και μονο
με μπροστινο οχι οταν πατουσα μονο πισω,μια αισθηση λες και δουλευε abs σημειωση δεν εχω abs.
τι λετε να παιζετε?
αν το τρέμουλο το καταλάβαινες και στη μανέτα του φρένου μάλλον για στραβή δισκόπλακα μου φαίνεται...
:wave2:
Chris_Cb1300
11/03/2008, 09:23
Στραβή δισκόπλακα...αμα την πλύνεις μετά απο βόλτα που είναι ακόμα ζεστή το παθαίνει..
εάν ήταν στραβή η δισκόπλακα δεν θα είχε και τρέμουλο κατά την πορεία:rolleyes:
το πιο σωστό θα ήταν να πάς το συντομότερο δυνατό σε συνεργείο να το κοιτάξουν και να μήν ακούς το καθένα ειδικό από εμάς :) , με την ασφάλεια μας ΔΕΝ παίζουμε.