PDA

View Full Version : Ολες οι Ελληνικες εκπομπες αυτοκινητου, ειναι αχρηστες

AFTER
11/03/2008, 16:39
Εκτος απο του οτι ειναι σαν να διαβαζεις prospestus αντιπροσωπιων, το μονο που φαινονται να νοιαζονται, ειναι ΚΑΙ για τον αριθμο πωλησεων τους

Ειναι μια τεραστια ευκαιρια για να βγουν καποια πραγματα στην φορα, και αντι αυτου, βλεπουμε διαφορες αηδιες οπως παιχνιδια οπισθοπορειας ή αλλες αχρηστες και βαρετες ειδησεις
Νομιζεις οτι ζεις σε μια αλλη χωρα, που ολα ειναι τελεια, που ολοι οδηγανε τελεια, και δεν υπαρχουν αστικοι δρομοι, παρα μονο επαρχιακοι με δασος απο την μια και θαλασσα απο την αλλη

Μονο και λεω ΜΟΝΟ ενας εχει προσπαθησει και συνεχιζει να προσπαθει, να αλλαξει τα πραγματα, και αυτος ειναι ο ΙΑΒΕΡΗΣ

Τον θαυμαζω, γιατι δεν χανει ευκαιρια να πει 2-3 πραγματα οπου κι αν βρισκεται

Ολοι οι αλλοι που πιστευαμε οτι θα κανουν κατι, οταν τους δοθηκε η ευκαιρια, γινανε οι χειροτεροι ολων τελικα

Σαν νεοελληνες, φωναζουμε οτι φταιει η ''πωλητεια'', και ''αφου ολοι το κανουν, γιατι οχι εγω?'', και ''εγω θα αλλαξω τον κοσμο?''

ΝΑΙ, εμεις θα αλλαξουμε τον κοσμο, εμεις ειμαστε η πωλητεια, εμεις εχουμε την δυναμη

Εχω βαρεθει ρε γαμωτο, τοσες ζωες χανονται στον δρομο, και ακομα επιμενουμε να μην ασχολειται κανεις με την ΟΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ?
Δεν καταλαβαινουμε οτι αν γεμιζουμε σκατα τους γειτονες, καποια μερα θα κολυμπαμε και εμεις σε αυτα?

Εγω στο μονο που ελπιζω πλεον ειναι στην νεα γεννια
Ας προσπαθησουμε ολοι, να περασουμε οι ιδιοι την οδικη παιδεια στα παιδια μας, και που θα παει, καποια μερα κατι θα αλλαξει

p@nos
11/03/2008, 16:45
παιδια υπαρχει και το top gear...

προσωπικα τις ελληνικες εκπομπες αυτοκινητου εχω σταματησει να τις βλεπω εδω και 2-3 χρονια.

el_hymador
11/03/2008, 16:48
ok, συμφωνω μαζι σου στο οτι εχουμε γτπ δρομους, αλλα γιατι περιμενεις απο μια εκπομπη αυτοκινητου να σε σωσει απο αυτους; :confused:

οι εκπομπες αυτες απευθυνονται κυριως στον μεσο αγοραστη τουτου...

οπως καταλαβαινεις εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια για αυτον τον τηλεθεατη το αν εχει αναπτηρα στο πισω καθισμα το νεο Accent, παρα το να πει καποιος που ειναι τα επικινδυνα σημεια στις Ε.Ο.

ειναι σαν να ζητας απο το ραδιο-blackman να παιξει εντεχνο...γινεται; δεν γινεται...

και σε αυτο φυσικα δεν φταινε οι συντελεστες των εκπομπων αυτων...

Nik0s
11/03/2008, 16:49
Συμφωνώ με τα περισσότερα, απλά δεν νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε κάποιο συσχετισμό μεταξύ εκπομπών για το αυτοκίνητο και οδηγικής παιδείας...

Δες το παράδειγμα της Αγγλίας. Το Top Gear, από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές αυτοκινήτου δεν νομίζω να έχει κάνει και πολλά θέματα πάνω στην ασφάλεια, την παιδεία της οδήγησης κτλ. Παρ'ολα αυτά, οι Άγγλοι μια χαρά οδηγοί είναι.

Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας, και όχι εκπομπών.

Όπως και να΄χει συμφωνώ και για τον Ιαβέρη, αλλά και για την κατάντια όλων των εκπομπών που κατά καιρούς ξεφυτρώνουν...

MIKE_16V
11/03/2008, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

προσωπικα τις ελληνικες εκπομπες αυτοκινητου εχω σταματησει να τις βλεπω εδω και 2-3 χρονια.

και το fifth gear επισης:p

p@nos
11/03/2008, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
και το fifth gear επισης:p

σωστα...

:winka:

οι εκπομπες αυτες αξιζουν,εχουν χιουμορ και βλεπεις να τα ζοριζουν τα αυτοκινητα(πιστα) και δεν κωλονουν να εκφρασουν αρνητικη αποψη για αυτα...

Εδω ο αλλος εθαβε την 911 turbo...

:lol: :lol: :lol:

el_hymador
11/03/2008, 16:58
Να μην βλεπετε εκπομπες αυτοκινητου!!

:mad:

Σας διαφθηρουν!

και σας κολαζουν!

με κατι τετοια θα θελετε ολοι Murcielago και DB7 και διαφορα αλλα τετοια κατασκευασματα του διαβολου!

καλα για τις ελληνικες εκπομπες δεν το συζηταω...:rolleyes: γιατι αν ειναι κανεις να κ@υλωνει με τα Auris, τα Fabia, τα Ceed κτλ-κτλ ....αστα.... :sad:

THEOD
11/03/2008, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Παρ'ολα αυτά, οι Άγγλοι μια χαρά οδηγοί είναι.

Αν δεν ήτανε και αδερφάρες.... :a27: :a20:

AFTER
11/03/2008, 17:07
Δεν περιμενω απο μια εκπομπη να αλλαξει τα πραγματα, αλλα θα ηθελα να ηξερα:

Oλοι αυτοι που κανουν αυτες τις εκπομπες, δεν τους ενδιαφερει να οδηγανε σε καλυτερους δρομους?
Δεν τους ενδιαφερει οτι τα παιδια τους θα χαθουν στην ασφαλτο?(φτου φτου)
Δεν μπορουν να αφιερωσουν 10(δεκα) λεπτα απο καθε εκπομπη, και να περασουν καποια μυνηματα οπως, ΜΗΝ οδηγειται αργα και αριστερα κτλ κτλ?
Ακομα και ΕΝΑΣ να γινοτανε καλυτερος, θα ηταν επιτυχια

Ή μηπως θα πρεπει να χωνεψουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος καφρων, και δεν μπορει να γινει τιποτα για αυτο?
Γιατι βασικα καπως ετσι το αντιμετωπιζουμε

el_hymador
11/03/2008, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δεν περιμενω απο μια εκπομπη να αλλαξει τα πραγματα, αλλα θα ηθελα να ηξερα:

Oλοι αυτοι που κανουν αυτες τις εκπομπες, δεν τους ενδιαφερει να οδηγανε σε καλυτερους δρομους?
Δεν τους ενδιαφερει οτι τα παιδια τους θα χαθουν στην ασφαλτο?(φτου φτου)
Δεν μπορουν να αφιερωσουν 10(δεκα) λεπτα απο καθε εκπομπη, και να περασουν καποια μυνηματα οπως, ΜΗΝ οδηγειται αργα και αριστερα κτλ κτλ?
Ακομα και ΕΝΑΣ να γινοτανε καλυτερος, θα ηταν επιτυχια

Ή μηπως θα πρεπει να χωνεψουμε οτι ζουμε σε ενα κρατος καφρων, και δεν μπορει να γινει τιποτα για αυτο?
Γιατι βασικα καπως ετσι το αντιμετωπιζουμε

Τα 10' (και τα 5' και τα 2') που θα χρειαστουν για να βγει προς τα εξω ενα μηνυμα ασφαλους οδηγικης συμπεριφορας, κοστιζουν απιστευτα πολλα χρηματα....μιλαμε για τηλεοπτικο χρονο.

δυστυχως θα πρπει να δουμε τα πραγματα στην ρεαλιστικη τους διασταση./

AFTER
11/03/2008, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τα 10' (και τα 5' και τα 2') που θα χρειαστουν για να βγει προς τα εξω ενα μηνυμα ασφαλους οδηγικης συμπεριφορας, κοστιζουν απιστευτα πολλα χρηματα....μιλαμε για τηλεοπτικο χρονο.

δυστυχως θα πρπει να δουμε τα πραγματα στην ρεαλιστικη τους διασταση./

Αυτο που με στεναχωρει πιο πολυ, ειναι οτι δεν καταλαβαινουμε, οτι ολα αυτα ειναι ΑΛΥΣΙΔΑ
Μπροστα μας θα τα βρουμε αυριο, και αν οχι εμεις, τα παιδια μας

Ειμαστε ο καρκινος του πλανητη
Αλλα αυτος θα βρεις τροπο και θα μας ξαποστειλει, θα ριξει εναν παγετωνα, τιποτα πλημμυρες κτλ
Εμεις τι κανουμε μεχρι τοτε

(επιασα και περιβαλλοντολογικα λιγο, ετσι για ορντεβρ) :rolleyes:

el_hymador
11/03/2008, 18:15
Αυτο που με στεναχωρει πιο πολυ, ειναι οτι δεν καταλαβαινουμε, οτι ολα αυτα ειναι ΑΛΥΣΙΔΑ
Μπροστα μας θα τα βρουμε αυριο, και αν οχι εμεις, τα παιδια μας

Ειμαστε ο καρκινος του πλανητη
Αλλα αυτος θα βρεις τροπο και θα μας ξαποστειλει, θα ριξει εναν παγετωνα, τιποτα πλημμυρες κτλ
Εμεις τι κανουμε μεχρι τοτε

(επιασα και περιβαλλοντολογικα λιγο, ετσι για ορντεβρ) :rolleyes:

καλα τωρα ολος αυτο ο συνειρμος σου ηρθε παρακολουθοντας το Traction ας πουμε; :lol: :lol: :lol:

AFTER
11/03/2008, 18:23
καλα τωρα ολος αυτο ο συνειρμος σου ηρθε παρακολουθοντας το Traction ας πουμε; :lol: :lol: :lol:

Βασικα εχω σταματησει να βλεπω εκπομπες απο την εποχη του Σταθακη, που δυστυχως και αυτος τιποτα δεν εκανε αργοτερα οταν καθησε στο εδρανο
Ειδικα το ''επι τροχον'', ειναι το λαβαρο του Ελληνα αγοραστη αυτοκινητου
Εχει πιασει ΟΛΟ το νοημα ο τυπος, που μου ειναι και πολυ συμπαθης
Ειμαστε η χειροτερη αγορα γενικως, αγοραζουμε τα πιο ακριβα πραγματα, την στιγμη που δεν μπορουμε να αξιοποιησουμε ουτε τα πιο φτηνα
Δοξαστε μας
:rolleyes:

el_hymador
11/03/2008, 19:08
Βασικα εχω σταματησει να βλεπω εκπομπες απο την εποχη του Σταθακη, που δυστυχως και αυτος τιποτα δεν εκανε αργοτερα οταν καθησε στο εδρανο
Ειδικα το ''επι τροχον'', ειναι το λαβαρο του Ελληνα αγοραστη αυτοκινητου
Εχει πιασει ΟΛΟ το νοημα ο τυπος, που μου ειναι και πολυ συμπαθης
Ειμαστε η χειροτερη αγορα γενικως, αγοραζουμε τα πιο ακριβα πραγματα, την στιγμη που δεν μπορουμε να αξιοποιησουμε ουτε τα πιο φτηνα
Δοξαστε μας
:rolleyes:

α καλα... μεγαλη κουβεντα ανοιξες τωρα και δυστυχως δεν αφορα μονο τους εν δυναμει αγοραστες αυτοκινητων, αλλα και τους ενα δυναμει αγοραστες μοτοσυκλετων...

εχω προσπαθησει να το συζητησω, αλλα η πιο συνηθης καταληξη του (υποτιθεμενου) διαλογου ειναι αυτη:

''Αϊ γ@μησου ρε μ@λ@κ@, οτι γουσταρω θα παω να αγορασω!!''

AFTER
11/03/2008, 19:14

εχω προσπαθησει να το συζητησω, αλλα η πιο συνηθης καταληξη του (υποτιθεμενου) διαλογου ειναι αυτη:

''Αϊ γ@μησου ρε μ@λ@κ@, οτι γουσταρω θα παω να αγορασω!!''

Αμα λεγανε ετσι, εγω θα ημουν ευχαριστημενος

Το θεμα ειναι οτι μπορει να λενε ετσι, αλλα εννοουν:

''Αϊ γ@μησου ρε μ@λ@κ@, οτι γουσταρει η καφετερια θα παω να αγορασω!!''

HolyDiver
11/03/2008, 19:37
Η τηλεόραση ως προς το πλείστον είναι άχρηστη....:smokin:

noe13
11/03/2008, 20:21
Εχουμε καταντησει η πιο πληρης εκπομπη για το αυτοκινητο να ειναι μια στο Alter που τη δειχνει κατι ξεκαρφωτες ωρες.Καλα για μηχανη ας μη το συζητησουμε!

gcrook
11/03/2008, 21:32
Παντως δεν μπορω να πω ρε Γιωργο, 9/10 ποστ σου ειναι μεσα στην αισιοδοξια.

Tpap
12/03/2008, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

ναι, παλικάρι μου, ωραία εκπομπή... για θαύμασε:

http://www.youtube.com/watch?v=b5fKxlfxVoI

τα καλλίτερα είναι τα range/aston/jag...όλα τα άλλα έπονται.

ΚΑΙ φυσικά τελευταία --πάντα-- τα αμερικάνικα..τόσο τελευταία που τα καταστρέφουν πυροβολώντας τα από ελικόπτερα...

Ζεύκας
12/03/2008, 02:14
ειναι σαν να ζητας απο το ραδιο-blackman να παιξει εντεχνο...γινεται; δεν γινεται...

ψιτ...λίγα με τον Μάριο μη φέρω τη σκύλα με τα 7 κουνάβια.... :evil: :lol:

AFTER
12/03/2008, 05:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παντως δεν μπορω να πω ρε Γιωργο, 9/10 ποστ σου ειναι μεσα στην αισιοδοξια.

Γινεται να ειναι μες την αισιοδοξια στον κοσμο που ζουμε?
Ειμαι και ολη μερα στους δρομους(με αμαξι!!!!!!), και εχω σαλταρει....

devil's animal
12/03/2008, 07:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Η τηλεόραση ως προς το πλείστον είναι άχρηστη....:smokin:

+ οσα θελετε.
:wave2:

Tpap
12/03/2008, 14:01
θαυμάστετον μ@λ@κα φίλο σας τζερεμυ:

http://www.youtube.com/watch?v=Uu9H7KMlYNQ

τώρα κατάφερα κ το βρήκα...(δείτε τι κάνει μετά το 4:00 ο αρχιβλάκας))

:evil: :evil: :evil: :mad: :mad:

madox
12/03/2008, 15:47
Καλησπερα σε ολους.
Οι εκπομπες για το αυτοκινητο ειναι πραγματη απαραδεκτες ενω αυτες για τις μηχανες ανυπαρκτες.Ευτυχως που αρχισε το motogp και βλεπουμε και δικυκλα στο χαζοκουτι.
Καλως σας βρηκα.:beer:

mikros boudas
12/03/2008, 21:04
η συμπεριφορα των ελληνων στο τιμονη ειναι απαραδεκτη.προσπερασεις απο δεξια χωρις φλας.προσπερασεις απο την βοηθητικη και μαλιστα με χαρχαλο σταησον βαγκον και 3 παιδια μεσα.στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας για να κερδοσουν 50 μετρα.ειναι απλα απαραδεκτη η οδηγηση τους.
ειλικρινα ευχομαι να μην χρειαστουν ποτε ασθενοφορο η πυροσβεστικη γιατι οι ιδιοι ανοιξαν τον λακκο τους.ακομα,οτιδηποτε κανουμε βασιζεται στην προσωπικοτητα μας.ετσι,η οδηγηση βασιζεται 100% στην προσωπικοτητα μας.ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην ελλαδα δεν εχουμε αυτοσυγκρτηση και αυτοελεγχο(περαν ελαχιστων εξαιρεσαιων) και μαζι με την οδηγικη ανεπαρκεια εχουμε καθε χρονο σφαγη στους δρομους...στο περαμα ειδα παιδακια 15 χρονων με παπακια να κανουνε ο,τι τους κατεβει στο κεφαλι επειδη νομιζουν πως ξερουν να οδηγουν...στη σαλαμινα το ιδιο(μαλιστα πετυχα και τρακαρισμα με ξεκρανωτο παπακια που ευτυχως δε χτυπησε).ειδα 5-6 κ7 με ξεκρανωτο οδηγο και συνοδηγο.ειδα οικογενειες χωρις ζωνες.ειδα παππουδες με χαρχαλα του '60 στο δρομο...αστυνομια μονο στα διοδια...ουτε ενα μπλοκο....ειλικρινα λυπαμαι τοσα χρονια που τα βλεπω στο δρομο...δεν μας δινει κανενας να καταλαβουμαι τι δυναμη εχει ενα αυτοκινητο η μια μηχανη στο να σε "σκοτωσει"...δυστυχως οι μηχανες και τα αυτοκινητα δεν σκοτωνουν απο μονα τους...οπως το μαχαιρι,θελει καποιον να το χειριστει...ο δρομος εχει γεμισει εν δυναμει αυτοχειρες και το χειροτερο ειναι πως καν δε το γνωριζουν....

zolotas
12/03/2008, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν δεν ήτανε και αδερφάρες.... :a27: :a20:

σταματημενος σε φαναρι ακουω διαλογο Βρετανων που περπατουσαν στο δρομο γιατι δεν υπηρχε πεζοδρομιο.......και κοιτουσαν το μπαχαλο
στην πιο βρωμικη πολη της ευρωπης .......
-ooh my goodness ......its horrible.

-fuck

:bigcry:

mikros boudas
12/03/2008, 22:35
+πως οι εκπομπες ειναι χαλια

iLia
13/03/2008, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ναι, παλικάρι μου, ωραία εκπομπή... για θαύμασε:

http://www.youtube.com/watch?v=b5fKxlfxVoI

Αν και ΑΣΧΕΤΟ με το Top gear .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ... πολυ γελασα :wave2:

Tigas
13/03/2008, 13:46
υπάρχει και η Ισμήνη (http://www.fabiatou.com/) που είναι γλήγορη και τεστάρει-ξεσκίζει πολλά από τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς αμερόληπτα.